American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.888 μηνύματα.

07-03-23

05:40
Υπάρχουν δύο λέξεις μόνο.
Ανθρωπιά και ενσυναίσθηση.
Ένας άνθρωπος που έχει μυαλο και τα 2 αυτα που ανέφερα ξέρει πως να κινηθεί στη καθημερινότητα του.
Το να φας δεν είναι το ίδιο με το να πας στα σκυλαδικα.
Πολύ απλοϊκή σκέψη / πόρισμα που δεν είναι σωστό.
Resaldis
Δραστήριο μέλος
Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.

07-03-23

05:41
Δεν γνωρίζω τι έφταιξε, γνωρίζω καλά όμως πως ένα αυταρχικό βαθύ κράτος υπό τον έλεγχο και την ευθύνη της ηγεσίας της κυβέρνησης σκορπά τα χρήματά μας για να παρακολουθεί δεκάδες χιλιάδες πολίτες, ακόμη και στις πιο ιδιωτικές τους στιγμές, ποιος ξέρει με ποια κίνητρα και ποια παρόρμηση, αλλά αδυνατεί να παρακολουθήσει την πορεία δύο τρένων που κινούνται το ένα απέναντι στο άλλο. Γιατί τελικά, αν παρακολουθούσαν τρένα αντί για ανθρώπους, σήμερα δεν θα θρηνούσε ούτε θα καταριόταν μια χώρα ολόκληρη.

Νίκος Μαραντζίδης: Στ’ αλήθεια λοιπόν μένουμε Ευρώπη;
Τελικά, αν παρακολουθούσαν τρένα αντί για ανθρώπους, σήμερα δεν θα θρηνούσε ούτε θα καταριόταν μια χώρα ολόκληρη.

Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

07-03-23

06:21
Που δεν υπάρχουν και είναι αποδεδειγμένο!Ανθρωπιά και ενσυναίσθηση.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.308 μηνύματα.

07-03-23

08:06
Αυτός είσαι ρε Ζουστ, ένας Άδωνις να αποποιείται τις ευθύνες τους μας έλειπε για να ολοκληρωθεί το καρέ
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

07-03-23

08:08
Άκουσες τι είπε; Γιατί βλέπω πως αντέδρασες στα πρώτα δευτερόλεπτα... Τηλεματική υπήρχε στην Λάρισα. Μίλησε για τριπλό λάθος. Τα άκουσες αυτά;Αυτός είσαι ρε Ζουστ, ένας Άδωνις να αποποιείται τις ευθύνες τους μας έλειπε για να ολοκληρωθεί το καρέ
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.888 μηνύματα.

07-03-23

08:13
Ευρωπαϊκή βοήθεια για την ασφάλεια των τρένων στην Ελλάδα.
www.kathimerini.gr

Τραγωδία στα Τέμπη: Ευρωπαϊκή βοήθεια για την ασφάλεια των ελληνικών τρένων
Επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσουν εμπειρογνώμονες της Κομισιόν και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Σιδηροδρόμων (ERA) προκειμένου να συζητήσουν με την ελληνική κυβέρνηση για το πώς θα μπορέσουν οι ευρωπαϊκές αρχές να βοηθήσουν στον εκσυγχρονισμό και την ασφάλεια των ελληνικών σιδηροδρόμων.
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.996 μηνύματα.

07-03-23

08:15
Επίσης την αναρρωτικη την πήρε από Βόλο ενώ μένει Λάρισα και εντελώς τυχαία αυτός που έδωσε την εντολη στον γιατρό να υπογράψει είναι ο διευθυντής ενός νοσοκομείου στον Βόλο που κατεβαίνει υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ και ο επιθεωρητής είναι συνδικαλιστής του ΠΑΣΚΕ. Για να πάρεις 30 ημέρες αναρρωτική πρέπει να είσαι βαριά ή μετά από επέμβαση. Δεν μιλάμε για 3 μέρες αναρρωτική αλλά για 30.
Το ζήτημα ότι ήταν ασθενης στο τμημα το προσπερνάς. Μιλαμε γι Βολο- Λάρισα όχι για πχ Λάρισα- Ρόδο. Μπορεί να πρόκειται για απλο πόνο στη μεση μέχρι και βαρια δισκοπαθεια με στένωση μεσοσπονδύλιου σωλήνα, η οποία όχι μονο βδομαδες αλλά και μηνες μπορεί να προκαλεί οξύτατο πόνο , ακομα να χρήζει και οπιοειδή. Δεν ξέρουμε ακριβώς για τι πρόκειται και βγαζουμε συμπεράσματα.
Συμφωνω ότι μπορεί να την πήρε όχι μονο τυχαία αλλά με κάποια σκοπιμότητα. Αν πρόκειται για μι βαρια πάθηση ομως η αναρρωτική και η κάθε αναρρωτική έχει βαση , ανεξάρτητων κινήτρων που αυτή λαμβάνεται από τον ασθενή.
Ο Πλεύρης φαινεται ότι το αυγό του μπήκε στον κωλο στην συνέντευξη που έδωσε για το θέμα και ότι ψάχνει κάποιον να ξεφορτωθεί την ευθυνη, λέγοντας ότι «δεν συνδέεται με κατι χρόνιο η οξυ», ενώ πολυ καλα μια παραπάνω κατάσταση μπορεί να ειναι τόσο χρονια όσο και να κάνει βαριές οξειες εξάρσεις.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.888 μηνύματα.

