panagiotap
Νεοφερμένο μέλος

Πιστεύω πως έχω ταλέντο στη μαγειρική, και στην εκμάθηση ξένων γλωσσών.
Μπορώ να μάθω μια ξένη γλώσσα πολύ γρήγορα, με ελάχιστα μαθήματα.
Από την άλλη δεν έχω καθόλου προσανατολισμό.
Δεν ξέρω πως να πάω από το ένα μέρος στο άλλο χωρίς να χαθώ..
(Οπότε αν τα συνδυάσω όλα αυτά βγαίνει αυτό.. Προχωράω πηγαίνοντας κάπου, φυσικά χάνομαι, όμως εκεί που ψάχνω, συναντάω έναν Πακιστανό, ο οποίος μου μαθαίνει τη γλώσσα, κι εγώ με τη σειρά μου για να τον ευχαριστήσω του φτιάχνω ένα παστίτσιο!)
χαχαχαχαχα, same here!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
captain elena
Νεοφερμένο μέλος

επισης εχω τρομερο ταλεντο να τρομαζω τον αδερφο μου! πεταγομαι απο παντου μεσα απο ντουλαπες, πισω απο πορτες απο παταρια!!! χαχα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devian
Εκκολαπτόμενο μέλος

περισσοτερο καλλιτεχνικη η φυση του δικου μου ταλεντου... ολοι παραδεχονται οτι γραφω πολυ δυνατους στιχους. γραφω κατα βαση τραγουδια αλλα και ποιημα σε αγγλικα και ελληνικα(αντιστοιχα). θα ηθελα να το χρησιμοποιησω επαγγελματικα αλλα τα σχολια των γονιων μου ειναι πολυ αποαρρυντικα και ετσι περιοριζομαι στις φετινες πανελληνιες..
επισης εχω τρομερο ταλεντο να τρομαζω τον αδερφο μου! πεταγομαι απο παντου μεσα απο ντουλαπες, πισω απο πορτες απο παταρια!!! χαχα
Στείλε τίποτα
captain elena
Νεοφερμένο μέλος

Italian dream...
Διάσημο μέλος

αμε! τραγουδι η ποιημα?
![]()
Ότι καλύτερο έχεις! Αν έχεις τραγούδι ηχογραφησε το να ακουσουμε και την μελωδία

thomas l.
Τιμώμενο Μέλος

με γλυκά ή φαγητό πριν
πεις κιμινο

notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος

captain elena
Νεοφερμένο μέλος

Ότι καλύτερο έχεις! Αν έχεις τραγούδι ηχογραφησε το να ακουσουμε και την μελωδία![]()
ΜΗΤΕΡΑ Κάπτεν Ελένα
Εννέα μήνες σ’είχε στην κοιλιά της,
για όσο ζει θα σ’έχει στην καρδιά της,
γιατί αυτή είναι μόνο μία
και σαν εκείνη δεν μας νοιάστηκε καμία.
Όταν μικρά το χτύπημα στο γόνατο πονούσε,
να μας φροντίσει έτρεχε, για μας καρδιοχτυπούσε,
κι όταν με αϋπνίες πέφταμε στο κρεβάτι ,
για πρίγκιπες μας έλεγε με το λευκό τους άτι.
Και όταν φτάναμε κλαμένα πια κοντά της,
τα βάσανα όλα έδιωχνε μονάχα μια αγκαλιά της.
Σε έπιανε μετά σφιχτά απ’το χεράκι
και σου ‘λεγε πως ήσουνα το πιο λαμπρό αστεράκι.
Αργότερα όταν φτάσαμε στα είκοσι μας χρόνια
και πάψαμε να παίζουμε κυνηγητό στ’αλώνια,
αδιαφορούσαμε εντελώς για κάθε είδηση της,
γι’αυτό και αποφεύγαμε να μένουμε μαζί της,
Πολύ μετά στους γάμους μας, ρύζι μάς επετούσε.
Τα δάκρυα της κύλαγαν ,μ’αυτή τα λησμονούσε.
Με της ευχές της μπήκαμε στο νέο μας το σπίτι
κι ας ήταν λίγο πιο μακριά , αφού έμενε στην Κρήτη.
Πενήντα όταν γίναμε, στις κλινικές γυρνούσε,
το χέρι της, το σφίγγαμε όταν αυτή πονούσε
και όταν μας ξεστόμησε να ‘μαστε ‘κει κοντά της
τα δάκρυα μας τρέχανε με το ξεψύχημα της.
Και τώρα εδώ μόνοι μας τον ουρανό κοιτάμε,
τ’αστέρια για να βρούμε αυτούς που αγαπάμε.
Μ’αυτή δεν είναι στ’άστρα, αλλά μες τη σελήνη,
Κι όλο το φως του σύμπαντος απλόχερα μας δίνει.
αυτο ειναι κατι που εχω γραψει για την μητερα μου το εχω στειλει σε εναν διαγωνισμο ελπιζω να κερδισω κατι γιατι πραγματικα το θεωρω υπεροχο... τις περισσοτερες φορες αυτα που γραφω μου φαινονται σαχλα ακομα κι αν λενε το αντιθετο οι αλλοι, αυτο ομως νομιζω οτι ειναι πολυ καλο. οσοι το διαβασαν εχουν πει πολυ καλα λογια και μερικοι εκλαψαν κιολας!! αχαχχαχαχα!( πνευματικα δικαιωματα κατοχωρομενα για οποιον αναρωτιεται)
nPb
Επιφανές μέλος

