Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:12 Η Nefeli Graf: #841 02-12-12 11:12 Είμαι καινούργια αλλά θέλω να σας πω λιγάκι σύντομα το όνειρο που το βλέπω τώρα τελευταία στον ύπνο μου Βλέπω συνεχώς τον πατέρα μου,τον παππού μου(που έχει πεθάνει από πέρυσι) και τον θείο μου να συζητούν στην τραπεζαρία του δικού μας σπιτιού.Ο πατέρας μου και ο θείος μου είχαν βάλει τον παππού μου ανάμεσα τους και ξαφνικά εκεί που μιλούσαν κόπηκε το κεφάλι του παππού μου χωρίς να βγει καθόλου αίμα.Το πιο ανατριχιαστικό ήταν ότι το χαμόγελο στο κεφάλι δεν έφυγε αλλά συνέχιζε να υπάρχει όση ώρα κυλούσε :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:03 Η Alma Libre: #842 02-12-12 12:03 Εγώ χτες είδα πως είχε μακρύνει το μαλλί μου. Ήταν συγκλονιστικό. μόλις ξύπνησα έτρεξα στον καθρεφτη να δω άμα είχε όντως μακρύνει. το αποτέλεσμα ήταν καταθλιπτικό. το μαλλί μου ήταν ακόμη ασσύμετρο,κοντό και σγουρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:01 Η Nefeli Graf: #843 02-12-12 17:01 Μην φοβάσαι θα ξαναμακρύνει :* Πάντως πολλές φορές έχω δει και εγώ πράγματα που δεν ισχύουν και ξυπνάω με την αίσθηση ότι συνέβησαν και τρέχω αμέσως στην μητέρα μου να δω αν όλο αυτό ήταν απλά ένα όνειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:10 Ο Alejandro Papas: #844 02-12-12 17:10 οτι.. επαιζα... ποδοσφαιρο... με... τον σκυλο μου... Spoiler και οχι δεν ηταν η μπαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:13 Η Alma Libre: #845 02-12-12 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli◑‿◐Graf: Μην φοβάσαι θα ξαναμακρύνει :* Πάντως πολλές φορές έχω δει και εγώ πράγματα που δεν ισχύουν και ξυπνάω με την αίσθηση ότι συνέβησαν και τρέχω αμέσως στην μητέρα μου να δω αν όλο αυτό ήταν απλά ένα όνειρο Click για ανάπτυξη... Μωρε οτι θα ξαναμακρυνει το ξερω..Και σχετικα με το δικο σου,εχω ακουσει πως οταν βλεπουμε καποιον νεκρο θα ζησουμε πολυ ή κατι τετοιο...Τωρα δεν ξερω αν η επαναληψη συμβαινει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:46 Η Deutsch... Lover: #846 02-12-12 17:46 Φιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:26 Η artemaki έγραψε: #847 05-12-12 22:26 Δεν θυμαμαι τα προηγουμενα αλλα τελος παντων. Μπαινω στο μπλογκ μιας φιλης μου και βλεπω οτι εχει μια δημοσιευση για μενα. "Αρτεμις, θελω να ξερεις οτι το φταιξιμο ειναι δικο μου και της Σοφιας για οτι εγινε με τον...Φωτη." Ε και εκει ξυπνησα, δεν θα αντεχα αλλες συγκινησεις. Και νταξει, η Σοφια ειναι γνωστη. Ο Φωτης ομως ποιος ειναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:56 Ο nikolaos p.: #848 29-12-12 10:56 Είδα οτι με κυνηγούσε ένα τέρας και δεν μπορούσα να τρέξω, μετά έπεσα σε ένα γκρεμό και προσγειώθηκα ...στο κρεβάτι μου! Στο σημείο αυτό ξύπνησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 19:58 Η ~Melania~: #849 05-01-13 19:58 Είδα λέει την κολλητή μου που παντρευόταν Είχα πάει στο γάμο της και παρευρίσκονταν εκεί και όλοι οι φίλοι μου και οι γονείς της -ειδικά η μητέρα της πέταγε από την χαρά της Χαρούμενο όνειρο μπορώ να πω, αν και μόλις της το είπα της κολλητής μου φρίκαρε λιγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:53 Ο Guest 781029: #850 05-01-13 20:53 Εγώ έβλεπα ότι με πήρανε φαντάρο (καλομελέτα και έρχεται) και κοίταζα τα πάντα σαν χαμένος στο στρατόπεδο και μετά από λίγο καιρό έγινε πόλεμος : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:58 Η Polymnia έγραψε: #851 05-01-13 20:58 Ίσως ήταν το πιο απροσάρμοστο όνειρο του αιώνα. 2 ομοφυλόφιλοι να μου σερβίρουν παγωτό,σε ενα πολύ πολύ ωραίο ποτηράκι. Σαν να πήρα LSD αισθανόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:11 Ο Guest 781029: #852 05-01-13 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Ίσως ήταν το πιο απροσάρμοστο όνειρο του αιώνα. 2 ομοφυλόφιλοι να μου σερβίρουν παγωτό,σε ενα πολύ πολύ ωραίο ποτηράκι. Σαν να πήρα LSD αισθανόμουν. Click για ανάπτυξη... Θρυλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:09 Ο Guest 781029: #853 05-01-13 22:09 Αν αισθανόμουν ότι κάποιος έχει εισβάλλει σπίτι μου θα έκανα το ίδιο απλώς κρατώντας την καραμπίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Queen of Hearts: #854 05-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... spirits, ghosts or something ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:15 Ο Guest 781029: #855 05-01-13 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: spirits, ghosts or something ? Click για ανάπτυξη... Never say never Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:06 Ο Guest 712911: #856 05-01-13 23:06 Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:23 Ο Βλα έγραψε: #857 05-01-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:25 Ο Guest 712911: #858 05-01-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:30 Ο Βλα έγραψε: #859 05-01-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:34 Ο Guest 712911: #860 05-01-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Click για ανάπτυξη... Καλά οκ... Ποιος ξέρει; Τo be continued... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee theodle teacher_40 camil Kate1914 charmander Μήτσος10 Corfu kitty Scandal Wanda AggelikiGr Wonderkid American Economist Εριφύλη johnsala ghоul fourkaki Paladin rafaela11 Requiem stupid bitch SlimShady Memetchi New member Unboxholics tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαι καινούργια αλλά θέλω να σας πω λιγάκι σύντομα το όνειρο που το βλέπω τώρα τελευταία στον ύπνο μου Βλέπω συνεχώς τον πατέρα μου,τον παππού μου(που έχει πεθάνει από πέρυσι) και τον θείο μου να συζητούν στην τραπεζαρία του δικού μας σπιτιού.Ο πατέρας μου και ο θείος μου είχαν βάλει τον παππού μου ανάμεσα τους και ξαφνικά εκεί που μιλούσαν κόπηκε το κεφάλι του παππού μου χωρίς να βγει καθόλου αίμα.