07-03-23

08:48
Αν και δε πολυ πάω τον Κανάκη, στην εκπομπή του τα είπε πολύ σωστά. Δε ξέρω τι κίνητρο έπαιξε από πίσω, πάντως ο,τι είπε με βρίσκει σύμφωνη. Όποιος τους ξαναψηφίσει απορώ αν θα έχει καθαρή συνείδηση...
Όταν λες οποίος τους ξαναψηφίσει εννοείς τη ΝΔ η το σύνολο των κομμάτων που κυβέρνησαν την Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια;; Αν εννοείς το πρώτο φοράς παρωπίδες καθώς δεν ευθύνεται μόνο η ΝΔ για το χαλί των σιδηροδρόμων αλλά το σύνολο των κομμάτων που κυβέρνησαν. Αν εννοείς το 2ο μπορείς να μας πεις κάποια αξιόπιστη εναλλακτική που θα βγάλει την Ελλάδα από το τέλμα;;
Όσο αφορά τον Κανάκη αναρωτιέμαι αν πήγε να δώσει αίμα στους ανθρώπους που το είχαν ανάγκη, αναρωτιέμαι αν έστειλαν σαν εκπομπή ένα στεφάνι ως ένδειξη πένθους , αναρωτιέμαι αν μετά το τέλος της εκπομπής είναι το ίδιο θλιμμένος η απλά εκεί τελειώνει το ρόλος του. Λέει ότι δεν μπορεί να κάνει το ράδιο αρβύλα καθώς πλέον έχουν γίνει πολλά και τίποτα δεν είναι το ίδιο. Αν θυμάμαι καλά η εκπομπή αυτή παίζει 14 χρόνια περίπου σωστά;; Σε αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα έχουν χάσει τη ζωή τους 1.400.000 άνθρωποι από διαφορά αιτία, η χώρα βίωσε την εξαθλίωση λόγω της κρίσης, 24 άτομα έχασαν τη ζωή τους στη Μανδρα , 102 άτομα έχασαν τη ζωή τους στο Μάτι, πρόσφατα 45.000 άτομα έχασαν τη ζωή τους στην γειτονική Τουρκία. Τόσα θλιβερά γεγονότα συμβαίνουν καθημερινά όμως ο Κανακης και η παρέα του μια χαρά συνέχιζαν την εκπομπή τους και μια χαρά ασκούν κριτική στους πάντες από μια καρέκλα καρικατουρας που τους έχουν δώσει. Συμπέρασμα είναι ότι προφανώς ούτε οι Ράδιο αρβύλα ούτε καμία εκπομπή δεν τα νιώθουν αυτά που λένε, απλά λένε κάτι μπας και αυξήσουν την τηλεθέαση. Σε 10 ημέρες το πολύ όλοι αυτά θα αρχίσουν την παλιά καλή ρουτίνα τους.
back2967
Διάσημο μέλος
Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.700 μηνύματα.

07-03-23

10:03
Βέβαια δεν είναι η τεχνογνωσία που μας λείπει ούτε τα λεφτά που είχαν δώσει και μας δίνουν και με το παραπάνω.Ευρωπαϊκή βοήθεια για την ασφάλεια των τρένων στην Ελλάδα.
![]()
Τραγωδία στα Τέμπη: Ευρωπαϊκή βοήθεια για την ασφάλεια των ελληνικών τρένων
Επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσουν εμπειρογνώμονες της Κομισιόν και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Σιδηροδρόμων (ERA) προκειμένου να συζητήσουν με την ελληνική κυβέρνηση για το πώς θα μπορέσουν οι ευρωπαϊκές αρχές να βοηθήσουν στον εκσυγχρονισμό και την ασφάλεια των ελληνικών σιδηροδρόμων.www.kathimerini.gr
Όπως παραδέχεται ο ίδιος ο ΟΣΕ μετά από μια φωτιά στην περιοχή το καλοκαίρι του 2015 που έπαθαν κάποια καλώδια ζημιά το σύστημα υπολειτουργούσε και μετά από άλλη μια φωτιά το καλοκαίρι του 2019 το σύστημα σταμάτησε να λειτουργεί εντελώς.
Δεν είναι θέμα έλλειψης τεχνογνωσίας πως ότι χαλάει δεν φτιάχνεται ποτέ ή ότι εργολάβοι παίρνουν έργα που δεν ολοκληρώνουν ποτέ ή ολοκληρώνουν με κάτι δεκαετίες καθυστέρηση χωρίς συνέπειες.
Τον Ιούλιο του 2015, μετά την πυρκαγιά του Λιτοχώρου, η τηλεδιοίκηση Λάρισας υποβαθμίστηκε σημαντικά και πρακτικά έπαψε να λειτουργεί ως πλήρης τηλεδιοίκηση. Η μόνη δυνατότητα που διατηρούσε το σύστημα τηλεδιοίκησης ήταν η παρακολούθηση της διαδρομής από την είσοδο της Λάρισας ως την είσοδο Νέων Πόρων. Δεν υπήρχε δυνατότητα τηλεχειρισμών για τη χάραξη διαδρομών μεταξύ των Σταθμών παρά μόνο διευθέτηση μεμονωμένων αλλαγών τροχιάς.
Μετά τη φωτιά του Ιουλίου του 2019 στην περιοχή της Ζάχαρης Λάρισας, κατεστράφησαν τα καλώδια και ο εξοπλισμός και η τηλεδιοίκηση Λάρισας βγήκε ολοκληρωτικά εκτός λειτουργίας και καταργήθηκε.

