Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 01:55 Η Kate1914 έγραψε: #61 13-02-24 01:55 Αρχική Δημοσίευση από Micro: μα υπαρχει κατι πολυτιμότερο απο το χρήμα ; Click για ανάπτυξη... Τέτοια αντίληψη του κόσμου έχεις; Ομολογώ ότι σοκαρίστηκα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 07:17 Η amarelia έγραψε: #62 13-02-24 07:17 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Τέτοια αντίληψη του κόσμου έχεις; Ομολογώ ότι σοκαρίστηκα Click για ανάπτυξη... Καλέ πλάκα έκανε, όπως κι εγώ που τον ρώτησα.. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:30 Η rafaela11: #63 13-02-24 09:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Πώς το καθαρίζουν όλο αυτό Click για ανάπτυξη... Εσείς που τα σκέφτεστε αυτά είστε πολύ φίλοι μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Μόλις είδα ότι ένα απλό σπίτι 2 δωμάτιων στην Βοστόνη στοιχίζει 3.000$ για να το ενοικιάσεις, δηλαδή το 40% του μέσου μισθού. Για αυτό και κοιτάω για Charlotte North Carolina όπου τα ενοίκια είναι 30% φθηνότερα . Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι ίσως από τα πιο όμορφα για εμένα που έδειξες! Τα πιο "ζεστα" Αυτά τα πολύ χλιδατα σπίτια μου βγάζουν ένα πράγμα λες και είναι εκθεσιακά. Απλά να τα βλέπεις, όχι για να ζεις μέσα Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:56 Η Luludaki έγραψε: #64 13-02-24 09:56 Η Σελενα έχει καλό γούστο, και μένει κ με τους παππούδες της (μέχρι να παντρευτεί)(λεει) cute glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:59 Η glayki έγραψε: #65 13-02-24 09:59 Εμένα παλι δε με ενδιαφέρουν τα πολλά τετραγωνικά... Θέλω όμως μεγάλα παράθυρα και ψηλοταβανους χώρους.. Ιδανικά να βλέπω δέντρα έξω και να έχω φυτά εντός. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.208 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:06 Ο American Economist: #66 13-02-24 10:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσείς που τα σκέφτεστε αυτά είστε πολύ φίλοι μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Φεβρουαρίου 2024 Αυτό είναι ίσως από τα πιο όμορφα για εμένα που έδειξες! Τα πιο "ζεστα" Αυτά τα πολύ χλιδατα σπίτια μου βγάζουν ένα πράγμα λες και είναι εκθεσιακά. Απλά να τα βλέπεις, όχι για να ζεις μέσα Click για ανάπτυξη... Η North Carolina έχει πιο ωραία και μεγάλα σπίτια σε σχέση με την Βοστόνη καθώς είναι πιο «νέα» σαν πολιτεία η οποία άρχισε να αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία 10 χρόνια. Επίσης, το κόστος ζωής είναι αρκετά χαμηλότερο, σκέψου ότι το σπίτι αυτό που έβαλα το πουλάνε για 470.000$ ενώ παρόμοια σπίτια στην Βοστόνη και στην Νέα Υόρκη ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο $ αν θέλεις να τα αγοράσεις. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:16 Η rafaela11: #67 13-02-24 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η North Carolina έχει πιο ωραία και μεγάλα σπίτια σε σχέση με την Βοστόνη καθώς είναι πιο «νέα» σαν πολιτεία η οποία άρχισε να αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία 10 χρόνια. Επίσης, το κόστος ζωής είναι αρκετά χαμηλότερο, σκέψου ότι το σπίτι αυτό που έβαλα το πουλάνε για 470.000$ ενώ παρόμοια σπίτια στην Βοστόνη και στην Νέα Υόρκη ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο $ αν θέλεις να τα αγοράσεις. Click για ανάπτυξη... Πολύ χλιδή, κάπως πνίγομαι Εμένα το όνειρο μου είναι να ζω σε ένα νησί, σε ένα χωριό.. οπουδήποτε σε κάτι τέτοιο. Μακάρι όλοι μας να καταφέρουμε αυτά που ονειρευομαστε, αργά ή γρήγορα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:02 Η Kate1914 έγραψε: #68 13-02-24 13:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλέ πλάκα έκανε, όπως κι εγώ που τον ρώτησα.. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα, απλά μάλλον και εγώ αντέδρασα υπερβολικά Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πολύ χλιδή, κάπως πνίγομαι Εμένα το όνειρο μου είναι να ζω σε ένα νησί, σε ένα χωριό.. οπουδήποτε σε κάτι τέτοιο. Μακάρι όλοι μας να καταφέρουμε αυτά που ονειρευομαστε, αργά ή γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω. Χωριό ναι, αλλά νησί όχι. Τουλάχιστον όχι αν δεν είναι αρκετά μεγάλο. Βασικά χωριό είναι η πιο τέλεια επιλογή. Να έχεις την αυλή σου, την κληματαριά να κρέμεται από πάνω, τον μπαξέ στην πίσω αυλή... Πωωω πόσο τέλειο. Δε με νοιάζει να είναι πολύ χλιδάτο, αλλά μια συνηθισμένη μονοκατοικία στο χωριό θα ήταν μια ιδανική επιλογή. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:56 Η glayki έγραψε: #69 13-02-24 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Το κατάλαβα, απλά μάλλον και εγώ αντέδρασα υπερβολικά Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω. Χωριό ναι, αλλά νησί όχι. Τουλάχιστον όχι αν δεν είναι αρκετά μεγάλο. Βασικά χωριό είναι η πιο τέλεια επιλογή. Να έχεις την αυλή σου, την κληματαριά να κρέμεται από πάνω, τον μπαξέ στην πίσω αυλή... Πωωω πόσο τέλειο. Δε με νοιάζει να είναι πολύ χλιδάτο, αλλά μια συνηθισμένη μονοκατοικία στο χωριό θα ήταν μια ιδανική επιλογή. Click για ανάπτυξη... Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:01 Η rafaela11: #70 13-02-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω Click για ανάπτυξη... Κοίταξε έχοντας περάσει πολύ χρόνο στη Κέρκυρα και σε περιόδους μη τουριστικούς, προσωπικά ερωτεύτηκα. Είναι και τι θα σου τύχει, είναι και τι χαρακτήρας είσαι. Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:06 Η Luludaki έγραψε: #71 13-02-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου Click για ανάπτυξη... Μάτια μου αν πας σε απομονωμένο μέρος εκεί θα βαρεθείς καλέ αν βαριέσαι ευκολα Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:07 Η Kate1914 έγραψε: #72 13-02-24 14:07 Βασικά εμένα νιώθω ότι θα με περιόριζε ένα νησί, για αυτό το λέω. Είναι μια πολύ ωραία επιλογή, όμως εγώ προσωπικά θα έσκαγα σε τόσο μικρό τόπο. Έχω ένα θέμα με το να νιώθω ελεύθερη γενικά. Οπότε σε έναν περιορισμένο χώρο δε θα με χωρούσε ο τόπος νομίζω. Από την άλλη, δεν είναι όλα για όλους, οπότε και τα νησιά μας χρειάζονται κατοίκους. Και τι καλύτερο από το να βλέπω εσάς σε όλα τα ταξίδια που θα κάνω αφού θα χτίσω το ιδανικό σπίτι; Μια χαρά σχέδιο είναι τελικά glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:14 Η glayki έγραψε: #73 13-02-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Μάτια μου αν πας σε απομονωμένο μέρος εκεί θα βαρεθείς καλέ αν βαριέσαι ευκολα Click για ανάπτυξη... Για αυτό είπα με απόσπαση ένα χρόνο.. Βασικά βαριέμαι τη στασιμότητα και τη ρηχοτητα στις κοινωνικές σχέσεις, οχι τη φυση και τα τοπία Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:19 Η Luludaki έγραψε: #74 13-02-24 14:19 Εγώ παιδιά τα νησιά δεν θα τα άλλαζα.. ειναι μοναδικά, το πολύ πολυ να πηγαινα σε άλλο νησί. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:00 Η Luludaki έγραψε: #75 14-02-24 17:00 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:51 Η Kate1914 έγραψε: #76 14-02-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Click για ανάπτυξη... +1 από μένα για το πρώτο και το τελευταίο - βγάζουν μια πολύ ωραία χουχουλιάρικη διάθεση Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:08 Η Luludaki έγραψε: #77 15-02-24 09:08 Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:10 Η rafaela11: #78 15-02-24 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα! Γενικά το δέρμα είναι μια ταλαιπωρία, μετά ξεφλουδιζουν, όταν ιδρώνεις είναι μια αηδία και μισή Υφασμάτινοι και πάλι Υφασμάτινοι Βέβαια και οι καινούριοι δεν βγαίνουν σε όλους τα καλύμματα πια και θέλει προσοχή και κάλυμμα από πάνω. Επίσης ο γωνιακος είναι μια ταλαιπωρία με τα καλύμματα Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:19 Η Luludaki έγραψε: #79 15-02-24 09:19 Από την άλλη κάτι που αγαπωωω πολύ κ όταν θα εχω χώρο θα πάρω σίγουρα είναι οι κουνιστες καρέκλες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2024 Μια υπεραγαπημενη μου λεπτομέρεια από τα παιδικά μου χρόνια είναι στο σπίτι του πατέρα μου , στο μπάνιο είχε ενσωματώσει ένα ραδιόφωνο το οποίο έπαιζε αυτόματα με το που άναβε καποιος το φως στο μπάνιο... ακουγόταν ίσα ίσα, ούτε πολύ δυνατά ενοχλητικά ούτε τόσο σιγανά ώστε να μην το ακούς, ...ήταν πολύ ζεστό κ παρεϊστικο ..πως δεν έχει γίνει τρεντ , πότε δεν το κατάλαβα ... ήταν για αυτούς που δεν πηγαίνουν τουαλέτα νε το κινητό τους χεχε Τελευταία επεξεργασία: 15 Φεβρουαρίου 2024 Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:54 Η Luludaki έγραψε: #80 15-02-24 09:54 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo Ilma Luludaki Kate1914 American Economist Scandal charmander Paragontas7000 rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 giorgos5002 Libertus touvlo Angelikaaa Unboxholics iew Μήτσος10 fourkaki mixaelaaa iiTzArismaltor_ ROM32 Ωρορα jj! johnsala Βασιλης1234 taketrance Wonderkid Maria23667 Fernando_A fmarulezkd thenutritionist Dark_kronos paolo1 GeorgePap2003 marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: μα υπαρχει κατι πολυτιμότερο απο το χρήμα ; Click για ανάπτυξη... Τέτοια αντίληψη του κόσμου έχεις; Ομολογώ ότι σοκαρίστηκα
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 07:17 Η amarelia έγραψε: #62 13-02-24 07:17 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Τέτοια αντίληψη του κόσμου έχεις; Ομολογώ ότι σοκαρίστηκα Click για ανάπτυξη... Καλέ πλάκα έκανε, όπως κι εγώ που τον ρώτησα.. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:30 Η rafaela11: #63 13-02-24 09:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Πώς το καθαρίζουν όλο αυτό Click για ανάπτυξη... Εσείς που τα σκέφτεστε αυτά είστε πολύ φίλοι μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Μόλις είδα ότι ένα απλό σπίτι 2 δωμάτιων στην Βοστόνη στοιχίζει 3.000$ για να το ενοικιάσεις, δηλαδή το 40% του μέσου μισθού. Για αυτό και κοιτάω για Charlotte North Carolina όπου τα ενοίκια είναι 30% φθηνότερα . Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι ίσως από τα πιο όμορφα για εμένα που έδειξες! Τα πιο "ζεστα" Αυτά τα πολύ χλιδατα σπίτια μου βγάζουν ένα πράγμα λες και είναι εκθεσιακά. Απλά να τα βλέπεις, όχι για να ζεις μέσα Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:56 Η Luludaki έγραψε: #64 13-02-24 09:56 Η Σελενα έχει καλό γούστο, και μένει κ με τους παππούδες της (μέχρι να παντρευτεί)(λεει) cute glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:59 Η glayki έγραψε: #65 13-02-24 09:59 Εμένα παλι δε με ενδιαφέρουν τα πολλά τετραγωνικά... Θέλω όμως μεγάλα παράθυρα και ψηλοταβανους χώρους.. Ιδανικά να βλέπω δέντρα έξω και να έχω φυτά εντός. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.208 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:06 Ο American Economist: #66 13-02-24 10:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσείς που τα σκέφτεστε αυτά είστε πολύ φίλοι μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Φεβρουαρίου 2024 Αυτό είναι ίσως από τα πιο όμορφα για εμένα που έδειξες! Τα πιο "ζεστα" Αυτά τα πολύ χλιδατα σπίτια μου βγάζουν ένα πράγμα λες και είναι εκθεσιακά. Απλά να τα βλέπεις, όχι για να ζεις μέσα Click για ανάπτυξη... Η North Carolina έχει πιο ωραία και μεγάλα σπίτια σε σχέση με την Βοστόνη καθώς είναι πιο «νέα» σαν πολιτεία η οποία άρχισε να αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία 10 χρόνια. Επίσης, το κόστος ζωής είναι αρκετά χαμηλότερο, σκέψου ότι το σπίτι αυτό που έβαλα το πουλάνε για 470.000$ ενώ παρόμοια σπίτια στην Βοστόνη και στην Νέα Υόρκη ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο $ αν θέλεις να τα αγοράσεις. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:16 Η rafaela11: #67 13-02-24 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η North Carolina έχει πιο ωραία και μεγάλα σπίτια σε σχέση με την Βοστόνη καθώς είναι πιο «νέα» σαν πολιτεία η οποία άρχισε να αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία 10 χρόνια. Επίσης, το κόστος ζωής είναι αρκετά χαμηλότερο, σκέψου ότι το σπίτι αυτό που έβαλα το πουλάνε για 470.000$ ενώ παρόμοια σπίτια στην Βοστόνη και στην Νέα Υόρκη ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο $ αν θέλεις να τα αγοράσεις. Click για ανάπτυξη... Πολύ χλιδή, κάπως πνίγομαι Εμένα το όνειρο μου είναι να ζω σε ένα νησί, σε ένα χωριό.. οπουδήποτε σε κάτι τέτοιο. Μακάρι όλοι μας να καταφέρουμε αυτά που ονειρευομαστε, αργά ή γρήγορα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:02 Η Kate1914 έγραψε: #68 13-02-24 13:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλέ πλάκα έκανε, όπως κι εγώ που τον ρώτησα.. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα, απλά μάλλον και εγώ αντέδρασα υπερβολικά Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πολύ χλιδή, κάπως πνίγομαι Εμένα το όνειρο μου είναι να ζω σε ένα νησί, σε ένα χωριό.. οπουδήποτε σε κάτι τέτοιο. Μακάρι όλοι μας να καταφέρουμε αυτά που ονειρευομαστε, αργά ή γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω. Χωριό ναι, αλλά νησί όχι. Τουλάχιστον όχι αν δεν είναι αρκετά μεγάλο. Βασικά χωριό είναι η πιο τέλεια επιλογή. Να έχεις την αυλή σου, την κληματαριά να κρέμεται από πάνω, τον μπαξέ στην πίσω αυλή... Πωωω πόσο τέλειο. Δε με νοιάζει να είναι πολύ χλιδάτο, αλλά μια συνηθισμένη μονοκατοικία στο χωριό θα ήταν μια ιδανική επιλογή. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:56 Η glayki έγραψε: #69 13-02-24 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Το κατάλαβα, απλά μάλλον και εγώ αντέδρασα υπερβολικά Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω. Χωριό ναι, αλλά νησί όχι. Τουλάχιστον όχι αν δεν είναι αρκετά μεγάλο. Βασικά χωριό είναι η πιο τέλεια επιλογή. Να έχεις την αυλή σου, την κληματαριά να κρέμεται από πάνω, τον μπαξέ στην πίσω αυλή... Πωωω πόσο τέλειο. Δε με νοιάζει να είναι πολύ χλιδάτο, αλλά μια συνηθισμένη μονοκατοικία στο χωριό θα ήταν μια ιδανική επιλογή. Click για ανάπτυξη... Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:01 Η rafaela11: #70 13-02-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω Click για ανάπτυξη... Κοίταξε έχοντας περάσει πολύ χρόνο στη Κέρκυρα και σε περιόδους μη τουριστικούς, προσωπικά ερωτεύτηκα. Είναι και τι θα σου τύχει, είναι και τι χαρακτήρας είσαι. Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:06 Η Luludaki έγραψε: #71 13-02-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου Click για ανάπτυξη... Μάτια μου αν πας σε απομονωμένο μέρος εκεί θα βαρεθείς καλέ αν βαριέσαι ευκολα Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:07 Η Kate1914 έγραψε: #72 13-02-24 14:07 Βασικά εμένα νιώθω ότι θα με περιόριζε ένα νησί, για αυτό το λέω. Είναι μια πολύ ωραία επιλογή, όμως εγώ προσωπικά θα έσκαγα σε τόσο μικρό τόπο. Έχω ένα θέμα με το να νιώθω ελεύθερη γενικά. Οπότε σε έναν περιορισμένο χώρο δε θα με χωρούσε ο τόπος νομίζω. Από την άλλη, δεν είναι όλα για όλους, οπότε και τα νησιά μας χρειάζονται κατοίκους. Και τι καλύτερο από το να βλέπω εσάς σε όλα τα ταξίδια που θα κάνω αφού θα χτίσω το ιδανικό σπίτι; Μια χαρά σχέδιο είναι τελικά glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:14 Η glayki έγραψε: #73 13-02-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Μάτια μου αν πας σε απομονωμένο μέρος εκεί θα βαρεθείς καλέ αν βαριέσαι ευκολα Click για ανάπτυξη... Για αυτό είπα με απόσπαση ένα χρόνο.. Βασικά βαριέμαι τη στασιμότητα και τη ρηχοτητα στις κοινωνικές σχέσεις, οχι τη φυση και τα τοπία Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:19 Η Luludaki έγραψε: #74 13-02-24 14:19 Εγώ παιδιά τα νησιά δεν θα τα άλλαζα.. ειναι μοναδικά, το πολύ πολυ να πηγαινα σε άλλο νησί. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:00 Η Luludaki έγραψε: #75 14-02-24 17:00 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:51 Η Kate1914 έγραψε: #76 14-02-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Click για ανάπτυξη... +1 από μένα για το πρώτο και το τελευταίο - βγάζουν μια πολύ ωραία χουχουλιάρικη διάθεση Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:08 Η Luludaki έγραψε: #77 15-02-24 09:08 Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:10 Η rafaela11: #78 15-02-24 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα! Γενικά το δέρμα είναι μια ταλαιπωρία, μετά ξεφλουδιζουν, όταν ιδρώνεις είναι μια αηδία και μισή Υφασμάτινοι και πάλι Υφασμάτινοι Βέβαια και οι καινούριοι δεν βγαίνουν σε όλους τα καλύμματα πια και θέλει προσοχή και κάλυμμα από πάνω. Επίσης ο γωνιακος είναι μια ταλαιπωρία με τα καλύμματα Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:19 Η Luludaki έγραψε: #79 15-02-24 09:19 Από την άλλη κάτι που αγαπωωω πολύ κ όταν θα εχω χώρο θα πάρω σίγουρα είναι οι κουνιστες καρέκλες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2024 Μια υπεραγαπημενη μου λεπτομέρεια από τα παιδικά μου χρόνια είναι στο σπίτι του πατέρα μου , στο μπάνιο είχε ενσωματώσει ένα ραδιόφωνο το οποίο έπαιζε αυτόματα με το που άναβε καποιος το φως στο μπάνιο... ακουγόταν ίσα ίσα, ούτε πολύ δυνατά ενοχλητικά ούτε τόσο σιγανά ώστε να μην το ακούς, ...ήταν πολύ ζεστό κ παρεϊστικο ..πως δεν έχει γίνει τρεντ , πότε δεν το κατάλαβα ... ήταν για αυτούς που δεν πηγαίνουν τουαλέτα νε το κινητό τους χεχε Τελευταία επεξεργασία: 15 Φεβρουαρίου 2024 Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:54 Η Luludaki έγραψε: #80 15-02-24 09:54 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo Ilma Luludaki Kate1914 American Economist Scandal charmander Paragontas7000 rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 giorgos5002 Libertus touvlo Angelikaaa Unboxholics iew Μήτσος10 fourkaki mixaelaaa iiTzArismaltor_ ROM32 Ωρορα jj! johnsala Βασιλης1234 taketrance Wonderkid Maria23667 Fernando_A fmarulezkd thenutritionist Dark_kronos paolo1 GeorgePap2003 marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Τέτοια αντίληψη του κόσμου έχεις; Ομολογώ ότι σοκαρίστηκα Click για ανάπτυξη... Καλέ πλάκα έκανε, όπως κι εγώ που τον ρώτησα..
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:30 Η rafaela11: #63 13-02-24 09:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Πώς το καθαρίζουν όλο αυτό Click για ανάπτυξη... Εσείς που τα σκέφτεστε αυτά είστε πολύ φίλοι μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Μόλις είδα ότι ένα απλό σπίτι 2 δωμάτιων στην Βοστόνη στοιχίζει 3.000$ για να το ενοικιάσεις, δηλαδή το 40% του μέσου μισθού. Για αυτό και κοιτάω για Charlotte North Carolina όπου τα ενοίκια είναι 30% φθηνότερα . Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι ίσως από τα πιο όμορφα για εμένα που έδειξες! Τα πιο "ζεστα" Αυτά τα πολύ χλιδατα σπίτια μου βγάζουν ένα πράγμα λες και είναι εκθεσιακά. Απλά να τα βλέπεις, όχι για να ζεις μέσα Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:56 Η Luludaki έγραψε: #64 13-02-24 09:56 Η Σελενα έχει καλό γούστο, και μένει κ με τους παππούδες της (μέχρι να παντρευτεί)(λεει) cute glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:59 Η glayki έγραψε: #65 13-02-24 09:59 Εμένα παλι δε με ενδιαφέρουν τα πολλά τετραγωνικά... Θέλω όμως μεγάλα παράθυρα και ψηλοταβανους χώρους.. Ιδανικά να βλέπω δέντρα έξω και να έχω φυτά εντός. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.208 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:06 Ο American Economist: #66 13-02-24 10:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσείς που τα σκέφτεστε αυτά είστε πολύ φίλοι μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Φεβρουαρίου 2024 Αυτό είναι ίσως από τα πιο όμορφα για εμένα που έδειξες! Τα πιο "ζεστα" Αυτά τα πολύ χλιδατα σπίτια μου βγάζουν ένα πράγμα λες και είναι εκθεσιακά. Απλά να τα βλέπεις, όχι για να ζεις μέσα Click για ανάπτυξη... Η North Carolina έχει πιο ωραία και μεγάλα σπίτια σε σχέση με την Βοστόνη καθώς είναι πιο «νέα» σαν πολιτεία η οποία άρχισε να αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία 10 χρόνια. Επίσης, το κόστος ζωής είναι αρκετά χαμηλότερο, σκέψου ότι το σπίτι αυτό που έβαλα το πουλάνε για 470.000$ ενώ παρόμοια σπίτια στην Βοστόνη και στην Νέα Υόρκη ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο $ αν θέλεις να τα αγοράσεις. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:16 Η rafaela11: #67 13-02-24 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η North Carolina έχει πιο ωραία και μεγάλα σπίτια σε σχέση με την Βοστόνη καθώς είναι πιο «νέα» σαν πολιτεία η οποία άρχισε να αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία 10 χρόνια. Επίσης, το κόστος ζωής είναι αρκετά χαμηλότερο, σκέψου ότι το σπίτι αυτό που έβαλα το πουλάνε για 470.000$ ενώ παρόμοια σπίτια στην Βοστόνη και στην Νέα Υόρκη ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο $ αν θέλεις να τα αγοράσεις. Click για ανάπτυξη... Πολύ χλιδή, κάπως πνίγομαι Εμένα το όνειρο μου είναι να ζω σε ένα νησί, σε ένα χωριό.. οπουδήποτε σε κάτι τέτοιο. Μακάρι όλοι μας να καταφέρουμε αυτά που ονειρευομαστε, αργά ή γρήγορα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:02 Η Kate1914 έγραψε: #68 13-02-24 13:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλέ πλάκα έκανε, όπως κι εγώ που τον ρώτησα.. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα, απλά μάλλον και εγώ αντέδρασα υπερβολικά Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πολύ χλιδή, κάπως πνίγομαι Εμένα το όνειρο μου είναι να ζω σε ένα νησί, σε ένα χωριό.. οπουδήποτε σε κάτι τέτοιο. Μακάρι όλοι μας να καταφέρουμε αυτά που ονειρευομαστε, αργά ή γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω. Χωριό ναι, αλλά νησί όχι. Τουλάχιστον όχι αν δεν είναι αρκετά μεγάλο. Βασικά χωριό είναι η πιο τέλεια επιλογή. Να έχεις την αυλή σου, την κληματαριά να κρέμεται από πάνω, τον μπαξέ στην πίσω αυλή... Πωωω πόσο τέλειο. Δε με νοιάζει να είναι πολύ χλιδάτο, αλλά μια συνηθισμένη μονοκατοικία στο χωριό θα ήταν μια ιδανική επιλογή. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:56 Η glayki έγραψε: #69 13-02-24 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Το κατάλαβα, απλά μάλλον και εγώ αντέδρασα υπερβολικά Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω. Χωριό ναι, αλλά νησί όχι. Τουλάχιστον όχι αν δεν είναι αρκετά μεγάλο. Βασικά χωριό είναι η πιο τέλεια επιλογή. Να έχεις την αυλή σου, την κληματαριά να κρέμεται από πάνω, τον μπαξέ στην πίσω αυλή... Πωωω πόσο τέλειο. Δε με νοιάζει να είναι πολύ χλιδάτο, αλλά μια συνηθισμένη μονοκατοικία στο χωριό θα ήταν μια ιδανική επιλογή. Click για ανάπτυξη... Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:01 Η rafaela11: #70 13-02-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω Click για ανάπτυξη... Κοίταξε έχοντας περάσει πολύ χρόνο στη Κέρκυρα και σε περιόδους μη τουριστικούς, προσωπικά ερωτεύτηκα. Είναι και τι θα σου τύχει, είναι και τι χαρακτήρας είσαι. Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:06 Η Luludaki έγραψε: #71 13-02-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου Click για ανάπτυξη... Μάτια μου αν πας σε απομονωμένο μέρος εκεί θα βαρεθείς καλέ αν βαριέσαι ευκολα Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:07 Η Kate1914 έγραψε: #72 13-02-24 14:07 Βασικά εμένα νιώθω ότι θα με περιόριζε ένα νησί, για αυτό το λέω. Είναι μια πολύ ωραία επιλογή, όμως εγώ προσωπικά θα έσκαγα σε τόσο μικρό τόπο. Έχω ένα θέμα με το να νιώθω ελεύθερη γενικά. Οπότε σε έναν περιορισμένο χώρο δε θα με χωρούσε ο τόπος νομίζω. Από την άλλη, δεν είναι όλα για όλους, οπότε και τα νησιά μας χρειάζονται κατοίκους. Και τι καλύτερο από το να βλέπω εσάς σε όλα τα ταξίδια που θα κάνω αφού θα χτίσω το ιδανικό σπίτι; Μια χαρά σχέδιο είναι τελικά glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:14 Η glayki έγραψε: #73 13-02-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Μάτια μου αν πας σε απομονωμένο μέρος εκεί θα βαρεθείς καλέ αν βαριέσαι ευκολα Click για ανάπτυξη... Για αυτό είπα με απόσπαση ένα χρόνο.. Βασικά βαριέμαι τη στασιμότητα και τη ρηχοτητα στις κοινωνικές σχέσεις, οχι τη φυση και τα τοπία Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:19 Η Luludaki έγραψε: #74 13-02-24 14:19 Εγώ παιδιά τα νησιά δεν θα τα άλλαζα.. ειναι μοναδικά, το πολύ πολυ να πηγαινα σε άλλο νησί. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:00 Η Luludaki έγραψε: #75 14-02-24 17:00 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:51 Η Kate1914 έγραψε: #76 14-02-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Click για ανάπτυξη... +1 από μένα για το πρώτο και το τελευταίο - βγάζουν μια πολύ ωραία χουχουλιάρικη διάθεση Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:08 Η Luludaki έγραψε: #77 15-02-24 09:08 Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:10 Η rafaela11: #78 15-02-24 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα! Γενικά το δέρμα είναι μια ταλαιπωρία, μετά ξεφλουδιζουν, όταν ιδρώνεις είναι μια αηδία και μισή Υφασμάτινοι και πάλι Υφασμάτινοι Βέβαια και οι καινούριοι δεν βγαίνουν σε όλους τα καλύμματα πια και θέλει προσοχή και κάλυμμα από πάνω. Επίσης ο γωνιακος είναι μια ταλαιπωρία με τα καλύμματα Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:19 Η Luludaki έγραψε: #79 15-02-24 09:19 Από την άλλη κάτι που αγαπωωω πολύ κ όταν θα εχω χώρο θα πάρω σίγουρα είναι οι κουνιστες καρέκλες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2024 Μια υπεραγαπημενη μου λεπτομέρεια από τα παιδικά μου χρόνια είναι στο σπίτι του πατέρα μου , στο μπάνιο είχε ενσωματώσει ένα ραδιόφωνο το οποίο έπαιζε αυτόματα με το που άναβε καποιος το φως στο μπάνιο... ακουγόταν ίσα ίσα, ούτε πολύ δυνατά ενοχλητικά ούτε τόσο σιγανά ώστε να μην το ακούς, ...ήταν πολύ ζεστό κ παρεϊστικο ..πως δεν έχει γίνει τρεντ , πότε δεν το κατάλαβα ... ήταν για αυτούς που δεν πηγαίνουν τουαλέτα νε το κινητό τους χεχε Τελευταία επεξεργασία: 15 Φεβρουαρίου 2024 Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:54 Η Luludaki έγραψε: #80 15-02-24 09:54 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo Ilma Luludaki Kate1914 American Economist Scandal charmander Paragontas7000 rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 giorgos5002 Libertus touvlo Angelikaaa Unboxholics iew Μήτσος10 fourkaki mixaelaaa iiTzArismaltor_ ROM32 Ωρορα jj! johnsala Βασιλης1234 taketrance Wonderkid Maria23667 Fernando_A fmarulezkd thenutritionist Dark_kronos paolo1 GeorgePap2003 marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Πώς το καθαρίζουν όλο αυτό Click για ανάπτυξη... Εσείς που τα σκέφτεστε αυτά είστε πολύ φίλοι μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Μόλις είδα ότι ένα απλό σπίτι 2 δωμάτιων στην Βοστόνη στοιχίζει 3.000$ για να το ενοικιάσεις, δηλαδή το 40% του μέσου μισθού. Για αυτό και κοιτάω για Charlotte North Carolina όπου τα ενοίκια είναι 30% φθηνότερα . Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι ίσως από τα πιο όμορφα για εμένα που έδειξες! Τα πιο "ζεστα" Αυτά τα πολύ χλιδατα σπίτια μου βγάζουν ένα πράγμα λες και είναι εκθεσιακά. Απλά να τα βλέπεις, όχι για να ζεις μέσα
Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:56 Η Luludaki έγραψε: #64 13-02-24 09:56 Η Σελενα έχει καλό γούστο, και μένει κ με τους παππούδες της (μέχρι να παντρευτεί)(λεει) cute glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:59 Η glayki έγραψε: #65 13-02-24 09:59 Εμένα παλι δε με ενδιαφέρουν τα πολλά τετραγωνικά... Θέλω όμως μεγάλα παράθυρα και ψηλοταβανους χώρους.. Ιδανικά να βλέπω δέντρα έξω και να έχω φυτά εντός. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.208 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:06 Ο American Economist: #66 13-02-24 10:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσείς που τα σκέφτεστε αυτά είστε πολύ φίλοι μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Φεβρουαρίου 2024 Αυτό είναι ίσως από τα πιο όμορφα για εμένα που έδειξες! Τα πιο "ζεστα" Αυτά τα πολύ χλιδατα σπίτια μου βγάζουν ένα πράγμα λες και είναι εκθεσιακά. Απλά να τα βλέπεις, όχι για να ζεις μέσα Click για ανάπτυξη... Η North Carolina έχει πιο ωραία και μεγάλα σπίτια σε σχέση με την Βοστόνη καθώς είναι πιο «νέα» σαν πολιτεία η οποία άρχισε να αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία 10 χρόνια. Επίσης, το κόστος ζωής είναι αρκετά χαμηλότερο, σκέψου ότι το σπίτι αυτό που έβαλα το πουλάνε για 470.000$ ενώ παρόμοια σπίτια στην Βοστόνη και στην Νέα Υόρκη ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο $ αν θέλεις να τα αγοράσεις. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:16 Η rafaela11: #67 13-02-24 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η North Carolina έχει πιο ωραία και μεγάλα σπίτια σε σχέση με την Βοστόνη καθώς είναι πιο «νέα» σαν πολιτεία η οποία άρχισε να αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία 10 χρόνια. Επίσης, το κόστος ζωής είναι αρκετά χαμηλότερο, σκέψου ότι το σπίτι αυτό που έβαλα το πουλάνε για 470.000$ ενώ παρόμοια σπίτια στην Βοστόνη και στην Νέα Υόρκη ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο $ αν θέλεις να τα αγοράσεις. Click για ανάπτυξη... Πολύ χλιδή, κάπως πνίγομαι Εμένα το όνειρο μου είναι να ζω σε ένα νησί, σε ένα χωριό.. οπουδήποτε σε κάτι τέτοιο. Μακάρι όλοι μας να καταφέρουμε αυτά που ονειρευομαστε, αργά ή γρήγορα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:02 Η Kate1914 έγραψε: #68 13-02-24 13:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλέ πλάκα έκανε, όπως κι εγώ που τον ρώτησα.. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα, απλά μάλλον και εγώ αντέδρασα υπερβολικά Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πολύ χλιδή, κάπως πνίγομαι Εμένα το όνειρο μου είναι να ζω σε ένα νησί, σε ένα χωριό.. οπουδήποτε σε κάτι τέτοιο. Μακάρι όλοι μας να καταφέρουμε αυτά που ονειρευομαστε, αργά ή γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω. Χωριό ναι, αλλά νησί όχι. Τουλάχιστον όχι αν δεν είναι αρκετά μεγάλο. Βασικά χωριό είναι η πιο τέλεια επιλογή. Να έχεις την αυλή σου, την κληματαριά να κρέμεται από πάνω, τον μπαξέ στην πίσω αυλή... Πωωω πόσο τέλειο. Δε με νοιάζει να είναι πολύ χλιδάτο, αλλά μια συνηθισμένη μονοκατοικία στο χωριό θα ήταν μια ιδανική επιλογή. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:56 Η glayki έγραψε: #69 13-02-24 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Το κατάλαβα, απλά μάλλον και εγώ αντέδρασα υπερβολικά Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω. Χωριό ναι, αλλά νησί όχι. Τουλάχιστον όχι αν δεν είναι αρκετά μεγάλο. Βασικά χωριό είναι η πιο τέλεια επιλογή. Να έχεις την αυλή σου, την κληματαριά να κρέμεται από πάνω, τον μπαξέ στην πίσω αυλή... Πωωω πόσο τέλειο. Δε με νοιάζει να είναι πολύ χλιδάτο, αλλά μια συνηθισμένη μονοκατοικία στο χωριό θα ήταν μια ιδανική επιλογή. Click για ανάπτυξη... Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:01 Η rafaela11: #70 13-02-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω Click για ανάπτυξη... Κοίταξε έχοντας περάσει πολύ χρόνο στη Κέρκυρα και σε περιόδους μη τουριστικούς, προσωπικά ερωτεύτηκα. Είναι και τι θα σου τύχει, είναι και τι χαρακτήρας είσαι. Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:06 Η Luludaki έγραψε: #71 13-02-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου Click για ανάπτυξη... Μάτια μου αν πας σε απομονωμένο μέρος εκεί θα βαρεθείς καλέ αν βαριέσαι ευκολα Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:07 Η Kate1914 έγραψε: #72 13-02-24 14:07 Βασικά εμένα νιώθω ότι θα με περιόριζε ένα νησί, για αυτό το λέω. Είναι μια πολύ ωραία επιλογή, όμως εγώ προσωπικά θα έσκαγα σε τόσο μικρό τόπο. Έχω ένα θέμα με το να νιώθω ελεύθερη γενικά. Οπότε σε έναν περιορισμένο χώρο δε θα με χωρούσε ο τόπος νομίζω. Από την άλλη, δεν είναι όλα για όλους, οπότε και τα νησιά μας χρειάζονται κατοίκους. Και τι καλύτερο από το να βλέπω εσάς σε όλα τα ταξίδια που θα κάνω αφού θα χτίσω το ιδανικό σπίτι; Μια χαρά σχέδιο είναι τελικά glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:14 Η glayki έγραψε: #73 13-02-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Μάτια μου αν πας σε απομονωμένο μέρος εκεί θα βαρεθείς καλέ αν βαριέσαι ευκολα Click για ανάπτυξη... Για αυτό είπα με απόσπαση ένα χρόνο.. Βασικά βαριέμαι τη στασιμότητα και τη ρηχοτητα στις κοινωνικές σχέσεις, οχι τη φυση και τα τοπία Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:19 Η Luludaki έγραψε: #74 13-02-24 14:19 Εγώ παιδιά τα νησιά δεν θα τα άλλαζα.. ειναι μοναδικά, το πολύ πολυ να πηγαινα σε άλλο νησί. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:00 Η Luludaki έγραψε: #75 14-02-24 17:00 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:51 Η Kate1914 έγραψε: #76 14-02-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Click για ανάπτυξη... +1 από μένα για το πρώτο και το τελευταίο - βγάζουν μια πολύ ωραία χουχουλιάρικη διάθεση Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:08 Η Luludaki έγραψε: #77 15-02-24 09:08 Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:10 Η rafaela11: #78 15-02-24 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα! Γενικά το δέρμα είναι μια ταλαιπωρία, μετά ξεφλουδιζουν, όταν ιδρώνεις είναι μια αηδία και μισή Υφασμάτινοι και πάλι Υφασμάτινοι Βέβαια και οι καινούριοι δεν βγαίνουν σε όλους τα καλύμματα πια και θέλει προσοχή και κάλυμμα από πάνω. Επίσης ο γωνιακος είναι μια ταλαιπωρία με τα καλύμματα Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:19 Η Luludaki έγραψε: #79 15-02-24 09:19 Από την άλλη κάτι που αγαπωωω πολύ κ όταν θα εχω χώρο θα πάρω σίγουρα είναι οι κουνιστες καρέκλες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2024 Μια υπεραγαπημενη μου λεπτομέρεια από τα παιδικά μου χρόνια είναι στο σπίτι του πατέρα μου , στο μπάνιο είχε ενσωματώσει ένα ραδιόφωνο το οποίο έπαιζε αυτόματα με το που άναβε καποιος το φως στο μπάνιο... ακουγόταν ίσα ίσα, ούτε πολύ δυνατά ενοχλητικά ούτε τόσο σιγανά ώστε να μην το ακούς, ...ήταν πολύ ζεστό κ παρεϊστικο ..