Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.

28-02-25

22:24
ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΒΖΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΝΓια να δειξουν οι Αδώνηδες και λοιποι παραθυρόβιοι ότι οι διαδηλωτές ειναι "κακοί αριστεροί" ή "λαικιστές" που θέλουν το κακό του εξοχότατού μας Konig Jeoffrey Baratheon και οτι ειναι ετεροκλητα βιαια στοιχεια που δεν ειχαν κανενα σκοπο για ειρηνική διαδηλωση.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Κατι ακούγεται για Μαιο, υπηρεσιακή με Φλώρο αλλά φήμες...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.202 μηνύματα.

28-02-25

22:26
Ναι, όλα μετριόνται σε νουμερα. Λιγη γαμημενη ενσυναισθηση δεν έβλαψε. Λες και διαχειριζονται μπακάλικο (και αισχος διαχειριση αποτυχημενη, ακομα κι ετσι να ηταν)ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΒΖΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΝ
Δεν εχω ξαναδει κυβερνηση να ειναι τοσο επιθετικη απεναντι σε θυματα (ρητορικα και μη)
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.

28-02-25

22:31
Έχουμε χούντα, αυτό έχω να πω, και μας τη πλασάρουν ως δημοκρατία. Για αυτό μας απειλούν με ατάκες του στυλ "και αν φύγει ο μητσοτάκης, τι θα κάνετε;;; θα πεινάσετε"Δεν εχω ξαναδει κυβερνηση να ειναι τοσο επιθετικη απεναντι σε θυματα (ρητορικα και μη)
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

28-02-25

22:33
Ομόνοια δεν υπήρχε στο κόσμο. Μπαχαλάκηδες αναρχοάπλυτοι έκαναν επίθεση σε μέλη του Ιερού Λόχου. Παίχτηκε μλκια αφού και οι δικοί μας δεν είχαν πάει προετοιμασμένοι. Που πας με το σταυρό στο χέρι σε τέτοια μέρη δεν ξέρω. Τους πήραν τις σημαίες αλλά ευτυχώς δεν τις έφαγαν τουλάχιστον. Τζάμπα σκηνικό χάσαμε σήμερα αλλά θα επανέλθουμε.
Άπλυτοι τάνες θα έρθουν τσουριές.
Άπλυτοι τάνες θα έρθουν τσουριές.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.202 μηνύματα.

28-02-25

22:35
Το γνωστο διλλημα ΝΔ ή Χάος που ειχαμε και το 2019-2015Έχουμε χούντα, αυτό έχω να πω, και μας τη πλασάρουν ως δημοκρατία. Για αυτό μας απειλούν με ατάκες του στυλ "και αν φύγει ο μητσοτάκης, τι θα κάνετε;;; θα πεινάσετε"
Χάος. Καλύτερα. Το 1989-1990 που δεν μπορουσαν να βγουν αυτοδύναμοι και πλακωνοντουσαν να συγκυβερνησουν, μου λενε οι πιο μεγάλοι (κι εγω τα θυμαμαι αλλα ως παιδι), είχαμε την ησυχία μας.
41% ακομα και 28% σε κανει αυθάδη ως κυβέρνηση.
Γι αυτο και αν και βυζαντινιστής, εγω δε θα είχα παρολαυτα κανενα προβλημα με ισχυρη αντιπολίτευση ακόμα κι απο τα αριστερά..
Να χει κατι να φοβαται. Μην πανε και τον γιγαντωνουν γιατι τρωμε το καυλι ολοι μετα (μετα συγχωρησεως)
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.555 μηνύματα.

28-02-25

22:37
Αυτό το άκουσα κι εγώ από πολλούς, αλλά δεν βλέπω το πώς θα γίνει κάτι τέτοιο. Μοναδική πιθανότητα αν συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις ή αν ο Μασκ βγάλει όντως στη φόρα αποκαλύψεις για σχέσεις ΝΔ-ΑΡΔ (κάτι που επίσης ακούστηκε πολύ).Κατι ακούγεται για Μαιο, υπηρεσιακή με Φλώρο αλλά φήμες...
Valder
Τιμώμενο Μέλος

28-02-25

Θα τριψω τα χέρια μου αμα βγουν οι βρωμες στη φόρα.Αυτό το άκουσα κι εγώ από πολλούς, αλλά δεν βλέπω το πώς θα γίνει κάτι τέτοιο. Μοναδική πιθανότητα αν συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις ή αν ο Μασκ βγάλει όντως στη φόρα αποκαλύψεις για σχέσεις ΝΔ-ΑΡΔ (κάτι που επίσης ακούστηκε πολύ).

