Αναρωτιεμαι καιρο. Νιωθετε και αλλοι οτι στην Ελλαδα επικρατει μια προπαγανδα υπερ των καψουροτραγουδων? Μα παντου ακουω Παολα/Παντελιδη/Σφακιανακη/Καρρα/κλπ... Δεν εχω συναντησει πανω απο 50 ατομα που να γνωριζουν τον Kygo, η τον Robin Schulz (τα τραγουδια μπορει, αλλα σαν ονομα,, ΟΥΦΟ ολοι), η το τι ειναι η House μουσικη. Μα μιλαω με παρεες για το τι ειναι ο ρυθμος πως το τραγουδι δεν το ακους μονο, το νιωθεις, σε κανει να βραζει το αιμα σου,, Και αυτοι ασχετως που με λενε ''ξενερωτο'' και πως δεν εχω γουστο μου πετανε και το <<Παολα ρε και Παντελιδης, δεν υπαρχουν αλλοι> και με ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ. Δηλαδη ελεος ρε φιλε, μα καθολου μουσικη παιδεια σε αυτη την χωρα??? Δηλαδη, δν τραβαει το πραγμα, αλλαζω σταθμους στο αμαξι, και δεν υπαρχει ενας σταθμος να σε ανεβασει λιγο, οχι με τον στιχο, αλλα με τον ρυθμο του. Μα να οδηγας το πρωι, και να ακους, κατι ''δν μπορω μακρια σου'', ''σε θελω πισω'', ''ειμαι ερωτευμενος μαζι σου'', ΚΑΙ ΔΛΔ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ. Με την τσιμπλα στο ματι, και ουτε καν να εχεις πιει καφε.! Κατι τετοιο δλδ (
https://soundcloud.com/favulousworld/no-diggity) δεν παιζει να το δουμε σε ραδιο, πρεπει να φταιξουμε CD για να ησηχασουμε. Και δεν μιλαω μονο για την House (ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ FAN) αλλα το οτι, ρε φιλε, μην ειστε κλειστομυαλοι, ακουστε λιγο περα απ'τα συνορα. Και λεω κλειστομυαλοι, γιατι μιαλω για ''drop'', μιλαω για ''bass'', μιλαω για το ποσο γαματο ειναι το ''kick'', το ''beat'', και δεν ξερουν καν τις ορολογιες, με κοιτανε λες και κατεβηκα απ'τον Αρη( η πλειοψηφια, 1/10 ξερει). Που νταξει σε εναν ανεπτυγμενο λαο, αυτες οι ορολογιες ειναι must για ακομα και 10χρονα...Ξερουν να ξεχωριζουν ενα καλο drop απο ενα κακο. Τεσπα, τι λετε εσεις, συμφωνειτε με οτι λεω, η μιλαω σε ''σκυλοπαρεα'' διχως μουσικη παιδεια (οχι με την κακια εννοια προς θεου). Τι γνωμει εχετε???