Το πιο ανατριχιαστικό ήταν ότι το χαμόγελο στο κεφάλι δεν έφυγε αλλά συνέχιζε να υπάρχει όση ώρα κυλούσε :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:03 Η Alma Libre: #842 02-12-12 12:03 Εγώ χτες είδα πως είχε μακρύνει το μαλλί μου. Ήταν συγκλονιστικό. μόλις ξύπνησα έτρεξα στον καθρεφτη να δω άμα είχε όντως μακρύνει. το αποτέλεσμα ήταν καταθλιπτικό. το μαλλί μου ήταν ακόμη ασσύμετρο,κοντό και σγουρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:01 Η Nefeli Graf: #843 02-12-12 17:01 Μην φοβάσαι θα ξαναμακρύνει :* Πάντως πολλές φορές έχω δει και εγώ πράγματα που δεν ισχύουν και ξυπνάω με την αίσθηση ότι συνέβησαν και τρέχω αμέσως στην μητέρα μου να δω αν όλο αυτό ήταν απλά ένα όνειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:10 Ο Alejandro Papas: #844 02-12-12 17:10 οτι.. επαιζα... ποδοσφαιρο... με... τον σκυλο μου... Spoiler και οχι δεν ηταν η μπαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:13 Η Alma Libre: #845 02-12-12 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli◑‿◐Graf: Μην φοβάσαι θα ξαναμακρύνει :* Πάντως πολλές φορές έχω δει και εγώ πράγματα που δεν ισχύουν και ξυπνάω με την αίσθηση ότι συνέβησαν και τρέχω αμέσως στην μητέρα μου να δω αν όλο αυτό ήταν απλά ένα όνειρο Click για ανάπτυξη... Μωρε οτι θα ξαναμακρυνει το ξερω..Και σχετικα με το δικο σου,εχω ακουσει πως οταν βλεπουμε καποιον νεκρο θα ζησουμε πολυ ή κατι τετοιο...Τωρα δεν ξερω αν η επαναληψη συμβαινει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:46 Η Deutsch... Lover: #846 02-12-12 17:46 Φιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:26 Η artemaki έγραψε: #847 05-12-12 22:26 Δεν θυμαμαι τα προηγουμενα αλλα τελος παντων. Μπαινω στο μπλογκ μιας φιλης μου και βλεπω οτι εχει μια δημοσιευση για μενα. "Αρτεμις, θελω να ξερεις οτι το φταιξιμο ειναι δικο μου και της Σοφιας για οτι εγινε με τον...Φωτη." Ε και εκει ξυπνησα, δεν θα αντεχα αλλες συγκινησεις. Και νταξει, η Σοφια ειναι γνωστη. Ο Φωτης ομως ποιος ειναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:56 Ο nikolaos p.: #848 29-12-12 10:56 Είδα οτι με κυνηγούσε ένα τέρας και δεν μπορούσα να τρέξω, μετά έπεσα σε ένα γκρεμό και προσγειώθηκα ...στο κρεβάτι μου! Στο σημείο αυτό ξύπνησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 19:58 Η ~Melania~: #849 05-01-13 19:58 Είδα λέει την κολλητή μου που παντρευόταν Είχα πάει στο γάμο της και παρευρίσκονταν εκεί και όλοι οι φίλοι μου και οι γονείς της -ειδικά η μητέρα της πέταγε από την χαρά της Χαρούμενο όνειρο μπορώ να πω, αν και μόλις της το είπα της κολλητής μου φρίκαρε λιγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:53 Ο Guest 781029: #850 05-01-13 20:53 Εγώ έβλεπα ότι με πήρανε φαντάρο (καλομελέτα και έρχεται) και κοίταζα τα πάντα σαν χαμένος στο στρατόπεδο και μετά από λίγο καιρό έγινε πόλεμος : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:58 Η Polymnia έγραψε: #851 05-01-13 20:58 Ίσως ήταν το πιο απροσάρμοστο όνειρο του αιώνα. 2 ομοφυλόφιλοι να μου σερβίρουν παγωτό,σε ενα πολύ πολύ ωραίο ποτηράκι. Σαν να πήρα LSD αισθανόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:11 Ο Guest 781029: #852 05-01-13 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Ίσως ήταν το πιο απροσάρμοστο όνειρο του αιώνα. 2 ομοφυλόφιλοι να μου σερβίρουν παγωτό,σε ενα πολύ πολύ ωραίο ποτηράκι. Σαν να πήρα LSD αισθανόμουν. Click για ανάπτυξη... Θρυλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:09 Ο Guest 781029: #853 05-01-13 22:09 Αν αισθανόμουν ότι κάποιος έχει εισβάλλει σπίτι μου θα έκανα το ίδιο απλώς κρατώντας την καραμπίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Queen of Hearts: #854 05-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... spirits, ghosts or something ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:15 Ο Guest 781029: #855 05-01-13 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: spirits, ghosts or something ? Click για ανάπτυξη... Never say never Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:06 Ο Guest 712911: #856 05-01-13 23:06 Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:23 Ο Βλα έγραψε: #857 05-01-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:25 Ο Guest 712911: #858 05-01-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:30 Ο Βλα έγραψε: #859 05-01-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:34 Ο Guest 712911: #860 05-01-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Click για ανάπτυξη... Καλά οκ... Ποιος ξέρει; Τo be continued... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee theodle teacher_40 camil Kate1914 charmander Μήτσος10 Corfu kitty Scandal Wanda AggelikiGr Wonderkid American Economist Εριφύλη johnsala ghоul fourkaki Paladin rafaela11 Requiem stupid bitch SlimShady Memetchi New member Unboxholics tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ χτες είδα πως είχε μακρύνει το μαλλί μου. Ήταν συγκλονιστικό. μόλις ξύπνησα έτρεξα στον καθρεφτη να δω άμα είχε όντως μακρύνει. το αποτέλεσμα ήταν καταθλιπτικό. το μαλλί μου ήταν ακόμη ασσύμετρο,κοντό και σγουρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:01 Η Nefeli Graf: #843 02-12-12 17:01 Μην φοβάσαι θα ξαναμακρύνει :* Πάντως πολλές φορές έχω δει και εγώ πράγματα που δεν ισχύουν και ξυπνάω με την αίσθηση ότι συνέβησαν και τρέχω αμέσως στην μητέρα μου να δω αν όλο αυτό ήταν απλά ένα όνειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:10 Ο Alejandro Papas: #844 02-12-12 17:10 οτι.. επαιζα... ποδοσφαιρο... με... τον σκυλο μου... Spoiler και οχι δεν ηταν η μπαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:13 Η Alma Libre: #845 02-12-12 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli◑‿◐Graf: Μην φοβάσαι θα ξαναμακρύνει :* Πάντως πολλές φορές έχω δει και εγώ πράγματα που δεν ισχύουν και ξυπνάω με την αίσθηση ότι συνέβησαν και τρέχω αμέσως στην μητέρα μου να δω αν όλο αυτό ήταν απλά ένα όνειρο Click για ανάπτυξη... Μωρε οτι θα ξαναμακρυνει το ξερω..Και σχετικα με το δικο σου,εχω ακουσει πως οταν βλεπουμε καποιον νεκρο θα ζησουμε πολυ ή κατι τετοιο...Τωρα δεν ξερω αν η επαναληψη συμβαινει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:46 Η Deutsch... Lover: #846 02-12-12 17:46 Φιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:26 Η artemaki έγραψε: #847 05-12-12 22:26 Δεν θυμαμαι τα προηγουμενα αλλα τελος παντων. Μπαινω στο μπλογκ μιας φιλης μου και βλεπω οτι εχει μια δημοσιευση για μενα. "Αρτεμις, θελω να ξερεις οτι το φταιξιμο ειναι δικο μου και της Σοφιας για οτι εγινε με τον...Φωτη." Ε και εκει ξυπνησα, δεν θα αντεχα αλλες συγκινησεις. Και νταξει, η Σοφια ειναι γνωστη. Ο Φωτης ομως ποιος ειναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:56 Ο nikolaos p.: #848 29-12-12 10:56 Είδα οτι με κυνηγούσε ένα τέρας και δεν μπορούσα να τρέξω, μετά έπεσα σε ένα γκρεμό και προσγειώθηκα ...