Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Βέβαια, αν ερωτευτώ κάποιον δεν με νοιάζει και άτριχος να είναι (λόγω φύσης και όχι τεχνητών μεθόδων!).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Στο σχολείο μου, πολλοί φίλοι μου έχουν αρχήσει και ξυρίζουν τις τρίχες τους σε πόδια, χέρια και στήθος. Όταν τους ρωτώ γιατί, μου λένε πώς έτσι αρέσει στις γυναίκες.
Αυτό αληθεύει; Οι γυναίκες απεχθάνονται τις τρίχες στο ανδρικό σώμα ή είναι απλώς ένας μύθος που πρέπει να καταριφθεί;![]()
Αυτοί υπακούνε στο νόμο της ομοιόστασης. Παραλίγο να την πατήσω έτσι κι εγώ που από μικρός είχα τρίχωμα

X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μου συνεβη μια φορα κατι που ακομα το σκεφτομαι και γελαω. Ειχα γνωρισει ενα παιδι τοτε και με πιανει μια μερα και μου λεει, για περασε το χερι σου πανω στο ποδι μου δεν ειναι τελειο? Ειχε κανει αποτριχωση εκεινη τη μερα και ηθελε να δει ποιανου τα ποδια ηταν πιο ωραια!

kalypso
Περιβόητο μέλος

Γενικά πάντως δε μου αρέσουν οι πολύ τριχωτοί-τους βρίσκω λίγο ew... Αν και σε κάποιες άλλες μπορεί να αρέσουν-περι ορέξεως...

zanin
Διάσημο μέλος

μόνο σκέψου γι'ωργο πόσεσ κοπέλες δεν θελουν να ξυρίζονται και απλά ξυρίζονται ή κανουν αποτριχωση για να αρέσουν στα αγόριαΜία φιλική συμβουλή από μένα, που ειλικρινά, όσο πιο νωρίς το καταλάβεις τόσο το καλύτερο για σένα.
Ποτέ να μην κάνεις κάτι που δεν σ' αρέσει σε σένα, απλά για να αρέσεις στις κοπέλες.
Πάνω απ' όλα πρέπει να τα 'χεις καλά με τον εαυτό σου. Το πρώτο σημαντικό. Αν δεν σέβεσαι τον εαυτό σου.. ε, το εκμπέμπεις προς τα έξω.
Εμένα προσωπικά η σκέψη του "να το κάνω το τάδε γιατί το κάνουν όλοι;" δεν μ' αρέσει, είναι οχλαγωγία.
Φτιάξε το δικό σου προσωπικό στυλ όπως θες εσύ και μην εξαρτάσαι από τις επιταγές των "legends", των μύθων δηλαδή του "τέλειου άντρα" κτλ κτλ.
Σ' άλλες αρέσουν χωρίς τρίχες, άλλες πάλι προτιμούν πιο.. θαμνώδεις τύπους.
Ποτέ μα ποτέ δεν ισχύει μία "γενίκευση" σε όλον τον πληθυσμό. Και φυσικά δεν θα εξαρτηθείς από αυτές τις γενικεύσεις.
Αν μία κοπέλα τώρα σε απορρίψει (ή δεν σ' απορρίψει) μόνο και μόνο για τέτοιες λεπτομέριες, χωρίς να δει ουσιώδη πράγματα (όπως η χημεία μεταξύ σας) ε τότε καλύτερα λίγο περισσότερη μπακουροζωή.
Για όλους έχει ο μπαξές, μη στεναχωριέσαι.![]()
kalypso
Περιβόητο μέλος

μόνο σκέψου γι'ωργο πόσεσ κοπέλες δεν θελουν να ξυρίζονται και απλά ξυρίζονται ή κανουν αποτριχωση για να αρέσουν στα αγόρια
Βασικά δεν είναι ότι δε θέλουμε... Είναι ότι βαριόμαστε τη διαδικασία, πονάμε κλπ.
Κατα τα άλλα σε ποια δεν αρέσει να έχει πόδια με υφή βελούδινη;

zanin
Διάσημο μέλος

Kargas
Νεοφερμένο μέλος

ΤΕΛΟΣ

korinalabrou
Νεοφερμένο μέλος

Το έκανε με λέιζερ και ηλεκτρόλυση για να μην παθαίνει κάτι στο θύλακα των τριχών λόγω εκπαίδευσης (νομίζω θυλακίτιδα).

