Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2007 στις 23:42 Ο Lorien έγραψε: #161 29-10-07 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Και για να είμαι και on topic, ΑΝ ποτέ κάνω τατ, θα είναι αυτό το σχέδιο: Το ΑΝ με κεφαλαία, γιατί τα τατουάζ για εμένα είναι σοβαρή υπόθεση. Η γνώμη μου είναι ότι τατουάζ που δεν σημαίνει 1000+1 πράγματα για εσένα και που το έχεις κάνει πριν τα 18 σου είναι σκέτο show off (με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις πάντα, για να μην είμαστε κι απόλυτοι). Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με τη νοοτροπια σου...αλλά αν ποτέ κάνεις...ακουσε με....διαλεξε αλλο σχεδιο Αρχική Δημοσίευση από Niyia: κ σε σημείο όπως π.χ. τα δάχτυλα του ποδιού, Click για ανάπτυξη... Ouch ! Μερικα μου αρεσουν πολυ, αλλά δεν εχω κανει ακομα. Μου τη σπανε οι παρενεργιες. Επισης θα θελα να μην κρατουσε μια ζωη και να μην χρειαζοταν λειζερ και ιστοριες για να βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2007 στις 23:47 Η Niyia έγραψε: #162 29-10-07 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αριστερή ωμοπλάτη. Θέλεις και φώτο μήπως? Click για ανάπτυξη... όχι όχι, σε πιστεύω (just curiosity) Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ouch ! Click για ανάπτυξη... τι σημαίνει αυτό? πόνος? ή αηδία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2007 στις 23:47 Η Oralee έγραψε: #163 29-10-07 23:47 Μπορείς να κάνεις henna tattoo αν δεν το θες για πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2007 στις 23:54 Η Niyia έγραψε: #164 29-10-07 23:54 είχα κάνει henna tattoo, έναν δράκο (στο πλάι της μέσης), αλλά ήταν καλοκαίρι κ μου είχε φύγει μέσα σε 3 μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 00:00 Ο Lorien έγραψε: #165 30-10-07 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: τι σημαίνει αυτό? πόνος? ή αηδία? Click για ανάπτυξη... Πονο καλε. Αηδια ειναι το "μπλιαχ" (ξεχασες τα μωρουδιστικα ? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 00:01 Η Molka έγραψε: #166 30-10-07 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Συμφωνω με τη νοοτροπια σου...αλλά αν ποτέ κάνεις...ακουσε με....διαλεξε αλλο σχεδιο Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτό θέλω! Αν το λες για κάποιον πρακτικό λόγο που δεν γνωρίζω, εξηγήσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 00:03 Η Niyia έγραψε: #167 30-10-07 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Πονο καλε. Αηδια ειναι το "μπλιαχ" (ξεχασες τα μωρουδιστικα ? ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 01:15 Ο Founes έγραψε: #168 30-10-07 01:15 νομιζω πως τώρα μπορείς να κάνεις και εξάμηνα αλλά και ετήσια και 2ετή ταττου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 01:17 Η Niyia έγραψε: #169 30-10-07 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Founes: νομιζω πως τώρα μπορείς να κάνεις και εξάμηνα αλλά και ετήσια και 2ετή ταττου... Click για ανάπτυξη... πολύ ενδιαφέρον... κ που ενημερωνόμαστε σχετικά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 01:18 Ο Founes έγραψε: #170 30-10-07 01:18 info προσεχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 02:10 Ο Lorien έγραψε: #171 30-10-07 02:10 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Εγώ αυτό θέλω! Αν το λες για κάποιον πρακτικό λόγο που δεν γνωρίζω, εξηγήσου Click για ανάπτυξη... Ειναι και πρακτικός. Δε θα χρειαζεται να ακους σχολια τυπου "κλισε", "πασέ", "χιλιοφορεμενο" κλπ (πλακα κανω, οτι σου αρεσει εσενα, αυτο εχει σημασια στα τατουαζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 08:39 Η Oralee έγραψε: #172 30-10-07 08:39 Niyia εχω κάνει henna tattoo πολλάκις (ας είναι καλά η ξαδερφούλα μου ) και ποτέ δεν έφυγε σε 3 μέρες! Μάλιστα ένα το είχα σε δεκαήμερες διακοπές καθ' όλη την διάρκεια τους, παρόλο που καθόμουν κάθε μέρα με τις ώρες στη θάλασσα! (και όταν έφυγε είχα ένα ωραιότατο άσπρο σημάδι νεραιδούλας στη πλάτη ) Προφανώς δεν στο έκαναν καλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 10:18 Η Niyia έγραψε: #173 30-10-07 10:18 & εγώ αυτό κατάλαβα kajira μου, μάλλον δεν μου το έκαναν καλά ή εγώ το ξέπλυνα πολύ πιο νωρίς από όσο μου είχαν πει Τεσπά, τι περιμένεις από έναν πλανόδιο στα σοκάκια της Θάσου? Να το έκανα σε κανένα κοσμοπολίτικο νησί (βλ. Μύκονος ) να πω οκ, οι άνθρωποι έχουν πείρα (ΛΟΛΛΛΛ ...) ΥΣ. : Αστειεύομαι βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 14:51 Η Molka έγραψε: #174 30-10-07 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ειναι και πρακτικός. Δε θα χρειαζεται να ακους σχολια τυπου "κλισε", "πασέ", "χιλιοφορεμενο" κλπ (πλακα κανω, οτι σου αρεσει εσενα, αυτο εχει σημασια στα τατουαζ) Click για ανάπτυξη... Το σχεδιάκι αυτό δεν είναι απλά φτερά και καρδιά πάντως. Και επίσης ΑΝ ποτέ το κάνω θα είναι αρκετά μικρό, ίσα ίσα για να το βλέπω εγώ και να χαίρομαι, και επίσης γιατί δεν φημίζομαι για την ανοχή μου στον πόνο. Οπότε, ποιος θα μου πει "κλισέ κλπ" όταν κανείς δεν θα το βλέπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:04 Ο Dark_kronos: #175 30-10-07 15:04 Εγω παντος τελευτεα ψηνομαι αγρια, περα απο τα πολλααααα τατουαζ που θα κανω καπια στιγμη, να βγαλω και μια αδεια (δεν εχω ιδεα βεβαια για τις διαδικασιες κλπ) και να γινω τατουατζης καπια στιγμη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:10 Η Niyia έγραψε: #176 30-10-07 15:10 άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #177 30-10-07 15:22 Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:24 Ο tserno έγραψε: #178 30-10-07 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Click για ανάπτυξη... Προσεξες το επαγγελμα του?? Ξεπεσμενος μπυροβιος.....Δηλαδη μεθυσμενος τατουατζης.. Καλα ξεμπερδεματα.... ΚΑι γω θέλω πολλα χρονια τωρα λέμε αλλα οπως πάντα αργω να αποφασισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:37 Η Molka έγραψε: #179 30-10-07 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς!! Γι' αυτό μίλησα για το ελάχιστο όριο των 18 ετών, που και πάλι είναι πολύ λίγο.. Συζητούσα με μια φίλη πριν καιρό, και σχεδόν καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το μόνο τατουάζ που δεν θα μετανιώσεις ποτέ θα είναι αυτό που έκανες μετά τα 40 σου! Αλλά κι αυτό χωράει συζήτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:38 Ο tserno έγραψε: #180 30-10-07 15:38 https://www.tattoofinder.com/ Αν και πρίζει οτι εχουν "copy protection" για τα σχεδια εχει παρα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Requiem Angelikaaa Μήτσος10 Scandal iew Εριφύλη chester20080 johnsala Abiogenesis charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Molka: Και για να είμαι και on topic, ΑΝ ποτέ κάνω τατ, θα είναι αυτό το σχέδιο: Το ΑΝ με κεφαλαία, γιατί τα τατουάζ για εμένα είναι σοβαρή υπόθεση. Η γνώμη μου είναι ότι τατουάζ που δεν σημαίνει 1000+1 πράγματα για εσένα και που το έχεις κάνει πριν τα 18 σου είναι σκέτο show off (με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις πάντα, για να μην είμαστε κι απόλυτοι). Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με τη νοοτροπια σου...αλλά αν ποτέ κάνεις...ακουσε με....διαλεξε αλλο σχεδιο Αρχική Δημοσίευση από Niyia: κ σε σημείο όπως π.χ. τα δάχτυλα του ποδιού, Click για ανάπτυξη... Ouch ! Μερικα μου αρεσουν πολυ, αλλά δεν εχω κανει ακομα. Μου τη σπανε οι παρενεργιες. Επισης θα θελα να μην κρατουσε μια ζωη και να μην χρειαζοταν λειζερ και ιστοριες για να βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2007 στις 23:47 Η Niyia έγραψε: #162 29-10-07 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αριστερή ωμοπλάτη. Θέλεις και φώτο μήπως? Click για ανάπτυξη... όχι όχι, σε πιστεύω (just curiosity) Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ouch ! Click για ανάπτυξη... τι σημαίνει αυτό? πόνος? ή αηδία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2007 στις 23:47 Η Oralee έγραψε: #163 29-10-07 23:47 Μπορείς να κάνεις henna tattoo αν δεν το θες για πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2007 στις 23:54 Η Niyia έγραψε: #164 29-10-07 23:54 είχα κάνει henna tattoo, έναν δράκο (στο πλάι της μέσης), αλλά ήταν καλοκαίρι κ μου είχε φύγει μέσα σε 3 μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 00:00 Ο Lorien έγραψε: #165 30-10-07 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: τι σημαίνει αυτό? πόνος? ή αηδία? Click για ανάπτυξη... Πονο καλε. Αηδια ειναι το "μπλιαχ" (ξεχασες τα μωρουδιστικα ? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 00:01 Η Molka έγραψε: #166 30-10-07 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Συμφωνω με τη νοοτροπια σου...αλλά αν ποτέ κάνεις...ακουσε με....διαλεξε αλλο σχεδιο Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτό θέλω! Αν το λες για κάποιον πρακτικό λόγο που δεν γνωρίζω, εξηγήσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 00:03 Η Niyia έγραψε: #167 30-10-07 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Πονο καλε. Αηδια ειναι το "μπλιαχ" (ξεχασες τα μωρουδιστικα ? ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 01:15 Ο Founes έγραψε: #168 30-10-07 01:15 νομιζω πως τώρα μπορείς να κάνεις και εξάμηνα αλλά και ετήσια και 2ετή ταττου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 01:17 Η Niyia έγραψε: #169 30-10-07 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Founes: νομιζω πως τώρα μπορείς να κάνεις και εξάμηνα αλλά και ετήσια και 2ετή ταττου... Click για ανάπτυξη... πολύ ενδιαφέρον... κ που ενημερωνόμαστε σχετικά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 01:18 Ο Founes έγραψε: #170 30-10-07 01:18 info προσεχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 02:10 Ο Lorien έγραψε: #171 30-10-07 02:10 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Εγώ αυτό θέλω! Αν το λες για κάποιον πρακτικό λόγο που δεν γνωρίζω, εξηγήσου Click για ανάπτυξη... Ειναι και πρακτικός. Δε θα χρειαζεται να ακους σχολια τυπου "κλισε", "πασέ", "χιλιοφορεμενο" κλπ (πλακα κανω, οτι σου αρεσει εσενα, αυτο εχει σημασια στα τατουαζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 08:39 Η Oralee έγραψε: #172 30-10-07 08:39 Niyia εχω κάνει henna tattoo πολλάκις (ας είναι καλά η ξαδερφούλα μου ) και ποτέ δεν έφυγε σε 3 μέρες! Μάλιστα ένα το είχα σε δεκαήμερες διακοπές καθ' όλη την διάρκεια τους, παρόλο που καθόμουν κάθε μέρα με τις ώρες στη θάλασσα! (και όταν έφυγε είχα ένα ωραιότατο άσπρο σημάδι νεραιδούλας στη πλάτη ) Προφανώς δεν στο έκαναν καλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 10:18 Η Niyia έγραψε: #173 30-10-07 10:18 & εγώ αυτό κατάλαβα kajira μου, μάλλον δεν μου το έκαναν καλά ή εγώ το ξέπλυνα πολύ πιο νωρίς από όσο μου είχαν πει Τεσπά, τι περιμένεις από έναν πλανόδιο στα σοκάκια της Θάσου? Να το έκανα σε κανένα κοσμοπολίτικο νησί (βλ. Μύκονος ) να πω οκ, οι άνθρωποι έχουν πείρα (ΛΟΛΛΛΛ ...) ΥΣ. : Αστειεύομαι βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 14:51 Η Molka έγραψε: #174 30-10-07 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ειναι και πρακτικός. Δε θα χρειαζεται να ακους σχολια τυπου "κλισε", "πασέ", "χιλιοφορεμενο" κλπ (πλακα κανω, οτι σου αρεσει εσενα, αυτο εχει σημασια στα τατουαζ) Click για ανάπτυξη... Το σχεδιάκι αυτό δεν είναι απλά φτερά και καρδιά πάντως. Και επίσης ΑΝ ποτέ το κάνω θα είναι αρκετά μικρό, ίσα ίσα για να το βλέπω εγώ και να χαίρομαι, και επίσης γιατί δεν φημίζομαι για την ανοχή μου στον πόνο. Οπότε, ποιος θα μου πει "κλισέ κλπ" όταν κανείς δεν θα το βλέπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:04 Ο Dark_kronos: #175 30-10-07 15:04 Εγω παντος τελευτεα ψηνομαι αγρια, περα απο τα πολλααααα τατουαζ που θα κανω καπια στιγμη, να βγαλω και μια αδεια (δεν εχω ιδεα βεβαια για τις διαδικασιες κλπ) και να γινω τατουατζης καπια στιγμη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:10 Η Niyia έγραψε: #176 30-10-07 15:10 άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #177 30-10-07 15:22 Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:24 Ο tserno έγραψε: #178 30-10-07 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Click για ανάπτυξη... Προσεξες το επαγγελμα του?? Ξεπεσμενος μπυροβιος.....Δηλαδη μεθυσμενος τατουατζης.. Καλα ξεμπερδεματα.... ΚΑι γω θέλω πολλα χρονια τωρα λέμε αλλα οπως πάντα αργω να αποφασισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:37 Η Molka έγραψε: #179 30-10-07 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς!! Γι' αυτό μίλησα για το ελάχιστο όριο των 18 ετών, που και πάλι είναι πολύ λίγο.. Συζητούσα με μια φίλη πριν καιρό, και σχεδόν καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το μόνο τατουάζ που δεν θα μετανιώσεις ποτέ θα είναι αυτό που έκανες μετά τα 40 σου! Αλλά κι αυτό χωράει συζήτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:38 Ο tserno έγραψε: #180 30-10-07 15:38 https://www.tattoofinder.com/ Αν και πρίζει οτι εχουν "copy protection" για τα σχεδια εχει παρα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Requiem Angelikaaa Μήτσος10 Scandal iew Εριφύλη chester20080 johnsala Abiogenesis charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αριστερή ωμοπλάτη. Θέλεις και φώτο μήπως? Click για ανάπτυξη... όχι όχι, σε πιστεύω (just curiosity) Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ouch ! Click για ανάπτυξη... τι σημαίνει αυτό? πόνος? ή αηδία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2007 στις 23:47 Η Oralee έγραψε: #163 29-10-07 23:47 Μπορείς να κάνεις henna tattoo αν δεν το θες για πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2007 στις 23:54 Η Niyia έγραψε: #164 29-10-07 23:54 είχα κάνει henna tattoo, έναν δράκο (στο πλάι της μέσης), αλλά ήταν καλοκαίρι κ μου είχε φύγει μέσα σε 3 μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 00:00 Ο Lorien έγραψε: #165 30-10-07 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: τι σημαίνει αυτό? πόνος? ή αηδία? Click για ανάπτυξη... Πονο καλε. Αηδια ειναι το "μπλιαχ" (ξεχασες τα μωρουδιστικα ? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 00:01 Η Molka έγραψε: #166 30-10-07 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Συμφωνω με τη νοοτροπια σου...αλλά αν ποτέ κάνεις...ακουσε με....διαλεξε αλλο σχεδιο Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτό θέλω! Αν το λες για κάποιον πρακτικό λόγο που δεν γνωρίζω, εξηγήσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 00:03 Η Niyia έγραψε: #167 30-10-07 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Πονο καλε. Αηδια ειναι το "μπλιαχ" (ξεχασες τα μωρουδιστικα ? ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 01:15 Ο Founes έγραψε: #168 30-10-07 01:15 νομιζω πως τώρα μπορείς να κάνεις και εξάμηνα αλλά και ετήσια και 2ετή ταττου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 01:17 Η Niyia έγραψε: #169 30-10-07 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Founes: νομιζω πως τώρα μπορείς να κάνεις και εξάμηνα αλλά και ετήσια και 2ετή ταττου... Click για ανάπτυξη... πολύ ενδιαφέρον... κ που ενημερωνόμαστε σχετικά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 01:18 Ο Founes έγραψε: #170 30-10-07 01:18 info προσεχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 02:10 Ο Lorien έγραψε: #171 30-10-07 02:10 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Εγώ αυτό θέλω! Αν το λες για κάποιον πρακτικό λόγο που δεν γνωρίζω, εξηγήσου Click για ανάπτυξη... Ειναι και πρακτικός. Δε θα χρειαζεται να ακους σχολια τυπου "κλισε", "πασέ", "χιλιοφορεμενο" κλπ (πλακα κανω, οτι σου αρεσει εσενα, αυτο εχει σημασια στα τατουαζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 08:39 Η Oralee έγραψε: #172 30-10-07 08:39 Niyia εχω κάνει henna tattoo πολλάκις (ας είναι καλά η ξαδερφούλα μου ) και ποτέ δεν έφυγε σε 3 μέρες! Μάλιστα ένα το είχα σε δεκαήμερες διακοπές καθ' όλη την διάρκεια τους, παρόλο που καθόμουν κάθε μέρα με τις ώρες στη θάλασσα! (και όταν έφυγε είχα ένα ωραιότατο άσπρο σημάδι νεραιδούλας στη πλάτη ) Προφανώς δεν στο έκαναν καλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 10:18 Η Niyia έγραψε: #173 30-10-07 10:18 & εγώ αυτό κατάλαβα kajira μου, μάλλον δεν μου το έκαναν καλά ή εγώ το ξέπλυνα πολύ πιο νωρίς από όσο μου είχαν πει Τεσπά, τι περιμένεις από έναν πλανόδιο στα σοκάκια της Θάσου? Να το έκανα σε κανένα κοσμοπολίτικο νησί (βλ. Μύκονος ) να πω οκ, οι άνθρωποι έχουν πείρα (ΛΟΛΛΛΛ ...) ΥΣ. : Αστειεύομαι βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 14:51 Η Molka έγραψε: #174 30-10-07 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ειναι και πρακτικός. Δε θα χρειαζεται να ακους σχολια τυπου "κλισε", "πασέ", "χιλιοφορεμενο" κλπ (πλακα κανω, οτι σου αρεσει εσενα, αυτο εχει σημασια στα τατουαζ) Click για ανάπτυξη... Το σχεδιάκι αυτό δεν είναι απλά φτερά και καρδιά πάντως. Και επίσης ΑΝ ποτέ το κάνω θα είναι αρκετά μικρό, ίσα ίσα για να το βλέπω εγώ και να χαίρομαι, και επίσης γιατί δεν φημίζομαι για την ανοχή μου στον πόνο. Οπότε, ποιος θα μου πει "κλισέ κλπ" όταν κανείς δεν θα το βλέπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:04 Ο Dark_kronos: #175 30-10-07 15:04 Εγω παντος τελευτεα ψηνομαι αγρια, περα απο τα πολλααααα τατουαζ που θα κανω καπια στιγμη, να βγαλω και μια αδεια (δεν εχω ιδεα βεβαια για τις διαδικασιες κλπ) και να γινω τατουατζης καπια στιγμη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:10 Η Niyia έγραψε: #176 30-10-07 15:10 άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #177 30-10-07 15:22 Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:24 Ο tserno έγραψε: #178 30-10-07 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Click για ανάπτυξη... Προσεξες το επαγγελμα του?? Ξεπεσμενος μπυροβιος.....