Τραγωδία στα Τέμπη (28/2/23)

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.713 μηνύματα.
Τραυματιστηκε καποιος αλλα σημερα ξαναγεννηθηκε η ελπιδα στην χωρα σου φωτη. Ολοι οι ελληνες ενωθηκαμε και βγηκαμε στους δρομους. Απο την αλεξανδρουπολη μεχρι την καλαματα. Οταν εφτασα στην πορεια στα γιαννενα και ειδα μωρα,γερους,ατομα με αμαξιδια ανατριχιασα. Αυτη η μερα θα μεινει στην ιστορια.Επειδη εκατσεσ σπιτι και εβλεπες τιβι, δεν μπορεις να διανοηθεις σημερα τι ζησαμε οσοι ειμαστε παρων στα συλλαλητηρια. Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Λ Α.
Μπράβο ρε Παράγοντα, τα είπες όλα με αυτό το ποστ, ακριβώς to the point. Η συγκίνηση που ένιωσα σήμερα ενώ ανέβαινα στην περιφέρεια και έβλεπα ανθρώπους όλων των ηλικιών να κατευθύνονται εκεί, είναι ένα συναίσθημα που δεν είχα ξανανιώσει.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.856 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.
Βρε Εριφύλη μου, ντροπή σου.... Μα τι λες για τους αθώους ματατζήδες που το μόνο που ήθελαν ήταν να προστατέψουν τους αθώους πολίτες, μαζί με τα παιδιά τους και τα ζωάκια τους, πετώντας τους μολότοφ. Απαπαπαπα μήπως μισείς τους μπάτσους και είσαι της φάσης ACAB 1312? Αίσχος :lol:
Ντρέπομαι🤭

το έγκαυμα στο μάτι μου ήταν πολύ προστατευτικό είναι η αλήθεια. τους ευχαριστώ τόσο πολύ.

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.
Δεν ήταν απλά πάνω από 425 χιλιάδες. Ήταν κοντά στο 1 εκατομμύριο. Ήμουν εκεί. Έκανα να γυρίσω σπίτι 1:30 ώρα λόγω του κόσμου.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ντρέπομαι🤭

το έγκαυμα στο μάτι μου ήταν πολύ προστατευτικό είναι η αλήθεια. τους ευχαριστώ τόσο πολύ.
Σε βρήκε δακρυγόνο;;

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.
Σε βρήκε δακρυγόνο;;
Κατευθείαν στα μούτρα μου. Έχω έγκαυμα κάτω από το μάτι μου, που τσούζει απίστευτα. Άσε ο πόνος στην κοιλιά που με έπιασε όταν τα εισέπνευσα (και εισέπνευσα και γενναία ποσότητα)...

Αλλά σημασία έχει ότι εγώ προστατεύτηκα🤡

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.
Τι λες; Μέχρι πρόσφατα όλοι ήταν ενθουσιασμένοι με τις «επενδύσεις» και με την ανάπτυξη που έφερε ο Μητσοτάκης ( μάλλον τα ψίχουλα σε μορφή επιδομάτων που δώρισε στον λαό).

Ένα μεγάλο μέρος του λαού έπεσε στην παγίδα του ψέματος και προπαγάνδας και τώρα το παίζουν αγανακτισμένοι. Θα το δούμε στις επόμενες κάλπες πόσο αγανακτισμένοι είναι.
Δεν με απασχολεί τι ψήφισαν στο παρελθόν. Αν δεν είναι κομματόσυκλα και άλλαξαν πεποιθήσεις, μου αρκεί.
Πλέον δεν έχει κανένας δικαιολογία, όλοι γνωρίζουν, οπότε όλοι στις επόμενες εκλογές θα στηρίξουν εντελώς εις γνώση τους μια εγκληματική οργάνωση.

Εαν και...για εμένα προσωπικά οι εκλογές είναι άκυρες με περίπου 50% αποχή και λευκά.

Chem2000

Διάσημο μέλος

Κατευθείαν στα μούτρα μου. Έχω έγκαυμα κάτω από το μάτι μου, που τσούζει απίστευτα. Άσε ο πόνος στην κοιλιά που με έπιασε όταν τα εισέπνευσα (και εισέπνευσα και γενναία ποσότητα)...