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.584 μηνύματα.

28-02-25

Αυτό το άκουσα κι εγώ από πολλούς, αλλά δεν βλέπω το πώς θα γίνει κάτι τέτοιο. Μοναδική πιθανότητα αν συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις ή αν ο Μασκ βγάλει όντως στη φόρα αποκαλύψεις για σχέσεις ΝΔ-ΑΡΔ (κάτι που επίσης ακούστηκε πολύ).

ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΤΗΛΙ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΨΕ; ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ – ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ 57 «ΡΙΧΝΟΥΝ» ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ;
Αναστάτωση και χάος επικρατεί σε ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια πέρα από τα δημοσιογραφικά γραφεία, μετά την αποκάλυψη του Στέφανου Χίου χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια του Ανατρεπτικού Δελτίου του Αλέρτ. Σύμφωνα με πληροφορίες, Ο πρωθυπουργός μόλις έφτασε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι του στα Ηνωμένα...
Chem2000
Διάσημο μέλος

28-02-25

22:38
Ειλικρινά έχουν αρχίσει και είναι χειρότεροι και από τους αριστερούς πλέον. Έχουν πάρει πολύ αέρα. Και δυστυχώς αυτόν τον αέρα εμείς τους τον δώσαμε. Μια μας πήραν την ελευθερία μας με 2 χρόνια κλεισίματα στο σπίτι, 300 ευρώ πρόστιμα, SMS και μαλακίες, μια εξαθλίωσαν οικονομικά το κόσμο και δεν έχει λεφτά να τα βγάζει πέρα, μια συγκαλύπτουν εγκλήματα και έχουν το θράσσος να μιλάνε και να υποννοούν ότι οι γονείς διαμαρτύρονται για να πάρουν τις αποζημιώσεις....Το γνωστο διλλημα ΝΔ ή Χάος που ειχαμε και το 2019-2015
Χάος. Καλύτερα. Το 1989-1990 που δεν μπορουσαν να βγουν αυτοδύναμοι και πλακωνοντουσαν να συγκυβερνησουν, μου λενε οι πιο μεγάλοι (κι εγω τα θυμαμαι αλλα ως παιδι), είχαμε την ησυχία μας.
41% ακομα και 28% σε κανει αυθάδη ως κυβέρνηση.
Γι αυτο και αν και βυζαντινιστής, εγω δε θα είχα παρολαυτα κανενα προβλημα με ισχυρη αντιπολίτευση ακόμα κι απο τα αριστερά..
Να χει κατι να φοβαται. Μην πανε και τον γιγαντωνουν γιατι τρωμε το καυλι ολοι μετα (μετα συγχωρησεως)
Valder
Τιμώμενο Μέλος

28-02-25

22:45
Ναι ο πληθωρισμος ειναι ταχα 3% και πάρτε μια σκατουλα αυξηση σε μισθους και συνταξεις, και αμα κανεις απλα οικονομικα με το 2021 σε καλάθι νοικοκυριου, ειναι (ΗΤΑΝ) 30% πάνω. Τωρα θα ναι τα διπλάσια.Ειλικρινά έχουν αρχίσει και είναι χειρότεροι και από τους αριστερούς πλέον. Έχουν πάρει πολύ αέρα. Και δυστυχώς αυτόν τον αέρα εμείς τους τον δώσαμε. Μια μας πήραν την ελευθερία μας με 2 χρόνια κλεισίματα στο σπίτι, 300 ευρώ πρόστιμα, SMS και μαλακίες, μια εξαθλίωσαν οικονομικά το κόσμο και δεν έχει λεφτά να τα βγάζει πέρα, μια συγκαλύπτουν εγκλήματα και έχουν το θράσσος να μιλάνε και να υποννοούν ότι οι γονείς διαμαρτύρονται για να πάρουν τις αποζημιώσεις....
Σου δινει 3 σου παιρνει 30.
Για να τρωνε οι ολιγάρχες της ενέργειας με χρυσα κουτάλια.
ΜΗΝ δινεις αυξησεις 3% να μην πληθωρίσεις ρε κερατά την αγορά και ρυθμισέ την σε επίπεδο ΦΠΑ καυσιμων και 0% σε ειδη αναγκης και βασικης διατροφής.
Να δεις μετά πως ηρεμει το πράγμα.
Αλλα, 1,9 δις πλεονασμα λεει τον Γενάρη.
Γαμηθειτε να διαμαρτυρεστε και να πεινατε, κι εμεις 2 δις στην τσεπη κανονικά.
ΥΓ: Να σου πω και μια ιστορία για να δεις ποσο ιδια ειναι τα πράγματα με το παρελθον.
Το 1200 δε θυμαμαι ποσο, ο Αλέξιος Φιλανθρωπινος, προσπαθουσε να απελευθερωσει τα παράλια της Μ Ασίας απο τους Τουρκους. Με φιλικο τροπο, τον αγαπουσαν και οι Βυζαντινοί και οι Τουρκοι και τον ηθελαν αυτοκράτορα και τα στρατά του.
Οταν λοιπον απελευθερωνόταν μια περιοχή, το πρώτο πράγμα που έκανε η Κωνσταντινουπολη ήταν "φέρτε λεφτά". Αυτο τους ένοιαζε με το καλημέρα. Οι άνθρωποι ειχαν διαλυθεί, και η ελιτ ζηταγε λεφτά. Πιασανε και τον Αλέξιο και τον τυφλωσαν στο τέλος.
Αποτέλεσμα, ηρθαν οι Τουρκοι πάλι με τα μικρα εμιράτα πριν τους Οθωμανους, και έλεγαν στους Χριστιανούς, ελάτε σε μας και θα σας μετοικήσουμε σε κεινο το σημειο και θα χετε χωράφια και απαλλαγη απο φόρους κλπ. Ολος ο πληθυσμος εγινε αυτο που λεμε μιξοβαρβαροι, αναμειχθηκαν με τους Τούρκους μετά και έληξε μια για πάντα η Ανατολία.
Και σημερα ετσι κάνουν.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.713 μηνύματα.