στο κρεβάτι μου! Στο σημείο αυτό ξύπνησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 19:58 Η ~Melania~: #849 05-01-13 19:58 Είδα λέει την κολλητή μου που παντρευόταν Είχα πάει στο γάμο της και παρευρίσκονταν εκεί και όλοι οι φίλοι μου και οι γονείς της -ειδικά η μητέρα της πέταγε από την χαρά της Χαρούμενο όνειρο μπορώ να πω, αν και μόλις της το είπα της κολλητής μου φρίκαρε λιγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:53 Ο Guest 781029: #850 05-01-13 20:53 Εγώ έβλεπα ότι με πήρανε φαντάρο (καλομελέτα και έρχεται) και κοίταζα τα πάντα σαν χαμένος στο στρατόπεδο και μετά από λίγο καιρό έγινε πόλεμος : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:58 Η Polymnia έγραψε: #851 05-01-13 20:58 Ίσως ήταν το πιο απροσάρμοστο όνειρο του αιώνα. 2 ομοφυλόφιλοι να μου σερβίρουν παγωτό,σε ενα πολύ πολύ ωραίο ποτηράκι. Σαν να πήρα LSD αισθανόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:11 Ο Guest 781029: #852 05-01-13 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Ίσως ήταν το πιο απροσάρμοστο όνειρο του αιώνα. 2 ομοφυλόφιλοι να μου σερβίρουν παγωτό,σε ενα πολύ πολύ ωραίο ποτηράκι. Σαν να πήρα LSD αισθανόμουν. Click για ανάπτυξη... Θρυλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:09 Ο Guest 781029: #853 05-01-13 22:09 Αν αισθανόμουν ότι κάποιος έχει εισβάλλει σπίτι μου θα έκανα το ίδιο απλώς κρατώντας την καραμπίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Queen of Hearts: #854 05-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... spirits, ghosts or something ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:15 Ο Guest 781029: #855 05-01-13 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: spirits, ghosts or something ? Click για ανάπτυξη... Never say never Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:06 Ο Guest 712911: #856 05-01-13 23:06 Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:23 Ο Βλα έγραψε: #857 05-01-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:25 Ο Guest 712911: #858 05-01-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:30 Ο Βλα έγραψε: #859 05-01-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:34 Ο Guest 712911: #860 05-01-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Click για ανάπτυξη... Καλά οκ... Ποιος ξέρει; Τo be continued... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee theodle teacher_40 camil Kate1914 charmander Μήτσος10 Corfu kitty Scandal Wanda AggelikiGr Wonderkid American Economist Εριφύλη johnsala ghоul fourkaki Paladin rafaela11 Requiem stupid bitch SlimShady Memetchi New member Unboxholics tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μην φοβάσαι θα ξαναμακρύνει :* Πάντως πολλές φορές έχω δει και εγώ πράγματα που δεν ισχύουν και ξυπνάω με την αίσθηση ότι συνέβησαν και τρέχω αμέσως στην μητέρα μου να δω αν όλο αυτό ήταν απλά ένα όνειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:10 Ο Alejandro Papas: #844 02-12-12 17:10 οτι.. επαιζα... ποδοσφαιρο... με... τον σκυλο μου... Spoiler και οχι δεν ηταν η μπαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:13 Η Alma Libre: #845 02-12-12 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli◑‿◐Graf: Μην φοβάσαι θα ξαναμακρύνει :* Πάντως πολλές φορές έχω δει και εγώ πράγματα που δεν ισχύουν και ξυπνάω με την αίσθηση ότι συνέβησαν και τρέχω αμέσως στην μητέρα μου να δω αν όλο αυτό ήταν απλά ένα όνειρο Click για ανάπτυξη... Μωρε οτι θα ξαναμακρυνει το ξερω..Και σχετικα με το δικο σου,εχω ακουσει πως οταν βλεπουμε καποιον νεκρο θα ζησουμε πολυ ή κατι τετοιο...Τωρα δεν ξερω αν η επαναληψη συμβαινει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:46 Η Deutsch... Lover: #846 02-12-12 17:46 Φιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:26 Η artemaki έγραψε: #847 05-12-12 22:26 Δεν θυμαμαι τα προηγουμενα αλλα τελος παντων. Μπαινω στο μπλογκ μιας φιλης μου και βλεπω οτι εχει μια δημοσιευση για μενα. "Αρτεμις, θελω να ξερεις οτι το φταιξιμο ειναι δικο μου και της Σοφιας για οτι εγινε με τον...Φωτη." Ε και εκει ξυπνησα, δεν θα αντεχα αλλες συγκινησεις. Και νταξει, η Σοφια ειναι γνωστη. Ο Φωτης ομως ποιος ειναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:56 Ο nikolaos p.: #848 29-12-12 10:56 Είδα οτι με κυνηγούσε ένα τέρας και δεν μπορούσα να τρέξω, μετά έπεσα σε ένα γκρεμό και προσγειώθηκα ...στο κρεβάτι μου! Στο σημείο αυτό ξύπνησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 19:58 Η ~Melania~: #849 05-01-13 19:58 Είδα λέει την κολλητή μου που παντρευόταν Είχα πάει στο γάμο της και παρευρίσκονταν εκεί και όλοι οι φίλοι μου και οι γονείς της -ειδικά η μητέρα της πέταγε από την χαρά της Χαρούμενο όνειρο μπορώ να πω, αν και μόλις της το είπα της κολλητής μου φρίκαρε λιγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:53 Ο Guest 781029: #850 05-01-13 20:53 Εγώ έβλεπα ότι με πήρανε φαντάρο (καλομελέτα και έρχεται) και κοίταζα τα πάντα σαν χαμένος στο στρατόπεδο και μετά από λίγο καιρό έγινε πόλεμος : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:58 Η Polymnia έγραψε: #851 05-01-13 20:58 Ίσως ήταν το πιο απροσάρμοστο όνειρο του αιώνα. 2 ομοφυλόφιλοι να μου σερβίρουν παγωτό,σε ενα πολύ πολύ ωραίο ποτηράκι. Σαν να πήρα LSD αισθανόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:11 Ο Guest 781029: #852 05-01-13 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Ίσως ήταν το πιο απροσάρμοστο όνειρο του αιώνα. 2 ομοφυλόφιλοι να μου σερβίρουν παγωτό,σε ενα πολύ πολύ ωραίο ποτηράκι. Σαν να πήρα LSD αισθανόμουν. Click για ανάπτυξη... Θρυλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:09 Ο Guest 781029: #853 05-01-13 22:09 Αν αισθανόμουν ότι κάποιος έχει εισβάλλει σπίτι μου θα έκανα το ίδιο απλώς κρατώντας την καραμπίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Queen of Hearts: #854 05-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... spirits, ghosts or something ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:15 Ο Guest 781029: #855 05-01-13 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: spirits, ghosts or something ? Click για ανάπτυξη... Never say never Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:06 Ο Guest 712911: #856 05-01-13 23:06 Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:23 Ο Βλα έγραψε: #857 05-01-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:25 Ο Guest 712911: #858 05-01-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:30 Ο Βλα έγραψε: #859 05-01-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:34 Ο Guest 712911: #860 05-01-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Click για ανάπτυξη... Καλά οκ... Ποιος ξέρει; Τo be continued... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee theodle teacher_40 camil Kate1914 charmander Μήτσος10 Corfu kitty Scandal Wanda AggelikiGr Wonderkid American Economist Εριφύλη johnsala ghоul fourkaki Paladin rafaela11 Requiem stupid bitch SlimShady Memetchi New member Unboxholics tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οτι.. επαιζα... ποδοσφαιρο... με... τον σκυλο μου... Spoiler και οχι δεν ηταν η μπαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:13 Η Alma Libre: #845 02-12-12 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli◑‿◐Graf: Μην φοβάσαι θα ξαναμακρύνει :* Πάντως πολλές φορές έχω δει και εγώ πράγματα που δεν ισχύουν και ξυπνάω με την αίσθηση ότι συνέβησαν και τρέχω αμέσως στην μητέρα μου να δω αν όλο αυτό ήταν απλά ένα όνειρο Click για ανάπτυξη... Μωρε οτι θα ξαναμακρυνει το ξερω..Και σχετικα με το δικο σου,εχω ακουσει πως οταν βλεπουμε καποιον νεκρο θα ζησουμε πολυ ή κατι τετοιο...Τωρα δεν ξερω αν η επαναληψη συμβαινει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:46 Η Deutsch... Lover: #846 02-12-12 17:46 Φιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:26 Η artemaki έγραψε: #847 05-12-12 22:26 Δεν θυμαμαι τα προηγουμενα αλλα τελος παντων. Μπαινω στο μπλογκ μιας φιλης μου και βλεπω οτι εχει μια δημοσιευση για μενα. "Αρτεμις, θελω να ξερεις οτι το φταιξιμο ειναι δικο μου και της Σοφιας για οτι εγινε με τον...Φωτη." Ε και εκει ξυπνησα, δεν θα αντεχα αλλες συγκινησεις. Και νταξει, η Σοφια ειναι γνωστη. Ο Φωτης ομως ποιος ειναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:56 Ο nikolaos p.: #848 29-12-12 10:56 Είδα οτι με κυνηγούσε ένα τέρας και δεν μπορούσα να τρέξω, μετά έπεσα σε ένα γκρεμό και προσγειώθηκα ...στο κρεβάτι μου! Στο σημείο αυτό ξύπνησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 19:58 Η ~Melania~: #849 05-01-13 19:58 Είδα λέει την κολλητή μου που παντρευόταν Είχα πάει στο γάμο της και παρευρίσκονταν εκεί και όλοι οι φίλοι μου και οι γονείς της -ειδικά η μητέρα της πέταγε από την χαρά της Χαρούμενο όνειρο μπορώ να πω, αν και μόλις της το είπα της κολλητής μου φρίκαρε λιγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:53 Ο Guest 781029: #850 05-01-13 20:53 Εγώ έβλεπα ότι με πήρανε φαντάρο (καλομελέτα και έρχεται) και κοίταζα τα πάντα σαν χαμένος στο στρατόπεδο και μετά από λίγο καιρό έγινε πόλεμος : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:58 Η Polymnia έγραψε: #851 05-01-13 20:58 Ίσως ήταν το πιο απροσάρμοστο όνειρο του αιώνα. 2 ομοφυλόφιλοι να μου σερβίρουν παγωτό,σε ενα πολύ πολύ ωραίο ποτηράκι. Σαν να πήρα LSD αισθανόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:11 Ο Guest 781029: #852 05-01-13 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Ίσως ήταν το πιο απροσάρμοστο όνειρο του αιώνα. 2 ομοφυλόφιλοι να μου σερβίρουν παγωτό,σε ενα πολύ πολύ ωραίο ποτηράκι. Σαν να πήρα LSD αισθανόμουν. Click για ανάπτυξη... Θρυλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:09 Ο Guest 781029: #853 05-01-13 22:09 Αν αισθανόμουν ότι κάποιος έχει εισβάλλει σπίτι μου θα έκανα το ίδιο απλώς κρατώντας την καραμπίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Queen of Hearts: #854 05-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... spirits, ghosts or something ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:15 Ο Guest 781029: #855 05-01-13 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: spirits, ghosts or something ? Click για ανάπτυξη... Never say never Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:06 Ο Guest 712911: #856 05-01-13 23:06 Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:23 Ο Βλα έγραψε: #857 05-01-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:25 Ο Guest 712911: #858 05-01-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:30 Ο Βλα έγραψε: #859 05-01-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:34 Ο Guest 712911: #860 05-01-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Click για ανάπτυξη... Καλά οκ... Ποιος ξέρει; Τo be continued... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee theodle teacher_40 camil Kate1914 charmander Μήτσος10 Corfu kitty Scandal Wanda AggelikiGr Wonderkid American Economist Εριφύλη johnsala ghоul fourkaki Paladin rafaela11 Requiem stupid bitch SlimShady Memetchi New member Unboxholics tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli◑‿◐Graf: Μην φοβάσαι θα ξαναμακρύνει :* Πάντως πολλές φορές έχω δει και εγώ πράγματα που δεν ισχύουν και ξυπνάω με την αίσθηση ότι συνέβησαν και τρέχω αμέσως στην μητέρα μου να δω αν όλο αυτό ήταν απλά ένα όνειρο Click για ανάπτυξη... Μωρε οτι θα ξαναμακρυνει το ξερω..Και σχετικα με το δικο σου,εχω ακουσει πως οταν βλεπουμε καποιον νεκρο θα ζησουμε πολυ ή κατι τετοιο...Τωρα δεν ξερω αν η επαναληψη συμβαινει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:46 Η Deutsch... Lover: #846 02-12-12 17:46 Φιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:26 Η artemaki έγραψε: #847 05-12-12 22:26 Δεν θυμαμαι τα προηγουμενα αλλα τελος παντων. Μπαινω στο μπλογκ μιας φιλης μου και βλεπω οτι εχει μια δημοσιευση για μενα. "Αρτεμις, θελω να ξερεις οτι το φταιξιμο ειναι δικο μου και της Σοφιας για οτι εγινε με τον...Φωτη." Ε και εκει ξυπνησα, δεν θα αντεχα αλλες συγκινησεις. Και νταξει, η Σοφια ειναι γνωστη. Ο Φωτης ομως ποιος ειναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:56 Ο nikolaos p.: #848 29-12-12 10:56 Είδα οτι με κυνηγούσε ένα τέρας και δεν μπορούσα να τρέξω, μετά έπεσα σε ένα γκρεμό και προσγειώθηκα ...στο κρεβάτι μου! Στο σημείο αυτό ξύπνησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 19:58 Η ~Melania~: #849 05-01-13 19:58 Είδα λέει την κολλητή μου που παντρευόταν Είχα πάει στο γάμο της και παρευρίσκονταν εκεί και όλοι οι φίλοι μου και οι γονείς της -ειδικά η μητέρα της πέταγε από την χαρά της Χαρούμενο όνειρο μπορώ να πω, αν και μόλις της το είπα της κολλητής μου φρίκαρε λιγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:53 Ο Guest 781029: #850 05-01-13 20:53 Εγώ έβλεπα ότι με πήρανε φαντάρο (καλομελέτα και έρχεται) και κοίταζα τα πάντα σαν χαμένος στο στρατόπεδο και μετά από λίγο καιρό έγινε πόλεμος : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:58 Η Polymnia έγραψε: #851 05-01-13 20:58 Ίσως ήταν το πιο απροσάρμοστο όνειρο του αιώνα. 