Unicex Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unicex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 990 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 10:21 Ο Unicex έγραψε: #1.061 14-06-24 10:21 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ο, τι είναι απολαυστικό γευστικά δε σημαίνει πως έχει θρεπτικά συστατικά !!! Πίτες ,σφολιατες και λοιπά αγοραστα παρασκευάσματα από μαγαζιά εστίασης δεν προσφέρουν τίποτε πέρα απο μια ολιγόωρη αίσθηση πως χόρτασες. Click για ανάπτυξη... Κουλουράκι? glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 10:25 Η glayki έγραψε: #1.062 14-06-24 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Luke87: Κουλουράκι? Click για ανάπτυξη... Αντε καλά. Τουλάχιστον έχει το σουσάμι κάτι γίνεται, γιατί διαφορετικά είναι μια απλή ζύμη. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 10:28 Ο Πάνθηρας!: #1.063 14-06-24 10:28 Αν δεν σοβαρευτειτε μην μου έρθετε για προπόνηση το Σαββατο. Πιτες τυπου κουρου απο τα εβερεστ και πουγάτσες με φραπέ δεν υπάρχουν καν σαν πρωινά σε ενα υγιεινό προγραμμα. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.582 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 10:33 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.064 14-06-24 10:33 Τους τελευταίους μήνες ακολουθώ μια διατροφή όπου τα πρωινά τρώω μόνο βρώμη με γάλα αμυγδάλου με λίγο μέλι μέσα. Μπορώ να πω πεντανόστιμο και υγιεινό. Το μεσημέρι τρώω είτε σαλάτα είτε όσπρια και το βράδυ αντε φρούτα. Αν και η αμαρτία μου είναι που τρώω μπόλικα γλυκά το απόγευμα γιατί αλλιώς δεν παλεύεται με τα μαθήματα Μέχρι στιγμής έχω χάσει 7 κιλά ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.838 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 10:43 Ο ilias90 έγραψε: #1.065 14-06-24 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Αν δεν σοβαρευτειτε μην μου έρθετε για προπόνηση το Σαββατο. Πιτες τυπου κουρου απο τα εβερεστ και πουγάτσες με φραπέ δεν υπάρχουν καν σαν πρωινά σε ενα υγιεινό προγραμμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως έτρωγα το συγκεκριμένο πρωϊνό, 2-3 φορές τη βδομάδα πίτσες και πιτόγυρα, άπειρο λευκό ψωμί, σχεδόν καθημερινά πατατάκια και σοκολάτες, αλλά πατιόμουν γυμναστήριο και ήμουν μια χαρά. Και τώρα δηλαδή πάω ένα τρίμηνο του χρόνο γυμναστήριο και είμαι κρέμα. Τρώτε εκεί ό,τι να'ναι και λιωστε στο γυμναστήριο, θα είστε τέλεια. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 10:50 Η glayki έγραψε: #1.066 14-06-24 10:50 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ πάντως έτρωγα το συγκεκριμένο πρωϊνό, 2-3 φορές τη βδομάδα πίτσες και πιτόγυρα, άπειρο λευκό ψωμί, σχεδόν καθημερινά πατατάκια και σοκολάτες, αλλά πατιόμουν γυμναστήριο και ήμουν μια χαρά. Και τώρα δηλαδή πάω ένα τρίμηνο του χρόνο γυμναστήριο και είμαι κρέμα. Τρώτε εκεί ό,τι να'ναι και λιωστε στο γυμναστήριο, θα είστε τέλεια. Click για ανάπτυξη... Εσυ έχεις μάλλον καλό μεταβολισμό συν το πλεονέκτημα της ηλικίας.Φαε όλα αυτά με μπλοκαρισμενο μεταβολισμό και θα σου πω μετά πόσο κρέμα θα είσαι. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 13:41 Ο Πάνθηρας!: #1.067 14-06-24 13:41 Όσο καλό μεταβολισμό και να έχεις και γενετικά η αλήθεια είναι μια : Δεν θα γίνεις ποτε καλυτερος απο αυτο που ησουν χθες εάν τρως πουγατσες και ζαμπονοκασεροπιτες από το φουρνο της γειτονιάς. Αλλιώς επεξεργάζεται ο οργανισμός την πουγατσα με τη σοκολάτα και αλλιώς το κουακερ με τη σκόνη πρωτεινης. Λες είναι ανοστο... Βρες τρόπο να σου αρέσει γιατι με πουγατσα για πρωινο δεν θα πας πολυ μακρυά Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 21:28 Η Εριφύλη έγραψε: #1.068 14-06-24 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αποξηραμένα μήλα καλυμμένα με μαύρη σοκολάτα.. ο,τι καλύτερο έχω φάει σε γλυκό Click για ανάπτυξη... Πήρα τα ίδια, μόνο που αντί για μήλα ήταν λωτοί (για να ξεχάσω τα βάσανα μου). Ο λωτός είναι ό,τι πιο υπέροχο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.069 14-06-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα τα ίδια, μόνο που αντί για μήλα ήταν λωτοί (για να ξεχάσω τα βάσανα μου). Ο λωτός είναι ό,τι πιο υπέροχο Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ ξερεις ....και δεν εχω δοκιμασει λωτο ξηραμενο ..αλλα φρεσκος δεν... και με τιποτα ...αμα σε αρεσει ομως και εγω μαζι σου..αλλα εσυ θα τα τρως. Τους βλεπω εκει στο μαναβικο ..πανεμορφοι ειναι... πορτοκαλοχρωμοι και γυαλιστεροί...θες να τους δαγκωσεις. 50 φρουτα σημερα 50 και αυριο κανεις δεν τους παιρνει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 22:24 Η Εριφύλη έγραψε: #1.070 14-06-24 22:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα εσυ ξερεις ....και δεν εχω δοκιμασει λωτο ξηραμενο ..αλλα φρεσκος δεν... και με τιποτα ...αμα σε αρεσει ομως και εγω μαζι σου..αλλα εσυ θα τα τρως. Τους βλεπω εκει στο μαναβικο ..πανεμορφοι ειναι... πορτοκαλοχρωμοι και γυαλιστεροί...θες να τους δαγκωσεις. 50 φρουτα σημερα 50 και αυριο κανεις δεν τους παιρνει. Click για ανάπτυξη... Είναι ωραίο φρούτο.. ειδικά αποξηραμένο Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.582 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 22:27 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.071 14-06-24 22:27 Είχα δοκιμάσει πριν μια εβδομάδα φαλαφελ από τα carrefour... σήμερα γέμισα ολόκληρη κατάψυξη με αυτά μαζί με σνίτσελ από σόγια. Πήρα και αρκετό χούμους για συνοδευτικό. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ μου άρεσαν οπότε όποιος έχει ανάγκη από φυτικές ίνες τα προτείνω, απλός κορυφαία Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 First Προηγούμενη 54 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 54 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ο, τι είναι απολαυστικό γευστικά δε σημαίνει πως έχει θρεπτικά συστατικά !!! Πίτες ,σφολιατες και λοιπά αγοραστα παρασκευάσματα από μαγαζιά εστίασης δεν προσφέρουν τίποτε πέρα απο μια ολιγόωρη αίσθηση πως χόρτασες. Click για ανάπτυξη... Κουλουράκι?
