American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:16 Ο American Economist: #2.621 28-02-25 13:16 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Σιγά μην ήταν...τι περίμενες αγάπη μου να ειναι; Να κάνει τι ο αστυνομικός μέσα σε όλο αυτο; Ειρηνική διαδήλωση είχαμε Click για ανάπτυξη... Μόλις τώρα στο Mega δείχνουν μια γυναίκα που την μεταφέρουν οι αστυνομικοί, καθώς έχει λιποθυμήσει. ΝΤΡΟΠΗ ΞΑΝΑΛΕΩ. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:17 Η rafaela11: #2.622 28-02-25 13:17 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: . Οι αναρχικοί Click για ανάπτυξη... Φώτη τα πιστεύεις κι τα λες αυτά ; σε παρακαλώ, λίγο σεβασμός. Ο κόσμος όφειλε να βγει στους δρόμους Όλοι μας ! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:18 Η adams33 έγραψε: #2.623 28-02-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Μόλις τώρα στο Mega δείχνουν μια γυναίκα που την μεταφέρουν οι αστυνομικοί, καθώς έχει λιποθυμήσει. ΝΤΡΟΠΗ ΞΑΝΑΛΕΩ. Click για ανάπτυξη... Δεν λέω κάτι...όλα αναμενόμενα αυτά που ακούω ούτε εκπλήσσομαι.. Εχώ γίνει πολύ σκύλα σε όλους και όλα αυτά..δεν με αγγίζουν.. Όποιος συμμετείχε ΗΞΕΡΕ τι θα γινόταν..δεν ειμαστε λαός για ειρηνικες συγκεντρώσεις οπότε όσοι συμμετέχουν έπαιρναν το ρίσκο. Αν ήθελαν ας πήγαιναν στα Τέμπη στο σημείο...οχι στο Σύνταγμα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:18 Ο American Economist: #2.624 28-02-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φώτη τα πιστεύεις κι τα λες αυτά ; σε παρακαλώ, λίγο σεβασμός. Ο κόσμος όφειλε να βγει στους δρόμους Όλοι μας ! Click για ανάπτυξη... Ο κόσμος καλά έκανε και βγήκε στους δρόμους, μαζί σου. Κανένας δεν έχει έχει δικαίωμα όμως να καταστρέφει ξένες περιουσίες, να πετάει μολότοφ, και να τραυματίζει ανθρώπους που δεν ευθύνονται σε τίποτα. Εγώ αυτό έγραψα, δεν ξέρω τι δεν κατάλαβες. Ξαναλέω μεγάλη ευθύνη και της αστυνομίας που αφισε την κατάσταση να ξεφύγει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: σε παρακαλώ, λίγο σεβασμός. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σεβασμό έχω. Εν αντίθεση με του 150-200 αναρχικούς που διέλυσαν την συγκέντρωση. Άρα εκεί να πεις ντροπή, όχι σε εμένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Δεν λέω κάτι...όλα αναμενόμενα αυτά που ακούω ούτε εκπλήσσομαι.. Εχώ γίνει πολύ σκύλα σε όλους και όλα αυτά..δεν με αγγίζουν.. Όποιος συμμετείχε ΗΞΕΡΕ τι θα γινόταν..δεν ειμαστε λαός για ειρηνικες συγκεντρώσεις οπότε όσοι συμμετέχουν έπαιρναν το ρίσκο. Αν ήθελαν ας πήγαιναν στα Τέμπη στο σημείο...οχι στο Σύνταγμα. Click για ανάπτυξη... Και η Κυβέρνηση έχει ευθύνη όμως, όπως και η αστυνομία. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:22 Η adams33 έγραψε: #2.625 28-02-25 13:22 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Και η Κυβέρνηση έχει ευθύνη όμως, όπως και η αστυνομία. Click για ανάπτυξη... Η αστυνομία καλό μου είναι ο μοχλός της εκάστοτε κυβέρνησης, δεν διαχωρίζεται αυτο rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:23 Η rafaela11: #2.626 28-02-25 13:23 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Κανένας δεν έχει έχει δικαίωμα όμως να καταστρέφει ξένες περιουσίες, να πετάει μολότοφ, και να τραυματίζει ανθρώπους που δεν ευθύνονται σε τίποτα. Εγώ αυτό έγραψα, δεν ξέρω τι δεν κατάλαβες. Click για ανάπτυξη... Εσύ πιστεύεις ότι τα έκαναν οι αναρχικοί ε ; Για αυτό τα ματ ούτε που κουνήθηκαν στο προαύλιο της βουλής όταν τα ρίχνανε «οι αναρχικοί» όπως λες Το παραμύθι πια έχει μασηθεί πολλές φορές ας μη κοροϊδευόμαστε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:25 Ο American Economist: #2.627 28-02-25 13:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσύ πιστεύεις ότι τα έκαναν οι αναρχικοί ε ; Για αυτό τα ματ ούτε που κουνήθηκαν στο προαύλιο της βουλής όταν τα ρίχνανε «οι αναρχικοί» όπως λες Το παραμύθι πια έχει μασηθεί πολλές φορές ας μη κοροϊδευόμαστε Click για ανάπτυξη... Ναι φίλη μου εκείνοι είναι πίσω από αυτές τις πράξεις, μπορεί να μην σου αρέσει όμως αυτή είναι η αλήθεια. Εδώ και 20 χρόνια τα ίδια κάνουν, δεν θα τους μάθουμε τώρα. Αντί λοιπόν να λες σε εμένα ντροπή, που απλά έγραψα οτι δεν τιμουνται οι νεκροί με αυτόν τον τρόπο, να το πεις σε αυτούς που διέλυσαν την ειρηνική συγκέντρωση. Ούτε την επιθυμία των συγγενών δεν σεβάστηκαν, οι οποίοι τόνισαν πολλές φορές ότι δεν ήθελαν πολιτικό χαρακτήρα και αναταραχές. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Η αστυνομία καλό μου είναι ο μοχλός της εκάστοτε κυβέρνησης, δεν διαχωρίζεται αυτο Click για ανάπτυξη... Προφανώς. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:29 Ο nPb έγραψε: #2.628 28-02-25 13:29 Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:29 Η rafaela11: #2.629 28-02-25 13:29 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ναι φίλη μου εκείνοι είναι πίσω από αυτές τις πράξεις, μπορεί να μην σου αρέσει όμως αυτή είναι η αλήθεια. Εδώ και 20 χρόνια τα ίδια κάνουν, δεν θα τους μάθουμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, θα σε αφήσω να το πιστεύεις αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα εγώ ξέρω πολύ καλά ότι είναι πολύ καλά πληρωμένοι όλοι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρινικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Κλαίω American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:30 Ο American Economist: #2.630 28-02-25 13:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: εγώ ξέρω πολύ καλά ότι είναι πολύ καλά πληρωμένοι όλοι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Click για ανάπτυξη... Πως το ξέρεις δηλαδή?? adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:34 Η adams33 έγραψε: #2.631 28-02-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Και εγώ γι αυτο δεν πήγα...λέμε τώρα.. Γιατί με τον θυμο που έχω θα φορούσα κουκούλα και θα έκαιγα την βουλή ,με αυτους μεσα Ή δεν θα φορούσα και θα με βλέπατε πρώτη μούρη στα κανάλια να πλακωνω στο ξύλο οποίο κομματικο στέλεχος έβλεπα μπροστά μου ... Γελάω με τον όρο ειρηνική διαδήλωση πάντως.. Ειρηνική με τετοιο gashliting ούτε με ενα κουτί ζαναξ δεν θα γινόταν εφοσον το αίσθημα του δικαίου δεν μπορεί να ελέγξει ένα τέτοιο θυμο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:34 Ο American Economist: #2.632 28-02-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς;; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:35 Η adams33 έγραψε: #2.633 28-02-25 13:35 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πως το ξέρεις δηλαδή?? Click για ανάπτυξη... Έχει πληροφορίες από άνωθεν..προφητεία Πέθανα με την ερώτηση σου nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:39 Ο nPb έγραψε: #2.634 28-02-25 13:39 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τι εννοείς;; Click για ανάπτυξη... Eννοώ ότι αφού κάποιοι πήγαν να χαλάσουν τον σκοπό της συγκέντρωσης και να αλλάξουν το κέντρο βάρους της είδησης, γιατί ο κόσμος αφού πήγε με ειρηνικές προθέσεις δεν περιφρουρούν τη διαδήλωση και να τελειώσει η πλάκα με τους κουκουλοφόρους. Τόσα χρόνια όλο κάτι τύπους βλέπουμε που πετάνε αυτοσχέδιες βόμβες και βάζουν φωτιές. Αφού θέλουν τόσο πολύ να καίνε πράγματα, γιατί δεν πάνε να κάψουν ξερά χόρτα και να καθαρίσουν λίγο περιοχές με άγρια χόρτα; Τουλάχιστον να πιάσει τόσο η "οργή" που έχουν στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και στον αστικό σχεδιασμό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:40 Ο American Economist: #2.635 28-02-25 13:40 Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:48 Η adams33 έγραψε: #2.636 28-02-25 13:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. Click για ανάπτυξη... Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:57 Ο American Economist: #2.637 28-02-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να σου πω. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι στις υπόλοιπες πόλεις δεν παρατηρήθηκαν παρόμοια φαινόμενα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:58 Η rafaela11: #2.638 28-02-25 13:58 Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:00 Ο American Economist: #2.639 28-02-25 14:00 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια Click για ανάπτυξη... Και αυτό είναι το λογικό. Σε καμία άλλη πόλη δεν έγινε ο πανικός που συνέβη εδώ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:06 Ο Skiyo έγραψε: #2.640 28-02-25 14:06 Απλώς τα μεταφέρνω από το Twitter. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 hlias2000 Wonderkid charmander zahis Kate1914 touvlo giannhs2001 Scandal johnsala camil Entropy24 еще один пророк р... vas 78 Libertus Debugging_Daemon American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Paragontas7000 Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adams33: Σιγά μην ήταν...