29-01-24

14:13
Μου τη δίνει απόλυτα η αγένεια, η ειρωνία, η αλλαζονεία, η απολυτότητα και η "ξερολίαση".
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

29-01-24

14:31
H Ελληνική νοοτροπία (με την αρνητική έννοια). 

29-01-24

14:44
Μαζί σου 1000% και απ' ό,τι βλέπω κι εσύ σηκώθηκες κι έφυγες από αυτό το μπ.....!H Ελληνική νοοτροπία (με την αρνητική έννοια).![]()
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

29-01-24

15:33
Μαζί σου 1000% και απ' ό,τι βλέπω κι εσύ σηκώθηκες κι έφυγες από αυτό το μπ.....!
Μπ... υπάρχουν παντού. Έχω τελείως απομυθοποιήσει τις ανθρώπινες κοινωνίες γιατί οι άνθρωποι είναι ίδιοι. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι σε κάθε κοινωνία έχουν τα ίδια βιολογικά ένστικτα άσχετα οι σκοπιμότητες προσπαθούν να μας πείσουν ότι αλλού είναι καλύτερα.

29-01-24

16:21
Συμφωνώ ως προς το ότι έχουμε παντού τα ίδια βιολογικά ένστικτα, αλλά η διαφορά είναι η παιδεία, το νοιάξιμο για τον συνάνθρωπο, οι μη τοξικές συμπεριφορές.. Εγώ έχω φύγει από Ελλάδα σε χώρα που η νοοτροπία και το πώς λειτουργούν τα συστήματα και η καθημερινή ζωή είναι πολύ πιο κοντινή με τη δική μου κ έχω βρει την υγειά μου!Μπ... υπάρχουν παντού. Έχω τελείως απομυθοποιήσει τις ανθρώπινες κοινωνίες γιατί οι άνθρωποι είναι ίδιοι. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι σε κάθε κοινωνία έχουν τα ίδια βιολογικά ένστικτα άσχετα οι σκοπιμότητες προσπαθούν να μας πείσουν ότι αλλού είναι καλύτερα.

02-02-24

23:36
Τώρα μου ήρθε η ειρωνεία, γιατί δεν μπορείς να ψυχολογήσεις αν κάποιος σε κοροϊδεύει μες στη μούρη σου ή το λέει με πιο πειραχτική διάθεση .
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.

03-02-24

05:22
Δε συμπαθώ όχι απλά δε συμπαθώ τη κακία. Πιστεύω πως πρέπει να εξουδετερωθεί. (Σε κάποιον που είναι κοντά μου).

30-03-25

07:47
Μου τη δίνει να μην ενδιαφέρεται καθόλου για το τί γίνεται στον κόσμο και να ασχολείται μόνο με τον μικρόκοσμό του και δη με ποταπά θέματα πχ πώς θα βάψω τα νύχια μου, τί δώρο θα πάρω στην κουμπάρα μου, πού θα πάω το Σάββατο να σπάσω πιάτα κλπ. Αυτούς τους θεωρώ πεταμένο οξυγόνο.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