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 10:25 Η glayki έγραψε: #1.062 14-06-24 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Luke87: Κουλουράκι? Click για ανάπτυξη... Αντε καλά. Τουλάχιστον έχει το σουσάμι κάτι γίνεται, γιατί διαφορετικά είναι μια απλή ζύμη. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 10:28 Ο Πάνθηρας!: #1.063 14-06-24 10:28 Αν δεν σοβαρευτειτε μην μου έρθετε για προπόνηση το Σαββατο. Πιτες τυπου κουρου απο τα εβερεστ και πουγάτσες με φραπέ δεν υπάρχουν καν σαν πρωινά σε ενα υγιεινό προγραμμα. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.582 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 10:33 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.064 14-06-24 10:33 Τους τελευταίους μήνες ακολουθώ μια διατροφή όπου τα πρωινά τρώω μόνο βρώμη με γάλα αμυγδάλου με λίγο μέλι μέσα. Μπορώ να πω πεντανόστιμο και υγιεινό. Το μεσημέρι τρώω είτε σαλάτα είτε όσπρια και το βράδυ αντε φρούτα. Αν και η αμαρτία μου είναι που τρώω μπόλικα γλυκά το απόγευμα γιατί αλλιώς δεν παλεύεται με τα μαθήματα Μέχρι στιγμής έχω χάσει 7 κιλά ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.838 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 10:43 Ο ilias90 έγραψε: #1.065 14-06-24 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Αν δεν σοβαρευτειτε μην μου έρθετε για προπόνηση το Σαββατο. Πιτες τυπου κουρου απο τα εβερεστ και πουγάτσες με φραπέ δεν υπάρχουν καν σαν πρωινά σε ενα υγιεινό προγραμμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως έτρωγα το συγκεκριμένο πρωϊνό, 2-3 φορές τη βδομάδα πίτσες και πιτόγυρα, άπειρο λευκό ψωμί, σχεδόν καθημερινά πατατάκια και σοκολάτες, αλλά πατιόμουν γυμναστήριο και ήμουν μια χαρά. Και τώρα δηλαδή πάω ένα τρίμηνο του χρόνο γυμναστήριο και είμαι κρέμα. Τρώτε εκεί ό,τι να'ναι και λιωστε στο γυμναστήριο, θα είστε τέλεια. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 10:50 Η glayki έγραψε: #1.066 14-06-24 10:50 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ πάντως έτρωγα το συγκεκριμένο πρωϊνό, 2-3 φορές τη βδομάδα πίτσες και πιτόγυρα, άπειρο λευκό ψωμί, σχεδόν καθημερινά πατατάκια και σοκολάτες, αλλά πατιόμουν γυμναστήριο και ήμουν μια χαρά. Και τώρα δηλαδή πάω ένα τρίμηνο του χρόνο γυμναστήριο και είμαι κρέμα. Τρώτε εκεί ό,τι να'ναι και λιωστε στο γυμναστήριο, θα είστε τέλεια. Click για ανάπτυξη... Εσυ έχεις μάλλον καλό μεταβολισμό συν το πλεονέκτημα της ηλικίας.Φαε όλα αυτά με μπλοκαρισμενο μεταβολισμό και θα σου πω μετά πόσο κρέμα θα είσαι. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 13:41 Ο Πάνθηρας!: #1.067 14-06-24 13:41 Όσο καλό μεταβολισμό και να έχεις και γενετικά η αλήθεια είναι μια : Δεν θα γίνεις ποτε καλυτερος απο αυτο που ησουν χθες εάν τρως πουγατσες και ζαμπονοκασεροπιτες από το φουρνο της γειτονιάς. Αλλιώς επεξεργάζεται ο οργανισμός την πουγατσα με τη σοκολάτα και αλλιώς το κουακερ με τη σκόνη πρωτεινης. Λες είναι ανοστο... Βρες τρόπο να σου αρέσει γιατι με πουγατσα για πρωινο δεν θα πας πολυ μακρυά Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 21:28 Η Εριφύλη έγραψε: #1.068 14-06-24 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αποξηραμένα μήλα καλυμμένα με μαύρη σοκολάτα.. ο,τι καλύτερο έχω φάει σε γλυκό Click για ανάπτυξη... Πήρα τα ίδια, μόνο που αντί για μήλα ήταν λωτοί (για να ξεχάσω τα βάσανα μου). Ο λωτός είναι ό,τι πιο υπέροχο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.069 14-06-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα τα ίδια, μόνο που αντί για μήλα ήταν λωτοί (για να ξεχάσω τα βάσανα μου). Ο λωτός είναι ό,τι πιο υπέροχο Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ ξερεις ....και δεν εχω δοκιμασει λωτο ξηραμενο ..αλλα φρεσκος δεν... και με τιποτα ...αμα σε αρεσει ομως και εγω μαζι σου..αλλα εσυ θα τα τρως. Τους βλεπω εκει στο μαναβικο ..πανεμορφοι ειναι... πορτοκαλοχρωμοι και γυαλιστεροί...θες να τους δαγκωσεις. 50 φρουτα σημερα 50 και αυριο κανεις δεν τους παιρνει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 22:24 Η Εριφύλη έγραψε: #1.070 14-06-24 22:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα εσυ ξερεις ....και δεν εχω δοκιμασει λωτο ξηραμενο ..αλλα φρεσκος δεν... και με τιποτα ...αμα σε αρεσει ομως και εγω μαζι σου..αλλα εσυ θα τα τρως. Τους βλεπω εκει στο μαναβικο ..πανεμορφοι ειναι... πορτοκαλοχρωμοι και γυαλιστεροί...θες να τους δαγκωσεις. 50 φρουτα σημερα 50 και αυριο κανεις δεν τους παιρνει. Click για ανάπτυξη... Είναι ωραίο φρούτο.. ειδικά αποξηραμένο Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.582 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 22:27 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.071 14-06-24 22:27 Είχα δοκιμάσει πριν μια εβδομάδα φαλαφελ από τα carrefour... σήμερα γέμισα ολόκληρη κατάψυξη με αυτά μαζί με σνίτσελ από σόγια. Πήρα και αρκετό χούμους για συνοδευτικό. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ μου άρεσαν οπότε όποιος έχει ανάγκη από φυτικές ίνες τα προτείνω, απλός κορυφαία Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 First Προηγούμενη 54 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 54 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luke87: Κουλουράκι? Click για ανάπτυξη... Αντε καλά. Τουλάχιστον έχει το σουσάμι κάτι γίνεται, γιατί διαφορετικά είναι μια απλή ζύμη.