Δηλαδη μεθυσμενος τατουατζης.. Καλα ξεμπερδεματα.... ΚΑι γω θέλω πολλα χρονια τωρα λέμε αλλα οπως πάντα αργω να αποφασισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:37 Η Molka έγραψε: #179 30-10-07 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς!! Γι' αυτό μίλησα για το ελάχιστο όριο των 18 ετών, που και πάλι είναι πολύ λίγο.. Συζητούσα με μια φίλη πριν καιρό, και σχεδόν καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το μόνο τατουάζ που δεν θα μετανιώσεις ποτέ θα είναι αυτό που έκανες μετά τα 40 σου! Αλλά κι αυτό χωράει συζήτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:38 Ο tserno έγραψε: #180 30-10-07 15:38 https://www.tattoofinder.com/ Αν και πρίζει οτι εχουν "copy protection" για τα σχεδια εχει παρα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Requiem Angelikaaa Μήτσος10 Scandal iew Εριφύλη chester20080 johnsala Abiogenesis charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορείς να κάνεις henna tattoo αν δεν το θες για πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2007 στις 23:54 Η Niyia έγραψε: #164 29-10-07 23:54 είχα κάνει henna tattoo, έναν δράκο (στο πλάι της μέσης), αλλά ήταν καλοκαίρι κ μου είχε φύγει μέσα σε 3 μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 00:00 Ο Lorien έγραψε: #165 30-10-07 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: τι σημαίνει αυτό? πόνος? ή αηδία? Click για ανάπτυξη... Πονο καλε. Αηδια ειναι το "μπλιαχ" (ξεχασες τα μωρουδιστικα ? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 00:01 Η Molka έγραψε: #166 30-10-07 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Συμφωνω με τη νοοτροπια σου...αλλά αν ποτέ κάνεις...ακουσε με....διαλεξε αλλο σχεδιο Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτό θέλω! Αν το λες για κάποιον πρακτικό λόγο που δεν γνωρίζω, εξηγήσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 00:03 Η Niyia έγραψε: #167 30-10-07 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Πονο καλε. Αηδια ειναι το "μπλιαχ" (ξεχασες τα μωρουδιστικα ? ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 01:15 Ο Founes έγραψε: #168 30-10-07 01:15 νομιζω πως τώρα μπορείς να κάνεις και εξάμηνα αλλά και ετήσια και 2ετή ταττου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 01:17 Η Niyia έγραψε: #169 30-10-07 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Founes: νομιζω πως τώρα μπορείς να κάνεις και εξάμηνα αλλά και ετήσια και 2ετή ταττου... Click για ανάπτυξη... πολύ ενδιαφέρον... κ που ενημερωνόμαστε σχετικά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 01:18 Ο Founes έγραψε: #170 30-10-07 01:18 info προσεχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 02:10 Ο Lorien έγραψε: #171 30-10-07 02:10 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Εγώ αυτό θέλω! Αν το λες για κάποιον πρακτικό λόγο που δεν γνωρίζω, εξηγήσου Click για ανάπτυξη... Ειναι και πρακτικός. Δε θα χρειαζεται να ακους σχολια τυπου "κλισε", "πασέ", "χιλιοφορεμενο" κλπ (πλακα κανω, οτι σου αρεσει εσενα, αυτο εχει σημασια στα τατουαζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 08:39 Η Oralee έγραψε: #172 30-10-07 08:39 Niyia εχω κάνει henna tattoo πολλάκις (ας είναι καλά η ξαδερφούλα μου ) και ποτέ δεν έφυγε σε 3 μέρες! Μάλιστα ένα το είχα σε δεκαήμερες διακοπές καθ' όλη την διάρκεια τους, παρόλο που καθόμουν κάθε μέρα με τις ώρες στη θάλασσα! (και όταν έφυγε είχα ένα ωραιότατο άσπρο σημάδι νεραιδούλας στη πλάτη ) Προφανώς δεν στο έκαναν καλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 10:18 Η Niyia έγραψε: #173 30-10-07 10:18 & εγώ αυτό κατάλαβα kajira μου, μάλλον δεν μου το έκαναν καλά ή εγώ το ξέπλυνα πολύ πιο νωρίς από όσο μου είχαν πει Τεσπά, τι περιμένεις από έναν πλανόδιο στα σοκάκια της Θάσου? Να το έκανα σε κανένα κοσμοπολίτικο νησί (βλ. Μύκονος ) να πω οκ, οι άνθρωποι έχουν πείρα (ΛΟΛΛΛΛ ...) ΥΣ. : Αστειεύομαι βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 14:51 Η Molka έγραψε: #174 30-10-07 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ειναι και πρακτικός. Δε θα χρειαζεται να ακους σχολια τυπου "κλισε", "πασέ", "χιλιοφορεμενο" κλπ (πλακα κανω, οτι σου αρεσει εσενα, αυτο εχει σημασια στα τατουαζ) Click για ανάπτυξη... Το σχεδιάκι αυτό δεν είναι απλά φτερά και καρδιά πάντως. Και επίσης ΑΝ ποτέ το κάνω θα είναι αρκετά μικρό, ίσα ίσα για να το βλέπω εγώ και να χαίρομαι, και επίσης γιατί δεν φημίζομαι για την ανοχή μου στον πόνο. Οπότε, ποιος θα μου πει "κλισέ κλπ" όταν κανείς δεν θα το βλέπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:04 Ο Dark_kronos: #175 30-10-07 15:04 Εγω παντος τελευτεα ψηνομαι αγρια, περα απο τα πολλααααα τατουαζ που θα κανω καπια στιγμη, να βγαλω και μια αδεια (δεν εχω ιδεα βεβαια για τις διαδικασιες κλπ) και να γινω τατουατζης καπια στιγμη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:10 Η Niyia έγραψε: #176 30-10-07 15:10 άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #177 30-10-07 15:22 Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:24 Ο tserno έγραψε: #178 30-10-07 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Click για ανάπτυξη... Προσεξες το επαγγελμα του?? Ξεπεσμενος μπυροβιος.....Δηλαδη μεθυσμενος τατουατζης.. Καλα ξεμπερδεματα.... ΚΑι γω θέλω πολλα χρονια τωρα λέμε αλλα οπως πάντα αργω να αποφασισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:37 Η Molka έγραψε: #179 30-10-07 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς!! Γι' αυτό μίλησα για το ελάχιστο όριο των 18 ετών, που και πάλι είναι πολύ λίγο.. Συζητούσα με μια φίλη πριν καιρό, και σχεδόν καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το μόνο τατουάζ που δεν θα μετανιώσεις ποτέ θα είναι αυτό που έκανες μετά τα 40 σου! Αλλά κι αυτό χωράει συζήτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:38 Ο tserno έγραψε: #180 30-10-07 15:38 https://www.tattoofinder.com/ Αν και πρίζει οτι εχουν "copy protection" για τα σχεδια εχει παρα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Requiem Angelikaaa Μήτσος10 Scandal iew Εριφύλη chester20080 johnsala Abiogenesis charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
είχα κάνει henna tattoo, έναν δράκο (στο πλάι της μέσης), αλλά ήταν καλοκαίρι κ μου είχε φύγει μέσα σε 3 μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 00:00 Ο Lorien έγραψε: #165 30-10-07 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: τι σημαίνει αυτό? πόνος? ή αηδία? Click για ανάπτυξη... Πονο καλε. Αηδια ειναι το "μπλιαχ" (ξεχασες τα μωρουδιστικα ? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 00:01 Η Molka έγραψε: #166 30-10-07 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Συμφωνω με τη νοοτροπια σου...αλλά αν ποτέ κάνεις...ακουσε με....διαλεξε αλλο σχεδιο Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτό θέλω! Αν το λες για κάποιον πρακτικό λόγο που δεν γνωρίζω, εξηγήσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 00:03 Η Niyia έγραψε: #167 30-10-07 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Πονο καλε. Αηδια ειναι το "μπλιαχ" (ξεχασες τα μωρουδιστικα ? ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 01:15 Ο Founes έγραψε: #168 30-10-07 01:15 νομιζω πως τώρα μπορείς να κάνεις και εξάμηνα αλλά και ετήσια και 2ετή ταττου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 01:17 Η Niyia έγραψε: #169 30-10-07 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Founes: νομιζω πως τώρα μπορείς να κάνεις και εξάμηνα αλλά και ετήσια και 2ετή ταττου... Click για ανάπτυξη... πολύ ενδιαφέρον... κ που ενημερωνόμαστε σχετικά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 01:18 Ο Founes έγραψε: #170 30-10-07 01:18 info προσεχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 02:10 Ο Lorien έγραψε: #171 30-10-07 02:10 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Εγώ αυτό θέλω! Αν το λες για κάποιον πρακτικό λόγο που δεν γνωρίζω, εξηγήσου Click για ανάπτυξη... Ειναι και πρακτικός. Δε θα χρειαζεται να ακους σχολια τυπου "κλισε", "πασέ", "χιλιοφορεμενο" κλπ (πλακα κανω, οτι σου αρεσει εσενα, αυτο εχει σημασια στα τατουαζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 08:39 Η Oralee έγραψε: #172 30-10-07 08:39 Niyia εχω κάνει henna tattoo πολλάκις (ας είναι καλά η ξαδερφούλα μου ) και ποτέ δεν έφυγε σε 3 μέρες! Μάλιστα ένα το είχα σε δεκαήμερες διακοπές καθ' όλη την διάρκεια τους, παρόλο που καθόμουν κάθε μέρα με τις ώρες στη θάλασσα! (και όταν έφυγε είχα ένα ωραιότατο άσπρο σημάδι νεραιδούλας στη πλάτη ) Προφανώς δεν στο έκαναν καλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 10:18 Η Niyia έγραψε: #173 30-10-07 10:18 & εγώ αυτό κατάλαβα kajira μου, μάλλον δεν μου το έκαναν καλά ή εγώ το ξέπλυνα πολύ πιο νωρίς από όσο μου είχαν πει Τεσπά, τι περιμένεις από έναν πλανόδιο στα σοκάκια της Θάσου? Να το έκανα σε κανένα κοσμοπολίτικο νησί (βλ. Μύκονος ) να πω οκ, οι άνθρωποι έχουν πείρα (ΛΟΛΛΛΛ ...) ΥΣ. : Αστειεύομαι βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 14:51 Η Molka έγραψε: #174 30-10-07 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ειναι και πρακτικός. Δε θα χρειαζεται να ακους σχολια τυπου "κλισε", "πασέ", "χιλιοφορεμενο" κλπ (πλακα κανω, οτι σου αρεσει εσενα, αυτο εχει σημασια στα τατουαζ) Click για ανάπτυξη... Το σχεδιάκι αυτό δεν είναι απλά φτερά και καρδιά πάντως. Και επίσης ΑΝ ποτέ το κάνω θα είναι αρκετά μικρό, ίσα ίσα για να το βλέπω εγώ και να χαίρομαι, και επίσης γιατί δεν φημίζομαι για την ανοχή μου στον πόνο. Οπότε, ποιος θα μου πει "κλισέ κλπ" όταν κανείς δεν θα το βλέπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:04 Ο Dark_kronos: #175 30-10-07 15:04 Εγω παντος τελευτεα ψηνομαι αγρια, περα απο τα πολλααααα τατουαζ που θα κανω καπια στιγμη, να βγαλω και μια αδεια (δεν εχω ιδεα βεβαια για τις διαδικασιες κλπ) και να γινω τατουατζης καπια στιγμη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:10 Η Niyia έγραψε: #176 30-10-07 15:10 άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #177 30-10-07 15:22 Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:24 Ο tserno έγραψε: #178 30-10-07 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Click για ανάπτυξη... Προσεξες το επαγγελμα του?? Ξεπεσμενος μπυροβιος.....