πως δεν έχει γίνει τρεντ , πότε δεν το κατάλαβα ... ήταν για αυτούς που δεν πηγαίνουν τουαλέτα νε το κινητό τους χεχε Τελευταία επεξεργασία: 15 Φεβρουαρίου 2024 Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:54 Η Luludaki έγραψε: #80 15-02-24 09:54 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo Ilma Luludaki Kate1914 American Economist Scandal charmander Paragontas7000 rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 giorgos5002 Libertus touvlo Angelikaaa Unboxholics iew Μήτσος10 fourkaki mixaelaaa iiTzArismaltor_ ROM32 Ωρορα jj! johnsala Βασιλης1234 taketrance Wonderkid Maria23667 Fernando_A fmarulezkd thenutritionist Dark_kronos paolo1 GeorgePap2003 marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:59 Η glayki έγραψε: #65 13-02-24 09:59 Εμένα παλι δε με ενδιαφέρουν τα πολλά τετραγωνικά... Θέλω όμως μεγάλα παράθυρα και ψηλοταβανους χώρους.. Ιδανικά να βλέπω δέντρα έξω και να έχω φυτά εντός. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.208 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:06 Ο American Economist: #66 13-02-24 10:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσείς που τα σκέφτεστε αυτά είστε πολύ φίλοι μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Φεβρουαρίου 2024 Αυτό είναι ίσως από τα πιο όμορφα για εμένα που έδειξες! Τα πιο "ζεστα" Αυτά τα πολύ χλιδατα σπίτια μου βγάζουν ένα πράγμα λες και είναι εκθεσιακά. Απλά να τα βλέπεις, όχι για να ζεις μέσα Click για ανάπτυξη... Η North Carolina έχει πιο ωραία και μεγάλα σπίτια σε σχέση με την Βοστόνη καθώς είναι πιο «νέα» σαν πολιτεία η οποία άρχισε να αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία 10 χρόνια. Επίσης, το κόστος ζωής είναι αρκετά χαμηλότερο, σκέψου ότι το σπίτι αυτό που έβαλα το πουλάνε για 470.000$ ενώ παρόμοια σπίτια στην Βοστόνη και στην Νέα Υόρκη ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο $ αν θέλεις να τα αγοράσεις. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:16 Η rafaela11: #67 13-02-24 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η North Carolina έχει πιο ωραία και μεγάλα σπίτια σε σχέση με την Βοστόνη καθώς είναι πιο «νέα» σαν πολιτεία η οποία άρχισε να αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία 10 χρόνια. Επίσης, το κόστος ζωής είναι αρκετά χαμηλότερο, σκέψου ότι το σπίτι αυτό που έβαλα το πουλάνε για 470.000$ ενώ παρόμοια σπίτια στην Βοστόνη και στην Νέα Υόρκη ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο $ αν θέλεις να τα αγοράσεις. Click για ανάπτυξη... Πολύ χλιδή, κάπως πνίγομαι Εμένα το όνειρο μου είναι να ζω σε ένα νησί, σε ένα χωριό.. οπουδήποτε σε κάτι τέτοιο. Μακάρι όλοι μας να καταφέρουμε αυτά που ονειρευομαστε, αργά ή γρήγορα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:02 Η Kate1914 έγραψε: #68 13-02-24 13:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλέ πλάκα έκανε, όπως κι εγώ που τον ρώτησα.. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα, απλά μάλλον και εγώ αντέδρασα υπερβολικά Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πολύ χλιδή, κάπως πνίγομαι Εμένα το όνειρο μου είναι να ζω σε ένα νησί, σε ένα χωριό.. οπουδήποτε σε κάτι τέτοιο. Μακάρι όλοι μας να καταφέρουμε αυτά που ονειρευομαστε, αργά ή γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω. Χωριό ναι, αλλά νησί όχι. Τουλάχιστον όχι αν δεν είναι αρκετά μεγάλο. Βασικά χωριό είναι η πιο τέλεια επιλογή. Να έχεις την αυλή σου, την κληματαριά να κρέμεται από πάνω, τον μπαξέ στην πίσω αυλή... Πωωω πόσο τέλειο. Δε με νοιάζει να είναι πολύ χλιδάτο, αλλά μια συνηθισμένη μονοκατοικία στο χωριό θα ήταν μια ιδανική επιλογή. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:56 Η glayki έγραψε: #69 13-02-24 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Το κατάλαβα, απλά μάλλον και εγώ αντέδρασα υπερβολικά Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω. Χωριό ναι, αλλά νησί όχι. Τουλάχιστον όχι αν δεν είναι αρκετά μεγάλο. Βασικά χωριό είναι η πιο τέλεια επιλογή. Να έχεις την αυλή σου, την κληματαριά να κρέμεται από πάνω, τον μπαξέ στην πίσω αυλή... Πωωω πόσο τέλειο. Δε με νοιάζει να είναι πολύ χλιδάτο, αλλά μια συνηθισμένη μονοκατοικία στο χωριό θα ήταν μια ιδανική επιλογή. Click για ανάπτυξη... Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:01 Η rafaela11: #70 13-02-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω Click για ανάπτυξη... Κοίταξε έχοντας περάσει πολύ χρόνο στη Κέρκυρα και σε περιόδους μη τουριστικούς, προσωπικά ερωτεύτηκα. Είναι και τι θα σου τύχει, είναι και τι χαρακτήρας είσαι. Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:06 Η Luludaki έγραψε: #71 13-02-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου Click για ανάπτυξη... Μάτια μου αν πας σε απομονωμένο μέρος εκεί θα βαρεθείς καλέ αν βαριέσαι ευκολα Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:07 Η Kate1914 έγραψε: #72 13-02-24 14:07 Βασικά εμένα νιώθω ότι θα με περιόριζε ένα νησί, για αυτό το λέω. Είναι μια πολύ ωραία επιλογή, όμως εγώ προσωπικά θα έσκαγα σε τόσο μικρό τόπο. Έχω ένα θέμα με το να νιώθω ελεύθερη γενικά. Οπότε σε έναν περιορισμένο χώρο δε θα με χωρούσε ο τόπος νομίζω. Από την άλλη, δεν είναι όλα για όλους, οπότε και τα νησιά μας χρειάζονται κατοίκους. Και τι καλύτερο από το να βλέπω εσάς σε όλα τα ταξίδια που θα κάνω αφού θα χτίσω το ιδανικό σπίτι; Μια χαρά σχέδιο είναι τελικά glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:14 Η glayki έγραψε: #73 13-02-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Μάτια μου αν πας σε απομονωμένο μέρος εκεί θα βαρεθείς καλέ αν βαριέσαι ευκολα Click για ανάπτυξη... Για αυτό είπα με απόσπαση ένα χρόνο.. Βασικά βαριέμαι τη στασιμότητα και τη ρηχοτητα στις κοινωνικές σχέσεις, οχι τη φυση και τα τοπία Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:19 Η Luludaki έγραψε: #74 13-02-24 14:19 Εγώ παιδιά τα νησιά δεν θα τα άλλαζα.. ειναι μοναδικά, το πολύ πολυ να πηγαινα σε άλλο νησί. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:00 Η Luludaki έγραψε: #75 14-02-24 17:00 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:51 Η Kate1914 έγραψε: #76 14-02-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Click για ανάπτυξη... +1 από μένα για το πρώτο και το τελευταίο - βγάζουν μια πολύ ωραία χουχουλιάρικη διάθεση Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:08 Η Luludaki έγραψε: #77 15-02-24 09:08 Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:10 Η rafaela11: #78 15-02-24 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα! Γενικά το δέρμα είναι μια ταλαιπωρία, μετά ξεφλουδιζουν, όταν ιδρώνεις είναι μια αηδία και μισή Υφασμάτινοι και πάλι Υφασμάτινοι Βέβαια και οι καινούριοι δεν βγαίνουν σε όλους τα καλύμματα πια και θέλει προσοχή και κάλυμμα από πάνω. Επίσης ο γωνιακος είναι μια ταλαιπωρία με τα καλύμματα Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:19 Η Luludaki έγραψε: #79 15-02-24 09:19 Από την άλλη κάτι που αγαπωωω πολύ κ όταν θα εχω χώρο θα πάρω σίγουρα είναι οι κουνιστες καρέκλες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2024 Μια υπεραγαπημενη μου λεπτομέρεια από τα παιδικά μου χρόνια είναι στο σπίτι του πατέρα μου , στο μπάνιο είχε ενσωματώσει ένα ραδιόφωνο το οποίο έπαιζε αυτόματα με το που άναβε καποιος το φως στο μπάνιο... ακουγόταν ίσα ίσα, ούτε πολύ δυνατά ενοχλητικά ούτε τόσο σιγανά ώστε να μην το ακούς, ...ήταν πολύ ζεστό κ παρεϊστικο ..πως δεν έχει γίνει τρεντ , πότε δεν το κατάλαβα ... ήταν για αυτούς που δεν πηγαίνουν τουαλέτα νε το κινητό τους χεχε Τελευταία επεξεργασία: 15 Φεβρουαρίου 2024 Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:54 Η Luludaki έγραψε: #80 15-02-24 09:54 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo Ilma Luludaki Kate1914 American Economist Scandal charmander Paragontas7000 rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 giorgos5002 Libertus touvlo Angelikaaa Unboxholics iew Μήτσος10 fourkaki mixaelaaa iiTzArismaltor_ ROM32 Ωρορα jj! johnsala Βασιλης1234 taketrance Wonderkid Maria23667 Fernando_A fmarulezkd thenutritionist Dark_kronos paolo1 GeorgePap2003 marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα παλι δε με ενδιαφέρουν τα πολλά τετραγωνικά... Θέλω όμως μεγάλα παράθυρα και ψηλοταβανους χώρους.. Ιδανικά να βλέπω δέντρα έξω και να έχω φυτά εντός.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.208 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:06 Ο American Economist: #66 13-02-24 10:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσείς που τα σκέφτεστε αυτά είστε πολύ φίλοι μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Φεβρουαρίου 2024 Αυτό είναι ίσως από τα πιο όμορφα για εμένα που έδειξες! Τα πιο "ζεστα" Αυτά τα πολύ χλιδατα σπίτια μου βγάζουν ένα πράγμα λες και είναι εκθεσιακά. Απλά να τα βλέπεις, όχι για να ζεις μέσα Click για ανάπτυξη... Η North Carolina έχει πιο ωραία και μεγάλα σπίτια σε σχέση με την Βοστόνη καθώς είναι πιο «νέα» σαν πολιτεία η οποία άρχισε να αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία 10 χρόνια. Επίσης, το κόστος ζωής είναι αρκετά χαμηλότερο, σκέψου ότι το σπίτι αυτό που έβαλα το πουλάνε για 470.000$ ενώ παρόμοια σπίτια στην Βοστόνη και στην Νέα Υόρκη ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο $ αν θέλεις να τα αγοράσεις. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:16 Η rafaela11: #67 13-02-24 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η North Carolina έχει πιο ωραία και μεγάλα σπίτια σε σχέση με την Βοστόνη καθώς είναι πιο «νέα» σαν πολιτεία η οποία άρχισε να αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία 10 χρόνια. Επίσης, το κόστος ζωής είναι αρκετά χαμηλότερο, σκέψου ότι το σπίτι αυτό που έβαλα το πουλάνε για 470.000$ ενώ παρόμοια σπίτια στην Βοστόνη και στην Νέα Υόρκη ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο $ αν θέλεις να τα αγοράσεις. Click για ανάπτυξη... Πολύ χλιδή, κάπως πνίγομαι Εμένα το όνειρο μου είναι να ζω σε ένα νησί, σε ένα χωριό.. οπουδήποτε σε κάτι τέτοιο. Μακάρι όλοι μας να καταφέρουμε αυτά που ονειρευομαστε, αργά ή γρήγορα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:02 Η Kate1914 έγραψε: #68 13-02-24 13:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλέ πλάκα έκανε, όπως κι εγώ που τον ρώτησα.. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα, απλά μάλλον και εγώ αντέδρασα υπερβολικά Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πολύ χλιδή, κάπως πνίγομαι Εμένα το όνειρο μου είναι να ζω σε ένα νησί, σε ένα χωριό.. οπουδήποτε σε κάτι τέτοιο. Μακάρι όλοι μας να καταφέρουμε αυτά που ονειρευομαστε, αργά ή γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω. Χωριό ναι, αλλά νησί όχι. Τουλάχιστον όχι αν δεν είναι αρκετά μεγάλο. Βασικά χωριό είναι η πιο τέλεια επιλογή. Να έχεις την αυλή σου, την κληματαριά να κρέμεται από πάνω, τον μπαξέ στην πίσω αυλή... Πωωω πόσο τέλειο. Δε με νοιάζει να είναι πολύ χλιδάτο, αλλά μια συνηθισμένη μονοκατοικία στο χωριό θα ήταν μια ιδανική επιλογή. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:56 Η glayki έγραψε: #69 13-02-24 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Το κατάλαβα, απλά μάλλον και εγώ αντέδρασα υπερβολικά Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω. Χωριό ναι, αλλά νησί όχι. Τουλάχιστον όχι αν δεν είναι αρκετά μεγάλο. Βασικά χωριό είναι η πιο τέλεια επιλογή. Να έχεις την αυλή σου, την κληματαριά να κρέμεται από πάνω, τον μπαξέ στην πίσω αυλή... Πωωω πόσο τέλειο. Δε με νοιάζει να είναι πολύ χλιδάτο, αλλά μια συνηθισμένη μονοκατοικία στο χωριό θα ήταν μια ιδανική επιλογή. Click για ανάπτυξη... Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:01 Η rafaela11: #70 13-02-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω Click για ανάπτυξη... Κοίταξε έχοντας περάσει πολύ χρόνο στη Κέρκυρα και σε περιόδους μη τουριστικούς, προσωπικά ερωτεύτηκα. Είναι και τι θα σου τύχει, είναι και τι χαρακτήρας είσαι. Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:06 Η Luludaki έγραψε: #71 13-02-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου Click για ανάπτυξη... Μάτια μου αν πας σε απομονωμένο μέρος εκεί θα βαρεθείς καλέ αν βαριέσαι ευκολα Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:07 Η Kate1914 έγραψε: #72 13-02-24 14:07 Βασικά εμένα νιώθω ότι θα με περιόριζε ένα νησί, για αυτό το λέω. Είναι μια πολύ ωραία επιλογή, όμως εγώ προσωπικά θα έσκαγα σε τόσο μικρό τόπο. Έχω ένα θέμα με το να νιώθω ελεύθερη γενικά. Οπότε σε έναν περιορισμένο χώρο δε θα με χωρούσε ο τόπος νομίζω. Από την άλλη, δεν είναι όλα για όλους, οπότε και τα νησιά μας χρειάζονται κατοίκους. Και τι καλύτερο από το να βλέπω εσάς σε όλα τα ταξίδια που θα κάνω αφού θα χτίσω το ιδανικό σπίτι; Μια χαρά σχέδιο είναι τελικά glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:14 Η glayki έγραψε: #73 13-02-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Μάτια μου αν πας σε απομονωμένο μέρος εκεί θα βαρεθείς καλέ αν βαριέσαι ευκολα Click για ανάπτυξη... Για αυτό είπα με απόσπαση ένα χρόνο.. Βασικά βαριέμαι τη στασιμότητα και τη ρηχοτητα στις κοινωνικές σχέσεις, οχι τη φυση και τα τοπία Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:19 Η Luludaki έγραψε: #74 13-02-24 14:19 Εγώ παιδιά τα νησιά δεν θα τα άλλαζα.. ειναι μοναδικά, το πολύ πολυ να πηγαινα σε άλλο νησί. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:00 Η Luludaki έγραψε: #75 14-02-24 17:00 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:51 Η Kate1914 έγραψε: #76 14-02-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Click για ανάπτυξη... +1 από μένα για το πρώτο και το τελευταίο - βγάζουν μια πολύ ωραία χουχουλιάρικη διάθεση Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:08 Η Luludaki έγραψε: #77 15-02-24 09:08 Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:10 Η rafaela11: #78 15-02-24 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα! Γενικά το δέρμα είναι μια ταλαιπωρία, μετά ξεφλουδιζουν, όταν ιδρώνεις είναι μια αηδία και μισή Υφασμάτινοι και πάλι Υφασμάτινοι Βέβαια και οι καινούριοι δεν βγαίνουν σε όλους τα καλύμματα πια και θέλει προσοχή και κάλυμμα από πάνω. Επίσης ο γωνιακος είναι μια ταλαιπωρία με τα καλύμματα Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:19 Η Luludaki έγραψε: #79 15-02-24 09:19 Από την άλλη κάτι που αγαπωωω πολύ κ όταν θα εχω χώρο θα πάρω σίγουρα είναι οι κουνιστες καρέκλες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2024 Μια υπεραγαπημενη μου λεπτομέρεια από τα παιδικά μου χρόνια είναι στο σπίτι του πατέρα μου , στο μπάνιο είχε ενσωματώσει ένα ραδιόφωνο το οποίο έπαιζε αυτόματα με το που άναβε καποιος το φως στο μπάνιο... ακουγόταν ίσα ίσα, ούτε πολύ δυνατά ενοχλητικά ούτε τόσο σιγανά ώστε να μην το ακούς, ...ήταν πολύ ζεστό κ παρεϊστικο ..πως δεν έχει γίνει τρεντ , πότε δεν το κατάλαβα ... ήταν για αυτούς που δεν πηγαίνουν τουαλέτα νε το κινητό τους χεχε Τελευταία επεξεργασία: 15 Φεβρουαρίου 2024 Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:54 Η Luludaki έγραψε: #80 15-02-24 09:54 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo Ilma Luludaki Kate1914 American Economist Scandal charmander Paragontas7000 rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 giorgos5002 Libertus touvlo Angelikaaa Unboxholics iew Μήτσος10 fourkaki mixaelaaa iiTzArismaltor_ ROM32 Ωρορα jj! johnsala Βασιλης1234 taketrance Wonderkid Maria23667 Fernando_A fmarulezkd thenutritionist Dark_kronos paolo1 GeorgePap2003 marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσείς που τα σκέφτεστε αυτά είστε πολύ φίλοι μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Φεβρουαρίου 2024 Αυτό είναι ίσως από τα πιο όμορφα για εμένα που έδειξες! Τα πιο "ζεστα" Αυτά τα πολύ χλιδατα σπίτια μου βγάζουν ένα πράγμα λες και είναι εκθεσιακά. Απλά να τα βλέπεις, όχι για να ζεις μέσα Click για ανάπτυξη... Η North Carolina έχει πιο ωραία και μεγάλα σπίτια σε σχέση με την Βοστόνη καθώς είναι πιο «νέα» σαν πολιτεία η οποία άρχισε να αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία 10 χρόνια. Επίσης, το κόστος ζωής είναι αρκετά χαμηλότερο, σκέψου ότι το σπίτι αυτό που έβαλα το πουλάνε για 470.000$ ενώ παρόμοια σπίτια στην Βοστόνη και στην Νέα Υόρκη ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο $ αν θέλεις να τα αγοράσεις.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:16 Η rafaela11: #67 13-02-24 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η North Carolina έχει πιο ωραία και μεγάλα σπίτια σε σχέση με την Βοστόνη καθώς είναι πιο «νέα» σαν πολιτεία η οποία άρχισε να αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία 10 χρόνια. Επίσης, το κόστος ζωής είναι αρκετά χαμηλότερο, σκέψου ότι το σπίτι αυτό που έβαλα το πουλάνε για 470.000$ ενώ παρόμοια σπίτια στην Βοστόνη και στην Νέα Υόρκη ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο $ αν θέλεις να τα αγοράσεις. Click για ανάπτυξη... Πολύ χλιδή, κάπως πνίγομαι Εμένα το όνειρο μου είναι να ζω σε ένα νησί, σε ένα χωριό.. οπουδήποτε σε κάτι τέτοιο. Μακάρι όλοι μας να καταφέρουμε αυτά που ονειρευομαστε, αργά ή γρήγορα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:02 Η Kate1914 έγραψε: #68 13-02-24 13:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλέ πλάκα έκανε, όπως κι εγώ που τον ρώτησα.. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα, απλά μάλλον και εγώ αντέδρασα υπερβολικά Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πολύ χλιδή, κάπως πνίγομαι Εμένα το όνειρο μου είναι να ζω σε ένα νησί, σε ένα χωριό.. οπουδήποτε σε κάτι τέτοιο. Μακάρι όλοι μας να καταφέρουμε αυτά που ονειρευομαστε, αργά ή γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω. Χωριό ναι, αλλά νησί όχι. Τουλάχιστον όχι αν δεν είναι αρκετά μεγάλο. Βασικά χωριό είναι η πιο τέλεια επιλογή. Να έχεις την αυλή σου, την κληματαριά να κρέμεται από πάνω, τον μπαξέ στην πίσω αυλή... Πωωω πόσο τέλειο. Δε με νοιάζει να είναι πολύ χλιδάτο, αλλά μια συνηθισμένη μονοκατοικία στο χωριό θα ήταν μια ιδανική επιλογή. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:56 Η glayki έγραψε: #69 13-02-24 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Το κατάλαβα, απλά μάλλον και εγώ αντέδρασα υπερβολικά Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω. Χωριό ναι, αλλά νησί όχι. Τουλάχιστον όχι αν δεν είναι αρκετά μεγάλο. Βασικά χωριό είναι η πιο τέλεια επιλογή. Να έχεις την αυλή σου, την κληματαριά να κρέμεται από πάνω, τον μπαξέ στην πίσω αυλή... Πωωω πόσο τέλειο. Δε με νοιάζει να είναι πολύ χλιδάτο, αλλά μια συνηθισμένη μονοκατοικία στο χωριό θα ήταν μια ιδανική επιλογή. Click για ανάπτυξη... Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:01 Η rafaela11: #70 13-02-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω Click για ανάπτυξη... Κοίταξε έχοντας περάσει πολύ χρόνο στη Κέρκυρα και σε περιόδους μη τουριστικούς, προσωπικά ερωτεύτηκα. Είναι και τι θα σου τύχει, είναι και τι χαρακτήρας είσαι. Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:06 Η Luludaki έγραψε: #71 13-02-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου Click για ανάπτυξη... Μάτια μου αν πας σε απομονωμένο μέρος εκεί θα βαρεθείς καλέ αν βαριέσαι ευκολα Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:07 Η Kate1914 έγραψε: #72 13-02-24 14:07 Βασικά εμένα νιώθω ότι θα με περιόριζε ένα νησί, για αυτό το λέω. Είναι μια πολύ ωραία επιλογή, όμως εγώ προσωπικά θα έσκαγα σε τόσο μικρό τόπο. Έχω ένα θέμα με το να νιώθω ελεύθερη γενικά. Οπότε σε έναν περιορισμένο χώρο δε θα με χωρούσε ο τόπος νομίζω. Από την άλλη, δεν είναι όλα για όλους, οπότε και τα νησιά μας χρειάζονται κατοίκους. Και τι καλύτερο από το να βλέπω εσάς σε όλα τα ταξίδια που θα κάνω αφού θα χτίσω το ιδανικό σπίτι; Μια χαρά σχέδιο είναι τελικά glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:14 Η glayki έγραψε: #73 13-02-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Μάτια μου αν πας σε απομονωμένο μέρος εκεί θα βαρεθείς καλέ αν βαριέσαι ευκολα Click για ανάπτυξη... Για αυτό είπα με απόσπαση ένα χρόνο.. Βασικά βαριέμαι τη στασιμότητα και τη ρηχοτητα στις κοινωνικές σχέσεις, οχι τη φυση και τα τοπία Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:19 Η Luludaki έγραψε: #74 13-02-24 14:19 Εγώ παιδιά τα νησιά δεν θα τα άλλαζα.. ειναι μοναδικά, το πολύ πολυ να πηγαινα σε άλλο νησί. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:00 Η Luludaki έγραψε: #75 14-02-24 17:00 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:51 Η Kate1914 έγραψε: #76 14-02-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Click για ανάπτυξη... +1 από μένα για το πρώτο και το τελευταίο - βγάζουν μια πολύ ωραία χουχουλιάρικη διάθεση Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:08 Η Luludaki έγραψε: #77 15-02-24 09:08 Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:10 Η rafaela11: #78 15-02-24 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα! Γενικά το δέρμα είναι μια ταλαιπωρία, μετά ξεφλουδιζουν, όταν ιδρώνεις είναι μια αηδία και μισή Υφασμάτινοι και πάλι Υφασμάτινοι Βέβαια και οι καινούριοι δεν βγαίνουν σε όλους τα καλύμματα πια και θέλει προσοχή και κάλυμμα από πάνω. Επίσης ο γωνιακος είναι μια ταλαιπωρία με τα καλύμματα Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:19 Η Luludaki έγραψε: #79 15-02-24 09:19 Από την άλλη κάτι που αγαπωωω πολύ κ όταν θα εχω χώρο θα πάρω σίγουρα είναι οι κουνιστες καρέκλες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2024 Μια υπεραγαπημενη μου λεπτομέρεια από τα παιδικά μου χρόνια είναι στο σπίτι του πατέρα μου , στο μπάνιο είχε ενσωματώσει ένα ραδιόφωνο το οποίο έπαιζε αυτόματα με το που άναβε καποιος το φως στο μπάνιο... ακουγόταν ίσα ίσα, ούτε πολύ δυνατά ενοχλητικά ούτε τόσο σιγανά ώστε να μην το ακούς, ...ήταν πολύ ζεστό κ παρεϊστικο ..πως δεν έχει γίνει τρεντ , πότε δεν το κατάλαβα ... ήταν για αυτούς που δεν πηγαίνουν τουαλέτα νε το κινητό τους χεχε Τελευταία επεξεργασία: 15 Φεβρουαρίου 2024 Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:54 Η Luludaki έγραψε: #80 15-02-24 09:54 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo Ilma Luludaki Kate1914 American Economist Scandal charmander Paragontas7000 rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 giorgos5002 Libertus touvlo Angelikaaa Unboxholics iew Μήτσος10 fourkaki mixaelaaa iiTzArismaltor_ ROM32 Ωρορα jj! johnsala Βασιλης1234 taketrance Wonderkid Maria23667 Fernando_A fmarulezkd thenutritionist Dark_kronos paolo1 GeorgePap2003 marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η North Carolina έχει πιο ωραία και μεγάλα σπίτια σε σχέση με την Βοστόνη καθώς είναι πιο «νέα» σαν πολιτεία η οποία άρχισε να αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία 10 χρόνια. Επίσης, το κόστος ζωής είναι αρκετά χαμηλότερο, σκέψου ότι το σπίτι αυτό που έβαλα το πουλάνε για 470.000$ ενώ παρόμοια σπίτια στην Βοστόνη και στην Νέα Υόρκη ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο $ αν θέλεις να τα αγοράσεις. Click για ανάπτυξη... Πολύ χλιδή, κάπως πνίγομαι Εμένα το όνειρο μου είναι να ζω σε ένα νησί, σε ένα χωριό.. οπουδήποτε σε κάτι τέτοιο. Μακάρι όλοι μας να καταφέρουμε αυτά που ονειρευομαστε, αργά ή γρήγορα.
