Τραγωδία στα Τέμπη (28/2/23)

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.857 μηνύματα.
Σιγά μην ήταν...τι περίμενες αγάπη μου να ειναι;
Να κάνει τι ο αστυνομικός μέσα σε όλο αυτο;

Ειρηνική διαδήλωση είχαμε :)

Μόλις τώρα στο Mega δείχνουν μια γυναίκα που την μεταφέρουν οι αστυνομικοί, καθώς έχει λιποθυμήσει.

ΝΤΡΟΠΗ ΞΑΝΑΛΕΩ.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.124 μηνύματα.

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Μόλις τώρα στο Mega δείχνουν μια γυναίκα που την μεταφέρουν οι αστυνομικοί, καθώς έχει λιποθυμήσει.

ΝΤΡΟΠΗ ΞΑΝΑΛΕΩ.
Δεν λέω κάτι...όλα αναμενόμενα αυτά που ακούω ούτε εκπλήσσομαι..

Εχώ γίνει πολύ σκύλα σε όλους και όλα αυτά..δεν με αγγίζουν..

Όποιος συμμετείχε ΗΞΕΡΕ τι θα γινόταν..δεν ειμαστε λαός για ειρηνικες συγκεντρώσεις οπότε όσοι συμμετέχουν έπαιρναν το ρίσκο.

Αν ήθελαν ας πήγαιναν στα Τέμπη στο σημείο...οχι στο Σύνταγμα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.857 μηνύματα.
Φώτη τα πιστεύεις κι τα λες αυτά ;

σε παρακαλώ, λίγο σεβασμός. Ο κόσμος όφειλε να βγει στους δρόμους
Όλοι μας !

Ο κόσμος καλά έκανε και βγήκε στους δρόμους, μαζί σου. Κανένας δεν έχει έχει δικαίωμα όμως να καταστρέφει ξένες περιουσίες, να πετάει μολότοφ, και να τραυματίζει ανθρώπους που δεν ευθύνονται σε τίποτα. Εγώ αυτό έγραψα, δεν ξέρω τι δεν κατάλαβες.

Ξαναλέω μεγάλη ευθύνη και της αστυνομίας που αφισε την κατάσταση να ξεφύγει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

σε παρακαλώ, λίγο σεβασμός.

Μια χαρά σεβασμό έχω. Εν αντίθεση με του 150-200 αναρχικούς που διέλυσαν την συγκέντρωση. Άρα εκεί να πεις ντροπή, όχι σε εμένα.

Δεν λέω κάτι...όλα αναμενόμενα αυτά που ακούω ούτε εκπλήσσομαι..

Εχώ γίνει πολύ σκύλα σε όλους και όλα αυτά..δεν με αγγίζουν..

Όποιος συμμετείχε ΗΞΕΡΕ τι θα γινόταν..δεν ειμαστε λαός για ειρηνικες συγκεντρώσεις οπότε όσοι συμμετέχουν έπαιρναν το ρίσκο.

Αν ήθελαν ας πήγαιναν στα Τέμπη στο σημείο...οχι στο Σύνταγμα.

Και η Κυβέρνηση έχει ευθύνη όμως, όπως και η αστυνομία.

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.124 μηνύματα.
Κανένας δεν έχει έχει δικαίωμα όμως να καταστρέφει ξένες περιουσίες, να πετάει μολότοφ, και να τραυματίζει ανθρώπους που δεν ευθύνονται σε τίποτα. Εγώ αυτό έγραψα, δεν ξέρω τι δεν κατάλαβες.
Εσύ πιστεύεις ότι τα έκαναν οι αναρχικοί ε ;
Για αυτό τα ματ ούτε που κουνήθηκαν στο προαύλιο της βουλής όταν τα ρίχνανε «οι αναρχικοί» όπως λες

Το παραμύθι πια έχει μασηθεί πολλές φορές

ας μη κοροϊδευόμαστε

American Economist

Επιφανές μέλος

Εσύ πιστεύεις ότι τα έκαναν οι αναρχικοί ε ;
Για αυτό τα ματ ούτε που κουνήθηκαν στο προαύλιο της βουλής όταν τα ρίχνανε «οι αναρχικοί» όπως λες

Το παραμύθι πια έχει μασηθεί πολλές φορές

ας μη κοροϊδευόμαστε

Ναι φίλη μου εκείνοι είναι πίσω από αυτές τις πράξεις, μπορεί να μην σου αρέσει όμως αυτή είναι η αλήθεια. Εδώ και 20 χρόνια τα ίδια κάνουν, δεν θα τους μάθουμε τώρα.