30-03-25

11:51
Την καθαρή κακία από κακία..
Τον ναρκισσισμο
Τον ρατσισμό
Τον έλεγχο
Την χειραγώγηση
Την απληστία
Το lack of accountability , ,( δεν παιρνει την ευθύνη για τις πράξεις του)..
Όλα οταν υφίστανται σε ακραίο βαθμο βεβαια.
Ακραίο.
Τον ναρκισσισμο
Τον ρατσισμό
Τον έλεγχο
Την χειραγώγηση
Την απληστία
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αληθεια τον έδωσες στην αστυνομία....Η αθλιότητα.
Ένα παράδειγμα... τις προάλλες ήμουν στο δρομο και οδηγουσα το αυτοκινητό μου. Σε κάποιο σημείο ένας κόπανος πάτησε κορνα και ηθελε να με προσπεράσει ενω ο δρομος ηταν συνεχομενης διαγράμμισης. Δηλαδη απαγορευοταν. Περνάει τελικά πατώντας κορνες , κάνω ένα νοημα με το χέρι του στύλ αντε φυγε μας ζάλισες και λιγο πιο κάτω βγάζει το χέρι εξω και κάνει χειρονομια.
Τον πετυχαινω πιο κάτω στα φανάρια. Κατεβάζω το παράθυρο.
Του κάνω.... να σου πω, με έβρισες πριν; μου έκανες χειρονομια; σε μένα; ΣΕ ΜΕΝΑ; με ξέρεις;
αυτος αρχισε να παριστάνει τον ανηξερο. Ηταν ενας αρκουδος ταβερνιάρης- σιχαμερος απο τους τροπους του χοντρομπαλάς που παριστανε το μάγκα και τον νευρικο. Απο εκεινους που αμα κατέβεις κάτω και τους αρχισεις στις γρηγορες μετά θα το παιζουν κτυπημένοι για να σου κάνουν μήνυση.
Καλα του λέω δεν έχεις τσιπα να το παραδεχτεις; δεν φοράς παντελονια; κανονικα έπρεπε να ζητήσεις συγγνώμη.
μετά απο λιγο και ενω συνεχιζε να παριστάνει το μπικινι και ενω εγω του μιλουσα σε εντονο υφος , αναψε το φανάρι και του λεω κοιτα να μαζευτεις γιατι θα σε μαζέψουν.
Και εκει αρχισε τα μπινελικια και τις βρισιές "Κατεβα κάτω τωρα...." και πηγε να πλησιασει το οχημα μου.
Εννοειται οτι έφυγα και δεν εκατσα να συνεχισω ετσι και αλλιως το χέσιμο που ήθελα του το έριξα και μπροστα στη γυναικα του.
Να μάθει να βγάζει το χεράκι αλλη φορά να κανει χειρονομιες. Ενω δεν τον εβρισε κανεις και ταυτοχρονα ειναι παραβάτης και επικινδυνος για την δημοσια οδική ασφάλεια.
Εννοειται πως αμέσως μετά ενημέρωσα ΚΑΙ την αστυνομια. Δινοντας τις πινακιδες του και λέγοντας τους οτι θέλω να έχουν υποψη αυτο το αυτοκινητο για έλεγχο. Διοτι διενεργει επικινδυνους ελιγμους εντος του δρομου και ειναι μια επειγουσα και επικινδυνη περιπτωση.
Κάτι τέτοιοι ψευτόμαγκες το αξίζουν το χοροπηδημα. Εννοειται οτι αμα με κτυπούσε στο αυτοκινητο δεν θα ξέμπλεκε καθολου εύκολα. Δεν μασάω απο μαλακιες. Ειμαι και εγώ πολύ κακος αν χρειαστει αλλα με αυτους που το αξιζουν.
Ακραίο.
Να αυτόν που είναι επιθετικός με γυναίκα να τον δώσεις.. αλλα ο άλλος ήταν απλώς μαλ@€%ς όπως είπες.. θα τον σταματήσουν στο επόμενο μπλόκο.. καρμα@giannhs2001 Θελει μεγάλη προσοχη στο δρομο γιατι δεν ξέρεις σε ποιο μαλάκα πέφτεις. Τις προαλλες σε ενα παρκιν σουπερ μάρκετ μια κοπελα κτυπησε εναν πισω και βγηκε αυτος και αρχισε να την βριζει.
"Μουνοπανο" , "Μαλακισμένη" εγω άκουγα , ετυχε να ειναι και γνωστή μου. Και βεβαια νευριασα και έκανα επέμβαση επιτοπου.
Έλα έλα του λέω φιλος... πολλά είπες. Κάτσε σε αποσταση και θα έρθει η αστυνομια να καταγράψει το περιστατικο. Και προσεξε καλα γιατι αν σου κάνει μήνυση για εξύβριση έρχομαι μάρτυρας. Δεν μιλάνε έτσι οτι προβλημα και αν έχεις. Πηγα και σε αυτην μετα και της ειπα αν θέλει έρχομαι για μάρτυρας.
Ένας γιδοβοσκος εκει, κακομοιρης και άθλιος.
Βλέπεις τον άλλον βγαινει φορτσατος για καυγα... φιλε δεν εχω κάτι μαζι σου και δεν σε ξέρω κάτσε στην ακρη σε παρακαλω και δεν θέλω κουβέντες, θα έρθει η αστυνομια και θα βρεθούν ολα. Και τέλος.
Κάθεσαι τωρα να πιάνεσαι στις κουβέντες με το κάθε τσουτσέκι και να πέφτεις επιπεδο. Αμα τον δείρεις... και τις φάει θα μπλέξεις. Αμα τις φάς εσυ πάλι δεν θα ειναι καλό και τέλος με τα αλληλο μπινελικια δε βγαινει τιποτα.
Δεν υπαρχει λογος.
Αν πάλι ειναι ενας ανθρωπος με επιπεδο με τον οποιο μπορεις να μιλήσεις. Ναι γιατι οχι να μιλήσεις.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

