Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 18:54 Η Κακή Επιρροή: #1 23-06-08 18:54 ανακάλυψα κρουτόνια ολικής αλέσεως στο σούπερ μάρκετ και τα έχω λιανήσει!!! συνταγή σαλάτας την οποία έχω την τιμή να βαφτίσω ο τόνος της τεμπέλας 1 χούφτα κρουτόνια ολικής αλέσεως 1 τόνο σε λάδι (που όμως θα στραγγίξετε το λάδι) 1-2 τομάτες καλαμπόκι γλυκό κονσέρβα μαγιονέζα τα σπάει σας λέω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουνίου 2008 cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 18:57 Η cibyllian: #2 23-06-08 18:57 Ωραίο ακούγεται... ρε γμτ έχω θέμα με τον τόνο! Μου φέρνει δυσπεψία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 19:01 Η Κακή Επιρροή: #3 23-06-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωραίο ακούγεται... ρε γμτ έχω θέμα με τον τόνο! Μου φέρνει δυσπεψία. Click για ανάπτυξη... ο τόνος στη φέρνει? το έχεις τσεκάρει? μήπως είναι το λάδι που έχει ο τόνος? γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν και τα καλύτερα λάδια οι κονσέρβες... δοκίμασε με τόνο σε νερό, αν και να ξέρεις ότι από άποψη δίαιτας, είναι καλύτερος ο τόνος σε λάδι κι όχι σε νερό παρότι λένε, γιατί ο τόνος σε νερό έχει πολλά αλάτια και περισσότερα συντηριτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 19:07 Η Γίδι έγραψε: #4 23-06-08 19:07 Ένσταση, δεν ισχύει για όλες τις συσκευασίες αυτό. Πλέον έχουν απλά άλμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 19:14 Η cibyllian: #5 23-06-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ο τόνος στη φέρνει? το έχεις τσεκάρει? μήπως είναι το λάδι που έχει ο τόνος? γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν και τα καλύτερα λάδια οι κονσέρβες... δοκίμασε με τόνο σε νερό, αν και να ξέρεις ότι από άποψη δίαιτας, είναι καλύτερος ο τόνος σε λάδι κι όχι σε νερό παρότι λένε, γιατί ο τόνος σε νερό έχει πολλά αλάτια και περισσότερα συντηριτικά Click για ανάπτυξη... Νομίζω ο τόνος είναι ... και μου αρέσει πολύ ρε γμτ.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 22:00 Η Ηρώ έγραψε: #6 23-06-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ο τόνος της τεμπέλας 1 χούφτα κρουτόνια ολικής αλέσεως 1 τόνο σε λάδι (που όμως θα στραγγίξετε το λάδι) 1-2 τομάτες καλαμπόκι γλυκό κονσέρβα μαγιονέζα τα σπάει σας λέω! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν Αναστασάκι, μόλις το έφαγα! Ήταν μούρλια!!! Πολύ δροσερή, πολύ νόστιμη.. Με τη διαφορά, ότι εγώ στη θέση της μαγιονέζας έβαλα λίγο γιαουρτάκι, αφού η μαγιονέζα με ενοχλεί στο στομάχι μου. Και έτσι ήταν τέλεια πάντως! Ο ουρανίσκος μου και το στομάχι μου σ ευχαριστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 23:38 Η Γίδι έγραψε: #7 23-06-08 23:38 Νι, κι εγώ έτσι έλεγα να τη φάω αύριο αυτή τη σαλάτα! Αντί μαγιονέζας, λίγο λαδάκι και γιαούρτι με λεμόνι! Γιάαααμιιι... Και μ' αρέσει να ψιλοκόβω το αγγουράκι, τη ντομάτα και ό,τι άλλο, πολύ ψιλά, για να το τρώω όλο με το κουτάλι. Α, και ο τόνος σε νερό. Α, και αντί κρουτόν, παξιμαδάκια κρητικά. Ίδια λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 09:08 Η Κακή Επιρροή: #8 24-06-08 09:08 αχμ... τώρα κατάλαβα γιατί εσείς είσαστε λεπτές κι εγώ όχι όπως και να έχει, χαίρομαι που σας άρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η dooo έγραψε: #9 24-06-08 09:16 κι αντί για τόνο, φιλέτο ψάρι ψημένο και μαδημένο σε κομματάτσια!!! αλλά τοτε δεν θα είναι της τεμπέλας, non? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 09:19 Η Κακή Επιρροή: #10 24-06-08 09:19 ε ναι τότε θα ναι φιλέτο νιανια της καλοκυράς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ανακάλυψα κρουτόνια ολικής αλέσεως στο σούπερ μάρκετ και τα έχω λιανήσει!!! συνταγή σαλάτας την οποία έχω την τιμή να βαφτίσω ο τόνος της τεμπέλας 1 χούφτα κρουτόνια ολικής αλέσεως 1 τόνο σε λάδι (που όμως θα στραγγίξετε το λάδι) 1-2 τομάτες καλαμπόκι γλυκό κονσέρβα μαγιονέζα τα σπάει σας λέω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 18:57 Η cibyllian: #2 23-06-08 18:57 Ωραίο ακούγεται... ρε γμτ έχω θέμα με τον τόνο! Μου φέρνει δυσπεψία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 19:01 Η Κακή Επιρροή: #3 23-06-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωραίο ακούγεται... ρε γμτ έχω θέμα με τον τόνο! Μου φέρνει δυσπεψία. Click για ανάπτυξη... ο τόνος στη φέρνει? το έχεις τσεκάρει? μήπως είναι το λάδι που έχει ο τόνος? γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν και τα καλύτερα λάδια οι κονσέρβες... δοκίμασε με τόνο σε νερό, αν και να ξέρεις ότι από άποψη δίαιτας, είναι καλύτερος ο τόνος σε λάδι κι όχι σε νερό παρότι λένε, γιατί ο τόνος σε νερό έχει πολλά αλάτια και περισσότερα συντηριτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 19:07 Η Γίδι έγραψε: #4 23-06-08 19:07 Ένσταση, δεν ισχύει για όλες τις συσκευασίες αυτό. Πλέον έχουν απλά άλμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 19:14 Η cibyllian: #5 23-06-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ο τόνος στη φέρνει? το έχεις τσεκάρει? μήπως είναι το λάδι που έχει ο τόνος? γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν και τα καλύτερα λάδια οι κονσέρβες... δοκίμασε με τόνο σε νερό, αν και να ξέρεις ότι από άποψη δίαιτας, είναι καλύτερος ο τόνος σε λάδι κι όχι σε νερό παρότι λένε, γιατί ο τόνος σε νερό έχει πολλά αλάτια και περισσότερα συντηριτικά Click για ανάπτυξη... Νομίζω ο τόνος είναι ... και μου αρέσει πολύ ρε γμτ.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 22:00 Η Ηρώ έγραψε: #6 23-06-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ο τόνος της τεμπέλας 1 χούφτα κρουτόνια ολικής αλέσεως 1 τόνο σε λάδι (που όμως θα στραγγίξετε το λάδι) 1-2 τομάτες καλαμπόκι γλυκό κονσέρβα μαγιονέζα τα σπάει σας λέω! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν Αναστασάκι, μόλις το έφαγα! Ήταν μούρλια!!! Πολύ δροσερή, πολύ νόστιμη.. Με τη διαφορά, ότι εγώ στη θέση της μαγιονέζας έβαλα λίγο γιαουρτάκι, αφού η μαγιονέζα με ενοχλεί στο στομάχι μου. Και έτσι ήταν τέλεια πάντως! Ο ουρανίσκος μου και το στομάχι μου σ ευχαριστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 23:38 Η Γίδι έγραψε: #7 23-06-08 23:38 Νι, κι εγώ έτσι έλεγα να τη φάω αύριο αυτή τη σαλάτα! Αντί μαγιονέζας, λίγο λαδάκι και γιαούρτι με λεμόνι! Γιάαααμιιι... Και μ' αρέσει να ψιλοκόβω το αγγουράκι, τη ντομάτα και ό,τι άλλο, πολύ ψιλά, για να το τρώω όλο με το κουτάλι. Α, και ο τόνος σε νερό. Α, και αντί κρουτόν, παξιμαδάκια κρητικά. Ίδια λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 09:08 Η Κακή Επιρροή: #8 24-06-08 09:08 αχμ... τώρα κατάλαβα γιατί εσείς είσαστε λεπτές κι εγώ όχι όπως και να έχει, χαίρομαι που σας άρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η dooo έγραψε: #9 24-06-08 09:16 κι αντί για τόνο, φιλέτο ψάρι ψημένο και μαδημένο σε κομματάτσια!!! αλλά τοτε δεν θα είναι της τεμπέλας, non? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 09:19 Η Κακή Επιρροή: #10 24-06-08 09:19 ε ναι τότε θα ναι φιλέτο νιανια της καλοκυράς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραίο ακούγεται... ρε γμτ έχω θέμα με τον τόνο! Μου φέρνει δυσπεψία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 19:01 Η Κακή Επιρροή: #3 23-06-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωραίο ακούγεται... ρε γμτ έχω θέμα με τον τόνο! Μου φέρνει δυσπεψία. Click για ανάπτυξη... ο τόνος στη φέρνει? το έχεις τσεκάρει? μήπως είναι το λάδι που έχει ο τόνος? γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν και τα καλύτερα λάδια οι κονσέρβες... δοκίμασε με τόνο σε νερό, αν και να ξέρεις ότι από άποψη δίαιτας, είναι καλύτερος ο τόνος σε λάδι κι όχι σε νερό παρότι λένε, γιατί ο τόνος σε νερό έχει πολλά αλάτια και περισσότερα συντηριτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 19:07 Η Γίδι έγραψε: #4 23-06-08 19:07 Ένσταση, δεν ισχύει για όλες τις συσκευασίες αυτό. Πλέον έχουν απλά άλμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 19:14 Η cibyllian: #5 23-06-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ο τόνος στη φέρνει? το έχεις τσεκάρει? μήπως είναι το λάδι που έχει ο τόνος? γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν και τα καλύτερα λάδια οι κονσέρβες... δοκίμασε με τόνο σε νερό, αν και να ξέρεις ότι από άποψη δίαιτας, είναι καλύτερος ο τόνος σε λάδι κι όχι σε νερό παρότι λένε, γιατί ο τόνος σε νερό έχει πολλά αλάτια και περισσότερα συντηριτικά Click για ανάπτυξη... Νομίζω ο τόνος είναι ... και μου αρέσει πολύ ρε γμτ.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 22:00 Η Ηρώ έγραψε: #6 23-06-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ο τόνος της τεμπέλας 1 χούφτα κρουτόνια ολικής αλέσεως 1 τόνο σε λάδι (που όμως θα στραγγίξετε το λάδι) 1-2 τομάτες καλαμπόκι γλυκό κονσέρβα μαγιονέζα τα σπάει σας λέω! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν Αναστασάκι, μόλις το έφαγα! Ήταν μούρλια!!! Πολύ δροσερή, πολύ νόστιμη.. Με τη διαφορά, ότι εγώ στη θέση της μαγιονέζας έβαλα λίγο γιαουρτάκι, αφού η μαγιονέζα με ενοχλεί στο στομάχι μου. Και έτσι ήταν τέλεια πάντως! Ο ουρανίσκος μου και το στομάχι μου σ ευχαριστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 23:38 Η Γίδι έγραψε: #7 23-06-08 23:38 Νι, κι εγώ έτσι έλεγα να τη φάω αύριο αυτή τη σαλάτα! Αντί μαγιονέζας, λίγο λαδάκι και γιαούρτι με λεμόνι! Γιάαααμιιι... Και μ' αρέσει να ψιλοκόβω το αγγουράκι, τη ντομάτα και ό,τι άλλο, πολύ ψιλά, για να το τρώω όλο με το κουτάλι. Α, και ο τόνος σε νερό. Α, και αντί κρουτόν, παξιμαδάκια κρητικά. Ίδια λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 09:08 Η Κακή Επιρροή: #8 24-06-08 09:08 αχμ... τώρα κατάλαβα γιατί εσείς είσαστε λεπτές κι εγώ όχι όπως και να έχει, χαίρομαι που σας άρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η dooo έγραψε: #9 24-06-08 09:16 κι αντί για τόνο, φιλέτο ψάρι ψημένο και μαδημένο σε κομματάτσια!!! αλλά τοτε δεν θα είναι της τεμπέλας, non? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 09:19 Η Κακή Επιρροή: #10 24-06-08 09:19 ε ναι τότε θα ναι φιλέτο νιανια της καλοκυράς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωραίο ακούγεται... ρε γμτ έχω θέμα με τον τόνο! Μου φέρνει δυσπεψία. Click για ανάπτυξη... ο τόνος στη φέρνει? το έχεις τσεκάρει? μήπως είναι το λάδι που έχει ο τόνος? γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν και τα καλύτερα λάδια οι κονσέρβες... δοκίμασε με τόνο σε νερό, αν και να ξέρεις ότι από άποψη δίαιτας, είναι καλύτερος ο τόνος σε λάδι κι όχι σε νερό παρότι λένε, γιατί ο τόνος σε νερό έχει πολλά αλάτια και περισσότερα συντηριτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 19:07 Η Γίδι έγραψε: #4 23-06-08 19:07 Ένσταση, δεν ισχύει για όλες τις συσκευασίες αυτό. Πλέον έχουν απλά άλμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 19:14 Η cibyllian: #5 23-06-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ο τόνος στη φέρνει? το έχεις τσεκάρει? μήπως είναι το λάδι που έχει ο τόνος? γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν και τα καλύτερα λάδια οι κονσέρβες... δοκίμασε με τόνο σε νερό, αν και να ξέρεις ότι από άποψη δίαιτας, είναι καλύτερος ο τόνος σε λάδι κι όχι σε νερό παρότι λένε, γιατί ο τόνος σε νερό έχει πολλά αλάτια και περισσότερα συντηριτικά Click για ανάπτυξη... Νομίζω ο τόνος είναι ... και μου αρέσει πολύ ρε γμτ.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 22:00 Η Ηρώ έγραψε: #6 23-06-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ο τόνος της τεμπέλας 1 χούφτα κρουτόνια ολικής αλέσεως 1 τόνο σε λάδι (που όμως θα στραγγίξετε το λάδι) 1-2 τομάτες καλαμπόκι γλυκό κονσέρβα μαγιονέζα τα σπάει σας λέω! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν Αναστασάκι, μόλις το έφαγα! Ήταν μούρλια!!! Πολύ δροσερή, πολύ νόστιμη.. Με τη διαφορά, ότι εγώ στη θέση της μαγιονέζας έβαλα λίγο γιαουρτάκι, αφού η μαγιονέζα με ενοχλεί στο στομάχι μου. Και έτσι ήταν τέλεια πάντως! Ο ουρανίσκος μου και το στομάχι μου σ ευχαριστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 23:38 Η Γίδι έγραψε: #7 23-06-08 23:38 Νι, κι εγώ έτσι έλεγα να τη φάω αύριο αυτή τη σαλάτα! Αντί μαγιονέζας, λίγο λαδάκι και γιαούρτι με λεμόνι! Γιάαααμιιι... Και μ' αρέσει να ψιλοκόβω το αγγουράκι, τη ντομάτα και ό,τι άλλο, πολύ ψιλά, για να το τρώω όλο με το κουτάλι. Α, και ο τόνος σε νερό. Α, και αντί κρουτόν, παξιμαδάκια κρητικά. Ίδια λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 09:08 Η Κακή Επιρροή: #8 24-06-08 09:08 αχμ... τώρα κατάλαβα γιατί εσείς είσαστε λεπτές κι εγώ όχι όπως και να έχει, χαίρομαι που σας άρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η dooo έγραψε: #9 24-06-08 09:16 κι αντί για τόνο, φιλέτο ψάρι ψημένο και μαδημένο σε κομματάτσια!!! αλλά τοτε δεν θα είναι της τεμπέλας, non? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 09:19 Η Κακή Επιρροή: #10 24-06-08 09:19 ε ναι τότε θα ναι φιλέτο νιανια της καλοκυράς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ένσταση, δεν ισχύει για όλες τις συσκευασίες αυτό. Πλέον έχουν απλά άλμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 19:14 Η cibyllian: #5 23-06-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ο τόνος στη φέρνει? το έχεις τσεκάρει? μήπως είναι το λάδι που έχει ο τόνος? γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν και τα καλύτερα λάδια οι κονσέρβες... δοκίμασε με τόνο σε νερό, αν και να ξέρεις ότι από άποψη δίαιτας, είναι καλύτερος ο τόνος σε λάδι κι όχι σε νερό παρότι λένε, γιατί ο τόνος σε νερό έχει πολλά αλάτια και περισσότερα συντηριτικά Click για ανάπτυξη... Νομίζω ο τόνος είναι ... και μου αρέσει πολύ ρε γμτ.