*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:36 Η *Serena* έγραψε: #821 25-11-21 13:36 Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Ημουν σίγουρη ! Σε περίμενα και έλεγα πότε θα το πει... Μαρή σου έχω πει, ξεπέρασε το φόβο σου με το να πάρεις αρχικά αυτά που λένε ready to it (έχει στον ΑΒ, λογικά και παντού) για να μην την πατήσεις πάλι με ξυλάγγουρα Click για ανάπτυξη... Δεν κρατήθηκα, το είδα και πολύ πολύ Ναι ίσως κάποια στιγμή βρω το θάρρος να το τολμήσω! Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Είναι τέλειο τι εννοείς- Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Κι εμένα μόνο σε τύπου γουακαμολε ή μαζί Με άλλα πράγματα για νά δίνει ωραία υφή, αλλά σκέτο μπλιαξ. Click για ανάπτυξη... Το έχω φάει μόνο σκέτο και κυριολεκτικά έκοψα ένα κομμάτι και προσπάθησα να το φάω και είναι μέχρι σήμερα το μόνο τρόφιμο που μου προξένησε αναγούλα μόλις μπήκε στο στόμα μου και το έφτυσα. yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:37 Η yorkie έγραψε: #822 25-11-21 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Φόβος ;; Μπορεί απλά να μην της αρέσει . Click για ανάπτυξη... Φόβος μεταφορικά βρε.. Γνωριζόμαστε γι αυτό το λέω. Έχουμε πει αναλυτικά για τα «τραύματα» περί αβοκάντο και είναι κατά ένα τρόπο inside joke Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:38 Η Εχέμυθη έγραψε: #823 25-11-21 13:38 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Δεν κρατήθηκα, το είδα και πολύ πολύ Ναι ίσως κάποια στιγμή βρω το θάρρος να το τολμήσω! Το έχω φάει μόνο σκέτο και κυριολεκτικά έκοψα ένα κομμάτι και προσπάθησα να το φάω και είναι μέχρι σήμερα το μόνο τρόφιμο που μου προξένησε αναγούλα μόλις μπήκε στο στόμα μου και το έφτυσα. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ακόμα θυμάμαι τή μέρα που ο μπαμπάς μου είχε φέρει αβοκάντο στο σπίτι, ήμουν 7, καί τό έφαγα έτσι σκέτο καί αηδιασα *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:38 Η *Serena* έγραψε: #824 25-11-21 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Έτσι με διάφορα πραγματακια είναι νόστιμο, ειδικά σε μορφή γουακαμολε με νατσος καί τυρί ! Click για ανάπτυξη... ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ τα νάτσος με το τυρί είναι υπερβολικά τέλειο κατασκεύασμα για να το βιάσουμε με αβοκάντο, ΕΝΤΑΞΕΙ?? yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:38 Η yorkie έγραψε: #825 25-11-21 13:38 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Το έχω φάει μόνο σκέτο και κυριολεκτικά έκοψα ένα κομμάτι και προσπάθησα να το φάω και είναι μέχρι σήμερα το μόνο τρόφιμο που μου προξένησε αναγούλα μόλις μπήκε στο στόμα μου και το έφτυσα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ αφού είχες πάρει ολίγον τι ξυλάγγουρο και ήταν και σκέτο... Θέλει λίγες τσαχπινιές αλλιώς δεν λέει πολύ η γεύση. Όσο για την ποσότητα, θέλει λίγο προσοχή (για όποι@ ενδιαφέρεται για τα macros ή/και το βάρος του) Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:39 Η Εχέμυθη έγραψε: #826 25-11-21 13:39 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ τα νάτσος με το τυρί είναι υπερβολικά τέλειο κατασκεύασμα για να το βιάσουμε με αβοκάντο, ΕΝΤΑΞΕΙ?? Click για ανάπτυξη... Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα! Κλαίω! Όχι εμένα μου αρέσουν η αλήθεια είναι με γουακαμολε, πολύ *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Η *Serena* έγραψε: #827 25-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Χαχαχαχ αφού είχες πάρει ολίγον τι ξυλάγγουρο και ήταν και σκέτο... Θέλει λίγες τσαχπινιές αλλιώς δεν λέει πολύ η γεύση. Όσο για την ποσότητα, θέλει λίγο προσοχή (για όποι@ ενδιαφέρεται για τα macros ή/και το βάρος του) Click για ανάπτυξη... Να σταματήσει να υπάρχει θέλει κανονικά αλλά δεν το ξέρει! Ναι, ισχύει έχει καλά μεν αλλά πολλά λιπαρά οπότε ανεβάζει θερμίδες για πλάκα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Ο dum dum boy: #828 25-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Αγνοηστε το χάλια κομμένο αβοκάντο και την αποτυχημένη μου προσπάθεια να το παίξω food blogger(μα να μην το 'χω καθόλου;) Μεσημεριανό!!! Click για ανάπτυξη... Μιαμ, μιαμ. Ως προς την φωτογραφία, ενα βασικό λαθος που εχεις κανει, είναι οτι εχεις μπλεξει τρια διαφορετικά σχεδια-παττερνς μεταξυ τους. Τα σχέδια στα δυο πιατα, και αυτό του τραπεζομάντηλου. Ειναι σαν να φορας τρια εντελως διαφορετικά εμπριμε ρουχα ταυτόχρονα. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Η *Serena* έγραψε: #829 25-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα! Κλαίω! Όχι εμένα μου αρέσουν η αλήθεια είναι με γουακαμολε, πολύ Click για ανάπτυξη... Θα σε συγχωρήσω, τι να κάνω Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:44 Η Εχέμυθη έγραψε: #830 25-11-21 13:44 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Θα σε συγχωρήσω, τι να κάνω Click για ανάπτυξη... Ειμαι σίγουρη όμως ότι συμφωνούμε στο γεγονός ότι είτε με γουακαμολε είτε χωρίς συνδιάζονται υπέροχα με μπύρες *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:45 Η *Serena* έγραψε: #831 25-11-21 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ειμαι σίγουρη όμως ότι συμφωνούμε στο γεγονός ότι είτε με γουακαμολε είτε χωρίς συνδιάζονται υπέροχα με μπύρες Click για ανάπτυξη... Το έσωσες αριστοτεχνικά Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:46 Η Εχέμυθη έγραψε: #832 25-11-21 13:46 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Το έσωσες αριστοτεχνικά Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα ευχαριστώ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:52 Ο Guest 881237: #833 25-11-21 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Μιαμ, μιαμ. Ως προς την φωτογραφία, ενα βασικό λαθος που εχεις κανει, είναι οτι εχεις μπλεξει τρια διαφορετικά σχεδια-παττερνς μεταξυ τους. Τα σχέδια στα δυο πιατα, και αυτό του τραπεζομάντηλου. Ειναι σαν να φορας τρια εντελως διαφορετικά εμπριμε ρουχα ταυτόχρονα. Click για ανάπτυξη... Αααα δεν τα ξέρω εγώ αυτά dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2021 στις 16:27 Ο dum dum boy: #834 27-11-21 16:27 σαρδέλες ψητές στα κάρβουνα σήμερα. σαλάτα πράσινη ανάμεικτη και μια φέτα ψωμί ολικής. δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά καθιερώνω την εξής αλλαγή στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα: 2 φορές ψάρι και 1 φορά κρέας, κατά προτίμηση όχι κόκκινο, αντί για 1 φορά ψάρι και 2 κρέας. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Νοεμβρίου 2021 στις 18:50 Ο Guest 881237: #835 27-11-21 18:50 Συνημμένα IMG_20211127_184929.jpg 1,9 MB · Εμφανίσεις: 152 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:46 Ο dum dum boy: #836 01-12-21 20:46 ψαροσουπίτσα με κοκκινόψαρο σήμερα. ξέρω, ξέρω, σας φαίνεται λίγο μπανάλ, αλλά είναι μια χαρά και υγιεινή. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:20 Ο dum dum boy: #837 04-12-21 15:20 σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:36 Η meetmeinmontauk: #838 04-12-21 15:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Τελευταία επεξεργασία: 4 Δεκεμβρίου 2021 yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:57 Η yorkie έγραψε: #839 04-12-21 15:57 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Click για ανάπτυξη... Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:05 Η meetmeinmontauk: #840 04-12-21 16:05 Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι Click για ανάπτυξη... Το κοτόπουλο ήταν πράγματι πολύ ζουμερό! Κάρυ σκέφτηκα κι εγώ να βάλω άλλα ήθελα να κάνω το "παραδοσιακό" σουβλάκι οπότε το απέφυγα. Την επόμενη φορά θα το κάνω ινδικό και θα το βάλω με πίτες νααν, εκεί θα το πήξω στο κάρυ και θα έρθεις να τα τσακίσουμε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Ημουν σίγουρη ! Σε περίμενα και έλεγα πότε θα το πει... Μαρή σου έχω πει, ξεπέρασε το φόβο σου με το να πάρεις αρχικά αυτά που λένε ready to it (έχει στον ΑΒ, λογικά και παντού) για να μην την πατήσεις πάλι με ξυλάγγουρα Click για ανάπτυξη... Δεν κρατήθηκα, το είδα και πολύ πολύ Ναι ίσως κάποια στιγμή βρω το θάρρος να το τολμήσω! Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Είναι τέλειο τι εννοείς- Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Κι εμένα μόνο σε τύπου γουακαμολε ή μαζί Με άλλα πράγματα για νά δίνει ωραία υφή, αλλά σκέτο μπλιαξ. Click για ανάπτυξη... Το έχω φάει μόνο σκέτο και κυριολεκτικά έκοψα ένα κομμάτι και προσπάθησα να το φάω και είναι μέχρι σήμερα το μόνο τρόφιμο που μου προξένησε αναγούλα μόλις μπήκε στο στόμα μου και το έφτυσα.
yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:37 Η yorkie έγραψε: #822 25-11-21 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Φόβος ;; Μπορεί απλά να μην της αρέσει . Click για ανάπτυξη... Φόβος μεταφορικά βρε.. Γνωριζόμαστε γι αυτό το λέω. Έχουμε πει αναλυτικά για τα «τραύματα» περί αβοκάντο και είναι κατά ένα τρόπο inside joke Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:38 Η Εχέμυθη έγραψε: #823 25-11-21 13:38 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Δεν κρατήθηκα, το είδα και πολύ πολύ Ναι ίσως κάποια στιγμή βρω το θάρρος να το τολμήσω! Το έχω φάει μόνο σκέτο και κυριολεκτικά έκοψα ένα κομμάτι και προσπάθησα να το φάω και είναι μέχρι σήμερα το μόνο τρόφιμο που μου προξένησε αναγούλα μόλις μπήκε στο στόμα μου και το έφτυσα. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ακόμα θυμάμαι τή μέρα που ο μπαμπάς μου είχε φέρει αβοκάντο στο σπίτι, ήμουν 7, καί τό έφαγα έτσι σκέτο καί αηδιασα *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:38 Η *Serena* έγραψε: #824 25-11-21 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Έτσι με διάφορα πραγματακια είναι νόστιμο, ειδικά σε μορφή γουακαμολε με νατσος καί τυρί ! Click για ανάπτυξη... ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ τα νάτσος με το τυρί είναι υπερβολικά τέλειο κατασκεύασμα για να το βιάσουμε με αβοκάντο, ΕΝΤΑΞΕΙ?? yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:38 Η yorkie έγραψε: #825 25-11-21 13:38 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Το έχω φάει μόνο σκέτο και κυριολεκτικά έκοψα ένα κομμάτι και προσπάθησα να το φάω και είναι μέχρι σήμερα το μόνο τρόφιμο που μου προξένησε αναγούλα μόλις μπήκε στο στόμα μου και το έφτυσα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ αφού είχες πάρει ολίγον τι ξυλάγγουρο και ήταν και σκέτο... Θέλει λίγες τσαχπινιές αλλιώς δεν λέει πολύ η γεύση. Όσο για την ποσότητα, θέλει λίγο προσοχή (για όποι@ ενδιαφέρεται για τα macros ή/και το βάρος του) Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:39 Η Εχέμυθη έγραψε: #826 25-11-21 13:39 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ τα νάτσος με το τυρί είναι υπερβολικά τέλειο κατασκεύασμα για να το βιάσουμε με αβοκάντο, ΕΝΤΑΞΕΙ?? Click για ανάπτυξη... Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα! Κλαίω! Όχι εμένα μου αρέσουν η αλήθεια είναι με γουακαμολε, πολύ *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Η *Serena* έγραψε: #827 25-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Χαχαχαχ αφού είχες πάρει ολίγον τι ξυλάγγουρο και ήταν και σκέτο... Θέλει λίγες τσαχπινιές αλλιώς δεν λέει πολύ η γεύση. Όσο για την ποσότητα, θέλει λίγο προσοχή (για όποι@ ενδιαφέρεται για τα macros ή/και το βάρος του) Click για ανάπτυξη... Να σταματήσει να υπάρχει θέλει κανονικά αλλά δεν το ξέρει! Ναι, ισχύει έχει καλά μεν αλλά πολλά λιπαρά οπότε ανεβάζει θερμίδες για πλάκα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Ο dum dum boy: #828 25-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Αγνοηστε το χάλια κομμένο αβοκάντο και την αποτυχημένη μου προσπάθεια να το παίξω food blogger(μα να μην το 'χω καθόλου;) Μεσημεριανό!!! Click για ανάπτυξη... Μιαμ, μιαμ. Ως προς την φωτογραφία, ενα βασικό λαθος που εχεις κανει, είναι οτι εχεις μπλεξει τρια διαφορετικά σχεδια-παττερνς μεταξυ τους. Τα σχέδια στα δυο πιατα, και αυτό του τραπεζομάντηλου. Ειναι σαν να φορας τρια εντελως διαφορετικά εμπριμε ρουχα ταυτόχρονα. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Η *Serena* έγραψε: #829 25-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα! Κλαίω! Όχι εμένα μου αρέσουν η αλήθεια είναι με γουακαμολε, πολύ Click για ανάπτυξη... Θα σε συγχωρήσω, τι να κάνω Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:44 Η Εχέμυθη έγραψε: #830 25-11-21 13:44 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Θα σε συγχωρήσω, τι να κάνω Click για ανάπτυξη... Ειμαι σίγουρη όμως ότι συμφωνούμε στο γεγονός ότι είτε με γουακαμολε είτε χωρίς συνδιάζονται υπέροχα με μπύρες *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:45 Η *Serena* έγραψε: #831 25-11-21 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ειμαι σίγουρη όμως ότι συμφωνούμε στο γεγονός ότι είτε με γουακαμολε είτε χωρίς συνδιάζονται υπέροχα με μπύρες Click για ανάπτυξη... Το έσωσες αριστοτεχνικά Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:46 Η Εχέμυθη έγραψε: #832 25-11-21 13:46 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Το έσωσες αριστοτεχνικά Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα ευχαριστώ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:52 Ο Guest 881237: #833 25-11-21 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Μιαμ, μιαμ. Ως προς την φωτογραφία, ενα βασικό λαθος που εχεις κανει, είναι οτι εχεις μπλεξει τρια διαφορετικά σχεδια-παττερνς μεταξυ τους. Τα σχέδια στα δυο πιατα, και αυτό του τραπεζομάντηλου. Ειναι σαν να φορας τρια εντελως διαφορετικά εμπριμε ρουχα ταυτόχρονα. Click για ανάπτυξη... Αααα δεν τα ξέρω εγώ αυτά dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2021 στις 16:27 Ο dum dum boy: #834 27-11-21 16:27 σαρδέλες ψητές στα κάρβουνα σήμερα. σαλάτα πράσινη ανάμεικτη και μια φέτα ψωμί ολικής. δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά καθιερώνω την εξής αλλαγή στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα: 2 φορές ψάρι και 1 φορά κρέας, κατά προτίμηση όχι κόκκινο, αντί για 1 φορά ψάρι και 2 κρέας. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Νοεμβρίου 2021 στις 18:50 Ο Guest 881237: #835 27-11-21 18:50 Συνημμένα IMG_20211127_184929.jpg 1,9 MB · Εμφανίσεις: 152 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:46 Ο dum dum boy: #836 01-12-21 20:46 ψαροσουπίτσα με κοκκινόψαρο σήμερα. ξέρω, ξέρω, σας φαίνεται λίγο μπανάλ, αλλά είναι μια χαρά και υγιεινή. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:20 Ο dum dum boy: #837 04-12-21 15:20 σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:36 Η meetmeinmontauk: #838 04-12-21 15:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Τελευταία επεξεργασία: 4 Δεκεμβρίου 2021 yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:57 Η yorkie έγραψε: #839 04-12-21 15:57 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Click για ανάπτυξη... Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:05 Η meetmeinmontauk: #840 04-12-21 16:05 Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι Click για ανάπτυξη... Το κοτόπουλο ήταν πράγματι πολύ ζουμερό! Κάρυ σκέφτηκα κι εγώ να βάλω άλλα ήθελα να κάνω το "παραδοσιακό" σουβλάκι οπότε το απέφυγα. Την επόμενη φορά θα το κάνω ινδικό και θα το βάλω με πίτες νααν, εκεί θα το πήξω στο κάρυ και θα έρθεις να τα τσακίσουμε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Φόβος ;; Μπορεί απλά να μην της αρέσει . Click για ανάπτυξη... Φόβος μεταφορικά βρε.. Γνωριζόμαστε γι αυτό το λέω. Έχουμε πει αναλυτικά για τα «τραύματα» περί αβοκάντο και είναι κατά ένα τρόπο inside joke
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:38 Η Εχέμυθη έγραψε: #823 25-11-21 13:38 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Δεν κρατήθηκα, το είδα και πολύ πολύ Ναι ίσως κάποια στιγμή βρω το θάρρος να το τολμήσω! Το έχω φάει μόνο σκέτο και κυριολεκτικά έκοψα ένα κομμάτι και προσπάθησα να το φάω και είναι μέχρι σήμερα το μόνο τρόφιμο που μου προξένησε αναγούλα μόλις μπήκε στο στόμα μου και το έφτυσα. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ακόμα θυμάμαι τή μέρα που ο μπαμπάς μου είχε φέρει αβοκάντο στο σπίτι, ήμουν 7, καί τό έφαγα έτσι σκέτο καί αηδιασα *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:38 Η *Serena* έγραψε: #824 25-11-21 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Έτσι με διάφορα πραγματακια είναι νόστιμο, ειδικά σε μορφή γουακαμολε με νατσος καί τυρί ! Click για ανάπτυξη... ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ τα νάτσος με το τυρί είναι υπερβολικά τέλειο κατασκεύασμα για να το βιάσουμε με αβοκάντο, ΕΝΤΑΞΕΙ?? yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:38 Η yorkie έγραψε: #825 25-11-21 13:38 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Το έχω φάει μόνο σκέτο και κυριολεκτικά έκοψα ένα κομμάτι και προσπάθησα να το φάω και είναι μέχρι σήμερα το μόνο τρόφιμο που μου προξένησε αναγούλα μόλις μπήκε στο στόμα μου και το έφτυσα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ αφού είχες πάρει ολίγον τι ξυλάγγουρο και ήταν και σκέτο... Θέλει λίγες τσαχπινιές αλλιώς δεν λέει πολύ η γεύση. Όσο για την ποσότητα, θέλει λίγο προσοχή (για όποι@ ενδιαφέρεται για τα macros ή/και το βάρος του) Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:39 Η Εχέμυθη έγραψε: #826 25-11-21 13:39 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ τα νάτσος με το τυρί είναι υπερβολικά τέλειο κατασκεύασμα για να το βιάσουμε με αβοκάντο, ΕΝΤΑΞΕΙ?? Click για ανάπτυξη... Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα! Κλαίω! Όχι εμένα μου αρέσουν η αλήθεια είναι με γουακαμολε, πολύ *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Η *Serena* έγραψε: #827 25-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Χαχαχαχ αφού είχες πάρει ολίγον τι ξυλάγγουρο και ήταν και σκέτο... Θέλει λίγες τσαχπινιές αλλιώς δεν λέει πολύ η γεύση. Όσο για την ποσότητα, θέλει λίγο προσοχή (για όποι@ ενδιαφέρεται για τα macros ή/και το βάρος του) Click για ανάπτυξη... Να σταματήσει να υπάρχει θέλει κανονικά αλλά δεν το ξέρει! Ναι, ισχύει έχει καλά μεν αλλά πολλά λιπαρά οπότε ανεβάζει θερμίδες για πλάκα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Ο dum dum boy: #828 25-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Αγνοηστε το χάλια κομμένο αβοκάντο και την αποτυχημένη μου προσπάθεια να το παίξω food blogger(μα να μην το 'χω καθόλου;) Μεσημεριανό!!! Click για ανάπτυξη... Μιαμ, μιαμ. Ως προς την φωτογραφία, ενα βασικό λαθος που εχεις κανει, είναι οτι εχεις μπλεξει τρια διαφορετικά σχεδια-παττερνς μεταξυ τους. Τα σχέδια στα δυο πιατα, και αυτό του τραπεζομάντηλου. Ειναι σαν να φορας τρια εντελως διαφορετικά εμπριμε ρουχα ταυτόχρονα. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Η *Serena* έγραψε: #829 25-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα! Κλαίω! Όχι εμένα μου αρέσουν η αλήθεια είναι με γουακαμολε, πολύ Click για ανάπτυξη... Θα σε συγχωρήσω, τι να κάνω Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:44 Η Εχέμυθη έγραψε: #830 25-11-21 13:44 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Θα σε συγχωρήσω, τι να κάνω Click για ανάπτυξη... Ειμαι σίγουρη όμως ότι συμφωνούμε στο γεγονός ότι είτε με γουακαμολε είτε χωρίς συνδιάζονται υπέροχα με μπύρες *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:45 Η *Serena* έγραψε: #831 25-11-21 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ειμαι σίγουρη όμως ότι συμφωνούμε στο γεγονός ότι είτε με γουακαμολε είτε χωρίς συνδιάζονται υπέροχα με μπύρες Click για ανάπτυξη... Το έσωσες αριστοτεχνικά Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:46 Η Εχέμυθη έγραψε: #832 25-11-21 13:46 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Το έσωσες αριστοτεχνικά Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα ευχαριστώ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:52 Ο Guest 881237: #833 25-11-21 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Μιαμ, μιαμ. Ως προς την φωτογραφία, ενα βασικό λαθος που εχεις κανει, είναι οτι εχεις μπλεξει τρια διαφορετικά σχεδια-παττερνς μεταξυ τους. Τα σχέδια στα δυο πιατα, και αυτό του τραπεζομάντηλου. Ειναι σαν να φορας τρια εντελως διαφορετικά εμπριμε ρουχα ταυτόχρονα. Click για ανάπτυξη... Αααα δεν τα ξέρω εγώ αυτά dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2021 στις 16:27 Ο dum dum boy: #834 27-11-21 16:27 σαρδέλες ψητές στα κάρβουνα σήμερα. σαλάτα πράσινη ανάμεικτη και μια φέτα ψωμί ολικής. δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά καθιερώνω την εξής αλλαγή στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα: 2 φορές ψάρι και 1 φορά κρέας, κατά προτίμηση όχι κόκκινο, αντί για 1 φορά ψάρι και 2 κρέας. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Νοεμβρίου 2021 στις 18:50 Ο Guest 881237: #835 27-11-21 18:50 Συνημμένα IMG_20211127_184929.jpg 1,9 MB · Εμφανίσεις: 152 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:46 Ο dum dum boy: #836 01-12-21 20:46 ψαροσουπίτσα με κοκκινόψαρο σήμερα. ξέρω, ξέρω, σας φαίνεται λίγο μπανάλ, αλλά είναι μια χαρά και υγιεινή. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:20 Ο dum dum boy: #837 04-12-21 15:20 σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:36 Η meetmeinmontauk: #838 04-12-21 15:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Τελευταία επεξεργασία: 4 Δεκεμβρίου 2021 yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:57 Η yorkie έγραψε: #839 04-12-21 15:57 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Click για ανάπτυξη... Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:05 Η meetmeinmontauk: #840 04-12-21 16:05 Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι Click για ανάπτυξη... Το κοτόπουλο ήταν πράγματι πολύ ζουμερό! Κάρυ σκέφτηκα κι εγώ να βάλω άλλα ήθελα να κάνω το "παραδοσιακό" σουβλάκι οπότε το απέφυγα. Την επόμενη φορά θα το κάνω ινδικό και θα το βάλω με πίτες νααν, εκεί θα το πήξω στο κάρυ και θα έρθεις να τα τσακίσουμε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Δεν κρατήθηκα, το είδα και πολύ πολύ Ναι ίσως κάποια στιγμή βρω το θάρρος να το τολμήσω! Το έχω φάει μόνο σκέτο και κυριολεκτικά έκοψα ένα κομμάτι και προσπάθησα να το φάω και είναι μέχρι σήμερα το μόνο τρόφιμο που μου προξένησε αναγούλα μόλις μπήκε στο στόμα μου και το έφτυσα. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ακόμα θυμάμαι τή μέρα που ο μπαμπάς μου είχε φέρει αβοκάντο στο σπίτι, ήμουν 7, καί τό έφαγα έτσι σκέτο καί αηδιασα
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:38 Η *Serena* έγραψε: #824 25-11-21 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Έτσι με διάφορα πραγματακια είναι νόστιμο, ειδικά σε μορφή γουακαμολε με νατσος καί τυρί ! Click για ανάπτυξη... ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ τα νάτσος με το τυρί είναι υπερβολικά τέλειο κατασκεύασμα για να το βιάσουμε με αβοκάντο, ΕΝΤΑΞΕΙ?? yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:38 Η yorkie έγραψε: #825 25-11-21 13:38 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Το έχω φάει μόνο σκέτο και κυριολεκτικά έκοψα ένα κομμάτι και προσπάθησα να το φάω και είναι μέχρι σήμερα το μόνο τρόφιμο που μου προξένησε αναγούλα μόλις μπήκε στο στόμα μου και το έφτυσα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ αφού είχες πάρει ολίγον τι ξυλάγγουρο και ήταν και σκέτο... Θέλει λίγες τσαχπινιές αλλιώς δεν λέει πολύ η γεύση. Όσο για την ποσότητα, θέλει λίγο προσοχή (για όποι@ ενδιαφέρεται για τα macros ή/και το βάρος του) Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:39 Η Εχέμυθη έγραψε: #826 25-11-21 13:39 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ τα νάτσος με το τυρί είναι υπερβολικά τέλειο κατασκεύασμα για να το βιάσουμε με αβοκάντο, ΕΝΤΑΞΕΙ?? Click για ανάπτυξη... Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα! Κλαίω! Όχι εμένα μου αρέσουν η αλήθεια είναι με γουακαμολε, πολύ *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Η *Serena* έγραψε: #827 25-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Χαχαχαχ αφού είχες πάρει ολίγον τι ξυλάγγουρο και ήταν και σκέτο... Θέλει λίγες τσαχπινιές αλλιώς δεν λέει πολύ η γεύση. Όσο για την ποσότητα, θέλει λίγο προσοχή (για όποι@ ενδιαφέρεται για τα macros ή/και το βάρος του) Click για ανάπτυξη... Να σταματήσει να υπάρχει θέλει κανονικά αλλά δεν το ξέρει! Ναι, ισχύει έχει καλά μεν αλλά πολλά λιπαρά οπότε ανεβάζει θερμίδες για πλάκα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Ο dum dum boy: #828 25-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Αγνοηστε το χάλια κομμένο αβοκάντο και την αποτυχημένη μου προσπάθεια να το παίξω food blogger(μα να μην το 'χω καθόλου;) Μεσημεριανό!!! Click για ανάπτυξη... Μιαμ, μιαμ. Ως προς την φωτογραφία, ενα βασικό λαθος που εχεις κανει, είναι οτι εχεις μπλεξει τρια διαφορετικά σχεδια-παττερνς μεταξυ τους. Τα σχέδια στα δυο πιατα, και αυτό του τραπεζομάντηλου. Ειναι σαν να φορας τρια εντελως διαφορετικά εμπριμε ρουχα ταυτόχρονα. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Η *Serena* έγραψε: #829 25-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα! Κλαίω! Όχι εμένα μου αρέσουν η αλήθεια είναι με γουακαμολε, πολύ Click για ανάπτυξη... Θα σε συγχωρήσω, τι να κάνω Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:44 Η Εχέμυθη έγραψε: #830 25-11-21 13:44 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Θα σε συγχωρήσω, τι να κάνω Click για ανάπτυξη... Ειμαι σίγουρη όμως ότι συμφωνούμε στο γεγονός ότι είτε με γουακαμολε είτε χωρίς συνδιάζονται υπέροχα με μπύρες *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:45 Η *Serena* έγραψε: #831 25-11-21 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ειμαι σίγουρη όμως ότι συμφωνούμε στο γεγονός ότι είτε με γουακαμολε είτε χωρίς συνδιάζονται υπέροχα με μπύρες Click για ανάπτυξη... Το έσωσες αριστοτεχνικά Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:46 Η Εχέμυθη έγραψε: #832 25-11-21 13:46 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Το έσωσες αριστοτεχνικά Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα ευχαριστώ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:52 Ο Guest 881237: #833 25-11-21 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Μιαμ, μιαμ. Ως προς την φωτογραφία, ενα βασικό λαθος που εχεις κανει, είναι οτι εχεις μπλεξει τρια διαφορετικά σχεδια-παττερνς μεταξυ τους. Τα σχέδια στα δυο πιατα, και αυτό του τραπεζομάντηλου. Ειναι σαν να φορας τρια εντελως διαφορετικά εμπριμε ρουχα ταυτόχρονα. Click για ανάπτυξη... Αααα δεν τα ξέρω εγώ αυτά dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2021 στις 16:27 Ο dum dum boy: #834 27-11-21 16:27 σαρδέλες ψητές στα κάρβουνα σήμερα. σαλάτα πράσινη ανάμεικτη και μια φέτα ψωμί ολικής. δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά καθιερώνω την εξής αλλαγή στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα: 2 φορές ψάρι και 1 φορά κρέας, κατά προτίμηση όχι κόκκινο, αντί για 1 φορά ψάρι και 2 κρέας. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Νοεμβρίου 2021 στις 18:50 Ο Guest 881237: #835 27-11-21 18:50 Συνημμένα IMG_20211127_184929.jpg 1,9 MB · Εμφανίσεις: 152 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:46 Ο dum dum boy: #836 01-12-21 20:46 ψαροσουπίτσα με κοκκινόψαρο σήμερα. ξέρω, ξέρω, σας φαίνεται λίγο μπανάλ, αλλά είναι μια χαρά και υγιεινή. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:20 Ο dum dum boy: #837 04-12-21 15:20 σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:36 Η meetmeinmontauk: #838 04-12-21 15:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Τελευταία επεξεργασία: 4 Δεκεμβρίου 2021 yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:57 Η yorkie έγραψε: #839 04-12-21 15:57 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Click για ανάπτυξη... Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:05 Η meetmeinmontauk: #840 04-12-21 16:05 Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι Click για ανάπτυξη... Το κοτόπουλο ήταν πράγματι πολύ ζουμερό! Κάρυ σκέφτηκα κι εγώ να βάλω άλλα ήθελα να κάνω το "παραδοσιακό" σουβλάκι οπότε το απέφυγα. Την επόμενη φορά θα το κάνω ινδικό και θα το βάλω με πίτες νααν, εκεί θα το πήξω στο κάρυ και θα έρθεις να τα τσακίσουμε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Έτσι με διάφορα πραγματακια είναι νόστιμο, ειδικά σε μορφή γουακαμολε με νατσος καί τυρί ! Click για ανάπτυξη... ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ τα νάτσος με το τυρί είναι υπερβολικά τέλειο κατασκεύασμα για να το βιάσουμε με αβοκάντο, ΕΝΤΑΞΕΙ??
yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:38 Η yorkie έγραψε: #825 25-11-21 13:38 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Το έχω φάει μόνο σκέτο και κυριολεκτικά έκοψα ένα κομμάτι και προσπάθησα να το φάω και είναι μέχρι σήμερα το μόνο τρόφιμο που μου προξένησε αναγούλα μόλις μπήκε στο στόμα μου και το έφτυσα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ αφού είχες πάρει ολίγον τι ξυλάγγουρο και ήταν και σκέτο... Θέλει λίγες τσαχπινιές αλλιώς δεν λέει πολύ η γεύση. Όσο για την ποσότητα, θέλει λίγο προσοχή (για όποι@ ενδιαφέρεται για τα macros ή/και το βάρος του) Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:39 Η Εχέμυθη έγραψε: #826 25-11-21 13:39 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ τα νάτσος με το τυρί είναι υπερβολικά τέλειο κατασκεύασμα για να το βιάσουμε με αβοκάντο, ΕΝΤΑΞΕΙ?? Click για ανάπτυξη... Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα! Κλαίω! Όχι εμένα μου αρέσουν η αλήθεια είναι με γουακαμολε, πολύ *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Η *Serena* έγραψε: #827 25-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Χαχαχαχ αφού είχες πάρει ολίγον τι ξυλάγγουρο και ήταν και σκέτο... Θέλει λίγες τσαχπινιές αλλιώς δεν λέει πολύ η γεύση. Όσο για την ποσότητα, θέλει λίγο προσοχή (για όποι@ ενδιαφέρεται για τα macros ή/και το βάρος του) Click για ανάπτυξη... Να σταματήσει να υπάρχει θέλει κανονικά αλλά δεν το ξέρει! Ναι, ισχύει έχει καλά μεν αλλά πολλά λιπαρά οπότε ανεβάζει θερμίδες για πλάκα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Ο dum dum boy: #828 25-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Αγνοηστε το χάλια κομμένο αβοκάντο και την αποτυχημένη μου προσπάθεια να το παίξω food blogger(μα να μην το 'χω καθόλου;) Μεσημεριανό!!! Click για ανάπτυξη... Μιαμ, μιαμ. Ως προς την φωτογραφία, ενα βασικό λαθος που εχεις κανει, είναι οτι εχεις μπλεξει τρια διαφορετικά σχεδια-παττερνς μεταξυ τους. Τα σχέδια στα δυο πιατα, και αυτό του τραπεζομάντηλου. Ειναι σαν να φορας τρια εντελως διαφορετικά εμπριμε ρουχα ταυτόχρονα. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Η *Serena* έγραψε: #829 25-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα! Κλαίω! Όχι εμένα μου αρέσουν η αλήθεια είναι με γουακαμολε, πολύ Click για ανάπτυξη... Θα σε συγχωρήσω, τι να κάνω Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:44 Η Εχέμυθη έγραψε: #830 25-11-21 13:44 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Θα σε συγχωρήσω, τι να κάνω Click για ανάπτυξη... Ειμαι σίγουρη όμως ότι συμφωνούμε στο γεγονός ότι είτε με γουακαμολε είτε χωρίς συνδιάζονται υπέροχα με μπύρες *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:45 Η *Serena* έγραψε: #831 25-11-21 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ειμαι σίγουρη όμως ότι συμφωνούμε στο γεγονός ότι είτε με γουακαμολε είτε χωρίς συνδιάζονται υπέροχα με μπύρες Click για ανάπτυξη... Το έσωσες αριστοτεχνικά Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:46 Η Εχέμυθη έγραψε: #832 25-11-21 13:46 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Το έσωσες αριστοτεχνικά Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα ευχαριστώ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:52 Ο Guest 881237: #833 25-11-21 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Μιαμ, μιαμ. Ως προς την φωτογραφία, ενα βασικό λαθος που εχεις κανει, είναι οτι εχεις μπλεξει τρια διαφορετικά σχεδια-παττερνς μεταξυ τους. Τα σχέδια στα δυο πιατα, και αυτό του τραπεζομάντηλου. Ειναι σαν να φορας τρια εντελως διαφορετικά εμπριμε ρουχα ταυτόχρονα. Click για ανάπτυξη... Αααα δεν τα ξέρω εγώ αυτά dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2021 στις 16:27 Ο dum dum boy: #834 27-11-21 16:27 σαρδέλες ψητές στα κάρβουνα σήμερα. σαλάτα πράσινη ανάμεικτη και μια φέτα ψωμί ολικής. δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά καθιερώνω την εξής αλλαγή στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα: 2 φορές ψάρι και 1 φορά κρέας, κατά προτίμηση όχι κόκκινο, αντί για 1 φορά ψάρι και 2 κρέας. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Νοεμβρίου 2021 στις 18:50 Ο Guest 881237: #835 27-11-21 18:50 Συνημμένα IMG_20211127_184929.jpg 1,9 MB · Εμφανίσεις: 152 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:46 Ο dum dum boy: #836 01-12-21 20:46 ψαροσουπίτσα με κοκκινόψαρο σήμερα. ξέρω, ξέρω, σας φαίνεται λίγο μπανάλ, αλλά είναι μια χαρά και υγιεινή. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:20 Ο dum dum boy: #837 04-12-21 15:20 σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:36 Η meetmeinmontauk: #838 04-12-21 15:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Τελευταία επεξεργασία: 4 Δεκεμβρίου 2021 yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:57 Η yorkie έγραψε: #839 04-12-21 15:57 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Click για ανάπτυξη... Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:05 Η meetmeinmontauk: #840 04-12-21 16:05 Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι Click για ανάπτυξη... Το κοτόπουλο ήταν πράγματι πολύ ζουμερό! Κάρυ σκέφτηκα κι εγώ να βάλω άλλα ήθελα να κάνω το "παραδοσιακό" σουβλάκι οπότε το απέφυγα. Την επόμενη φορά θα το κάνω ινδικό και θα το βάλω με πίτες νααν, εκεί θα το πήξω στο κάρυ και θα έρθεις να τα τσακίσουμε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Το έχω φάει μόνο σκέτο και κυριολεκτικά έκοψα ένα κομμάτι και προσπάθησα να το φάω και είναι μέχρι σήμερα το μόνο τρόφιμο που μου προξένησε αναγούλα μόλις μπήκε στο στόμα μου και το έφτυσα. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ αφού είχες πάρει ολίγον τι ξυλάγγουρο και ήταν και σκέτο... Θέλει λίγες τσαχπινιές αλλιώς δεν λέει πολύ η γεύση. Όσο για την ποσότητα, θέλει λίγο προσοχή (για όποι@ ενδιαφέρεται για τα macros ή/και το βάρος του)
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:39 Η Εχέμυθη έγραψε: #826 25-11-21 13:39 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ τα νάτσος με το τυρί είναι υπερβολικά τέλειο κατασκεύασμα για να το βιάσουμε με αβοκάντο, ΕΝΤΑΞΕΙ?? Click για ανάπτυξη... Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα! Κλαίω! Όχι εμένα μου αρέσουν η αλήθεια είναι με γουακαμολε, πολύ *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Η *Serena* έγραψε: #827 25-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Χαχαχαχ αφού είχες πάρει ολίγον τι ξυλάγγουρο και ήταν και σκέτο... Θέλει λίγες τσαχπινιές αλλιώς δεν λέει πολύ η γεύση. Όσο για την ποσότητα, θέλει λίγο προσοχή (για όποι@ ενδιαφέρεται για τα macros ή/και το βάρος του) Click για ανάπτυξη... Να σταματήσει να υπάρχει θέλει κανονικά αλλά δεν το ξέρει! Ναι, ισχύει έχει καλά μεν αλλά πολλά λιπαρά οπότε ανεβάζει θερμίδες για πλάκα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Ο dum dum boy: #828 25-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Αγνοηστε το χάλια κομμένο αβοκάντο και την αποτυχημένη μου προσπάθεια να το παίξω food blogger(μα να μην το 'χω καθόλου;) Μεσημεριανό!!! Click για ανάπτυξη... Μιαμ, μιαμ. Ως προς την φωτογραφία, ενα βασικό λαθος που εχεις κανει, είναι οτι εχεις μπλεξει τρια διαφορετικά σχεδια-παττερνς μεταξυ τους. Τα σχέδια στα δυο πιατα, και αυτό του τραπεζομάντηλου. Ειναι σαν να φορας τρια εντελως διαφορετικά εμπριμε ρουχα ταυτόχρονα. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Η *Serena* έγραψε: #829 25-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα! Κλαίω! Όχι εμένα μου αρέσουν η αλήθεια είναι με γουακαμολε, πολύ Click για ανάπτυξη... Θα σε συγχωρήσω, τι να κάνω Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:44 Η Εχέμυθη έγραψε: #830 25-11-21 13:44 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Θα σε συγχωρήσω, τι να κάνω Click για ανάπτυξη... Ειμαι σίγουρη όμως ότι συμφωνούμε στο γεγονός ότι είτε με γουακαμολε είτε χωρίς συνδιάζονται υπέροχα με μπύρες *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:45 Η *Serena* έγραψε: #831 25-11-21 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ειμαι σίγουρη όμως ότι συμφωνούμε στο γεγονός ότι είτε με γουακαμολε είτε χωρίς συνδιάζονται υπέροχα με μπύρες Click για ανάπτυξη... Το έσωσες αριστοτεχνικά Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:46 Η Εχέμυθη έγραψε: #832 25-11-21 13:46 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Το έσωσες αριστοτεχνικά Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα ευχαριστώ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:52 Ο Guest 881237: #833 25-11-21 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Μιαμ, μιαμ. Ως προς την φωτογραφία, ενα βασικό λαθος που εχεις κανει, είναι οτι εχεις μπλεξει τρια διαφορετικά σχεδια-παττερνς μεταξυ τους. Τα σχέδια στα δυο πιατα, και αυτό του τραπεζομάντηλου. Ειναι σαν να φορας τρια εντελως διαφορετικά εμπριμε ρουχα ταυτόχρονα. Click για ανάπτυξη... Αααα δεν τα ξέρω εγώ αυτά dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2021 στις 16:27 Ο dum dum boy: #834 27-11-21 16:27 σαρδέλες ψητές στα κάρβουνα σήμερα. σαλάτα πράσινη ανάμεικτη και μια φέτα ψωμί ολικής. δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά καθιερώνω την εξής αλλαγή στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα: 2 φορές ψάρι και 1 φορά κρέας, κατά προτίμηση όχι κόκκινο, αντί για 1 φορά ψάρι και 2 κρέας. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Νοεμβρίου 2021 στις 18:50 Ο Guest 881237: #835 27-11-21 18:50 Συνημμένα IMG_20211127_184929.jpg 1,9 MB · Εμφανίσεις: 152 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:46 Ο dum dum boy: #836 01-12-21 20:46 ψαροσουπίτσα με κοκκινόψαρο σήμερα. ξέρω, ξέρω, σας φαίνεται λίγο μπανάλ, αλλά είναι μια χαρά και υγιεινή. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:20 Ο dum dum boy: #837 04-12-21 15:20 σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:36 Η meetmeinmontauk: #838 04-12-21 15:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Τελευταία επεξεργασία: 4 Δεκεμβρίου 2021 yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:57 Η yorkie έγραψε: #839 04-12-21 15:57 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Click για ανάπτυξη... Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:05 Η meetmeinmontauk: #840 04-12-21 16:05 Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι Click για ανάπτυξη... Το κοτόπουλο ήταν πράγματι πολύ ζουμερό! Κάρυ σκέφτηκα κι εγώ να βάλω άλλα ήθελα να κάνω το "παραδοσιακό" σουβλάκι οπότε το απέφυγα. Την επόμενη φορά θα το κάνω ινδικό και θα το βάλω με πίτες νααν, εκεί θα το πήξω στο κάρυ και θα έρθεις να τα τσακίσουμε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ τα νάτσος με το τυρί είναι υπερβολικά τέλειο κατασκεύασμα για να το βιάσουμε με αβοκάντο, ΕΝΤΑΞΕΙ?? Click για ανάπτυξη... Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα! Κλαίω! Όχι εμένα μου αρέσουν η αλήθεια είναι με γουακαμολε, πολύ
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Η *Serena* έγραψε: #827 25-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Χαχαχαχ αφού είχες πάρει ολίγον τι ξυλάγγουρο και ήταν και σκέτο... Θέλει λίγες τσαχπινιές αλλιώς δεν λέει πολύ η γεύση. Όσο για την ποσότητα, θέλει λίγο προσοχή (για όποι@ ενδιαφέρεται για τα macros ή/και το βάρος του) Click για ανάπτυξη... Να σταματήσει να υπάρχει θέλει κανονικά αλλά δεν το ξέρει! Ναι, ισχύει έχει καλά μεν αλλά πολλά λιπαρά οπότε ανεβάζει θερμίδες για πλάκα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Ο dum dum boy: #828 25-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Αγνοηστε το χάλια κομμένο αβοκάντο και την αποτυχημένη μου προσπάθεια να το παίξω food blogger(μα να μην το 'χω καθόλου;) Μεσημεριανό!!! Click για ανάπτυξη... Μιαμ, μιαμ. Ως προς την φωτογραφία, ενα βασικό λαθος που εχεις κανει, είναι οτι εχεις μπλεξει τρια διαφορετικά σχεδια-παττερνς μεταξυ τους. Τα σχέδια στα δυο πιατα, και αυτό του τραπεζομάντηλου. Ειναι σαν να φορας τρια εντελως διαφορετικά εμπριμε ρουχα ταυτόχρονα. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Η *Serena* έγραψε: #829 25-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα! Κλαίω! Όχι εμένα μου αρέσουν η αλήθεια είναι με γουακαμολε, πολύ Click για ανάπτυξη... Θα σε συγχωρήσω, τι να κάνω Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:44 Η Εχέμυθη έγραψε: #830 25-11-21 13:44 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Θα σε συγχωρήσω, τι να κάνω Click για ανάπτυξη... Ειμαι σίγουρη όμως ότι συμφωνούμε στο γεγονός ότι είτε με γουακαμολε είτε χωρίς συνδιάζονται υπέροχα με μπύρες *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:45 Η *Serena* έγραψε: #831 25-11-21 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ειμαι σίγουρη όμως ότι συμφωνούμε στο γεγονός ότι είτε με γουακαμολε είτε χωρίς συνδιάζονται υπέροχα με μπύρες Click για ανάπτυξη... Το έσωσες αριστοτεχνικά Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:46 Η Εχέμυθη έγραψε: #832 25-11-21 13:46 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Το έσωσες αριστοτεχνικά Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα ευχαριστώ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:52 Ο Guest 881237: #833 25-11-21 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Μιαμ, μιαμ. Ως προς την φωτογραφία, ενα βασικό λαθος που εχεις κανει, είναι οτι εχεις μπλεξει τρια διαφορετικά σχεδια-παττερνς μεταξυ τους. Τα σχέδια στα δυο πιατα, και αυτό του τραπεζομάντηλου. Ειναι σαν να φορας τρια εντελως διαφορετικά εμπριμε ρουχα ταυτόχρονα. Click για ανάπτυξη... Αααα δεν τα ξέρω εγώ αυτά dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2021 στις 16:27 Ο dum dum boy: #834 27-11-21 16:27 σαρδέλες ψητές στα κάρβουνα σήμερα. σαλάτα πράσινη ανάμεικτη και μια φέτα ψωμί ολικής. δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά καθιερώνω την εξής αλλαγή στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα: 2 φορές ψάρι και 1 φορά κρέας, κατά προτίμηση όχι κόκκινο, αντί για 1 φορά ψάρι και 2 κρέας. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Νοεμβρίου 2021 στις 18:50 Ο Guest 881237: #835 27-11-21 18:50 Συνημμένα IMG_20211127_184929.jpg 1,9 MB · Εμφανίσεις: 152 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:46 Ο dum dum boy: #836 01-12-21 20:46 ψαροσουπίτσα με κοκκινόψαρο σήμερα. ξέρω, ξέρω, σας φαίνεται λίγο μπανάλ, αλλά είναι μια χαρά και υγιεινή. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:20 Ο dum dum boy: #837 04-12-21 15:20 σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:36 Η meetmeinmontauk: #838 04-12-21 15:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Τελευταία επεξεργασία: 4 Δεκεμβρίου 2021 yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:57 Η yorkie έγραψε: #839 04-12-21 15:57 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Click για ανάπτυξη... Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:05 Η meetmeinmontauk: #840 04-12-21 16:05 Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι Click για ανάπτυξη... Το κοτόπουλο ήταν πράγματι πολύ ζουμερό! Κάρυ σκέφτηκα κι εγώ να βάλω άλλα ήθελα να κάνω το "παραδοσιακό" σουβλάκι οπότε το απέφυγα. Την επόμενη φορά θα το κάνω ινδικό και θα το βάλω με πίτες νααν, εκεί θα το πήξω στο κάρυ και θα έρθεις να τα τσακίσουμε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Χαχαχαχ αφού είχες πάρει ολίγον τι ξυλάγγουρο και ήταν και σκέτο... Θέλει λίγες τσαχπινιές αλλιώς δεν λέει πολύ η γεύση. Όσο για την ποσότητα, θέλει λίγο προσοχή (για όποι@ ενδιαφέρεται για τα macros ή/και το βάρος του) Click για ανάπτυξη... Να σταματήσει να υπάρχει θέλει κανονικά αλλά δεν το ξέρει! Ναι, ισχύει έχει καλά μεν αλλά πολλά λιπαρά οπότε ανεβάζει θερμίδες για πλάκα.