τι περίμενες αγάπη μου να ειναι; Να κάνει τι ο αστυνομικός μέσα σε όλο αυτο; Ειρηνική διαδήλωση είχαμε Click για ανάπτυξη... Μόλις τώρα στο Mega δείχνουν μια γυναίκα που την μεταφέρουν οι αστυνομικοί, καθώς έχει λιποθυμήσει. ΝΤΡΟΠΗ ΞΑΝΑΛΕΩ.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:17 Η rafaela11: #2.622 28-02-25 13:17 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: . Οι αναρχικοί Click για ανάπτυξη... Φώτη τα πιστεύεις κι τα λες αυτά ; σε παρακαλώ, λίγο σεβασμός. Ο κόσμος όφειλε να βγει στους δρόμους Όλοι μας ! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:18 Η adams33 έγραψε: #2.623 28-02-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Μόλις τώρα στο Mega δείχνουν μια γυναίκα που την μεταφέρουν οι αστυνομικοί, καθώς έχει λιποθυμήσει. ΝΤΡΟΠΗ ΞΑΝΑΛΕΩ. Click για ανάπτυξη... Δεν λέω κάτι...όλα αναμενόμενα αυτά που ακούω ούτε εκπλήσσομαι.. Εχώ γίνει πολύ σκύλα σε όλους και όλα αυτά..δεν με αγγίζουν.. Όποιος συμμετείχε ΗΞΕΡΕ τι θα γινόταν..δεν ειμαστε λαός για ειρηνικες συγκεντρώσεις οπότε όσοι συμμετέχουν έπαιρναν το ρίσκο. Αν ήθελαν ας πήγαιναν στα Τέμπη στο σημείο...οχι στο Σύνταγμα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:18 Ο American Economist: #2.624 28-02-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φώτη τα πιστεύεις κι τα λες αυτά ; σε παρακαλώ, λίγο σεβασμός. Ο κόσμος όφειλε να βγει στους δρόμους Όλοι μας ! Click για ανάπτυξη... Ο κόσμος καλά έκανε και βγήκε στους δρόμους, μαζί σου. Κανένας δεν έχει έχει δικαίωμα όμως να καταστρέφει ξένες περιουσίες, να πετάει μολότοφ, και να τραυματίζει ανθρώπους που δεν ευθύνονται σε τίποτα. Εγώ αυτό έγραψα, δεν ξέρω τι δεν κατάλαβες. Ξαναλέω μεγάλη ευθύνη και της αστυνομίας που αφισε την κατάσταση να ξεφύγει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: σε παρακαλώ, λίγο σεβασμός. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σεβασμό έχω. Εν αντίθεση με του 150-200 αναρχικούς που διέλυσαν την συγκέντρωση. Άρα εκεί να πεις ντροπή, όχι σε εμένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Δεν λέω κάτι...όλα αναμενόμενα αυτά που ακούω ούτε εκπλήσσομαι.. Εχώ γίνει πολύ σκύλα σε όλους και όλα αυτά..δεν με αγγίζουν.. Όποιος συμμετείχε ΗΞΕΡΕ τι θα γινόταν..δεν ειμαστε λαός για ειρηνικες συγκεντρώσεις οπότε όσοι συμμετέχουν έπαιρναν το ρίσκο. Αν ήθελαν ας πήγαιναν στα Τέμπη στο σημείο...οχι στο Σύνταγμα. Click για ανάπτυξη... Και η Κυβέρνηση έχει ευθύνη όμως, όπως και η αστυνομία. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:22 Η adams33 έγραψε: #2.625 28-02-25 13:22 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Και η Κυβέρνηση έχει ευθύνη όμως, όπως και η αστυνομία. Click για ανάπτυξη... Η αστυνομία καλό μου είναι ο μοχλός της εκάστοτε κυβέρνησης, δεν διαχωρίζεται αυτο rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:23 Η rafaela11: #2.626 28-02-25 13:23 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Κανένας δεν έχει έχει δικαίωμα όμως να καταστρέφει ξένες περιουσίες, να πετάει μολότοφ, και να τραυματίζει ανθρώπους που δεν ευθύνονται σε τίποτα. Εγώ αυτό έγραψα, δεν ξέρω τι δεν κατάλαβες. Click για ανάπτυξη... Εσύ πιστεύεις ότι τα έκαναν οι αναρχικοί ε ; Για αυτό τα ματ ούτε που κουνήθηκαν στο προαύλιο της βουλής όταν τα ρίχνανε «οι αναρχικοί» όπως λες Το παραμύθι πια έχει μασηθεί πολλές φορές ας μη κοροϊδευόμαστε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:25 Ο American Economist: #2.627 28-02-25 13:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσύ πιστεύεις ότι τα έκαναν οι αναρχικοί ε ; Για αυτό τα ματ ούτε που κουνήθηκαν στο προαύλιο της βουλής όταν τα ρίχνανε «οι αναρχικοί» όπως λες Το παραμύθι πια έχει μασηθεί πολλές φορές ας μη κοροϊδευόμαστε Click για ανάπτυξη... Ναι φίλη μου εκείνοι είναι πίσω από αυτές τις πράξεις, μπορεί να μην σου αρέσει όμως αυτή είναι η αλήθεια. Εδώ και 20 χρόνια τα ίδια κάνουν, δεν θα τους μάθουμε τώρα. Αντί λοιπόν να λες σε εμένα ντροπή, που απλά έγραψα οτι δεν τιμουνται οι νεκροί με αυτόν τον τρόπο, να το πεις σε αυτούς που διέλυσαν την ειρηνική συγκέντρωση. Ούτε την επιθυμία των συγγενών δεν σεβάστηκαν, οι οποίοι τόνισαν πολλές φορές ότι δεν ήθελαν πολιτικό χαρακτήρα και αναταραχές. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Η αστυνομία καλό μου είναι ο μοχλός της εκάστοτε κυβέρνησης, δεν διαχωρίζεται αυτο Click για ανάπτυξη... Προφανώς. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:29 Ο nPb έγραψε: #2.628 28-02-25 13:29 Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:29 Η rafaela11: #2.629 28-02-25 13:29 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ναι φίλη μου εκείνοι είναι πίσω από αυτές τις πράξεις, μπορεί να μην σου αρέσει όμως αυτή είναι η αλήθεια. Εδώ και 20 χρόνια τα ίδια κάνουν, δεν θα τους μάθουμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, θα σε αφήσω να το πιστεύεις αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα εγώ ξέρω πολύ καλά ότι είναι πολύ καλά πληρωμένοι όλοι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρινικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Κλαίω American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:30 Ο American Economist: #2.630 28-02-25 13:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: εγώ ξέρω πολύ καλά ότι είναι πολύ καλά πληρωμένοι όλοι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Click για ανάπτυξη... Πως το ξέρεις δηλαδή?? adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:34 Η adams33 έγραψε: #2.631 28-02-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Και εγώ γι αυτο δεν πήγα...λέμε τώρα.. Γιατί με τον θυμο που έχω θα φορούσα κουκούλα και θα έκαιγα την βουλή ,με αυτους μεσα Ή δεν θα φορούσα και θα με βλέπατε πρώτη μούρη στα κανάλια να πλακωνω στο ξύλο οποίο κομματικο στέλεχος έβλεπα μπροστά μου ... Γελάω με τον όρο ειρηνική διαδήλωση πάντως.. Ειρηνική με τετοιο gashliting ούτε με ενα κουτί ζαναξ δεν θα γινόταν εφοσον το αίσθημα του δικαίου δεν μπορεί να ελέγξει ένα τέτοιο θυμο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:34 Ο American Economist: #2.632 28-02-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς;; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:35 Η adams33 έγραψε: #2.633 28-02-25 13:35 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πως το ξέρεις δηλαδή?? Click για ανάπτυξη... Έχει πληροφορίες από άνωθεν..προφητεία Πέθανα με την ερώτηση σου nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:39 Ο nPb έγραψε: #2.634 28-02-25 13:39 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τι εννοείς;; Click για ανάπτυξη... Eννοώ ότι αφού κάποιοι πήγαν να χαλάσουν τον σκοπό της συγκέντρωσης και να αλλάξουν το κέντρο βάρους της είδησης, γιατί ο κόσμος αφού πήγε με ειρηνικές προθέσεις δεν περιφρουρούν τη διαδήλωση και να τελειώσει η πλάκα με τους κουκουλοφόρους. Τόσα χρόνια όλο κάτι τύπους βλέπουμε που πετάνε αυτοσχέδιες βόμβες και βάζουν φωτιές. Αφού θέλουν τόσο πολύ να καίνε πράγματα, γιατί δεν πάνε να κάψουν ξερά χόρτα και να καθαρίσουν λίγο περιοχές με άγρια χόρτα; Τουλάχιστον να πιάσει τόσο η "οργή" που έχουν στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και στον αστικό σχεδιασμό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:40 Ο American Economist: #2.635 28-02-25 13:40 Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:48 Η adams33 έγραψε: #2.636 28-02-25 13:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. Click για ανάπτυξη... Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:57 Ο American Economist: #2.637 28-02-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να σου πω. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι στις υπόλοιπες πόλεις δεν παρατηρήθηκαν παρόμοια φαινόμενα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:58 Η rafaela11: #2.638 28-02-25 13:58 Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:00 Ο American Economist: #2.639 28-02-25 14:00 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια Click για ανάπτυξη... Και αυτό είναι το λογικό. Σε καμία άλλη πόλη δεν έγινε ο πανικός που συνέβη εδώ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:06 Ο Skiyo έγραψε: #2.640 28-02-25 14:06 Απλώς τα μεταφέρνω από το Twitter. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 hlias2000 Wonderkid charmander zahis Kate1914 touvlo giannhs2001 Scandal johnsala camil Entropy24 еще один пророк р... vas 78 Libertus Debugging_Daemon American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Paragontas7000 Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: . Οι αναρχικοί Click για ανάπτυξη... Φώτη τα πιστεύεις κι τα λες αυτά ; σε παρακαλώ, λίγο σεβασμός. Ο κόσμος όφειλε να βγει στους δρόμους Όλοι μας !