Δηλαδη μεθυσμενος τατουατζης.. Καλα ξεμπερδεματα.... ΚΑι γω θέλω πολλα χρονια τωρα λέμε αλλα οπως πάντα αργω να αποφασισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:37 Η Molka έγραψε: #179 30-10-07 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς!! Γι' αυτό μίλησα για το ελάχιστο όριο των 18 ετών, που και πάλι είναι πολύ λίγο.. Συζητούσα με μια φίλη πριν καιρό, και σχεδόν καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το μόνο τατουάζ που δεν θα μετανιώσεις ποτέ θα είναι αυτό που έκανες μετά τα 40 σου! Αλλά κι αυτό χωράει συζήτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:38 Ο tserno έγραψε: #180 30-10-07 15:38 https://www.tattoofinder.com/ Αν και πρίζει οτι εχουν "copy protection" για τα σχεδια εχει παρα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Requiem Angelikaaa Μήτσος10 Scandal iew Εριφύλη chester20080 johnsala Abiogenesis charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Niyia: τι σημαίνει αυτό? πόνος? ή αηδία? Click για ανάπτυξη... Πονο καλε. Αηδια ειναι το "μπλιαχ" (ξεχασες τα μωρουδιστικα ? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 00:01 Η Molka έγραψε: #166 30-10-07 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Συμφωνω με τη νοοτροπια σου...αλλά αν ποτέ κάνεις...ακουσε με....διαλεξε αλλο σχεδιο Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτό θέλω! Αν το λες για κάποιον πρακτικό λόγο που δεν γνωρίζω, εξηγήσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 00:03 Η Niyia έγραψε: #167 30-10-07 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Πονο καλε. Αηδια ειναι το "μπλιαχ" (ξεχασες τα μωρουδιστικα ? ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 01:15 Ο Founes έγραψε: #168 30-10-07 01:15 νομιζω πως τώρα μπορείς να κάνεις και εξάμηνα αλλά και ετήσια και 2ετή ταττου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 01:17 Η Niyia έγραψε: #169 30-10-07 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Founes: νομιζω πως τώρα μπορείς να κάνεις και εξάμηνα αλλά και ετήσια και 2ετή ταττου... Click για ανάπτυξη... πολύ ενδιαφέρον... κ που ενημερωνόμαστε σχετικά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 01:18 Ο Founes έγραψε: #170 30-10-07 01:18 info προσεχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 02:10 Ο Lorien έγραψε: #171 30-10-07 02:10 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Εγώ αυτό θέλω! Αν το λες για κάποιον πρακτικό λόγο που δεν γνωρίζω, εξηγήσου Click για ανάπτυξη... Ειναι και πρακτικός. Δε θα χρειαζεται να ακους σχολια τυπου "κλισε", "πασέ", "χιλιοφορεμενο" κλπ (πλακα κανω, οτι σου αρεσει εσενα, αυτο εχει σημασια στα τατουαζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 08:39 Η Oralee έγραψε: #172 30-10-07 08:39 Niyia εχω κάνει henna tattoo πολλάκις (ας είναι καλά η ξαδερφούλα μου ) και ποτέ δεν έφυγε σε 3 μέρες! Μάλιστα ένα το είχα σε δεκαήμερες διακοπές καθ' όλη την διάρκεια τους, παρόλο που καθόμουν κάθε μέρα με τις ώρες στη θάλασσα! (και όταν έφυγε είχα ένα ωραιότατο άσπρο σημάδι νεραιδούλας στη πλάτη ) Προφανώς δεν στο έκαναν καλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 10:18 Η Niyia έγραψε: #173 30-10-07 10:18 & εγώ αυτό κατάλαβα kajira μου, μάλλον δεν μου το έκαναν καλά ή εγώ το ξέπλυνα πολύ πιο νωρίς από όσο μου είχαν πει Τεσπά, τι περιμένεις από έναν πλανόδιο στα σοκάκια της Θάσου? Να το έκανα σε κανένα κοσμοπολίτικο νησί (βλ. Μύκονος ) να πω οκ, οι άνθρωποι έχουν πείρα (ΛΟΛΛΛΛ ...) ΥΣ. : Αστειεύομαι βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 14:51 Η Molka έγραψε: #174 30-10-07 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ειναι και πρακτικός. Δε θα χρειαζεται να ακους σχολια τυπου "κλισε", "πασέ", "χιλιοφορεμενο" κλπ (πλακα κανω, οτι σου αρεσει εσενα, αυτο εχει σημασια στα τατουαζ) Click για ανάπτυξη... Το σχεδιάκι αυτό δεν είναι απλά φτερά και καρδιά πάντως. Και επίσης ΑΝ ποτέ το κάνω θα είναι αρκετά μικρό, ίσα ίσα για να το βλέπω εγώ και να χαίρομαι, και επίσης γιατί δεν φημίζομαι για την ανοχή μου στον πόνο. Οπότε, ποιος θα μου πει "κλισέ κλπ" όταν κανείς δεν θα το βλέπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:04 Ο Dark_kronos: #175 30-10-07 15:04 Εγω παντος τελευτεα ψηνομαι αγρια, περα απο τα πολλααααα τατουαζ που θα κανω καπια στιγμη, να βγαλω και μια αδεια (δεν εχω ιδεα βεβαια για τις διαδικασιες κλπ) και να γινω τατουατζης καπια στιγμη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:10 Η Niyia έγραψε: #176 30-10-07 15:10 άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #177 30-10-07 15:22 Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:24 Ο tserno έγραψε: #178 30-10-07 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Click για ανάπτυξη... Προσεξες το επαγγελμα του?? Ξεπεσμενος μπυροβιος.....Δηλαδη μεθυσμενος τατουατζης.. Καλα ξεμπερδεματα.... ΚΑι γω θέλω πολλα χρονια τωρα λέμε αλλα οπως πάντα αργω να αποφασισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:37 Η Molka έγραψε: #179 30-10-07 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς!! Γι' αυτό μίλησα για το ελάχιστο όριο των 18 ετών, που και πάλι είναι πολύ λίγο.. Συζητούσα με μια φίλη πριν καιρό, και σχεδόν καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το μόνο τατουάζ που δεν θα μετανιώσεις ποτέ θα είναι αυτό που έκανες μετά τα 40 σου! Αλλά κι αυτό χωράει συζήτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:38 Ο tserno έγραψε: #180 30-10-07 15:38 https://www.tattoofinder.com/ Αν και πρίζει οτι εχουν "copy protection" για τα σχεδια εχει παρα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Requiem Angelikaaa Μήτσος10 Scandal iew Εριφύλη chester20080 johnsala Abiogenesis charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Συμφωνω με τη νοοτροπια σου...αλλά αν ποτέ κάνεις...ακουσε με....διαλεξε αλλο σχεδιο Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτό θέλω! Αν το λες για κάποιον πρακτικό λόγο που δεν γνωρίζω, εξηγήσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 00:03 Η Niyia έγραψε: #167 30-10-07 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Πονο καλε. Αηδια ειναι το "μπλιαχ" (ξεχασες τα μωρουδιστικα ? ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 01:15 Ο Founes έγραψε: #168 30-10-07 01:15 νομιζω πως τώρα μπορείς να κάνεις και εξάμηνα αλλά και ετήσια και 2ετή ταττου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 01:17 Η Niyia έγραψε: #169 30-10-07 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Founes: νομιζω πως τώρα μπορείς να κάνεις και εξάμηνα αλλά και ετήσια και 2ετή ταττου... Click για ανάπτυξη... πολύ ενδιαφέρον... κ που ενημερωνόμαστε σχετικά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 01:18 Ο Founes έγραψε: #170 30-10-07 01:18 info προσεχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 02:10 Ο Lorien έγραψε: #171 30-10-07 02:10 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Εγώ αυτό θέλω! Αν το λες για κάποιον πρακτικό λόγο που δεν γνωρίζω, εξηγήσου Click για ανάπτυξη... Ειναι και πρακτικός. Δε θα χρειαζεται να ακους σχολια τυπου "κλισε", "πασέ", "χιλιοφορεμενο" κλπ (πλακα κανω, οτι σου αρεσει εσενα, αυτο εχει σημασια στα τατουαζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 08:39 Η Oralee έγραψε: #172 30-10-07 08:39 Niyia εχω κάνει henna tattoo πολλάκις (ας είναι καλά η ξαδερφούλα μου ) και ποτέ δεν έφυγε σε 3 μέρες! Μάλιστα ένα το είχα σε δεκαήμερες διακοπές καθ' όλη την διάρκεια τους, παρόλο που καθόμουν κάθε μέρα με τις ώρες στη θάλασσα! (και όταν έφυγε είχα ένα ωραιότατο άσπρο σημάδι