vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

pubic hair, μασχαλες τριμμαρισμα
μπαλες, βαση πεους, πλατη αν υπάρχουν ξυρισμα ή laser
στηθος κοιλιακοι τριμμαρισμα μονο αν ειναι υπερβολικες
τα ξυρίζεις όλα αυτά ρε θηρίο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Θα ειμαι ειλικρινης. Ναι.Κορίτσια θα απορρίπτατε έναν άντρα αν είχε τρίχες στην πλάτη;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

τα ξυρίζεις όλα αυτά ρε θηρίο;
αλλά το μούσι όμως μούσι
Γενικά μιλάω τι θεωρώ αισθητικό(πλάτη πχ δε βγάζω)
το μουσι ειναι off topic φιλε

Dias
Επιφανές μέλος

Μα γιατί; Μπορεί να έχει άλλα χαρίσματα. Στο κάτω - κάτω, όταν ήσουνα μικρή δεν κοιμόσουνα αγκαλιά με το αρκουδάκι σου;Θα ειμαι ειλικρινης. Ναι.

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Ξέρω κάποια που κοιμόταν αγκαλιά με ένα γιέτι...Με αρκουδακια ναι, με γοριλλακια ομως οχι.

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Ξέρω κάποια που κοιμόταν αγκαλιά με ένα γιέτι...
![]()
Τουλάχιστον το χειμώνα έκανε οικονομία στην θέρμανση.
Superhuman
Δραστήριο μέλος

Εσείς;

Oι άντρες τις ξυρίζουν για να αρέσουν στις γυναίκες, οι γυναίκες για να αρέσουν στους άντρες, οι γκέι για να αρέσουν...αναλόγως, οι τρίχες στο βωμό της φιλαρέσκειας!ξυρίζουν τις τρίχες τους σε πόδια, χέρια και στήθος. Όταν τους ρωτώ γιατί, μου λένε πώς έτσι αρέσει στις γυναίκες

KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Αν ήμουν με κάποιον που έκανε αποτρίχωση και είχε γαμπίτσα βελούδο, θα του έλεγα με τρόπο ότι δεν μου αρέσει.Ο δικός μου μια φορά είχε κόψει τις τρίχες στις μασχάλες του αρκετά κοντές και μου φάνηκε περίεργο και του το είχα πει!Βέβαια δεν το ξανάκανε...

Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδιά, όπως και να το κάνουμε η τρίχα στον άντρα είναι σέξι!Δεν λέω να είναι πιθηκάνθρωπος, αλλά η φυσιολογική τρίχα σε στήθος, πόδια, μασχάλες είναι ωραία.Νιώθεις ότι είσαι με άντρα ρε παιδί μου.
![]()
Αν ήμουν με κάποιον που έκανε αποτρίχωση και είχε γαμπίτσα βελούδο, θα του έλεγα με τρόπο ότι δεν μου αρέσει.Ο δικός μου μια φορά είχε κόψει τις τρίχες στις μασχάλες του αρκετά κοντές και μου φάνηκε περίεργο και του το είχα πει!Βέβαια δεν το ξανάκανε...![]()
Μάλλον δεν έχεις υπόψην σου τι σημαίνει πραγματικός θάμνος στη μασχάλη

Σε όλες τις περιοχές του σώματος (στήθος, κοιλιά, πλάτη, μέση, χέρια, ώμοι, μασχάλες, πόδια, γλουτοί).
Η αίσθηση μετά από λίγες μέρες που έπεσαν οι τρίχες ήταν τέλεια! Απαλό και λείο δέρμα παντού! Άρεσε απίστευτα και στην κοπέλα μου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Παιδιά καλησπέρα... να παραθέσω και εγώ τη δική μου εμπειρία.Τον προηγούμενο μήνα έκανα λέϊζερ αποτρίχωση παντού σε όλο το σώμα. Full Body όπως λέγεται επίσημα.
Σε όλες τις περιοχές του σώματος (στήθος, κοιλιά, πλάτη, μέση, χέρια, ώμοι, μασχάλες, πόδια, γλουτοί).
Η αίσθηση μετά από λίγες μέρες που έπεσαν οι τρίχες ήταν τέλεια! Απαλό και λείο δέρμα παντού! Άρεσε απίστευτα και στην κοπέλα μου!
Είσαι τυχερός που έχεις αυτή την κοπέλα τότε γιατί εγώ στη θέση της θα σε είχα σκοτώσει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Είσαι τυχερός που έχεις αυτή την κοπέλα τότε γιατί εγώ στη θέση της θα σε είχα σκοτώσει![]()
Full body αποτρίχωση, άρα κορμάρα ο φίλος μας
Με κοπέλα, άρα κάτι καλό του βρήκε, υψηλή αξία άντρα
...και κατα τ αλλα η Αγάπη "θα τον είχε σκοτώσει"