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Ο dum dum boy: #828 25-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Αγνοηστε το χάλια κομμένο αβοκάντο και την αποτυχημένη μου προσπάθεια να το παίξω food blogger(μα να μην το 'χω καθόλου;) Μεσημεριανό!!! Click για ανάπτυξη... Μιαμ, μιαμ. Ως προς την φωτογραφία, ενα βασικό λαθος που εχεις κανει, είναι οτι εχεις μπλεξει τρια διαφορετικά σχεδια-παττερνς μεταξυ τους. Τα σχέδια στα δυο πιατα, και αυτό του τραπεζομάντηλου. Ειναι σαν να φορας τρια εντελως διαφορετικά εμπριμε ρουχα ταυτόχρονα. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Η *Serena* έγραψε: #829 25-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα! Κλαίω! Όχι εμένα μου αρέσουν η αλήθεια είναι με γουακαμολε, πολύ Click για ανάπτυξη... Θα σε συγχωρήσω, τι να κάνω Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:44 Η Εχέμυθη έγραψε: #830 25-11-21 13:44 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Θα σε συγχωρήσω, τι να κάνω Click για ανάπτυξη... Ειμαι σίγουρη όμως ότι συμφωνούμε στο γεγονός ότι είτε με γουακαμολε είτε χωρίς συνδιάζονται υπέροχα με μπύρες *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:45 Η *Serena* έγραψε: #831 25-11-21 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ειμαι σίγουρη όμως ότι συμφωνούμε στο γεγονός ότι είτε με γουακαμολε είτε χωρίς συνδιάζονται υπέροχα με μπύρες Click για ανάπτυξη... Το έσωσες αριστοτεχνικά Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:46 Η Εχέμυθη έγραψε: #832 25-11-21 13:46 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Το έσωσες αριστοτεχνικά Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα ευχαριστώ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:52 Ο Guest 881237: #833 25-11-21 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Μιαμ, μιαμ. Ως προς την φωτογραφία, ενα βασικό λαθος που εχεις κανει, είναι οτι εχεις μπλεξει τρια διαφορετικά σχεδια-παττερνς μεταξυ τους. Τα σχέδια στα δυο πιατα, και αυτό του τραπεζομάντηλου. Ειναι σαν να φορας τρια εντελως διαφορετικά εμπριμε ρουχα ταυτόχρονα. Click για ανάπτυξη... Αααα δεν τα ξέρω εγώ αυτά dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2021 στις 16:27 Ο dum dum boy: #834 27-11-21 16:27 σαρδέλες ψητές στα κάρβουνα σήμερα. σαλάτα πράσινη ανάμεικτη και μια φέτα ψωμί ολικής. δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά καθιερώνω την εξής αλλαγή στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα: 2 φορές ψάρι και 1 φορά κρέας, κατά προτίμηση όχι κόκκινο, αντί για 1 φορά ψάρι και 2 κρέας. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Νοεμβρίου 2021 στις 18:50 Ο Guest 881237: #835 27-11-21 18:50 Συνημμένα IMG_20211127_184929.jpg 1,9 MB · Εμφανίσεις: 152 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:46 Ο dum dum boy: #836 01-12-21 20:46 ψαροσουπίτσα με κοκκινόψαρο σήμερα. ξέρω, ξέρω, σας φαίνεται λίγο μπανάλ, αλλά είναι μια χαρά και υγιεινή. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:20 Ο dum dum boy: #837 04-12-21 15:20 σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:36 Η meetmeinmontauk: #838 04-12-21 15:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Τελευταία επεξεργασία: 4 Δεκεμβρίου 2021 yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:57 Η yorkie έγραψε: #839 04-12-21 15:57 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Click για ανάπτυξη... Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:05 Η meetmeinmontauk: #840 04-12-21 16:05 Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι Click για ανάπτυξη... Το κοτόπουλο ήταν πράγματι πολύ ζουμερό! Κάρυ σκέφτηκα κι εγώ να βάλω άλλα ήθελα να κάνω το "παραδοσιακό" σουβλάκι οπότε το απέφυγα. Την επόμενη φορά θα το κάνω ινδικό και θα το βάλω με πίτες νααν, εκεί θα το πήξω στο κάρυ και θα έρθεις να τα τσακίσουμε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Αγνοηστε το χάλια κομμένο αβοκάντο και την αποτυχημένη μου προσπάθεια να το παίξω food blogger(μα να μην το 'χω καθόλου;) Μεσημεριανό!!! Click για ανάπτυξη... Μιαμ, μιαμ. Ως προς την φωτογραφία, ενα βασικό λαθος που εχεις κανει, είναι οτι εχεις μπλεξει τρια διαφορετικά σχεδια-παττερνς μεταξυ τους. Τα σχέδια στα δυο πιατα, και αυτό του τραπεζομάντηλου. Ειναι σαν να φορας τρια εντελως διαφορετικά εμπριμε ρουχα ταυτόχρονα.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Η *Serena* έγραψε: #829 25-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα! Κλαίω! Όχι εμένα μου αρέσουν η αλήθεια είναι με γουακαμολε, πολύ Click για ανάπτυξη... Θα σε συγχωρήσω, τι να κάνω Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:44 Η Εχέμυθη έγραψε: #830 25-11-21 13:44 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Θα σε συγχωρήσω, τι να κάνω Click για ανάπτυξη... Ειμαι σίγουρη όμως ότι συμφωνούμε στο γεγονός ότι είτε με γουακαμολε είτε χωρίς συνδιάζονται υπέροχα με μπύρες *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:45 Η *Serena* έγραψε: #831 25-11-21 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ειμαι σίγουρη όμως ότι συμφωνούμε στο γεγονός ότι είτε με γουακαμολε είτε χωρίς συνδιάζονται υπέροχα με μπύρες Click για ανάπτυξη... Το έσωσες αριστοτεχνικά Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:46 Η Εχέμυθη έγραψε: #832 25-11-21 13:46 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Το έσωσες αριστοτεχνικά Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα ευχαριστώ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:52 Ο Guest 881237: #833 25-11-21 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Μιαμ, μιαμ. Ως προς την φωτογραφία, ενα βασικό λαθος που εχεις κανει, είναι οτι εχεις μπλεξει τρια διαφορετικά σχεδια-παττερνς μεταξυ τους. Τα σχέδια στα δυο πιατα, και αυτό του τραπεζομάντηλου. Ειναι σαν να φορας τρια εντελως διαφορετικά εμπριμε ρουχα ταυτόχρονα. Click για ανάπτυξη... Αααα δεν τα ξέρω εγώ αυτά dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2021 στις 16:27 Ο dum dum boy: #834 27-11-21 16:27 σαρδέλες ψητές στα κάρβουνα σήμερα. σαλάτα πράσινη ανάμεικτη και μια φέτα ψωμί ολικής. δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά καθιερώνω την εξής αλλαγή στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα: 2 φορές ψάρι και 1 φορά κρέας, κατά προτίμηση όχι κόκκινο, αντί για 1 φορά ψάρι και 2 κρέας. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Νοεμβρίου 2021 στις 18:50 Ο Guest 881237: #835 27-11-21 18:50 Συνημμένα IMG_20211127_184929.jpg 1,9 MB · Εμφανίσεις: 152 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:46 Ο dum dum boy: #836 01-12-21 20:46 ψαροσουπίτσα με κοκκινόψαρο σήμερα. ξέρω, ξέρω, σας φαίνεται λίγο μπανάλ, αλλά είναι μια χαρά και υγιεινή. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:20 Ο dum dum boy: #837 04-12-21 15:20 σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:36 Η meetmeinmontauk: #838 04-12-21 15:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Τελευταία επεξεργασία: 4 Δεκεμβρίου 2021 yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:57 Η yorkie έγραψε: #839 04-12-21 15:57 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Click για ανάπτυξη... Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:05 Η meetmeinmontauk: #840 04-12-21 16:05 Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι Click για ανάπτυξη... Το κοτόπουλο ήταν πράγματι πολύ ζουμερό! Κάρυ σκέφτηκα κι εγώ να βάλω άλλα ήθελα να κάνω το "παραδοσιακό" σουβλάκι οπότε το απέφυγα. Την επόμενη φορά θα το κάνω ινδικό και θα το βάλω με πίτες νααν, εκεί θα το πήξω στο κάρυ και θα έρθεις να τα τσακίσουμε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα! Κλαίω! Όχι εμένα μου αρέσουν η αλήθεια είναι με γουακαμολε, πολύ Click για ανάπτυξη... Θα σε συγχωρήσω, τι να κάνω