28-02-25

22:47
Στρατιωτικό στην εξουσία;![]()
ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΤΗΛΙ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΨΕ; ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ – ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ 57 «ΡΙΧΝΟΥΝ» ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ;
Αναστάτωση και χάος επικρατεί σε ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια πέρα από τα δημοσιογραφικά γραφεία, μετά την αποκάλυψη του Στέφανου Χίου χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια του Ανατρεπτικού Δελτίου του Αλέρτ. Σύμφωνα με πληροφορίες, Ο πρωθυπουργός μόλις έφτασε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι του στα Ηνωμένα...www.makeleio.gr
Ουάου x2 για σήμερα, αν ισχύει έστω και ένα ψήγμα από αυτά και δεν πρόκειται απλώς για αερολογίες.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.489 μηνύματα.

28-02-25

22:48
Στρατιωτικό στην εξουσία;
Ουάου x2 για σήμερα, αν ισχύει έστω και ένα ψήγμα από αυτά και δεν πρόκειται απλώς για αερολογίες.
Καλά ο Χίος μια ζωή όνειρα βλέπει... σιγά μην ανεβάσουν στρατιωτικούς στην εξουσία.
back2967
Διάσημο μέλος
Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.699 μηνύματα.

28-02-25

22:51
Α ο Χίος είναι η πηγή για αυτό; Το άκουσα και εγώ και αναρωτιόμουν πως προέκυψε.![]()
Αναστάτωση και χάος επικρατεί σε ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια πέρα από τα δημοσιογραφικά γραφεία, μετά την αποκάλυψη του Στέφανου Χίου χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια του Ανατρεπτικού Δελτίου του Αλέρτ. Σύμφωνα με πληροφορίες, Ο πρωθυπουργός μόλις έφτασε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι του στα Ηνωμένα...www.makeleio.gr
Έμπιστος φαίνεται

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.555 μηνύματα.

28-02-25

22:52
Εγώ θα παραγγείλω μια τεράστια προσωπογραφία της πορτοκαλί αρρώστιας και θα την κρεμάσω πάνω από το προσκέφαλό μου.Θα τριψω τα χέρια μου αμα βγουν οι βρωμες στη φόρα.![]()
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.584 μηνύματα.

28-02-25

22:59
Στρατιωτικό στην εξουσία;
Κρατάμε μια πισινή επειδή το είπε ο Χίος.

Valder
Τιμώμενο Μέλος

28-02-25

23:00
Καλα ο Χιος τον θεωρω γραφικο αλλα ειναι παλιά αλεπού, δεν θα τον απέρριπτα με τη μια.
nPb
Επιφανές μέλος

28-02-25

23:00
Α ο Χίος είναι η πηγή για αυτό; Το άκουσα και εγώ και αναρωτιόμουν πως προέκυψε.
Έμπιστος φαίνεται![]()
Πάντως στο φβ λένε κάποιοι ότι η είδηση παίζει από χθες.