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 10:28 Ο Πάνθηρας!: #1.063 14-06-24 10:28 Αν δεν σοβαρευτειτε μην μου έρθετε για προπόνηση το Σαββατο. Πιτες τυπου κουρου απο τα εβερεστ και πουγάτσες με φραπέ δεν υπάρχουν καν σαν πρωινά σε ενα υγιεινό προγραμμα. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.582 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 10:33 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.064 14-06-24 10:33 Τους τελευταίους μήνες ακολουθώ μια διατροφή όπου τα πρωινά τρώω μόνο βρώμη με γάλα αμυγδάλου με λίγο μέλι μέσα. Μπορώ να πω πεντανόστιμο και υγιεινό. Το μεσημέρι τρώω είτε σαλάτα είτε όσπρια και το βράδυ αντε φρούτα. Αν και η αμαρτία μου είναι που τρώω μπόλικα γλυκά το απόγευμα γιατί αλλιώς δεν παλεύεται με τα μαθήματα Μέχρι στιγμής έχω χάσει 7 κιλά ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.838 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 10:43 Ο ilias90 έγραψε: #1.065 14-06-24 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Αν δεν σοβαρευτειτε μην μου έρθετε για προπόνηση το Σαββατο. Πιτες τυπου κουρου απο τα εβερεστ και πουγάτσες με φραπέ δεν υπάρχουν καν σαν πρωινά σε ενα υγιεινό προγραμμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως έτρωγα το συγκεκριμένο πρωϊνό, 2-3 φορές τη βδομάδα πίτσες και πιτόγυρα, άπειρο λευκό ψωμί, σχεδόν καθημερινά πατατάκια και σοκολάτες, αλλά πατιόμουν γυμναστήριο και ήμουν μια χαρά. Και τώρα δηλαδή πάω ένα τρίμηνο του χρόνο γυμναστήριο και είμαι κρέμα. Τρώτε εκεί ό,τι να'ναι και λιωστε στο γυμναστήριο, θα είστε τέλεια. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 10:50 Η glayki έγραψε: #1.066 14-06-24 10:50 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ πάντως έτρωγα το συγκεκριμένο πρωϊνό, 2-3 φορές τη βδομάδα πίτσες και πιτόγυρα, άπειρο λευκό ψωμί, σχεδόν καθημερινά πατατάκια και σοκολάτες, αλλά πατιόμουν γυμναστήριο και ήμουν μια χαρά. Και τώρα δηλαδή πάω ένα τρίμηνο του χρόνο γυμναστήριο και είμαι κρέμα. Τρώτε εκεί ό,τι να'ναι και λιωστε στο γυμναστήριο, θα είστε τέλεια. Click για ανάπτυξη... Εσυ έχεις μάλλον καλό μεταβολισμό συν το πλεονέκτημα της ηλικίας.Φαε όλα αυτά με μπλοκαρισμενο μεταβολισμό και θα σου πω μετά πόσο κρέμα θα είσαι. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 13:41 Ο Πάνθηρας!: #1.067 14-06-24 13:41 Όσο καλό μεταβολισμό και να έχεις και γενετικά η αλήθεια είναι μια : Δεν θα γίνεις ποτε καλυτερος απο αυτο που ησουν χθες εάν τρως πουγατσες και ζαμπονοκασεροπιτες από το φουρνο της γειτονιάς. Αλλιώς επεξεργάζεται ο οργανισμός την πουγατσα με τη σοκολάτα και αλλιώς το κουακερ με τη σκόνη πρωτεινης. Λες είναι ανοστο... Βρες τρόπο να σου αρέσει γιατι με πουγατσα για πρωινο δεν θα πας πολυ μακρυά Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 21:28 Η Εριφύλη έγραψε: #1.068 14-06-24 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αποξηραμένα μήλα καλυμμένα με μαύρη σοκολάτα.. ο,τι καλύτερο έχω φάει σε γλυκό Click για ανάπτυξη... Πήρα τα ίδια, μόνο που αντί για μήλα ήταν λωτοί (για να ξεχάσω τα βάσανα μου). Ο λωτός είναι ό,τι πιο υπέροχο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.069 14-06-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα τα ίδια, μόνο που αντί για μήλα ήταν λωτοί (για να ξεχάσω τα βάσανα μου). Ο λωτός είναι ό,τι πιο υπέροχο Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ ξερεις ....και δεν εχω δοκιμασει λωτο ξηραμενο ..αλλα φρεσκος δεν... και με τιποτα ...αμα σε αρεσει ομως και εγω μαζι σου..αλλα εσυ θα τα τρως. Τους βλεπω εκει στο μαναβικο ..πανεμορφοι ειναι... πορτοκαλοχρωμοι και γυαλιστεροί...θες να τους δαγκωσεις. 50 φρουτα σημερα 50 και αυριο κανεις δεν τους παιρνει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 22:24 Η Εριφύλη έγραψε: #1.070 14-06-24 22:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα εσυ ξερεις ....και δεν εχω δοκιμασει λωτο ξηραμενο ..αλλα φρεσκος δεν... και με τιποτα ...αμα σε αρεσει ομως και εγω μαζι σου..αλλα εσυ θα τα τρως. Τους βλεπω εκει στο μαναβικο ..πανεμορφοι ειναι... πορτοκαλοχρωμοι και γυαλιστεροί...θες να τους δαγκωσεις. 50 φρουτα σημερα 50 και αυριο κανεις δεν τους παιρνει. Click για ανάπτυξη... Είναι ωραίο φρούτο.. ειδικά αποξηραμένο Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.582 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 22:27 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.071 14-06-24 22:27 Είχα δοκιμάσει πριν μια εβδομάδα φαλαφελ από τα carrefour... σήμερα γέμισα ολόκληρη κατάψυξη με αυτά μαζί με σνίτσελ από σόγια. Πήρα και αρκετό χούμους για συνοδευτικό. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ μου άρεσαν οπότε όποιος έχει ανάγκη από φυτικές ίνες τα προτείνω, απλός κορυφαία Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 First Προηγούμενη 54 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 54 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν δεν σοβαρευτειτε μην μου έρθετε για προπόνηση το Σαββατο. Πιτες τυπου κουρου απο τα εβερεστ και πουγάτσες με φραπέ δεν υπάρχουν καν σαν πρωινά σε ενα υγιεινό προγραμμα.