νεραιδούλας στη πλάτη ) Προφανώς δεν στο έκαναν καλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 10:18 Η Niyia έγραψε: #173 30-10-07 10:18 & εγώ αυτό κατάλαβα kajira μου, μάλλον δεν μου το έκαναν καλά ή εγώ το ξέπλυνα πολύ πιο νωρίς από όσο μου είχαν πει Τεσπά, τι περιμένεις από έναν πλανόδιο στα σοκάκια της Θάσου? Να το έκανα σε κανένα κοσμοπολίτικο νησί (βλ. Μύκονος ) να πω οκ, οι άνθρωποι έχουν πείρα (ΛΟΛΛΛΛ ...) ΥΣ. : Αστειεύομαι βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 14:51 Η Molka έγραψε: #174 30-10-07 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ειναι και πρακτικός. Δε θα χρειαζεται να ακους σχολια τυπου "κλισε", "πασέ", "χιλιοφορεμενο" κλπ (πλακα κανω, οτι σου αρεσει εσενα, αυτο εχει σημασια στα τατουαζ) Click για ανάπτυξη... Το σχεδιάκι αυτό δεν είναι απλά φτερά και καρδιά πάντως. Και επίσης ΑΝ ποτέ το κάνω θα είναι αρκετά μικρό, ίσα ίσα για να το βλέπω εγώ και να χαίρομαι, και επίσης γιατί δεν φημίζομαι για την ανοχή μου στον πόνο. Οπότε, ποιος θα μου πει "κλισέ κλπ" όταν κανείς δεν θα το βλέπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:04 Ο Dark_kronos: #175 30-10-07 15:04 Εγω παντος τελευτεα ψηνομαι αγρια, περα απο τα πολλααααα τατουαζ που θα κανω καπια στιγμη, να βγαλω και μια αδεια (δεν εχω ιδεα βεβαια για τις διαδικασιες κλπ) και να γινω τατουατζης καπια στιγμη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:10 Η Niyia έγραψε: #176 30-10-07 15:10 άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #177 30-10-07 15:22 Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:24 Ο tserno έγραψε: #178 30-10-07 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Click για ανάπτυξη... Προσεξες το επαγγελμα του?? Ξεπεσμενος μπυροβιος.....Δηλαδη μεθυσμενος τατουατζης.. Καλα ξεμπερδεματα.... ΚΑι γω θέλω πολλα χρονια τωρα λέμε αλλα οπως πάντα αργω να αποφασισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:37 Η Molka έγραψε: #179 30-10-07 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς!! Γι' αυτό μίλησα για το ελάχιστο όριο των 18 ετών, που και πάλι είναι πολύ λίγο.. Συζητούσα με μια φίλη πριν καιρό, και σχεδόν καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το μόνο τατουάζ που δεν θα μετανιώσεις ποτέ θα είναι αυτό που έκανες μετά τα 40 σου! Αλλά κι αυτό χωράει συζήτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:38 Ο tserno έγραψε: #180 30-10-07 15:38 https://www.tattoofinder.com/ Αν και πρίζει οτι εχουν "copy protection" για τα σχεδια εχει παρα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Requiem Angelikaaa Μήτσος10 Scandal iew Εριφύλη chester20080 johnsala Abiogenesis charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Πονο καλε. Αηδια ειναι το "μπλιαχ" (ξεχασες τα μωρουδιστικα ? ) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 01:15 Ο Founes έγραψε: #168 30-10-07 01:15 νομιζω πως τώρα μπορείς να κάνεις και εξάμηνα αλλά και ετήσια και 2ετή ταττου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 01:17 Η Niyia έγραψε: #169 30-10-07 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Founes: νομιζω πως τώρα μπορείς να κάνεις και εξάμηνα αλλά και ετήσια και 2ετή ταττου... Click για ανάπτυξη... πολύ ενδιαφέρον... κ που ενημερωνόμαστε σχετικά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 01:18 Ο Founes έγραψε: #170 30-10-07 01:18 info προσεχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 02:10 Ο Lorien έγραψε: #171 30-10-07 02:10 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Εγώ αυτό θέλω! Αν το λες για κάποιον πρακτικό λόγο που δεν γνωρίζω, εξηγήσου Click για ανάπτυξη... Ειναι και πρακτικός. Δε θα χρειαζεται να ακους σχολια τυπου "κλισε", "πασέ", "χιλιοφορεμενο" κλπ (πλακα κανω, οτι σου αρεσει εσενα, αυτο εχει σημασια στα τατουαζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 08:39 Η Oralee έγραψε: #172 30-10-07 08:39 Niyia εχω κάνει henna tattoo πολλάκις (ας είναι καλά η ξαδερφούλα μου ) και ποτέ δεν έφυγε σε 3 μέρες! Μάλιστα ένα το είχα σε δεκαήμερες διακοπές καθ' όλη την διάρκεια τους, παρόλο που καθόμουν κάθε μέρα με τις ώρες στη θάλασσα! (και όταν έφυγε είχα ένα ωραιότατο άσπρο σημάδι νεραιδούλας στη πλάτη ) Προφανώς δεν στο έκαναν καλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 10:18 Η Niyia έγραψε: #173 30-10-07 10:18 & εγώ αυτό κατάλαβα kajira μου, μάλλον δεν μου το έκαναν καλά ή εγώ το ξέπλυνα πολύ πιο νωρίς από όσο μου είχαν πει Τεσπά, τι περιμένεις από έναν πλανόδιο στα σοκάκια της Θάσου? Να το έκανα σε κανένα κοσμοπολίτικο νησί (βλ. Μύκονος ) να πω οκ, οι άνθρωποι έχουν πείρα (ΛΟΛΛΛΛ ...) ΥΣ. : Αστειεύομαι βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 14:51 Η Molka έγραψε: #174 30-10-07 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ειναι και πρακτικός. Δε θα χρειαζεται να ακους σχολια τυπου "κλισε", "πασέ", "χιλιοφορεμενο" κλπ (πλακα κανω, οτι σου αρεσει εσενα, αυτο εχει σημασια στα τατουαζ) Click για ανάπτυξη... Το σχεδιάκι αυτό δεν είναι απλά φτερά και καρδιά πάντως. Και επίσης ΑΝ ποτέ το κάνω θα είναι αρκετά μικρό, ίσα ίσα για να το βλέπω εγώ και να χαίρομαι, και επίσης γιατί δεν φημίζομαι για την ανοχή μου στον πόνο. Οπότε, ποιος θα μου πει "κλισέ κλπ" όταν κανείς δεν θα το βλέπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:04 Ο Dark_kronos: #175 30-10-07 15:04 Εγω παντος τελευτεα ψηνομαι αγρια, περα απο τα πολλααααα τατουαζ που θα κανω καπια στιγμη, να βγαλω και μια αδεια (δεν εχω ιδεα βεβαια για τις διαδικασιες κλπ) και να γινω τατουατζης καπια στιγμη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:10 Η Niyia έγραψε: #176 30-10-07 15:10 άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #177 30-10-07 15:22 Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:24 Ο tserno έγραψε: #178 30-10-07 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Click για ανάπτυξη... Προσεξες το επαγγελμα του?? Ξεπεσμενος μπυροβιος.....Δηλαδη μεθυσμενος τατουατζης.. Καλα ξεμπερδεματα.... ΚΑι γω θέλω πολλα χρονια τωρα λέμε αλλα οπως πάντα αργω να αποφασισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:37 Η Molka έγραψε: #179 30-10-07 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς!! Γι' αυτό μίλησα για το ελάχιστο όριο των 18 ετών, που και πάλι είναι πολύ λίγο.. Συζητούσα με μια φίλη πριν καιρό, και σχεδόν καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το μόνο τατουάζ που δεν θα μετανιώσεις ποτέ θα είναι αυτό που έκανες μετά τα 40 σου! Αλλά κι αυτό χωράει συζήτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:38 Ο tserno έγραψε: #180 30-10-07 15:38 https://www.tattoofinder.com/ Αν και πρίζει οτι εχουν "copy protection" για τα σχεδια εχει παρα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Requiem Angelikaaa Μήτσος10 Scandal iew Εριφύλη chester20080 johnsala Abiogenesis charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νομιζω πως τώρα μπορείς να κάνεις και εξάμηνα αλλά και ετήσια και 2ετή ταττου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 01:17 Η Niyia έγραψε: #169 30-10-07 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Founes: νομιζω πως τώρα μπορείς να κάνεις και εξάμηνα αλλά και ετήσια και 2ετή ταττου... Click για ανάπτυξη... πολύ ενδιαφέρον... κ που ενημερωνόμαστε σχετικά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 01:18 Ο Founes έγραψε: #170 30-10-07 01:18 info προσεχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 02:10 Ο Lorien έγραψε: #171 30-10-07 02:10 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Εγώ αυτό θέλω! Αν το λες για κάποιον πρακτικό λόγο που δεν γνωρίζω, εξηγήσου Click για ανάπτυξη... Ειναι και πρακτικός. Δε θα χρειαζεται να ακους σχολια τυπου "κλισε", "πασέ", "χιλιοφορεμενο" κλπ (πλακα κανω, οτι σου αρεσει εσενα, αυτο εχει σημασια στα τατουαζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 08:39 Η Oralee έγραψε: #172 30-10-07 08:39 Niyia εχω κάνει henna tattoo πολλάκις (ας είναι καλά η ξαδερφούλα μου ) και ποτέ δεν έφυγε σε 3 μέρες! Μάλιστα ένα το είχα σε δεκαήμερες διακοπές καθ' όλη την διάρκεια τους, παρόλο που καθόμουν κάθε μέρα με τις ώρες στη θάλασσα! (και όταν έφυγε είχα ένα ωραιότατο άσπρο σημάδι νεραιδούλας στη πλάτη ) Προφανώς δεν στο έκαναν καλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 10:18 Η Niyia έγραψε: #173 30-10-07 10:18 & εγώ αυτό κατάλαβα kajira μου, μάλλον δεν μου το έκαναν καλά ή εγώ το ξέπλυνα πολύ πιο νωρίς από όσο μου είχαν πει Τεσπά, τι περιμένεις από έναν πλανόδιο στα σοκάκια της Θάσου? Να το έκανα σε κανένα κοσμοπολίτικο νησί (βλ. Μύκονος ) να πω οκ, οι άνθρωποι έχουν πείρα (ΛΟΛΛΛΛ ...) ΥΣ. : Αστειεύομαι βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 14:51 Η Molka έγραψε: #174 30-10-07 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ειναι και πρακτικός. Δε θα χρειαζεται να ακους σχολια τυπου "κλισε", "πασέ", "χιλιοφορεμενο" κλπ (πλακα κανω, οτι σου αρεσει εσενα, αυτο εχει σημασια στα τατουαζ) Click για ανάπτυξη... Το σχεδιάκι αυτό δεν είναι απλά φτερά και καρδιά πάντως. Και επίσης ΑΝ ποτέ το κάνω θα είναι αρκετά μικρό, ίσα ίσα για να το βλέπω εγώ και να χαίρομαι, και επίσης γιατί δεν φημίζομαι για την ανοχή μου στον πόνο. Οπότε, ποιος θα μου πει "κλισέ κλπ" όταν κανείς δεν θα το βλέπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:04 Ο Dark_kronos: #175 30-10-07 15:04 Εγω παντος τελευτεα ψηνομαι αγρια, περα απο τα πολλααααα τατουαζ που θα κανω καπια στιγμη, να βγαλω και μια αδεια (δεν εχω ιδεα βεβαια για τις διαδικασιες κλπ) και να γινω τατουατζης καπια στιγμη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:10 Η Niyia έγραψε: #176 30-10-07 15:10 άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #177 30-10-07 15:22 Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:24 Ο tserno έγραψε: #178 30-10-07 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Click για ανάπτυξη... Προσεξες το επαγγελμα του?? Ξεπεσμενος μπυροβιος.....