bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ines
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Leviathan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν νομιζω οτι εναι θεμα IQ, αλλα προσωπικότητας/ χαρακτηρα γενικότερα. πχ Βλεπεις καποιον και λες "πω πω, θεος!!", και με το που ανοιγει το στομα του, ξενερωμα τελειως..Αρχική Δημοσίευση από Palladin:Αν γνωρίσεις έναν ωραίο και μόλις μιλήσετε καταλάβεις ότι το IQ του είναι πολύ κατω από το δικό σου, θα τον θεωρήσεις σέξυ?

Συνηθως οι γυναικες εχουν, (τετοιο προβλημαΑρχική Δημοσίευση από Palladin:Εγώ ας πούμε το θεωρώ πολύ αντιερωτικό να είναι ο άλλος λιγότερο έξυπνος από μένα (και δεν εννοώ να είναι στόκος) Πολλές βεβαίως δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα.

Κατι άλλο, σχετικα με την ερωτηση. Βασικα μου εκανε καπως με το που διαβασα τον τιτλο του thread, αλλα λεω μπα ασε, ας συγκρατηθω.

Γιατι "Τι σας αρέσει σε ένα άτομο του άλλου φύλου?"
(emphasis mine)
Δεν ειναι δικαιο η σωστο αυτο, μου φαινεται. Καταλαβαινω οτι δεν ειχε κακη προθεση ο/η θεματοθετης και ειναι συνηθης εκφραση το "ατομα του αλλου φυλου" για να προσδιορισουμε (αφελως) οτι μιλαμε για ερωτικη σχεση και οχι φιλικη. Επειδη και καλα οι περισοτεροι ανθρωποι ειναι (ή ολοι θα πρεπει να ειναι, κατα καποιους) ετεροφυλοφιλοι. Αυτο το assumption ομως (βασικό αλλα unstated) δεν ειναι σωστο, και δεν ειναι ευγενικό. Γιατι βασικα καλουνται να απαντησουν οι ετεροφυλοφιλοι μονο (και οι αμφιφυλοφιλοι για το ημισυ των προτιμησεων τους). Οι ομοφυλοφιλοι τι ? Ξεχασαμε οτι υπαρχουν ? Η γνωριζουμε την υπαρξη τους αλλα ασε, αυτοι να μην απαντησουν? Στο κατω κατω μειοψηφια ειναι, οποτε τι μας νοιαζει ? Δεν νομιζω οτι ηταν αυτη η προθεση/ σκοπος. (Επισης η ερωτηση ειναι γενικη, και θεωρητικα ΟΛΟΙ προσκαλουνται να απαντησουν). Ο διαχωρισμος/αποκλεισμος ειναι κατα λαθος, λογω της ('αφελους') διατυπωσης, μαλλον απο κεκτημενη ταχυτητα. Θα μου πειτε "λεπτομερεια μωρε". Μα οι λεπτομερειες ειναι που κανουν την διαφορα, ιδιως σε τετοια θεματα. Η "σιγα καλε, εννοειται". Οχι δεν εννοειται. Αμα αλλα λεω και αλλα εννοω, καλυτερα να μη μιλαω τοτε. Και με αυτη την λογικη μπορει ο καθενας να κανει οποιαδηποτε ρατσιστικη, σεξιστικη κλπ δηλωση και να λεει μετα 'δεν εννoουσα αυτο', και καλα.. Αμα δεν το εννοουσε γιατι το ειπε ?
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αλλά πως να το γράψουμε;

Οποτε κι εγω ειμαι περισσοτερο συμφωνος με την αποψη της bunny οσον αφορα το τι θεωρω Sexy!
Αλλο καποιος να μου εμπνεει "ερωτισμο" και να τον θεωρω ερωτικο τυπο και αλλο sexy.
Τουλαχιστον γι εμενα.
Για να πω οτι μια κοπελα ειναι πολυ ερωτικη θα πρεπει ξνα ειναι εξυπνη,να εχει τροπους, να ειναι παιχνιδιαρα,να ειναι "γυναικα",να εχει προσωπικοτητα κτλ κτλ.
Για να πω οτι ειναι sexy, αρκουν πιο επιφανιακα στοιχεια και χαρακτηριστικα οπως απο τον τροπο που κινειται και περπαταει, εμφανιση κτλ κτλ.
Για εμενα τουλαχιστον αυτες οι δυο λεξεις δεν εχουν κοινο νοημα.
Ειναι τελειως διαφορετικες.
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