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.582 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 10:33 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.064 14-06-24 10:33 Τους τελευταίους μήνες ακολουθώ μια διατροφή όπου τα πρωινά τρώω μόνο βρώμη με γάλα αμυγδάλου με λίγο μέλι μέσα. Μπορώ να πω πεντανόστιμο και υγιεινό. Το μεσημέρι τρώω είτε σαλάτα είτε όσπρια και το βράδυ αντε φρούτα. Αν και η αμαρτία μου είναι που τρώω μπόλικα γλυκά το απόγευμα γιατί αλλιώς δεν παλεύεται με τα μαθήματα Μέχρι στιγμής έχω χάσει 7 κιλά ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.838 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 10:43 Ο ilias90 έγραψε: #1.065 14-06-24 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Αν δεν σοβαρευτειτε μην μου έρθετε για προπόνηση το Σαββατο. Πιτες τυπου κουρου απο τα εβερεστ και πουγάτσες με φραπέ δεν υπάρχουν καν σαν πρωινά σε ενα υγιεινό προγραμμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως έτρωγα το συγκεκριμένο πρωϊνό, 2-3 φορές τη βδομάδα πίτσες και πιτόγυρα, άπειρο λευκό ψωμί, σχεδόν καθημερινά πατατάκια και σοκολάτες, αλλά πατιόμουν γυμναστήριο και ήμουν μια χαρά. Και τώρα δηλαδή πάω ένα τρίμηνο του χρόνο γυμναστήριο και είμαι κρέμα. Τρώτε εκεί ό,τι να'ναι και λιωστε στο γυμναστήριο, θα είστε τέλεια. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 10:50 Η glayki έγραψε: #1.066 14-06-24 10:50 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ πάντως έτρωγα το συγκεκριμένο πρωϊνό, 2-3 φορές τη βδομάδα πίτσες και πιτόγυρα, άπειρο λευκό ψωμί, σχεδόν καθημερινά πατατάκια και σοκολάτες, αλλά πατιόμουν γυμναστήριο και ήμουν μια χαρά. Και τώρα δηλαδή πάω ένα τρίμηνο του χρόνο γυμναστήριο και είμαι κρέμα. Τρώτε εκεί ό,τι να'ναι και λιωστε στο γυμναστήριο, θα είστε τέλεια. Click για ανάπτυξη... Εσυ έχεις μάλλον καλό μεταβολισμό συν το πλεονέκτημα της ηλικίας.Φαε όλα αυτά με μπλοκαρισμενο μεταβολισμό και θα σου πω μετά πόσο κρέμα θα είσαι. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 13:41 Ο Πάνθηρας!: #1.067 14-06-24 13:41 Όσο καλό μεταβολισμό και να έχεις και γενετικά η αλήθεια είναι μια : Δεν θα γίνεις ποτε καλυτερος απο αυτο που ησουν χθες εάν τρως πουγατσες και ζαμπονοκασεροπιτες από το φουρνο της γειτονιάς. Αλλιώς επεξεργάζεται ο οργανισμός την πουγατσα με τη σοκολάτα και αλλιώς το κουακερ με τη σκόνη πρωτεινης. Λες είναι ανοστο... Βρες τρόπο να σου αρέσει γιατι με πουγατσα για πρωινο δεν θα πας πολυ μακρυά Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 21:28 Η Εριφύλη έγραψε: #1.068 14-06-24 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αποξηραμένα μήλα καλυμμένα με μαύρη σοκολάτα.. ο,τι καλύτερο έχω φάει σε γλυκό Click για ανάπτυξη... Πήρα τα ίδια, μόνο που αντί για μήλα ήταν λωτοί (για να ξεχάσω τα βάσανα μου). Ο λωτός είναι ό,τι πιο υπέροχο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.069 14-06-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα τα ίδια, μόνο που αντί για μήλα ήταν λωτοί (για να ξεχάσω τα βάσανα μου). Ο λωτός είναι ό,τι πιο υπέροχο Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ ξερεις ....και δεν εχω δοκιμασει λωτο ξηραμενο ..αλλα φρεσκος δεν... και με τιποτα ...αμα σε αρεσει ομως και εγω μαζι σου..αλλα εσυ θα τα τρως. Τους βλεπω εκει στο μαναβικο ..πανεμορφοι ειναι... πορτοκαλοχρωμοι και γυαλιστεροί...θες να τους δαγκωσεις. 50 φρουτα σημερα 50 και αυριο κανεις δεν τους παιρνει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 22:24 Η Εριφύλη έγραψε: #1.070 14-06-24 22:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα εσυ ξερεις ....και δεν εχω δοκιμασει λωτο ξηραμενο ..αλλα φρεσκος δεν... και με τιποτα ...αμα σε αρεσει ομως και εγω μαζι σου..αλλα εσυ θα τα τρως. Τους βλεπω εκει στο μαναβικο ..πανεμορφοι ειναι... πορτοκαλοχρωμοι και γυαλιστεροί...θες να τους δαγκωσεις. 50 φρουτα σημερα 50 και αυριο κανεις δεν τους παιρνει. Click για ανάπτυξη... Είναι ωραίο φρούτο.. ειδικά αποξηραμένο Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.582 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 22:27 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.071 14-06-24 22:27 Είχα δοκιμάσει πριν μια εβδομάδα φαλαφελ από τα carrefour... σήμερα γέμισα ολόκληρη κατάψυξη με αυτά μαζί με σνίτσελ από σόγια. Πήρα και αρκετό χούμους για συνοδευτικό. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ μου άρεσαν οπότε όποιος έχει ανάγκη από φυτικές ίνες τα προτείνω, απλός κορυφαία Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 First Προηγούμενη 54 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 54 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τους τελευταίους μήνες ακολουθώ μια διατροφή όπου τα πρωινά τρώω μόνο βρώμη με γάλα αμυγδάλου με λίγο μέλι μέσα. Μπορώ να πω πεντανόστιμο και υγιεινό. Το μεσημέρι τρώω είτε σαλάτα είτε όσπρια και το βράδυ αντε φρούτα. Αν και η αμαρτία μου είναι που τρώω μπόλικα γλυκά το απόγευμα γιατί αλλιώς δεν παλεύεται με τα μαθήματα Μέχρι στιγμής έχω χάσει 7 κιλά
