Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Κυριακή στις 11:11 Η Εριφύλη έγραψε: #1 Κυριακή στις 11:11 Ο τυπάς ρώτησε ποια θεωρείτε την πιο όμορφη ελληνίδα. Όλα τα σχόλια από κάτω (για να μη λέτε εμένα ανώμαλη) Σημείωμα συντονιστή: Το μήνυμα προερχεται από το thread: Τι θεωρείται ελκυστικό σε εναν άνθρωπο Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Χθες στις 02:28 GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.800 μηνύματα. Κυριακή στις 11:18 Ο GeorgePap2003: #2 Κυριακή στις 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ποια θεωρείτε την πιο όμορφη ελληνίδα. Click για ανάπτυξη... ή Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Κυριακή στις 11:19 Η Υδροχόος έγραψε: #3 Κυριακή στις 11:19 Ρε μ΄ αυτή την Κίτσου. Πλύση εγκεφάλου θα πάθουμε στο τέλος... Βρε κορίτσι, τί εμμονή είναι αυτή ; Συγγνώμη...Οκ, σ΄ αρέσει πάρα πάρα πολύ. Δεκτό. Το έχουμε εμπεδώσει. Αλλά όχι και η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα. Κάπου ώπα... Άσε που νομίζω ότι το ερώτημα πρέπει να έπεσε γι΄ αυτές τις δύο που εικονίζονται στη φωτό. Βίσση...Κίτσου... Δε βγάζει νόημα, διαφορετικά...Δεν είναι δυνατόν να πέφτει ερώτηση ποιά θεωρείτε την πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα και να λένε όλοι (μ΄ ένα στόμα, μια φωνή...) Κίτσου... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Κυριακή στις 11:21 Η Εριφύλη έγραψε: #4 Κυριακή στις 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλά όχι και η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν απάντησα. Σας στέλνω την πλειοψηφία τι να κάνουμε; Αρέσει σε πάρα πολλούς. Και το έστειλα (αφού μου το έστειλαν) για να σας πω ότι δεν αρέσει μόνο σε εμένα όπως λέτε εδώ μέσα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Κυριακή στις 11:22 Η Υδροχόος έγραψε: #5 Κυριακή στις 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν απάντησα. Σας στέλνω την πλειοψηφία τι να κάνουμε; Αρέσει σε πάρα πολλούς. Και το έστειλα (αφού μου το έστειλαν) για να σας πω ότι δεν αρέσει μόνο σε εμένα όπως λέτε εδώ μέσα Click για ανάπτυξη... Δες τί έγραψα παραπάνω... Η ερώτηση ήταν γι΄ αυτές τις δύο. Όχι γενικά... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Κυριακή στις 11:28 Η Εριφύλη έγραψε: #6 Κυριακή στις 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δες τί έγραψα παραπάνω... Η ερώτηση ήταν γι΄ αυτές τις δύο. Όχι γενικά... Click για ανάπτυξη... Την έβαλα την ερώτηση πάνω πάνω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Κυριακή στις 11:30 Η Υδροχόος έγραψε: #7 Κυριακή στις 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Την έβαλα την ερώτηση πάνω πάνω. Click για ανάπτυξη... Ναι, το κατάλαβα... Και από κάτω απεικονίζονται δύο γυναίκες. Βίσση και Κίτσου... Ο καθένας, λοιπόν, το αντιλαμβάνεται όπως θέλει. Προσωπικά καταλαβαίνω ότι η ερώτηση "ποιά είναι η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα" αναφέρεται στις δύο εικονιζόμενες... Δε γίνεται η ερώτηση να μιλά για γυναίκες όμορφες και διάσημες και όλοι ν΄ απαντάνε την Κίτσου. Δε γίνεται. Απλά... Αλλά οκ. Ο καθένας όπως το αντιλαμβάνεται... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Κυριακή στις 11:32 Η Εριφύλη έγραψε: #8 Κυριακή στις 11:32 Γίνεται και παρα γίνεται. Για ποιοτική κιόλας ηθοποιός, έχει τεράστιο hype όσον αφορά την ομορφιά της. Αλλα ένιγουει, το έβαλα για να μη λέτε μόνο εμένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 11:32 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: ή Click για ανάπτυξη... Η 2η ποια είναι; GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.800 μηνύματα. Κυριακή στις 12:42 Ο GeorgePap2003: #9 Κυριακή στις 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η 2η ποια είναι; Click για ανάπτυξη... Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Κυριακή στις 12:56 Η Εριφύλη έγραψε: #10 Κυριακή στις 12:56 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν την γνώρισα. Την έχω στο μυαλό μου όπως είναι τώρα Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.289 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:24 Ο Jack of Spades: #11 Δευτέρα στις 18:24 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Click για ανάπτυξη... Με τέτοια μύτη ούτε καν... Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: (για να μη λέτε εμένα ανώμαλη) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε σε χαρακτήρισα ποτέ έτσι, ίσα ίσα που οι bi γυναίκες μ' ανάβουν! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:54 Ο ilias90 έγραψε: #12 Δευτέρα στις 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν απάντησα. Σας στέλνω την πλειοψηφία τι να κάνουμε; Αρέσει σε πάρα πολλούς. Και το έστειλα (αφού μου το έστειλαν) για να σας πω ότι δεν αρέσει μόνο σε εμένα όπως λέτε εδώ μέσα Click για ανάπτυξη... Η πλειοψηφία από αυτούς που απάντησαν είναι γυναίκες (πραγματικά όταν απαντάνε για το ποιά είναι η πιο όμορφη γυναίκα οι γυναίκες, απαντάνε όπως να'ναι) και οι άντρες που απάντησαν λογικά δεν θα είναι στρέιτ (δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα). Μου θυμίζει τα "είσαι απίστευτα όμορφη" και τα "μην τους ακούς, βασίλισσά μου" που έλεγαν για τη Δανάη Μπάρκα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:00 Η Εριφύλη έγραψε: #13 Δευτέρα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η πλειοψηφία από αυτούς που απάντησαν είναι γυναίκες (πραγματικά όταν απαντάνε για το ποιά είναι η πιο όμορφη γυναίκα οι γυναίκες, απαντάνε όπως να'ναι) και οι άντρες που απάντησαν λογικά δεν θα είναι στρέιτ (δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα). Μου θυμίζει τα "είσαι απίστευτα όμορφη" και τα "μην τους ακούς, βασίλισσά μου" που έλεγαν για τη Δανάη Μπάρκα. Click για ανάπτυξη... Όλοι άντρες είναι βασικά απ όσο βλέπω αλλά τέλος πάντων, δεν έχει σημασία. Αφήστε το παιδιά, έχω δει από κοντά πως κάνουν όταν την βλέπουν, άντρες γυναίκες παιδιά μην το ψάχνετε, απλά αρέσει πάρα πολύ ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:06 Ο ilias90 έγραψε: #14 Δευτέρα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αφήστε το παιδιά, έχω δει από κοντά πως κάνουν όταν την βλέπουν, άντρες γυναίκες παιδιά μην το ψάχνετε, απλά αρέσει πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε Ηλία, κοίτα λίγο την πιο επικη γυναικάρα στο γυαλί... Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:07 Ο Valder έγραψε: #15 Δευτέρα στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Click για ανάπτυξη... Και και η Ρέβη στο Οπεν νομιζω, η η άλλη η Λιόλιου. Τι γυναικάρες Θεε μου. Αλλά με το Κατερινιώ έχω πάθει ντριριντάουα. 50 πόσο χρονών, αν ηταν ελευθερη κι εγω ελευθερος, και μου εκανε ενα νεύμα, ΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:16 Η Εριφύλη έγραψε: #16 Δευτέρα στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:17 Ο Zukov_v2 έγραψε: #17 Δευτέρα στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Δε την επιασες ακομα; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:20 Η Εριφύλη έγραψε: #18 Δευτέρα στις 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Click για ανάπτυξη... Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:21 Ο Zukov_v2 έγραψε: #19 Δευτέρα στις 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Click για ανάπτυξη... Εκει θα φυγει ολος ο μισθος ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο ilias90 έγραψε: #20 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Κι εμείς κυνηγούσαμε πρωτάθλημα από το 1985 και το πήραμε εν τέλει το 2019. Υπομονή και επιμονή, κι αν γίνει το καλό μπες στέκι να μας το πεις να πανηγυρίσουμε μαζί. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο τυπάς ρώτησε ποια θεωρείτε την πιο όμορφη ελληνίδα. Όλα τα σχόλια από κάτω (για να μη λέτε εμένα ανώμαλη) Σημείωμα συντονιστή: Το μήνυμα προερχεται από το thread: Τι θεωρείται ελκυστικό σε εναν άνθρωπο
