Τι σας "τη δίνει" σε έναν άνθρωπο;

η μιζέρια, η ξινίλα και η καφρίλα!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η μιζερια,η ελειψη χιουμορ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

H επιδειξιομανία και ο σνομπισμός! :mad:

χτυπηματα πισω απο την πλατη σου. :mad:

Η στενομυαλοσύνη :mad::devil:

Η βλακεια

η αγάπη με τον καθρέφτη:D

η μιζερια και η βλακεια

Φρικάρω με τους ανθρώπους που κάνουν χειρονομίες, είχα μια θεία και όποτε με έβλεπε στο τέλος της κουβέντας είχα 3-4 μελανιες για καβάτζα... το κακό είναι πώς το έχουν σχεδών όλοι μου οι συγγενείς:mad:

Συχαίνομαι τους ανθρώπους που μιλάνε και σε ακουμπάνε με το δάκτυλο... ακούς ε; ακούς και να σου το δάχτυλο στον ωμο μου να με κάνει να θέλω να κόψω το δάχτυλο και να του το βάλω εκεί που δεν πιάνει φώς:mad:

Εκνευρίζομαι με αυτούς που μου χαιδέυουν το χέρι ή προσπαθούν να πιάσουν, ιδικά κάτι παπούλιδες που σχεδών είναι έτοιμοι να γρεμιστούν και επιδή είναι έτοιμο να πέσει και το άλλο πιάνουν κάνα χέρι μπάς και προλάβουν καμιά τελευταία χαρά στην ζωή τους:mad:

Μου την δίνουν οι ξερόλες, που ξέρουν τα πάντα και δεν δέχοντε και γνώμη κανενώς, όταν λέμε ότι ο ήλιος είναι πορτοκαλί ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ αν τώρα εγώ τον βλέπω κίτρινο είμαι λάθος:mad:

Αυτά τα λίγα δεν είμαι εγώ παράξενη, αυτοί είναι παράλογοι:mad:

οι ψευτες,οι ρατσιστες και οι ψωναρες....

Το ψέμα και η βλακεία κυρίως, αλλά μπορεί να μου την δώσει απλά και ένα βλέμμα ή το στυλάκι κάποιου :)

Ρατσισμός σε όλες του τις μορφές, οπισθοδρομικότητα, βλακεία, σνομπισμός, μιζέρια, υπερβολικό άγχος σε σημείο που να αγχώνει και εμένα στο τέλος :D φλωριά.

Για να μη παρεξηγηθεί το νόημα και αυτού του post μου, με τη λέξη φλωριά εννοώ κάποιες υπερβολικές περιπτώσεις, όπως τον υπερβολικό φόβο κάποιου προς καποιον άλλο ή το να μη μπορεί κάποιος να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να καταφεύγει συνεχώς στη βοήθεια των φίλων του.

Σημερα καταλαβα ΠΟΣΟ μου τη δινει να ειναι καποιος φλυαρος. Να μιλαει ασταματητα, να συνεχιζει να μιλαει ενω εσυ απλα μουγκριζεις η κουνας το κεφαλι με βλεμα που ικετευει για λιγη ησυχια, και να πιστευεις οτι κατα βαθος μιλαει γιατι ξερει ποσο υποφερεις. TALK TO THE HAND!!!

α)Το ψεμα:/:
β)Η αχαριστια:down:
γ)Η υποκρισια:sly:
δ)Οι ατομιστες-ψωνισμενοι:pfff:

Πιστεψτε με υπαρχουν πολλοι!!!

α)Το ψεμα:/:
β)Η αχαριστια:down:
γ)Η υποκρισια:sly:
δ)Οι ατομιστες-ψωνισμενοι:pfff:

Πιστεψτε με υπαρχουν πολλοι!!!

:P

:clapup:Πολυ καλο!!:clapping:
Να σου πω την αληθεια fandago την ωρα που απαντουσα μου ηρθε στο μυαλο αυτο το τραγουδι.:):hello:

Παντα μου τη διναν στα νευρα αυτοι που μπροστα μου ηταν καλοι και πισω μου μου σκαβαν το λακο μου και δυστηχως τετοιο ειδος ανθρωπων συνανταω μια ζωη:/:
Ακομα μου τη δινουν στα νευρα τ ατομα που σου κανουν το καλο και σε καποια στιγμη σε παγιδευουν και δε μπορεις να ξεφυγεις.
Αυτες τις 2 ικανοτητες τις εχει καποιο ατομο (η μαμα της δικιας μου καταφερε να μας κοψει την εποικεινωνια απο το τηλ) και ευθηνεται για τη ψυχικη μου κατασταση.:(

Τελευταία επεξεργασία:
Με ενοχλεί απίστευτα η υποκρισία, η βλακεία, η ανευθυνότητα και η έλλειψη κατανόησης απο τους γύρω μου. Επίσης... με ενοχλέι όταν κάποιος δεν έχει ενδιαφέροντα...
Αυτά.

α)να είμαι σε λεωφορείο, ηλεκτρικό, μετρό κ.λ.π και να είμαι υποχρεωμένη να ακούω τους συνεπιβάτες μου να γκαρίζουν στο τηλέφωνο...έλεος όμως!
β)η μετριοπάθεια σε συνδυασμό με την ανασφάλεια όπως και η υπερβολική αλλαζονεία-κοινώς ψωνίαση. Γιατί είναι τόσο δύσκολο να έχει ο καθένας αυτογνωσία και να ξέρει τα όρια του;
γ)οι άνθρωποι που ότι και να πούν το έχουν χιλιοσκεφτεί πρώτα. Χίλιες φορές να είναι ο άλλος αυθόρμητος και ας λέει πράγματα που μπορεί να πονάνε...τουλάχιστον θα είναι ειλικρινείς σκέψεις.
δ)το χαζογκομενιλίκι...γενικά μου την σπάει.:mad:

Μήπως είμαι υπερβολικά περίεργη...
:hmm::hmm::hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back