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.838 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 10:43 Ο ilias90 έγραψε: #1.065 14-06-24 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Αν δεν σοβαρευτειτε μην μου έρθετε για προπόνηση το Σαββατο. Πιτες τυπου κουρου απο τα εβερεστ και πουγάτσες με φραπέ δεν υπάρχουν καν σαν πρωινά σε ενα υγιεινό προγραμμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως έτρωγα το συγκεκριμένο πρωϊνό, 2-3 φορές τη βδομάδα πίτσες και πιτόγυρα, άπειρο λευκό ψωμί, σχεδόν καθημερινά πατατάκια και σοκολάτες, αλλά πατιόμουν γυμναστήριο και ήμουν μια χαρά. Και τώρα δηλαδή πάω ένα τρίμηνο του χρόνο γυμναστήριο και είμαι κρέμα. Τρώτε εκεί ό,τι να'ναι και λιωστε στο γυμναστήριο, θα είστε τέλεια. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 10:50 Η glayki έγραψε: #1.066 14-06-24 10:50 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ πάντως έτρωγα το συγκεκριμένο πρωϊνό, 2-3 φορές τη βδομάδα πίτσες και πιτόγυρα, άπειρο λευκό ψωμί, σχεδόν καθημερινά πατατάκια και σοκολάτες, αλλά πατιόμουν γυμναστήριο και ήμουν μια χαρά. Και τώρα δηλαδή πάω ένα τρίμηνο του χρόνο γυμναστήριο και είμαι κρέμα. Τρώτε εκεί ό,τι να'ναι και λιωστε στο γυμναστήριο, θα είστε τέλεια. Click για ανάπτυξη... Εσυ έχεις μάλλον καλό μεταβολισμό συν το πλεονέκτημα της ηλικίας.Φαε όλα αυτά με μπλοκαρισμενο μεταβολισμό και θα σου πω μετά πόσο κρέμα θα είσαι. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 13:41 Ο Πάνθηρας!: #1.067 14-06-24 13:41 Όσο καλό μεταβολισμό και να έχεις και γενετικά η αλήθεια είναι μια : Δεν θα γίνεις ποτε καλυτερος απο αυτο που ησουν χθες εάν τρως πουγατσες και ζαμπονοκασεροπιτες από το φουρνο της γειτονιάς. Αλλιώς επεξεργάζεται ο οργανισμός την πουγατσα με τη σοκολάτα και αλλιώς το κουακερ με τη σκόνη πρωτεινης. Λες είναι ανοστο... Βρες τρόπο να σου αρέσει γιατι με πουγατσα για πρωινο δεν θα πας πολυ μακρυά Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 21:28 Η Εριφύλη έγραψε: #1.068 14-06-24 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αποξηραμένα μήλα καλυμμένα με μαύρη σοκολάτα.. ο,τι καλύτερο έχω φάει σε γλυκό Click για ανάπτυξη... Πήρα τα ίδια, μόνο που αντί για μήλα ήταν λωτοί (για να ξεχάσω τα βάσανα μου). Ο λωτός είναι ό,τι πιο υπέροχο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.069 14-06-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα τα ίδια, μόνο που αντί για μήλα ήταν λωτοί (για να ξεχάσω τα βάσανα μου). Ο λωτός είναι ό,τι πιο υπέροχο Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ ξερεις ....και δεν εχω δοκιμασει λωτο ξηραμενο ..αλλα φρεσκος δεν... και με τιποτα ...αμα σε αρεσει ομως και εγω μαζι σου..αλλα εσυ θα τα τρως. Τους βλεπω εκει στο μαναβικο ..πανεμορφοι ειναι... πορτοκαλοχρωμοι και γυαλιστεροί...θες να τους δαγκωσεις. 50 φρουτα σημερα 50 και αυριο κανεις δεν τους παιρνει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 22:24 Η Εριφύλη έγραψε: #1.070 14-06-24 22:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα εσυ ξερεις ....και δεν εχω δοκιμασει λωτο ξηραμενο ..αλλα φρεσκος δεν... και με τιποτα ...αμα σε αρεσει ομως και εγω μαζι σου..αλλα εσυ θα τα τρως. Τους βλεπω εκει στο μαναβικο ..πανεμορφοι ειναι... πορτοκαλοχρωμοι και γυαλιστεροί...θες να τους δαγκωσεις. 50 φρουτα σημερα 50 και αυριο κανεις δεν τους παιρνει. Click για ανάπτυξη... Είναι ωραίο φρούτο.. ειδικά αποξηραμένο Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.582 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 22:27 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.071 14-06-24 22:27 Είχα δοκιμάσει πριν μια εβδομάδα φαλαφελ από τα carrefour... σήμερα γέμισα ολόκληρη κατάψυξη με αυτά μαζί με σνίτσελ από σόγια. Πήρα και αρκετό χούμους για συνοδευτικό. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ μου άρεσαν οπότε όποιος έχει ανάγκη από φυτικές ίνες τα προτείνω, απλός κορυφαία Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 First Προηγούμενη 54 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 54 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Αν δεν σοβαρευτειτε μην μου έρθετε για προπόνηση το Σαββατο. Πιτες τυπου κουρου απο τα εβερεστ και πουγάτσες με φραπέ δεν υπάρχουν καν σαν πρωινά σε ενα υγιεινό προγραμμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως έτρωγα το συγκεκριμένο πρωϊνό, 2-3 φορές τη βδομάδα πίτσες και πιτόγυρα, άπειρο λευκό ψωμί, σχεδόν καθημερινά πατατάκια και σοκολάτες, αλλά πατιόμουν γυμναστήριο και ήμουν μια χαρά. Και τώρα δηλαδή πάω ένα τρίμηνο του χρόνο γυμναστήριο και είμαι κρέμα. Τρώτε εκεί ό,τι να'ναι και λιωστε στο γυμναστήριο, θα είστε τέλεια.