Αντί λοιπόν να λες σε εμένα ντροπή, που απλά έγραψα οτι δεν τιμουνται οι νεκροί με αυτόν τον τρόπο, να το πεις σε αυτούς που διέλυσαν την ειρηνική συγκέντρωση. Ούτε την επιθυμία των συγγενών δεν σεβάστηκαν, οι οποίοι τόνισαν πολλές φορές ότι δεν ήθελαν πολιτικό χαρακτήρα και αναταραχές.

Η αστυνομία καλό μου είναι ο μοχλός της εκάστοτε κυβέρνησης, δεν διαχωρίζεται αυτο :)

Προφανώς.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.586 μηνύματα.
Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; :/:

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Ναι φίλη μου εκείνοι είναι πίσω από αυτές τις πράξεις, μπορεί να μην σου αρέσει όμως αυτή είναι η αλήθεια. Εδώ και 20 χρόνια τα ίδια κάνουν, δεν θα τους μάθουμε τώρα.
Εντάξει, θα σε αφήσω να το πιστεύεις αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα

εγώ ξέρω πολύ καλά ότι είναι πολύ καλά πληρωμένοι όλοι .

Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρινικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; :/:
Κλαίω

American Economist

Επιφανές μέλος

adams33

Δραστήριο μέλος

Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; :/:
Και εγώ γι αυτο δεν πήγα...λέμε τώρα..

Γιατί με τον θυμο που έχω θα φορούσα κουκούλα και θα έκαιγα την βουλή ,με αυτους μεσα :bleh: :bleh:
Ή δεν θα φορούσα και θα με βλέπατε πρώτη μούρη στα κανάλια να πλακωνω στο ξύλο οποίο κομματικο στέλεχος έβλεπα μπροστά μου ...

Γελάω με τον όρο ειρηνική διαδήλωση πάντως..
Ειρηνική με τετοιο gashliting ούτε με ενα κουτί ζαναξ δεν θα γινόταν εφοσον το αίσθημα του δικαίου δεν μπορεί να ελέγξει ένα τέτοιο θυμο :angry:

American Economist

Επιφανές μέλος

Τι εννοείς;;

adams33

Δραστήριο μέλος

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.586 μηνύματα.
Τι εννοείς;;

Eννοώ ότι αφού κάποιοι πήγαν να χαλάσουν τον σκοπό της συγκέντρωσης και να αλλάξουν το κέντρο βάρους της είδησης, γιατί ο κόσμος αφού πήγε με ειρηνικές προθέσεις δεν περιφρουρούν τη διαδήλωση και να τελειώσει η πλάκα με τους κουκουλοφόρους. Τόσα χρόνια όλο κάτι τύπους βλέπουμε που πετάνε αυτοσχέδιες βόμβες και βάζουν φωτιές. Αφού θέλουν τόσο πολύ να καίνε πράγματα, γιατί δεν πάνε να κάψουν ξερά χόρτα και να καθαρίσουν λίγο περιοχές με άγρια χόρτα; :P Τουλάχιστον να πιάσει τόσο η "οργή" που έχουν στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και στον αστικό σχεδιασμό.

American Economist

Επιφανές μέλος

Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν.

adams33

Δραστήριο μέλος

Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν.
Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε..
Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα.
Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα...
Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ...

American Economist

Επιφανές μέλος

Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε..
Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα.
Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα...
Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ...

Δεν ξέρω τι να σου πω. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι στις υπόλοιπες πόλεις δεν παρατηρήθηκαν παρόμοια φαινόμενα.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα
Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια
IMG_1845.jpeg

American Economist

Επιφανές μέλος

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.
Απλώς τα μεταφέρνω από το Twitter.
1740744208437.png

1740744307666.png

Χρήστες Βρείτε παρόμοια