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:18 Η adams33 έγραψε: #2.623 28-02-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Μόλις τώρα στο Mega δείχνουν μια γυναίκα που την μεταφέρουν οι αστυνομικοί, καθώς έχει λιποθυμήσει. ΝΤΡΟΠΗ ΞΑΝΑΛΕΩ. Click για ανάπτυξη... Δεν λέω κάτι...όλα αναμενόμενα αυτά που ακούω ούτε εκπλήσσομαι.. Εχώ γίνει πολύ σκύλα σε όλους και όλα αυτά..δεν με αγγίζουν.. Όποιος συμμετείχε ΗΞΕΡΕ τι θα γινόταν..δεν ειμαστε λαός για ειρηνικες συγκεντρώσεις οπότε όσοι συμμετέχουν έπαιρναν το ρίσκο. Αν ήθελαν ας πήγαιναν στα Τέμπη στο σημείο...οχι στο Σύνταγμα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:18 Ο American Economist: #2.624 28-02-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φώτη τα πιστεύεις κι τα λες αυτά ; σε παρακαλώ, λίγο σεβασμός. Ο κόσμος όφειλε να βγει στους δρόμους Όλοι μας ! Click για ανάπτυξη... Ο κόσμος καλά έκανε και βγήκε στους δρόμους, μαζί σου. Κανένας δεν έχει έχει δικαίωμα όμως να καταστρέφει ξένες περιουσίες, να πετάει μολότοφ, και να τραυματίζει ανθρώπους που δεν ευθύνονται σε τίποτα. Εγώ αυτό έγραψα, δεν ξέρω τι δεν κατάλαβες. Ξαναλέω μεγάλη ευθύνη και της αστυνομίας που αφισε την κατάσταση να ξεφύγει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: σε παρακαλώ, λίγο σεβασμός. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σεβασμό έχω. Εν αντίθεση με του 150-200 αναρχικούς που διέλυσαν την συγκέντρωση. Άρα εκεί να πεις ντροπή, όχι σε εμένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Δεν λέω κάτι...όλα αναμενόμενα αυτά που ακούω ούτε εκπλήσσομαι.. Εχώ γίνει πολύ σκύλα σε όλους και όλα αυτά..δεν με αγγίζουν.. Όποιος συμμετείχε ΗΞΕΡΕ τι θα γινόταν..δεν ειμαστε λαός για ειρηνικες συγκεντρώσεις οπότε όσοι συμμετέχουν έπαιρναν το ρίσκο. Αν ήθελαν ας πήγαιναν στα Τέμπη στο σημείο...οχι στο Σύνταγμα. Click για ανάπτυξη... Και η Κυβέρνηση έχει ευθύνη όμως, όπως και η αστυνομία. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:22 Η adams33 έγραψε: #2.625 28-02-25 13:22 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Και η Κυβέρνηση έχει ευθύνη όμως, όπως και η αστυνομία. Click για ανάπτυξη... Η αστυνομία καλό μου είναι ο μοχλός της εκάστοτε κυβέρνησης, δεν διαχωρίζεται αυτο rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:23 Η rafaela11: #2.626 28-02-25 13:23 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Κανένας δεν έχει έχει δικαίωμα όμως να καταστρέφει ξένες περιουσίες, να πετάει μολότοφ, και να τραυματίζει ανθρώπους που δεν ευθύνονται σε τίποτα. Εγώ αυτό έγραψα, δεν ξέρω τι δεν κατάλαβες. Click για ανάπτυξη... Εσύ πιστεύεις ότι τα έκαναν οι αναρχικοί ε ; Για αυτό τα ματ ούτε που κουνήθηκαν στο προαύλιο της βουλής όταν τα ρίχνανε «οι αναρχικοί» όπως λες Το παραμύθι πια έχει μασηθεί πολλές φορές ας μη κοροϊδευόμαστε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:25 Ο American Economist: #2.627 28-02-25 13:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσύ πιστεύεις ότι τα έκαναν οι αναρχικοί ε ; Για αυτό τα ματ ούτε που κουνήθηκαν στο προαύλιο της βουλής όταν τα ρίχνανε «οι αναρχικοί» όπως λες Το παραμύθι πια έχει μασηθεί πολλές φορές ας μη κοροϊδευόμαστε Click για ανάπτυξη... Ναι φίλη μου εκείνοι είναι πίσω από αυτές τις πράξεις, μπορεί να μην σου αρέσει όμως αυτή είναι η αλήθεια. Εδώ και 20 χρόνια τα ίδια κάνουν, δεν θα τους μάθουμε τώρα. Αντί λοιπόν να λες σε εμένα ντροπή, που απλά έγραψα οτι δεν τιμουνται οι νεκροί με αυτόν τον τρόπο, να το πεις σε αυτούς που διέλυσαν την ειρηνική συγκέντρωση. Ούτε την επιθυμία των συγγενών δεν σεβάστηκαν, οι οποίοι τόνισαν πολλές φορές ότι δεν ήθελαν πολιτικό χαρακτήρα και αναταραχές. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Η αστυνομία καλό μου είναι ο μοχλός της εκάστοτε κυβέρνησης, δεν διαχωρίζεται αυτο Click για ανάπτυξη... Προφανώς. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:29 Ο nPb έγραψε: #2.628 28-02-25 13:29 Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:29 Η rafaela11: #2.629 28-02-25 13:29 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ναι φίλη μου εκείνοι είναι πίσω από αυτές τις πράξεις, μπορεί να μην σου αρέσει όμως αυτή είναι η αλήθεια. Εδώ και 20 χρόνια τα ίδια κάνουν, δεν θα τους μάθουμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, θα σε αφήσω να το πιστεύεις αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα εγώ ξέρω πολύ καλά ότι είναι πολύ καλά πληρωμένοι όλοι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρινικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Κλαίω American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:30 Ο American Economist: #2.630 28-02-25 13:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: εγώ ξέρω πολύ καλά ότι είναι πολύ καλά πληρωμένοι όλοι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Click για ανάπτυξη... Πως το ξέρεις δηλαδή?? adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:34 Η adams33 έγραψε: #2.631 28-02-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Και εγώ γι αυτο δεν πήγα...λέμε τώρα.. Γιατί με τον θυμο που έχω θα φορούσα κουκούλα και θα έκαιγα την βουλή ,με αυτους μεσα Ή δεν θα φορούσα και θα με βλέπατε πρώτη μούρη στα κανάλια να πλακωνω στο ξύλο οποίο κομματικο στέλεχος έβλεπα μπροστά μου ... Γελάω με τον όρο ειρηνική διαδήλωση πάντως.. Ειρηνική με τετοιο gashliting ούτε με ενα κουτί ζαναξ δεν θα γινόταν εφοσον το αίσθημα του δικαίου δεν μπορεί να ελέγξει ένα τέτοιο θυμο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:34 Ο American Economist: #2.632 28-02-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς;; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:35 Η adams33 έγραψε: #2.633 28-02-25 13:35 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πως το ξέρεις δηλαδή?? Click για ανάπτυξη... Έχει πληροφορίες από άνωθεν..προφητεία Πέθανα με την ερώτηση σου nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:39 Ο nPb έγραψε: #2.634 28-02-25 13:39 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τι εννοείς;; Click για ανάπτυξη... Eννοώ ότι αφού κάποιοι πήγαν να χαλάσουν τον σκοπό της συγκέντρωσης και να αλλάξουν το κέντρο βάρους της είδησης, γιατί ο κόσμος αφού πήγε με ειρηνικές προθέσεις δεν περιφρουρούν τη διαδήλωση και να τελειώσει η πλάκα με τους κουκουλοφόρους. Τόσα χρόνια όλο κάτι τύπους βλέπουμε που πετάνε αυτοσχέδιες βόμβες και βάζουν φωτιές. Αφού θέλουν τόσο πολύ να καίνε πράγματα, γιατί δεν πάνε να κάψουν ξερά χόρτα και να καθαρίσουν λίγο περιοχές με άγρια χόρτα; Τουλάχιστον να πιάσει τόσο η "οργή" που έχουν στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και στον αστικό σχεδιασμό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:40 Ο American Economist: #2.635 28-02-25 13:40 Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:48 Η adams33 έγραψε: #2.636 28-02-25 13:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. Click για ανάπτυξη... Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:57 Ο American Economist: #2.637 28-02-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να σου πω. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι στις υπόλοιπες πόλεις δεν παρατηρήθηκαν παρόμοια φαινόμενα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:58 Η rafaela11: #2.638 28-02-25 13:58 Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:00 Ο American Economist: #2.639 28-02-25 14:00 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια Click για ανάπτυξη... Και αυτό είναι το λογικό. Σε καμία άλλη πόλη δεν έγινε ο πανικός που συνέβη εδώ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:06 Ο Skiyo έγραψε: #2.640 28-02-25 14:06 Απλώς τα μεταφέρνω από το Twitter. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 hlias2000 Wonderkid charmander zahis Kate1914 touvlo giannhs2001 Scandal johnsala camil Entropy24 еще один пророк р... vas 78 Libertus Debugging_Daemon American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Paragontas7000 Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Μόλις τώρα στο Mega δείχνουν μια γυναίκα που την μεταφέρουν οι αστυνομικοί, καθώς έχει λιποθυμήσει. ΝΤΡΟΠΗ ΞΑΝΑΛΕΩ. Click για ανάπτυξη... Δεν λέω κάτι...όλα αναμενόμενα αυτά που ακούω ούτε εκπλήσσομαι.. Εχώ γίνει πολύ σκύλα σε όλους και όλα αυτά..δεν με αγγίζουν.. Όποιος συμμετείχε ΗΞΕΡΕ τι θα γινόταν..δεν ειμαστε λαός για ειρηνικες συγκεντρώσεις οπότε όσοι συμμετέχουν έπαιρναν το ρίσκο. Αν ήθελαν ας πήγαιναν στα Τέμπη στο σημείο...οχι στο Σύνταγμα.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:18 Ο American Economist: #2.624 28-02-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φώτη τα πιστεύεις κι τα λες αυτά ; σε παρακαλώ, λίγο σεβασμός. Ο κόσμος όφειλε να βγει στους δρόμους Όλοι μας ! Click για ανάπτυξη... Ο κόσμος καλά έκανε και βγήκε στους δρόμους, μαζί σου. Κανένας δεν έχει έχει δικαίωμα όμως να καταστρέφει ξένες περιουσίες, να πετάει μολότοφ, και να τραυματίζει ανθρώπους που δεν ευθύνονται σε τίποτα. Εγώ αυτό έγραψα, δεν ξέρω τι δεν κατάλαβες. Ξαναλέω μεγάλη ευθύνη και της αστυνομίας που αφισε την κατάσταση να ξεφύγει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: σε παρακαλώ, λίγο σεβασμός. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σεβασμό έχω. Εν αντίθεση με του 150-200 αναρχικούς που διέλυσαν την συγκέντρωση. Άρα εκεί να πεις ντροπή, όχι σε εμένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Δεν λέω κάτι...όλα αναμενόμενα αυτά που ακούω ούτε εκπλήσσομαι.. Εχώ γίνει πολύ σκύλα σε όλους και όλα αυτά..δεν με αγγίζουν.. Όποιος συμμετείχε ΗΞΕΡΕ τι θα γινόταν..δεν ειμαστε λαός για ειρηνικες συγκεντρώσεις οπότε όσοι συμμετέχουν έπαιρναν το ρίσκο. Αν ήθελαν ας πήγαιναν στα Τέμπη στο σημείο...οχι στο Σύνταγμα. Click για ανάπτυξη... Και η Κυβέρνηση έχει ευθύνη όμως, όπως και η αστυνομία. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:22 Η adams33 έγραψε: #2.625 28-02-25 13:22 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Και η Κυβέρνηση έχει ευθύνη όμως, όπως και η αστυνομία. Click για ανάπτυξη... Η αστυνομία καλό μου είναι ο μοχλός της εκάστοτε κυβέρνησης, δεν διαχωρίζεται αυτο rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:23 Η rafaela11: #2.626 28-02-25 13:23 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Κανένας δεν έχει έχει δικαίωμα όμως να καταστρέφει ξένες περιουσίες, να πετάει μολότοφ, και να τραυματίζει ανθρώπους που δεν ευθύνονται σε τίποτα. Εγώ αυτό έγραψα, δεν ξέρω τι δεν κατάλαβες. Click για ανάπτυξη... Εσύ πιστεύεις ότι τα έκαναν οι αναρχικοί ε ; Για αυτό τα ματ ούτε που κουνήθηκαν στο προαύλιο της βουλής όταν τα ρίχνανε «οι αναρχικοί» όπως λες Το παραμύθι πια έχει μασηθεί πολλές φορές ας μη κοροϊδευόμαστε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:25 Ο American Economist: #2.627 28-02-25 13:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσύ πιστεύεις ότι τα έκαναν οι αναρχικοί ε ; Για αυτό τα ματ ούτε που κουνήθηκαν στο προαύλιο της βουλής όταν τα ρίχνανε «οι αναρχικοί» όπως λες Το παραμύθι πια έχει μασηθεί πολλές φορές ας μη κοροϊδευόμαστε Click για ανάπτυξη... Ναι φίλη μου εκείνοι είναι πίσω από αυτές τις πράξεις, μπορεί να μην σου αρέσει όμως αυτή είναι η αλήθεια. Εδώ και 20 χρόνια τα ίδια κάνουν, δεν θα τους μάθουμε τώρα. Αντί λοιπόν να λες σε εμένα ντροπή, που απλά έγραψα οτι δεν τιμουνται οι νεκροί με αυτόν τον τρόπο, να το πεις σε αυτούς που διέλυσαν την ειρηνική συγκέντρωση. Ούτε την επιθυμία των συγγενών δεν σεβάστηκαν, οι οποίοι τόνισαν πολλές φορές ότι δεν ήθελαν πολιτικό χαρακτήρα και αναταραχές. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Η αστυνομία καλό μου είναι ο μοχλός της εκάστοτε κυβέρνησης, δεν διαχωρίζεται αυτο Click για ανάπτυξη... Προφανώς. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:29 Ο nPb έγραψε: #2.628 28-02-25 13:29 Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:29 Η rafaela11: #2.629 28-02-25 13:29 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ναι φίλη μου εκείνοι είναι πίσω από αυτές τις πράξεις, μπορεί να μην σου αρέσει όμως αυτή είναι η αλήθεια. Εδώ και 20 χρόνια τα ίδια κάνουν, δεν θα τους μάθουμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, θα σε αφήσω να το πιστεύεις αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα εγώ ξέρω πολύ καλά ότι είναι πολύ καλά πληρωμένοι όλοι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρινικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Κλαίω American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:30 Ο American Economist: #2.630 28-02-25 13:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: εγώ ξέρω πολύ καλά ότι είναι πολύ καλά πληρωμένοι όλοι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Click για ανάπτυξη... Πως το ξέρεις δηλαδή?? adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:34 Η adams33 έγραψε: #2.631 28-02-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Και εγώ γι αυτο δεν πήγα...λέμε τώρα.. Γιατί με τον θυμο που έχω θα φορούσα κουκούλα και θα έκαιγα την βουλή ,με αυτους μεσα Ή δεν θα φορούσα και θα με βλέπατε πρώτη μούρη στα κανάλια να πλακωνω στο ξύλο οποίο κομματικο στέλεχος έβλεπα μπροστά μου ... Γελάω με τον όρο ειρηνική διαδήλωση πάντως.. Ειρηνική με τετοιο gashliting ούτε με ενα κουτί ζαναξ δεν θα γινόταν εφοσον το αίσθημα του δικαίου δεν μπορεί να ελέγξει ένα τέτοιο θυμο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:34 Ο American Economist: #2.632 28-02-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς;; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:35 Η adams33 έγραψε: #2.633 28-02-25 13:35 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πως το ξέρεις δηλαδή?? Click για ανάπτυξη... Έχει πληροφορίες από άνωθεν..προφητεία Πέθανα με την ερώτηση σου nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:39 Ο nPb έγραψε: #2.634 28-02-25 13:39 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τι εννοείς;; Click για ανάπτυξη... Eννοώ ότι αφού κάποιοι πήγαν να χαλάσουν τον σκοπό της συγκέντρωσης και να αλλάξουν το κέντρο βάρους της είδησης, γιατί ο κόσμος αφού πήγε με ειρηνικές προθέσεις δεν περιφρουρούν τη διαδήλωση και να τελειώσει η πλάκα με τους κουκουλοφόρους. Τόσα χρόνια όλο κάτι τύπους βλέπουμε που πετάνε αυτοσχέδιες βόμβες και βάζουν φωτιές. Αφού θέλουν τόσο πολύ να καίνε πράγματα, γιατί δεν πάνε να κάψουν ξερά χόρτα και να καθαρίσουν λίγο περιοχές με άγρια χόρτα; Τουλάχιστον να πιάσει τόσο η "οργή" που έχουν στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και στον αστικό σχεδιασμό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:40 Ο American Economist: #2.635 28-02-25 13:40 Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:48 Η adams33 έγραψε: #2.636 28-02-25 13:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. Click για ανάπτυξη... Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:57 Ο American Economist: #2.637 28-02-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να σου πω. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι στις υπόλοιπες πόλεις δεν παρατηρήθηκαν παρόμοια φαινόμενα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:58 Η rafaela11: #2.638 28-02-25 13:58 Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:00 Ο American Economist: #2.639 28-02-25 14:00 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια Click για ανάπτυξη... Και αυτό είναι το λογικό. Σε καμία άλλη πόλη δεν έγινε ο πανικός που συνέβη εδώ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:06 Ο Skiyo έγραψε: #2.640 28-02-25 14:06 Απλώς τα μεταφέρνω από το Twitter. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 hlias2000 Wonderkid charmander zahis Kate1914 touvlo giannhs2001 Scandal johnsala camil Entropy24 еще один пророк р... vas 78 Libertus Debugging_Daemon American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Paragontas7000 Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φώτη τα πιστεύεις κι τα λες αυτά ; σε παρακαλώ, λίγο σεβασμός. Ο κόσμος όφειλε να βγει στους δρόμους Όλοι μας ! Click για ανάπτυξη... Ο κόσμος καλά έκανε και βγήκε στους δρόμους, μαζί σου. Κανένας δεν έχει έχει δικαίωμα όμως να καταστρέφει ξένες περιουσίες, να πετάει μολότοφ, και να τραυματίζει ανθρώπους που δεν ευθύνονται σε τίποτα. Εγώ αυτό έγραψα, δεν ξέρω τι δεν κατάλαβες. Ξαναλέω μεγάλη ευθύνη και της αστυνομίας που αφισε την κατάσταση να ξεφύγει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: σε παρακαλώ, λίγο σεβασμός. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σεβασμό έχω. Εν αντίθεση με του 150-200 αναρχικούς που διέλυσαν την συγκέντρωση. Άρα εκεί να πεις ντροπή, όχι σε εμένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Δεν λέω κάτι...όλα αναμενόμενα αυτά που ακούω ούτε εκπλήσσομαι.. Εχώ γίνει πολύ σκύλα σε όλους και όλα αυτά..δεν με αγγίζουν.. Όποιος συμμετείχε ΗΞΕΡΕ τι θα γινόταν..δεν ειμαστε λαός για ειρηνικες συγκεντρώσεις οπότε όσοι συμμετέχουν έπαιρναν το ρίσκο. Αν ήθελαν ας πήγαιναν στα Τέμπη στο σημείο...οχι στο Σύνταγμα. Click για ανάπτυξη... Και η Κυβέρνηση έχει ευθύνη όμως, όπως και η αστυνομία.
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:22 Η adams33 έγραψε: #2.625 28-02-25 13:22 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Και η Κυβέρνηση έχει ευθύνη όμως, όπως και η αστυνομία. Click για ανάπτυξη... Η αστυνομία καλό μου είναι ο μοχλός της εκάστοτε κυβέρνησης, δεν διαχωρίζεται αυτο rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:23 Η rafaela11: #2.626 28-02-25 13:23 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Κανένας δεν έχει έχει δικαίωμα όμως να καταστρέφει ξένες περιουσίες, να πετάει μολότοφ, και να τραυματίζει ανθρώπους που δεν ευθύνονται σε τίποτα. Εγώ αυτό έγραψα, δεν ξέρω τι δεν κατάλαβες. Click για ανάπτυξη... Εσύ πιστεύεις ότι τα έκαναν οι αναρχικοί ε ; Για αυτό τα ματ ούτε που κουνήθηκαν στο προαύλιο της βουλής όταν τα ρίχνανε «οι αναρχικοί» όπως λες Το παραμύθι πια έχει μασηθεί πολλές φορές ας μη κοροϊδευόμαστε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:25 Ο American Economist: #2.627 28-02-25 13:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσύ πιστεύεις ότι τα έκαναν οι αναρχικοί ε ; Για αυτό τα ματ ούτε που κουνήθηκαν στο προαύλιο της βουλής όταν τα ρίχνανε «οι αναρχικοί» όπως λες Το παραμύθι πια έχει μασηθεί πολλές φορές ας μη κοροϊδευόμαστε Click για ανάπτυξη... Ναι φίλη μου εκείνοι είναι πίσω από αυτές τις πράξεις, μπορεί να μην σου αρέσει όμως αυτή είναι η αλήθεια. Εδώ και 20 χρόνια τα ίδια κάνουν, δεν θα τους μάθουμε τώρα. Αντί λοιπόν να λες σε εμένα ντροπή, που απλά έγραψα οτι δεν τιμουνται οι νεκροί με αυτόν τον τρόπο, να το πεις σε αυτούς που διέλυσαν την ειρηνική συγκέντρωση. Ούτε την επιθυμία των συγγενών δεν σεβάστηκαν, οι οποίοι τόνισαν πολλές φορές ότι δεν ήθελαν πολιτικό χαρακτήρα και αναταραχές. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Η αστυνομία καλό μου είναι ο μοχλός της εκάστοτε κυβέρνησης, δεν διαχωρίζεται αυτο Click για ανάπτυξη... Προφανώς. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:29 Ο nPb έγραψε: #2.628 28-02-25 13:29 Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:29 Η rafaela11: #2.629 28-02-25 13:29 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ναι φίλη μου εκείνοι είναι πίσω από αυτές τις πράξεις, μπορεί να μην σου αρέσει όμως αυτή είναι η αλήθεια. Εδώ και 20 χρόνια τα ίδια κάνουν, δεν θα τους μάθουμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, θα σε αφήσω να το πιστεύεις αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα εγώ ξέρω πολύ καλά ότι είναι πολύ καλά πληρωμένοι όλοι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρινικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Κλαίω American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:30 Ο American Economist: #2.630 28-02-25 13:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: εγώ ξέρω πολύ καλά ότι είναι πολύ καλά πληρωμένοι όλοι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Click για ανάπτυξη... Πως το ξέρεις δηλαδή?? adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:34 Η adams33 έγραψε: #2.631 28-02-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Και εγώ γι αυτο δεν πήγα...λέμε τώρα.. Γιατί με τον θυμο που έχω θα φορούσα κουκούλα και θα έκαιγα την βουλή ,με αυτους μεσα Ή δεν θα φορούσα και θα με βλέπατε πρώτη μούρη στα κανάλια να πλακωνω στο ξύλο οποίο κομματικο στέλεχος έβλεπα μπροστά μου ... Γελάω με τον όρο ειρηνική διαδήλωση πάντως.. Ειρηνική με τετοιο gashliting ούτε με ενα κουτί ζαναξ δεν θα γινόταν εφοσον το αίσθημα του δικαίου δεν μπορεί να ελέγξει ένα τέτοιο θυμο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:34 Ο American Economist: #2.632 28-02-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς;; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:35 Η adams33 έγραψε: #2.633 28-02-25 13:35 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πως το ξέρεις δηλαδή?? Click για ανάπτυξη... Έχει πληροφορίες από άνωθεν..προφητεία Πέθανα με την ερώτηση σου nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:39 Ο nPb έγραψε: #2.634 28-02-25 13:39 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τι εννοείς;; Click για ανάπτυξη... Eννοώ ότι αφού κάποιοι πήγαν να χαλάσουν τον σκοπό της συγκέντρωσης και να αλλάξουν το κέντρο βάρους της είδησης, γιατί ο κόσμος αφού πήγε με ειρηνικές προθέσεις δεν περιφρουρούν τη διαδήλωση και να τελειώσει η πλάκα με τους κουκουλοφόρους. Τόσα χρόνια όλο κάτι τύπους βλέπουμε που πετάνε αυτοσχέδιες βόμβες και βάζουν φωτιές. Αφού θέλουν τόσο πολύ να καίνε πράγματα, γιατί δεν πάνε να κάψουν ξερά χόρτα και να καθαρίσουν λίγο περιοχές με άγρια χόρτα; Τουλάχιστον να πιάσει τόσο η "οργή" που έχουν στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και στον αστικό σχεδιασμό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:40 Ο American Economist: #2.635 28-02-25 13:40 Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:48 Η adams33 έγραψε: #2.636 28-02-25 13:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. Click για ανάπτυξη... Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:57 Ο American Economist: #2.637 28-02-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να σου πω. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι στις υπόλοιπες πόλεις δεν παρατηρήθηκαν παρόμοια φαινόμενα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:58 Η rafaela11: #2.638 28-02-25 13:58 Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:00 Ο American Economist: #2.639 28-02-25 14:00 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια Click για ανάπτυξη... Και αυτό είναι το λογικό. Σε καμία άλλη πόλη δεν έγινε ο πανικός που συνέβη εδώ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:06 Ο Skiyo έγραψε: #2.640 28-02-25 14:06 Απλώς τα μεταφέρνω από το Twitter. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 hlias2000 Wonderkid charmander zahis Kate1914 touvlo giannhs2001 Scandal johnsala camil Entropy24 еще один пророк р... vas 78 Libertus Debugging_Daemon American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Paragontas7000 Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Και η Κυβέρνηση έχει ευθύνη όμως, όπως και η αστυνομία. Click για ανάπτυξη... Η αστυνομία καλό μου είναι ο μοχλός της εκάστοτε κυβέρνησης, δεν διαχωρίζεται αυτο