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 10:50 Η glayki έγραψε: #1.066 14-06-24 10:50 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ πάντως έτρωγα το συγκεκριμένο πρωϊνό, 2-3 φορές τη βδομάδα πίτσες και πιτόγυρα, άπειρο λευκό ψωμί, σχεδόν καθημερινά πατατάκια και σοκολάτες, αλλά πατιόμουν γυμναστήριο και ήμουν μια χαρά. Και τώρα δηλαδή πάω ένα τρίμηνο του χρόνο γυμναστήριο και είμαι κρέμα. Τρώτε εκεί ό,τι να'ναι και λιωστε στο γυμναστήριο, θα είστε τέλεια. Click για ανάπτυξη... Εσυ έχεις μάλλον καλό μεταβολισμό συν το πλεονέκτημα της ηλικίας.Φαε όλα αυτά με μπλοκαρισμενο μεταβολισμό και θα σου πω μετά πόσο κρέμα θα είσαι. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 13:41 Ο Πάνθηρας!: #1.067 14-06-24 13:41 Όσο καλό μεταβολισμό και να έχεις και γενετικά η αλήθεια είναι μια : Δεν θα γίνεις ποτε καλυτερος απο αυτο που ησουν χθες εάν τρως πουγατσες και ζαμπονοκασεροπιτες από το φουρνο της γειτονιάς. Αλλιώς επεξεργάζεται ο οργανισμός την πουγατσα με τη σοκολάτα και αλλιώς το κουακερ με τη σκόνη πρωτεινης. Λες είναι ανοστο... Βρες τρόπο να σου αρέσει γιατι με πουγατσα για πρωινο δεν θα πας πολυ μακρυά Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 21:28 Η Εριφύλη έγραψε: #1.068 14-06-24 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αποξηραμένα μήλα καλυμμένα με μαύρη σοκολάτα.. ο,τι καλύτερο έχω φάει σε γλυκό Click για ανάπτυξη... Πήρα τα ίδια, μόνο που αντί για μήλα ήταν λωτοί (για να ξεχάσω τα βάσανα μου). Ο λωτός είναι ό,τι πιο υπέροχο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.069 14-06-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα τα ίδια, μόνο που αντί για μήλα ήταν λωτοί (για να ξεχάσω τα βάσανα μου). Ο λωτός είναι ό,τι πιο υπέροχο Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ ξερεις ....και δεν εχω δοκιμασει λωτο ξηραμενο ..αλλα φρεσκος δεν... και με τιποτα ...αμα σε αρεσει ομως και εγω μαζι σου..αλλα εσυ θα τα τρως. Τους βλεπω εκει στο μαναβικο ..πανεμορφοι ειναι... πορτοκαλοχρωμοι και γυαλιστεροί...θες να τους δαγκωσεις. 50 φρουτα σημερα 50 και αυριο κανεις δεν τους παιρνει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 22:24 Η Εριφύλη έγραψε: #1.070 14-06-24 22:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα εσυ ξερεις ....και δεν εχω δοκιμασει λωτο ξηραμενο ..αλλα φρεσκος δεν... και με τιποτα ...αμα σε αρεσει ομως και εγω μαζι σου..αλλα εσυ θα τα τρως. Τους βλεπω εκει στο μαναβικο ..πανεμορφοι ειναι... πορτοκαλοχρωμοι και γυαλιστεροί...θες να τους δαγκωσεις. 50 φρουτα σημερα 50 και αυριο κανεις δεν τους παιρνει. Click για ανάπτυξη... Είναι ωραίο φρούτο.. ειδικά αποξηραμένο Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.582 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 22:27 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.071 14-06-24 22:27 Είχα δοκιμάσει πριν μια εβδομάδα φαλαφελ από τα carrefour... σήμερα γέμισα ολόκληρη κατάψυξη με αυτά μαζί με σνίτσελ από σόγια. Πήρα και αρκετό χούμους για συνοδευτικό. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ μου άρεσαν οπότε όποιος έχει ανάγκη από φυτικές ίνες τα προτείνω, απλός κορυφαία Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 First Προηγούμενη 54 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 54 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ πάντως έτρωγα το συγκεκριμένο πρωϊνό, 2-3 φορές τη βδομάδα πίτσες και πιτόγυρα, άπειρο λευκό ψωμί, σχεδόν καθημερινά πατατάκια και σοκολάτες, αλλά πατιόμουν γυμναστήριο και ήμουν μια χαρά. Και τώρα δηλαδή πάω ένα τρίμηνο του χρόνο γυμναστήριο και είμαι κρέμα. Τρώτε εκεί ό,τι να'ναι και λιωστε στο γυμναστήριο, θα είστε τέλεια. Click για ανάπτυξη... Εσυ έχεις μάλλον καλό μεταβολισμό συν το πλεονέκτημα της ηλικίας.Φαε όλα αυτά με μπλοκαρισμενο μεταβολισμό και θα σου πω μετά πόσο κρέμα θα είσαι.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 13:41 Ο Πάνθηρας!: #1.067 14-06-24 13:41 Όσο καλό μεταβολισμό και να έχεις και γενετικά η αλήθεια είναι μια : Δεν θα γίνεις ποτε καλυτερος απο αυτο που ησουν χθες εάν τρως πουγατσες και ζαμπονοκασεροπιτες από το φουρνο της γειτονιάς. Αλλιώς επεξεργάζεται ο οργανισμός την πουγατσα με τη σοκολάτα και αλλιώς το κουακερ με τη σκόνη πρωτεινης. Λες είναι ανοστο... Βρες τρόπο να σου αρέσει γιατι με πουγατσα για πρωινο δεν θα πας πολυ μακρυά Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 21:28 Η Εριφύλη έγραψε: #1.068 14-06-24 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αποξηραμένα μήλα καλυμμένα με μαύρη σοκολάτα.. ο,τι καλύτερο έχω φάει σε γλυκό Click για ανάπτυξη... Πήρα τα ίδια, μόνο που αντί για μήλα ήταν λωτοί (για να ξεχάσω τα βάσανα μου). Ο λωτός είναι ό,τι πιο υπέροχο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.069 14-06-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα τα ίδια, μόνο που αντί για μήλα ήταν λωτοί (για να ξεχάσω τα βάσανα μου). Ο λωτός είναι ό,τι πιο υπέροχο Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ ξερεις ....