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:02 Η Kate1914 έγραψε: #68 13-02-24 13:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλέ πλάκα έκανε, όπως κι εγώ που τον ρώτησα.. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα, απλά μάλλον και εγώ αντέδρασα υπερβολικά Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πολύ χλιδή, κάπως πνίγομαι Εμένα το όνειρο μου είναι να ζω σε ένα νησί, σε ένα χωριό.. οπουδήποτε σε κάτι τέτοιο. Μακάρι όλοι μας να καταφέρουμε αυτά που ονειρευομαστε, αργά ή γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω. Χωριό ναι, αλλά νησί όχι. Τουλάχιστον όχι αν δεν είναι αρκετά μεγάλο. Βασικά χωριό είναι η πιο τέλεια επιλογή. Να έχεις την αυλή σου, την κληματαριά να κρέμεται από πάνω, τον μπαξέ στην πίσω αυλή... Πωωω πόσο τέλειο. Δε με νοιάζει να είναι πολύ χλιδάτο, αλλά μια συνηθισμένη μονοκατοικία στο χωριό θα ήταν μια ιδανική επιλογή. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:56 Η glayki έγραψε: #69 13-02-24 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Το κατάλαβα, απλά μάλλον και εγώ αντέδρασα υπερβολικά Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω. Χωριό ναι, αλλά νησί όχι. Τουλάχιστον όχι αν δεν είναι αρκετά μεγάλο. Βασικά χωριό είναι η πιο τέλεια επιλογή. Να έχεις την αυλή σου, την κληματαριά να κρέμεται από πάνω, τον μπαξέ στην πίσω αυλή... Πωωω πόσο τέλειο. Δε με νοιάζει να είναι πολύ χλιδάτο, αλλά μια συνηθισμένη μονοκατοικία στο χωριό θα ήταν μια ιδανική επιλογή. Click για ανάπτυξη... Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:01 Η rafaela11: #70 13-02-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω Click για ανάπτυξη... Κοίταξε έχοντας περάσει πολύ χρόνο στη Κέρκυρα και σε περιόδους μη τουριστικούς, προσωπικά ερωτεύτηκα. Είναι και τι θα σου τύχει, είναι και τι χαρακτήρας είσαι. Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:06 Η Luludaki έγραψε: #71 13-02-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου Click για ανάπτυξη... Μάτια μου αν πας σε απομονωμένο μέρος εκεί θα βαρεθείς καλέ αν βαριέσαι ευκολα Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:07 Η Kate1914 έγραψε: #72 13-02-24 14:07 Βασικά εμένα νιώθω ότι θα με περιόριζε ένα νησί, για αυτό το λέω. Είναι μια πολύ ωραία επιλογή, όμως εγώ προσωπικά θα έσκαγα σε τόσο μικρό τόπο. Έχω ένα θέμα με το να νιώθω ελεύθερη γενικά. Οπότε σε έναν περιορισμένο χώρο δε θα με χωρούσε ο τόπος νομίζω. Από την άλλη, δεν είναι όλα για όλους, οπότε και τα νησιά μας χρειάζονται κατοίκους. Και τι καλύτερο από το να βλέπω εσάς σε όλα τα ταξίδια που θα κάνω αφού θα χτίσω το ιδανικό σπίτι; Μια χαρά σχέδιο είναι τελικά glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:14 Η glayki έγραψε: #73 13-02-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Μάτια μου αν πας σε απομονωμένο μέρος εκεί θα βαρεθείς καλέ αν βαριέσαι ευκολα Click για ανάπτυξη... Για αυτό είπα με απόσπαση ένα χρόνο.. Βασικά βαριέμαι τη στασιμότητα και τη ρηχοτητα στις κοινωνικές σχέσεις, οχι τη φυση και τα τοπία Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:19 Η Luludaki έγραψε: #74 13-02-24 14:19 Εγώ παιδιά τα νησιά δεν θα τα άλλαζα.. ειναι μοναδικά, το πολύ πολυ να πηγαινα σε άλλο νησί. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:00 Η Luludaki έγραψε: #75 14-02-24 17:00 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:51 Η Kate1914 έγραψε: #76 14-02-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Click για ανάπτυξη... +1 από μένα για το πρώτο και το τελευταίο - βγάζουν μια πολύ ωραία χουχουλιάρικη διάθεση Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:08 Η Luludaki έγραψε: #77 15-02-24 09:08 Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:10 Η rafaela11: #78 15-02-24 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα! Γενικά το δέρμα είναι μια ταλαιπωρία, μετά ξεφλουδιζουν, όταν ιδρώνεις είναι μια αηδία και μισή Υφασμάτινοι και πάλι Υφασμάτινοι Βέβαια και οι καινούριοι δεν βγαίνουν σε όλους τα καλύμματα πια και θέλει προσοχή και κάλυμμα από πάνω. Επίσης ο γωνιακος είναι μια ταλαιπωρία με τα καλύμματα Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:19 Η Luludaki έγραψε: #79 15-02-24 09:19 Από την άλλη κάτι που αγαπωωω πολύ κ όταν θα εχω χώρο θα πάρω σίγουρα είναι οι κουνιστες καρέκλες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2024 Μια υπεραγαπημενη μου λεπτομέρεια από τα παιδικά μου χρόνια είναι στο σπίτι του πατέρα μου , στο μπάνιο είχε ενσωματώσει ένα ραδιόφωνο το οποίο έπαιζε αυτόματα με το που άναβε καποιος το φως στο μπάνιο... ακουγόταν ίσα ίσα, ούτε πολύ δυνατά ενοχλητικά ούτε τόσο σιγανά ώστε να μην το ακούς, ...ήταν πολύ ζεστό κ παρεϊστικο ..πως δεν έχει γίνει τρεντ , πότε δεν το κατάλαβα ... ήταν για αυτούς που δεν πηγαίνουν τουαλέτα νε το κινητό τους χεχε Τελευταία επεξεργασία: 15 Φεβρουαρίου 2024 Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:54 Η Luludaki έγραψε: #80 15-02-24 09:54 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo Ilma Luludaki Kate1914 American Economist Scandal charmander Paragontas7000 rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 giorgos5002 Libertus touvlo Angelikaaa Unboxholics iew Μήτσος10 fourkaki mixaelaaa iiTzArismaltor_ ROM32 Ωρορα jj! johnsala Βασιλης1234 taketrance Wonderkid Maria23667 Fernando_A fmarulezkd thenutritionist Dark_kronos paolo1 GeorgePap2003 marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλέ πλάκα έκανε, όπως κι εγώ που τον ρώτησα.. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα, απλά μάλλον και εγώ αντέδρασα υπερβολικά Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πολύ χλιδή, κάπως πνίγομαι Εμένα το όνειρο μου είναι να ζω σε ένα νησί, σε ένα χωριό.. οπουδήποτε σε κάτι τέτοιο. Μακάρι όλοι μας να καταφέρουμε αυτά που ονειρευομαστε, αργά ή γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω. Χωριό ναι, αλλά νησί όχι. Τουλάχιστον όχι αν δεν είναι αρκετά μεγάλο. Βασικά χωριό είναι η πιο τέλεια επιλογή. Να έχεις την αυλή σου, την κληματαριά να κρέμεται από πάνω, τον μπαξέ στην πίσω αυλή... Πωωω πόσο τέλειο. Δε με νοιάζει να είναι πολύ χλιδάτο, αλλά μια συνηθισμένη μονοκατοικία στο χωριό θα ήταν μια ιδανική επιλογή.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:56 Η glayki έγραψε: #69 13-02-24 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Το κατάλαβα, απλά μάλλον και εγώ αντέδρασα υπερβολικά Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω. Χωριό ναι, αλλά νησί όχι. Τουλάχιστον όχι αν δεν είναι αρκετά μεγάλο. Βασικά χωριό είναι η πιο τέλεια επιλογή. Να έχεις την αυλή σου, την κληματαριά να κρέμεται από πάνω, τον μπαξέ στην πίσω αυλή... Πωωω πόσο τέλειο. Δε με νοιάζει να είναι πολύ χλιδάτο, αλλά μια συνηθισμένη μονοκατοικία στο χωριό θα ήταν μια ιδανική επιλογή. Click για ανάπτυξη... Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:01 Η rafaela11: #70 13-02-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω Click για ανάπτυξη... Κοίταξε έχοντας περάσει πολύ χρόνο στη Κέρκυρα και σε περιόδους μη τουριστικούς, προσωπικά ερωτεύτηκα. Είναι και τι θα σου τύχει, είναι και τι χαρακτήρας είσαι. Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:06 Η Luludaki έγραψε: #71 13-02-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου Click για ανάπτυξη... Μάτια μου αν πας σε απομονωμένο μέρος εκεί θα βαρεθείς καλέ αν βαριέσαι ευκολα Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:07 Η Kate1914 έγραψε: #72 13-02-24 14:07 Βασικά εμένα νιώθω ότι θα με περιόριζε ένα νησί, για αυτό το λέω. Είναι μια πολύ ωραία επιλογή, όμως εγώ προσωπικά θα έσκαγα σε τόσο μικρό τόπο. Έχω ένα θέμα με το να νιώθω ελεύθερη γενικά. Οπότε σε έναν περιορισμένο χώρο δε θα με χωρούσε ο τόπος νομίζω. Από την άλλη, δεν είναι όλα για όλους, οπότε και τα νησιά μας χρειάζονται κατοίκους. Και τι καλύτερο από το να βλέπω εσάς σε όλα τα ταξίδια που θα κάνω αφού θα χτίσω το ιδανικό σπίτι; Μια χαρά σχέδιο είναι τελικά glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:14 Η glayki έγραψε: #73 13-02-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Μάτια μου αν πας σε απομονωμένο μέρος εκεί θα βαρεθείς καλέ αν βαριέσαι ευκολα Click για ανάπτυξη... Για αυτό είπα με απόσπαση ένα χρόνο.. Βασικά βαριέμαι τη στασιμότητα και τη ρηχοτητα στις κοινωνικές σχέσεις, οχι τη φυση και τα τοπία Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:19 Η Luludaki έγραψε: #74 13-02-24 14:19 Εγώ παιδιά τα νησιά δεν θα τα άλλαζα.. ειναι μοναδικά, το πολύ πολυ να πηγαινα σε άλλο νησί. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:00 Η Luludaki έγραψε: #75 14-02-24 17:00 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:51 Η Kate1914 έγραψε: #76 14-02-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Click για ανάπτυξη... +1 από μένα για το πρώτο και το τελευταίο - βγάζουν μια πολύ ωραία χουχουλιάρικη διάθεση Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:08 Η Luludaki έγραψε: #77 15-02-24 09:08 Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:10 Η rafaela11: #78 15-02-24 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα! Γενικά το δέρμα είναι μια ταλαιπωρία, μετά ξεφλουδιζουν, όταν ιδρώνεις είναι μια αηδία και μισή Υφασμάτινοι και πάλι Υφασμάτινοι Βέβαια και οι καινούριοι δεν βγαίνουν σε όλους τα καλύμματα πια και θέλει προσοχή και κάλυμμα από πάνω. Επίσης ο γωνιακος είναι μια ταλαιπωρία με τα καλύμματα Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:19 Η Luludaki έγραψε: #79 15-02-24 09:19 Από την άλλη κάτι που αγαπωωω πολύ κ όταν θα εχω χώρο θα πάρω σίγουρα είναι οι κουνιστες καρέκλες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2024 Μια υπεραγαπημενη μου λεπτομέρεια από τα παιδικά μου χρόνια είναι στο σπίτι του πατέρα μου , στο μπάνιο είχε ενσωματώσει ένα ραδιόφωνο το οποίο έπαιζε αυτόματα με το που άναβε καποιος το φως στο μπάνιο... ακουγόταν ίσα ίσα, ούτε πολύ δυνατά ενοχλητικά ούτε τόσο σιγανά ώστε να μην το ακούς, ...ήταν πολύ ζεστό κ παρεϊστικο ..πως δεν έχει γίνει τρεντ , πότε δεν το κατάλαβα ... ήταν για αυτούς που δεν πηγαίνουν τουαλέτα νε το κινητό τους χεχε Τελευταία επεξεργασία: 15 Φεβρουαρίου 2024 Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:54 Η Luludaki έγραψε: #80 15-02-24 09:54 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo Ilma Luludaki Kate1914 American Economist Scandal charmander Paragontas7000 rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 giorgos5002 Libertus touvlo Angelikaaa Unboxholics iew Μήτσος10 fourkaki mixaelaaa iiTzArismaltor_ ROM32 Ωρορα jj! johnsala Βασιλης1234 taketrance Wonderkid Maria23667 Fernando_A fmarulezkd thenutritionist Dark_kronos paolo1 GeorgePap2003 marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Το κατάλαβα, απλά μάλλον και εγώ αντέδρασα υπερβολικά Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω. Χωριό ναι, αλλά νησί όχι. Τουλάχιστον όχι αν δεν είναι αρκετά μεγάλο. Βασικά χωριό είναι η πιο τέλεια επιλογή. Να έχεις την αυλή σου, την κληματαριά να κρέμεται από πάνω, τον μπαξέ στην πίσω αυλή... Πωωω πόσο τέλειο. Δε με νοιάζει να είναι πολύ χλιδάτο, αλλά μια συνηθισμένη μονοκατοικία στο χωριό θα ήταν μια ιδανική επιλογή. Click για ανάπτυξη... Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:01 Η rafaela11: #70 13-02-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω Click για ανάπτυξη... Κοίταξε έχοντας περάσει πολύ χρόνο στη Κέρκυρα και σε περιόδους μη τουριστικούς, προσωπικά ερωτεύτηκα. Είναι και τι θα σου τύχει, είναι και τι χαρακτήρας είσαι. Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:06 Η Luludaki έγραψε: #71 13-02-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου Click για ανάπτυξη... Μάτια μου αν πας σε απομονωμένο μέρος εκεί θα βαρεθείς καλέ αν βαριέσαι ευκολα Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:07 Η Kate1914 έγραψε: #72 13-02-24 14:07 Βασικά εμένα νιώθω ότι θα με περιόριζε ένα νησί, για αυτό το λέω. Είναι μια πολύ ωραία επιλογή, όμως εγώ προσωπικά θα έσκαγα σε τόσο μικρό τόπο. Έχω ένα θέμα με το να νιώθω ελεύθερη γενικά. Οπότε σε έναν περιορισμένο χώρο δε θα με χωρούσε ο τόπος νομίζω. Από την άλλη, δεν είναι όλα για όλους, οπότε και τα νησιά μας χρειάζονται κατοίκους. Και τι καλύτερο από το να βλέπω εσάς σε όλα τα ταξίδια που θα κάνω αφού θα χτίσω το ιδανικό σπίτι; Μια χαρά σχέδιο είναι τελικά glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:14 Η glayki έγραψε: #73 13-02-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Μάτια μου αν πας σε απομονωμένο μέρος εκεί θα βαρεθείς καλέ αν βαριέσαι ευκολα Click για ανάπτυξη... Για αυτό είπα με απόσπαση ένα χρόνο.. Βασικά βαριέμαι τη στασιμότητα και τη ρηχοτητα στις κοινωνικές σχέσεις, οχι τη φυση και τα τοπία Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:19 Η Luludaki έγραψε: #74 13-02-24 14:19 Εγώ παιδιά τα νησιά δεν θα τα άλλαζα.. ειναι μοναδικά, το πολύ πολυ να πηγαινα σε άλλο νησί. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:00 Η Luludaki έγραψε: #75 14-02-24 17:00 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:51 Η Kate1914 έγραψε: #76 14-02-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Click για ανάπτυξη... +1 από μένα για το πρώτο και το τελευταίο - βγάζουν μια πολύ ωραία χουχουλιάρικη διάθεση Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:08 Η Luludaki έγραψε: #77 15-02-24 09:08 Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:10 Η rafaela11: #78 15-02-24 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα! Γενικά το δέρμα είναι μια ταλαιπωρία, μετά ξεφλουδιζουν, όταν ιδρώνεις είναι μια αηδία και μισή Υφασμάτινοι και πάλι Υφασμάτινοι Βέβαια και οι καινούριοι δεν βγαίνουν σε όλους τα καλύμματα πια και θέλει προσοχή και κάλυμμα από πάνω. Επίσης ο γωνιακος είναι μια ταλαιπωρία με τα καλύμματα Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:19 Η Luludaki έγραψε: #79 15-02-24 09:19 Από την άλλη κάτι που αγαπωωω πολύ κ όταν θα εχω χώρο θα πάρω σίγουρα είναι οι κουνιστες καρέκλες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2024 Μια υπεραγαπημενη μου λεπτομέρεια από τα παιδικά μου χρόνια είναι στο σπίτι του πατέρα μου , στο μπάνιο είχε ενσωματώσει ένα ραδιόφωνο το οποίο έπαιζε αυτόματα με το που άναβε καποιος το φως στο μπάνιο... ακουγόταν ίσα ίσα, ούτε πολύ δυνατά ενοχλητικά ούτε τόσο σιγανά ώστε να μην το ακούς, ...ήταν πολύ ζεστό κ παρεϊστικο ..πως δεν έχει γίνει τρεντ , πότε δεν το κατάλαβα ... ήταν για αυτούς που δεν πηγαίνουν τουαλέτα νε το κινητό τους χεχε Τελευταία επεξεργασία: 15 Φεβρουαρίου 2024 Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:54 Η Luludaki έγραψε: #80 15-02-24 09:54 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo Ilma Luludaki Kate1914 American Economist Scandal charmander Paragontas7000 rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 giorgos5002 Libertus touvlo Angelikaaa Unboxholics iew Μήτσος10 fourkaki mixaelaaa iiTzArismaltor_ ROM32 Ωρορα jj! johnsala Βασιλης1234 taketrance Wonderkid Maria23667 Fernando_A fmarulezkd thenutritionist Dark_kronos paolo1 GeorgePap2003 marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Όχι νησί Ραφαέλα, άκου με που σου λέω Click για ανάπτυξη... Κοίταξε έχοντας περάσει πολύ χρόνο στη Κέρκυρα και σε περιόδους μη τουριστικούς, προσωπικά ερωτεύτηκα. Είναι και τι θα σου τύχει, είναι και τι χαρακτήρας είσαι. Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!
Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:06 Η Luludaki έγραψε: #71 13-02-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου Click για ανάπτυξη... Μάτια μου αν πας σε απομονωμένο μέρος εκεί θα βαρεθείς καλέ αν βαριέσαι ευκολα Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:07 Η Kate1914 έγραψε: #72 13-02-24 14:07 Βασικά εμένα νιώθω ότι θα με περιόριζε ένα νησί, για αυτό το λέω. Είναι μια πολύ ωραία επιλογή, όμως εγώ προσωπικά θα έσκαγα σε τόσο μικρό τόπο. Έχω ένα θέμα με το να νιώθω ελεύθερη γενικά. Οπότε σε έναν περιορισμένο χώρο δε θα με χωρούσε ο τόπος νομίζω. Από την άλλη, δεν είναι όλα για όλους, οπότε και τα νησιά μας χρειάζονται κατοίκους. Και τι καλύτερο από το να βλέπω εσάς σε όλα τα ταξίδια που θα κάνω αφού θα χτίσω το ιδανικό σπίτι; Μια χαρά σχέδιο είναι τελικά glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:14 Η glayki έγραψε: #73 13-02-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Μάτια μου αν πας σε απομονωμένο μέρος εκεί θα βαρεθείς καλέ αν βαριέσαι ευκολα Click για ανάπτυξη... Για αυτό είπα με απόσπαση ένα χρόνο.. Βασικά βαριέμαι τη στασιμότητα και τη ρηχοτητα στις κοινωνικές σχέσεις, οχι τη φυση και τα τοπία Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:19 Η Luludaki έγραψε: #74 13-02-24 14:19 Εγώ παιδιά τα νησιά δεν θα τα άλλαζα.. ειναι μοναδικά, το πολύ πολυ να πηγαινα σε άλλο νησί. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:00 Η Luludaki έγραψε: #75 14-02-24 17:00 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:51 Η Kate1914 έγραψε: #76 14-02-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Click για ανάπτυξη... +1 από μένα για το πρώτο και το τελευταίο - βγάζουν μια πολύ ωραία χουχουλιάρικη διάθεση Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:08 Η Luludaki έγραψε: #77 15-02-24 09:08 Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:10 Η rafaela11: #78 15-02-24 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα! Γενικά το δέρμα είναι μια ταλαιπωρία, μετά ξεφλουδιζουν, όταν ιδρώνεις είναι μια αηδία και μισή Υφασμάτινοι και πάλι Υφασμάτινοι Βέβαια και οι καινούριοι δεν βγαίνουν σε όλους τα καλύμματα πια και θέλει προσοχή και κάλυμμα από πάνω. Επίσης ο γωνιακος είναι μια ταλαιπωρία με τα καλύμματα Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:19 Η Luludaki έγραψε: #79 15-02-24 09:19 Από την άλλη κάτι που αγαπωωω πολύ κ όταν θα εχω χώρο θα πάρω σίγουρα είναι οι κουνιστες καρέκλες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2024 Μια υπεραγαπημενη μου λεπτομέρεια από τα παιδικά μου χρόνια είναι στο σπίτι του πατέρα μου , στο μπάνιο είχε ενσωματώσει ένα ραδιόφωνο το οποίο έπαιζε αυτόματα με το που άναβε καποιος το φως στο μπάνιο... ακουγόταν ίσα ίσα, ούτε πολύ δυνατά ενοχλητικά ούτε τόσο σιγανά ώστε να μην το ακούς, ...ήταν πολύ ζεστό κ παρεϊστικο ..πως δεν έχει γίνει τρεντ , πότε δεν το κατάλαβα ... ήταν για αυτούς που δεν πηγαίνουν τουαλέτα νε το κινητό τους χεχε Τελευταία επεξεργασία: 15 Φεβρουαρίου 2024 Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:54 Η Luludaki έγραψε: #80 15-02-24 09:54 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo Ilma Luludaki Kate1914 American Economist Scandal charmander Paragontas7000 rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 giorgos5002 Libertus touvlo Angelikaaa Unboxholics iew Μήτσος10 fourkaki mixaelaaa iiTzArismaltor_ ROM32 Ωρορα jj! johnsala Βασιλης1234 taketrance Wonderkid Maria23667 Fernando_A fmarulezkd thenutritionist Dark_kronos paolo1 GeorgePap2003 marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εγώ ακόμη φλερτάρω με την ιδέα να αφήσω την πόλη , να ζητήσω για ένα χρόνο απόσπαση σε ένα νησί μη τουριστικό, απομονωμένη , να αλλάξω παραστάσεις ( βαριέμαι εύκολα και πνίγομαι συχνά) .Κάτι τέτοιο έχω στο νου Click για ανάπτυξη... Μάτια μου αν πας σε απομονωμένο μέρος εκεί θα βαρεθείς καλέ αν βαριέσαι ευκολα
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:07 Η Kate1914 έγραψε: #72 13-02-24 14:07 Βασικά εμένα νιώθω ότι θα με περιόριζε ένα νησί, για αυτό το λέω. Είναι μια πολύ ωραία επιλογή, όμως εγώ προσωπικά θα έσκαγα σε τόσο μικρό τόπο. Έχω ένα θέμα με το να νιώθω ελεύθερη γενικά. Οπότε σε έναν περιορισμένο χώρο δε θα με χωρούσε ο τόπος νομίζω. Από την άλλη, δεν είναι όλα για όλους, οπότε και τα νησιά μας χρειάζονται κατοίκους. Και τι καλύτερο από το να βλέπω εσάς σε όλα τα ταξίδια που θα κάνω αφού θα χτίσω το ιδανικό σπίτι; Μια χαρά σχέδιο είναι τελικά glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:14 Η glayki έγραψε: #73 13-02-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Μάτια μου αν πας σε απομονωμένο μέρος εκεί θα βαρεθείς καλέ αν βαριέσαι ευκολα Click για ανάπτυξη... Για αυτό είπα με απόσπαση ένα χρόνο.. Βασικά βαριέμαι τη στασιμότητα και τη ρηχοτητα στις κοινωνικές σχέσεις, οχι τη φυση και τα τοπία Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:19 Η Luludaki έγραψε: #74 13-02-24 14:19 Εγώ παιδιά τα νησιά δεν θα τα άλλαζα.. ειναι μοναδικά, το πολύ πολυ να πηγαινα σε άλλο νησί. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:00 Η Luludaki έγραψε: #75 14-02-24 17:00 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:51 Η Kate1914 έγραψε: #76 14-02-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Click για ανάπτυξη... +1 από μένα για το πρώτο και το τελευταίο - βγάζουν μια πολύ ωραία χουχουλιάρικη διάθεση Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:08 Η Luludaki έγραψε: #77 15-02-24 09:08 Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:10 Η rafaela11: #78 15-02-24 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα! Γενικά το δέρμα είναι μια ταλαιπωρία, μετά ξεφλουδιζουν, όταν ιδρώνεις είναι μια αηδία και μισή Υφασμάτινοι και πάλι Υφασμάτινοι Βέβαια και οι καινούριοι δεν βγαίνουν σε όλους τα καλύμματα πια και θέλει προσοχή και κάλυμμα από πάνω. Επίσης ο γωνιακος είναι μια ταλαιπωρία με τα καλύμματα Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:19 Η Luludaki έγραψε: #79 15-02-24 09:19 Από την άλλη κάτι που αγαπωωω πολύ κ όταν θα εχω χώρο θα πάρω σίγουρα είναι οι κουνιστες καρέκλες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2024 Μια υπεραγαπημενη μου λεπτομέρεια από τα παιδικά μου χρόνια είναι στο σπίτι του πατέρα μου , στο μπάνιο είχε ενσωματώσει ένα ραδιόφωνο το οποίο έπαιζε αυτόματα με το που άναβε καποιος το φως στο μπάνιο... ακουγόταν ίσα ίσα, ούτε πολύ δυνατά ενοχλητικά ούτε τόσο σιγανά ώστε να μην το ακούς, ...ήταν πολύ ζεστό κ παρεϊστικο ..πως δεν έχει γίνει τρεντ , πότε δεν το κατάλαβα ... ήταν για αυτούς που δεν πηγαίνουν τουαλέτα νε το κινητό τους χεχε Τελευταία επεξεργασία: 15 Φεβρουαρίου 2024 Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:54 Η Luludaki έγραψε: #80 15-02-24 09:54 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo Ilma Luludaki Kate1914 American Economist Scandal charmander Paragontas7000 rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 giorgos5002 Libertus touvlo Angelikaaa Unboxholics iew Μήτσος10 fourkaki mixaelaaa iiTzArismaltor_ ROM32 Ωρορα jj! johnsala Βασιλης1234 taketrance Wonderkid Maria23667 Fernando_A fmarulezkd thenutritionist Dark_kronos paolo1 GeorgePap2003 marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικά εμένα νιώθω ότι θα με περιόριζε ένα νησί, για αυτό το λέω. Είναι μια πολύ ωραία επιλογή, όμως εγώ προσωπικά θα έσκαγα σε τόσο μικρό τόπο. Έχω ένα θέμα με το να νιώθω ελεύθερη γενικά. Οπότε σε έναν περιορισμένο χώρο δε θα με χωρούσε ο τόπος νομίζω. Από την άλλη, δεν είναι όλα για όλους, οπότε και τα νησιά μας χρειάζονται κατοίκους. Και τι καλύτερο από το να βλέπω εσάς σε όλα τα ταξίδια που θα κάνω αφού θα χτίσω το ιδανικό σπίτι; Μια χαρά σχέδιο είναι τελικά
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:14 Η glayki έγραψε: #73 13-02-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Μάτια μου αν πας σε απομονωμένο μέρος εκεί θα βαρεθείς καλέ αν βαριέσαι ευκολα Click για ανάπτυξη... Για αυτό είπα με απόσπαση ένα χρόνο.. Βασικά βαριέμαι τη στασιμότητα και τη ρηχοτητα στις κοινωνικές σχέσεις, οχι τη φυση και τα τοπία Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:19 Η Luludaki έγραψε: #74 13-02-24 14:19 Εγώ παιδιά τα νησιά δεν θα τα άλλαζα.. ειναι μοναδικά, το πολύ πολυ να πηγαινα σε άλλο νησί. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:00 Η Luludaki έγραψε: #75 14-02-24 17:00 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:51 Η Kate1914 έγραψε: #76 14-02-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Click για ανάπτυξη... +1 από μένα για το πρώτο και το τελευταίο - βγάζουν μια πολύ ωραία χουχουλιάρικη διάθεση Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:08 Η Luludaki έγραψε: #77 15-02-24 09:08 Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:10 Η rafaela11: #78 15-02-24 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα! Γενικά το δέρμα είναι μια ταλαιπωρία, μετά ξεφλουδιζουν, όταν ιδρώνεις είναι μια αηδία και μισή Υφασμάτινοι και πάλι Υφασμάτινοι Βέβαια και οι καινούριοι δεν βγαίνουν σε όλους τα καλύμματα πια και θέλει προσοχή και κάλυμμα από πάνω. Επίσης ο γωνιακος είναι μια ταλαιπωρία με τα καλύμματα Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:19 Η Luludaki έγραψε: #79 15-02-24 09:19 Από την άλλη κάτι που αγαπωωω πολύ κ όταν θα εχω χώρο θα πάρω σίγουρα είναι οι κουνιστες καρέκλες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2024 Μια υπεραγαπημενη μου λεπτομέρεια από τα παιδικά μου χρόνια είναι στο σπίτι του πατέρα μου , στο μπάνιο είχε ενσωματώσει ένα ραδιόφωνο το οποίο έπαιζε αυτόματα με το που άναβε καποιος το φως στο μπάνιο... ακουγόταν ίσα ίσα, ούτε πολύ δυνατά ενοχλητικά ούτε τόσο σιγανά ώστε να μην το ακούς, ...ήταν πολύ ζεστό κ παρεϊστικο ..πως δεν έχει γίνει τρεντ , πότε δεν το κατάλαβα ... ήταν για αυτούς που δεν πηγαίνουν τουαλέτα νε το κινητό τους χεχε Τελευταία επεξεργασία: 15 Φεβρουαρίου 2024 Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:54 Η Luludaki έγραψε: #80 15-02-24 09:54 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo Ilma Luludaki Kate1914 American Economist Scandal charmander Paragontas7000 rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 giorgos5002 Libertus touvlo Angelikaaa Unboxholics iew Μήτσος10 fourkaki mixaelaaa iiTzArismaltor_ ROM32 Ωρορα jj! johnsala Βασιλης1234 taketrance Wonderkid Maria23667 Fernando_A fmarulezkd thenutritionist Dark_kronos paolo1 GeorgePap2003 marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Μάτια μου αν πας σε απομονωμένο μέρος εκεί θα βαρεθείς καλέ αν βαριέσαι ευκολα Click για ανάπτυξη... Για αυτό είπα με απόσπαση ένα χρόνο.. Βασικά βαριέμαι τη στασιμότητα και τη ρηχοτητα στις κοινωνικές σχέσεις, οχι τη φυση και τα τοπία
Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:19 Η Luludaki έγραψε: #74 13-02-24 14:19 Εγώ παιδιά τα νησιά δεν θα τα άλλαζα.. ειναι μοναδικά, το πολύ πολυ να πηγαινα σε άλλο νησί. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:00 Η Luludaki έγραψε: #75 14-02-24 17:00 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:51 Η Kate1914 έγραψε: #76 14-02-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Click για ανάπτυξη... +1 από μένα για το πρώτο και το τελευταίο - βγάζουν μια πολύ ωραία χουχουλιάρικη διάθεση Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:08 Η Luludaki έγραψε: #77 15-02-24 09:08 Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:10 Η rafaela11: #78 15-02-24 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα! Γενικά το δέρμα είναι μια ταλαιπωρία, μετά ξεφλουδιζουν, όταν ιδρώνεις είναι μια αηδία και μισή Υφασμάτινοι και πάλι Υφασμάτινοι Βέβαια και οι καινούριοι δεν βγαίνουν σε όλους τα καλύμματα πια και θέλει προσοχή και κάλυμμα από πάνω. Επίσης ο γωνιακος είναι μια ταλαιπωρία με τα καλύμματα Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:19 Η Luludaki έγραψε: #79 15-02-24 09:19 Από την άλλη κάτι που αγαπωωω πολύ κ όταν θα εχω χώρο θα πάρω σίγουρα είναι οι κουνιστες καρέκλες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2024 Μια υπεραγαπημενη μου λεπτομέρεια από τα παιδικά μου χρόνια είναι στο σπίτι του πατέρα μου , στο μπάνιο είχε ενσωματώσει ένα ραδιόφωνο το οποίο έπαιζε αυτόματα με το που άναβε καποιος το φως στο μπάνιο... ακουγόταν ίσα ίσα, ούτε πολύ δυνατά ενοχλητικά ούτε τόσο σιγανά ώστε να μην το ακούς, ...ήταν πολύ ζεστό κ παρεϊστικο ..πως δεν έχει γίνει τρεντ , πότε δεν το κατάλαβα ... ήταν για αυτούς που δεν πηγαίνουν τουαλέτα νε το κινητό τους χεχε Τελευταία επεξεργασία: 15 Φεβρουαρίου 2024 Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:54 Η Luludaki έγραψε: #80 15-02-24 09:54 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo Ilma Luludaki Kate1914 American Economist Scandal charmander Paragontas7000 rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 giorgos5002 Libertus touvlo Angelikaaa Unboxholics iew Μήτσος10 fourkaki mixaelaaa iiTzArismaltor_ ROM32 Ωρορα jj! johnsala Βασιλης1234 taketrance Wonderkid Maria23667 Fernando_A fmarulezkd thenutritionist Dark_kronos paolo1 GeorgePap2003 marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:00 Η Luludaki έγραψε: #75 14-02-24 17:00 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:51 Η Kate1914 έγραψε: #76 14-02-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Click για ανάπτυξη... +1 από μένα για το πρώτο και το τελευταίο - βγάζουν μια πολύ ωραία χουχουλιάρικη διάθεση Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:08 Η Luludaki έγραψε: #77 15-02-24 09:08 Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:10 Η rafaela11: #78 15-02-24 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα! Γενικά το δέρμα είναι μια ταλαιπωρία, μετά ξεφλουδιζουν, όταν ιδρώνεις είναι μια αηδία και μισή Υφασμάτινοι και πάλι Υφασμάτινοι Βέβαια και οι καινούριοι δεν βγαίνουν σε όλους τα καλύμματα πια και θέλει προσοχή και κάλυμμα από πάνω. Επίσης ο γωνιακος είναι μια ταλαιπωρία με τα καλύμματα Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:19 Η Luludaki έγραψε: #79 15-02-24 09:19 Από την άλλη κάτι που αγαπωωω πολύ κ όταν θα εχω χώρο θα πάρω σίγουρα είναι οι κουνιστες καρέκλες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2024 Μια υπεραγαπημενη μου λεπτομέρεια από τα παιδικά μου χρόνια είναι στο σπίτι του πατέρα μου , στο μπάνιο είχε ενσωματώσει ένα ραδιόφωνο το οποίο έπαιζε αυτόματα με το που άναβε καποιος το φως στο μπάνιο... ακουγόταν ίσα ίσα, ούτε πολύ δυνατά ενοχλητικά ούτε τόσο σιγανά ώστε να μην το ακούς, ...ήταν πολύ ζεστό κ παρεϊστικο ..πως δεν έχει γίνει τρεντ , πότε δεν το κατάλαβα ... ήταν για αυτούς που δεν πηγαίνουν τουαλέτα νε το κινητό τους χεχε Τελευταία επεξεργασία: 15 Φεβρουαρίου 2024 Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:54 Η Luludaki έγραψε: #80 15-02-24 09:54 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo Ilma Luludaki Kate1914 American Economist Scandal charmander Paragontas7000 rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 giorgos5002 Libertus touvlo Angelikaaa Unboxholics iew Μήτσος10 fourkaki mixaelaaa iiTzArismaltor_ ROM32 Ωρορα jj! johnsala Βασιλης1234 taketrance Wonderkid Maria23667 Fernando_A fmarulezkd thenutritionist Dark_kronos paolo1 GeorgePap2003 marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.573 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:51 Η Kate1914 έγραψε: #76 14-02-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Click για ανάπτυξη... +1 από μένα για το πρώτο και το τελευταίο - βγάζουν μια πολύ ωραία χουχουλιάρικη διάθεση Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:08 Η Luludaki έγραψε: #77 15-02-24 09:08 Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:10 Η rafaela11: #78 15-02-24 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα! Γενικά το δέρμα είναι μια ταλαιπωρία, μετά ξεφλουδιζουν, όταν ιδρώνεις είναι μια αηδία και μισή Υφασμάτινοι και πάλι Υφασμάτινοι Βέβαια και οι καινούριοι δεν βγαίνουν σε όλους τα καλύμματα πια και θέλει προσοχή και κάλυμμα από πάνω. Επίσης ο γωνιακος είναι μια ταλαιπωρία με τα καλύμματα Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:19 Η Luludaki έγραψε: #79 15-02-24 09:19 Από την άλλη κάτι που αγαπωωω πολύ κ όταν θα εχω χώρο θα πάρω σίγουρα είναι οι κουνιστες καρέκλες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2024 Μια υπεραγαπημενη μου λεπτομέρεια από τα παιδικά μου χρόνια είναι στο σπίτι του πατέρα μου , στο μπάνιο είχε ενσωματώσει ένα ραδιόφωνο το οποίο έπαιζε αυτόματα με το που άναβε καποιος το φως στο μπάνιο... ακουγόταν ίσα ίσα, ούτε πολύ δυνατά ενοχλητικά ούτε τόσο σιγανά ώστε να μην το ακούς, ...ήταν πολύ ζεστό κ παρεϊστικο ..πως δεν έχει γίνει τρεντ , πότε δεν το κατάλαβα ... ήταν για αυτούς που δεν πηγαίνουν τουαλέτα νε το κινητό τους χεχε Τελευταία επεξεργασία: 15 Φεβρουαρίου 2024 Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:54 Η Luludaki έγραψε: #80 15-02-24 09:54 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo Ilma Luludaki Kate1914 American Economist Scandal charmander Paragontas7000 rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 giorgos5002 Libertus touvlo Angelikaaa Unboxholics iew Μήτσος10 fourkaki mixaelaaa iiTzArismaltor_ ROM32 Ωρορα jj! johnsala Βασιλης1234 taketrance Wonderkid Maria23667 Fernando_A fmarulezkd thenutritionist Dark_kronos paolo1 GeorgePap2003 marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2024 Click για ανάπτυξη... +1 από μένα για το πρώτο και το τελευταίο - βγάζουν μια πολύ ωραία χουχουλιάρικη διάθεση
Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:08 Η Luludaki έγραψε: #77 15-02-24 09:08 Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:10 Η rafaela11: #78 15-02-24 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα! Γενικά το δέρμα είναι μια ταλαιπωρία, μετά ξεφλουδιζουν, όταν ιδρώνεις είναι μια αηδία και μισή Υφασμάτινοι και πάλι Υφασμάτινοι Βέβαια και οι καινούριοι δεν βγαίνουν σε όλους τα καλύμματα πια και θέλει προσοχή και κάλυμμα από πάνω. Επίσης ο γωνιακος είναι μια ταλαιπωρία με τα καλύμματα Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:19 Η Luludaki έγραψε: #79 15-02-24 09:19 Από την άλλη κάτι που αγαπωωω πολύ κ όταν θα εχω χώρο θα πάρω σίγουρα είναι οι κουνιστες καρέκλες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2024 Μια υπεραγαπημενη μου λεπτομέρεια από τα παιδικά μου χρόνια είναι στο σπίτι του πατέρα μου , στο μπάνιο είχε ενσωματώσει ένα ραδιόφωνο το οποίο έπαιζε αυτόματα με το που άναβε καποιος το φως στο μπάνιο... ακουγόταν ίσα ίσα, ούτε πολύ δυνατά ενοχλητικά ούτε τόσο σιγανά ώστε να μην το ακούς, ...ήταν πολύ ζεστό κ παρεϊστικο ..πως δεν έχει γίνει τρεντ , πότε δεν το κατάλαβα ... ήταν για αυτούς που δεν πηγαίνουν τουαλέτα νε το κινητό τους χεχε Τελευταία επεξεργασία: 15 Φεβρουαρίου 2024 Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:54 Η Luludaki έγραψε: #80 15-02-24 09:54 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo Ilma Luludaki Kate1914 American Economist Scandal charmander Paragontas7000 rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 giorgos5002 Libertus touvlo Angelikaaa Unboxholics iew Μήτσος10 fourkaki mixaelaaa iiTzArismaltor_ ROM32 Ωρορα jj! johnsala Βασιλης1234 taketrance Wonderkid Maria23667 Fernando_A fmarulezkd thenutritionist Dark_kronos paolo1 GeorgePap2003 marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:10 Η rafaela11: #78 15-02-24 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα! Γενικά το δέρμα είναι μια ταλαιπωρία, μετά ξεφλουδιζουν, όταν ιδρώνεις είναι μια αηδία και μισή Υφασμάτινοι και πάλι Υφασμάτινοι Βέβαια και οι καινούριοι δεν βγαίνουν σε όλους τα καλύμματα πια και θέλει προσοχή και κάλυμμα από πάνω. Επίσης ο γωνιακος είναι μια ταλαιπωρία με τα καλύμματα Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:19 Η Luludaki έγραψε: #79 15-02-24 09:19 Από την άλλη κάτι που αγαπωωω πολύ κ όταν θα εχω χώρο θα πάρω σίγουρα είναι οι κουνιστες καρέκλες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2024 Μια υπεραγαπημενη μου λεπτομέρεια από τα παιδικά μου χρόνια είναι στο σπίτι του πατέρα μου , στο μπάνιο είχε ενσωματώσει ένα ραδιόφωνο το οποίο έπαιζε αυτόματα με το που άναβε καποιος το φως στο μπάνιο... ακουγόταν ίσα ίσα, ούτε πολύ δυνατά ενοχλητικά ούτε τόσο σιγανά ώστε να μην το ακούς, ...ήταν πολύ ζεστό κ παρεϊστικο ..πως δεν έχει γίνει τρεντ , πότε δεν το κατάλαβα ... ήταν για αυτούς που δεν πηγαίνουν τουαλέτα νε το κινητό τους χεχε Τελευταία επεξεργασία: 15 Φεβρουαρίου 2024 Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:54 Η Luludaki έγραψε: #80 15-02-24 09:54 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giorgkalo Ilma Luludaki Kate1914 American Economist Scandal charmander Paragontas7000 rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 giorgos5002 Libertus touvlo Angelikaaa Unboxholics iew Μήτσος10 fourkaki mixaelaaa iiTzArismaltor_ ROM32 Ωρορα jj! johnsala Βασιλης1234 taketrance Wonderkid Maria23667 Fernando_A fmarulezkd thenutritionist Dark_kronos paolo1 GeorgePap2003 marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Ξέρετε τι δεν μου αρέσει καθοοοολου? Οι δερμάτινοι καναπέδες, αντιλαμβάνομαι την αίσθηση μεγαλείου πολυτέλειας, αντριλας και δεν συμμαζεύεται αλλά.. από εμένα είναι όχι, μπλιαχ Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα! Γενικά το δέρμα είναι μια ταλαιπωρία, μετά ξεφλουδιζουν, όταν ιδρώνεις είναι μια αηδία και μισή Υφασμάτινοι και πάλι Υφασμάτινοι Βέβαια και οι καινούριοι δεν βγαίνουν σε όλους τα καλύμματα πια και θέλει προσοχή και κάλυμμα από πάνω. Επίσης ο γωνιακος είναι μια ταλαιπωρία με τα καλύμματα
Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:19 Η Luludaki έγραψε: #79 15-02-24 09:19 Από την άλλη κάτι που αγαπωωω πολύ κ όταν θα εχω χώρο θα πάρω σίγουρα είναι οι κουνιστες καρέκλες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2024 Μια υπεραγαπημενη μου λεπτομέρεια από τα παιδικά μου χρόνια είναι στο σπίτι του πατέρα μου , στο μπάνιο είχε ενσωματώσει ένα ραδιόφωνο το οποίο έπαιζε αυτόματα με το που άναβε καποιος το φως στο μπάνιο... ακουγόταν ίσα ίσα, ούτε πολύ δυνατά ενοχλητικά ούτε τόσο σιγανά ώστε να μην το ακούς, ...ήταν πολύ ζεστό κ παρεϊστικο ..πως δεν έχει γίνει τρεντ , πότε δεν το κατάλαβα ... ήταν για αυτούς που δεν πηγαίνουν τουαλέτα νε το κινητό τους χεχε Τελευταία επεξεργασία: 15 Φεβρουαρίου 2024 Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:54 Η Luludaki έγραψε: #80 15-02-24 09:54 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Από την άλλη κάτι που αγαπωωω πολύ κ όταν θα εχω χώρο θα πάρω σίγουρα είναι οι κουνιστες καρέκλες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2024 Μια υπεραγαπημενη μου λεπτομέρεια από τα παιδικά μου χρόνια είναι στο σπίτι του πατέρα μου , στο μπάνιο είχε ενσωματώσει ένα ραδιόφωνο το οποίο έπαιζε αυτόματα με το που άναβε καποιος το φως στο μπάνιο... ακουγόταν ίσα ίσα, ούτε πολύ δυνατά ενοχλητικά ούτε τόσο σιγανά ώστε να μην το ακούς, ...ήταν πολύ ζεστό κ παρεϊστικο ..πως δεν έχει γίνει τρεντ , πότε δεν το κατάλαβα ... ήταν για αυτούς που δεν πηγαίνουν τουαλέτα νε το κινητό τους χεχε
Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 09:54 Η Luludaki έγραψε: #80 15-02-24 09:54