30-03-25

12:31
Την καθαρή κακία από κακία..
Τον ναρκισσισμο
Τον ρατσισμό
Τον έλεγχο
Την χειραγώγηση
Την απληστία
Αληθεια τον έδωσες στην αστυνομία....
Ακραίο.
Να αυτόν που είναι επιθετικός με γυναίκα να τον δώσεις.. αλλα ο άλλος ήταν απλώς μαλ@€%ς όπως είπες.. θα τον σταματήσουν στο επόμενο μπλόκο.. καρμα
Που τα ξεθάψες;;; δε θυμάμαι πανε χρόνια αλλά κάτι τετοιοι με νευριάζουν ναι.
Όποτε αν κάποιος είναι επικίνδυνος εννοείται να τον δώσεις μπας κ σώσεις καναν φουκαρά που θα βρέξει στο δρόμο του πιο κάτω...
Γενικά τους κωλοπαιδαραδες ποτε δεν τους πηγαινα.

30-03-25

13:03
Είχα γράψει πριν 5 χρόνια αυτό
www.e-steki.gr
που ασφαλώς ισχύει και θα ισχύει.
Επίσης δεν αντέχω με τίποτα τους ανθρώπους-ανεμοδούρες.
Ειλικρινά δεν μ΄ενδιαφέρει καθόλου να είμαι αρεστή σε όλους όπως και σε μένα δεν είναι αρεστοί όλοι.
Υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας.
Απολύτως φυσιολογικό το θεωρώ και το αποδέχομαι πλήρως.
Αυτό το οποίο μ΄ενδιαφέρει είναι ότι άπαξ και κάποιος που με γνωρίσει, έχει πάρει τον χρόνο του και έχει καταλήξει να με αξιολογήσει είτε θετικά είτε αρνητικά, να μένει σταθερός στην αξιολόγησή του και να μην μεταστρέφεται.
Μ΄ενοχλούν απίστευτα οι κωλοτούμπες και η ασυνέπεια στην δική τους κρίση.

Τι σας "τη δίνει" σε έναν άνθρωπο;
εκτός των βασικών που έχουν πολυαναφερθεί με εκνευρίζει όταν έχω να κάνω με πολύ ρεαλιστικά άτομα τα οποία δεν αφήνουν περιθώρια για (δημιουργική) σκέψη, όνειρο, και φαντασία...
Επίσης δεν αντέχω με τίποτα τους ανθρώπους-ανεμοδούρες.
Ειλικρινά δεν μ΄ενδιαφέρει καθόλου να είμαι αρεστή σε όλους όπως και σε μένα δεν είναι αρεστοί όλοι.
Υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας.
Απολύτως φυσιολογικό το θεωρώ και το αποδέχομαι πλήρως.
Αυτό το οποίο μ΄ενδιαφέρει είναι ότι άπαξ και κάποιος που με γνωρίσει, έχει πάρει τον χρόνο του και έχει καταλήξει να με αξιολογήσει είτε θετικά είτε αρνητικά, να μένει σταθερός στην αξιολόγησή του και να μην μεταστρέφεται.
Μ΄ενοχλούν απίστευτα οι κωλοτούμπες και η ασυνέπεια στην δική τους κρίση.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

30-03-25

13:14
Νομίζω το να θέλει κάποιος να τα έχει καλά με όλους είναι το χειρότερο πράγμα για μένα κι αυτό το γκρί στη σκέψη και στις πράξεις του.
Δεν με ενοχλούν τα άκρα, είμαι άνθρωπος των άκρων, αλλά αμα είσαι πλαστελίνη μου κάθεσαι στο λαιμό.
Κι αν δε, είσαι και με ύπουλο τρόπο πλαστελίνη σε φάση «θα αρπάξω ο,τι μπορώ απο τον καθένα» σε έχω διαγράψει απο προσώπου γής.
Δεν με ενοχλούν τα άκρα, είμαι άνθρωπος των άκρων, αλλά αμα είσαι πλαστελίνη μου κάθεσαι στο λαιμό.
Κι αν δε, είσαι και με ύπουλο τρόπο πλαστελίνη σε φάση «θα αρπάξω ο,τι μπορώ απο τον καθένα» σε έχω διαγράψει απο προσώπου γής.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

30-03-25

13:15
Το έκανα κι εγώ αυτό στο παρελθόνΜ΄ενοχλούν απίστευτα οι κωλοτούμπες και η ασυνέπεια στην δική τους κρίση.

Ναυάγια είμαστε, Λένω μου. Μη σκοτίζεσαι για δαύτους.