και δεν εχω δοκιμασει λωτο ξηραμενο ..αλλα φρεσκος δεν... και με τιποτα ...αμα σε αρεσει ομως και εγω μαζι σου..αλλα εσυ θα τα τρως. Τους βλεπω εκει στο μαναβικο ..πανεμορφοι ειναι... πορτοκαλοχρωμοι και γυαλιστεροί...θες να τους δαγκωσεις. 50 φρουτα σημερα 50 και αυριο κανεις δεν τους παιρνει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 22:24 Η Εριφύλη έγραψε: #1.070 14-06-24 22:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα εσυ ξερεις ....και δεν εχω δοκιμασει λωτο ξηραμενο ..αλλα φρεσκος δεν... και με τιποτα ...αμα σε αρεσει ομως και εγω μαζι σου..αλλα εσυ θα τα τρως. Τους βλεπω εκει στο μαναβικο ..πανεμορφοι ειναι... πορτοκαλοχρωμοι και γυαλιστεροί...θες να τους δαγκωσεις. 50 φρουτα σημερα 50 και αυριο κανεις δεν τους παιρνει. Click για ανάπτυξη... Είναι ωραίο φρούτο.. ειδικά αποξηραμένο Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.582 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 22:27 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.071 14-06-24 22:27 Είχα δοκιμάσει πριν μια εβδομάδα φαλαφελ από τα carrefour... σήμερα γέμισα ολόκληρη κατάψυξη με αυτά μαζί με σνίτσελ από σόγια. Πήρα και αρκετό χούμους για συνοδευτικό. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ μου άρεσαν οπότε όποιος έχει ανάγκη από φυτικές ίνες τα προτείνω, απλός κορυφαία Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 First Προηγούμενη 54 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 54 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όσο καλό μεταβολισμό και να έχεις και γενετικά η αλήθεια είναι μια : Δεν θα γίνεις ποτε καλυτερος απο αυτο που ησουν χθες εάν τρως πουγατσες και ζαμπονοκασεροπιτες από το φουρνο της γειτονιάς. Αλλιώς επεξεργάζεται ο οργανισμός την πουγατσα με τη σοκολάτα και αλλιώς το κουακερ με τη σκόνη πρωτεινης. Λες είναι ανοστο... Βρες τρόπο να σου αρέσει γιατι με πουγατσα για πρωινο δεν θα πας πολυ μακρυά
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 21:28 Η Εριφύλη έγραψε: #1.068 14-06-24 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αποξηραμένα μήλα καλυμμένα με μαύρη σοκολάτα.. ο,τι καλύτερο έχω φάει σε γλυκό Click για ανάπτυξη... Πήρα τα ίδια, μόνο που αντί για μήλα ήταν λωτοί (για να ξεχάσω τα βάσανα μου). Ο λωτός είναι ό,τι πιο υπέροχο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.069 14-06-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα τα ίδια, μόνο που αντί για μήλα ήταν λωτοί (για να ξεχάσω τα βάσανα μου). Ο λωτός είναι ό,τι πιο υπέροχο Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ ξερεις ....και δεν εχω δοκιμασει λωτο ξηραμενο ..αλλα φρεσκος δεν... και με τιποτα ...αμα σε αρεσει ομως και εγω μαζι σου..αλλα εσυ θα τα τρως. Τους βλεπω εκει στο μαναβικο ..πανεμορφοι ειναι... πορτοκαλοχρωμοι και γυαλιστεροί...θες να τους δαγκωσεις. 50 φρουτα σημερα 50 και αυριο κανεις δεν τους παιρνει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 22:24 Η Εριφύλη έγραψε: #1.070 14-06-24 22:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα εσυ ξερεις ....και δεν εχω δοκιμασει λωτο ξηραμενο ..αλλα φρεσκος δεν... και με τιποτα ...αμα σε αρεσει ομως και εγω μαζι σου..αλλα εσυ θα τα τρως. Τους βλεπω εκει στο μαναβικο ..πανεμορφοι ειναι... πορτοκαλοχρωμοι και γυαλιστεροί...θες να τους δαγκωσεις. 50 φρουτα σημερα 50 και αυριο κανεις δεν τους παιρνει. Click για ανάπτυξη... Είναι ωραίο φρούτο.. ειδικά αποξηραμένο Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.582 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 22:27 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.071 14-06-24 22:27 Είχα δοκιμάσει πριν μια εβδομάδα φαλαφελ από τα carrefour... σήμερα γέμισα ολόκληρη κατάψυξη με αυτά μαζί με σνίτσελ από σόγια. Πήρα και αρκετό χούμους για συνοδευτικό. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ μου άρεσαν οπότε όποιος έχει ανάγκη από φυτικές ίνες τα προτείνω, απλός κορυφαία Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 First Προηγούμενη 54 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 54 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αποξηραμένα μήλα καλυμμένα με μαύρη σοκολάτα.. ο,τι καλύτερο έχω φάει σε γλυκό Click για ανάπτυξη... Πήρα τα ίδια, μόνο που αντί για μήλα ήταν λωτοί (για να ξεχάσω τα βάσανα μου). Ο λωτός είναι ό,τι πιο υπέροχο