Ο ΟΣΕ διαψεύδει ότι υπήρχε τηλεδιοίκηση στη Λάρισα ως το 2019 - iefimerida.gr
Σε διευκρινίσεις σχετικά με τη λειτουργικότητα της τηλεδιοίκησης προχωρά ο ΟΣΕ.

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.078 μηνύματα.

07-03-23

10:50
1. Σύμφωνα με τον Χρήστο Ρετσινά, πρώην διευθυντή ασφαλείας τραινοσε, τηλεματική, και μονάχα στην απλη μορφή της, υπάρχει μόνο στο τμήμα τιθορέα-λαρισα.Άκουσες τι είπε; Γιατί βλέπω πως αντέδρασες στα πρώτα δευτερόλεπτα... Τηλεματική υπήρχε στην Λάρισα. Μίλησε για τριπλό λάθος. Τα άκουσες αυτά;
2. Επειδή μίλησες για τριπλό λάθος λοιπόν, θα στο πω σύντομα με απλα λόγια χωρις πολλα πολλα, Σκέψου πόσο σάπιες είναι επομένως οι σιδηροδρομικες υποδομές για να τον άφησαν να κάνει 3 διαδοχικά λάθη χωρίς να του το επισημανει αυτόματα κάποια δικλειδα ασφαλείας (το πιο απλο) ή να το διορθώσει αυτόματα (πιο advanced σύστημα, ETCS τύπου level 1), συστήματα τα οποία το κράτος όφειλε να έχει εγκαταστήσει και να είναι λειτουργικά εδω και πολλα χρονια, ενώ έχει καταχραστει 27 δις υποτίθεται για να τα κάνει χωρίς να έχει κάνει σχεδόν τίποτα εν τέλει!
‐--------------------------------------------------------------
Το ζήτημα ότι ήταν ασθενης στο τμημα το προσπερνάς. Μιλαμε γι Βολο- Λάρισα όχι για πχ Λάρισα- Ρόδο. Μπορεί να πρόκειται για απλο πόνο στη μεση μέχρι και βαρια δισκοπαθεια με στένωση μεσοσπονδύλιου σωλήνα, η οποία όχι μονο βδομαδες αλλά και μηνες μπορεί να προκαλεί οξύτατο πόνο , ακομα να χρήζει και οπιοειδή. Δεν ξέρουμε ακριβώς για τι πρόκειται και βγαζουμε συμπεράσματα.
Συμφωνω ότι μπορεί να την πήρε όχι μονο τυχαία αλλά με κάποια σκοπιμότητα. Αν πρόκειται για μι βαρια πάθηση ομως η αναρρωτική και η κάθε αναρρωτική έχει βαση , ανεξάρτητων κινήτρων που αυτή λαμβάνεται από τον ασθενή.
Ο Πλεύρης φαινεται ότι το αυγό του μπήκε στον κωλο στην συνέντευξη που έδωσε για το θέμα και ότι ψάχνει κάποιον να ξεφορτωθεί την ευθυνη, λέγοντας ότι «δεν συνδέεται με κατι χρόνιο η οξυ», ενώ πολυ καλα μια παραπάνω κατάσταση μπορεί να ειναι τόσο χρονια όσο και να κάνει βαριές οξειες εξάρσεις.
Παιδιά δεν υπάρχει λόγος να μαλώνετε. Είναι αδιάφορο το αν πήρε ο προϊστάμενος αναρρωτική άδεια ή οχι, αν την πήρε με σκοπιμότητα ή οχι, αν τον είδε γιατρός ή οχι, δεν έχει σημασία στην τελική. Η αστυνομία, ο εισαγγελέας, ο δικαστής και λοιποί θα τον προσεγγίσουν σε κάθε περίπτωση, ειτε σπίτι του, ειτε τηλεφωνικά, ειτε μόλις γίνει καλα στη χειρότερη, και θα φτάσουν to the bottom of this, θα μαθευτεί η αλήθεια, δεν αλλάζει τίποταΕπίσης την αναρρωτικη την πήρε από Βόλο ενώ μένει Λάρισα και εντελώς τυχαία αυτός που έδωσε την εντολη στον γιατρό να υπογράψει είναι ο διευθυντής ενός νοσοκομείου στον Βόλο που κατεβαίνει υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ και ο επιθεωρητής είναι συνδικαλιστής του ΠΑΣΚΕ. Για να πάρεις 30 ημέρες αναρρωτική πρέπει να είσαι βαριά ή μετά από επέμβαση. Δεν μιλάμε για 3 μέρες αναρρωτική αλλά για 30.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.

07-03-23

11:13
Μην αφήνεις για αυριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα... Γιατί αυριο μπορεί να αναγκαστείς να το κάνεις με επαχθεστερους όρους και συνθήκες. Η αναβλητικότητα δεν είναι καλή στον οποιονδήποτε τομέα της ζωής είτε ατομικής είτε συλλογικής.
Τώρα συσκεπτονται πυρετωδως λέει...
Έχει παραλυσει όλη η χώρα δεν υπάρχουν τρένα και τόσους νεκρους επειδή δεν έκαναν ότι έπρεπε την ώρα που έπρεπε.
Τώρα συσκεπτονται πυρετωδως λέει...
Έχει παραλυσει όλη η χώρα δεν υπάρχουν τρένα και τόσους νεκρους επειδή δεν έκαναν ότι έπρεπε την ώρα που έπρεπε.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.

07-03-23

11:38
Εννοώ όλα τα κόμματα, μηδενός εξαιρουμένου. ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ κτλ είναι ο,τι χειρότερο θα μπορούσαμε να έχουμε για κυβέρνηση. Είναι άνθρωποι ανίκανοι και άσχετοι να διακυβερνήσουν τη μπανανία αυτή. Από εκεί και πέρα όχι, δεν έχω να προτείνω κάτι άλλο, αλλά όχι, δε πρόκειται να ψηφίσω ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αν εσύ ή ο οποιοσδήποτε, θέλετε να ψηφίσετε ΝΔ επειδή έχετε χρήματα ή σας συμφέρει η πολιτική Μητσοτάκη, καλώς και να κάνετε. Εγώ είμαι άκρως αντίθετη οπότε από εμένα είναι όχι. Τσίπρα επίσης δε πρόκειται μετά από ο,τι συνέβη. ΠΑΣΟΚ ας γελάσω καλύτερα.Προσωπικά θα ψηφίσω στις εκλογές, αλλά δεν έχω σκοπό να ψηφίσω κόμμα που θα μπει στη Βουλή. Λευκό ή άκυρο δε θα ρίξω στη κάλπη γιατί απλούστατα θα πάει στο μεγαλύτερο κόμμα το οποίο δεν επιθυμώ. Αυτά από εμένα.Όταν λες οποίος τους ξαναψηφίσει εννοείς τη ΝΔ η το σύνολο των κομμάτων που κυβέρνησαν την Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια;; Αν εννοείς το πρώτο φοράς παρωπίδες καθώς δεν ευθύνεται μόνο η ΝΔ για το χαλί των σιδηροδρόμων αλλά το σύνολο των κομμάτων που κυβέρνησαν. Αν εννοείς το 2ο μπορείς να μας πεις κάποια αξιόπιστη εναλλακτική που θα βγάλει την Ελλάδα από το τέλμα;;
Δε ξέρω τι κάνουν όταν κλείνουν τη κάμερα. Από το να βγαίνουν όμως στη τηλεόραση και να λένε ότι φταίει μόνο ο σταθμάρχης και ότι ο κρατικός μηχανισμός δούλεψε τέλεια, καλύτερα, ακόμα και αν δε το εννοούν, να τους κράζουν γιατί αυτό τους αξίζει εξάλλου. Βαρεθηκαμε να ακούμε τον κάθε πορδοσαλτε, να λέει για θυσίες,όταν μιλάμε για νέα παιδιά. Βαρεθηκαμε να ακούμε τη ψεύτικη συγνωμη του Καραμανλή και του Μητσοτάκη. Βαρεθηκαμε γενικά να ακούμε να αποδίδεται ευθύνη μόνο σε έναν άνθρωπο και όχι σε όλο το δάσος που υπάρχει από πίσω. Βαρεθηκαμε να βλέπουμε την αντιπολίτευση να γαβγίζει και με το που πέφτουν οι κάμερες να γελάνε με το πόνο του κόσμου. Γενικά,βαρεθηκαμε και ακόμα και αν γίνεται από συμφέρον, αξίζουν κράξιμο μπας και ο κόσμος ξυπνήσει.αφορά τον Κανάκη αναρωτιέμαι αν πήγε να δώσει αίμα στους ανθρώπους που το είχαν ανάγκη, αναρωτιέμαι αν έστειλαν σαν εκπομπή ένα στεφάνι ως ένδειξη πένθους , αναρωτιέμαι αν μετά το τέλος της εκπομπής είναι το ίδιο θλιμμένος η απλά εκεί τελειώνει το ρόλος του. Λέει ότι δεν μπορεί να κάνει το ράδιο αρβύλα καθώς πλέον έχουν γίνει πολλά και τίποτα δεν είναι το ίδιο. Αν θυμάμαι καλά η εκπομπή αυτή παίζει 14 χρόνια περίπου σωστά;; Σε αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα έχουν χάσει τη ζωή τους 1.400.000 άνθρωποι από διαφορά αιτία, η χώρα βίωσε την εξαθλίωση λόγω της κρίσης, 24 άτομα έχασαν τη ζωή τους στη Μανδρα , 102 άτομα έχασαν τη ζωή τους στο Μάτι, πρόσφατα 45.000 άτομα έχασαν τη ζωή τους στην γειτονική Τουρκία. Τόσα θλιβερά γεγονότα συμβαίνουν καθημερινά όμως ο Κανακης και η παρέα του μια χαρά συνέχιζαν την εκπομπή τους και μια χαρά ασκούν κριτική στους πάντες από μια καρέκλα καρικατουρας που τους έχουν δώσει. Συμπέρασμα είναι ότι προφανώς ούτε οι Ράδιο αρβύλα ούτε καμία εκπομπή δεν τα νιώθουν αυτά που λένε, απλά λένε κάτι μπας και αυξήσουν την τηλεθέαση. Σε 10 ημέρες το πολύ όλοι αυτά θα αρχίσουν την παλιά καλή ρουτίνα τους.
ΥΓ Επειδή γενικά εδώ σπάνια κάποιος θα πει τη πραγματικότητα με το όνομα της, επειδή φοβάται μη τυχόν παρεξηγηθεί ή οτιδήποτε, εγώ οφείλω να το κάνω και ας πέσει κράξιμο από πίσω, δε με καίει. Αντιλαμβάνομαι ότι είσαι δεξιός. Δικαίωμα σου και μαγκιά σου. Δε θα κάτσουμε να διαπληκτιστούμε για τα πολιτικά, αυτό μας έλειπε τώρα. Ωστόσο φιλική συμβουλή,κράτα μικρό καλάθι πάντα στη ζωή σου. Όσο κακοί είναι οι μεν είναι και οι δε. Και ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και όλοι. Στο λέω γιατί παρατηρώ ότι σαν να υποστηρίζεις τον Κούλη ενώ τον Τσίπρα τον έχεις ξεχεσει. Σωστό θα ήταν να τους ξεχέσεις και τους 2 και όχι μόνο αυτόν που δε σου αρέσει λόγω πεποιθήσεων.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