Πω βρε Εριφύλη μου, περαστικά.... Τι σκουπίδια είναι αυτά και τι εντολές έλαβαν από τους δολοφόνους άραγε.... Εδώ σκέψου ότι έβαλαν ανθρώπους με πολιτικά ρούχα να κάνουν τους αναρχικούς και τους κουκουλοφόρους για να δικαιολογήσουν τη ρίψη δακρυγόνων και μολότοφ. Τα κοπρόσκυλα. Κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή, εκτός από το να είσαι ματατζής.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.202 μηνύματα.

Ωχ, εχω εισπνευσει ίχνη και ήταν τερμα άθλιο ήθελα 2 μπουκαλια παγωμενο νερό να συνελθω, πριν χρόνια βεβαια αλλα δεν το χω ξεχάσει.

Πήγαινε το λιγοτερο σε ενα φαρμακειο ρε συ να σου δωσουν κατι, έστω για το μάτι.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.584 μηνύματα.
Πήγα στην πορεία αλλά μου έκανε εντύπωση ότι κόσμος συζητούσε για τις αυριανές εκδηλώσεις στο Πατρινό Καρναβάλι. :/: Δεν έπεσα από τα σύννεφα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Ωχ, εχω εισπνευσει ίχνη και ήταν τερμα άθλιο ήθελα 2 μπουκαλια παγωμενο νερό να συνελθω, πριν χρόνια βεβαια αλλα δεν το χω ξεχάσει.

Πήγαινε το λιγοτερο σε ενα φαρμακειο ρε συ να σου δωσουν κατι, έστω για το μάτι.
Είναι κάτω από το μάτι, ευτυχώς. Οπτικά δεν φαίνεται σοβαρό, αλλά τσούζει. Το χειρότερο ήταν ο πόνος στην κοιλιά.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.202 μηνύματα.
Είναι κάτω από το μάτι, ευτυχώς. Οπτικά δεν φαίνεται σοβαρό, αλλά τσούζει. Το χειρότερο ήταν ο πόνος στην κοιλιά.
Χημικα ειναι αυτά ρε Έρι, ποιος ξερει και ποσα χρονια τα χουν και τι σκατά έχουν μέσα, τι τρωει ο καημενος ο κόσμος.

Chem2000

Διάσημο μέλος

Πήγα στην πορεία αλλά μου έκανε εντύπωση ότι κόσμος συζητούσε για τις αυριανές εκδηλώσεις στο Πατρινό Καρναβάλι. :/: Δεν έπεσα από τα σύννεφα.
Ελλαδιστάν. Στο μεγαλείο του.
Έχεις maalox μήπως πάρεις και σε βοηθήσει;

yorkie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.591 μηνύματα.

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Αχ καλέ.... δε χρειάζεται να σε πιάνουν... Λίγο να κόψεις κίνηση εδώ μέσα, βλέπεις, έχουμε αρκετούς του.... πέους :lol:
Βαρβατους θα έλεγα, όχι αρκετους :bleh: :redface::bye2:

Έλα το τερμάτισες εσύ :lol::lol:

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.584 μηνύματα.
Δηλαδή πόσο τρόμπες πρέπει να είναι όσοι από αύριο θα σκέφτονται το 3ημερο της Αποκριάς λόγω Καθαράς Δευτέρας; Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Γι' αυτό και δεν αλλάζει τίποτα. Η καφρίλα ξεκινάει από μέρος του λαού που έχει μετατραπεί σε παθητικός όχλος με έμφαση στη βόλεψη και στην καλοπέρασή του. Αν είχε και συναυλία με χορό μετά την πορεία, δεν θα έλεγαν όχι. Για τόσο ξεφτίλες μιλάμε.

Κακώς ο δήμος Πατρέων άφησε φέτος να γίνουν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις καθώς όσο να 'ναι η διάθεση που δημιουργείται είναι κάπως σαν τη ομιλία-συγκέντρωση που κανόνισε η Βλαχάκη με το ΚΚΕ και το Πασοκ. Θα πει κάποιος ότι υπάρχει κόσμος που ζει από τον καρναβαλικό τουρισμό και με τη διασκέδαση του κόσμου αλλά δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες.