Ναι, αφού θα χες ζήσει πρώτα 50 σκιές του γκρί και όλου του RGB μαζί.

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Full body αποτρίχωση, άρα κορμάρα ο φίλος μας
Με κοπέλα, άρα κάτι καλό του βρήκε, υψηλή αξία άντρα
...και κατα τ αλλα η Αγάπη "θα τον είχε σκοτώσει"
Ναι, αφού θα χες ζήσει πρώτα 50 σκιές του γκρί και όλου του RGB μαζί.![]()
Τώρα μη με κάνετε να επαναλαμβανομαι...
Η ΤΡΙΧΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ._
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Τώρα μη με κάνετε να επαναλαμβανομαι...
Η ΤΡΙΧΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ._
Εξαίρετη ανάρτηση. Τώρα τα λες καλά. Νομίζω είσαι το καλύτερο μέλος του σάιτ.

Guest 468119
Επισκέπτης

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Τι Φλωριες είναι αυτές; Άκου αποτρίχωση στήθος στον άνδρα. Μόνο μασχάλη και γεννητικά όργανα για πρακτικούς και λειτουργικούς λόγους
Νικολάκη άσε τις κριτικές για το ξύρισμα του άλλου. Όύτε γω τα ξυρίζω αλλά έτσι γούσταρε ο αεκάρας ο Νικηφόρος και έτσι έκανε. Και καλά έκανε ο άνθρωπος!
Εσυ άσε τον αμαζόνιο στην κωλότρυπα να κάνει το σκατό ταρζανιές για να ξεκολλήσει και να σκίζει τις ρίζες και να πονάς μετά από κάθε πιάτο φακές.
Άντε μου μπράβο παλικάρι μου.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Παιδιά καλησπέρα... να παραθέσω και εγώ τη δική μου εμπειρία.Τον προηγούμενο μήνα έκανα λέϊζερ αποτρίχωση παντού σε όλο το σώμα. Full Body όπως λέγεται επίσημα.
άρχισε την κολύμβηση όσο προλαβαίνεις να χεις δικαιολογία
nPb
Επιφανές μέλος

Εσυ άσε τον αμαζόνιο στην κωλότρυπα να κάνει το σκατό ταρζανιές για να ξεκολλήσει και να σκίζει τις ρίζες και να πονάς μετά από κάθε πιάτο φακές.
Μου βγήκαν οι φακές από τα αυτιά.
Κάνεις και γλουτό; Είναι απαλός;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- touvlo
- Kate1914
- American Economist
- Libertus
- Memetchi
- Μήτσος10
- Scandal
- Wonderkid
- Jack of Spades
- Unboxholics
- giannhs2001
- giorgos5002
- plot
- kalhkardia
- Ωρορα
- taketrance
- charmander
- fourkaki
- Paragontas7000
- vasilis123321
- Requiem
- Reader
- tslef8
- User2350
- Joji
- _pathfinder_
- aceon
- ggl
- MarcoReus
- Insertcoin
- Chradms12
- The_Unorthodox
- Fin4
- apathier
- McManus
- Superhuman
- Nikos712
- Danaoula2020
- Ολλανδός
- Έμμα
- uni77
- anastasiakan
- Totreno
- hirasawayui
- JohnGreek
- Jocaste
- panagiotis econ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.