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:23 Η rafaela11: #2.626 28-02-25 13:23 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Κανένας δεν έχει έχει δικαίωμα όμως να καταστρέφει ξένες περιουσίες, να πετάει μολότοφ, και να τραυματίζει ανθρώπους που δεν ευθύνονται σε τίποτα. Εγώ αυτό έγραψα, δεν ξέρω τι δεν κατάλαβες. Click για ανάπτυξη... Εσύ πιστεύεις ότι τα έκαναν οι αναρχικοί ε ; Για αυτό τα ματ ούτε που κουνήθηκαν στο προαύλιο της βουλής όταν τα ρίχνανε «οι αναρχικοί» όπως λες Το παραμύθι πια έχει μασηθεί πολλές φορές ας μη κοροϊδευόμαστε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:25 Ο American Economist: #2.627 28-02-25 13:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσύ πιστεύεις ότι τα έκαναν οι αναρχικοί ε ; Για αυτό τα ματ ούτε που κουνήθηκαν στο προαύλιο της βουλής όταν τα ρίχνανε «οι αναρχικοί» όπως λες Το παραμύθι πια έχει μασηθεί πολλές φορές ας μη κοροϊδευόμαστε Click για ανάπτυξη... Ναι φίλη μου εκείνοι είναι πίσω από αυτές τις πράξεις, μπορεί να μην σου αρέσει όμως αυτή είναι η αλήθεια. Εδώ και 20 χρόνια τα ίδια κάνουν, δεν θα τους μάθουμε τώρα. Αντί λοιπόν να λες σε εμένα ντροπή, που απλά έγραψα οτι δεν τιμουνται οι νεκροί με αυτόν τον τρόπο, να το πεις σε αυτούς που διέλυσαν την ειρηνική συγκέντρωση. Ούτε την επιθυμία των συγγενών δεν σεβάστηκαν, οι οποίοι τόνισαν πολλές φορές ότι δεν ήθελαν πολιτικό χαρακτήρα και αναταραχές. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Η αστυνομία καλό μου είναι ο μοχλός της εκάστοτε κυβέρνησης, δεν διαχωρίζεται αυτο Click για ανάπτυξη... Προφανώς. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:29 Ο nPb έγραψε: #2.628 28-02-25 13:29 Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:29 Η rafaela11: #2.629 28-02-25 13:29 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ναι φίλη μου εκείνοι είναι πίσω από αυτές τις πράξεις, μπορεί να μην σου αρέσει όμως αυτή είναι η αλήθεια. Εδώ και 20 χρόνια τα ίδια κάνουν, δεν θα τους μάθουμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, θα σε αφήσω να το πιστεύεις αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα εγώ ξέρω πολύ καλά ότι είναι πολύ καλά πληρωμένοι όλοι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρινικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Κλαίω American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:30 Ο American Economist: #2.630 28-02-25 13:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: εγώ ξέρω πολύ καλά ότι είναι πολύ καλά πληρωμένοι όλοι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Click για ανάπτυξη... Πως το ξέρεις δηλαδή?? adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:34 Η adams33 έγραψε: #2.631 28-02-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Και εγώ γι αυτο δεν πήγα...λέμε τώρα.. Γιατί με τον θυμο που έχω θα φορούσα κουκούλα και θα έκαιγα την βουλή ,με αυτους μεσα Ή δεν θα φορούσα και θα με βλέπατε πρώτη μούρη στα κανάλια να πλακωνω στο ξύλο οποίο κομματικο στέλεχος έβλεπα μπροστά μου ... Γελάω με τον όρο ειρηνική διαδήλωση πάντως.. Ειρηνική με τετοιο gashliting ούτε με ενα κουτί ζαναξ δεν θα γινόταν εφοσον το αίσθημα του δικαίου δεν μπορεί να ελέγξει ένα τέτοιο θυμο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:34 Ο American Economist: #2.632 28-02-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς;; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:35 Η adams33 έγραψε: #2.633 28-02-25 13:35 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πως το ξέρεις δηλαδή?? Click για ανάπτυξη... Έχει πληροφορίες από άνωθεν..προφητεία Πέθανα με την ερώτηση σου nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:39 Ο nPb έγραψε: #2.634 28-02-25 13:39 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τι εννοείς;; Click για ανάπτυξη... Eννοώ ότι αφού κάποιοι πήγαν να χαλάσουν τον σκοπό της συγκέντρωσης και να αλλάξουν το κέντρο βάρους της είδησης, γιατί ο κόσμος αφού πήγε με ειρηνικές προθέσεις δεν περιφρουρούν τη διαδήλωση και να τελειώσει η πλάκα με τους κουκουλοφόρους. Τόσα χρόνια όλο κάτι τύπους βλέπουμε που πετάνε αυτοσχέδιες βόμβες και βάζουν φωτιές. Αφού θέλουν τόσο πολύ να καίνε πράγματα, γιατί δεν πάνε να κάψουν ξερά χόρτα και να καθαρίσουν λίγο περιοχές με άγρια χόρτα; Τουλάχιστον να πιάσει τόσο η "οργή" που έχουν στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και στον αστικό σχεδιασμό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:40 Ο American Economist: #2.635 28-02-25 13:40 Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:48 Η adams33 έγραψε: #2.636 28-02-25 13:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. Click για ανάπτυξη... Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:57 Ο American Economist: #2.637 28-02-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να σου πω. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι στις υπόλοιπες πόλεις δεν παρατηρήθηκαν παρόμοια φαινόμενα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:58 Η rafaela11: #2.638 28-02-25 13:58 Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:00 Ο American Economist: #2.639 28-02-25 14:00 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια Click για ανάπτυξη... Και αυτό είναι το λογικό. Σε καμία άλλη πόλη δεν έγινε ο πανικός που συνέβη εδώ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:06 Ο Skiyo έγραψε: #2.640 28-02-25 14:06 Απλώς τα μεταφέρνω από το Twitter. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 hlias2000 Wonderkid charmander zahis Kate1914 touvlo giannhs2001 Scandal johnsala camil Entropy24 еще один пророк р... vas 78 Libertus Debugging_Daemon American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Paragontas7000 Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Κανένας δεν έχει έχει δικαίωμα όμως να καταστρέφει ξένες περιουσίες, να πετάει μολότοφ, και να τραυματίζει ανθρώπους που δεν ευθύνονται σε τίποτα. Εγώ αυτό έγραψα, δεν ξέρω τι δεν κατάλαβες. Click για ανάπτυξη... Εσύ πιστεύεις ότι τα έκαναν οι αναρχικοί ε ; Για αυτό τα ματ ούτε που κουνήθηκαν στο προαύλιο της βουλής όταν τα ρίχνανε «οι αναρχικοί» όπως λες Το παραμύθι πια έχει μασηθεί πολλές φορές ας μη κοροϊδευόμαστε
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:25 Ο American Economist: #2.627 28-02-25 13:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσύ πιστεύεις ότι τα έκαναν οι αναρχικοί ε ; Για αυτό τα ματ ούτε που κουνήθηκαν στο προαύλιο της βουλής όταν τα ρίχνανε «οι αναρχικοί» όπως λες Το παραμύθι πια έχει μασηθεί πολλές φορές ας μη κοροϊδευόμαστε Click για ανάπτυξη... Ναι φίλη μου εκείνοι είναι πίσω από αυτές τις πράξεις, μπορεί να μην σου αρέσει όμως αυτή είναι η αλήθεια. Εδώ και 20 χρόνια τα ίδια κάνουν, δεν θα τους μάθουμε τώρα. Αντί λοιπόν να λες σε εμένα ντροπή, που απλά έγραψα οτι δεν τιμουνται οι νεκροί με αυτόν τον τρόπο, να το πεις σε αυτούς που διέλυσαν την ειρηνική συγκέντρωση. Ούτε την επιθυμία των συγγενών δεν σεβάστηκαν, οι οποίοι τόνισαν πολλές φορές ότι δεν ήθελαν πολιτικό χαρακτήρα και αναταραχές. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Η αστυνομία καλό μου είναι ο μοχλός της εκάστοτε κυβέρνησης, δεν διαχωρίζεται αυτο Click για ανάπτυξη... Προφανώς. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:29 Ο nPb έγραψε: #2.628 28-02-25 13:29 Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:29 Η rafaela11: #2.629 28-02-25 13:29 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ναι φίλη μου εκείνοι είναι πίσω από αυτές τις πράξεις, μπορεί να μην σου αρέσει όμως αυτή είναι η αλήθεια. Εδώ και 20 χρόνια τα ίδια κάνουν, δεν θα τους μάθουμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, θα σε αφήσω να το πιστεύεις αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα εγώ ξέρω πολύ καλά ότι είναι πολύ καλά πληρωμένοι όλοι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρινικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Κλαίω American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:30 Ο American Economist: #2.630 28-02-25 13:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: εγώ ξέρω πολύ καλά ότι είναι πολύ καλά πληρωμένοι όλοι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Click για ανάπτυξη... Πως το ξέρεις δηλαδή?? adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:34 Η adams33 έγραψε: #2.631 28-02-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Και εγώ γι αυτο δεν πήγα...λέμε τώρα.. Γιατί με τον θυμο που έχω θα φορούσα κουκούλα και θα έκαιγα την βουλή ,με αυτους μεσα Ή δεν θα φορούσα και θα με βλέπατε πρώτη μούρη στα κανάλια να πλακωνω στο ξύλο οποίο κομματικο στέλεχος έβλεπα μπροστά μου ... Γελάω με τον όρο ειρηνική διαδήλωση πάντως.. Ειρηνική με τετοιο gashliting ούτε με ενα κουτί ζαναξ δεν θα γινόταν εφοσον το αίσθημα του δικαίου δεν μπορεί να ελέγξει ένα τέτοιο θυμο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:34 Ο American Economist: #2.632 28-02-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς;; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:35 Η adams33 έγραψε: #2.633 28-02-25 13:35 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πως το ξέρεις δηλαδή?? Click για ανάπτυξη... Έχει πληροφορίες από άνωθεν..