@giannhs2001 Θελει μεγάλη προσοχη στο δρομο γιατι δεν ξέρεις σε ποιο μαλάκα πέφτεις. Τις προαλλες σε ενα παρκιν σουπερ μάρκετ μια κοπελα κτυπησε εναν πισω και βγηκε αυτος και αρχισε να την βριζει.
"Μουνοπανο" , "Μαλακισμένη" εγω άκουγα , ετυχε να ειναι και γνωστή μου. Και βεβαια νευριασα και έκανα επέμβαση επιτοπου.
Έλα έλα του λέω φιλος... πολλά είπες. Κάτσε σε αποσταση και θα έρθει η αστυνομια να καταγράψει το περιστατικο. Και προσεξε καλα γιατι αν σου κάνει μήνυση για εξύβριση έρχομαι μάρτυρας. Δεν μιλάνε έτσι οτι προβλημα και αν έχεις. Πηγα και σε αυτην μετα και της ειπα αν θέλει έρχομαι για μάρτυρας.
Ένας γιδοβοσκος εκει, κακομοιρης και άθλιος.
Βλέπεις τον άλλον βγαινει φορτσατος για καυγα... φιλε δεν εχω κάτι μαζι σου και δεν σε ξέρω κάτσε στην ακρη σε παρακαλω και δεν θέλω κουβέντες, θα έρθει η αστυνομια και θα βρεθούν ολα. Και τέλος.
Κάθεσαι τωρα να πιάνεσαι στις κουβέντες με το κάθε τσουτσέκι και να πέφτεις επιπεδο. Αμα τον δείρεις... και τις φάει θα μπλέξεις. Αμα τις φάς εσυ πάλι δεν θα ειναι καλό και τέλος με τα αλληλο μπινελικια δε βγαινει τιποτα.
Δεν υπαρχει λογος.
Αν πάλι ειναι ενας ανθρωπος με επιπεδο με τον οποιο μπορεις να μιλήσεις. Ναι γιατι οχι να μιλήσεις.