Καλα ο Χιος τον θεωρω γραφικο αλλα ειναι παλιά αλεπού, δεν θα τον απέρριπτα με τη μια.
Ναι, όσο και γραφικός να είναι δεν παύει να λέει κάποιες αλήθειες που χαλάνε τη σούπα του συστημικού κράτους. Ο Χιος παλιά νομίζω δούλευε με τον Θέμο.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.489 μηνύματα.

28-02-25

23:06
Πάντως στο φβ λένε κάποιοι ότι η είδηση παίζει από χθες.
Ναι, όσο και γραφικός να είναι δεν παύει να λέει κάποιες αλήθειες που χαλάνε τη σούπα του συστημικού κράτους. Ο Χιος παλιά νομίζω δούλευε με τον Θέμο.
Kai πιο παλιά έκανε ρεπορτάζ με την Λαμπίρη για τις πουτανες και τα τραβέλια

adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

28-02-25

23:14
Γιατί δεν είναι έγκυρη πηγή τα τραβελια και οι ποτανες ;
Ξέρεις τι πελατολόγιο έχουν;
Την μισή βουλή, την άλλη την έχουν τα άλλα καλά παιδιά
Α ρε Χίο πάντα πρωτοπόρος στις ειδήσεις!!!

Ξέρεις τι πελατολόγιο έχουν;
Την μισή βουλή, την άλλη την έχουν τα άλλα καλά παιδιά

Α ρε Χίο πάντα πρωτοπόρος στις ειδήσεις!!!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν έχουμε στο λέω...αλλιώς πηδαει η χούντα, εμείς δύσκολα αλλάζουμε σε αυτό γούσταΈχουμε χούντα, αυτό έχω να πω, και μας τη πλασάρουν ως δημοκρατία. Για αυτό μας απειλούν με ατάκες του στυλ "και αν φύγει ο μητσοτάκης, τι θα κάνετε;;; θα πεινάσετε"

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 243 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- camil
- charmander
- ROM32
- Reader
- chester20080
- giannhs2001
- touvlo
- Wonderkid
- Paragontas7000
- Αντικειμενικός
- johnsala
- Corfu kitty
- Joji
- A350
- akis_95
- vasilis123321
- fmarulezkd
- Memetchi
- Kate1914
- Scandal
- Jack of Spades
- fourkaki
- taketrance
- synthnightingale
- Dr. Gl. Luminous
- American Economist
- Libertus
- back2967
- iminspain
- Unboxholics
- bibliofagos
- Entropy24
- J.Cameron
- Giorgkalo
- Ryuzaki
- Debugging_Demon
- Evi Papa
- Εριφύλη
- italian
- louminis
- GeorgePap2003
- Scarlet Fox
- gegeorgiou90
- fockos
- giorgos5002
- gaidouri
- Unicex
- AggelikiGr
- Angel95
- Ilma
- Rene2004
- jj!
- Hased Babis
- TehWinnerGR
- NeosUser2023
- kalhkardia
- thenutritionist
- Μήτσος10
- despoina13
- bboys
- bouk0u
- stee
- tsiobieman
- pinkheart
- Ωρορα
- Skeptic95
- physicscrazy
- Andante
- Chris1993
- SlimShady
- DimitraA.
- Μαυρίκιος
- Athens2002
- ghоul
- Advocatus diaboli
- Fernando_A
- AndreasM96
- Teo95
- jellojina
- User2350
- phleidhs
- Alessandra Eliza
- Esperos1
- Ariana2018
- Maraki4you
- Antonia Alexandra
- ggl
- Annie
- fretoe
- epote
- aggelosst9
- hirasawayui
- marww
- iew
- Luludaki
- suaimhneas
- Galleon
- Mitsaras23
- AK-92
- theodle
- AN.PA
- ougkampougka
- afantos
- Indiana Jones
- art_of_poetry
- Στεφανος56
- Δροσουλίτης
- Meow
- eukleidhs1821
- dmav
- Johnny15
- Abiogenesis
- ΘανάσοςG4
- Nala
- kleoniki05
- Ness
- Εχέμυθη
- bigthor
- P.Dam.
- Sosstoss
- efiger
- arko
- valsamis
- Rania00
- Giann1s
- lepipini
- Viedo
- epan
- Sevasti
- Galini66
- Κλημεντίνη
- charitos
- Chris2756
- FreeNotes
- Dreamer_SW
- snowy
- Rosario15
- sakismaster
- ag97
- denksero
- Έμμα
- Metalhead_4_life
- Stelios725
- ESTELLA
- spring day
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.