evouli
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από evouli:μμμ...δεν μπορω να ψηφισω γιατι εχω περισσοτερες απο μια επιλογες.. αρα, βαζω στα + την ευγενεια, τον ρομαντισμο, το χιουμορ και την εξυπναδα... την εξωτερικη εμφανιση δεν την βαζω καθολου γιατι ειναι εντελως υποκειμενικη σαν κριτηριο ειδικα σε εμενα...
![]()
Γιατι βρε evouli δεν μπορεις να ψηφισεις;
Κι εγω ολα τα εβαλα εκτος απο την προκλητικη εμφανιση...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Mario:Γιατι βρε evouli δεν μπορεις να ψηφισεις;
Κι εγω ολα τα εβαλα εκτος απο την προκλητικη εμφανιση...![]()
aaaaaaaa!!!!!!

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Mario:Παντως διαβασα σε μερικα ποστ παραπανω στο ιδιο ποστ ενω μιλανε για κατι που το θεωρουν σεξυ πανω στο ατομο που τους "ελκυει" οταν αναφερονται σε χαρακτηριστικα τα οποια δεν αναφερονται στην εξωτερικη εμφανιση αυτοματα μπαινει η λεξη "ερωτικο"!
Οποτε κι εγω ειμαι περισσοτερο συμφωνος με την αποψη της bunny οσον αφορα το τι θεωρω Sexy!
Αλλο καποιος να μου εμπνεει "ερωτισμο" και να τον θεωρω ερωτικο τυπο και αλλο sexy.
Τουλαχιστον γι εμενα.
Για να πω οτι μια κοπελα ειναι πολυ ερωτικη θα πρεπει ξνα ειναι εξυπνη,να εχει τροπους, να ειναι παιχνιδιαρα,να ειναι "γυναικα",να εχει προσωπικοτητα κτλ κτλ.
Για να πω οτι ειναι sexy, αρκουν πιο επιφανιακα στοιχεια και χαρακτηριστικα οπως απο τον τροπο που κινειται και περπαταει, εμφανιση κτλ κτλ.
Για εμενα τουλαχιστον αυτες οι δυο λεξεις δεν εχουν κοινο νοημα.
Ειναι τελειως διαφορετικες.
Με κάλυψες

Πάντως μου αρέσει που ο καθένας αντιμετωπίζει το θέμα διαφορετικά. Και για να απαντήσω στο κουνέλι, που ρώτησε για τον Γεωργούλη ότι τον θεωρούμε σέξι για την εμφάνισή του... λοιπόν εγώ δεν τον θεωρώ σέξι

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Palladin:Χμμ για μένα πάλι sexy=ερωτικός, δεν διακρίνω τις δύο λέξεις![]()
Πάντως μου αρέσει που ο καθένας αντιμετωπίζει το θέμα διαφορετικά. Και για να απαντήσω στο κουνέλι, που ρώτησε για τον Γεωργούλη ότι τον θεωρούμε σέξι για την εμφάνισή του... λοιπόν εγώ δεν τον θεωρώ σέξι(αν και τον θεωρώ όμορφο). Να σας πω ποιους ηθοποιούς θεωρώ σέξι; Ισως υποστείτε σοκ. Από Έλληνες τον Αιμίλιο Χειλάκη και από ξένους τον Έντουαρντ Νόρτον. Και αυτό δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση, αλλά μάλλον με το ότι τους θεωρώ έξυπνους, με ψιλοπρόστυχο βλέμμα και πολύ ταλαντούχους
Μάλλον είμαι πολύ εγκεφαλικός τύπος
Πώς μπορείς να τους θεωρήσεις έξυπνους ενώ δεν έχεις συζητήσει μαζί τους??