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.800 μηνύματα. Κυριακή στις 11:18 Ο GeorgePap2003: #2 Κυριακή στις 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ποια θεωρείτε την πιο όμορφη ελληνίδα. Click για ανάπτυξη... ή Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Κυριακή στις 11:19 Η Υδροχόος έγραψε: #3 Κυριακή στις 11:19 Ρε μ΄ αυτή την Κίτσου. Πλύση εγκεφάλου θα πάθουμε στο τέλος... Βρε κορίτσι, τί εμμονή είναι αυτή ; Συγγνώμη...Οκ, σ΄ αρέσει πάρα πάρα πολύ. Δεκτό. Το έχουμε εμπεδώσει. Αλλά όχι και η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα. Κάπου ώπα... Άσε που νομίζω ότι το ερώτημα πρέπει να έπεσε γι΄ αυτές τις δύο που εικονίζονται στη φωτό. Βίσση...Κίτσου... Δε βγάζει νόημα, διαφορετικά...Δεν είναι δυνατόν να πέφτει ερώτηση ποιά θεωρείτε την πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα και να λένε όλοι (μ΄ ένα στόμα, μια φωνή...) Κίτσου... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Κυριακή στις 11:21 Η Εριφύλη έγραψε: #4 Κυριακή στις 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλά όχι και η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν απάντησα. Σας στέλνω την πλειοψηφία τι να κάνουμε; Αρέσει σε πάρα πολλούς. Και το έστειλα (αφού μου το έστειλαν) για να σας πω ότι δεν αρέσει μόνο σε εμένα όπως λέτε εδώ μέσα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Κυριακή στις 11:22 Η Υδροχόος έγραψε: #5 Κυριακή στις 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν απάντησα. Σας στέλνω την πλειοψηφία τι να κάνουμε; Αρέσει σε πάρα πολλούς. Και το έστειλα (αφού μου το έστειλαν) για να σας πω ότι δεν αρέσει μόνο σε εμένα όπως λέτε εδώ μέσα Click για ανάπτυξη... Δες τί έγραψα παραπάνω... Η ερώτηση ήταν γι΄ αυτές τις δύο. Όχι γενικά... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Κυριακή στις 11:28 Η Εριφύλη έγραψε: #6 Κυριακή στις 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δες τί έγραψα παραπάνω... Η ερώτηση ήταν γι΄ αυτές τις δύο. Όχι γενικά... Click για ανάπτυξη... Την έβαλα την ερώτηση πάνω πάνω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Κυριακή στις 11:30 Η Υδροχόος έγραψε: #7 Κυριακή στις 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Την έβαλα την ερώτηση πάνω πάνω. Click για ανάπτυξη... Ναι, το κατάλαβα... Και από κάτω απεικονίζονται δύο γυναίκες. Βίσση και Κίτσου... Ο καθένας, λοιπόν, το αντιλαμβάνεται όπως θέλει. Προσωπικά καταλαβαίνω ότι η ερώτηση "ποιά είναι η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα" αναφέρεται στις δύο εικονιζόμενες... Δε γίνεται η ερώτηση να μιλά για γυναίκες όμορφες και διάσημες και όλοι ν΄ απαντάνε την Κίτσου. Δε γίνεται. Απλά... Αλλά οκ. Ο καθένας όπως το αντιλαμβάνεται... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Κυριακή στις 11:32 Η Εριφύλη έγραψε: #8 Κυριακή στις 11:32 Γίνεται και παρα γίνεται. Για ποιοτική κιόλας ηθοποιός, έχει τεράστιο hype όσον αφορά την ομορφιά της. Αλλα ένιγουει, το έβαλα για να μη λέτε μόνο εμένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 11:32 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: ή Click για ανάπτυξη... Η 2η ποια είναι; GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.800 μηνύματα. Κυριακή στις 12:42 Ο GeorgePap2003: #9 Κυριακή στις 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η 2η ποια είναι; Click για ανάπτυξη... Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Κυριακή στις 12:56 Η Εριφύλη έγραψε: #10 Κυριακή στις 12:56 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν την γνώρισα. Την έχω στο μυαλό μου όπως είναι τώρα Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.289 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:24 Ο Jack of Spades: #11 Δευτέρα στις 18:24 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Click για ανάπτυξη... Με τέτοια μύτη ούτε καν... Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: (για να μη λέτε εμένα ανώμαλη) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε σε χαρακτήρισα ποτέ έτσι, ίσα ίσα που οι bi γυναίκες μ' ανάβουν! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:54 Ο ilias90 έγραψε: #12 Δευτέρα στις 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν απάντησα. Σας στέλνω την πλειοψηφία τι να κάνουμε; Αρέσει σε πάρα πολλούς. Και το έστειλα (αφού μου το έστειλαν) για να σας πω ότι δεν αρέσει μόνο σε εμένα όπως λέτε εδώ μέσα Click για ανάπτυξη... Η πλειοψηφία από αυτούς που απάντησαν είναι γυναίκες (πραγματικά όταν απαντάνε για το ποιά είναι η πιο όμορφη γυναίκα οι γυναίκες, απαντάνε όπως να'ναι) και οι άντρες που απάντησαν λογικά δεν θα είναι στρέιτ (δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα). Μου θυμίζει τα "είσαι απίστευτα όμορφη" και τα "μην τους ακούς, βασίλισσά μου" που έλεγαν για τη Δανάη Μπάρκα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:00 Η Εριφύλη έγραψε: #13 Δευτέρα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η πλειοψηφία από αυτούς που απάντησαν είναι γυναίκες (πραγματικά όταν απαντάνε για το ποιά είναι η πιο όμορφη γυναίκα οι γυναίκες, απαντάνε όπως να'ναι) και οι άντρες που απάντησαν λογικά δεν θα είναι στρέιτ (δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα). Μου θυμίζει τα "είσαι απίστευτα όμορφη" και τα "μην τους ακούς, βασίλισσά μου" που έλεγαν για τη Δανάη Μπάρκα. Click για ανάπτυξη... Όλοι άντρες είναι βασικά απ όσο βλέπω αλλά τέλος πάντων, δεν έχει σημασία. Αφήστε το παιδιά, έχω δει από κοντά πως κάνουν όταν την βλέπουν, άντρες γυναίκες παιδιά μην το ψάχνετε, απλά αρέσει πάρα πολύ ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:06 Ο ilias90 έγραψε: #14 Δευτέρα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αφήστε το παιδιά, έχω δει από κοντά πως κάνουν όταν την βλέπουν, άντρες γυναίκες παιδιά μην το ψάχνετε, απλά αρέσει πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε Ηλία, κοίτα λίγο την πιο επικη γυναικάρα στο γυαλί... Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:07 Ο Valder έγραψε: #15 Δευτέρα στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Click για ανάπτυξη... Και και η Ρέβη στο Οπεν νομιζω, η η άλλη η Λιόλιου. Τι γυναικάρες Θεε μου. Αλλά με το Κατερινιώ έχω πάθει ντριριντάουα. 50 πόσο χρονών, αν ηταν ελευθερη κι εγω ελευθερος, και μου εκανε ενα νεύμα, ΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:16 Η Εριφύλη έγραψε: #16 Δευτέρα στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:17 Ο Zukov_v2 έγραψε: #17 Δευτέρα στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Δε την επιασες ακομα; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:20 Η Εριφύλη έγραψε: #18 Δευτέρα στις 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Click για ανάπτυξη... Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:21 Ο Zukov_v2 έγραψε: #19 Δευτέρα στις 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Click για ανάπτυξη... Εκει θα φυγει ολος ο μισθος ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο ilias90 έγραψε: #20 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Κι εμείς κυνηγούσαμε πρωτάθλημα από το 1985 και το πήραμε εν τέλει το 2019. Υπομονή και επιμονή, κι αν γίνει το καλό μπες στέκι να μας το πεις να πανηγυρίσουμε μαζί. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Κυριακή στις 11:19 Η Υδροχόος έγραψε: #3 Κυριακή στις 11:19 Ρε μ΄ αυτή την Κίτσου. Πλύση εγκεφάλου θα πάθουμε στο τέλος... Βρε κορίτσι, τί εμμονή είναι αυτή ; Συγγνώμη...Οκ, σ΄ αρέσει πάρα πάρα πολύ. Δεκτό. Το έχουμε εμπεδώσει. Αλλά όχι και η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα. Κάπου ώπα... Άσε που νομίζω ότι το ερώτημα πρέπει να έπεσε γι΄ αυτές τις δύο που εικονίζονται στη φωτό. Βίσση...Κίτσου... Δε βγάζει νόημα, διαφορετικά...Δεν είναι δυνατόν να πέφτει ερώτηση ποιά θεωρείτε την πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα και να λένε όλοι (μ΄ ένα στόμα, μια φωνή...) Κίτσου... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Κυριακή στις 11:21 Η Εριφύλη έγραψε: #4 Κυριακή στις 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλά όχι και η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν απάντησα. Σας στέλνω την πλειοψηφία τι να κάνουμε; Αρέσει σε πάρα πολλούς. Και το έστειλα (αφού μου το έστειλαν) για να σας πω ότι δεν αρέσει μόνο σε εμένα όπως λέτε εδώ μέσα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Κυριακή στις 11:22 Η Υδροχόος έγραψε: #5 Κυριακή στις 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν απάντησα. Σας στέλνω την πλειοψηφία τι να κάνουμε; Αρέσει σε πάρα πολλούς. Και το έστειλα (αφού μου το έστειλαν) για να σας πω ότι δεν αρέσει μόνο σε εμένα όπως λέτε εδώ μέσα Click για ανάπτυξη... Δες τί έγραψα παραπάνω... Η ερώτηση ήταν γι΄ αυτές τις δύο. Όχι γενικά... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Κυριακή στις 11:28 Η Εριφύλη έγραψε: #6 Κυριακή στις 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δες τί έγραψα παραπάνω... Η ερώτηση ήταν γι΄ αυτές τις δύο. Όχι γενικά... Click για ανάπτυξη... Την έβαλα την ερώτηση πάνω πάνω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Κυριακή στις 11:30 Η Υδροχόος έγραψε: #7 Κυριακή στις 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Την έβαλα την ερώτηση πάνω πάνω. Click για ανάπτυξη... Ναι, το κατάλαβα... Και από κάτω απεικονίζονται δύο γυναίκες. Βίσση και Κίτσου... Ο καθένας, λοιπόν, το αντιλαμβάνεται όπως θέλει. Προσωπικά καταλαβαίνω ότι η ερώτηση "ποιά είναι η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα" αναφέρεται στις δύο εικονιζόμενες... Δε γίνεται η ερώτηση να μιλά για γυναίκες όμορφες και διάσημες και όλοι ν΄ απαντάνε την Κίτσου. Δε γίνεται. Απλά... Αλλά οκ. Ο καθένας όπως το αντιλαμβάνεται... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Κυριακή στις 11:32 Η Εριφύλη έγραψε: #8 Κυριακή στις 11:32 Γίνεται και παρα γίνεται. Για ποιοτική κιόλας ηθοποιός, έχει τεράστιο hype όσον αφορά την ομορφιά της. Αλλα ένιγουει, το έβαλα για να μη λέτε μόνο εμένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 11:32 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: ή Click για ανάπτυξη... Η 2η ποια είναι; GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.800 μηνύματα. Κυριακή στις 12:42 Ο GeorgePap2003: #9 Κυριακή στις 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η 2η ποια είναι; Click για ανάπτυξη... Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Κυριακή στις 12:56 Η Εριφύλη έγραψε: #10 Κυριακή στις 12:56 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν την γνώρισα. Την έχω στο μυαλό μου όπως είναι τώρα Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.289 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:24 Ο Jack of Spades: #11 Δευτέρα στις 18:24 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Click για ανάπτυξη... Με τέτοια μύτη ούτε καν... Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: (για να μη λέτε εμένα ανώμαλη) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε σε χαρακτήρισα ποτέ έτσι, ίσα ίσα που οι bi γυναίκες μ' ανάβουν! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:54 Ο ilias90 έγραψε: #12 Δευτέρα στις 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν απάντησα. Σας στέλνω την πλειοψηφία τι να κάνουμε; Αρέσει σε πάρα πολλούς. Και το έστειλα (αφού μου το έστειλαν) για να σας πω ότι δεν αρέσει μόνο σε εμένα όπως λέτε εδώ μέσα Click για ανάπτυξη... Η πλειοψηφία από αυτούς που απάντησαν είναι γυναίκες (πραγματικά όταν απαντάνε για το ποιά είναι η πιο όμορφη γυναίκα οι γυναίκες, απαντάνε όπως να'ναι) και οι άντρες που απάντησαν λογικά δεν θα είναι στρέιτ (δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα). Μου θυμίζει τα "είσαι απίστευτα όμορφη" και τα "μην τους ακούς, βασίλισσά μου" που έλεγαν για τη Δανάη Μπάρκα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:00 Η Εριφύλη έγραψε: #13 Δευτέρα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η πλειοψηφία από αυτούς που απάντησαν είναι γυναίκες (πραγματικά όταν απαντάνε για το ποιά είναι η πιο όμορφη γυναίκα οι γυναίκες, απαντάνε όπως να'ναι) και οι άντρες που απάντησαν λογικά δεν θα είναι στρέιτ (δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα). Μου θυμίζει τα "είσαι απίστευτα όμορφη" και τα "μην τους ακούς, βασίλισσά μου" που έλεγαν για τη Δανάη Μπάρκα. Click για ανάπτυξη... Όλοι άντρες είναι βασικά απ όσο βλέπω αλλά τέλος πάντων, δεν έχει σημασία. Αφήστε το παιδιά, έχω δει από κοντά πως κάνουν όταν την βλέπουν, άντρες γυναίκες παιδιά μην το ψάχνετε, απλά αρέσει πάρα πολύ ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:06 Ο ilias90 έγραψε: #14 Δευτέρα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αφήστε το παιδιά, έχω δει από κοντά πως κάνουν όταν την βλέπουν, άντρες γυναίκες παιδιά μην το ψάχνετε, απλά αρέσει πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε Ηλία, κοίτα λίγο την πιο επικη γυναικάρα στο γυαλί... Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:07 Ο Valder έγραψε: #15 Δευτέρα στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Click για ανάπτυξη... Και και η Ρέβη στο Οπεν νομιζω, η η άλλη η Λιόλιου. Τι γυναικάρες Θεε μου. Αλλά με το Κατερινιώ έχω πάθει ντριριντάουα. 50 πόσο χρονών, αν ηταν ελευθερη κι εγω ελευθερος, και μου εκανε ενα νεύμα, ΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:16 Η Εριφύλη έγραψε: #16 Δευτέρα στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:17 Ο Zukov_v2 έγραψε: #17 Δευτέρα στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Δε την επιασες ακομα; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:20 Η Εριφύλη έγραψε: #18 Δευτέρα στις 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Click για ανάπτυξη... Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:21 Ο Zukov_v2 έγραψε: #19 Δευτέρα στις 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Click για ανάπτυξη... Εκει θα φυγει ολος ο μισθος ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο ilias90 έγραψε: #20 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Κι εμείς κυνηγούσαμε πρωτάθλημα από το 1985 και το πήραμε εν τέλει το 2019. Υπομονή και επιμονή, κι αν γίνει το καλό μπες στέκι να μας το πεις να πανηγυρίσουμε μαζί. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε μ΄ αυτή την Κίτσου. Πλύση εγκεφάλου θα πάθουμε στο τέλος... Βρε κορίτσι, τί εμμονή είναι αυτή ; Συγγνώμη...Οκ, σ΄ αρέσει πάρα πάρα πολύ. Δεκτό. Το έχουμε εμπεδώσει. Αλλά όχι και η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα. Κάπου ώπα... Άσε που νομίζω ότι το ερώτημα πρέπει να έπεσε γι΄ αυτές τις δύο που εικονίζονται στη φωτό. Βίσση...Κίτσου... Δε βγάζει νόημα, διαφορετικά...Δεν είναι δυνατόν να πέφτει ερώτηση ποιά θεωρείτε την πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα και να λένε όλοι (μ΄ ένα στόμα, μια φωνή...) Κίτσου...
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Κυριακή στις 11:21 Η Εριφύλη έγραψε: #4 Κυριακή στις 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλά όχι και η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν απάντησα. Σας στέλνω την πλειοψηφία τι να κάνουμε; Αρέσει σε πάρα πολλούς. Και το έστειλα (αφού μου το έστειλαν) για να σας πω ότι δεν αρέσει μόνο σε εμένα όπως λέτε εδώ μέσα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Κυριακή στις 11:22 Η Υδροχόος έγραψε: #5 Κυριακή στις 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν απάντησα. Σας στέλνω την πλειοψηφία τι να κάνουμε; Αρέσει σε πάρα πολλούς. Και το έστειλα (αφού μου το έστειλαν) για να σας πω ότι δεν αρέσει μόνο σε εμένα όπως λέτε εδώ μέσα Click για ανάπτυξη... Δες τί έγραψα παραπάνω... Η ερώτηση ήταν γι΄ αυτές τις δύο. Όχι γενικά... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Κυριακή στις 11:28 Η Εριφύλη έγραψε: #6 Κυριακή στις 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δες τί έγραψα παραπάνω... Η ερώτηση ήταν γι΄ αυτές τις δύο. Όχι γενικά... Click για ανάπτυξη... Την έβαλα την ερώτηση πάνω πάνω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Κυριακή στις 11:30 Η Υδροχόος έγραψε: #7 Κυριακή στις 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Την έβαλα την ερώτηση πάνω πάνω. Click για ανάπτυξη... Ναι, το κατάλαβα... Και από κάτω απεικονίζονται δύο γυναίκες. Βίσση και Κίτσου... Ο καθένας, λοιπόν, το αντιλαμβάνεται όπως θέλει. Προσωπικά καταλαβαίνω ότι η ερώτηση "ποιά είναι η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα" αναφέρεται στις δύο εικονιζόμενες... Δε γίνεται η ερώτηση να μιλά για γυναίκες όμορφες και διάσημες και όλοι ν΄ απαντάνε την Κίτσου. Δε γίνεται. Απλά... Αλλά οκ. Ο καθένας όπως το αντιλαμβάνεται... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Κυριακή στις 11:32 Η Εριφύλη έγραψε: #8 Κυριακή στις 11:32 Γίνεται και παρα γίνεται. Για ποιοτική κιόλας ηθοποιός, έχει τεράστιο hype όσον αφορά την ομορφιά της. Αλλα ένιγουει, το έβαλα για να μη λέτε μόνο εμένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 11:32 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: ή Click για ανάπτυξη... Η 2η ποια είναι; GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.800 μηνύματα. Κυριακή στις 12:42 Ο GeorgePap2003: #9 Κυριακή στις 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η 2η ποια είναι; Click για ανάπτυξη... Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Κυριακή στις 12:56 Η Εριφύλη έγραψε: #10 Κυριακή στις 12:56 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν την γνώρισα. Την έχω στο μυαλό μου όπως είναι τώρα Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.289 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:24 Ο Jack of Spades: #11 Δευτέρα στις 18:24 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Click για ανάπτυξη... Με τέτοια μύτη ούτε καν... Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: (για να μη λέτε εμένα ανώμαλη) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε σε χαρακτήρισα ποτέ έτσι, ίσα ίσα που οι bi γυναίκες μ' ανάβουν! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:54 Ο ilias90 έγραψε: #12 Δευτέρα στις 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν απάντησα. Σας στέλνω την πλειοψηφία τι να κάνουμε; Αρέσει σε πάρα πολλούς. Και το έστειλα (αφού μου το έστειλαν) για να σας πω ότι δεν αρέσει μόνο σε εμένα όπως λέτε εδώ μέσα Click για ανάπτυξη... Η πλειοψηφία από αυτούς που απάντησαν είναι γυναίκες (πραγματικά όταν απαντάνε για το ποιά είναι η πιο όμορφη γυναίκα οι γυναίκες, απαντάνε όπως να'ναι) και οι άντρες που απάντησαν λογικά δεν θα είναι στρέιτ (δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα). Μου θυμίζει τα "είσαι απίστευτα όμορφη" και τα "μην τους ακούς, βασίλισσά μου" που έλεγαν για τη Δανάη Μπάρκα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:00 Η Εριφύλη έγραψε: #13 Δευτέρα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η πλειοψηφία από αυτούς που απάντησαν είναι γυναίκες (πραγματικά όταν απαντάνε για το ποιά είναι η πιο όμορφη γυναίκα οι γυναίκες, απαντάνε όπως να'ναι) και οι άντρες που απάντησαν λογικά δεν θα είναι στρέιτ (δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα). Μου θυμίζει τα "είσαι απίστευτα όμορφη" και τα "μην τους ακούς, βασίλισσά μου" που έλεγαν για τη Δανάη Μπάρκα. Click για ανάπτυξη... Όλοι άντρες είναι βασικά απ όσο βλέπω αλλά τέλος πάντων, δεν έχει σημασία. Αφήστε το παιδιά, έχω δει από κοντά πως κάνουν όταν την βλέπουν, άντρες γυναίκες παιδιά μην το ψάχνετε, απλά αρέσει πάρα πολύ ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:06 Ο ilias90 έγραψε: #14 Δευτέρα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αφήστε το παιδιά, έχω δει από κοντά πως κάνουν όταν την βλέπουν, άντρες γυναίκες παιδιά μην το ψάχνετε, απλά αρέσει πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε Ηλία, κοίτα λίγο την πιο επικη γυναικάρα στο γυαλί... Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:07 Ο Valder έγραψε: #15 Δευτέρα στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Click για ανάπτυξη... Και και η Ρέβη στο Οπεν νομιζω, η η άλλη η Λιόλιου. Τι γυναικάρες Θεε μου. Αλλά με το Κατερινιώ έχω πάθει ντριριντάουα. 50 πόσο χρονών, αν ηταν ελευθερη κι εγω ελευθερος, και μου εκανε ενα νεύμα, ΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:16 Η Εριφύλη έγραψε: #16 Δευτέρα στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:17 Ο Zukov_v2 έγραψε: #17 Δευτέρα στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Δε την επιασες ακομα; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:20 Η Εριφύλη έγραψε: #18 Δευτέρα στις 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Click για ανάπτυξη... Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:21 Ο Zukov_v2 έγραψε: #19 Δευτέρα στις 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Click για ανάπτυξη... Εκει θα φυγει ολος ο μισθος ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο ilias90 έγραψε: #20 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Κι εμείς κυνηγούσαμε πρωτάθλημα από το 1985 και το πήραμε εν τέλει το 2019. Υπομονή και επιμονή, κι αν γίνει το καλό μπες στέκι να μας το πεις να πανηγυρίσουμε μαζί. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλά όχι και η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν απάντησα. Σας στέλνω την πλειοψηφία τι να κάνουμε; Αρέσει σε πάρα πολλούς. Και το έστειλα (αφού μου το έστειλαν) για να σας πω ότι δεν αρέσει μόνο σε εμένα όπως λέτε εδώ μέσα
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Κυριακή στις 11:22 Η Υδροχόος έγραψε: #5 Κυριακή στις 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν απάντησα. Σας στέλνω την πλειοψηφία τι να κάνουμε; Αρέσει σε πάρα πολλούς. Και το έστειλα (αφού μου το έστειλαν) για να σας πω ότι δεν αρέσει μόνο σε εμένα όπως λέτε εδώ μέσα Click για ανάπτυξη... Δες τί έγραψα παραπάνω... Η ερώτηση ήταν γι΄ αυτές τις δύο. Όχι γενικά... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Κυριακή στις 11:28 Η Εριφύλη έγραψε: #6 Κυριακή στις 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δες τί έγραψα παραπάνω... Η ερώτηση ήταν γι΄ αυτές τις δύο. Όχι γενικά... Click για ανάπτυξη... Την έβαλα την ερώτηση πάνω πάνω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Κυριακή στις 11:30 Η Υδροχόος έγραψε: #7 Κυριακή στις 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Την έβαλα την ερώτηση πάνω πάνω. Click για ανάπτυξη... Ναι, το κατάλαβα... Και από κάτω απεικονίζονται δύο γυναίκες. Βίσση και Κίτσου... Ο καθένας, λοιπόν, το αντιλαμβάνεται όπως θέλει. Προσωπικά καταλαβαίνω ότι η ερώτηση "ποιά είναι η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα" αναφέρεται στις δύο εικονιζόμενες... Δε γίνεται η ερώτηση να μιλά για γυναίκες όμορφες και διάσημες και όλοι ν΄ απαντάνε την Κίτσου. Δε γίνεται. Απλά... Αλλά οκ. Ο καθένας όπως το αντιλαμβάνεται... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Κυριακή στις 11:32 Η Εριφύλη έγραψε: #8 Κυριακή στις 11:32 Γίνεται και παρα γίνεται. Για ποιοτική κιόλας ηθοποιός, έχει τεράστιο hype όσον αφορά την ομορφιά της. Αλλα ένιγουει, το έβαλα για να μη λέτε μόνο εμένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 11:32 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: ή Click για ανάπτυξη... Η 2η ποια είναι; GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.800 μηνύματα. Κυριακή στις 12:42 Ο GeorgePap2003: #9 Κυριακή στις 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η 2η ποια είναι; Click για ανάπτυξη... Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Κυριακή στις 12:56 Η Εριφύλη έγραψε: #10 Κυριακή στις 12:56 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν την γνώρισα. Την έχω στο μυαλό μου όπως είναι τώρα Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.289 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:24 Ο Jack of Spades: #11 Δευτέρα στις 18:24 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Click για ανάπτυξη... Με τέτοια μύτη ούτε καν... Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: (για να μη λέτε εμένα ανώμαλη) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε σε χαρακτήρισα ποτέ έτσι, ίσα ίσα που οι bi γυναίκες μ' ανάβουν! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:54 Ο ilias90 έγραψε: #12 Δευτέρα στις 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν απάντησα. Σας στέλνω την πλειοψηφία τι να κάνουμε; Αρέσει σε πάρα πολλούς. Και το έστειλα (αφού μου το έστειλαν) για να σας πω ότι δεν αρέσει μόνο σε εμένα όπως λέτε εδώ μέσα Click για ανάπτυξη... Η πλειοψηφία από αυτούς που απάντησαν είναι γυναίκες (πραγματικά όταν απαντάνε για το ποιά είναι η πιο όμορφη γυναίκα οι γυναίκες, απαντάνε όπως να'ναι) και οι άντρες που απάντησαν λογικά δεν θα είναι στρέιτ (δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα). Μου θυμίζει τα "είσαι απίστευτα όμορφη" και τα "μην τους ακούς, βασίλισσά μου" που έλεγαν για τη Δανάη Μπάρκα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:00 Η Εριφύλη έγραψε: #13 Δευτέρα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η πλειοψηφία από αυτούς που απάντησαν είναι γυναίκες (πραγματικά όταν απαντάνε για το ποιά είναι η πιο όμορφη γυναίκα οι γυναίκες, απαντάνε όπως να'ναι) και οι άντρες που απάντησαν λογικά δεν θα είναι στρέιτ (δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα). Μου θυμίζει τα "είσαι απίστευτα όμορφη" και τα "μην τους ακούς, βασίλισσά μου" που έλεγαν για τη Δανάη Μπάρκα. Click για ανάπτυξη... Όλοι άντρες είναι βασικά απ όσο βλέπω αλλά τέλος πάντων, δεν έχει σημασία. Αφήστε το παιδιά, έχω δει από κοντά πως κάνουν όταν την βλέπουν, άντρες γυναίκες παιδιά μην το ψάχνετε, απλά αρέσει πάρα πολύ ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:06 Ο ilias90 έγραψε: #14 Δευτέρα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αφήστε το παιδιά, έχω δει από κοντά πως κάνουν όταν την βλέπουν, άντρες γυναίκες παιδιά μην το ψάχνετε, απλά αρέσει πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε Ηλία, κοίτα λίγο την πιο επικη γυναικάρα στο γυαλί... Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:07 Ο Valder έγραψε: #15 Δευτέρα στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Click για ανάπτυξη... Και και η Ρέβη στο Οπεν νομιζω, η η άλλη η Λιόλιου. Τι γυναικάρες Θεε μου. Αλλά με το Κατερινιώ έχω πάθει ντριριντάουα. 50 πόσο χρονών, αν ηταν ελευθερη κι εγω ελευθερος, και μου εκανε ενα νεύμα, ΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:16 Η Εριφύλη έγραψε: #16 Δευτέρα στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:17 Ο Zukov_v2 έγραψε: #17 Δευτέρα στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Δε την επιασες ακομα; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:20 Η Εριφύλη έγραψε: #18 Δευτέρα στις 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Click για ανάπτυξη... Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:21 Ο Zukov_v2 έγραψε: #19 Δευτέρα στις 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Click για ανάπτυξη... Εκει θα φυγει ολος ο μισθος ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο ilias90 έγραψε: #20 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Κι εμείς κυνηγούσαμε πρωτάθλημα από το 1985 και το πήραμε εν τέλει το 2019. Υπομονή και επιμονή, κι αν γίνει το καλό μπες στέκι να μας το πεις να πανηγυρίσουμε μαζί. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν απάντησα. Σας στέλνω την πλειοψηφία τι να κάνουμε; Αρέσει σε πάρα πολλούς. Και το έστειλα (αφού μου το έστειλαν) για να σας πω ότι δεν αρέσει μόνο σε εμένα όπως λέτε εδώ μέσα Click για ανάπτυξη... Δες τί έγραψα παραπάνω... Η ερώτηση ήταν γι΄ αυτές τις δύο. Όχι γενικά...