προφητεία Πέθανα με την ερώτηση σου nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:39 Ο nPb έγραψε: #2.634 28-02-25 13:39 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τι εννοείς;; Click για ανάπτυξη... Eννοώ ότι αφού κάποιοι πήγαν να χαλάσουν τον σκοπό της συγκέντρωσης και να αλλάξουν το κέντρο βάρους της είδησης, γιατί ο κόσμος αφού πήγε με ειρηνικές προθέσεις δεν περιφρουρούν τη διαδήλωση και να τελειώσει η πλάκα με τους κουκουλοφόρους. Τόσα χρόνια όλο κάτι τύπους βλέπουμε που πετάνε αυτοσχέδιες βόμβες και βάζουν φωτιές. Αφού θέλουν τόσο πολύ να καίνε πράγματα, γιατί δεν πάνε να κάψουν ξερά χόρτα και να καθαρίσουν λίγο περιοχές με άγρια χόρτα; Τουλάχιστον να πιάσει τόσο η "οργή" που έχουν στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και στον αστικό σχεδιασμό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:40 Ο American Economist: #2.635 28-02-25 13:40 Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:48 Η adams33 έγραψε: #2.636 28-02-25 13:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. Click για ανάπτυξη... Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:57 Ο American Economist: #2.637 28-02-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να σου πω. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι στις υπόλοιπες πόλεις δεν παρατηρήθηκαν παρόμοια φαινόμενα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:58 Η rafaela11: #2.638 28-02-25 13:58 Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:00 Ο American Economist: #2.639 28-02-25 14:00 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια Click για ανάπτυξη... Και αυτό είναι το λογικό. Σε καμία άλλη πόλη δεν έγινε ο πανικός που συνέβη εδώ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:06 Ο Skiyo έγραψε: #2.640 28-02-25 14:06 Απλώς τα μεταφέρνω από το Twitter. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 hlias2000 Wonderkid charmander zahis Kate1914 touvlo giannhs2001 Scandal johnsala camil Entropy24 еще один пророк р... vas 78 Libertus Debugging_Daemon American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Paragontas7000 Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσύ πιστεύεις ότι τα έκαναν οι αναρχικοί ε ; Για αυτό τα ματ ούτε που κουνήθηκαν στο προαύλιο της βουλής όταν τα ρίχνανε «οι αναρχικοί» όπως λες Το παραμύθι πια έχει μασηθεί πολλές φορές ας μη κοροϊδευόμαστε Click για ανάπτυξη... Ναι φίλη μου εκείνοι είναι πίσω από αυτές τις πράξεις, μπορεί να μην σου αρέσει όμως αυτή είναι η αλήθεια. Εδώ και 20 χρόνια τα ίδια κάνουν, δεν θα τους μάθουμε τώρα. Αντί λοιπόν να λες σε εμένα ντροπή, που απλά έγραψα οτι δεν τιμουνται οι νεκροί με αυτόν τον τρόπο, να το πεις σε αυτούς που διέλυσαν την ειρηνική συγκέντρωση. Ούτε την επιθυμία των συγγενών δεν σεβάστηκαν, οι οποίοι τόνισαν πολλές φορές ότι δεν ήθελαν πολιτικό χαρακτήρα και αναταραχές. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Η αστυνομία καλό μου είναι ο μοχλός της εκάστοτε κυβέρνησης, δεν διαχωρίζεται αυτο Click για ανάπτυξη... Προφανώς.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:29 Ο nPb έγραψε: #2.628 28-02-25 13:29 Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:29 Η rafaela11: #2.629 28-02-25 13:29 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ναι φίλη μου εκείνοι είναι πίσω από αυτές τις πράξεις, μπορεί να μην σου αρέσει όμως αυτή είναι η αλήθεια. Εδώ και 20 χρόνια τα ίδια κάνουν, δεν θα τους μάθουμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, θα σε αφήσω να το πιστεύεις αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα εγώ ξέρω πολύ καλά ότι είναι πολύ καλά πληρωμένοι όλοι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρινικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Κλαίω American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:30 Ο American Economist: #2.630 28-02-25 13:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: εγώ ξέρω πολύ καλά ότι είναι πολύ καλά πληρωμένοι όλοι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Click για ανάπτυξη... Πως το ξέρεις δηλαδή?? adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:34 Η adams33 έγραψε: #2.631 28-02-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Και εγώ γι αυτο δεν πήγα...λέμε τώρα.. Γιατί με τον θυμο που έχω θα φορούσα κουκούλα και θα έκαιγα την βουλή ,με αυτους μεσα Ή δεν θα φορούσα και θα με βλέπατε πρώτη μούρη στα κανάλια να πλακωνω στο ξύλο οποίο κομματικο στέλεχος έβλεπα μπροστά μου ... Γελάω με τον όρο ειρηνική διαδήλωση πάντως.. Ειρηνική με τετοιο gashliting ούτε με ενα κουτί ζαναξ δεν θα γινόταν εφοσον το αίσθημα του δικαίου δεν μπορεί να ελέγξει ένα τέτοιο θυμο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:34 Ο American Economist: #2.632 28-02-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς;; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:35 Η adams33 έγραψε: #2.633 28-02-25 13:35 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πως το ξέρεις δηλαδή?? Click για ανάπτυξη... Έχει πληροφορίες από άνωθεν..προφητεία Πέθανα με την ερώτηση σου nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:39 Ο nPb έγραψε: #2.634 28-02-25 13:39 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τι εννοείς;; Click για ανάπτυξη... Eννοώ ότι αφού κάποιοι πήγαν να χαλάσουν τον σκοπό της συγκέντρωσης και να αλλάξουν το κέντρο βάρους της είδησης, γιατί ο κόσμος αφού πήγε με ειρηνικές προθέσεις δεν περιφρουρούν τη διαδήλωση και να τελειώσει η πλάκα με τους κουκουλοφόρους. Τόσα χρόνια όλο κάτι τύπους βλέπουμε που πετάνε αυτοσχέδιες βόμβες και βάζουν φωτιές. Αφού θέλουν τόσο πολύ να καίνε πράγματα, γιατί δεν πάνε να κάψουν ξερά χόρτα και να καθαρίσουν λίγο περιοχές με άγρια χόρτα; Τουλάχιστον να πιάσει τόσο η "οργή" που έχουν στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και στον αστικό σχεδιασμό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:40 Ο American Economist: #2.635 28-02-25 13:40 Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:48 Η adams33 έγραψε: #2.636 28-02-25 13:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. Click για ανάπτυξη... Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:57 Ο American Economist: #2.637 28-02-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να σου πω. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι στις υπόλοιπες πόλεις δεν παρατηρήθηκαν παρόμοια φαινόμενα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:58 Η rafaela11: #2.638 28-02-25 13:58 Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:00 Ο American Economist: #2.639 28-02-25 14:00 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια Click για ανάπτυξη... Και αυτό είναι το λογικό. Σε καμία άλλη πόλη δεν έγινε ο πανικός που συνέβη εδώ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:06 Ο Skiyo έγραψε: #2.640 28-02-25 14:06 Απλώς τα μεταφέρνω από το Twitter. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 hlias2000 Wonderkid charmander zahis Kate1914 touvlo giannhs2001 Scandal johnsala camil Entropy24 еще один пророк р... vas 78 Libertus Debugging_Daemon American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Paragontas7000 Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι;
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:29 Η rafaela11: #2.629 28-02-25 13:29 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ναι φίλη μου εκείνοι είναι πίσω από αυτές τις πράξεις, μπορεί να μην σου αρέσει όμως αυτή είναι η αλήθεια. Εδώ και 20 χρόνια τα ίδια κάνουν, δεν θα τους μάθουμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, θα σε αφήσω να το πιστεύεις αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα εγώ ξέρω πολύ καλά ότι είναι πολύ καλά πληρωμένοι όλοι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρινικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Κλαίω American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:30 Ο American Economist: #2.630 28-02-25 13:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: εγώ ξέρω πολύ καλά ότι είναι πολύ καλά πληρωμένοι όλοι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Click για ανάπτυξη... Πως το ξέρεις δηλαδή?? adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:34 Η adams33 έγραψε: #2.631 28-02-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Και εγώ γι αυτο δεν πήγα...λέμε τώρα.. Γιατί με τον θυμο που έχω θα φορούσα κουκούλα και θα έκαιγα την βουλή ,με αυτους μεσα Ή δεν θα φορούσα και θα με βλέπατε πρώτη μούρη στα κανάλια να πλακωνω στο ξύλο οποίο κομματικο στέλεχος έβλεπα μπροστά μου ... Γελάω με τον όρο ειρηνική διαδήλωση πάντως.. Ειρηνική με τετοιο gashliting ούτε με ενα κουτί ζαναξ δεν θα γινόταν εφοσον το αίσθημα του δικαίου δεν μπορεί να ελέγξει ένα τέτοιο θυμο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:34 Ο American Economist: #2.632 28-02-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς;; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:35 Η adams33 έγραψε: #2.633 28-02-25 13:35 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πως το ξέρεις δηλαδή?? Click για ανάπτυξη... Έχει πληροφορίες από άνωθεν..προφητεία Πέθανα με την ερώτηση σου nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:39 Ο nPb έγραψε: #2.634 28-02-25 13:39 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τι εννοείς;; Click για ανάπτυξη... Eννοώ ότι αφού κάποιοι πήγαν να χαλάσουν τον σκοπό της συγκέντρωσης και να αλλάξουν το κέντρο βάρους της είδησης, γιατί ο κόσμος αφού πήγε με ειρηνικές προθέσεις δεν περιφρουρούν τη διαδήλωση και να τελειώσει η πλάκα με τους κουκουλοφόρους. Τόσα χρόνια όλο κάτι τύπους βλέπουμε που πετάνε αυτοσχέδιες βόμβες και βάζουν φωτιές. Αφού θέλουν τόσο πολύ να καίνε πράγματα, γιατί δεν πάνε να κάψουν ξερά χόρτα και να καθαρίσουν λίγο περιοχές με άγρια χόρτα; Τουλάχιστον να πιάσει τόσο η "οργή" που έχουν στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και στον αστικό σχεδιασμό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:40 Ο American Economist: #2.635 28-02-25 13:40 Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:48 Η adams33 έγραψε: #2.636 28-02-25 13:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. Click για ανάπτυξη... Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:57 Ο American Economist: #2.637 28-02-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να σου πω. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι στις υπόλοιπες πόλεις δεν παρατηρήθηκαν παρόμοια φαινόμενα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:58 Η rafaela11: #2.638 28-02-25 13:58 Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:00 Ο American Economist: #2.639 28-02-25 14:00 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια Click για ανάπτυξη... Και αυτό είναι το λογικό. Σε καμία άλλη πόλη δεν έγινε ο πανικός που συνέβη εδώ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:06 Ο Skiyo έγραψε: #2.640 28-02-25 14:06 Απλώς τα μεταφέρνω από το Twitter. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 hlias2000 Wonderkid charmander zahis Kate1914 touvlo giannhs2001 Scandal johnsala camil Entropy24 еще один пророк р... vas 78 Libertus Debugging_Daemon American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Paragontas7000 Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ναι φίλη μου εκείνοι είναι πίσω από αυτές τις πράξεις, μπορεί να μην σου αρέσει όμως αυτή είναι η αλήθεια. Εδώ και 20 χρόνια τα ίδια κάνουν, δεν θα τους μάθουμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, θα σε αφήσω να το πιστεύεις αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα εγώ ξέρω πολύ καλά ότι είναι πολύ καλά πληρωμένοι όλοι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρινικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Κλαίω