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 22:00 Η Ηρώ έγραψε: #6 23-06-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ο τόνος της τεμπέλας 1 χούφτα κρουτόνια ολικής αλέσεως 1 τόνο σε λάδι (που όμως θα στραγγίξετε το λάδι) 1-2 τομάτες καλαμπόκι γλυκό κονσέρβα μαγιονέζα τα σπάει σας λέω! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν Αναστασάκι, μόλις το έφαγα! Ήταν μούρλια!!! Πολύ δροσερή, πολύ νόστιμη.. Με τη διαφορά, ότι εγώ στη θέση της μαγιονέζας έβαλα λίγο γιαουρτάκι, αφού η μαγιονέζα με ενοχλεί στο στομάχι μου. Και έτσι ήταν τέλεια πάντως! Ο ουρανίσκος μου και το στομάχι μου σ ευχαριστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 23:38 Η Γίδι έγραψε: #7 23-06-08 23:38 Νι, κι εγώ έτσι έλεγα να τη φάω αύριο αυτή τη σαλάτα! Αντί μαγιονέζας, λίγο λαδάκι και γιαούρτι με λεμόνι! Γιάαααμιιι... Και μ' αρέσει να ψιλοκόβω το αγγουράκι, τη ντομάτα και ό,τι άλλο, πολύ ψιλά, για να το τρώω όλο με το κουτάλι. Α, και ο τόνος σε νερό. Α, και αντί κρουτόν, παξιμαδάκια κρητικά. Ίδια λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 09:08 Η Κακή Επιρροή: #8 24-06-08 09:08 αχμ... τώρα κατάλαβα γιατί εσείς είσαστε λεπτές κι εγώ όχι όπως και να έχει, χαίρομαι που σας άρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η dooo έγραψε: #9 24-06-08 09:16 κι αντί για τόνο, φιλέτο ψάρι ψημένο και μαδημένο σε κομματάτσια!!! αλλά τοτε δεν θα είναι της τεμπέλας, non? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 09:19 Η Κακή Επιρροή: #10 24-06-08 09:19 ε ναι τότε θα ναι φιλέτο νιανια της καλοκυράς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ο τόνος στη φέρνει? το έχεις τσεκάρει? μήπως είναι το λάδι που έχει ο τόνος? γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν και τα καλύτερα λάδια οι κονσέρβες... δοκίμασε με τόνο σε νερό, αν και να ξέρεις ότι από άποψη δίαιτας, είναι καλύτερος ο τόνος σε λάδι κι όχι σε νερό παρότι λένε, γιατί ο τόνος σε νερό έχει πολλά αλάτια και περισσότερα συντηριτικά Click για ανάπτυξη... Νομίζω ο τόνος είναι ... και μου αρέσει πολύ ρε γμτ.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 22:00 Η Ηρώ έγραψε: #6 23-06-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ο τόνος της τεμπέλας 1 χούφτα κρουτόνια ολικής αλέσεως 1 τόνο σε λάδι (που όμως θα στραγγίξετε το λάδι) 1-2 τομάτες καλαμπόκι γλυκό κονσέρβα μαγιονέζα τα σπάει σας λέω! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν Αναστασάκι, μόλις το έφαγα! Ήταν μούρλια!!! Πολύ δροσερή, πολύ νόστιμη.. Με τη διαφορά, ότι εγώ στη θέση της μαγιονέζας έβαλα λίγο γιαουρτάκι, αφού η μαγιονέζα με ενοχλεί στο στομάχι μου. Και έτσι ήταν τέλεια πάντως! Ο ουρανίσκος μου και το στομάχι μου σ ευχαριστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 23:38 Η Γίδι έγραψε: #7 23-06-08 23:38 Νι, κι εγώ έτσι έλεγα να τη φάω αύριο αυτή τη σαλάτα! Αντί μαγιονέζας, λίγο λαδάκι και γιαούρτι με λεμόνι! Γιάαααμιιι... Και μ' αρέσει να ψιλοκόβω το αγγουράκι, τη ντομάτα και ό,τι άλλο, πολύ ψιλά, για να το τρώω όλο με το κουτάλι. Α, και ο τόνος σε νερό. Α, και αντί κρουτόν, παξιμαδάκια κρητικά. Ίδια λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 09:08 Η Κακή Επιρροή: #8 24-06-08 09:08 αχμ... τώρα κατάλαβα γιατί εσείς είσαστε λεπτές κι εγώ όχι όπως και να έχει, χαίρομαι που σας άρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η dooo έγραψε: #9 24-06-08 09:16 κι αντί για τόνο, φιλέτο ψάρι ψημένο και μαδημένο σε κομματάτσια!!! αλλά τοτε δεν θα είναι της τεμπέλας, non? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 09:19 Η Κακή Επιρροή: #10 24-06-08 09:19 ε ναι τότε θα ναι φιλέτο νιανια της καλοκυράς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ο τόνος της τεμπέλας 1 χούφτα κρουτόνια ολικής αλέσεως 1 τόνο σε λάδι (που όμως θα στραγγίξετε το λάδι) 1-2 τομάτες καλαμπόκι γλυκό κονσέρβα μαγιονέζα τα σπάει σας λέω! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν Αναστασάκι, μόλις το έφαγα! Ήταν μούρλια!!! Πολύ δροσερή, πολύ νόστιμη.. Με τη διαφορά, ότι εγώ στη θέση της μαγιονέζας έβαλα λίγο γιαουρτάκι, αφού η μαγιονέζα με ενοχλεί στο στομάχι μου. Και έτσι ήταν τέλεια πάντως! Ο ουρανίσκος μου και το στομάχι μου σ ευχαριστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 23:38 Η Γίδι έγραψε: #7 23-06-08 23:38 Νι, κι εγώ έτσι έλεγα να τη φάω αύριο αυτή τη σαλάτα! Αντί μαγιονέζας, λίγο λαδάκι και γιαούρτι με λεμόνι! Γιάαααμιιι... Και μ' αρέσει να ψιλοκόβω το αγγουράκι, τη ντομάτα και ό,τι άλλο, πολύ ψιλά, για να το τρώω όλο με το κουτάλι. Α, και ο τόνος σε νερό. Α, και αντί κρουτόν, παξιμαδάκια κρητικά. Ίδια λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 09:08 Η Κακή Επιρροή: #8 24-06-08 09:08 αχμ... τώρα κατάλαβα γιατί εσείς είσαστε λεπτές κι εγώ όχι όπως και να έχει, χαίρομαι που σας άρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η dooo έγραψε: #9 24-06-08 09:16 κι αντί για τόνο, φιλέτο ψάρι ψημένο και μαδημένο σε κομματάτσια!!! αλλά τοτε δεν θα είναι της τεμπέλας, non? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 09:19 Η Κακή Επιρροή: #10 24-06-08 09:19 ε ναι τότε θα ναι φιλέτο νιανια της καλοκυράς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νι, κι εγώ έτσι έλεγα να τη φάω αύριο αυτή τη σαλάτα! Αντί μαγιονέζας, λίγο λαδάκι και γιαούρτι με λεμόνι! Γιάαααμιιι... Και μ' αρέσει να ψιλοκόβω το αγγουράκι, τη ντομάτα και ό,τι άλλο, πολύ ψιλά, για να το τρώω όλο με το κουτάλι. Α, και ο τόνος σε νερό. Α, και αντί κρουτόν, παξιμαδάκια κρητικά. Ίδια λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 09:08 Η Κακή Επιρροή: #8 24-06-08 09:08 αχμ... τώρα κατάλαβα γιατί εσείς είσαστε λεπτές κι εγώ όχι όπως και να έχει, χαίρομαι που σας άρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η dooo έγραψε: #9 24-06-08 09:16 κι αντί για τόνο, φιλέτο ψάρι ψημένο και μαδημένο σε κομματάτσια!!! αλλά τοτε δεν θα είναι της τεμπέλας, non? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 09:19 Η Κακή Επιρροή: #10 24-06-08 09:19 ε ναι τότε θα ναι φιλέτο νιανια της καλοκυράς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχμ... τώρα κατάλαβα γιατί εσείς είσαστε λεπτές κι εγώ όχι όπως και να έχει, χαίρομαι που σας άρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η dooo έγραψε: #9 24-06-08 09:16 κι αντί για τόνο, φιλέτο ψάρι ψημένο και μαδημένο σε κομματάτσια!!! αλλά τοτε δεν θα είναι της τεμπέλας, non? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 09:19 Η Κακή Επιρροή: #10 24-06-08 09:19 ε ναι τότε θα ναι φιλέτο νιανια της καλοκυράς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
κι αντί για τόνο, φιλέτο ψάρι ψημένο και μαδημένο σε κομματάτσια!!! αλλά τοτε δεν θα είναι της τεμπέλας, non? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 09:19 Η Κακή Επιρροή: #10 24-06-08 09:19 ε ναι τότε θα ναι φιλέτο νιανια της καλοκυράς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ε ναι τότε θα ναι φιλέτο νιανια της καλοκυράς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.