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Κυριακή στις 11:28 Η Εριφύλη έγραψε: #6 Κυριακή στις 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δες τί έγραψα παραπάνω... Η ερώτηση ήταν γι΄ αυτές τις δύο. Όχι γενικά... Click για ανάπτυξη... Την έβαλα την ερώτηση πάνω πάνω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Κυριακή στις 11:30 Η Υδροχόος έγραψε: #7 Κυριακή στις 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Την έβαλα την ερώτηση πάνω πάνω. Click για ανάπτυξη... Ναι, το κατάλαβα... Και από κάτω απεικονίζονται δύο γυναίκες. Βίσση και Κίτσου... Ο καθένας, λοιπόν, το αντιλαμβάνεται όπως θέλει. Προσωπικά καταλαβαίνω ότι η ερώτηση "ποιά είναι η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα" αναφέρεται στις δύο εικονιζόμενες... Δε γίνεται η ερώτηση να μιλά για γυναίκες όμορφες και διάσημες και όλοι ν΄ απαντάνε την Κίτσου. Δε γίνεται. Απλά... Αλλά οκ. Ο καθένας όπως το αντιλαμβάνεται... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Κυριακή στις 11:32 Η Εριφύλη έγραψε: #8 Κυριακή στις 11:32 Γίνεται και παρα γίνεται. Για ποιοτική κιόλας ηθοποιός, έχει τεράστιο hype όσον αφορά την ομορφιά της. Αλλα ένιγουει, το έβαλα για να μη λέτε μόνο εμένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 11:32 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: ή Click για ανάπτυξη... Η 2η ποια είναι; GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.800 μηνύματα. Κυριακή στις 12:42 Ο GeorgePap2003: #9 Κυριακή στις 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η 2η ποια είναι; Click για ανάπτυξη... Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Κυριακή στις 12:56 Η Εριφύλη έγραψε: #10 Κυριακή στις 12:56 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν την γνώρισα. Την έχω στο μυαλό μου όπως είναι τώρα Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.289 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:24 Ο Jack of Spades: #11 Δευτέρα στις 18:24 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Click για ανάπτυξη... Με τέτοια μύτη ούτε καν... Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: (για να μη λέτε εμένα ανώμαλη) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε σε χαρακτήρισα ποτέ έτσι, ίσα ίσα που οι bi γυναίκες μ' ανάβουν! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:54 Ο ilias90 έγραψε: #12 Δευτέρα στις 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν απάντησα. Σας στέλνω την πλειοψηφία τι να κάνουμε; Αρέσει σε πάρα πολλούς. Και το έστειλα (αφού μου το έστειλαν) για να σας πω ότι δεν αρέσει μόνο σε εμένα όπως λέτε εδώ μέσα Click για ανάπτυξη... Η πλειοψηφία από αυτούς που απάντησαν είναι γυναίκες (πραγματικά όταν απαντάνε για το ποιά είναι η πιο όμορφη γυναίκα οι γυναίκες, απαντάνε όπως να'ναι) και οι άντρες που απάντησαν λογικά δεν θα είναι στρέιτ (δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα). Μου θυμίζει τα "είσαι απίστευτα όμορφη" και τα "μην τους ακούς, βασίλισσά μου" που έλεγαν για τη Δανάη Μπάρκα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:00 Η Εριφύλη έγραψε: #13 Δευτέρα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η πλειοψηφία από αυτούς που απάντησαν είναι γυναίκες (πραγματικά όταν απαντάνε για το ποιά είναι η πιο όμορφη γυναίκα οι γυναίκες, απαντάνε όπως να'ναι) και οι άντρες που απάντησαν λογικά δεν θα είναι στρέιτ (δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα). Μου θυμίζει τα "είσαι απίστευτα όμορφη" και τα "μην τους ακούς, βασίλισσά μου" που έλεγαν για τη Δανάη Μπάρκα. Click για ανάπτυξη... Όλοι άντρες είναι βασικά απ όσο βλέπω αλλά τέλος πάντων, δεν έχει σημασία. Αφήστε το παιδιά, έχω δει από κοντά πως κάνουν όταν την βλέπουν, άντρες γυναίκες παιδιά μην το ψάχνετε, απλά αρέσει πάρα πολύ ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:06 Ο ilias90 έγραψε: #14 Δευτέρα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αφήστε το παιδιά, έχω δει από κοντά πως κάνουν όταν την βλέπουν, άντρες γυναίκες παιδιά μην το ψάχνετε, απλά αρέσει πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε Ηλία, κοίτα λίγο την πιο επικη γυναικάρα στο γυαλί... Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:07 Ο Valder έγραψε: #15 Δευτέρα στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Click για ανάπτυξη... Και και η Ρέβη στο Οπεν νομιζω, η η άλλη η Λιόλιου. Τι γυναικάρες Θεε μου. Αλλά με το Κατερινιώ έχω πάθει ντριριντάουα. 50 πόσο χρονών, αν ηταν ελευθερη κι εγω ελευθερος, και μου εκανε ενα νεύμα, ΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:16 Η Εριφύλη έγραψε: #16 Δευτέρα στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:17 Ο Zukov_v2 έγραψε: #17 Δευτέρα στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Δε την επιασες ακομα; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:20 Η Εριφύλη έγραψε: #18 Δευτέρα στις 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Click για ανάπτυξη... Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:21 Ο Zukov_v2 έγραψε: #19 Δευτέρα στις 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Click για ανάπτυξη... Εκει θα φυγει ολος ο μισθος ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο ilias90 έγραψε: #20 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Κι εμείς κυνηγούσαμε πρωτάθλημα από το 1985 και το πήραμε εν τέλει το 2019. Υπομονή και επιμονή, κι αν γίνει το καλό μπες στέκι να μας το πεις να πανηγυρίσουμε μαζί. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δες τί έγραψα παραπάνω... Η ερώτηση ήταν γι΄ αυτές τις δύο. Όχι γενικά... Click για ανάπτυξη... Την έβαλα την ερώτηση πάνω πάνω.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Κυριακή στις 11:30 Η Υδροχόος έγραψε: #7 Κυριακή στις 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Την έβαλα την ερώτηση πάνω πάνω. Click για ανάπτυξη... Ναι, το κατάλαβα... Και από κάτω απεικονίζονται δύο γυναίκες. Βίσση και Κίτσου... Ο καθένας, λοιπόν, το αντιλαμβάνεται όπως θέλει. Προσωπικά καταλαβαίνω ότι η ερώτηση "ποιά είναι η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα" αναφέρεται στις δύο εικονιζόμενες... Δε γίνεται η ερώτηση να μιλά για γυναίκες όμορφες και διάσημες και όλοι ν΄ απαντάνε την Κίτσου. Δε γίνεται. Απλά... Αλλά οκ. Ο καθένας όπως το αντιλαμβάνεται... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Κυριακή στις 11:32 Η Εριφύλη έγραψε: #8 Κυριακή στις 11:32 Γίνεται και παρα γίνεται. Για ποιοτική κιόλας ηθοποιός, έχει τεράστιο hype όσον αφορά την ομορφιά της. Αλλα ένιγουει, το έβαλα για να μη λέτε μόνο εμένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 11:32 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: ή Click για ανάπτυξη... Η 2η ποια είναι; GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.800 μηνύματα. Κυριακή στις 12:42 Ο GeorgePap2003: #9 Κυριακή στις 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η 2η ποια είναι; Click για ανάπτυξη... Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Κυριακή στις 12:56 Η Εριφύλη έγραψε: #10 Κυριακή στις 12:56 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν την γνώρισα. Την έχω στο μυαλό μου όπως είναι τώρα Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.289 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:24 Ο Jack of Spades: #11 Δευτέρα στις 18:24 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Click για ανάπτυξη... Με τέτοια μύτη ούτε καν... Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: (για να μη λέτε εμένα ανώμαλη) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε σε χαρακτήρισα ποτέ έτσι, ίσα ίσα που οι bi γυναίκες μ' ανάβουν! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:54 Ο ilias90 έγραψε: #12 Δευτέρα στις 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν απάντησα. Σας στέλνω την πλειοψηφία τι να κάνουμε; Αρέσει σε πάρα πολλούς. Και το έστειλα (αφού μου το έστειλαν) για να σας πω ότι δεν αρέσει μόνο σε εμένα όπως λέτε εδώ μέσα Click για ανάπτυξη... Η πλειοψηφία από αυτούς που απάντησαν είναι γυναίκες (πραγματικά όταν απαντάνε για το ποιά είναι η πιο όμορφη γυναίκα οι γυναίκες, απαντάνε όπως να'ναι) και οι άντρες που απάντησαν λογικά δεν θα είναι στρέιτ (δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα). Μου θυμίζει τα "είσαι απίστευτα όμορφη" και τα "μην τους ακούς, βασίλισσά μου" που έλεγαν για τη Δανάη Μπάρκα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:00 Η Εριφύλη έγραψε: #13 Δευτέρα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η πλειοψηφία από αυτούς που απάντησαν είναι γυναίκες (πραγματικά όταν απαντάνε για το ποιά είναι η πιο όμορφη γυναίκα οι γυναίκες, απαντάνε όπως να'ναι) και οι άντρες που απάντησαν λογικά δεν θα είναι στρέιτ (δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα). Μου θυμίζει τα "είσαι απίστευτα όμορφη" και τα "μην τους ακούς, βασίλισσά μου" που έλεγαν για τη Δανάη Μπάρκα. Click για ανάπτυξη... Όλοι άντρες είναι βασικά απ όσο βλέπω αλλά τέλος πάντων, δεν έχει σημασία. Αφήστε το παιδιά, έχω δει από κοντά πως κάνουν όταν την βλέπουν, άντρες γυναίκες παιδιά μην το ψάχνετε, απλά αρέσει πάρα πολύ ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:06 Ο ilias90 έγραψε: #14 Δευτέρα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αφήστε το παιδιά, έχω δει από κοντά πως κάνουν όταν την βλέπουν, άντρες γυναίκες παιδιά μην το ψάχνετε, απλά αρέσει πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε Ηλία, κοίτα λίγο την πιο επικη γυναικάρα στο γυαλί... Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:07 Ο Valder έγραψε: #15 Δευτέρα στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Click για ανάπτυξη... Και και η Ρέβη στο Οπεν νομιζω, η η άλλη η Λιόλιου. Τι γυναικάρες Θεε μου. Αλλά με το Κατερινιώ έχω πάθει ντριριντάουα. 50 πόσο χρονών, αν ηταν ελευθερη κι εγω ελευθερος, και μου εκανε ενα νεύμα, ΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:16 Η Εριφύλη έγραψε: #16 Δευτέρα στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:17 Ο Zukov_v2 έγραψε: #17 Δευτέρα στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Δε την επιασες ακομα; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:20 Η Εριφύλη έγραψε: #18 Δευτέρα στις 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Click για ανάπτυξη... Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:21 Ο Zukov_v2 έγραψε: #19 Δευτέρα στις 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Click για ανάπτυξη... Εκει θα φυγει ολος ο μισθος ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο ilias90 έγραψε: #20 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Κι εμείς κυνηγούσαμε πρωτάθλημα από το 1985 και το πήραμε εν τέλει το 2019. Υπομονή και επιμονή, κι αν γίνει το καλό μπες στέκι να μας το πεις να πανηγυρίσουμε μαζί. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Την έβαλα την ερώτηση πάνω πάνω. Click για ανάπτυξη... Ναι, το κατάλαβα... Και από κάτω απεικονίζονται δύο γυναίκες. Βίσση και Κίτσου... Ο καθένας, λοιπόν, το αντιλαμβάνεται όπως θέλει. Προσωπικά καταλαβαίνω ότι η ερώτηση "ποιά είναι η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα" αναφέρεται στις δύο εικονιζόμενες... Δε γίνεται η ερώτηση να μιλά για γυναίκες όμορφες και διάσημες και όλοι ν΄ απαντάνε την Κίτσου. Δε γίνεται. Απλά... Αλλά οκ. Ο καθένας όπως το αντιλαμβάνεται...
