Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Εγώ πάλι όταν νιώθω ότι αδικούμαι ή ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη μου φωνάζω με τη μία... μου γυρνάνε τα μυαλά...!![]()
;;;;;;;;;;;
ποιά μυαλά ;
π.σ. ναι , υποτίμησα την νοημοσύνη σου

μου την σπάει κάποιος που δεν του την σπάω αλλά πιο πολύ μου την σπάει να μην μου την σπάει που του την σπάω , γιατί σημαίνει ότι με ελκύει υποσυνείδητα .
Με άλλα λόγια μου την σπάει η εδάδ .
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Δε μου αρεσε αυτο επειδη ο αλλος με αδικησε διοτι ειναι προβλημα δικο του τελικα κι οχι δικο μου. Γιατι το προβλημα του αλλου να το κανω δικο μου?
Επισης πιστευω πως με τη φωνη χανεις ευκολοτερα το δικιο σου.
Εκει νομιζω λοιπον πως την παταει ο κοσμος.
Ειμαι υπερ της ρεφλεξιον, οπως λεν και οι Γαλλοι.
Μετα τη φωνη συνειδητοποιω πως με χαλαει.
Δεν αμφιβαλλω πως ειναι ξεσπασμα γερο αλλα πιστευω ειναι μονο για κεινη τη στιγμη επειδη ο αλλος σε εφτασε σε οριο που εσυ δε περνας η δε θελεις να περασεις.
Τα ορια του αλλου ξεκινουν εκει που σταματανε τα δικα σου.
Ετσι χρονο με το χρονο, φωνη με τη φωνη αποφασιζεις να γινεις ψυχραιμος.
Αδιαφορος, κι ας μην αρεσει σε οσους αδικουν, δε πειραζει. Αρεσει σεμενα και μου αρκει.
''Σιγα μην κατσω να σκασω'', λες και η ζωη περιβαλλεται απο τους αδικους!
Μα! υπαρχουν και οι δικαιοι και οι μια χαρα ανθρωποι που ξερουν να συζητουν και να μην ...υποτιμουν.
Ασε που με αυτη τη συμπεριφορα αποτρεπεις/αποφευγεις/απορριπτεις/ αρνεισαι/ και την ...υποτιμηση, περιβαλλεσαι απο ενα ζεστο κλιμα χαρη στη δικη σου προσπαθεια και αγαπη στον εαυτο σου!

Εγω προτεινω, οχι φωνες!η κουβεντα η...δρομο!

Τις φωνες ας τις αφησουμε για κει που πρεπει και ειν κι ωραιες!

Burp
Δραστήριο μέλος

συνήθως η ηλιθιότητα δν γιατρεύται τώρα θα μου πέιτε και ποιός σου λέει εσένα ότι δν είσαι ηλίθια; και απαντώ εγώ μια φωνή μέσα μου μου το λέει

επίσης μου τν δίνουν αυτοί που το τόσο το κάνουν τόοοοοοοοοοοοοοοοοσο
αυτοί που ξάφνου έγιναν ειδικοί για τα πάντα και αρχίζουν τις αναλύσεις εδώ ανήκει και η κατηγορία αυτών που σου κάνουν πλύση εγκεφάλου ψευτολογώντας το οποίο είναι ότι χειρότερο για μένα και γενικά η μαζική χειραφέτηση καθώς και η βία κατά των ζώων όπως και η βιομηχανιά της μόδας
να μν ξεχάσω αυτούς που μου λένε ''μικρή είσαι ακόμα όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις'' δν σχολιάζω γτ θα αρχίσω τις βωμολοχίες και δν κάνει
Speedy
Δραστήριο μέλος

2) Όταν το παίζει μούρη ενώ δεν το έχει.. τουλάχιστον αν το έχεις πάει και έρχεται..
pietr
Νεοφερμένο μέλος

Άλλα πράγματα που με εκνευρίζουν σε ένα άτομο είναι -φυσικά- τα ψέμματα, και η ειρωνεία. Αλλά δεν συγκρίνονται με την αχαριστία, και δυστυχώς πολλοί γνωστοί/γνωστές μου έχουν αυτό το ελάτωμμα.