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:44 Η Εχέμυθη έγραψε: #830 25-11-21 13:44 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Θα σε συγχωρήσω, τι να κάνω Click για ανάπτυξη... Ειμαι σίγουρη όμως ότι συμφωνούμε στο γεγονός ότι είτε με γουακαμολε είτε χωρίς συνδιάζονται υπέροχα με μπύρες *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:45 Η *Serena* έγραψε: #831 25-11-21 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ειμαι σίγουρη όμως ότι συμφωνούμε στο γεγονός ότι είτε με γουακαμολε είτε χωρίς συνδιάζονται υπέροχα με μπύρες Click για ανάπτυξη... Το έσωσες αριστοτεχνικά Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:46 Η Εχέμυθη έγραψε: #832 25-11-21 13:46 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Το έσωσες αριστοτεχνικά Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα ευχαριστώ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:52 Ο Guest 881237: #833 25-11-21 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Μιαμ, μιαμ. Ως προς την φωτογραφία, ενα βασικό λαθος που εχεις κανει, είναι οτι εχεις μπλεξει τρια διαφορετικά σχεδια-παττερνς μεταξυ τους. Τα σχέδια στα δυο πιατα, και αυτό του τραπεζομάντηλου. Ειναι σαν να φορας τρια εντελως διαφορετικά εμπριμε ρουχα ταυτόχρονα. Click για ανάπτυξη... Αααα δεν τα ξέρω εγώ αυτά dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2021 στις 16:27 Ο dum dum boy: #834 27-11-21 16:27 σαρδέλες ψητές στα κάρβουνα σήμερα. σαλάτα πράσινη ανάμεικτη και μια φέτα ψωμί ολικής. δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά καθιερώνω την εξής αλλαγή στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα: 2 φορές ψάρι και 1 φορά κρέας, κατά προτίμηση όχι κόκκινο, αντί για 1 φορά ψάρι και 2 κρέας. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Νοεμβρίου 2021 στις 18:50 Ο Guest 881237: #835 27-11-21 18:50 Συνημμένα IMG_20211127_184929.jpg 1,9 MB · Εμφανίσεις: 152 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:46 Ο dum dum boy: #836 01-12-21 20:46 ψαροσουπίτσα με κοκκινόψαρο σήμερα. ξέρω, ξέρω, σας φαίνεται λίγο μπανάλ, αλλά είναι μια χαρά και υγιεινή. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:20 Ο dum dum boy: #837 04-12-21 15:20 σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:36 Η meetmeinmontauk: #838 04-12-21 15:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Τελευταία επεξεργασία: 4 Δεκεμβρίου 2021 yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:57 Η yorkie έγραψε: #839 04-12-21 15:57 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Click για ανάπτυξη... Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:05 Η meetmeinmontauk: #840 04-12-21 16:05 Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι Click για ανάπτυξη... Το κοτόπουλο ήταν πράγματι πολύ ζουμερό! Κάρυ σκέφτηκα κι εγώ να βάλω άλλα ήθελα να κάνω το "παραδοσιακό" σουβλάκι οπότε το απέφυγα. Την επόμενη φορά θα το κάνω ινδικό και θα το βάλω με πίτες νααν, εκεί θα το πήξω στο κάρυ και θα έρθεις να τα τσακίσουμε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Θα σε συγχωρήσω, τι να κάνω Click για ανάπτυξη... Ειμαι σίγουρη όμως ότι συμφωνούμε στο γεγονός ότι είτε με γουακαμολε είτε χωρίς συνδιάζονται υπέροχα με μπύρες
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:45 Η *Serena* έγραψε: #831 25-11-21 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ειμαι σίγουρη όμως ότι συμφωνούμε στο γεγονός ότι είτε με γουακαμολε είτε χωρίς συνδιάζονται υπέροχα με μπύρες Click για ανάπτυξη... Το έσωσες αριστοτεχνικά Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:46 Η Εχέμυθη έγραψε: #832 25-11-21 13:46 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Το έσωσες αριστοτεχνικά Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα ευχαριστώ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:52 Ο Guest 881237: #833 25-11-21 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Μιαμ, μιαμ. Ως προς την φωτογραφία, ενα βασικό λαθος που εχεις κανει, είναι οτι εχεις μπλεξει τρια διαφορετικά σχεδια-παττερνς μεταξυ τους. Τα σχέδια στα δυο πιατα, και αυτό του τραπεζομάντηλου. Ειναι σαν να φορας τρια εντελως διαφορετικά εμπριμε ρουχα ταυτόχρονα. Click για ανάπτυξη... Αααα δεν τα ξέρω εγώ αυτά dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2021 στις 16:27 Ο dum dum boy: #834 27-11-21 16:27 σαρδέλες ψητές στα κάρβουνα σήμερα. σαλάτα πράσινη ανάμεικτη και μια φέτα ψωμί ολικής. δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά καθιερώνω την εξής αλλαγή στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα: 2 φορές ψάρι και 1 φορά κρέας, κατά προτίμηση όχι κόκκινο, αντί για 1 φορά ψάρι και 2 κρέας. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Νοεμβρίου 2021 στις 18:50 Ο Guest 881237: #835 27-11-21 18:50 Συνημμένα IMG_20211127_184929.jpg 1,9 MB · Εμφανίσεις: 152 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:46 Ο dum dum boy: #836 01-12-21 20:46 ψαροσουπίτσα με κοκκινόψαρο σήμερα. ξέρω, ξέρω, σας φαίνεται λίγο μπανάλ, αλλά είναι μια χαρά και υγιεινή. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:20 Ο dum dum boy: #837 04-12-21 15:20 σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:36 Η meetmeinmontauk: #838 04-12-21 15:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Τελευταία επεξεργασία: 4 Δεκεμβρίου 2021 yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:57 Η yorkie έγραψε: #839 04-12-21 15:57 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Click για ανάπτυξη... Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:05 Η meetmeinmontauk: #840 04-12-21 16:05 Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι Click για ανάπτυξη... Το κοτόπουλο ήταν πράγματι πολύ ζουμερό! Κάρυ σκέφτηκα κι εγώ να βάλω άλλα ήθελα να κάνω το "παραδοσιακό" σουβλάκι οπότε το απέφυγα. Την επόμενη φορά θα το κάνω ινδικό και θα το βάλω με πίτες νααν, εκεί θα το πήξω στο κάρυ και θα έρθεις να τα τσακίσουμε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ειμαι σίγουρη όμως ότι συμφωνούμε στο γεγονός ότι είτε με γουακαμολε είτε χωρίς συνδιάζονται υπέροχα με μπύρες Click για ανάπτυξη... Το έσωσες αριστοτεχνικά
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:46 Η Εχέμυθη έγραψε: #832 25-11-21 13:46 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Το έσωσες αριστοτεχνικά Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα ευχαριστώ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:52 Ο Guest 881237: #833 25-11-21 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Μιαμ, μιαμ. Ως προς την φωτογραφία, ενα βασικό λαθος που εχεις κανει, είναι οτι εχεις μπλεξει τρια διαφορετικά σχεδια-παττερνς μεταξυ τους. Τα σχέδια στα δυο πιατα, και αυτό του τραπεζομάντηλου. Ειναι σαν να φορας τρια εντελως διαφορετικά εμπριμε ρουχα ταυτόχρονα. Click για ανάπτυξη... Αααα δεν τα ξέρω εγώ αυτά dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2021 στις 16:27 Ο dum dum boy: #834 27-11-21 16:27 σαρδέλες ψητές στα κάρβουνα σήμερα. σαλάτα πράσινη ανάμεικτη και μια φέτα ψωμί ολικής. δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά καθιερώνω την εξής αλλαγή στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα: 2 φορές ψάρι και 1 φορά κρέας, κατά προτίμηση όχι κόκκινο, αντί για 1 φορά ψάρι και 2 κρέας. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Νοεμβρίου 2021 στις 18:50 Ο Guest 881237: #835 27-11-21 18:50 Συνημμένα IMG_20211127_184929.jpg 1,9 MB · Εμφανίσεις: 152 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:46 Ο dum dum boy: #836 01-12-21 20:46 ψαροσουπίτσα με κοκκινόψαρο σήμερα. ξέρω, ξέρω, σας φαίνεται λίγο μπανάλ, αλλά είναι μια χαρά και υγιεινή. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:20 Ο dum dum boy: #837 04-12-21 15:20 σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:36 Η meetmeinmontauk: #838 04-12-21 15:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Τελευταία επεξεργασία: 4 Δεκεμβρίου 2021 yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:57 Η yorkie έγραψε: #839 04-12-21 15:57 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Click για ανάπτυξη... Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:05 Η meetmeinmontauk: #840 04-12-21 16:05 Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι Click για ανάπτυξη... Το κοτόπουλο ήταν πράγματι πολύ ζουμερό! Κάρυ σκέφτηκα κι εγώ να βάλω άλλα ήθελα να κάνω το "παραδοσιακό" σουβλάκι οπότε το απέφυγα. Την επόμενη φορά θα το κάνω ινδικό και θα το βάλω με πίτες νααν, εκεί θα το πήξω στο κάρυ και θα έρθεις να τα τσακίσουμε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 13:52 Ο Guest 881237: #833 25-11-21 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Μιαμ, μιαμ. Ως προς την φωτογραφία, ενα βασικό λαθος που εχεις κανει, είναι οτι εχεις μπλεξει τρια διαφορετικά σχεδια-παττερνς μεταξυ τους. Τα σχέδια στα δυο πιατα, και αυτό του τραπεζομάντηλου. Ειναι σαν να φορας τρια εντελως διαφορετικά εμπριμε ρουχα ταυτόχρονα. Click για ανάπτυξη... Αααα δεν τα ξέρω εγώ αυτά dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2021 στις 16:27 Ο dum dum boy: #834 27-11-21 16:27 σαρδέλες ψητές στα κάρβουνα σήμερα. σαλάτα πράσινη ανάμεικτη και μια φέτα ψωμί ολικής. δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά καθιερώνω την εξής αλλαγή στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα: 2 φορές ψάρι και 1 φορά κρέας, κατά προτίμηση όχι κόκκινο, αντί για 1 φορά ψάρι και 2 κρέας. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Νοεμβρίου 2021 στις 18:50 Ο Guest 881237: #835 27-11-21 18:50 Συνημμένα IMG_20211127_184929.jpg 1,9 MB · Εμφανίσεις: 152 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:46 Ο dum dum boy: #836 01-12-21 20:46 ψαροσουπίτσα με κοκκινόψαρο σήμερα. ξέρω, ξέρω, σας φαίνεται λίγο μπανάλ, αλλά είναι μια χαρά και υγιεινή. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:20 Ο dum dum boy: #837 04-12-21 15:20 σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:36 Η meetmeinmontauk: #838 04-12-21 15:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Τελευταία επεξεργασία: 4 Δεκεμβρίου 2021 yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:57 Η yorkie έγραψε: #839 04-12-21 15:57 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Click για ανάπτυξη... Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:05 Η meetmeinmontauk: #840 04-12-21 16:05 Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι Click για ανάπτυξη... Το κοτόπουλο ήταν πράγματι πολύ ζουμερό! Κάρυ σκέφτηκα κι εγώ να βάλω άλλα ήθελα να κάνω το "παραδοσιακό" σουβλάκι οπότε το απέφυγα. Την επόμενη φορά θα το κάνω ινδικό και θα το βάλω με πίτες νααν, εκεί θα το πήξω στο κάρυ και θα έρθεις να τα τσακίσουμε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Μιαμ, μιαμ. Ως προς την φωτογραφία, ενα βασικό λαθος που εχεις κανει, είναι οτι εχεις μπλεξει τρια διαφορετικά σχεδια-παττερνς μεταξυ τους. Τα σχέδια στα δυο πιατα, και αυτό του τραπεζομάντηλου. Ειναι σαν να φορας τρια εντελως διαφορετικά εμπριμε ρουχα ταυτόχρονα. Click για ανάπτυξη... Αααα δεν τα ξέρω εγώ αυτά