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Κυριακή στις 11:32 Η Εριφύλη έγραψε: #8 Κυριακή στις 11:32 Γίνεται και παρα γίνεται. Για ποιοτική κιόλας ηθοποιός, έχει τεράστιο hype όσον αφορά την ομορφιά της. Αλλα ένιγουει, το έβαλα για να μη λέτε μόνο εμένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 11:32 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: ή Click για ανάπτυξη... Η 2η ποια είναι; GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.800 μηνύματα. Κυριακή στις 12:42 Ο GeorgePap2003: #9 Κυριακή στις 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η 2η ποια είναι; Click για ανάπτυξη... Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Κυριακή στις 12:56 Η Εριφύλη έγραψε: #10 Κυριακή στις 12:56 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν την γνώρισα. Την έχω στο μυαλό μου όπως είναι τώρα Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.289 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:24 Ο Jack of Spades: #11 Δευτέρα στις 18:24 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Click για ανάπτυξη... Με τέτοια μύτη ούτε καν... Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: (για να μη λέτε εμένα ανώμαλη) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε σε χαρακτήρισα ποτέ έτσι, ίσα ίσα που οι bi γυναίκες μ' ανάβουν! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:54 Ο ilias90 έγραψε: #12 Δευτέρα στις 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν απάντησα. Σας στέλνω την πλειοψηφία τι να κάνουμε; Αρέσει σε πάρα πολλούς. Και το έστειλα (αφού μου το έστειλαν) για να σας πω ότι δεν αρέσει μόνο σε εμένα όπως λέτε εδώ μέσα Click για ανάπτυξη... Η πλειοψηφία από αυτούς που απάντησαν είναι γυναίκες (πραγματικά όταν απαντάνε για το ποιά είναι η πιο όμορφη γυναίκα οι γυναίκες, απαντάνε όπως να'ναι) και οι άντρες που απάντησαν λογικά δεν θα είναι στρέιτ (δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα). Μου θυμίζει τα "είσαι απίστευτα όμορφη" και τα "μην τους ακούς, βασίλισσά μου" που έλεγαν για τη Δανάη Μπάρκα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:00 Η Εριφύλη έγραψε: #13 Δευτέρα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η πλειοψηφία από αυτούς που απάντησαν είναι γυναίκες (πραγματικά όταν απαντάνε για το ποιά είναι η πιο όμορφη γυναίκα οι γυναίκες, απαντάνε όπως να'ναι) και οι άντρες που απάντησαν λογικά δεν θα είναι στρέιτ (δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα). Μου θυμίζει τα "είσαι απίστευτα όμορφη" και τα "μην τους ακούς, βασίλισσά μου" που έλεγαν για τη Δανάη Μπάρκα. Click για ανάπτυξη... Όλοι άντρες είναι βασικά απ όσο βλέπω αλλά τέλος πάντων, δεν έχει σημασία. Αφήστε το παιδιά, έχω δει από κοντά πως κάνουν όταν την βλέπουν, άντρες γυναίκες παιδιά μην το ψάχνετε, απλά αρέσει πάρα πολύ ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:06 Ο ilias90 έγραψε: #14 Δευτέρα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αφήστε το παιδιά, έχω δει από κοντά πως κάνουν όταν την βλέπουν, άντρες γυναίκες παιδιά μην το ψάχνετε, απλά αρέσει πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε Ηλία, κοίτα λίγο την πιο επικη γυναικάρα στο γυαλί... Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:07 Ο Valder έγραψε: #15 Δευτέρα στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Click για ανάπτυξη... Και και η Ρέβη στο Οπεν νομιζω, η η άλλη η Λιόλιου. Τι γυναικάρες Θεε μου. Αλλά με το Κατερινιώ έχω πάθει ντριριντάουα. 50 πόσο χρονών, αν ηταν ελευθερη κι εγω ελευθερος, και μου εκανε ενα νεύμα, ΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:16 Η Εριφύλη έγραψε: #16 Δευτέρα στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:17 Ο Zukov_v2 έγραψε: #17 Δευτέρα στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Δε την επιασες ακομα; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:20 Η Εριφύλη έγραψε: #18 Δευτέρα στις 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Click για ανάπτυξη... Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:21 Ο Zukov_v2 έγραψε: #19 Δευτέρα στις 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Click για ανάπτυξη... Εκει θα φυγει ολος ο μισθος ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο ilias90 έγραψε: #20 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Κι εμείς κυνηγούσαμε πρωτάθλημα από το 1985 και το πήραμε εν τέλει το 2019. Υπομονή και επιμονή, κι αν γίνει το καλό μπες στέκι να μας το πεις να πανηγυρίσουμε μαζί. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γίνεται και παρα γίνεται. Για ποιοτική κιόλας ηθοποιός, έχει τεράστιο hype όσον αφορά την ομορφιά της. Αλλα ένιγουει, το έβαλα για να μη λέτε μόνο εμένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 11:32 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: ή Click για ανάπτυξη... Η 2η ποια είναι;
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.800 μηνύματα. Κυριακή στις 12:42 Ο GeorgePap2003: #9 Κυριακή στις 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η 2η ποια είναι; Click για ανάπτυξη... Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Κυριακή στις 12:56 Η Εριφύλη έγραψε: #10 Κυριακή στις 12:56 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν την γνώρισα. Την έχω στο μυαλό μου όπως είναι τώρα Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.289 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:24 Ο Jack of Spades: #11 Δευτέρα στις 18:24 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Click για ανάπτυξη... Με τέτοια μύτη ούτε καν... Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: (για να μη λέτε εμένα ανώμαλη) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε σε χαρακτήρισα ποτέ έτσι, ίσα ίσα που οι bi γυναίκες μ' ανάβουν! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:54 Ο ilias90 έγραψε: #12 Δευτέρα στις 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν απάντησα. Σας στέλνω την πλειοψηφία τι να κάνουμε; Αρέσει σε πάρα πολλούς. Και το έστειλα (αφού μου το έστειλαν) για να σας πω ότι δεν αρέσει μόνο σε εμένα όπως λέτε εδώ μέσα Click για ανάπτυξη... Η πλειοψηφία από αυτούς που απάντησαν είναι γυναίκες (πραγματικά όταν απαντάνε για το ποιά είναι η πιο όμορφη γυναίκα οι γυναίκες, απαντάνε όπως να'ναι) και οι άντρες που απάντησαν λογικά δεν θα είναι στρέιτ (δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα). Μου θυμίζει τα "είσαι απίστευτα όμορφη" και τα "μην τους ακούς, βασίλισσά μου" που έλεγαν για τη Δανάη Μπάρκα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:00 Η Εριφύλη έγραψε: #13 Δευτέρα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η πλειοψηφία από αυτούς που απάντησαν είναι γυναίκες (πραγματικά όταν απαντάνε για το ποιά είναι η πιο όμορφη γυναίκα οι γυναίκες, απαντάνε όπως να'ναι) και οι άντρες που απάντησαν λογικά δεν θα είναι στρέιτ (δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα). Μου θυμίζει τα "είσαι απίστευτα όμορφη" και τα "μην τους ακούς, βασίλισσά μου" που έλεγαν για τη Δανάη Μπάρκα. Click για ανάπτυξη... Όλοι άντρες είναι βασικά απ όσο βλέπω αλλά τέλος πάντων, δεν έχει σημασία. Αφήστε το παιδιά, έχω δει από κοντά πως κάνουν όταν την βλέπουν, άντρες γυναίκες παιδιά μην το ψάχνετε, απλά αρέσει πάρα πολύ ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:06 Ο ilias90 έγραψε: #14 Δευτέρα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αφήστε το παιδιά, έχω δει από κοντά πως κάνουν όταν την βλέπουν, άντρες γυναίκες παιδιά μην το ψάχνετε, απλά αρέσει πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε Ηλία, κοίτα λίγο την πιο επικη γυναικάρα στο γυαλί... Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:07 Ο Valder έγραψε: #15 Δευτέρα στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Click για ανάπτυξη... Και και η Ρέβη στο Οπεν νομιζω, η η άλλη η Λιόλιου. Τι γυναικάρες Θεε μου. Αλλά με το Κατερινιώ έχω πάθει ντριριντάουα. 50 πόσο χρονών, αν ηταν ελευθερη κι εγω ελευθερος, και μου εκανε ενα νεύμα, ΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:16 Η Εριφύλη έγραψε: #16 Δευτέρα στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:17 Ο Zukov_v2 έγραψε: #17 Δευτέρα στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Δε την επιασες ακομα; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:20 Η Εριφύλη έγραψε: #18 Δευτέρα στις 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Click για ανάπτυξη... Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:21 Ο Zukov_v2 έγραψε: #19 Δευτέρα στις 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Click για ανάπτυξη... Εκει θα φυγει ολος ο μισθος ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο ilias90 έγραψε: #20 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Κι εμείς κυνηγούσαμε πρωτάθλημα από το 1985 και το πήραμε εν τέλει το 2019. Υπομονή και επιμονή, κι αν γίνει το καλό μπες στέκι να μας το πεις να πανηγυρίσουμε μαζί. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η 2η ποια είναι; Click για ανάπτυξη... Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Κυριακή στις 12:56 Η Εριφύλη έγραψε: #10 Κυριακή στις 12:56 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν την γνώρισα. Την έχω στο μυαλό μου όπως είναι τώρα Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.289 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:24 Ο Jack of Spades: #11 Δευτέρα στις 18:24 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Click για ανάπτυξη... Με τέτοια μύτη ούτε καν... Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: (για να μη λέτε εμένα ανώμαλη) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε σε χαρακτήρισα ποτέ έτσι, ίσα ίσα που οι bi γυναίκες μ' ανάβουν! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:54 Ο ilias90 έγραψε: #12 Δευτέρα στις 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν απάντησα. Σας στέλνω την πλειοψηφία τι να κάνουμε; Αρέσει σε πάρα πολλούς. Και το έστειλα (αφού μου το έστειλαν) για να σας πω ότι δεν αρέσει μόνο σε εμένα όπως λέτε εδώ μέσα Click για ανάπτυξη... Η πλειοψηφία από αυτούς που απάντησαν είναι γυναίκες (πραγματικά όταν απαντάνε για το ποιά είναι η πιο όμορφη γυναίκα οι γυναίκες, απαντάνε όπως να'ναι) και οι άντρες που απάντησαν λογικά δεν θα είναι στρέιτ (δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα). Μου θυμίζει τα "είσαι απίστευτα όμορφη" και τα "μην τους ακούς, βασίλισσά μου" που έλεγαν για τη Δανάη Μπάρκα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:00 Η Εριφύλη έγραψε: #13 Δευτέρα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η πλειοψηφία από αυτούς που απάντησαν είναι γυναίκες (πραγματικά όταν απαντάνε για το ποιά είναι η πιο όμορφη γυναίκα οι γυναίκες, απαντάνε όπως να'ναι) και οι άντρες που απάντησαν λογικά δεν θα είναι στρέιτ (δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα). Μου θυμίζει τα "είσαι απίστευτα όμορφη" και τα "μην τους ακούς, βασίλισσά μου" που έλεγαν για τη Δανάη Μπάρκα. Click για ανάπτυξη... Όλοι άντρες είναι βασικά απ όσο βλέπω αλλά τέλος πάντων, δεν έχει σημασία. Αφήστε το παιδιά, έχω δει από κοντά πως κάνουν όταν την βλέπουν, άντρες γυναίκες παιδιά μην το ψάχνετε, απλά αρέσει πάρα πολύ ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:06 Ο ilias90 έγραψε: #14 Δευτέρα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αφήστε το παιδιά, έχω δει από κοντά πως κάνουν όταν την βλέπουν, άντρες γυναίκες παιδιά μην το ψάχνετε, απλά αρέσει πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε Ηλία, κοίτα λίγο την πιο επικη γυναικάρα στο γυαλί... Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:07 Ο Valder έγραψε: #15 Δευτέρα στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Click για ανάπτυξη... Και και η Ρέβη στο Οπεν νομιζω, η η άλλη η Λιόλιου. Τι γυναικάρες Θεε μου. Αλλά με το Κατερινιώ έχω πάθει ντριριντάουα. 50 πόσο χρονών, αν ηταν ελευθερη κι εγω ελευθερος, και μου εκανε ενα νεύμα, ΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:16 Η Εριφύλη έγραψε: #16 Δευτέρα στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:17 Ο Zukov_v2 έγραψε: #17 Δευτέρα στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Δε την επιασες ακομα; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:20 Η Εριφύλη έγραψε: #18 Δευτέρα στις 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Click για ανάπτυξη... Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:21 Ο Zukov_v2 έγραψε: #19 Δευτέρα στις 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Click για ανάπτυξη... Εκει θα φυγει ολος ο μισθος ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο ilias90 έγραψε: #20 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Κι εμείς κυνηγούσαμε πρωτάθλημα από το 1985 και το πήραμε εν τέλει το 2019. Υπομονή και επιμονή, κι αν γίνει το καλό μπες στέκι να μας το πεις να πανηγυρίσουμε μαζί. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν την γνώρισα. Την έχω στο μυαλό μου όπως είναι τώρα
Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.289 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:24 Ο Jack of Spades: #11 Δευτέρα στις 18:24 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Click για ανάπτυξη... Με τέτοια μύτη ούτε καν... Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: (για να μη λέτε εμένα ανώμαλη) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε σε χαρακτήρισα ποτέ έτσι, ίσα ίσα που οι bi γυναίκες μ' ανάβουν! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:54 Ο ilias90 έγραψε: #12 Δευτέρα στις 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν απάντησα. Σας στέλνω την πλειοψηφία τι να κάνουμε; Αρέσει σε πάρα πολλούς. Και το έστειλα (αφού μου το έστειλαν) για να σας πω ότι δεν αρέσει μόνο σε εμένα όπως λέτε εδώ μέσα Click για ανάπτυξη... Η πλειοψηφία από αυτούς που απάντησαν είναι γυναίκες (πραγματικά όταν απαντάνε για το ποιά είναι η πιο όμορφη γυναίκα οι γυναίκες, απαντάνε όπως να'ναι) και οι άντρες που απάντησαν λογικά δεν θα είναι στρέιτ (δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα). Μου θυμίζει τα "είσαι απίστευτα όμορφη" και τα "μην τους ακούς, βασίλισσά μου" που έλεγαν για τη Δανάη Μπάρκα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:00 Η Εριφύλη έγραψε: #13 Δευτέρα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η πλειοψηφία από αυτούς που απάντησαν είναι γυναίκες (πραγματικά όταν απαντάνε για το ποιά είναι η πιο όμορφη γυναίκα οι γυναίκες, απαντάνε όπως να'ναι) και οι άντρες που απάντησαν λογικά δεν θα είναι στρέιτ (δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα). Μου θυμίζει τα "είσαι απίστευτα όμορφη" και τα "μην τους ακούς, βασίλισσά μου" που έλεγαν για τη Δανάη Μπάρκα. Click για ανάπτυξη... Όλοι άντρες είναι βασικά απ όσο βλέπω αλλά τέλος πάντων, δεν έχει σημασία. Αφήστε το παιδιά, έχω δει από κοντά πως κάνουν όταν την βλέπουν, άντρες γυναίκες παιδιά μην το ψάχνετε, απλά αρέσει πάρα πολύ ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:06 Ο ilias90 έγραψε: #14 Δευτέρα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αφήστε το παιδιά, έχω δει από κοντά πως κάνουν όταν την βλέπουν, άντρες γυναίκες παιδιά μην το ψάχνετε, απλά αρέσει πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε Ηλία, κοίτα λίγο την πιο επικη γυναικάρα στο γυαλί... Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:07 Ο Valder έγραψε: #15 Δευτέρα στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Click για ανάπτυξη... Και και η Ρέβη στο Οπεν νομιζω, η η άλλη η Λιόλιου. Τι γυναικάρες Θεε μου. Αλλά με το Κατερινιώ έχω πάθει ντριριντάουα. 50 πόσο χρονών, αν ηταν ελευθερη κι εγω ελευθερος, και μου εκανε ενα νεύμα, ΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:16 Η Εριφύλη έγραψε: #16 Δευτέρα στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:17 Ο Zukov_v2 έγραψε: #17 Δευτέρα στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Δε την επιασες ακομα; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:20 Η Εριφύλη έγραψε: #18 Δευτέρα στις 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Click για ανάπτυξη... Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:21 Ο Zukov_v2 έγραψε: #19 Δευτέρα στις 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Click για ανάπτυξη... Εκει θα φυγει ολος ο μισθος ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο ilias90 έγραψε: #20 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Κι εμείς κυνηγούσαμε πρωτάθλημα από το 1985 και το πήραμε εν τέλει το 2019. Υπομονή και επιμονή, κι αν γίνει το καλό μπες στέκι να μας το πεις να πανηγυρίσουμε μαζί. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Η κατερινα παπουτσακη - το παιδικό μου celebrity crush Click για ανάπτυξη... Με τέτοια μύτη ούτε καν... Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: (για να μη λέτε εμένα ανώμαλη) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε σε χαρακτήρισα ποτέ έτσι, ίσα ίσα που οι bi γυναίκες μ' ανάβουν!
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:54 Ο ilias90 έγραψε: #12 Δευτέρα στις 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν απάντησα. Σας στέλνω την πλειοψηφία τι να κάνουμε; Αρέσει σε πάρα πολλούς. Και το έστειλα (αφού μου το έστειλαν) για να σας πω ότι δεν αρέσει μόνο σε εμένα όπως λέτε εδώ μέσα Click για ανάπτυξη... Η πλειοψηφία από αυτούς που απάντησαν είναι γυναίκες (πραγματικά όταν απαντάνε για το ποιά είναι η πιο όμορφη γυναίκα οι γυναίκες, απαντάνε όπως να'ναι) και οι άντρες που απάντησαν λογικά δεν θα είναι στρέιτ (δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα). Μου θυμίζει τα "είσαι απίστευτα όμορφη" και τα "μην τους ακούς, βασίλισσά μου" που έλεγαν για τη Δανάη Μπάρκα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:00 Η Εριφύλη έγραψε: #13 Δευτέρα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η πλειοψηφία από αυτούς που απάντησαν είναι γυναίκες (πραγματικά όταν απαντάνε για το ποιά είναι η πιο όμορφη γυναίκα οι γυναίκες, απαντάνε όπως να'ναι) και οι άντρες που απάντησαν λογικά δεν θα είναι στρέιτ (δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα). Μου θυμίζει τα "είσαι απίστευτα όμορφη" και τα "μην τους ακούς, βασίλισσά μου" που έλεγαν για τη Δανάη Μπάρκα. Click για ανάπτυξη... Όλοι άντρες είναι βασικά απ όσο βλέπω αλλά τέλος πάντων, δεν έχει σημασία. Αφήστε το παιδιά, έχω δει από κοντά πως κάνουν όταν την βλέπουν, άντρες γυναίκες παιδιά μην το ψάχνετε, απλά αρέσει πάρα πολύ ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:06 Ο ilias90 έγραψε: #14 Δευτέρα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αφήστε το παιδιά, έχω δει από κοντά πως κάνουν όταν την βλέπουν, άντρες γυναίκες παιδιά μην το ψάχνετε, απλά αρέσει πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε Ηλία, κοίτα λίγο την πιο επικη γυναικάρα στο γυαλί... Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:07 Ο Valder έγραψε: #15 Δευτέρα στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Click για ανάπτυξη... Και και η Ρέβη στο Οπεν νομιζω, η η άλλη η Λιόλιου. Τι γυναικάρες Θεε μου. Αλλά με το Κατερινιώ έχω πάθει ντριριντάουα. 50 πόσο χρονών, αν ηταν ελευθερη κι εγω ελευθερος, και μου εκανε ενα νεύμα, ΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:16 Η Εριφύλη έγραψε: #16 Δευτέρα στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:17 Ο Zukov_v2 έγραψε: #17 Δευτέρα στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Δε την επιασες ακομα; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:20 Η Εριφύλη έγραψε: #18 Δευτέρα στις 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Click για ανάπτυξη... Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:21 Ο Zukov_v2 έγραψε: #19 Δευτέρα στις 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Click για ανάπτυξη... Εκει θα φυγει ολος ο μισθος ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο ilias90 έγραψε: #20 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Κι εμείς κυνηγούσαμε πρωτάθλημα από το 1985 και το πήραμε εν τέλει το 2019. Υπομονή και επιμονή, κι αν γίνει το καλό μπες στέκι να μας το πεις να πανηγυρίσουμε μαζί. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν απάντησα. Σας στέλνω την πλειοψηφία τι να κάνουμε; Αρέσει σε πάρα πολλούς. Και το έστειλα (αφού μου το έστειλαν) για να σας πω ότι δεν αρέσει μόνο σε εμένα όπως λέτε εδώ μέσα Click για ανάπτυξη... Η πλειοψηφία από αυτούς που απάντησαν είναι γυναίκες (πραγματικά όταν απαντάνε για το ποιά είναι η πιο όμορφη γυναίκα οι γυναίκες, απαντάνε όπως να'ναι) και οι άντρες που απάντησαν λογικά δεν θα είναι στρέιτ (δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα). Μου θυμίζει τα "είσαι απίστευτα όμορφη" και τα "μην τους ακούς, βασίλισσά μου" που έλεγαν για τη Δανάη Μπάρκα.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:00 Η Εριφύλη έγραψε: #13 Δευτέρα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η πλειοψηφία από αυτούς που απάντησαν είναι γυναίκες (πραγματικά όταν απαντάνε για το ποιά είναι η πιο όμορφη γυναίκα οι γυναίκες, απαντάνε όπως να'ναι) και οι άντρες που απάντησαν λογικά δεν θα είναι στρέιτ (δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα). Μου θυμίζει τα "είσαι απίστευτα όμορφη" και τα "μην τους ακούς, βασίλισσά μου" που έλεγαν για τη Δανάη Μπάρκα. Click για ανάπτυξη... Όλοι άντρες είναι βασικά απ όσο βλέπω αλλά τέλος πάντων, δεν έχει σημασία. Αφήστε το παιδιά, έχω δει από κοντά πως κάνουν όταν την βλέπουν, άντρες γυναίκες παιδιά μην το ψάχνετε, απλά αρέσει πάρα πολύ ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:06 Ο ilias90 έγραψε: #14 Δευτέρα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αφήστε το παιδιά, έχω δει από κοντά πως κάνουν όταν την βλέπουν, άντρες γυναίκες παιδιά μην το ψάχνετε, απλά αρέσει πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε Ηλία, κοίτα λίγο την πιο επικη γυναικάρα στο γυαλί... Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:07 Ο Valder έγραψε: #15 Δευτέρα στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Click για ανάπτυξη... Και και η Ρέβη στο Οπεν νομιζω, η η άλλη η Λιόλιου. Τι γυναικάρες Θεε μου. Αλλά με το Κατερινιώ έχω πάθει ντριριντάουα. 50 πόσο χρονών, αν ηταν ελευθερη κι εγω ελευθερος, και μου εκανε ενα νεύμα, ΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:16 Η Εριφύλη έγραψε: #16 Δευτέρα στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:17 Ο Zukov_v2 έγραψε: #17 Δευτέρα στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Δε την επιασες ακομα; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:20 Η Εριφύλη έγραψε: #18 Δευτέρα στις 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Click για ανάπτυξη... Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:21 Ο Zukov_v2 έγραψε: #19 Δευτέρα στις 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Click για ανάπτυξη... Εκει θα φυγει ολος ο μισθος ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο ilias90 έγραψε: #20 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Κι εμείς κυνηγούσαμε πρωτάθλημα από το 1985 και το πήραμε εν τέλει το 2019. Υπομονή και επιμονή, κι αν γίνει το καλό μπες στέκι να μας το πεις να πανηγυρίσουμε μαζί. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η πλειοψηφία από αυτούς που απάντησαν είναι γυναίκες (πραγματικά όταν απαντάνε για το ποιά είναι η πιο όμορφη γυναίκα οι γυναίκες, απαντάνε όπως να'ναι) και οι άντρες που απάντησαν λογικά δεν θα είναι στρέιτ (δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα). Μου θυμίζει τα "είσαι απίστευτα όμορφη" και τα "μην τους ακούς, βασίλισσά μου" που έλεγαν για τη Δανάη Μπάρκα. Click για ανάπτυξη... Όλοι άντρες είναι βασικά απ όσο βλέπω αλλά τέλος πάντων, δεν έχει σημασία. Αφήστε το παιδιά, έχω δει από κοντά πως κάνουν όταν την βλέπουν, άντρες γυναίκες παιδιά μην το ψάχνετε, απλά αρέσει πάρα πολύ
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:06 Ο ilias90 έγραψε: #14 Δευτέρα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αφήστε το παιδιά, έχω δει από κοντά πως κάνουν όταν την βλέπουν, άντρες γυναίκες παιδιά μην το ψάχνετε, απλά αρέσει πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε Ηλία, κοίτα λίγο την πιο επικη γυναικάρα στο γυαλί... Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:07 Ο Valder έγραψε: #15 Δευτέρα στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Click για ανάπτυξη... Και και η Ρέβη στο Οπεν νομιζω, η η άλλη η Λιόλιου. Τι γυναικάρες Θεε μου. Αλλά με το Κατερινιώ έχω πάθει ντριριντάουα. 50 πόσο χρονών, αν ηταν ελευθερη κι εγω ελευθερος, και μου εκανε ενα νεύμα, ΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:16 Η Εριφύλη έγραψε: #16 Δευτέρα στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:17 Ο Zukov_v2 έγραψε: #17 Δευτέρα στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Δε την επιασες ακομα; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:20 Η Εριφύλη έγραψε: #18 Δευτέρα στις 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Click για ανάπτυξη... Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:21 Ο Zukov_v2 έγραψε: #19 Δευτέρα στις 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Click για ανάπτυξη... Εκει θα φυγει ολος ο μισθος ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο ilias90 έγραψε: #20 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Κι εμείς κυνηγούσαμε πρωτάθλημα από το 1985 και το πήραμε εν τέλει το 2019. Υπομονή και επιμονή, κι αν γίνει το καλό μπες στέκι να μας το πεις να πανηγυρίσουμε μαζί. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αφήστε το παιδιά, έχω δει από κοντά πως κάνουν όταν την βλέπουν, άντρες γυναίκες παιδιά μην το ψάχνετε, απλά αρέσει πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε Ηλία, κοίτα λίγο την πιο επικη γυναικάρα στο γυαλί... Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι )
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:07 Ο Valder έγραψε: #15 Δευτέρα στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Click για ανάπτυξη... Και και η Ρέβη στο Οπεν νομιζω, η η άλλη η Λιόλιου. Τι γυναικάρες Θεε μου. Αλλά με το Κατερινιώ έχω πάθει ντριριντάουα. 50 πόσο χρονών, αν ηταν ελευθερη κι εγω ελευθερος, και μου εκανε ενα νεύμα, ΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:16 Η Εριφύλη έγραψε: #16 Δευτέρα στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:17 Ο Zukov_v2 έγραψε: #17 Δευτέρα στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Δε την επιασες ακομα; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:20 Η Εριφύλη έγραψε: #18 Δευτέρα στις 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Click για ανάπτυξη... Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:21 Ο Zukov_v2 έγραψε: #19 Δευτέρα στις 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Click για ανάπτυξη... Εκει θα φυγει ολος ο μισθος ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο ilias90 έγραψε: #20 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Κι εμείς κυνηγούσαμε πρωτάθλημα από το 1985 και το πήραμε εν τέλει το 2019. Υπομονή και επιμονή, κι αν γίνει το καλό μπες στέκι να μας το πεις να πανηγυρίσουμε μαζί. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Ωραία είναι, ναι. Βέβαια από αυτές τις παρουσιάστριες προτιμώ τη Γιάμαλη (αποκλειστικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης γιατί από απόψεις είναι ) Click για ανάπτυξη... Και και η Ρέβη στο Οπεν νομιζω, η η άλλη η Λιόλιου. Τι γυναικάρες Θεε μου. Αλλά με το Κατερινιώ έχω πάθει ντριριντάουα. 50 πόσο χρονών, αν ηταν ελευθερη κι εγω ελευθερος, και μου εκανε ενα νεύμα, ΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:16 Η Εριφύλη έγραψε: #16 Δευτέρα στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:17 Ο Zukov_v2 έγραψε: #17 Δευτέρα στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Δε την επιασες ακομα; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:20 Η Εριφύλη έγραψε: #18 Δευτέρα στις 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Click για ανάπτυξη... Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:21 Ο Zukov_v2 έγραψε: #19 Δευτέρα στις 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Click για ανάπτυξη... Εκει θα φυγει ολος ο μισθος ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο ilias90 έγραψε: #20 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Κι εμείς κυνηγούσαμε πρωτάθλημα από το 1985 και το πήραμε εν τέλει το 2019. Υπομονή και επιμονή, κι αν γίνει το καλό μπες στέκι να μας το πεις να πανηγυρίσουμε μαζί. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Και με τον Άγιο Βασίλη έτσι κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι κούκλος. Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:17 Ο Zukov_v2 έγραψε: #17 Δευτέρα στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Δε την επιασες ακομα; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:20 Η Εριφύλη έγραψε: #18 Δευτέρα στις 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Click για ανάπτυξη... Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:21 Ο Zukov_v2 έγραψε: #19 Δευτέρα στις 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Click για ανάπτυξη... Εκει θα φυγει ολος ο μισθος ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο ilias90 έγραψε: #20 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Κι εμείς κυνηγούσαμε πρωτάθλημα από το 1985 και το πήραμε εν τέλει το 2019. Υπομονή και επιμονή, κι αν γίνει το καλό μπες στέκι να μας το πεις να πανηγυρίσουμε μαζί. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μωρέ εμένα με συμφέρει να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έλα όμως που αρέσει σε χιλιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 19:16 Ανάθεμα τις μέλισσες, θα πω. Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Δε την επιασες ακομα;
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:20 Η Εριφύλη έγραψε: #18 Δευτέρα στις 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Click για ανάπτυξη... Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:21 Ο Zukov_v2 έγραψε: #19 Δευτέρα στις 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Click για ανάπτυξη... Εκει θα φυγει ολος ο μισθος ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο ilias90 έγραψε: #20 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Κι εμείς κυνηγούσαμε πρωτάθλημα από το 1985 και το πήραμε εν τέλει το 2019. Υπομονή και επιμονή, κι αν γίνει το καλό μπες στέκι να μας το πεις να πανηγυρίσουμε μαζί. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις πολλους ανταγωνιστες. Click για ανάπτυξη... Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια.
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:21 Ο Zukov_v2 έγραψε: #19 Δευτέρα στις 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Click για ανάπτυξη... Εκει θα φυγει ολος ο μισθος ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο ilias90 έγραψε: #20 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Κι εμείς κυνηγούσαμε πρωτάθλημα από το 1985 και το πήραμε εν τέλει το 2019. Υπομονή και επιμονή, κι αν γίνει το καλό μπες στέκι να μας το πεις να πανηγυρίσουμε μαζί. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μόνο τους followers να δει κάποιος, το καταλαβαίνει ποιοτική ηθοποιός που δεν εμφανίζεται πουθενά, τόσους δεν έχει. Μια βολτίτσα στις παραστάσεις της θα σας λύσει την απορία βέβαια. Click για ανάπτυξη... Εκει θα φυγει ολος ο μισθος
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο ilias90 έγραψε: #20 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Κι εμείς κυνηγούσαμε πρωτάθλημα από το 1985 και το πήραμε εν τέλει το 2019. Υπομονή και επιμονή, κι αν γίνει το καλό μπες στέκι να μας το πεις να πανηγυρίσουμε μαζί.
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμείς Κύριοι την κυνηγάμε από το 2015 Click για ανάπτυξη... Κι εμείς κυνηγούσαμε πρωτάθλημα από το 1985 και το πήραμε εν τέλει το 2019. Υπομονή και επιμονή, κι αν γίνει το καλό μπες στέκι να μας το πεις να πανηγυρίσουμε μαζί.