χμμ, βλέπω από τα αποτελεσματα οτι υπερεχουν η εξυπναδα και το χιουμορ, αλλα αφου τα διαθετω γιατι δεν εχω κοπέλα

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από giannisvitara:χμμ, βλέπω από τα αποτελεσματα οτι υπερεχουν η εξυπναδα και το χιουμορ, αλλα αφου τα διαθετω γιατι δεν εχω κοπέλα![]()
Αχα καλά είσαι φίλε... ακριβώς η ερώτηση που περίμενα από κάποιον.

Μια φράση θα σου πω και θα καταλάβεις το γιατί:
Δεν ικανοποιούνται πλήρως όλες ή κάποιες από τις απαραίτητες συνθήκες
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από frosw_:Βασικότατο για μένα είναι ο άλλος να είναι έξυπνος και να έχει και έξυπνο χιούμορ...Να λέει έξυπνες ατάκες κλπ!Οχι δήθεν όμως...Αυτό μου τη δίνει*![]()
εσύ εμένα θες

Leviathan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από giannisvitara:χμμ, βλέπω από τα αποτελεσματα οτι υπερεχουν η εξυπναδα και το χιουμορ, αλλα αφου τα διαθετω γιατι δεν εχω κοπέλα![]()
Καλη η ερωτηση..

Ειναι παρομοιο με την κοτα και το αυγο (δηλ φαυλος κυκλος)...

giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Leviathan:Καλη η ερωτηση..Η απαντηση ειναι η εξης: Μπορει οι περισσοτεροι να λενε: "εξυπναδα και χιουμορ θελω", πρεπει ομως να διαθετουν και οι ιδιοι εξυπναδα και χιουμορ για να ειναι σε θεση να διαγνωσουν την υπαρξη των χαρακτηριστικων αυτων σε αλλους...
πχ αν καποια/α 'στοκος' λεει "μου αρεσουν οι εξυπνοι", πως θα τους βρει ??? Αφου δεν ξερει για τι μιλαει... Μπορει να παρελαβνουν μπροστα του/της ιδιοφυιες και αυτος στον κοσμο του/της (τους 'θεωρει' χαζους και δεν τους δινει σημασια...)
Ειναι παρομοιο με την κοτα και το αυγο (δηλ φαυλος κυκλος)...![]()
σωστό δεν το είχα σκέφτει έτσι

Αρχική Δημοσίευση από Valder:Δεν ικανοποιούνται πλήρως όλες ή κάποιες από τις απαραίτητες συνθήκες
ρε VALDER κανε ενα explain

Leviathan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:ΣΩΣΤΟΤΑΤΗ Leviathan!!! Τρελο respect!!![]()
![]()
Αλλά πως να το γράψουμε;![]()
Ηi Michelle μου !
πχ στο αρχικό post που εξηγειται η ερωτηση (Τι πρεπει να εχει καποιος .. κλπ), αμα το δεις η διατυπωση ειναι μια χαρα. Απλα στο τιτλο αυτο καθ'αυτον (που πρεπει να ειναι συντομος) υπαρχει το προβλημα.. πχ στη δημοσκοπηση, που προστεθηκε εκ των υστερων με αφορμη αλλο post, ο τιτλος "τι πρέπει να έχει κάποιος οπωσδήποτε για να τον/την θεωρείτε sexy;" ειναι μια χαρα και συντομος. Λεξη κλειδι το 'sexy', που σημαινει ερωτικη σχεση και οχι φιλικη, και αρα δεν χρειαζεται να πουμε 'αλλου φυλου' για να πιασει ο αναγνωστης το νοημα οτι μιλαμε για τα ερωτικα και οχι για τα πλατωνικα...