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:30 Ο American Economist: #2.630 28-02-25 13:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: εγώ ξέρω πολύ καλά ότι είναι πολύ καλά πληρωμένοι όλοι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Click για ανάπτυξη... Πως το ξέρεις δηλαδή?? adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:34 Η adams33 έγραψε: #2.631 28-02-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Και εγώ γι αυτο δεν πήγα...λέμε τώρα.. Γιατί με τον θυμο που έχω θα φορούσα κουκούλα και θα έκαιγα την βουλή ,με αυτους μεσα Ή δεν θα φορούσα και θα με βλέπατε πρώτη μούρη στα κανάλια να πλακωνω στο ξύλο οποίο κομματικο στέλεχος έβλεπα μπροστά μου ... Γελάω με τον όρο ειρηνική διαδήλωση πάντως.. Ειρηνική με τετοιο gashliting ούτε με ενα κουτί ζαναξ δεν θα γινόταν εφοσον το αίσθημα του δικαίου δεν μπορεί να ελέγξει ένα τέτοιο θυμο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:34 Ο American Economist: #2.632 28-02-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς;; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:35 Η adams33 έγραψε: #2.633 28-02-25 13:35 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πως το ξέρεις δηλαδή?? Click για ανάπτυξη... Έχει πληροφορίες από άνωθεν..προφητεία Πέθανα με την ερώτηση σου nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:39 Ο nPb έγραψε: #2.634 28-02-25 13:39 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τι εννοείς;; Click για ανάπτυξη... Eννοώ ότι αφού κάποιοι πήγαν να χαλάσουν τον σκοπό της συγκέντρωσης και να αλλάξουν το κέντρο βάρους της είδησης, γιατί ο κόσμος αφού πήγε με ειρηνικές προθέσεις δεν περιφρουρούν τη διαδήλωση και να τελειώσει η πλάκα με τους κουκουλοφόρους. Τόσα χρόνια όλο κάτι τύπους βλέπουμε που πετάνε αυτοσχέδιες βόμβες και βάζουν φωτιές. Αφού θέλουν τόσο πολύ να καίνε πράγματα, γιατί δεν πάνε να κάψουν ξερά χόρτα και να καθαρίσουν λίγο περιοχές με άγρια χόρτα; Τουλάχιστον να πιάσει τόσο η "οργή" που έχουν στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και στον αστικό σχεδιασμό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:40 Ο American Economist: #2.635 28-02-25 13:40 Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:48 Η adams33 έγραψε: #2.636 28-02-25 13:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. Click για ανάπτυξη... Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:57 Ο American Economist: #2.637 28-02-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να σου πω. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι στις υπόλοιπες πόλεις δεν παρατηρήθηκαν παρόμοια φαινόμενα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:58 Η rafaela11: #2.638 28-02-25 13:58 Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:00 Ο American Economist: #2.639 28-02-25 14:00 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια Click για ανάπτυξη... Και αυτό είναι το λογικό. Σε καμία άλλη πόλη δεν έγινε ο πανικός που συνέβη εδώ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:06 Ο Skiyo έγραψε: #2.640 28-02-25 14:06 Απλώς τα μεταφέρνω από το Twitter. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 hlias2000 Wonderkid charmander zahis Kate1914 touvlo giannhs2001 Scandal johnsala camil Entropy24 еще один пророк р... vas 78 Libertus Debugging_Daemon American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Paragontas7000 Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: εγώ ξέρω πολύ καλά ότι είναι πολύ καλά πληρωμένοι όλοι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2025 Click για ανάπτυξη... Πως το ξέρεις δηλαδή??
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:34 Η adams33 έγραψε: #2.631 28-02-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Και εγώ γι αυτο δεν πήγα...λέμε τώρα.. Γιατί με τον θυμο που έχω θα φορούσα κουκούλα και θα έκαιγα την βουλή ,με αυτους μεσα Ή δεν θα φορούσα και θα με βλέπατε πρώτη μούρη στα κανάλια να πλακωνω στο ξύλο οποίο κομματικο στέλεχος έβλεπα μπροστά μου ... Γελάω με τον όρο ειρηνική διαδήλωση πάντως.. Ειρηνική με τετοιο gashliting ούτε με ενα κουτί ζαναξ δεν θα γινόταν εφοσον το αίσθημα του δικαίου δεν μπορεί να ελέγξει ένα τέτοιο θυμο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:34 Ο American Economist: #2.632 28-02-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς;; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:35 Η adams33 έγραψε: #2.633 28-02-25 13:35 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πως το ξέρεις δηλαδή?? Click για ανάπτυξη... Έχει πληροφορίες από άνωθεν..προφητεία Πέθανα με την ερώτηση σου nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:39 Ο nPb έγραψε: #2.634 28-02-25 13:39 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τι εννοείς;; Click για ανάπτυξη... Eννοώ ότι αφού κάποιοι πήγαν να χαλάσουν τον σκοπό της συγκέντρωσης και να αλλάξουν το κέντρο βάρους της είδησης, γιατί ο κόσμος αφού πήγε με ειρηνικές προθέσεις δεν περιφρουρούν τη διαδήλωση και να τελειώσει η πλάκα με τους κουκουλοφόρους. Τόσα χρόνια όλο κάτι τύπους βλέπουμε που πετάνε αυτοσχέδιες βόμβες και βάζουν φωτιές. Αφού θέλουν τόσο πολύ να καίνε πράγματα, γιατί δεν πάνε να κάψουν ξερά χόρτα και να καθαρίσουν λίγο περιοχές με άγρια χόρτα; Τουλάχιστον να πιάσει τόσο η "οργή" που έχουν στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και στον αστικό σχεδιασμό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:40 Ο American Economist: #2.635 28-02-25 13:40 Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:48 Η adams33 έγραψε: #2.636 28-02-25 13:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. Click για ανάπτυξη... Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:57 Ο American Economist: #2.637 28-02-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να σου πω. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι στις υπόλοιπες πόλεις δεν παρατηρήθηκαν παρόμοια φαινόμενα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:58 Η rafaela11: #2.638 28-02-25 13:58 Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:00 Ο American Economist: #2.639 28-02-25 14:00 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια Click για ανάπτυξη... Και αυτό είναι το λογικό. Σε καμία άλλη πόλη δεν έγινε ο πανικός που συνέβη εδώ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:06 Ο Skiyo έγραψε: #2.640 28-02-25 14:06 Απλώς τα μεταφέρνω από το Twitter. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 hlias2000 Wonderkid charmander zahis Kate1914 touvlo giannhs2001 Scandal johnsala camil Entropy24 еще один пророк р... vas 78 Libertus Debugging_Daemon American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Paragontas7000 Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Και εγώ γι αυτο δεν πήγα...λέμε τώρα.. Γιατί με τον θυμο που έχω θα φορούσα κουκούλα και θα έκαιγα την βουλή ,με αυτους μεσα Ή δεν θα φορούσα και θα με βλέπατε πρώτη μούρη στα κανάλια να πλακωνω στο ξύλο οποίο κομματικο στέλεχος έβλεπα μπροστά μου ... Γελάω με τον όρο ειρηνική διαδήλωση πάντως.. Ειρηνική με τετοιο gashliting ούτε με ενα κουτί ζαναξ δεν θα γινόταν εφοσον το αίσθημα του δικαίου δεν μπορεί να ελέγξει ένα τέτοιο θυμο
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:34 Ο American Economist: #2.632 28-02-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς;; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:35 Η adams33 έγραψε: #2.633 28-02-25 13:35 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πως το ξέρεις δηλαδή?? Click για ανάπτυξη... Έχει πληροφορίες από άνωθεν..προφητεία Πέθανα με την ερώτηση σου nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:39 Ο nPb έγραψε: #2.634 28-02-25 13:39 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τι εννοείς;; Click για ανάπτυξη... Eννοώ ότι αφού κάποιοι πήγαν να χαλάσουν τον σκοπό της συγκέντρωσης και να αλλάξουν το κέντρο βάρους της είδησης, γιατί ο κόσμος αφού πήγε με ειρηνικές προθέσεις δεν περιφρουρούν τη διαδήλωση και να τελειώσει η πλάκα με τους κουκουλοφόρους. Τόσα χρόνια όλο κάτι τύπους βλέπουμε που πετάνε αυτοσχέδιες βόμβες και βάζουν φωτιές. Αφού θέλουν τόσο πολύ να καίνε πράγματα, γιατί δεν πάνε να κάψουν ξερά χόρτα και να καθαρίσουν λίγο περιοχές με άγρια χόρτα; Τουλάχιστον να πιάσει τόσο η "οργή" που έχουν στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και στον αστικό σχεδιασμό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:40 Ο American Economist: #2.635 28-02-25 13:40 Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:48 Η adams33 έγραψε: #2.636 28-02-25 13:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. Click για ανάπτυξη... Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:57 Ο American Economist: #2.637 28-02-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να σου πω. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι στις υπόλοιπες πόλεις δεν παρατηρήθηκαν παρόμοια φαινόμενα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:58 Η rafaela11: #2.638 28-02-25 13:58 Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:00 Ο American Economist: #2.639 28-02-25 14:00 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια Click για ανάπτυξη... Και αυτό είναι το λογικό. Σε καμία άλλη πόλη δεν έγινε ο πανικός που συνέβη εδώ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:06 Ο Skiyo έγραψε: #2.640 28-02-25 14:06 Απλώς τα μεταφέρνω από το Twitter. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 hlias2000 Wonderkid charmander zahis Kate1914 touvlo giannhs2001 Scandal johnsala camil Entropy24 еще один пророк р... vas 78 Libertus Debugging_Daemon American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Paragontas7000 Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς;;