Δηλαδη μεθυσμενος τατουατζης.. Καλα ξεμπερδεματα.... ΚΑι γω θέλω πολλα χρονια τωρα λέμε αλλα οπως πάντα αργω να αποφασισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:37 Η Molka έγραψε: #179 30-10-07 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς!! Γι' αυτό μίλησα για το ελάχιστο όριο των 18 ετών, που και πάλι είναι πολύ λίγο.. Συζητούσα με μια φίλη πριν καιρό, και σχεδόν καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το μόνο τατουάζ που δεν θα μετανιώσεις ποτέ θα είναι αυτό που έκανες μετά τα 40 σου! Αλλά κι αυτό χωράει συζήτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:38 Ο tserno έγραψε: #180 30-10-07 15:38 https://www.tattoofinder.com/ Αν και πρίζει οτι εχουν "copy protection" για τα σχεδια εχει παρα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Requiem Angelikaaa Μήτσος10 Scandal iew Εριφύλη chester20080 johnsala Abiogenesis charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Founes: νομιζω πως τώρα μπορείς να κάνεις και εξάμηνα αλλά και ετήσια και 2ετή ταττου... Click για ανάπτυξη... πολύ ενδιαφέρον... κ που ενημερωνόμαστε σχετικά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 01:18 Ο Founes έγραψε: #170 30-10-07 01:18 info προσεχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 02:10 Ο Lorien έγραψε: #171 30-10-07 02:10 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Εγώ αυτό θέλω! Αν το λες για κάποιον πρακτικό λόγο που δεν γνωρίζω, εξηγήσου Click για ανάπτυξη... Ειναι και πρακτικός. Δε θα χρειαζεται να ακους σχολια τυπου "κλισε", "πασέ", "χιλιοφορεμενο" κλπ (πλακα κανω, οτι σου αρεσει εσενα, αυτο εχει σημασια στα τατουαζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 08:39 Η Oralee έγραψε: #172 30-10-07 08:39 Niyia εχω κάνει henna tattoo πολλάκις (ας είναι καλά η ξαδερφούλα μου ) και ποτέ δεν έφυγε σε 3 μέρες! Μάλιστα ένα το είχα σε δεκαήμερες διακοπές καθ' όλη την διάρκεια τους, παρόλο που καθόμουν κάθε μέρα με τις ώρες στη θάλασσα! (και όταν έφυγε είχα ένα ωραιότατο άσπρο σημάδι νεραιδούλας στη πλάτη ) Προφανώς δεν στο έκαναν καλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 10:18 Η Niyia έγραψε: #173 30-10-07 10:18 & εγώ αυτό κατάλαβα kajira μου, μάλλον δεν μου το έκαναν καλά ή εγώ το ξέπλυνα πολύ πιο νωρίς από όσο μου είχαν πει Τεσπά, τι περιμένεις από έναν πλανόδιο στα σοκάκια της Θάσου? Να το έκανα σε κανένα κοσμοπολίτικο νησί (βλ. Μύκονος ) να πω οκ, οι άνθρωποι έχουν πείρα (ΛΟΛΛΛΛ ...) ΥΣ. : Αστειεύομαι βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 14:51 Η Molka έγραψε: #174 30-10-07 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ειναι και πρακτικός. Δε θα χρειαζεται να ακους σχολια τυπου "κλισε", "πασέ", "χιλιοφορεμενο" κλπ (πλακα κανω, οτι σου αρεσει εσενα, αυτο εχει σημασια στα τατουαζ) Click για ανάπτυξη... Το σχεδιάκι αυτό δεν είναι απλά φτερά και καρδιά πάντως. Και επίσης ΑΝ ποτέ το κάνω θα είναι αρκετά μικρό, ίσα ίσα για να το βλέπω εγώ και να χαίρομαι, και επίσης γιατί δεν φημίζομαι για την ανοχή μου στον πόνο. Οπότε, ποιος θα μου πει "κλισέ κλπ" όταν κανείς δεν θα το βλέπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:04 Ο Dark_kronos: #175 30-10-07 15:04 Εγω παντος τελευτεα ψηνομαι αγρια, περα απο τα πολλααααα τατουαζ που θα κανω καπια στιγμη, να βγαλω και μια αδεια (δεν εχω ιδεα βεβαια για τις διαδικασιες κλπ) και να γινω τατουατζης καπια στιγμη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:10 Η Niyia έγραψε: #176 30-10-07 15:10 άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #177 30-10-07 15:22 Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:24 Ο tserno έγραψε: #178 30-10-07 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Click για ανάπτυξη... Προσεξες το επαγγελμα του?? Ξεπεσμενος μπυροβιος.....Δηλαδη μεθυσμενος τατουατζης.. Καλα ξεμπερδεματα.... ΚΑι γω θέλω πολλα χρονια τωρα λέμε αλλα οπως πάντα αργω να αποφασισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:37 Η Molka έγραψε: #179 30-10-07 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς!! Γι' αυτό μίλησα για το ελάχιστο όριο των 18 ετών, που και πάλι είναι πολύ λίγο.. Συζητούσα με μια φίλη πριν καιρό, και σχεδόν καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το μόνο τατουάζ που δεν θα μετανιώσεις ποτέ θα είναι αυτό που έκανες μετά τα 40 σου! Αλλά κι αυτό χωράει συζήτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:38 Ο tserno έγραψε: #180 30-10-07 15:38 https://www.tattoofinder.com/ Αν και πρίζει οτι εχουν "copy protection" για τα σχεδια εχει παρα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Requiem Angelikaaa Μήτσος10 Scandal iew Εριφύλη chester20080 johnsala Abiogenesis charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
info προσεχώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 02:10 Ο Lorien έγραψε: #171 30-10-07 02:10 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Εγώ αυτό θέλω! Αν το λες για κάποιον πρακτικό λόγο που δεν γνωρίζω, εξηγήσου Click για ανάπτυξη... Ειναι και πρακτικός. Δε θα χρειαζεται να ακους σχολια τυπου "κλισε", "πασέ", "χιλιοφορεμενο" κλπ (πλακα κανω, οτι σου αρεσει εσενα, αυτο εχει σημασια στα τατουαζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 08:39 Η Oralee έγραψε: #172 30-10-07 08:39 Niyia εχω κάνει henna tattoo πολλάκις (ας είναι καλά η ξαδερφούλα μου ) και ποτέ δεν έφυγε σε 3 μέρες! Μάλιστα ένα το είχα σε δεκαήμερες διακοπές καθ' όλη την διάρκεια τους, παρόλο που καθόμουν κάθε μέρα με τις ώρες στη θάλασσα! (και όταν έφυγε είχα ένα ωραιότατο άσπρο σημάδι νεραιδούλας στη πλάτη ) Προφανώς δεν στο έκαναν καλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 10:18 Η Niyia έγραψε: #173 30-10-07 10:18 & εγώ αυτό κατάλαβα kajira μου, μάλλον δεν μου το έκαναν καλά ή εγώ το ξέπλυνα πολύ πιο νωρίς από όσο μου είχαν πει Τεσπά, τι περιμένεις από έναν πλανόδιο στα σοκάκια της Θάσου? Να το έκανα σε κανένα κοσμοπολίτικο νησί (βλ. Μύκονος ) να πω οκ, οι άνθρωποι έχουν πείρα (ΛΟΛΛΛΛ ...) ΥΣ. : Αστειεύομαι βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 14:51 Η Molka έγραψε: #174 30-10-07 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ειναι και πρακτικός. Δε θα χρειαζεται να ακους σχολια τυπου "κλισε", "πασέ", "χιλιοφορεμενο" κλπ (πλακα κανω, οτι σου αρεσει εσενα, αυτο εχει σημασια στα τατουαζ) Click για ανάπτυξη... Το σχεδιάκι αυτό δεν είναι απλά φτερά και καρδιά πάντως. Και επίσης ΑΝ ποτέ το κάνω θα είναι αρκετά μικρό, ίσα ίσα για να το βλέπω εγώ και να χαίρομαι, και επίσης γιατί δεν φημίζομαι για την ανοχή μου στον πόνο. Οπότε, ποιος θα μου πει "κλισέ κλπ" όταν κανείς δεν θα το βλέπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:04 Ο Dark_kronos: #175 30-10-07 15:04 Εγω παντος τελευτεα ψηνομαι αγρια, περα απο τα πολλααααα τατουαζ που θα κανω καπια στιγμη, να βγαλω και μια αδεια (δεν εχω ιδεα βεβαια για τις διαδικασιες κλπ) και να γινω τατουατζης καπια στιγμη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:10 Η Niyia έγραψε: #176 30-10-07 15:10 άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #177 30-10-07 15:22 Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:24 Ο tserno έγραψε: #178 30-10-07 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Click για ανάπτυξη... Προσεξες το επαγγελμα του?? Ξεπεσμενος μπυροβιος.....