2 ομοφυλόφιλοι να μου σερβίρουν παγωτό,σε ενα πολύ πολύ ωραίο ποτηράκι. Σαν να πήρα LSD αισθανόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:11 Ο Guest 781029: #852 05-01-13 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Ίσως ήταν το πιο απροσάρμοστο όνειρο του αιώνα. 2 ομοφυλόφιλοι να μου σερβίρουν παγωτό,σε ενα πολύ πολύ ωραίο ποτηράκι. Σαν να πήρα LSD αισθανόμουν. Click για ανάπτυξη... Θρυλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:09 Ο Guest 781029: #853 05-01-13 22:09 Αν αισθανόμουν ότι κάποιος έχει εισβάλλει σπίτι μου θα έκανα το ίδιο απλώς κρατώντας την καραμπίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Queen of Hearts: #854 05-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... spirits, ghosts or something ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:15 Ο Guest 781029: #855 05-01-13 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: spirits, ghosts or something ? Click για ανάπτυξη... Never say never Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:06 Ο Guest 712911: #856 05-01-13 23:06 Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:23 Ο Βλα έγραψε: #857 05-01-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:25 Ο Guest 712911: #858 05-01-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:30 Ο Βλα έγραψε: #859 05-01-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:34 Ο Guest 712911: #860 05-01-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Click για ανάπτυξη... Καλά οκ... Ποιος ξέρει; Τo be continued... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee theodle teacher_40 camil Kate1914 charmander Μήτσος10 Corfu kitty Scandal Wanda AggelikiGr Wonderkid American Economist Εριφύλη johnsala ghоul fourkaki Paladin rafaela11 Requiem stupid bitch SlimShady Memetchi New member Unboxholics tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:26 Η artemaki έγραψε: #847 05-12-12 22:26 Δεν θυμαμαι τα προηγουμενα αλλα τελος παντων. Μπαινω στο μπλογκ μιας φιλης μου και βλεπω οτι εχει μια δημοσιευση για μενα. "Αρτεμις, θελω να ξερεις οτι το φταιξιμο ειναι δικο μου και της Σοφιας για οτι εγινε με τον...Φωτη." Ε και εκει ξυπνησα, δεν θα αντεχα αλλες συγκινησεις. Και νταξει, η Σοφια ειναι γνωστη. Ο Φωτης ομως ποιος ειναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:56 Ο nikolaos p.: #848 29-12-12 10:56 Είδα οτι με κυνηγούσε ένα τέρας και δεν μπορούσα να τρέξω, μετά έπεσα σε ένα γκρεμό και προσγειώθηκα ...στο κρεβάτι μου! Στο σημείο αυτό ξύπνησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 19:58 Η ~Melania~: #849 05-01-13 19:58 Είδα λέει την κολλητή μου που παντρευόταν Είχα πάει στο γάμο της και παρευρίσκονταν εκεί και όλοι οι φίλοι μου και οι γονείς της -ειδικά η μητέρα της πέταγε από την χαρά της Χαρούμενο όνειρο μπορώ να πω, αν και μόλις της το είπα της κολλητής μου φρίκαρε λιγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:53 Ο Guest 781029: #850 05-01-13 20:53 Εγώ έβλεπα ότι με πήρανε φαντάρο (καλομελέτα και έρχεται) και κοίταζα τα πάντα σαν χαμένος στο στρατόπεδο και μετά από λίγο καιρό έγινε πόλεμος : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:58 Η Polymnia έγραψε: #851 05-01-13 20:58 Ίσως ήταν το πιο απροσάρμοστο όνειρο του αιώνα. 2 ομοφυλόφιλοι να μου σερβίρουν παγωτό,σε ενα πολύ πολύ ωραίο ποτηράκι. Σαν να πήρα LSD αισθανόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:11 Ο Guest 781029: #852 05-01-13 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Ίσως ήταν το πιο απροσάρμοστο όνειρο του αιώνα. 2 ομοφυλόφιλοι να μου σερβίρουν παγωτό,σε ενα πολύ πολύ ωραίο ποτηράκι. Σαν να πήρα LSD αισθανόμουν. Click για ανάπτυξη... Θρυλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:09 Ο Guest 781029: #853 05-01-13 22:09 Αν αισθανόμουν ότι κάποιος έχει εισβάλλει σπίτι μου θα έκανα το ίδιο απλώς κρατώντας την καραμπίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Queen of Hearts: #854 05-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... spirits, ghosts or something ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:15 Ο Guest 781029: #855 05-01-13 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: spirits, ghosts or something ? Click για ανάπτυξη... Never say never Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:06 Ο Guest 712911: #856 05-01-13 23:06 Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:23 Ο Βλα έγραψε: #857 05-01-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:25 Ο Guest 712911: #858 05-01-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:30 Ο Βλα έγραψε: #859 05-01-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:34 Ο Guest 712911: #860 05-01-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Click για ανάπτυξη... Καλά οκ... Ποιος ξέρει; Τo be continued... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee theodle teacher_40 camil Kate1914 charmander Μήτσος10 Corfu kitty Scandal Wanda AggelikiGr Wonderkid American Economist Εριφύλη johnsala ghоul fourkaki Paladin rafaela11 Requiem stupid bitch SlimShady Memetchi New member Unboxholics tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν θυμαμαι τα προηγουμενα αλλα τελος παντων. Μπαινω στο μπλογκ μιας φιλης μου και βλεπω οτι εχει μια δημοσιευση για μενα. "Αρτεμις, θελω να ξερεις οτι το φταιξιμο ειναι δικο μου και της Σοφιας για οτι εγινε με τον...Φωτη." Ε και εκει ξυπνησα, δεν θα αντεχα αλλες συγκινησεις. Και νταξει, η Σοφια ειναι γνωστη. Ο Φωτης ομως ποιος ειναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:56 Ο nikolaos p.: #848 29-12-12 10:56 Είδα οτι με κυνηγούσε ένα τέρας και δεν μπορούσα να τρέξω, μετά έπεσα σε ένα γκρεμό και προσγειώθηκα ...στο κρεβάτι μου! Στο σημείο αυτό ξύπνησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 19:58 Η ~Melania~: #849 05-01-13 19:58 Είδα λέει την κολλητή μου που παντρευόταν Είχα πάει στο γάμο της και παρευρίσκονταν εκεί και όλοι οι φίλοι μου και οι γονείς της -ειδικά η μητέρα της πέταγε από την χαρά της Χαρούμενο όνειρο μπορώ να πω, αν και μόλις της το είπα της κολλητής μου φρίκαρε λιγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:53 Ο Guest 781029: #850 05-01-13 20:53 Εγώ έβλεπα ότι με πήρανε φαντάρο (καλομελέτα και έρχεται) και κοίταζα τα πάντα σαν χαμένος στο στρατόπεδο και μετά από λίγο καιρό έγινε πόλεμος : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:58 Η Polymnia έγραψε: #851 05-01-13 20:58 Ίσως ήταν το πιο απροσάρμοστο όνειρο του αιώνα. 