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.069 14-06-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα τα ίδια, μόνο που αντί για μήλα ήταν λωτοί (για να ξεχάσω τα βάσανα μου). Ο λωτός είναι ό,τι πιο υπέροχο Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ ξερεις ....και δεν εχω δοκιμασει λωτο ξηραμενο ..αλλα φρεσκος δεν... και με τιποτα ...αμα σε αρεσει ομως και εγω μαζι σου..αλλα εσυ θα τα τρως. Τους βλεπω εκει στο μαναβικο ..πανεμορφοι ειναι... πορτοκαλοχρωμοι και γυαλιστεροί...θες να τους δαγκωσεις. 50 φρουτα σημερα 50 και αυριο κανεις δεν τους παιρνει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 22:24 Η Εριφύλη έγραψε: #1.070 14-06-24 22:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα εσυ ξερεις ....και δεν εχω δοκιμασει λωτο ξηραμενο ..αλλα φρεσκος δεν... και με τιποτα ...αμα σε αρεσει ομως και εγω μαζι σου..αλλα εσυ θα τα τρως. Τους βλεπω εκει στο μαναβικο ..πανεμορφοι ειναι... πορτοκαλοχρωμοι και γυαλιστεροί...θες να τους δαγκωσεις. 50 φρουτα σημερα 50 και αυριο κανεις δεν τους παιρνει. Click για ανάπτυξη... Είναι ωραίο φρούτο.. ειδικά αποξηραμένο Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.582 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 22:27 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.071 14-06-24 22:27 Είχα δοκιμάσει πριν μια εβδομάδα φαλαφελ από τα carrefour... σήμερα γέμισα ολόκληρη κατάψυξη με αυτά μαζί με σνίτσελ από σόγια. Πήρα και αρκετό χούμους για συνοδευτικό. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ μου άρεσαν οπότε όποιος έχει ανάγκη από φυτικές ίνες τα προτείνω, απλός κορυφαία Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 First Προηγούμενη 54 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 54 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πήρα τα ίδια, μόνο που αντί για μήλα ήταν λωτοί (για να ξεχάσω τα βάσανα μου). Ο λωτός είναι ό,τι πιο υπέροχο Click για ανάπτυξη... Τωρα εσυ ξερεις ....και δεν εχω δοκιμασει λωτο ξηραμενο ..αλλα φρεσκος δεν... και με τιποτα ...αμα σε αρεσει ομως και εγω μαζι σου..αλλα εσυ θα τα τρως. Τους βλεπω εκει στο μαναβικο ..πανεμορφοι ειναι... πορτοκαλοχρωμοι και γυαλιστεροί...θες να τους δαγκωσεις. 50 φρουτα σημερα 50 και αυριο κανεις δεν τους παιρνει.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 22:24 Η Εριφύλη έγραψε: #1.070 14-06-24 22:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα εσυ ξερεις ....και δεν εχω δοκιμασει λωτο ξηραμενο ..αλλα φρεσκος δεν... και με τιποτα ...αμα σε αρεσει ομως και εγω μαζι σου..αλλα εσυ θα τα τρως. Τους βλεπω εκει στο μαναβικο ..πανεμορφοι ειναι... πορτοκαλοχρωμοι και γυαλιστεροί...θες να τους δαγκωσεις. 50 φρουτα σημερα 50 και αυριο κανεις δεν τους παιρνει. Click για ανάπτυξη... Είναι ωραίο φρούτο.. ειδικά αποξηραμένο Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.582 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 22:27 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.071 14-06-24 22:27 Είχα δοκιμάσει πριν μια εβδομάδα φαλαφελ από τα carrefour... σήμερα γέμισα ολόκληρη κατάψυξη με αυτά μαζί με σνίτσελ από σόγια. Πήρα και αρκετό χούμους για συνοδευτικό. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ μου άρεσαν οπότε όποιος έχει ανάγκη από φυτικές ίνες τα προτείνω, απλός κορυφαία Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 First Προηγούμενη 54 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 54 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα εσυ ξερεις ....και δεν εχω δοκιμασει λωτο ξηραμενο ..αλλα φρεσκος δεν... και με τιποτα ...αμα σε αρεσει ομως και εγω μαζι σου..αλλα εσυ θα τα τρως. Τους βλεπω εκει στο μαναβικο ..πανεμορφοι ειναι... πορτοκαλοχρωμοι και γυαλιστεροί...θες να τους δαγκωσεις. 50 φρουτα σημερα 50 και αυριο κανεις δεν τους παιρνει. Click για ανάπτυξη... Είναι ωραίο φρούτο.. ειδικά αποξηραμένο
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.582 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 22:27 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.071 14-06-24 22:27 Είχα δοκιμάσει πριν μια εβδομάδα φαλαφελ από τα carrefour... σήμερα γέμισα ολόκληρη κατάψυξη με αυτά μαζί με σνίτσελ από σόγια. Πήρα και αρκετό χούμους για συνοδευτικό. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ μου άρεσαν οπότε όποιος έχει ανάγκη από φυτικές ίνες τα προτείνω, απλός κορυφαία
Είχα δοκιμάσει πριν μια εβδομάδα φαλαφελ από τα carrefour... σήμερα γέμισα ολόκληρη κατάψυξη με αυτά μαζί με σνίτσελ από σόγια. Πήρα και αρκετό χούμους για συνοδευτικό. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ μου άρεσαν οπότε όποιος έχει ανάγκη από φυτικές ίνες τα προτείνω, απλός κορυφαία