Δηλαδη μεθυσμενος τατουατζης.. Καλα ξεμπερδεματα.... ΚΑι γω θέλω πολλα χρονια τωρα λέμε αλλα οπως πάντα αργω να αποφασισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:37 Η Molka έγραψε: #179 30-10-07 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς!! Γι' αυτό μίλησα για το ελάχιστο όριο των 18 ετών, που και πάλι είναι πολύ λίγο.. Συζητούσα με μια φίλη πριν καιρό, και σχεδόν καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το μόνο τατουάζ που δεν θα μετανιώσεις ποτέ θα είναι αυτό που έκανες μετά τα 40 σου! Αλλά κι αυτό χωράει συζήτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:38 Ο tserno έγραψε: #180 30-10-07 15:38 https://www.tattoofinder.com/ Αν και πρίζει οτι εχουν "copy protection" για τα σχεδια εχει παρα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Requiem Angelikaaa Μήτσος10 Scandal iew Εριφύλη chester20080 johnsala Abiogenesis charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Molka: Εγώ αυτό θέλω! Αν το λες για κάποιον πρακτικό λόγο που δεν γνωρίζω, εξηγήσου Click για ανάπτυξη... Ειναι και πρακτικός. Δε θα χρειαζεται να ακους σχολια τυπου "κλισε", "πασέ", "χιλιοφορεμενο" κλπ (πλακα κανω, οτι σου αρεσει εσενα, αυτο εχει σημασια στα τατουαζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 08:39 Η Oralee έγραψε: #172 30-10-07 08:39 Niyia εχω κάνει henna tattoo πολλάκις (ας είναι καλά η ξαδερφούλα μου ) και ποτέ δεν έφυγε σε 3 μέρες! Μάλιστα ένα το είχα σε δεκαήμερες διακοπές καθ' όλη την διάρκεια τους, παρόλο που καθόμουν κάθε μέρα με τις ώρες στη θάλασσα! (και όταν έφυγε είχα ένα ωραιότατο άσπρο σημάδι νεραιδούλας στη πλάτη ) Προφανώς δεν στο έκαναν καλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 10:18 Η Niyia έγραψε: #173 30-10-07 10:18 & εγώ αυτό κατάλαβα kajira μου, μάλλον δεν μου το έκαναν καλά ή εγώ το ξέπλυνα πολύ πιο νωρίς από όσο μου είχαν πει Τεσπά, τι περιμένεις από έναν πλανόδιο στα σοκάκια της Θάσου? Να το έκανα σε κανένα κοσμοπολίτικο νησί (βλ. Μύκονος ) να πω οκ, οι άνθρωποι έχουν πείρα (ΛΟΛΛΛΛ ...) ΥΣ. : Αστειεύομαι βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 14:51 Η Molka έγραψε: #174 30-10-07 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ειναι και πρακτικός. Δε θα χρειαζεται να ακους σχολια τυπου "κλισε", "πασέ", "χιλιοφορεμενο" κλπ (πλακα κανω, οτι σου αρεσει εσενα, αυτο εχει σημασια στα τατουαζ) Click για ανάπτυξη... Το σχεδιάκι αυτό δεν είναι απλά φτερά και καρδιά πάντως. Και επίσης ΑΝ ποτέ το κάνω θα είναι αρκετά μικρό, ίσα ίσα για να το βλέπω εγώ και να χαίρομαι, και επίσης γιατί δεν φημίζομαι για την ανοχή μου στον πόνο. Οπότε, ποιος θα μου πει "κλισέ κλπ" όταν κανείς δεν θα το βλέπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:04 Ο Dark_kronos: #175 30-10-07 15:04 Εγω παντος τελευτεα ψηνομαι αγρια, περα απο τα πολλααααα τατουαζ που θα κανω καπια στιγμη, να βγαλω και μια αδεια (δεν εχω ιδεα βεβαια για τις διαδικασιες κλπ) και να γινω τατουατζης καπια στιγμη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:10 Η Niyia έγραψε: #176 30-10-07 15:10 άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #177 30-10-07 15:22 Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:24 Ο tserno έγραψε: #178 30-10-07 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Click για ανάπτυξη... Προσεξες το επαγγελμα του?? Ξεπεσμενος μπυροβιος.....Δηλαδη μεθυσμενος τατουατζης.. Καλα ξεμπερδεματα.... ΚΑι γω θέλω πολλα χρονια τωρα λέμε αλλα οπως πάντα αργω να αποφασισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:37 Η Molka έγραψε: #179 30-10-07 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς!! Γι' αυτό μίλησα για το ελάχιστο όριο των 18 ετών, που και πάλι είναι πολύ λίγο.. Συζητούσα με μια φίλη πριν καιρό, και σχεδόν καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το μόνο τατουάζ που δεν θα μετανιώσεις ποτέ θα είναι αυτό που έκανες μετά τα 40 σου! Αλλά κι αυτό χωράει συζήτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:38 Ο tserno έγραψε: #180 30-10-07 15:38 https://www.tattoofinder.com/ Αν και πρίζει οτι εχουν "copy protection" για τα σχεδια εχει παρα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Requiem Angelikaaa Μήτσος10 Scandal iew Εριφύλη chester20080 johnsala Abiogenesis charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Niyia εχω κάνει henna tattoo πολλάκις (ας είναι καλά η ξαδερφούλα μου ) και ποτέ δεν έφυγε σε 3 μέρες! Μάλιστα ένα το είχα σε δεκαήμερες διακοπές καθ' όλη την διάρκεια τους, παρόλο που καθόμουν κάθε μέρα με τις ώρες στη θάλασσα! (και όταν έφυγε είχα ένα ωραιότατο άσπρο σημάδι νεραιδούλας στη πλάτη ) Προφανώς δεν στο έκαναν καλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 10:18 Η Niyia έγραψε: #173 30-10-07 10:18 & εγώ αυτό κατάλαβα kajira μου, μάλλον δεν μου το έκαναν καλά ή εγώ το ξέπλυνα πολύ πιο νωρίς από όσο μου είχαν πει Τεσπά, τι περιμένεις από έναν πλανόδιο στα σοκάκια της Θάσου? Να το έκανα σε κανένα κοσμοπολίτικο νησί (βλ. Μύκονος ) να πω οκ, οι άνθρωποι έχουν πείρα (ΛΟΛΛΛΛ ...) ΥΣ. : Αστειεύομαι βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 14:51 Η Molka έγραψε: #174 30-10-07 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ειναι και πρακτικός. Δε θα χρειαζεται να ακους σχολια τυπου "κλισε", "πασέ", "χιλιοφορεμενο" κλπ (πλακα κανω, οτι σου αρεσει εσενα, αυτο εχει σημασια στα τατουαζ) Click για ανάπτυξη... Το σχεδιάκι αυτό δεν είναι απλά φτερά και καρδιά πάντως. Και επίσης ΑΝ ποτέ το κάνω θα είναι αρκετά μικρό, ίσα ίσα για να το βλέπω εγώ και να χαίρομαι, και επίσης γιατί δεν φημίζομαι για την ανοχή μου στον πόνο. Οπότε, ποιος θα μου πει "κλισέ κλπ" όταν κανείς δεν θα το βλέπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:04 Ο Dark_kronos: #175 30-10-07 15:04 Εγω παντος τελευτεα ψηνομαι αγρια, περα απο τα πολλααααα τατουαζ που θα κανω καπια στιγμη, να βγαλω και μια αδεια (δεν εχω ιδεα βεβαια για τις διαδικασιες κλπ) και να γινω τατουατζης καπια στιγμη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:10 Η Niyia έγραψε: #176 30-10-07 15:10 άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #177 30-10-07 15:22 Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:24 Ο tserno έγραψε: #178 30-10-07 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Click για ανάπτυξη... Προσεξες το επαγγελμα του?? Ξεπεσμενος μπυροβιος.....Δηλαδη μεθυσμενος τατουατζης.. Καλα ξεμπερδεματα.... ΚΑι γω θέλω πολλα χρονια τωρα λέμε αλλα οπως πάντα αργω να αποφασισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:37 Η Molka έγραψε: #179 30-10-07 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς!! Γι' αυτό μίλησα για το ελάχιστο όριο των 18 ετών, που και πάλι είναι πολύ λίγο.. Συζητούσα με μια φίλη πριν καιρό, και σχεδόν καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το μόνο τατουάζ που δεν θα μετανιώσεις ποτέ θα είναι αυτό που έκανες μετά τα 40 σου! Αλλά κι αυτό χωράει συζήτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:38 Ο tserno έγραψε: #180 30-10-07 15:38 https://www.tattoofinder.com/ Αν και πρίζει οτι εχουν "copy protection" για τα σχεδια εχει παρα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Requiem Angelikaaa Μήτσος10 Scandal iew Εριφύλη chester20080 johnsala Abiogenesis charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
& εγώ αυτό κατάλαβα kajira μου, μάλλον δεν μου το έκαναν καλά ή εγώ το ξέπλυνα πολύ πιο νωρίς από όσο μου είχαν πει Τεσπά, τι περιμένεις από έναν πλανόδιο στα σοκάκια της Θάσου? Να το έκανα σε κανένα κοσμοπολίτικο νησί (βλ. Μύκονος ) να πω οκ, οι άνθρωποι έχουν πείρα (ΛΟΛΛΛΛ ...) ΥΣ. : Αστειεύομαι βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 14:51 Η Molka έγραψε: #174 30-10-07 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ειναι και πρακτικός. Δε θα χρειαζεται να ακους σχολια τυπου "κλισε", "πασέ", "χιλιοφορεμενο" κλπ (πλακα κανω, οτι σου αρεσει εσενα, αυτο εχει σημασια στα τατουαζ) Click για ανάπτυξη... Το σχεδιάκι αυτό δεν είναι απλά φτερά και καρδιά πάντως. Και επίσης ΑΝ ποτέ το κάνω θα είναι αρκετά μικρό, ίσα ίσα για να το βλέπω εγώ και να χαίρομαι, και επίσης γιατί δεν φημίζομαι για την ανοχή μου στον πόνο. Οπότε, ποιος θα μου πει "κλισέ κλπ" όταν κανείς δεν θα το βλέπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:04 Ο Dark_kronos: #175 30-10-07 15:04 Εγω παντος τελευτεα ψηνομαι αγρια, περα απο τα πολλααααα τατουαζ που θα κανω καπια στιγμη, να βγαλω και μια αδεια (δεν εχω ιδεα βεβαια για τις διαδικασιες κλπ) και να γινω τατουατζης καπια στιγμη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:10 Η Niyia έγραψε: #176 30-10-07 15:10 άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #177 30-10-07 15:22 Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:24 Ο tserno έγραψε: #178 30-10-07 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Click για ανάπτυξη... Προσεξες το επαγγελμα του?? Ξεπεσμενος μπυροβιος.....