30-03-25

13:26
΄Οχι, καλέ μου.Το έκανα κι εγώ αυτό στο παρελθόν
Ναυάγια είμαστε, Λένω μου. Μη σκοτίζεσαι για δαύτους.
Εσύ είσαι άλλης πάστας άνθρωπος και σίγουρα δεν είσαι ναυάγιο.
Και να είσαι σιγουρότατος ότι αν δεν το πίστευα, δεν θα σου το έλεγα και το ξέρεις αυτό.
Giorgkalo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 201 μηνύματα.

30-03-25

22:32
Με ενοχλεί περισσότερο ο:
Αχάριστος
Ξερόλας
Παρτάκιας
Διπρόσωπος
Αχάριστος
Ξερόλας
Παρτάκιας
Διπρόσωπος
Rene2004
Νεοφερμένο μέλος
Η Rene2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα.

30-03-25

23:01
Με ενοχλούν αφάνταστα πολύ οι άνθρωποι που κάνουν παρέα με κάποιον όσο έχουν κάποια ωφέλεια από αυτόν και μετά όταν δεν τον έχουν τόση ανάγκη του συμπεριφέρονται εντελώς διαφορετικά.Επισης οι άνθρωποι που κάνουν λάθη, προσπαθείς να το συζητήσεις και δεν σε ακούν πραγματικά ή προσπαθούν να σε πείσουν ότι εσύ είσαι λάθος.Οι άνθρωποι που πετάνε κακίες,αλλά υποτίθεται δεν τα λένε με κακία.Τελος,αυτοί που ζηλεύουν σε υπερβολικό βαθμό.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.652 μηνύματα.

30-03-25

23:39
εργοδότες που δεν πληρώνουν καλά, που δεν προσφέρουν καλές συνθήκες εργασίας, που δεν διατηρούν καλό κλίμα στο χώρο εργασίας, με κακή συμπεριφορά προς τους εργαζόμενους. έχω αρκετούς κατά νου.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

30-03-25

23:53
Με ενοχλούν βαθύτατα οι άνθρωποι που έχουν θράσος.
Αυτοί που εκμεταλλεύονται καταστάσεις για να βγουν λάδι και ρίχνουν το φταίξιμο αλλού.
Οι ευθυνόφοβοι.
Οι διπρόσωποι.
Οι ψωνισμένοι.
Αυτοί που εκμεταλλεύονται καταστάσεις για να βγουν λάδι και ρίχνουν το φταίξιμο αλλού.
Οι ευθυνόφοβοι.
Οι διπρόσωποι.
Οι ψωνισμένοι.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

31-03-25

00:16
Επισης οι άνθρωποι που κάνουν λάθη, προσπαθείς να το συζητήσεις και δεν σε ακούν πραγματικά ή προσπαθούν να σε πείσουν ότι εσύ είσαι λάθος.
Άμα σταματούσε αυτό ποτέ τοτε θα έμεναν 'ανεργοι χιλιάδες άνθρωποι βλ. Δικηγόρους-δικαστές-εισαγγελείς κτλ αν ήταν τόσο απλό που όποιος έκανε λάθος το παραδεχόταν ουυυυυ
ουτε διαζύγια θα είχαμε... ουτε δικαστήρια ούτε ποινές ουτε πρόστιμα τίποτα βασικά. Εκατοντάδες χιλιάδες μη πώ και μύρια κόσμος θα έμενε χωρίς δουλειά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 146 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Giorgkalo
- rafaela11
- Ilma
- Rene2004
- johnsala
- Reader
- Luludaki
- despoina13
- Memetchi
- Kate1914
- fourkaki
- Jack of Spades
- Scandal
- tsiobieman
- Corfu kitty
- charmander
- American Economist
- Joji
- camil
- ROM32
- Destiny3
- Wanda
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- paolo1
- Sophieex
- Requiem
- eukleidhs1821
- marww
- fmarulezkd
- louminis
- Forgetit
- giannhs2001
- orchidea
- harry akritas
- Εχέμυθη
- Κλημεντίνη
- sokliap
- kogba
- jj!
- DimitraA.
- Athens2002
- Viedo
- Στεφανος56
- Βλα
- tslef8
- Annamaria34
- uni77
- Μαυρίκιος
- element skate
- Meow
- grtt
- hirasawayui
- Έμμα
- Ν.Χ.
- Danaoula2020
- Μάρκος Βασίλης
- Libertus
- iminspain
- Μί–Κά-Ἔλ
- Pipitsa
- Idontknoww
- tomicrotroll
- Elena345
- Unseen skygge
- giannist_
- chester20080
- New member
- efi25
- MarcoReus
- Johnny15
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.