Noisette
Περιβόητο μέλος

ria82
Εκκολαπτόμενο μέλος

όσο κι αν προσπαθω να δικαιολογησω καποιες καταστασεις ανθρωπων(είτε λογω ψυχολογικων προβληματων, ειτε λογω ανασφαλειας, ειτε ασχημων εμπειριων) δεν μπορω!
αυτο που με τρελαινει σε εναν ανθρωπο ειναι η κακια, να προσπαθεις επειδη εισαι κατωτερος να δημιουργησεις προβληματα στους αλλους (που για δικους τους λογους σε απερριψαν)
να ζεις μεσα σε ενα ψεμα, προσπαθωντας να παρουσιασεις κατι τελειως διαφορετικο απο αυτο που εισαι γιατι απλα δεν εχεις τα κοτσια να παραδεχτεις τον εαυτο σου, η φοβασαι μην σε απορριψουν και οι λιγοι που σου εχουν απομεινει!!

κριμα πραγματικα που καποιοι ανθρωποι αντι να προχωρουν μπροστα πανε ολο και πιο πισω!!
κριμα!!
ευτυχως που δεν ειμαι ετσι και που δεν συναναστρεφομαι με τετοια ατομα!!
Noisette
Περιβόητο μέλος

Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ανανδρία !!!

mindcircus
Περιβόητο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

το κλαψο.......σμα ειδικά από άντρα ................... το χειρότερό μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
υπάρχουν άντρες που κλαίνε;

Noisette
Περιβόητο μέλος

υπάρχουν άντρες κλαψομαρίες;![]()
![]()
Πρώτον. Πλάκα κανεις???
Δεύτερον. Πλάκα κανεις??????
Τρίτον. Δεν ανέχομαι το δεύτερο συνθετικο στην τελευταια σου λεξη να ειναι αυτο...Διάλεξε άλλο!

nPb
Επιφανές μέλος

Πρώτον. Πλάκα κανεις???
Δεύτερον. Πλάκα κανεις??????
Τρίτον. Δεν ανέχομαι το δεύτερο συνθετικο στην τελευταια σου λεξη να ειναι αυτο...Διάλεξε άλλο!![]()
δεν έχω πετύχει άντρες να κλαίνε...

απάντηση στο τρίτον: έτσι το λέει ο θυμόσοφος λαός για να μην πει το ακόμη βαρύτερο (κακιά λεξούλα) για άντρες που κλαίνε («δειλούς»)..

το αναίρεσα Μάρω

Noisette
Περιβόητο μέλος

δεν έχω πετύχει άντρες που κλαίνε...
απάντηση στο τρίτον: έτσι το λέει ο θυμόσοφος λαός για να μην πει το ακόμη βαρύτερο (κακιά λεξούλα)..![]()
![]()
![]()
![]()
Τυχερος εισαι που δεν εχεις πετυχει!!!Δεν υπαρχει χειροτερο!

Να αλλαξει αμεσως!!!!Το απαιτω!

nPb
Επιφανές μέλος

Τυχερος εισαι που δεν εχεις πετυχει!!!Δεν υπαρχει χειροτερο!
Να αλλαξει αμεσως!!!!Το απαιτω!![]()
Το άλλαξα!Το άλλαξα!Το άλλαξα!Το άλλαξα!Το άλλαξα!...

Σαν πως εγώ θα τους φάω στην μάπα; ε; Εσείς οι δεσποινίδες πολλές φορές «πατάτε» φλούδες με κλαψιάρηδες άντρες («πιπίνια»)...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 146 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Giorgkalo
- rafaela11
- Ilma
- Rene2004
- johnsala
- Reader
- Luludaki
- despoina13
- Memetchi
- Kate1914
- fourkaki
- Jack of Spades
- Scandal
- tsiobieman
- Corfu kitty
- charmander
- American Economist
- Joji
- camil
- ROM32
- Destiny3
- Wanda
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- paolo1
- Sophieex
- Requiem
- eukleidhs1821
- marww
- fmarulezkd
- louminis
- Forgetit
- giannhs2001
- orchidea
- harry akritas
- Εχέμυθη
- Κλημεντίνη
- sokliap
- kogba
- jj!
- DimitraA.
- Athens2002
- Viedo
- Στεφανος56
- Βλα
- tslef8
- Annamaria34
- uni77
- Μαυρίκιος
- element skate
- Meow
- grtt
- hirasawayui
- Έμμα
- Ν.Χ.
- Danaoula2020
- Μάρκος Βασίλης
- Libertus
- iminspain
- Μί–Κά-Ἔλ
- Pipitsa
- Idontknoww
- tomicrotroll
- Elena345
- Unseen skygge
- giannist_
- chester20080
- New member
- efi25
- MarcoReus
- Johnny15
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.