2 ομοφυλόφιλοι να μου σερβίρουν παγωτό,σε ενα πολύ πολύ ωραίο ποτηράκι. Σαν να πήρα LSD αισθανόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:11 Ο Guest 781029: #852 05-01-13 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Ίσως ήταν το πιο απροσάρμοστο όνειρο του αιώνα. 2 ομοφυλόφιλοι να μου σερβίρουν παγωτό,σε ενα πολύ πολύ ωραίο ποτηράκι. Σαν να πήρα LSD αισθανόμουν. Click για ανάπτυξη... Θρυλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:09 Ο Guest 781029: #853 05-01-13 22:09 Αν αισθανόμουν ότι κάποιος έχει εισβάλλει σπίτι μου θα έκανα το ίδιο απλώς κρατώντας την καραμπίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Queen of Hearts: #854 05-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... spirits, ghosts or something ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:15 Ο Guest 781029: #855 05-01-13 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: spirits, ghosts or something ? Click για ανάπτυξη... Never say never Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:06 Ο Guest 712911: #856 05-01-13 23:06 Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:23 Ο Βλα έγραψε: #857 05-01-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:25 Ο Guest 712911: #858 05-01-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:30 Ο Βλα έγραψε: #859 05-01-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:34 Ο Guest 712911: #860 05-01-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Click για ανάπτυξη... Καλά οκ... Ποιος ξέρει; Τo be continued... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee theodle teacher_40 camil Kate1914 charmander Μήτσος10 Corfu kitty Scandal Wanda AggelikiGr Wonderkid American Economist Εριφύλη johnsala ghоul fourkaki Paladin rafaela11 Requiem stupid bitch SlimShady Memetchi New member Unboxholics tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδα οτι με κυνηγούσε ένα τέρας και δεν μπορούσα να τρέξω, μετά έπεσα σε ένα γκρεμό και προσγειώθηκα ...στο κρεβάτι μου! Στο σημείο αυτό ξύπνησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 19:58 Η ~Melania~: #849 05-01-13 19:58 Είδα λέει την κολλητή μου που παντρευόταν Είχα πάει στο γάμο της και παρευρίσκονταν εκεί και όλοι οι φίλοι μου και οι γονείς της -ειδικά η μητέρα της πέταγε από την χαρά της Χαρούμενο όνειρο μπορώ να πω, αν και μόλις της το είπα της κολλητής μου φρίκαρε λιγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:53 Ο Guest 781029: #850 05-01-13 20:53 Εγώ έβλεπα ότι με πήρανε φαντάρο (καλομελέτα και έρχεται) και κοίταζα τα πάντα σαν χαμένος στο στρατόπεδο και μετά από λίγο καιρό έγινε πόλεμος : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:58 Η Polymnia έγραψε: #851 05-01-13 20:58 Ίσως ήταν το πιο απροσάρμοστο όνειρο του αιώνα. 2 ομοφυλόφιλοι να μου σερβίρουν παγωτό,σε ενα πολύ πολύ ωραίο ποτηράκι. Σαν να πήρα LSD αισθανόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:11 Ο Guest 781029: #852 05-01-13 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Ίσως ήταν το πιο απροσάρμοστο όνειρο του αιώνα. 2 ομοφυλόφιλοι να μου σερβίρουν παγωτό,σε ενα πολύ πολύ ωραίο ποτηράκι. Σαν να πήρα LSD αισθανόμουν. Click για ανάπτυξη... Θρυλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:09 Ο Guest 781029: #853 05-01-13 22:09 Αν αισθανόμουν ότι κάποιος έχει εισβάλλει σπίτι μου θα έκανα το ίδιο απλώς κρατώντας την καραμπίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Queen of Hearts: #854 05-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... spirits, ghosts or something ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:15 Ο Guest 781029: #855 05-01-13 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: spirits, ghosts or something ? Click για ανάπτυξη... Never say never Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:06 Ο Guest 712911: #856 05-01-13 23:06 Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:23 Ο Βλα έγραψε: #857 05-01-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:25 Ο Guest 712911: #858 05-01-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:30 Ο Βλα έγραψε: #859 05-01-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:34 Ο Guest 712911: #860 05-01-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Click για ανάπτυξη... Καλά οκ... Ποιος ξέρει; Τo be continued... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee theodle teacher_40 camil Kate1914 charmander Μήτσος10 Corfu kitty Scandal Wanda AggelikiGr Wonderkid American Economist Εριφύλη johnsala ghоul fourkaki Paladin rafaela11 Requiem stupid bitch SlimShady Memetchi New member Unboxholics tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδα λέει την κολλητή μου που παντρευόταν Είχα πάει στο γάμο της και παρευρίσκονταν εκεί και όλοι οι φίλοι μου και οι γονείς της -ειδικά η μητέρα της πέταγε από την χαρά της Χαρούμενο όνειρο μπορώ να πω, αν και μόλις της το είπα της κολλητής μου φρίκαρε λιγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:53 Ο Guest 781029: #850 05-01-13 20:53 Εγώ έβλεπα ότι με πήρανε φαντάρο (καλομελέτα και έρχεται) και κοίταζα τα πάντα σαν χαμένος στο στρατόπεδο και μετά από λίγο καιρό έγινε πόλεμος : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:58 Η Polymnia έγραψε: #851 05-01-13 20:58 Ίσως ήταν το πιο απροσάρμοστο όνειρο του αιώνα. 2 ομοφυλόφιλοι να μου σερβίρουν παγωτό,σε ενα πολύ πολύ ωραίο ποτηράκι. Σαν να πήρα LSD αισθανόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:11 Ο Guest 781029: #852 05-01-13 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Ίσως ήταν το πιο απροσάρμοστο όνειρο του αιώνα. 2 ομοφυλόφιλοι να μου σερβίρουν παγωτό,σε ενα πολύ πολύ ωραίο ποτηράκι. Σαν να πήρα LSD αισθανόμουν. Click για ανάπτυξη... Θρυλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:09 Ο Guest 781029: #853 05-01-13 22:09 Αν αισθανόμουν ότι κάποιος έχει εισβάλλει σπίτι μου θα έκανα το ίδιο απλώς κρατώντας την καραμπίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Queen of Hearts: #854 05-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... spirits, ghosts or something ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:15 Ο Guest 781029: #855 05-01-13 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: spirits, ghosts or something ? Click για ανάπτυξη... Never say never Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:06 Ο Guest 712911: #856 05-01-13 23:06 Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:23 Ο Βλα έγραψε: #857 05-01-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:25 Ο Guest 712911: #858 05-01-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:30 Ο Βλα έγραψε: #859 05-01-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:34 Ο Guest 712911: #860 05-01-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Click για ανάπτυξη... Καλά οκ... Ποιος ξέρει; Τo be continued... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee theodle teacher_40 camil Kate1914 charmander Μήτσος10 Corfu kitty Scandal Wanda AggelikiGr Wonderkid American Economist Εριφύλη johnsala ghоul fourkaki Paladin rafaela11 Requiem stupid bitch SlimShady Memetchi New member Unboxholics tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ έβλεπα ότι με πήρανε φαντάρο (καλομελέτα και έρχεται) και κοίταζα τα πάντα σαν χαμένος στο στρατόπεδο και μετά από λίγο καιρό έγινε πόλεμος : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 20:58 Η Polymnia έγραψε: #851 05-01-13 20:58 Ίσως ήταν το πιο απροσάρμοστο όνειρο του αιώνα. 2 ομοφυλόφιλοι να μου σερβίρουν παγωτό,σε ενα πολύ πολύ ωραίο ποτηράκι. Σαν να πήρα LSD αισθανόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:11 Ο Guest 781029: #852 05-01-13 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Ίσως ήταν το πιο απροσάρμοστο όνειρο του αιώνα. 2 ομοφυλόφιλοι να μου σερβίρουν παγωτό,σε ενα πολύ πολύ ωραίο ποτηράκι. Σαν να πήρα LSD αισθανόμουν. Click για ανάπτυξη... Θρυλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:09 Ο Guest 781029: #853 05-01-13 22:09 Αν αισθανόμουν ότι κάποιος έχει εισβάλλει σπίτι μου θα έκανα το ίδιο απλώς κρατώντας την καραμπίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Queen of Hearts: #854 05-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... spirits, ghosts or something ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:15 Ο Guest 781029: #855 05-01-13 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: spirits, ghosts or something ? Click για ανάπτυξη... Never say never Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:06 Ο Guest 712911: #856 05-01-13 23:06 Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:23 Ο Βλα έγραψε: #857 05-01-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:25 Ο Guest 712911: #858 05-01-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:30 Ο Βλα έγραψε: #859 05-01-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:34 Ο Guest 712911: #860 05-01-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Click για ανάπτυξη... Καλά οκ... Ποιος ξέρει; Τo be continued... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee theodle teacher_40 camil Kate1914 charmander Μήτσος10 Corfu kitty Scandal Wanda AggelikiGr Wonderkid American Economist Εριφύλη johnsala ghоul fourkaki Paladin rafaela11 Requiem stupid bitch SlimShady Memetchi New member Unboxholics tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ίσως ήταν το πιο απροσάρμοστο όνειρο του αιώνα. 2 ομοφυλόφιλοι να μου σερβίρουν παγωτό,σε ενα πολύ πολύ ωραίο ποτηράκι. Σαν να πήρα LSD αισθανόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:11 Ο Guest 781029: #852 05-01-13 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Ίσως ήταν το πιο απροσάρμοστο όνειρο του αιώνα. 2 ομοφυλόφιλοι να μου σερβίρουν παγωτό,σε ενα πολύ πολύ ωραίο ποτηράκι. Σαν να πήρα LSD αισθανόμουν. Click για ανάπτυξη... Θρυλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:09 Ο Guest 781029: #853 05-01-13 22:09 Αν αισθανόμουν ότι κάποιος έχει εισβάλλει σπίτι μου θα έκανα το ίδιο απλώς κρατώντας την καραμπίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Queen of Hearts: #854 05-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... spirits, ghosts or something ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:15 Ο Guest 781029: #855 05-01-13 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: spirits, ghosts or something ? Click για ανάπτυξη... Never say never Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:06 Ο Guest 712911: #856 05-01-13 23:06 Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:23 Ο Βλα έγραψε: #857 05-01-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:25 Ο Guest 712911: #858 05-01-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:30 Ο Βλα έγραψε: #859 05-01-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:34 Ο Guest 712911: #860 05-01-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Click για ανάπτυξη... Καλά οκ... Ποιος ξέρει; Τo be continued... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee theodle teacher_40 camil Kate1914 charmander Μήτσος10 Corfu kitty Scandal Wanda AggelikiGr Wonderkid American Economist Εριφύλη johnsala ghоul fourkaki Paladin rafaela11 Requiem stupid bitch SlimShady Memetchi New member Unboxholics tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: Ίσως ήταν το πιο απροσάρμοστο όνειρο του αιώνα. 2 ομοφυλόφιλοι να μου σερβίρουν παγωτό,σε ενα πολύ πολύ ωραίο ποτηράκι. Σαν να πήρα LSD αισθανόμουν. Click για ανάπτυξη... Θρυλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:09 Ο Guest 781029: #853 05-01-13 22:09 Αν αισθανόμουν ότι κάποιος έχει εισβάλλει σπίτι μου θα έκανα το ίδιο απλώς κρατώντας την καραμπίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Queen of Hearts: #854 05-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... spirits, ghosts or something ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:15 Ο Guest 781029: #855 05-01-13 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: spirits, ghosts or something ? Click για ανάπτυξη... Never say never Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:06 Ο Guest 712911: #856 05-01-13 23:06 Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:23 Ο Βλα έγραψε: #857 05-01-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:25 Ο Guest 712911: #858 05-01-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:30 Ο Βλα έγραψε: #859 05-01-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:34 Ο Guest 712911: #860 05-01-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Click για ανάπτυξη... Καλά οκ... Ποιος ξέρει; Τo be continued... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee theodle teacher_40 camil Kate1914 charmander Μήτσος10 Corfu kitty Scandal Wanda AggelikiGr Wonderkid American Economist Εριφύλη johnsala ghоul fourkaki Paladin rafaela11 Requiem stupid bitch SlimShady Memetchi New member Unboxholics tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν αισθανόμουν ότι κάποιος έχει εισβάλλει σπίτι μου θα έκανα το ίδιο απλώς κρατώντας την καραμπίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Queen of Hearts: #854 05-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... spirits, ghosts or something ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:15 Ο Guest 781029: #855 05-01-13 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: spirits, ghosts or something ? Click για ανάπτυξη... Never say never Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:06 Ο Guest 712911: #856 05-01-13 23:06 Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:23 Ο Βλα έγραψε: #857 05-01-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:25 Ο Guest 712911: #858 05-01-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:30 Ο Βλα έγραψε: #859 05-01-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:34 Ο Guest 712911: #860 05-01-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Click για ανάπτυξη... Καλά οκ... Ποιος ξέρει; Τo be continued... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee theodle teacher_40 camil Kate1914 charmander Μήτσος10 Corfu kitty Scandal Wanda AggelikiGr Wonderkid American Economist Εριφύλη johnsala ghоul fourkaki Paladin rafaela11 Requiem stupid bitch SlimShady Memetchi New member Unboxholics tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... spirits, ghosts or something ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:15 Ο Guest 781029: #855 05-01-13 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: spirits, ghosts or something ? Click για ανάπτυξη... Never say never Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:06 Ο Guest 712911: #856 05-01-13 23:06 Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:23 Ο Βλα έγραψε: #857 05-01-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:25 Ο Guest 712911: #858 05-01-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:30 Ο Βλα έγραψε: #859 05-01-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:34 Ο Guest 712911: #860 05-01-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Click για ανάπτυξη... Καλά οκ... Ποιος ξέρει; Τo be continued... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee theodle teacher_40 camil Kate1914 charmander Μήτσος10 Corfu kitty Scandal Wanda AggelikiGr Wonderkid American Economist Εριφύλη johnsala ghоul fourkaki Paladin rafaela11 Requiem stupid bitch SlimShady Memetchi New member Unboxholics tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: spirits, ghosts or something ? Click για ανάπτυξη... Never say never Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:06 Ο Guest 712911: #856 05-01-13 23:06 Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:23 Ο Βλα έγραψε: #857 05-01-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:25 Ο Guest 712911: #858 05-01-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:30 Ο Βλα έγραψε: #859 05-01-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:34 Ο Guest 712911: #860 05-01-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Click για ανάπτυξη... Καλά οκ... Ποιος ξέρει; Τo be continued... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee theodle teacher_40 camil Kate1914 charmander Μήτσος10 Corfu kitty Scandal Wanda AggelikiGr Wonderkid American Economist Εριφύλη johnsala ghоul fourkaki Paladin rafaela11 Requiem stupid bitch SlimShady Memetchi New member Unboxholics tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:23 Ο Βλα έγραψε: #857 05-01-13 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:25 Ο Guest 712911: #858 05-01-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:30 Ο Βλα έγραψε: #859 05-01-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:34 Ο Guest 712911: #860 05-01-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Click για ανάπτυξη... Καλά οκ... Ποιος ξέρει; Τo be continued... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee theodle teacher_40 camil Kate1914 charmander Μήτσος10 Corfu kitty Scandal Wanda AggelikiGr Wonderkid American Economist Εριφύλη johnsala ghоul fourkaki Paladin rafaela11 Requiem stupid bitch SlimShady Memetchi New member Unboxholics tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ δε θυμάμαι τι είδα ή ποιους είδα... Απλά ξύπνησα και θυμόμουν μία λέξη από το όνειρο... "Μπουένος Άιρες"... Huh???? Click για ανάπτυξη... Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:25 Ο Guest 712911: #858 05-01-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:30 Ο Βλα έγραψε: #859 05-01-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:34 Ο Guest 712911: #860 05-01-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Click για ανάπτυξη... Καλά οκ... Ποιος ξέρει; Τo be continued... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee theodle teacher_40 camil Kate1914 charmander Μήτσος10 Corfu kitty Scandal Wanda AggelikiGr Wonderkid American Economist Εριφύλη johnsala ghоul fourkaki Paladin rafaela11 Requiem stupid bitch SlimShady Memetchi New member Unboxholics tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ ένα έχω να πω. Sanzhinia Rox!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:30 Ο Βλα έγραψε: #859 05-01-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:34 Ο Guest 712911: #860 05-01-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Click για ανάπτυξη... Καλά οκ... Ποιος ξέρει; Τo be continued... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: χαχαχαχαχα!!! Λες;;;;; Μισό... αυτό έγινε προχθές... όχι χθες!!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 23:34 Ο Guest 712911: #860 05-01-13 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Click για ανάπτυξη... Καλά οκ... Ποιος ξέρει; Τo be continued... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Ε ναι αλλά τα όνειρα επηρεάζονται από την πραγματικότητα και τα παροντικα γεγονότα. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπες τον εαυτό σου μαγείρισσα στη Βικτωριανη Αγγλία... Click για ανάπτυξη... Καλά οκ... Ποιος ξέρει; Τo be continued... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.