Δηλαδη μεθυσμενος τατουατζης.. Καλα ξεμπερδεματα.... ΚΑι γω θέλω πολλα χρονια τωρα λέμε αλλα οπως πάντα αργω να αποφασισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:37 Η Molka έγραψε: #179 30-10-07 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς!! Γι' αυτό μίλησα για το ελάχιστο όριο των 18 ετών, που και πάλι είναι πολύ λίγο.. Συζητούσα με μια φίλη πριν καιρό, και σχεδόν καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το μόνο τατουάζ που δεν θα μετανιώσεις ποτέ θα είναι αυτό που έκανες μετά τα 40 σου! Αλλά κι αυτό χωράει συζήτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:38 Ο tserno έγραψε: #180 30-10-07 15:38 https://www.tattoofinder.com/ Αν και πρίζει οτι εχουν "copy protection" για τα σχεδια εχει παρα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Requiem Angelikaaa Μήτσος10 Scandal iew Εριφύλη chester20080 johnsala Abiogenesis charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ειναι και πρακτικός. Δε θα χρειαζεται να ακους σχολια τυπου "κλισε", "πασέ", "χιλιοφορεμενο" κλπ (πλακα κανω, οτι σου αρεσει εσενα, αυτο εχει σημασια στα τατουαζ) Click για ανάπτυξη... Το σχεδιάκι αυτό δεν είναι απλά φτερά και καρδιά πάντως. Και επίσης ΑΝ ποτέ το κάνω θα είναι αρκετά μικρό, ίσα ίσα για να το βλέπω εγώ και να χαίρομαι, και επίσης γιατί δεν φημίζομαι για την ανοχή μου στον πόνο. Οπότε, ποιος θα μου πει "κλισέ κλπ" όταν κανείς δεν θα το βλέπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:04 Ο Dark_kronos: #175 30-10-07 15:04 Εγω παντος τελευτεα ψηνομαι αγρια, περα απο τα πολλααααα τατουαζ που θα κανω καπια στιγμη, να βγαλω και μια αδεια (δεν εχω ιδεα βεβαια για τις διαδικασιες κλπ) και να γινω τατουατζης καπια στιγμη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:10 Η Niyia έγραψε: #176 30-10-07 15:10 άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #177 30-10-07 15:22 Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:24 Ο tserno έγραψε: #178 30-10-07 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Click για ανάπτυξη... Προσεξες το επαγγελμα του?? Ξεπεσμενος μπυροβιος.....Δηλαδη μεθυσμενος τατουατζης.. Καλα ξεμπερδεματα.... ΚΑι γω θέλω πολλα χρονια τωρα λέμε αλλα οπως πάντα αργω να αποφασισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:37 Η Molka έγραψε: #179 30-10-07 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς!! Γι' αυτό μίλησα για το ελάχιστο όριο των 18 ετών, που και πάλι είναι πολύ λίγο.. Συζητούσα με μια φίλη πριν καιρό, και σχεδόν καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το μόνο τατουάζ που δεν θα μετανιώσεις ποτέ θα είναι αυτό που έκανες μετά τα 40 σου! Αλλά κι αυτό χωράει συζήτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:38 Ο tserno έγραψε: #180 30-10-07 15:38 https://www.tattoofinder.com/ Αν και πρίζει οτι εχουν "copy protection" για τα σχεδια εχει παρα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Requiem Angelikaaa Μήτσος10 Scandal iew Εριφύλη chester20080 johnsala Abiogenesis charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω παντος τελευτεα ψηνομαι αγρια, περα απο τα πολλααααα τατουαζ που θα κανω καπια στιγμη, να βγαλω και μια αδεια (δεν εχω ιδεα βεβαια για τις διαδικασιες κλπ) και να γινω τατουατζης καπια στιγμη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:10 Η Niyia έγραψε: #176 30-10-07 15:10 άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #177 30-10-07 15:22 Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:24 Ο tserno έγραψε: #178 30-10-07 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Click για ανάπτυξη... Προσεξες το επαγγελμα του?? Ξεπεσμενος μπυροβιος.....Δηλαδη μεθυσμενος τατουατζης.. Καλα ξεμπερδεματα.... ΚΑι γω θέλω πολλα χρονια τωρα λέμε αλλα οπως πάντα αργω να αποφασισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:37 Η Molka έγραψε: #179 30-10-07 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς!! Γι' αυτό μίλησα για το ελάχιστο όριο των 18 ετών, που και πάλι είναι πολύ λίγο.. Συζητούσα με μια φίλη πριν καιρό, και σχεδόν καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το μόνο τατουάζ που δεν θα μετανιώσεις ποτέ θα είναι αυτό που έκανες μετά τα 40 σου! Αλλά κι αυτό χωράει συζήτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:38 Ο tserno έγραψε: #180 30-10-07 15:38 https://www.tattoofinder.com/ Αν και πρίζει οτι εχουν "copy protection" για τα σχεδια εχει παρα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Requiem Angelikaaa Μήτσος10 Scandal iew Εριφύλη chester20080 johnsala Abiogenesis charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #177 30-10-07 15:22 Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:24 Ο tserno έγραψε: #178 30-10-07 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Click για ανάπτυξη... Προσεξες το επαγγελμα του?? Ξεπεσμενος μπυροβιος.....Δηλαδη μεθυσμενος τατουατζης.. Καλα ξεμπερδεματα.... ΚΑι γω θέλω πολλα χρονια τωρα λέμε αλλα οπως πάντα αργω να αποφασισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:37 Η Molka έγραψε: #179 30-10-07 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς!! Γι' αυτό μίλησα για το ελάχιστο όριο των 18 ετών, που και πάλι είναι πολύ λίγο.. Συζητούσα με μια φίλη πριν καιρό, και σχεδόν καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το μόνο τατουάζ που δεν θα μετανιώσεις ποτέ θα είναι αυτό που έκανες μετά τα 40 σου! Αλλά κι αυτό χωράει συζήτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:38 Ο tserno έγραψε: #180 30-10-07 15:38 https://www.tattoofinder.com/ Αν και πρίζει οτι εχουν "copy protection" για τα σχεδια εχει παρα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Requiem Angelikaaa Μήτσος10 Scandal iew Εριφύλη chester20080 johnsala Abiogenesis charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:24 Ο tserno έγραψε: #178 30-10-07 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Click για ανάπτυξη... Προσεξες το επαγγελμα του?? Ξεπεσμενος μπυροβιος.....Δηλαδη μεθυσμενος τατουατζης.. Καλα ξεμπερδεματα.... ΚΑι γω θέλω πολλα χρονια τωρα λέμε αλλα οπως πάντα αργω να αποφασισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:37 Η Molka έγραψε: #179 30-10-07 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς!! Γι' αυτό μίλησα για το ελάχιστο όριο των 18 ετών, που και πάλι είναι πολύ λίγο.. Συζητούσα με μια φίλη πριν καιρό, και σχεδόν καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το μόνο τατουάζ που δεν θα μετανιώσεις ποτέ θα είναι αυτό που έκανες μετά τα 40 σου! Αλλά κι αυτό χωράει συζήτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:38 Ο tserno έγραψε: #180 30-10-07 15:38 https://www.tattoofinder.com/ Αν και πρίζει οτι εχουν "copy protection" για τα σχεδια εχει παρα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Requiem Angelikaaa Μήτσος10 Scandal iew Εριφύλη chester20080 johnsala Abiogenesis charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Niyia: άντε βρε...κάνε κάτι να μη τρέχουμε σε αγνώστους Click για ανάπτυξη... Προσεξες το επαγγελμα του?? Ξεπεσμενος μπυροβιος.....Δηλαδη μεθυσμενος τατουατζης.. Καλα ξεμπερδεματα.... ΚΑι γω θέλω πολλα χρονια τωρα λέμε αλλα οπως πάντα αργω να αποφασισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:37 Η Molka έγραψε: #179 30-10-07 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς!! Γι' αυτό μίλησα για το ελάχιστο όριο των 18 ετών, που και πάλι είναι πολύ λίγο.. Συζητούσα με μια φίλη πριν καιρό, και σχεδόν καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το μόνο τατουάζ που δεν θα μετανιώσεις ποτέ θα είναι αυτό που έκανες μετά τα 40 σου! Αλλά κι αυτό χωράει συζήτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:38 Ο tserno έγραψε: #180 30-10-07 15:38 https://www.tattoofinder.com/ Αν και πρίζει οτι εχουν "copy protection" για τα σχεδια εχει παρα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Ο Καββαδίας είχε γράψει ένα ποίημα για έναν Εγγλέζο ναυτικό που είχε ζωγραφίσει εκείνην που αγαπούσε στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς. Μετά αυτή τον πρόδωσε, με άλλον άντρα. Εκείνος προσπάθησε να το σβήσει. "...όμως τα στίγματα του Ανάμ δε σβήνουνε ποτέ...", λέει ο ποιητής. Τελικά τον βρήκαν νεκρό, μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο επάνω στο Τατού... Προσέξτε το συμβολισμό πριν κάνετε οποιοδήποτε τατού. Ποιος είναι τόσο βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα τον εκπροσωπεί για πάντα και θα θέλει να το κουβαλάει στο πετσί του; Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς!! Γι' αυτό μίλησα για το ελάχιστο όριο των 18 ετών, που και πάλι είναι πολύ λίγο.. Συζητούσα με μια φίλη πριν καιρό, και σχεδόν καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το μόνο τατουάζ που δεν θα μετανιώσεις ποτέ θα είναι αυτό που έκανες μετά τα 40 σου! Αλλά κι αυτό χωράει συζήτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tserno Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 803 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2007 στις 15:38 Ο tserno έγραψε: #180 30-10-07 15:38 https://www.tattoofinder.com/ Αν και πρίζει οτι εχουν "copy protection" για τα σχεδια εχει παρα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
https://www.tattoofinder.com/ Αν και πρίζει οτι εχουν "copy protection" για τα σχεδια εχει παρα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.