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2021 στις 16:27 Ο dum dum boy: #834 27-11-21 16:27 σαρδέλες ψητές στα κάρβουνα σήμερα. σαλάτα πράσινη ανάμεικτη και μια φέτα ψωμί ολικής. δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά καθιερώνω την εξής αλλαγή στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα: 2 φορές ψάρι και 1 φορά κρέας, κατά προτίμηση όχι κόκκινο, αντί για 1 φορά ψάρι και 2 κρέας. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Νοεμβρίου 2021 στις 18:50 Ο Guest 881237: #835 27-11-21 18:50 Συνημμένα IMG_20211127_184929.jpg 1,9 MB · Εμφανίσεις: 152 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:46 Ο dum dum boy: #836 01-12-21 20:46 ψαροσουπίτσα με κοκκινόψαρο σήμερα. ξέρω, ξέρω, σας φαίνεται λίγο μπανάλ, αλλά είναι μια χαρά και υγιεινή. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:20 Ο dum dum boy: #837 04-12-21 15:20 σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:36 Η meetmeinmontauk: #838 04-12-21 15:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Τελευταία επεξεργασία: 4 Δεκεμβρίου 2021 yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:57 Η yorkie έγραψε: #839 04-12-21 15:57 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Click για ανάπτυξη... Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:05 Η meetmeinmontauk: #840 04-12-21 16:05 Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι Click για ανάπτυξη... Το κοτόπουλο ήταν πράγματι πολύ ζουμερό! Κάρυ σκέφτηκα κι εγώ να βάλω άλλα ήθελα να κάνω το "παραδοσιακό" σουβλάκι οπότε το απέφυγα. Την επόμενη φορά θα το κάνω ινδικό και θα το βάλω με πίτες νααν, εκεί θα το πήξω στο κάρυ και θα έρθεις να τα τσακίσουμε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σαρδέλες ψητές στα κάρβουνα σήμερα. σαλάτα πράσινη ανάμεικτη και μια φέτα ψωμί ολικής. δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά καθιερώνω την εξής αλλαγή στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα: 2 φορές ψάρι και 1 φορά κρέας, κατά προτίμηση όχι κόκκινο, αντί για 1 φορά ψάρι και 2 κρέας.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Νοεμβρίου 2021 στις 18:50 Ο Guest 881237: #835 27-11-21 18:50 Συνημμένα IMG_20211127_184929.jpg 1,9 MB · Εμφανίσεις: 152 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:46 Ο dum dum boy: #836 01-12-21 20:46 ψαροσουπίτσα με κοκκινόψαρο σήμερα. ξέρω, ξέρω, σας φαίνεται λίγο μπανάλ, αλλά είναι μια χαρά και υγιεινή. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:20 Ο dum dum boy: #837 04-12-21 15:20 σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:36 Η meetmeinmontauk: #838 04-12-21 15:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Τελευταία επεξεργασία: 4 Δεκεμβρίου 2021 yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:57 Η yorkie έγραψε: #839 04-12-21 15:57 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Click για ανάπτυξη... Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:05 Η meetmeinmontauk: #840 04-12-21 16:05 Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι Click για ανάπτυξη... Το κοτόπουλο ήταν πράγματι πολύ ζουμερό! Κάρυ σκέφτηκα κι εγώ να βάλω άλλα ήθελα να κάνω το "παραδοσιακό" σουβλάκι οπότε το απέφυγα. Την επόμενη φορά θα το κάνω ινδικό και θα το βάλω με πίτες νααν, εκεί θα το πήξω στο κάρυ και θα έρθεις να τα τσακίσουμε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:46 Ο dum dum boy: #836 01-12-21 20:46 ψαροσουπίτσα με κοκκινόψαρο σήμερα. ξέρω, ξέρω, σας φαίνεται λίγο μπανάλ, αλλά είναι μια χαρά και υγιεινή. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:20 Ο dum dum boy: #837 04-12-21 15:20 σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:36 Η meetmeinmontauk: #838 04-12-21 15:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Τελευταία επεξεργασία: 4 Δεκεμβρίου 2021 yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:57 Η yorkie έγραψε: #839 04-12-21 15:57 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Click για ανάπτυξη... Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:05 Η meetmeinmontauk: #840 04-12-21 16:05 Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι Click για ανάπτυξη... Το κοτόπουλο ήταν πράγματι πολύ ζουμερό! Κάρυ σκέφτηκα κι εγώ να βάλω άλλα ήθελα να κάνω το "παραδοσιακό" σουβλάκι οπότε το απέφυγα. Την επόμενη φορά θα το κάνω ινδικό και θα το βάλω με πίτες νααν, εκεί θα το πήξω στο κάρυ και θα έρθεις να τα τσακίσουμε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ψαροσουπίτσα με κοκκινόψαρο σήμερα. ξέρω, ξέρω, σας φαίνεται λίγο μπανάλ, αλλά είναι μια χαρά και υγιεινή.
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:20 Ο dum dum boy: #837 04-12-21 15:20 σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:36 Η meetmeinmontauk: #838 04-12-21 15:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Τελευταία επεξεργασία: 4 Δεκεμβρίου 2021 yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:57 Η yorkie έγραψε: #839 04-12-21 15:57 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Click για ανάπτυξη... Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:05 Η meetmeinmontauk: #840 04-12-21 16:05 Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι Click για ανάπτυξη... Το κοτόπουλο ήταν πράγματι πολύ ζουμερό! Κάρυ σκέφτηκα κι εγώ να βάλω άλλα ήθελα να κάνω το "παραδοσιακό" σουβλάκι οπότε το απέφυγα. Την επόμενη φορά θα το κάνω ινδικό και θα το βάλω με πίτες νααν, εκεί θα το πήξω στο κάρυ και θα έρθεις να τα τσακίσουμε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:36 Η meetmeinmontauk: #838 04-12-21 15:36 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Τελευταία επεξεργασία: 4 Δεκεμβρίου 2021 yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:57 Η yorkie έγραψε: #839 04-12-21 15:57 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Click για ανάπτυξη... Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:05 Η meetmeinmontauk: #840 04-12-21 16:05 Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι Click για ανάπτυξη... Το κοτόπουλο ήταν πράγματι πολύ ζουμερό! Κάρυ σκέφτηκα κι εγώ να βάλω άλλα ήθελα να κάνω το "παραδοσιακό" σουβλάκι οπότε το απέφυγα. Την επόμενη φορά θα το κάνω ινδικό και θα το βάλω με πίτες νααν, εκεί θα το πήξω στο κάρυ και θα έρθεις να τα τσακίσουμε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: σολομός σήμερα, στα κάρβουνα και χόρτα. 1 φέτα ψωμί ολικής. αυτά. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά
yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:57 Η yorkie έγραψε: #839 04-12-21 15:57 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Click για ανάπτυξη... Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:05 Η meetmeinmontauk: #840 04-12-21 16:05 Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι Click για ανάπτυξη... Το κοτόπουλο ήταν πράγματι πολύ ζουμερό! Κάρυ σκέφτηκα κι εγώ να βάλω άλλα ήθελα να κάνω το "παραδοσιακό" σουβλάκι οπότε το απέφυγα. Την επόμενη φορά θα το κάνω ινδικό και θα το βάλω με πίτες νααν, εκεί θα το πήξω στο κάρυ και θα έρθεις να τα τσακίσουμε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πολύ ωραίο φαίνεται. Καλή όρεξη! Εμάς σήμερα το μενού είχε σπιτικά σουβλάκια. Μπούτι κοτόπουλο με πιπεριές περασμένα σε καλαμάκια από εμένα την ίδια , πατάτες φούρνου που ήταν όμως σαν τηγανιτές, σως γιαούρτι-τυρί κρέμα και μπαχαρικά και πίτες καλαμποκιού με κουρκουμά Click για ανάπτυξη... Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:05 Η meetmeinmontauk: #840 04-12-21 16:05 Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι Click για ανάπτυξη... Το κοτόπουλο ήταν πράγματι πολύ ζουμερό! Κάρυ σκέφτηκα κι εγώ να βάλω άλλα ήθελα να κάνω το "παραδοσιακό" σουβλάκι οπότε το απέφυγα. Την επόμενη φορά θα το κάνω ινδικό και θα το βάλω με πίτες νααν, εκεί θα το πήξω στο κάρυ και θα έρθεις να τα τσακίσουμε
Αρχική Δημοσίευση από yorkie: Φίλη μου, μόλις πείνασα Καλοφάγωτα (βλέπω κοτοπουλακι χμχμχμ, ζηλεύω και ενα τσικ) ΥΓ: θα ήθελα και λίγο κάρυ (κλασικά) στο σουβλάκι Click για ανάπτυξη... Το κοτόπουλο ήταν πράγματι πολύ ζουμερό! Κάρυ σκέφτηκα κι εγώ να βάλω άλλα ήθελα να κάνω το "παραδοσιακό" σουβλάκι οπότε το απέφυγα. Την επόμενη φορά θα το κάνω ινδικό και θα το βάλω με πίτες νααν, εκεί θα το πήξω στο κάρυ και θα έρθεις να τα τσακίσουμε