Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ προσωπικά θεωρώ ωραίο το ξυρισμένο σώμα σε αθλητές και σε gay μόνο.
Palladin μου θα σε πειραζε να σε ρωτησω κατι?
Μην πιστεψεις οτι θελω να ξεκινησω "θεμα", αλλα επειδη με μπερδεψε η απαντηση σου (και ειναι απαντηση πολλων γενικοτερα) θελω να ρωτησω:
Tι διαφορα εχει το ξυρισμενο σωμα σε εναν gay απ'οτι σε εναν str8?
Δηλαδη αν δεις εμενα (υποθετικο, μιας και πλεον δεν κυκλοφορω γυμνος απο τοτε που με πηγαν μεσα γιατο προσεβαλα την δημοσια αισθητικη...

Δηλαδη η τριχα ειναι δειγμα αρενωποτητας και η αφαιρεση αυτης ομορφο θεαμα μονο αν ειναι gay ή αθλητης ο αλλος?
Για τον αθλητη παλι εχω αλλες αποριες.Αθλητης με ποια εννοια?
Αυτος που κανει αθλητισμο-πρωταθλητισμο (στιβο,ποδοσφαιρο,πολο) και τις αφαιρουν ή για κποιον ο οποιος αθλειται γενικα και τις αφαιρει για τον οποιο λογο.(Αθλουμενος γενικα.)
Στο ξαναλεω να μην το παρεις προσωπικα ε?
Ετσι συζητηση να γινεται.

stagonitsa
Νεοφερμένο μέλος

Κάτι που δεν το υποτιμώ, ομως. Απλά οι τρίχες δεν είναι παράσιτα. Είναι αυτοάμυνα.
(Εξαιτίας αυτής της αυταρέσκειας κάνω και έγω αποτρίχωση. )
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

LaLuna
Εκκολαπτόμενο μέλος

τα μονα σημεια που θελω να ειναι καθαρα απο τριχες στον ανδρα ειναι η πλατη και...το επιμαχο σημειο(εστω κοντοκουρεμμενο-ενδειξη υγιεινης)
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

σιχαινομαι τους ατριχους ανδρες....
τα μονα σημεια που θελω να ειναι καθαρα απο τριχες στον ανδρα ειναι η πλατη και...το επιμαχο σημειο(εστω κοντοκουρεμμενο-ενδειξη υγιεινης)

T_Chameleon
Εκκολαπτόμενο μέλος

ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Ξύρισμα σε 2 σημεία του σόματος δικαιολογείτε…αντε και σε ένα 3 αν είσαι επαγγελματίας αθλητής..
Δεν το καταλαβα αυτο...
Απο ποιον δικαιολογειται και ποιος ακριβως ειναι αυτος που καθοριζει σε ποια σημεια "δικαιολογειται" η αφαιρεση ή μη τριχας?

Και γιατι να δικαιολογειται σε 2 και οχι 3.
'Η 3 και οχι μονο ενα?
Κι αυτα τα 2 σημεια ειναι standar?
Ισχυουν γενικα για ολους?
Ας μην τρελαθουμε παιδια!
Ο καθενας σαφως ειναι δικαιολογημενος να ξυρισει ή οχι οποιο σημειο σωματος του θελει και σε οποιον δεν αρεσει (ειτε το ενα ειτε το αλλο) πολυ απλα βρισκει αυτο που του ταιριαζει.
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλα οκ! Μην τα περνεις .... ετσι ειναι για όλους !!! Κανουμε τις επιλογες μας!!! Και αποφασιζουμε τι θα φαμε!!! (Πολυ ορεξη για φαγητο εχω σημερα!)
Μιας και εισαι καινουργια (καλως μας ηρθες κιολας

Ποσο μαλλον για τετοια θεματα.
Απλουστατα σε κατι με το οποιο διαφωνω, εκφραζω αμεσα την διαφωνια μου και συνηθως με τροπο "ερωτηματικο".
(συν του οτι βαριεμαι αφανταστα να βαζω φατσουλες...

Φιλικα τα παραπανω και να ξερεις πως οσο αθωα και αν το λες μερικες φορες με τετοιες προτροπες "μην τα παιρνεις , μην θυμωνεις κτλ κτλ", ξεκινουν παρεξηγησεις.
Οχι οτι εγινε κατι τετοιο τωρα, απλως ενα γενικο tip.

ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Πρεπει να εχουν κατι για να διαφερουν απο μας τις γυναικες στο κατω κατω.
Ειδικά στο κάτω κάτω μέρος, μάλλον έχουμε κάτι που μας κάνει να διαφέρουμε, μήπως δεν το έχεις προσέξει;

μόνο σκέψου γι'ωργο πόσεσ κοπέλες δεν θελουν να ξυρίζονται και απλά ξυρίζονται ή κανουν αποτριχωση για να αρέσουν στα αγόρια
Όχι στην ισότητα των δύο φύλων. Εσείς θα ξυρίζεστε κι εμείς όχι, γιατί έτσι γουστάρουμε, εντάξει;;;

Δηλαδη αν δεις εμενα (υποθετικο, μιας και πλεον δεν κυκλοφορω γυμνος απο τοτε που με πηγαν μεσα γιατο προσεβαλα την δημοσια αισθητικη...) ατριχο, θα πεις οτι "Πωωωω...χαλια αυτος ο Μαριος!", ενω αν με δεις παλι ατριχο και σου πω οτι ειμαι Gay θα πεις οτι ειμαι "ωραιος"?
Για τον αθλητη παλι εχω αλλες αποριες.Αθλητης με ποια εννοια?
Αν σε δει άτριχο φίλε μου, θα πει μάλλον: Αχ τι ωραίος ο Μάριος, κρίμα που είναι gay και δεν μπορώ να του την πέσω

Όσο για τον αθλητισμό και το σεξ άθλημα είναι και μάλιστα απ' τα πλέον καλλιτεχνικά (κάτι σαν το πατινάζ δηλαδή. Φαντάζεστε τον Αλέξη Κωστάλα να περιγράφει τσόντα;

Δεν ξυρίζω τις τρίχες μου, για νά 'χω κάτι να μου σηκώνεται, όταν ακούω χαζά...

Άλλωστε το θεϊκό κορμί μου δεν έχει ανάγκη από έξτρα ομορφιά, καλά είναι κι έτσι.

αριαδνη4852
Νεοφερμένο μέλος

Nininaou
Διάσημο μέλος

Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

(σορρυ για το οφφ τοπικ guys!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- touvlo
- Kate1914
- American Economist
- Libertus
- Memetchi
- Μήτσος10
- Scandal
- Wonderkid
- Jack of Spades
- Unboxholics
- giannhs2001
- giorgos5002
- plot
- kalhkardia
- Ωρορα
- taketrance
- charmander
- fourkaki
- Paragontas7000
- vasilis123321
- Requiem
- Reader
- tslef8
- User2350
- Joji
- _pathfinder_
- aceon
- ggl
- MarcoReus
- Insertcoin
- Chradms12
- The_Unorthodox
- Fin4
- apathier
- McManus
- Superhuman
- Nikos712
- Danaoula2020
- Ολλανδός
- Έμμα
- uni77
- anastasiakan
- Totreno
- hirasawayui
- JohnGreek
- Jocaste
- panagiotis econ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.