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:35 Η adams33 έγραψε: #2.633 28-02-25 13:35 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πως το ξέρεις δηλαδή?? Click για ανάπτυξη... Έχει πληροφορίες από άνωθεν..προφητεία Πέθανα με την ερώτηση σου nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:39 Ο nPb έγραψε: #2.634 28-02-25 13:39 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τι εννοείς;; Click για ανάπτυξη... Eννοώ ότι αφού κάποιοι πήγαν να χαλάσουν τον σκοπό της συγκέντρωσης και να αλλάξουν το κέντρο βάρους της είδησης, γιατί ο κόσμος αφού πήγε με ειρηνικές προθέσεις δεν περιφρουρούν τη διαδήλωση και να τελειώσει η πλάκα με τους κουκουλοφόρους. Τόσα χρόνια όλο κάτι τύπους βλέπουμε που πετάνε αυτοσχέδιες βόμβες και βάζουν φωτιές. Αφού θέλουν τόσο πολύ να καίνε πράγματα, γιατί δεν πάνε να κάψουν ξερά χόρτα και να καθαρίσουν λίγο περιοχές με άγρια χόρτα; Τουλάχιστον να πιάσει τόσο η "οργή" που έχουν στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και στον αστικό σχεδιασμό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:40 Ο American Economist: #2.635 28-02-25 13:40 Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:48 Η adams33 έγραψε: #2.636 28-02-25 13:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. Click για ανάπτυξη... Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:57 Ο American Economist: #2.637 28-02-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να σου πω. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι στις υπόλοιπες πόλεις δεν παρατηρήθηκαν παρόμοια φαινόμενα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:58 Η rafaela11: #2.638 28-02-25 13:58 Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:00 Ο American Economist: #2.639 28-02-25 14:00 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια Click για ανάπτυξη... Και αυτό είναι το λογικό. Σε καμία άλλη πόλη δεν έγινε ο πανικός που συνέβη εδώ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:06 Ο Skiyo έγραψε: #2.640 28-02-25 14:06 Απλώς τα μεταφέρνω από το Twitter. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 hlias2000 Wonderkid charmander zahis Kate1914 touvlo giannhs2001 Scandal johnsala camil Entropy24 еще один пророк р... vas 78 Libertus Debugging_Daemon American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Paragontas7000 Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πως το ξέρεις δηλαδή?? Click για ανάπτυξη... Έχει πληροφορίες από άνωθεν..προφητεία Πέθανα με την ερώτηση σου
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:39 Ο nPb έγραψε: #2.634 28-02-25 13:39 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τι εννοείς;; Click για ανάπτυξη... Eννοώ ότι αφού κάποιοι πήγαν να χαλάσουν τον σκοπό της συγκέντρωσης και να αλλάξουν το κέντρο βάρους της είδησης, γιατί ο κόσμος αφού πήγε με ειρηνικές προθέσεις δεν περιφρουρούν τη διαδήλωση και να τελειώσει η πλάκα με τους κουκουλοφόρους. Τόσα χρόνια όλο κάτι τύπους βλέπουμε που πετάνε αυτοσχέδιες βόμβες και βάζουν φωτιές. Αφού θέλουν τόσο πολύ να καίνε πράγματα, γιατί δεν πάνε να κάψουν ξερά χόρτα και να καθαρίσουν λίγο περιοχές με άγρια χόρτα; Τουλάχιστον να πιάσει τόσο η "οργή" που έχουν στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και στον αστικό σχεδιασμό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:40 Ο American Economist: #2.635 28-02-25 13:40 Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:48 Η adams33 έγραψε: #2.636 28-02-25 13:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. Click για ανάπτυξη... Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:57 Ο American Economist: #2.637 28-02-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να σου πω. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι στις υπόλοιπες πόλεις δεν παρατηρήθηκαν παρόμοια φαινόμενα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:58 Η rafaela11: #2.638 28-02-25 13:58 Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:00 Ο American Economist: #2.639 28-02-25 14:00 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια Click για ανάπτυξη... Και αυτό είναι το λογικό. Σε καμία άλλη πόλη δεν έγινε ο πανικός που συνέβη εδώ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:06 Ο Skiyo έγραψε: #2.640 28-02-25 14:06 Απλώς τα μεταφέρνω από το Twitter. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 hlias2000 Wonderkid charmander zahis Kate1914 touvlo giannhs2001 Scandal johnsala camil Entropy24 еще один пророк р... vas 78 Libertus Debugging_Daemon American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Paragontas7000 Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τι εννοείς;; Click για ανάπτυξη... Eννοώ ότι αφού κάποιοι πήγαν να χαλάσουν τον σκοπό της συγκέντρωσης και να αλλάξουν το κέντρο βάρους της είδησης, γιατί ο κόσμος αφού πήγε με ειρηνικές προθέσεις δεν περιφρουρούν τη διαδήλωση και να τελειώσει η πλάκα με τους κουκουλοφόρους. Τόσα χρόνια όλο κάτι τύπους βλέπουμε που πετάνε αυτοσχέδιες βόμβες και βάζουν φωτιές. Αφού θέλουν τόσο πολύ να καίνε πράγματα, γιατί δεν πάνε να κάψουν ξερά χόρτα και να καθαρίσουν λίγο περιοχές με άγρια χόρτα; Τουλάχιστον να πιάσει τόσο η "οργή" που έχουν στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και στον αστικό σχεδιασμό.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:40 Ο American Economist: #2.635 28-02-25 13:40 Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:48 Η adams33 έγραψε: #2.636 28-02-25 13:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. Click για ανάπτυξη... Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:57 Ο American Economist: #2.637 28-02-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να σου πω. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι στις υπόλοιπες πόλεις δεν παρατηρήθηκαν παρόμοια φαινόμενα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:58 Η rafaela11: #2.638 28-02-25 13:58 Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:00 Ο American Economist: #2.639 28-02-25 14:00 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια Click για ανάπτυξη... Και αυτό είναι το λογικό. Σε καμία άλλη πόλη δεν έγινε ο πανικός που συνέβη εδώ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:06 Ο Skiyo έγραψε: #2.640 28-02-25 14:06 Απλώς τα μεταφέρνω από το Twitter. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 hlias2000 Wonderkid charmander zahis Kate1914 touvlo giannhs2001 Scandal johnsala camil Entropy24 еще один пророк р... vas 78 Libertus Debugging_Daemon American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Paragontas7000 Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν.
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:48 Η adams33 έγραψε: #2.636 28-02-25 13:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. Click για ανάπτυξη... Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:57 Ο American Economist: #2.637 28-02-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να σου πω. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι στις υπόλοιπες πόλεις δεν παρατηρήθηκαν παρόμοια φαινόμενα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:58 Η rafaela11: #2.638 28-02-25 13:58 Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:00 Ο American Economist: #2.639 28-02-25 14:00 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια Click για ανάπτυξη... Και αυτό είναι το λογικό. Σε καμία άλλη πόλη δεν έγινε ο πανικός που συνέβη εδώ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:06 Ο Skiyo έγραψε: #2.640 28-02-25 14:06 Απλώς τα μεταφέρνω από το Twitter. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 hlias2000 Wonderkid charmander zahis Kate1914 touvlo giannhs2001 Scandal johnsala camil Entropy24 еще один пророк р... vas 78 Libertus Debugging_Daemon American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Paragontas7000 Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πάντως με αυτό που έγινε στο τέλος το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάσουν την ειρηνική πορεία, καθώς οι συγγενείς τόνισαν ότι δεν θέλουν επεισόδια. Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω πολλούς πολίτες να μην ξέρουν που να πάνε ώστε να γλυτώσουν. Όπως είπα και πριν μερικοί έχασαν τις αισθήσεις τους ενώ άλλοι μπήκαν στην Βουλή ώστε να γλυτώσουν. Click για ανάπτυξη... Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ...
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:57 Ο American Economist: #2.637 28-02-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να σου πω. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι στις υπόλοιπες πόλεις δεν παρατηρήθηκαν παρόμοια φαινόμενα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:58 Η rafaela11: #2.638 28-02-25 13:58 Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:00 Ο American Economist: #2.639 28-02-25 14:00 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια Click για ανάπτυξη... Και αυτό είναι το λογικό. Σε καμία άλλη πόλη δεν έγινε ο πανικός που συνέβη εδώ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:06 Ο Skiyo έγραψε: #2.640 28-02-25 14:06 Απλώς τα μεταφέρνω από το Twitter. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 hlias2000 Wonderkid charmander zahis Kate1914 touvlo giannhs2001 Scandal johnsala camil Entropy24 еще один пророк р... vas 78 Libertus Debugging_Daemon American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Paragontas7000 Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από adams33: Βρε καρδούλα μου αυτό λέμε.. Δεν τους νοιάζουν οι συγγενείς και τα θύματα. Δεν πήγαν γι αυτό τον λόγο, πήγαν γι αυτό που βλέπεις τώρα... Όχι όλοι φυσικά, αλλά αυτοί που πήγαν γι αυτό ορίστε τώρα αρχίζει το πάρτυ... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να σου πω. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι στις υπόλοιπες πόλεις δεν παρατηρήθηκαν παρόμοια φαινόμενα.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:58 Η rafaela11: #2.638 28-02-25 13:58 Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:00 Ο American Economist: #2.639 28-02-25 14:00 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια Click για ανάπτυξη... Και αυτό είναι το λογικό. Σε καμία άλλη πόλη δεν έγινε ο πανικός που συνέβη εδώ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:06 Ο Skiyo έγραψε: #2.640 28-02-25 14:06 Απλώς τα μεταφέρνω από το Twitter. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 hlias2000 Wonderkid charmander zahis Kate1914 touvlo giannhs2001 Scandal johnsala camil Entropy24 еще один пророк р... vas 78 Libertus Debugging_Daemon American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Paragontas7000 Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.209 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:00 Ο American Economist: #2.639 28-02-25 14:00 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια Click για ανάπτυξη... Και αυτό είναι το λογικό. Σε καμία άλλη πόλη δεν έγινε ο πανικός που συνέβη εδώ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:06 Ο Skiyo έγραψε: #2.640 28-02-25 14:06 Απλώς τα μεταφέρνω από το Twitter. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 183 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια Click για ανάπτυξη... Και αυτό είναι το λογικό. Σε καμία άλλη πόλη δεν έγινε ο πανικός που συνέβη εδώ.
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:06 Ο Skiyo έγραψε: #2.640 28-02-25 14:06 Απλώς τα μεταφέρνω από το Twitter.