ΜΗΤΕΡΑ Κάπτεν Ελένα
Εννέα μήνες σ’είχε στην κοιλιά της,
για όσο ζει θα σ’έχει στην καρδιά της,
γιατί αυτή είναι μόνο μία
και σαν εκείνη δεν μας νοιάστηκε καμία.
Όταν μικρά το χτύπημα στο γόνατο πονούσε,
να μας φροντίσει έτρεχε, για μας καρδιοχτυπούσε,
κι όταν με αϋπνίες πέφταμε στο κρεβάτι ,
για πρίγκιπες μας έλεγε με το λευκό τους άτι.
Και όταν φτάναμε κλαμένα πια κοντά της,
τα βάσανα όλα έδιωχνε μονάχα μια αγκαλιά της.
Σε έπιανε μετά σφιχτά απ’το χεράκι
και σου ‘λεγε πως ήσουνα το πιο λαμπρό αστεράκι.
Αργότερα όταν φτάσαμε στα είκοσι μας χρόνια
και πάψαμε να παίζουμε κυνηγητό στ’αλώνια,
αδιαφορούσαμε εντελώς για κάθε είδηση της,
γι’αυτό και αποφεύγαμε να μένουμε μαζί της,
Πολύ μετά στους γάμους μας, ρύζι μάς επετούσε.
Τα δάκρυα της κύλαγαν ,μ’αυτή τα λησμονούσε.
Με της ευχές της μπήκαμε στο νέο μας το σπίτι
κι ας ήταν λίγο πιο μακριά , αφού έμενε στην Κρήτη.
Πενήντα όταν γίναμε, στις κλινικές γυρνούσε,
το χέρι της, το σφίγγαμε όταν αυτή πονούσε
και όταν μας ξεστόμησε να ‘μαστε ‘κει κοντά της
τα δάκρυα μας τρέχανε με το ξεψύχημα της.
Και τώρα εδώ μόνοι μας τον ουρανό κοιτάμε,
τ’αστέρια για να βρούμε αυτούς που αγαπάμε.
Μ’αυτή δεν είναι στ’άστρα, αλλά μες τη σελήνη,
Κι όλο το φως του σύμπαντος απλόχερα μας δίνει.
αυτο ειναι κατι που εχω γραψει για την μητερα μου το εχω στειλει σε εναν διαγωνισμο ελπιζω να κερδισω κατι γιατι πραγματικα το θεωρω υπεροχο... τις περισσοτερες φορες αυτα που γραφω μου φαινονται σαχλα ακομα κι αν λενε το αντιθετο οι αλλοι, αυτο ομως νομιζω οτι ειναι πολυ καλο. οσοι το διαβασαν εχουν πει πολυ καλα λογια και μερικοι εκλαψαν κιολας!! αχαχχαχαχα!( πνευματικα δικαιωματα κατοχωρομενα για οποιον αναρωτιεται)
Κάπτεν Έλενα το ποίημα είναι υπέροχο!! Πραγματικά...έχεις ταλέντο.

To δικό μου ταλέντο είναι να αυτοσαρκάζομαι συνεχώς.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Τέλος πάντων, είμαι καλή στη ζωγραφική και στο σχέδιο, γενικά, πιάνουν τα χέρια μου

Darkness
Περιβόητο μέλος

Το περίεργο χιούμορ μου και ο αυτοσαρκασμός.
δε ξέρω άλλα φοβερά και τρομερά

captain elena
Νεοφερμένο μέλος

Κάπτεν Έλενα το ποίημα είναι υπέροχο!! Πραγματικά...έχεις ταλέντο.![]()
ωωω ευχαριστω πολυυ!

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Εγω εχω ταλεντο με τις ξενες γλωσσες... Μπορω να μαθω πολυ ευκολα οτιδηποτε καινουριο σε ξενη γλωσσα και να αποκτησω σχετικα ευκολα την προφορα. ( εξαιρουνται τα αγγλικα που εχω αποτυχει σε ολους τους τομεις). Εκτος αυτου, το αλλο μου χομπι ειναι το γραψιμο. Γραφω κυριως διηγηματα αλλα και μυθιστορηματα...
captain elena
Νεοφερμένο μέλος

γλυκουλι, σευχαριστω πολυυ! και εμενα μαρεσουν οι ξενες γλωσσες εχω μια ιδιαιτερη συμπαθεια στα αγγλικα...! παλιοτερα ειχα ξεκινησει γερμανικα αλλα τα σταματησα γιατι δεν μαρεσαν και δεν τα διαβαζα...αμα περασω στο πανεπιστημιο θελω να ξεκινησω γαλλικα γιατι εχω ενα θεμα με τη γαλλια απο μικρη!!

Italian dream...
Διάσημο μέλος

γλυκουλι, σευχαριστω πολυυ! και εμενα μαρεσουν οι ξενες γλωσσες εχω μια ιδιαιτερη συμπαθεια στα αγγλικα...! παλιοτερα ειχα ξεκινησει γερμανικα αλλα τα σταματησα γιατι δεν μαρεσαν και δεν τα διαβαζα...αμα περασω στο πανεπιστημιο θελω να ξεκινησω γαλλικα γιατι εχω ενα θεμα με τη γαλλια απο μικρη!!![]()
Διεγραψε. Αυτο. Το. Μηνυμα.

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Διεγραψε. Αυτο. Το. Μηνυμα.![]()

*Αλλα τα γερμανικα ειναι γερμανικα

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Δεν έχω ανακαλύψει κανένα ταλέντο ακόμα. Να ανησυχώ; :p
Αν δεν εχεις, πως να το ανακαλύψεις; Χοχοχο
millie_M
Νεοφερμένο μέλος

Δεν μπορεί θα έχεις κάποιο ταλέντο , απλώς πρέπει να το ψάξεις λίγοΔεν έχω ανακαλύψει κανένα ταλέντο ακόμα. Να ανησυχώ; :p

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.