Βαρβατους θα έλεγα, όχι αρκετους :bleh: :redface::bye2:

Έλα το τερμάτισες εσύ :lol::lol:

Αφού το άκουσα. Υπάρχει και αυτός ο κόσμος. Βγήκαν στην πορεία για να ανεβάσουν φωτογραφίες ότι πήγαν αλλά κανόνιζαν το πρόγραμμα εξόδου για το τριήμερο. Τι θα πουν μετά στο Δημήτρη, στη Μαρία και στη Σούλα; Δεν πήγαν; :)

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Επιπροσθέτως, το ότι πέταξαν τρελό χημικό ΕΙΔΙΚΑ πάνω στους ηθοποιούς και στο ΣΕΗ, πραγματικά δεν έχω να σχολιάσω κάτι..

Αξίζει κάπου εδώ να πούμε ένα μπράβο στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και στον Ορέστη Τζιόβα, οι οποίοι κάθισαν στη διαδήλωση (παρά τα αμέτρητα χημικά που έφαγαν) μέχρι τώρα...🤍

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.555 μηνύματα.
Αλλά ρε Κουλη, ξερίζωσε τον κώλο σου απο την καρέκλα. Απλή ευθιξία.
Δεν υπάρχει περίπτωση. Εδώ βγήκε η μισή Ελλάδα σήμερα και διέρρευσε, λέει, για ανασχηματισμό! Ούτε καν έτσι σαν σκέψη για εκλογές, ανασχηματισμό! Ότι θα κάνουν τράμπες τα παράσιτα τα υπουργεία μεταξύ τους, αυτό είναι η απάντηση για αυτό που έγινε σήμερα... γι' αυτό λέω, θέλει να συνεχιστεί αυτό που ξεκίνησε... σηκώθηκε και ο κυρ Παντελής (που λένε οι κομμουνιστάς και ο Γιάννης) από τον καναπέ, αλλά το δυσκολότερο από όλα είναι να μην πάει και στρογγυλοκαθίσει για άλλα τριάντα χρόνια...

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.489 μηνύματα.

Πολιτες εναντιον ασφαλιτων.

View attachment 145622

Μίλησα με έναν φίλο που είναι στην Αθήνα και μου είπε πως είχαν πεί πως η αστυνομία θα βάλει και δικούς της μέσα ίσως με καμιά κουκούλα για να τους μπερδέψει και να τους αποκαλύψει ωστε να τους απομονώσει κιόλας μετά.

Ψέμματα ή αλήθεια δε ξέρω.... πέραν αυτού εμένα η απορία μου ειναι γιατι να θέλουν να διαλύσουν τη συγκέντρωση , οι κυβερνητικοί έναν λόγο που μπορώ να σκεφτώ ειναι να τελειώσει γρήγορα για να επαναφέρουν τη κυκλοφορία.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ψέμματα ή αλήθεια δε ξέρω.... πέραν αυτού εμένα η απορία μου ειναι γιατι να θέλουν να διαλύσουν τη συγκέντρωση , οι κυβερνητικοί έναν λόγο που μπορώ να σκεφτώ ειναι να τελειώσει γρήγορα για να επαναφέρουν τη κυκλοφορία.
Για να δειξουν οι Αδώνηδες και λοιποι παραθυρόβιοι ότι οι διαδηλωτές ειναι "κακοί αριστεροί" ή "λαικιστές" που θέλουν το κακό του εξοχότατού μας Konig Jeoffrey Baratheon και οτι ειναι ετεροκλητα βιαια στοιχεια που δεν ειχαν κανενα σκοπο για ειρηνική διαδηλωση.

Δεν υπάρχει περίπτωση. Εδώ βγήκε η μισή Ελλάδα σήμερα και διέρρευσε, λέει, για ανασχηματισμό! Ούτε καν έτσι σαν σκέψη για εκλογές, ανασχηματισμό! Ότι θα κάνουν τράμπες τα παράσιτα τα υπουργεία μεταξύ τους, αυτό είναι η απάντηση για αυτό που έγινε σήμερα... γι' αυτό λέω, θέλει να συνεχιστεί αυτό που ξεκίνησε... σηκώθηκε και ο κυρ Παντελής (που λένε οι κομμουνιστάς και ο Γιάννης) από τον καναπέ, αλλά το δυσκολότερο από όλα είναι να μην πάει και στρογγυλοκαθίσει για άλλα τριάντα χρόνια...
Κατι ακούγεται για Μαιο, υπηρεσιακή με Φλώρο αλλά φήμες...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια