Εννοώ όλα τα κόμματα, μηδενός εξαιρουμένου. ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ κτλ είναι ο,τι χειρότερο θα μπορούσαμε να έχουμε για κυβέρνηση. Είναι άνθρωποι ανίκανοι και άσχετοι να διακυβερνήσουν τη μπανανία αυτή. Από εκεί και πέρα όχι, δεν έχω να προτείνω κάτι άλλο, αλλά όχι, δε πρόκειται να ψηφίσω ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αν εσύ ή ο οποιοσδήποτε, θέλετε να ψηφίσετε ΝΔ επειδή έχετε χρήματα ή σας συμφέρει η πολιτική Μητσοτάκη, καλώς και να κάνετε. Εγώ είμαι άκρως αντίθετη οπότε από εμένα είναι όχι. Τσίπρα επίσης δε πρόκειται μετά από ο,τι συνέβη. ΠΑΣΟΚ ας γελάσω καλύτερα.Προσωπικά θα ψηφίσω στις εκλογές, αλλά δεν έχω σκοπό να ψηφίσω κόμμα που θα μπει στη Βουλή. Λευκό ή άκυρο δε θα ρίξω στη κάλπη γιατί απλούστατα θα πάει στο μεγαλύτερο κόμμα το οποίο δεν επιθυμώ. Αυτά από εμένα.
Δε ξέρω τι κάνουν όταν κλείνουν τη κάμερα. Από το να βγαίνουν όμως στη τηλεόραση και να λένε ότι φταίει μόνο ο σταθμάρχης και ότι ο κρατικός μηχανισμός δούλεψε τέλεια, καλύτερα, ακόμα και αν δε το εννοούν, να τους κράζουν γιατί αυτό τους αξίζει εξάλλου. Βαρεθηκαμε να ακούμε τον κάθε πορδοσαλτε, να λέει για θυσίες,όταν μιλάμε για νέα παιδιά. Βαρεθηκαμε να ακούμε τη ψεύτικη συγνωμη του Καραμανλή και του Μητσοτάκη. Βαρεθηκαμε γενικά να ακούμε να αποδίδεται ευθύνη μόνο σε έναν άνθρωπο και όχι σε όλο το δάσος που υπάρχει από πίσω. Βαρεθηκαμε να βλέπουμε την αντιπολίτευση να γαβγίζει και με το που πέφτουν οι κάμερες να γελάνε με το πόνο του κόσμου. Γενικά,βαρεθηκαμε και ακόμα και αν γίνεται από συμφέρον, αξίζουν κράξιμο μπας και ο κόσμος ξυπνήσει.
ΥΓ Επειδή γενικά εδώ σπάνια κάποιος θα πει τη πραγματικότητα με το όνομα της, επειδή φοβάται μη τυχόν παρεξηγηθεί ή οτιδήποτε, εγώ οφείλω να το κάνω και ας πέσει κράξιμο από πίσω, δε με καίει. Αντιλαμβάνομαι ότι είσαι δεξιός. Δικαίωμα σου και μαγκιά σου. Δε θα κάτσουμε να διαπληκτιστούμε για τα πολιτικά, αυτό μας έλειπε τώρα. Ωστόσο φιλική συμβουλή,κράτα μικρό καλάθι πάντα στη ζωή σου. Όσο κακοί είναι οι μεν είναι και οι δε. Και ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και όλοι. Στο λέω γιατί παρατηρώ ότι σαν να υποστηρίζεις τον Κούλη ενώ τον Τσίπρα τον έχεις ξεχεσει. Σωστό θα ήταν να τους ξεχέσεις και τους 2 και όχι μόνο αυτόν που δε σου αρέσει λόγω πεποιθήσεων.