Anyway, δεν νομιζω να εννοεις οτι χρειαζεται να αλλαξει ο τιτλος τωρα μετα απο τοσο καιρο ? Απλως, αναρωτιομουνα αν ειμαι εντελως τρελλη και παρανοικη που δινω σημασια σε τετoιες λεπτομερειες.

PS. Μichelle, you are a woman after my own heart !

Subject to change
e-steki.gr Founder

Πάντως τον τίτλο τον άλλαξα λίγο... Πως σου φαίνεται;
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από giannisvitara:ρε VALDER κανε ενα explain![]()
Δες το σαν ενα παιχνίδι γκόλφ. Μια καλή βολή δεν εξαρτάται απο εναν και δύο παράγοντες αλλά από πολλούς και συνήθως απρόβλεπτους πχ. ποιότης χόρτου, καλοκατασκευασμένο "πέδιλο" ή όπως λέγεται αυτό το στουπί με το οποίο βαράς, η πιθανότης βροχής ή καλοκαιρίας, η ευλυγισία στον καρπό και τους ώμους του αθλητού, η συγκέντρωσή του κλπ κλπ. Κάτι να παει στραβά ή κάτι να μην υπάρχει, οι πιθανότητες επιτυχίας εξανεμίζονται.
Κι όταν μιλάς γι έρωτα/αγάπη και βλέπεις οτι εξανεμίζεται επειδή κάτι πάει στραβά, τότε πονάει φίλε.... πονάει....

Leviathan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Thanks Leviathan!! Παρομοίως χαίρομαι που υπάρχει κάποιος που καταλαβαίνει και δεν με θεωρεί υπερβολική!!![]()
![]()
Βρηκα την αδερφη ψυχη μου !

Το ξερω οτι το το ξερειςΑρχική Δημοσίευση από Michelle:Πάντως τον τίτλο τον άλλαξα λίγο... Πως σου φαίνεται;

Covenant
Δραστήριο μέλος

Προσωπικά μία γυναίκα για να με "κινήσει" για να την δω ερωτικά πρέπει να διαθέτει μία αξιόλογη και όμορφη εμφάνιση,να είναι ευχάριστη,δραστήρια,ενεργητική,έξυπνη,φιλόδοξη και πάνω από όλα να είναι θηλυκό με όλη την έννοια της λέξεως.
Η ψυχοσύνθεση είναι πολύ βασικός παράγοντας για να υπάρξει ερωτική έλξη,πέρα του να εκπληρώνονται κάποια βασικά κριτήρια ομορφιάς και για τους δύο.
Θεωρώ απίστευτα σέξυ επίσης ,κατά συνέπεια με ελκύει ερωτικά, ένας πολύπλευρος και δυναμικός χαρακτήρας σε μία γυναίκα που αναδυκνύει ακόμα περισσότερο την θηλυκότητα της,χωρίς να είναι κατανάγκη και πολύ όμορφη εξωτερικά (αντικειμενικά).

Τα χρηματα....
Και μην μου πειτε ειναι δυνατον να δεις καποιον ερωτικα αν εχει χρηματα ή οχι...
Τουλαχιστον στην ζωη μου εχω δει πολλες ερωτικες σχεσεις και ερωτικα "τραβηγματα" εξαιτειας των χρηματων...
Και αν δεν ειναι μονο αυτος ο παραγοντας ειναι ενας απο τους παραγοντες.
Βεβαια δεν τον "βλεπεις" αμεσα πιο ερωτικο τον αλλο επειδη εχει χρηματα, αλλα...."εμμεσα" ερωτοτραβιουνται χαρη σε αυτον τον παραγοντα...
Απλως ειμαι περιεργος να δω αν θα τον ψηφιζε καποιον αυτον τον παραγοντα.
P.S. αυτο με τα χρηματα μου ηρθε απο ενα ποστ σε αλλο thread του giannisvitara εντελως στο ασχετο απο κατι που ανεφερε και αθελα του μου θυμισε κατι που ακουω χρονια τωρα...(αλλες φορες στα αστεια και αλλες στα σοβαρα.)
P.S.2-Nα μην αρχισει κανενας πολεμος τωρα για το αν οι γυναικες κυνηγανε το χρημα ή οι αντρες κτλ κτλ.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Leviathan:Βρηκα την αδερφη ψυχη μου !(Στο ειπα οτι εχω γατα? Και θα ειχα γατΕΣ (πολλες) αν η γατα μου ηταν πιο φιλικη με τα ομοειδη της ζωα...
) Το ξερα εγώ οτι μπορουμε αν συννενοηθουμε εμεις οι δυό
. Σαν να βλεπω τον εαυτο μου σε νεαρωτερη εκδοση... Βεβαια αν παμε κοντρα στην 'υπερβολικοτητα' νομιζω και ευελπιστω οτι θα σε κερδισω,
γιατι αν μην τι αλλο ειχα πιο πολυ χρονο στη διαθεση μου να πηγαινω κοντρα στο ρευμα...
![]()

btw γιατί δεν ανεβάζεις μια φωτό της γατούλας σου να τη δώ;

Ναι βρε, απλά εννοούσα αν είναι σαφές το νόημα του όπως πριν! Το οτι τους περιλαμβάνει όλους (ή τουλάχιστον δεν μπορώ να σκεφτώ μια ομάδα ανθρώπων που να μην περιλαμβάνει) το καταλαβαίνω κι εγώΤο ξερω οτι το το ξερειςοτι μια χαρα νομιζω οτι ειναι τωρα !
(Αφου τωρα περιλαμβανει ολο τον κοσμο, no complaints from me!
)

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 249 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- KOSTAS794396
- Jack of Spades
- Ωρορα
- Μήτσος10
- thenutritionist
- Paragontas7000
- iew
- ROM32
- Memetchi
- Kate1914
- Scandal
- Joji
- GeorgePap2003
- rafaela11
- Εριφύλη
- giannhs2001
- American Economist
- touvlo
- jellojina
- Reader
- Libertus
- taketrance
- chad
- NeosUser2023
- fourkaki
- A350
- jorgpa
- BatGuin
- Advocatus diaboli
- teacher_40
- Requiem
- dreamer!!
- Sosstoss
- iren
- Wanda
- angela_k
- Amorfati
- mixaelaaa
- TehWinnerGR
- allRed
- Ilma
- Wonderkid
- charmander
- Fernando_A
- suaimhneas
- chester20080
- physicscrazy
- Fafouta 93
- Johnnie
- Sophieex
- jj!
- kordella
- camil
- paolo1
- Luludaki
- Maraki_lar_1980
- fmarulezkd
- kalhkardia
- AggelikiGr
- chris91
- JasonPap
- afantos
- christos_glts
- Janne 007
- papadocGR
- Totreno
- Malenaa
- Giorgkalo
- Athens2002
- Abiogenesis
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Δροσουλίτης
- bikey77
- Shadowban
- marww
- Εχέμυθη
- Georgepap_21
- Human being
- Nikoleta05
- dijccixnc
- JimmyIT
- Sweet31
- Efewq
- hirasawayui
- the.m024
- Roulaki
- ΕυηΞ
- mpapa
- geordimi10
- _pathfinder_
- Stacypap
- Melina.
- xifomaxos
- harissak
- BloodyFairy
- User2350
- nobody8
- Manuela98
- Natalia143
- Morelo
- Kris.gr
- GeoCommand
- oups
- parrot/παπαγάλος
- J.Cameron
- Stelios725
- nicks1999
- Mexicanos
- Satan Claus
- ggl
- Idontknoww
- epan
- Mt73
- helloo
- Chrysak25
- MarcoReus
- Fin4
- Corona Borealis
- Giorgos03
- Λουίζα86
- Eleanna7
- L0st
- Sevasti
- kedros
- Lokeshtaneja90
- Citylights
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- SlimShady
- Ryuzaki
- Isida
- Mapas26
- Eua5
- 1011
- aggelosst9
- oudenoidax
- Antigonivol
- Viedo
- Housewife
- Panos_02
- βερα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.