renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aggi92
Εκκολαπτόμενο μέλος

elena
Πολύ δραστήριο μέλος

JokeOver
Νεοφερμένο μέλος

ειδα οτι ειχα ενα σπαθι κ σκοτωσα την οικογενεια μου κ οποιον αλλον εβρισκα μπροστα.. αλλα δν ενιωθα τπτ.. ειμουν ελευθερος χωρις να υπαρχη καθολου πονος..

μηπως ειμ φρικιο?

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

αν αυτα εχουν σχεσει με το υποσυνειδητο μου τοτε ειμαι σηριαλ κιλερ..?
ειδα οτι ειχα ενα σπαθι κ σκοτωσα την οικογενεια μου κ οποιον αλλον εβρισκα μπροστα.. αλλα δν ενιωθα τπτ.. ειμουν ελευθερος χωρις να υπαρχη καθολου πονος..μετα ξυπνισα κ δν αντεδρασα σ τπτ απο αυτα δν ξερω τι εγινε..
μηπως ειμ φρικιο?![]()
Για καποιον λογο μου αρεσε το ονειρο σου.. Ισως παει να πει οτι εχεις πολυ θυμο μεσα σου για κατι..
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

γιατί ακόμα κι αν κλείσεις την πόρτα στην αμαρτία, αυτή θα μπει από το παράθυρο, ειδικά το χειμώνα που κρυώνει να μείνει απ έξω και ως γνωστόν κρύο καιρός για δύο.
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορείτε να μου πείτε τι δείχνει αυτό?

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος

Ήταν πολύ άκυρο ως όνειρο, και γιατί από όλα τα άτομα που ξέρω βρήκα να ονειρευτώ αυτόν; Μιλάμε μια 10ετία έχω να τον δω. Τι μπορεί να σημαίνει που δε μου μιλούσε;
Dalian
Περιβόητο μέλος

Αφού ξανάπεσα είδα άλλο όνειρο... δούλευα λέει ως κατάσκοπος και μου είχε ανατεθεί να διερευνήσω ένα περίεργο συμβάν που είχε εκτυλιχθεί πρόσφατα (σχετικά με ένα φόνο.) Είχα και ένα γαμάτο όπλο ελεύθερου σκοπευτή, ολόμαυρο και σχεδόν όσο το ύψος μου.. (χαχα

So yeah..Γελάστε ελεύθερα

Θάλεια
Διάσημο μέλος

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

emily00
Εκκολαπτόμενο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Είχα γεννήσει που λέτε και ούτε ήρθε να με δει, ή να δει την κόρη του. Τίποτα.
Εγώ συνέχισα να μένω με τους δικούς μου, χωρίς να έχω συναντηθεί ακόμα με τον πατέρα, και ψάχναμε για όνομα με τους γονείς μου. Πρότεινα το Βανέσσα, αλλά δεν άρεσε πολύ στη μάνα μου.
Τεςπα, μετά από κάποια φάση, είχαμε κλείσει ραντεβού με τον πατέρα για να μας δει, αλλά πριν πάω είχα πάει στο σούπερ μάρκετ για να πάρω πάνες και κρέμες για το μωρό (με το μωρό αγκαλιά έτσιιιι;;; ) και κάπως έγινε, και χάθηκα μέσα στο σούπερ μαρκετ ψάχνοντας γι΄ αυτό που ήθελα και έχασα το ραντεβού.
Εεεε μετά νομίζω ξύπνησα.
Το είπα στη μάνα μου και λέει ότι το μωρό σε όνειρο είναι τσακωμός, αλλά οκ όλη μέρα δε μάλωσα με κανέναν.

Πολύ τρομαχτικό πάντως.

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Πώς το ονομάσατε;Είχα μείνει έγκυος. Το κράτησα. Το γέννησα. Ήταν κοριτσάκι. Αλλά ο πατέρας, άφαντος (του έμοιαζε κιόλας το γλυκούλι μου). Δεν είχαμε χωρίσει, απλά ήμασταν ο καθένας στο πατρικό του, χωρίς να συζούμε, χωρίς τίποτα.
Είχα γεννήσει που λέτε και ούτε ήρθε να με δει, ή να δει την κόρη του. Τίποτα.
Εγώ συνέχισα να μένω με τους δικούς μου, χωρίς να έχω συναντηθεί ακόμα με τον πατέρα, και ψάχναμε για όνομα με τους γονείς μου. Πρότεινα το Βανέσσα, αλλά δεν άρεσε πολύ στη μάνα μου.
Τεςπα, μετά από κάποια φάση, είχαμε κλείσει ραντεβού με τον πατέρα για να μας δει, αλλά πριν πάω είχα πάει στο σούπερ μάρκετ για να πάρω πάνες και κρέμες για το μωρό (με το μωρό αγκαλιά έτσιιιι;;; ) και κάπως έγινε, και χάθηκα μέσα στο σούπερ μαρκετ ψάχνοντας γι΄ αυτό που ήθελα και έχασα το ραντεβού.
Εεεε μετά νομίζω ξύπνησα.
Το είπα στη μάνα μου και λέει ότι το μωρό σε όνειρο είναι τσακωμός, αλλά οκ όλη μέρα δε μάλωσα με κανέναν.
Πολύ τρομαχτικό πάντως.![]()

Λοιπον..ειδα πως ημουν στο σχολειο μου και κατι πηρα απο μια συμμαθητρια μου η οποια μας το μοιραζε,δεν θυμαμαι τι ομως!
Και μετα ειδα (αυτο και αν αξιοπεριεργο)

leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.