Στο κεφαλι καλα ειναι, αλλα εκει ειναι και οι πρωτες που πεφτουν οι βλαμενες.

Αν καποιος σκοπευει να το κανει, πρωτα να το κανει γιατι το θελει ο ιδιος** και δευτερον να το κανει σωστα.Αν ειναι αρκουδακι και βαλει ξυραφι, μετα να φροντιζει να ειναι τακτικος γιατι αν βαριεται και το παραταει να βγαινουν σε στυλ "αξυριστος 4ημερων" ειναι λιγο ασχημο το θεαμα.
**Να σημειωσω οτι προσωπικα δεν καταδικαζω το σκηνικο μια κοπελα να πει στο αγορι της οτι "ξες τι?Δεν ειμαι και πολυ fan της τριχας!".
Κι εχω εχω ζητησει αντιστοιχα πραγματα σε κοπελες.Σιγα,δεν ειναι κακο.
Τωρα το αν δεχτει ο ενας, ή κανει υποχωρηση ο αλλος κτλ κτλ ειναι αλλουνου παπα τροπαριο.
Αλλα και παλι σιγα.Η ζωη ειναι γεματη απο ψιλο-υποχωρησεις.
For the recorder, δεν υπηρχε αντιστοιχο θεμα?
roumana
Διάσημο μέλος

…δεν είναι οι τρίχες που κάνουν τον άντρα…

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Πάντως ένα παιδί που τα είχαμε και έκανε εκαπίδευση για κοσμοναύτης στο Καζακστάν ήταν εντελώς άτριχος.
...Παιδί μου μπαϊσεξουαλ ήταν, δες επιτέλούς την αλήθεια...

Nα τους πεις οτι ενα παιδι απο το ίντερνετ, του λεει οτι είναι ασχετος.Ο προπονητής του ανιψιού μου ζήτησε από όλη την ομάδα (15-16 ετών είναι τα αγόρια) να ξυρίζουν τα πόδια τους για να μην ιδρώσουν οι γάμπες και κλείνουν οι πόροι. Δεν ξέρω αν το κάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, πάντως κορίτσια…
…δεν είναι οι τρίχες που κάνουν τον άντρα…![]()
roumana
Διάσημο μέλος

kalypso
Περιβόητο μέλος

Α, μπα… τον γιο μου θα τον παω να μάθει πόλο…![]()
έχω μία εντύπωση ότι κι εκεί τα ξυρίζουν...
αλλά δεν είμαι σίγουρη, εγώ κολυμβητήριο πήγαινα!

roumana
Διάσημο μέλος

Παρατηρώ ότι οι περισσότεροι τουλάχιστον αθλητές ξυρίζουν και το στήθος και τις μασχάλες τους, ακριβώς γιατί αισθητικά ικανοποιούν έτσι πιο πολύ τους θεατές.Ας φανταστούμε ένα ηθοποιό που πρέπει να εμφανιστεί στη σκηνή ημίγυμνος. Ποιον θα χαίρονταν πιο πολύ οι θεατές. Εκείνον που θα έβγαινε στη σκηνή με τρίχες ή χωρίς τρίχες¨
Νομίζω ότι ο άτριχος ηθοποιός θα ικανοποιούσε πιο πολύ τους θεατές, ακριβώς γιατί αισθητικά μας αρέσουνε πιο πολύ οι άτριχοι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- touvlo
- Kate1914
- American Economist
- Libertus
- Memetchi
- Μήτσος10
- Scandal
- Wonderkid
- Jack of Spades
- Unboxholics
- giannhs2001
- giorgos5002
- plot
- kalhkardia
- Ωρορα
- taketrance
- charmander
- fourkaki
- Paragontas7000
- vasilis123321
- Requiem
- Reader
- tslef8
- User2350
- Joji
- _pathfinder_
- aceon
- ggl
- MarcoReus
- Insertcoin
- Chradms12
- The_Unorthodox
- Fin4
- apathier
- McManus
- Superhuman
- Nikos712
- Danaoula2020
- Ολλανδός
- Έμμα
- uni77
- anastasiakan
- Totreno
- hirasawayui
- JohnGreek
- Jocaste
- panagiotis econ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.