07-03-23

11:58
Το ότι να φας δεν είναι το ίδιο με το να πας στα σκυλαδικα;;;Πολύ απλοϊκή σκέψη / πόρισμα που δεν είναι σωστό.
Καθόλου απλοϊκή σκέψη. Άμα σε κόβει και πραγματικά σε θλίβει το γεγονός αυτό δεν πας στα μπουζούκια. Για αυτό αναφέρομαι στα περί ανθρωπιάς.
Το να λέτε απλά λυπάμαι και να κρίνετε το μήνυμα μου ως απλοϊκο και λάθος μάλλον σημαίνει ότι χεστηκατε για το έγκλημα και για τους νεκρούς και ότι δεν στεναχωρήθηκατε πραγματικά.
Όσο και για το @Nick890 και επειδή δεν υπάρχει σε πολλούς τι πάει να πει; Εσένα σε ένοιαξε η όχι το συμβάν;
Άμα στους νεκρούς μέσα ήταν συγγενής σας η φίλος σας θα σας έλεγα εγώ αν θα σας άρεσε το περιστατικό.
Όσοι είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λένε.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.078 μηνύματα.

07-03-23

12:00
συμφωνω σε ολα οσα λες απολυτωςΕννοώ όλα τα κόμματα, μηδενός εξαιρουμένου. ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ κτλ είναι ο,τι χειρότερο θα μπορούσαμε να έχουμε για κυβέρνηση. Είναι άνθρωποι ανίκανοι και άσχετοι να διακυβερνήσουν τη μπανανία αυτή. Από εκεί και πέρα όχι, δεν έχω να προτείνω κάτι άλλο, αλλά όχι, δε πρόκειται να ψηφίσω ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αν εσύ ή ο οποιοσδήποτε, θέλετε να ψηφίσετε ΝΔ επειδή έχετε χρήματα ή σας συμφέρει η πολιτική Μητσοτάκη, καλώς και να κάνετε. Εγώ είμαι άκρως αντίθετη οπότε από εμένα είναι όχι. Τσίπρα επίσης δε πρόκειται μετά από ο,τι συνέβη. ΠΑΣΟΚ ας γελάσω καλύτερα.Προσωπικά θα ψηφίσω στις εκλογές, αλλά δεν έχω σκοπό να ψηφίσω κόμμα που θα μπει στη Βουλή. Λευκό ή άκυρο δε θα ρίξω στη κάλπη γιατί απλούστατα θα πάει στο μεγαλύτερο κόμμα το οποίο δεν επιθυμώ. Αυτά από εμένα.
Δε ξέρω τι κάνουν όταν κλείνουν τη κάμερα. Από το να βγαίνουν όμως στη τηλεόραση και να λένε ότι φταίει μόνο ο σταθμάρχης και ότι ο κρατικός μηχανισμός δούλεψε τέλεια, καλύτερα, ακόμα και αν δε το εννοούν, να τους κράζουν γιατί αυτό τους αξίζει εξάλλου. Βαρεθηκαμε να ακούμε τον κάθε πορδοσαλτε, να λέει για θυσίες,όταν μιλάμε για νέα παιδιά. Βαρεθηκαμε να ακούμε τη ψεύτικη συγνωμη του Καραμανλή και του Μητσοτάκη. Βαρεθηκαμε γενικά να ακούμε να αποδίδεται ευθύνη μόνο σε έναν άνθρωπο και όχι σε όλο το δάσος που υπάρχει από πίσω. Βαρεθηκαμε να βλέπουμε την αντιπολίτευση να γαβγίζει και με το που πέφτουν οι κάμερες να γελάνε με το πόνο του κόσμου. Γενικά,βαρεθηκαμε και ακόμα και αν γίνεται από συμφέρον, αξίζουν κράξιμο μπας και ο κόσμος ξυπνήσει.
ΥΓ Επειδή γενικά εδώ σπάνια κάποιος θα πει τη πραγματικότητα με το όνομα της, επειδή φοβάται μη τυχόν παρεξηγηθεί ή οτιδήποτε, εγώ οφείλω να το κάνω και ας πέσει κράξιμο από πίσω, δε με καίει. Αντιλαμβάνομαι ότι είσαι δεξιός. Δικαίωμα σου και μαγκιά σου. Δε θα κάτσουμε να διαπληκτιστούμε για τα πολιτικά, αυτό μας έλειπε τώρα. Ωστόσο φιλική συμβουλή,κράτα μικρό καλάθι πάντα στη ζωή σου. Όσο κακοί είναι οι μεν είναι και οι δε. Και ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και όλοι. Στο λέω γιατί παρατηρώ ότι σαν να υποστηρίζεις τον Κούλη ενώ τον Τσίπρα τον έχεις ξεχεσει. Σωστό θα ήταν να τους ξεχέσεις και τους 2 και όχι μόνο αυτόν που δε σου αρέσει λόγω πεποιθήσεων.
μια διορθωση, το λευκο/ακυρο/αποχη δεν παει ακριβως στο πρωτο κομμα, αν και φαινεται στο τελος ετσι να γινεται
ουσιαστικα μειωνει το εκλογικο μετρο, δηλαδη τον παρονομαστη στο κλασμα που μας δινει το ποσοστο του καθε κομματος. Αν δηλαδη παμε ολοι να ψηφισουμε, το εκλογικο μετρο ειναι 11 εκατομ και αν πχ το πρωτο κομμα παρει 4 εκατομ, το 2ο παρει 2 κοκ, τοτε το ποσοστο ειναι 4/11, 2/11 κοκ. Ομως οσο ο κοσμος ριχνει λευκο/ακυρο ή απεχει, τοτε τα εγκυρα ψηφοδελτια μειωνονται και μειωνεται και το εκλογικο μετρο, αρα το 11 που ειναι ο παρονομαστης μειωνεται πχ παει 8 εκατομ και αρα το ποσοστο ολων των κομματων αυξανεται πχ 4/8, 2/8, με συνεπεια να επωφελειται στο τελος το πρωτο κομμα, αν και ολα τα κομματα παιρνουν μεγαλυτερο ποσοστο.
Resaldis
Δραστήριο μέλος
Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.

07-03-23

12:52
@BeatrixKiddo Ποια είναι η σύγκριση;
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

07-03-23

12:54

Νέες αποκαλύψεις για τον κατηγορούμενο σταθμάρχη - Εκανε τα ρεπό των παλιότερων το μοιραίο βράδυ | in.gr
Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση των Τεμπών βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ξηλώνουν τους γιατρούς που έδωσαν την αναρρωτική στον επιθεωρητή | in.gr
Οι γιατροί που εμπλέκονται στη χορήγηση αναρρωτικής άδειας στον επιθεωρητή του σταθμάρχη Λάρισας τέθηκαν σε αναστολή. Στην ανακρίτρια ο φάκελος της υπόθεσης.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.057 μηνύματα.

