Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

συνταγή σαλάτας την οποία έχω την τιμή να βαφτίσω

ο τόνος της τεμπέλας

1 χούφτα κρουτόνια ολικής αλέσεως
1 τόνο σε λάδι (που όμως θα στραγγίξετε το λάδι)
1-2 τομάτες
καλαμπόκι γλυκό κονσέρβα
μαγιονέζα
τα σπάει σας λέω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Ωραίο ακούγεται... ρε γμτ έχω θέμα με τον τόνο! Μου φέρνει δυσπεψία.
ο τόνος στη φέρνει? το έχεις τσεκάρει? μήπως είναι το λάδι που έχει ο τόνος?
γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν και τα καλύτερα λάδια οι κονσέρβες...
δοκίμασε με τόνο σε νερό, αν και να ξέρεις ότι από άποψη δίαιτας, είναι καλύτερος ο τόνος σε λάδι κι όχι σε νερό παρότι λένε, γιατί ο τόνος σε νερό έχει πολλά αλάτια και περισσότερα συντηριτικά

Πλέον έχουν απλά άλμη.

ο τόνος στη φέρνει? το έχεις τσεκάρει? μήπως είναι το λάδι που έχει ο τόνος?
γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν και τα καλύτερα λάδια οι κονσέρβες...
δοκίμασε με τόνο σε νερό, αν και να ξέρεις ότι από άποψη δίαιτας, είναι καλύτερος ο τόνος σε λάδι κι όχι σε νερό παρότι λένε, γιατί ο τόνος σε νερό έχει πολλά αλάτια και περισσότερα συντηριτικά![]()
Νομίζω ο τόνος είναι

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

ο τόνος της τεμπέλας
1 χούφτα κρουτόνια ολικής αλέσεως
1 τόνο σε λάδι (που όμως θα στραγγίξετε το λάδι)
1-2 τομάτες
καλαμπόκι γλυκό κονσέρβα
μαγιονέζα
τα σπάει σας λέω!
Λοιπόν Αναστασάκι, μόλις το έφαγα!

Ήταν μούρλια!!!
Πολύ δροσερή, πολύ νόστιμη..
Με τη διαφορά, ότι εγώ στη θέση της μαγιονέζας έβαλα λίγο γιαουρτάκι, αφού η μαγιονέζα με ενοχλεί στο στομάχι μου.

Και έτσι ήταν τέλεια πάντως!
Ο ουρανίσκος μου και το στομάχι μου σ ευχαριστούν!

Και μ' αρέσει να ψιλοκόβω το αγγουράκι, τη ντομάτα και ό,τι άλλο, πολύ ψιλά, για να το τρώω όλο με το κουτάλι.
Α, και ο τόνος σε νερό.
Α, και αντί κρουτόν, παξιμαδάκια κρητικά.
Ίδια λέμε.

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

όπως και να έχει, χαίρομαι που σας άρεσε

dooo
Διακεκριμένο μέλος

αλλά τοτε δεν θα είναι της τεμπέλας, non?
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.