Για τον Γεωργούλη ένα παράδειγμα έδωσα.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Εννοείται να είχε μυαλό και να μην ενεργούσε σαν παιδί, μετά να έβλεπα πως μπορούμε να επικοινωνούμε να καταλαβαινόμαστε, να με κάνει να νιώθω μοναδική.
Απο εμφάνιση που έρχεται δευτερη απλά να έχει κάτι που να με τραβάει.συνήθως τα μάτια, τα χείλια!!
Πρόπερσι μου άρεσε ένας γιατί μου άρεσε ο τρόπος που περπατούσε

giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

χμμ, πολύ ωραία το θέτεις πάντως ,πρώτη φορά το ακούω απο γυναίκα αυτο, "να καταλαβαινόμαστε", δλδ εννοείς και να σε καταλαβαίνει αλλά και να τον καταλαβαίνεις, ωραίο αυτόΑρχική Δημοσίευση από bunny:
Εννοείται να είχε μυαλό και να μην ενεργούσε σαν παιδί, μετά να έβλεπα πως μπορούμε να επικοινωνούμε να καταλαβαινόμαστε, να με κάνει να νιώθω μοναδική.

Scandal
Διαχειριστής

και φυσικά ο Ρομαντισμός...

Δεν θα επέλεγα ποτέ κανέναν ο οποίος είναι περισσότερο ''σκληρός'' απ ότι συναισθηματικός.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από giannisvitara:χμμ, πολύ ωραία το θέτεις πάντως ,πρώτη φορά το ακούω απο γυναίκα αυτο, "να καταλαβαινόμαστε", δλδ εννοείς και να σε καταλαβαίνει αλλά και να τον καταλαβαίνεις, ωραίο αυτό![]()
δεν κατάλαβα το σχόλιο
Γιατί το ακούς πρώτη φορά πο γυναίκα??
νομίζω όλες θέλουμε να μας καταλαβαίνει ο σύντροφος μας αλλά κι εμείς αυτόν.

Και για εμενα η επικοινωνια ειναι παντως κατι πολυ σημαντικο!
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Μα αν δεν τον καταλαβαίνουμε αυτόν τί σοι επικοινωνία υπάρχει??
Είχα μια σχέση που ποτέ δεν κατάλαβα τον τρόπο σκέψης και τον τρόπο που ενεργεί, ακόμα και όταν χωρίσαμε και τώρα που δεν είμαι ερωτευμένη μαζί του ακόμα δεν τον καταλαβαίνω.
Επειδή δεν τον καταλάβαινα πληγωνόμουν γιατι τα εκλάμβανα λάθος.

Leviathan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Palladin:Χμμ για μένα πάλι sexy=ερωτικός, δεν διακρίνω τις δύο λέξεις![]()
Πάντως μου αρέσει που ο καθένας αντιμετωπίζει το θέμα διαφορετικά. Και για να απαντήσω στο κουνέλι, που ρώτησε για τον Γεωργούλη ότι τον θεωρούμε σέξι για την εμφάνισή του... λοιπόν εγώ δεν τον θεωρώ σέξι(αν και τον θεωρώ όμορφο). Να σας πω ποιους ηθοποιούς θεωρώ σέξι; Ισως υποστείτε σοκ. Από Έλληνες τον Αιμίλιο Χειλάκη και από ξένους τον Έντουαρντ Νόρτον. Και αυτό δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση, αλλά μάλλον με το ότι τους θεωρώ έξυπνους, με ψιλοπρόστυχο βλέμμα και πολύ ταλαντούχους
Μάλλον είμαι πολύ εγκεφαλικός τύπος
O Edward Norton ? Αυτος αρεσει σε μενα !