07-03-23

13:06
Λοιπόν παιδιά επειδή βλέπω συνεχίζεται αυτό το πράγμα με τα περί διασκεδάσεως. Θα μιλήσω ως άτομο που συμμετείχε σε συγκεντρώσεις ( και θα συμμετέχει και σε αυτές στις επόμενες ημέρες ) και δεν συμμετείχε σε κανενός είδους διασκεδάσεως ως τώρα.
Με το να κουνάμε το δάκτυλο ο ένας στον άλλον και να ορίζουμε ποιος είναι ενσυναίσθητος και ποιος αναίσθητος με τα δικά μας κριτήρια δεν κάνουμε τίποτα. Το ότι διασκεδάζεις δεν σημαίνει πως δεν λυπάσαι ή δεν σέβεσαι τους νεκρούς. Με την ίδια λογική δεν μπορείς να λες ότι λυπάσαι για τη δυστυχία αυτού του κόσμου ( εκπόρνευση παιδιών, σωματεμπορία, εξαθλίωση ανθρώπων κλπ ) και παράλληλα να διασκεδάζεις. Κλείσου μέσα και βγες να διασκεδάσεις όταν η δυστυχία εξαλειφθεί πλήρως από τον κόσμο ειδάλλως είσαι υποκριτής.
Δυστυχώς, οι αθώες ψυχές που έφυγαν για τον κάτω κόσμο δεν θα ξαναγυρίσουν πίσω. Αυτό που μπορούμε όμως να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να ξεριζώσουμε τα αίτια που οδήγησαν στο χαμό τους και να αποτρέψουμε παρόμοιες τραγωδίες. Οπότε το να στολίζουμε το ίνστα με πένθιμα, να απέχουμε από διασκεδάσεις και να φοράμε μαύρα είναι σίγουρα μία προσωπική έκφραση ( που δεν την κρίνω ) αλλά δεν αποτελεί κριτήριο του ποιος είναι αναίσθητος και ενσυνείδητος.
Η απάντησις είναι μία, ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ.
Με το να κουνάμε το δάκτυλο ο ένας στον άλλον και να ορίζουμε ποιος είναι ενσυναίσθητος και ποιος αναίσθητος με τα δικά μας κριτήρια δεν κάνουμε τίποτα. Το ότι διασκεδάζεις δεν σημαίνει πως δεν λυπάσαι ή δεν σέβεσαι τους νεκρούς. Με την ίδια λογική δεν μπορείς να λες ότι λυπάσαι για τη δυστυχία αυτού του κόσμου ( εκπόρνευση παιδιών, σωματεμπορία, εξαθλίωση ανθρώπων κλπ ) και παράλληλα να διασκεδάζεις. Κλείσου μέσα και βγες να διασκεδάσεις όταν η δυστυχία εξαλειφθεί πλήρως από τον κόσμο ειδάλλως είσαι υποκριτής.
Δυστυχώς, οι αθώες ψυχές που έφυγαν για τον κάτω κόσμο δεν θα ξαναγυρίσουν πίσω. Αυτό που μπορούμε όμως να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να ξεριζώσουμε τα αίτια που οδήγησαν στο χαμό τους και να αποτρέψουμε παρόμοιες τραγωδίες. Οπότε το να στολίζουμε το ίνστα με πένθιμα, να απέχουμε από διασκεδάσεις και να φοράμε μαύρα είναι σίγουρα μία προσωπική έκφραση ( που δεν την κρίνω ) αλλά δεν αποτελεί κριτήριο του ποιος είναι αναίσθητος και ενσυνείδητος.
Η απάντησις είναι μία, ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.078 μηνύματα.

07-03-23

13:20
γιατί ακόμα και τώρα μιά βδομάδα μετά που έχουμε μάθει όλα τα σόδομα και γόμορρα που γινόντουσαν στο θέμα τρένα στην ελλάδα του σήμερα, ασχολούμαστε ακόμα με το αν ήταν ένας ο σταθμάρχης ή 10, αν έπρεπε να ήταν αυτός στη βάρδια, αν τον άφησαν μονο του, αν μπηκε με μεσο, αν καλυψε βαρδιες τριτων, ποιος τον εβαλε εκει, ποιον ειχε προϊσταμενο, αν ετρωγε cheetos πριν παει στο μπανιο, αν πηρε αναρρωτικη ο προισταμενος κλπ κλπ κλπ![]()
Νέες αποκαλύψεις για τον κατηγορούμενο σταθμάρχη - Εκανε τα ρεπό των παλιότερων το μοιραίο βράδυ | in.gr
Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση των Τεμπών βλέπουν το φως της δημοσιότητας.www.in.gr
![]()
Ξηλώνουν τους γιατρούς που έδωσαν την αναρρωτική στον επιθεωρητή | in.gr
Οι γιατροί που εμπλέκονται στη χορήγηση αναρρωτικής άδειας στον επιθεωρητή του σταθμάρχη Λάρισας τέθηκαν σε αναστολή. Στην ανακρίτρια ο φάκελος της υπόθεσης.www.in.gr
ναι προφανως και φταινε ολα αυτα, εχουν μεριδιο ευθυνης, ναι θα απολογηθουν θα βρεθει τι εγινε και ολα αυτα, ομως ΔΕΝ ειναι ολα αυτα το βασικο. Με το να επιλεξει καποιος να προβαλλει συνεχεια αυτα περισσοτερο και οχι το γενικοτερο προβλημα και την ανικανοτητα των κυβερνησεων τα τελευταια 5,10,20 χρονια να κανει τρενα της προκοπης που να λειτουργουν με ασφαλεια, ο απλος κοσμος χειραγωγειται και ετεροκατευθυνεται να διαμορφωσει λαθος γνωμη και εικονα.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.614 μηνύματα.

07-03-23

13:20
Δεν καταλαβαίνω. Πόσες φορές περιμένουμε και ψεύτο-ελπίζουμε να γίνει η Ελλάδα κράτος. Φοβάμαι ότι θα είμαι κάποτε 50 ετών (αν ζήσω) και θα συζητάμε το ίδιο θέμα. Αν με ρωτήσετε τότε που πήγαινες στο λύκειο αν άκουγες ή έλεγες το ίδιο πράγμα. Ναι, και μάλιστα με πικραίνει ότι λέω το ίδιο πράγμα και τώρα.
Σημασία έχει ότι μέσα στην μεγάλη λύπη, ο Καραμανλής της δυναστείας θα ξαναείναι υποψήφιος. Μπράβο του που παραιτήθηκε γιατί έπρεπε να ετοιμάσει την υποψηφιότητα του.
Γιάννη τι να πολεμήσεις; Ο βασικός εχθρός της Ελλάδας είναι ο ίδιος ο λαός της Ελλάδας.
Σημασία έχει ότι μέσα στην μεγάλη λύπη, ο Καραμανλής της δυναστείας θα ξαναείναι υποψήφιος. Μπράβο του που παραιτήθηκε γιατί έπρεπε να ετοιμάσει την υποψηφιότητα του.
Γιάννη τι να πολεμήσεις; Ο βασικός εχθρός της Ελλάδας είναι ο ίδιος ο λαός της Ελλάδας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 243 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- Entropy24
- johnsala
- rafaela11
- camil
- charmander
- ROM32
- Reader
- chester20080
- giannhs2001
- touvlo
- Paragontas7000
- Αντικειμενικός
- Corfu kitty
- Joji
- A350
- akis_95
- vasilis123321
- fmarulezkd
- Memetchi
- Kate1914
- Scandal
- Jack of Spades
- fourkaki
- taketrance
- synthnightingale
- Dr. Gl. Luminous
- American Economist
- Libertus
- back2967
- iminspain
- Unboxholics
- bibliofagos
- J.Cameron
- Giorgkalo
- Ryuzaki
- Debugging_Demon
- Evi Papa
- Εριφύλη
- italian
- louminis
- GeorgePap2003
- Scarlet Fox
- gegeorgiou90
- fockos
- giorgos5002
- gaidouri
- Unicex
- AggelikiGr
- Angel95
- Ilma
- Rene2004
- jj!
- Hased Babis
- TehWinnerGR
- NeosUser2023
- kalhkardia
- thenutritionist
- Μήτσος10
- despoina13
- bboys
- bouk0u
- stee
- tsiobieman
- pinkheart
- Ωρορα
- Skeptic95
- physicscrazy
- Andante
- Chris1993
- SlimShady
- DimitraA.
- Μαυρίκιος
- Athens2002
- ghоul
- Advocatus diaboli
- Fernando_A
- AndreasM96
- Teo95
- jellojina
- User2350
- phleidhs
- Alessandra Eliza
- Esperos1
- Ariana2018
- Maraki4you
- Antonia Alexandra
- ggl
- Annie
- fretoe
- epote
- aggelosst9
- hirasawayui
- marww
- iew
- Luludaki
- suaimhneas
- Galleon
- Mitsaras23
- AK-92
- theodle
- AN.PA
- ougkampougka
- afantos
- Indiana Jones
- art_of_poetry
- Στεφανος56
- Δροσουλίτης
- Meow
- eukleidhs1821
- dmav
- Johnny15
- Abiogenesis
- ΘανάσοςG4
- Nala
- kleoniki05
- Ness
- Εχέμυθη
- bigthor
- P.Dam.
- Sosstoss
- efiger
- arko
- valsamis
- Rania00
- Giann1s
- lepipini
- Viedo
- epan
- Sevasti
- Galini66
- Κλημεντίνη
- charitos
- Chris2756
- FreeNotes
- Dreamer_SW
- snowy
- Rosario15
- sakismaster
- ag97
- denksero
- Έμμα
- Metalhead_4_life
- Stelios725
- ESTELLA
- spring day
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.