Παντως καταλαβαινω απολυτα τι εννοεις. Παρολο που δεν γνωριζεις καποιον καθολου, και απλως τον βλεπεις να παιζει εναν ρολο, ειναι καποιοι ανθρωποι που ειναι τοσο ταλαντουχοι και εχουν το κατι τις, που μερος της πραγματικης προσωπικοτητας τους εκπεμπεται παρολο οπου παιζουν ενα συγκεκριμενο ρολο. Ασε που κρινεις και τις επιλογες ρολων τους, και καταλαβαινεις πολλα για τον ανθρωπο. Πχ Edward Norton πολυ ενδιαφερων. Keanu Reeves συγνωμη αλλα εντελως χαζουλης, αφελης και επιφανειακος μου φαινεται, ασε που χρειαζεται μερικα μαθηματα υποκριτικης ...

Αλλος που μ'άρεσει, ειναι γοητευικος, ερωτικος, sexy (οπως θελετε πειτε το) ειναι ο Jeff Goldblum. (Αν και 'λενε'- εγω δεν το 'βλεπω'

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

lilith
Δραστήριο μέλος

Μάλλον... για μένα, το δέλεαρ δεν είναι συγκεκριμένο...
Είναι τα πάντα... και το τίποτα...

Πάντως, εάν έπρεπε να το προσδιορίσω, θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω σαν ...χημεία !!!

nikita13
Διάσημο μέλος

Αυτό είναι η λέξη κλειδί κατ'εμε,το κλικ που σου κάνει ο άλλοςΠάντως, εάν έπρεπε να το προσδιορίσω, θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω σαν ...χημεία !!!![]()
![]()
![]()

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

nikita13
Διάσημο μέλος

[Οφ τοπικ]..Και σου είπα μην διαβάζεις πολύ δεν κάνει καλό

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 249 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- KOSTAS794396
- Jack of Spades
- Ωρορα
- Μήτσος10
- thenutritionist
- Paragontas7000
- iew
- ROM32
- Memetchi
- Kate1914
- Scandal
- Joji
- GeorgePap2003
- rafaela11
- Εριφύλη
- giannhs2001
- American Economist
- touvlo
- jellojina
- Reader
- Libertus
- taketrance
- chad
- NeosUser2023
- fourkaki
- A350
- jorgpa
- BatGuin
- Advocatus diaboli
- teacher_40
- Requiem
- dreamer!!
- Sosstoss
- iren
- Wanda
- angela_k
- Amorfati
- mixaelaaa
- TehWinnerGR
- allRed
- Ilma
- Wonderkid
- charmander
- Fernando_A
- suaimhneas
- chester20080
- physicscrazy
- Fafouta 93
- Johnnie
- Sophieex
- jj!
- kordella
- camil
- paolo1
- Luludaki
- Maraki_lar_1980
- fmarulezkd
- kalhkardia
- AggelikiGr
- chris91
- JasonPap
- afantos
- christos_glts
- Janne 007
- papadocGR
- Totreno
- Malenaa
- Giorgkalo
- Athens2002
- Abiogenesis
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Δροσουλίτης
- bikey77
- Shadowban
- marww
- Εχέμυθη
- Georgepap_21
- Human being
- Nikoleta05
- dijccixnc
- JimmyIT
- Sweet31
- Efewq
- hirasawayui
- the.m024
- Roulaki
- ΕυηΞ
- mpapa
- geordimi10
- _pathfinder_
- Stacypap
- Melina.
- xifomaxos
- harissak
- BloodyFairy
- User2350
- nobody8
- Manuela98
- Natalia143
- Morelo
- Kris.gr
- GeoCommand
- oups
- parrot/παπαγάλος
- J.Cameron
- Stelios725
- nicks1999
- Mexicanos
- Satan Claus
- ggl
- Idontknoww
- epan
- Mt73
- helloo
- Chrysak25
- MarcoReus
- Fin4
- Corona Borealis
- Giorgos03
- Λουίζα86
- Eleanna7
- L0st
- Sevasti
- kedros
- Lokeshtaneja90
- Citylights
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- SlimShady
- Ryuzaki
- Isida
- Mapas26
- Eua5
- 1011
- aggelosst9
- oudenoidax
- Antigonivol
- Viedo
- Housewife
- Panos_02
- βερα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.