κρατα μικρο καλαθι ...αυτο λεω εγω
τα δεδομενα των στρειτ οικογενειων τα εχουμε και συμφωνω μαζι σου ,τα αποτελεσματα απο αυτο που μαχονται ακομα τα εχουμε ?
οχι φυσικα και
ειναι παντελως αγνωστα ....
Οταν λοιπον φτασουμε να βλεπουμε
τι παιδια βγαιγουν ΚΑΙ απο τετοιες οικογενειες τοτε μπορειτε να μιλατε -μιλαμε ΟΛΟΙ ..
Προς το παρον υποθετικα σεναρια κανουμε και φυσικα στις πλατες ΠΑΙΔΙΩΝ ..
Ας μιλησουμε λιγο με παραπανω σοβαροτητα ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ οταν ορισμενοι εδω μεσα δεν εχουν πληρη αντιληψη τι σημαινει να μεγαλωνεις ενα παιδι στην πραγματικοτητα και οχι by the book

Αλλο
ειμαι παιδι εγω και ξερω και αλλο
μεγαλωνω ενα παιδι ..
τι νομιζετε ειναι τα παιδια ? ....την " εργοστασιακη ρυθμιση του εγκεφαλου μας " για το πως θα δεχετε πρωτογνωρα συναισθηματα ενα παιδι την γνωριζετε ?
αλλαζει ?
Σε τι κοινωνια θα μεγαλωσουν αυτα τα παιδια ολοι το ξερουμε ..
Ας φτιαξουμε λοιπον ΠΡΩΤΑ την κοινωνια και με το καλο να ερθει και αυτο ...αλματα εις βαρος της ψυχολογιας των παιδιων δεν κανουμε και ουτε φυσικα μου το επιτρεπει η συνειδηση μου οσο και αν καποιοι εχετε αντιθετη αποψη ...οπως αντιδρω σε μια κακοιποιητικη στρειτ οικογεγεια τοσο εχω ακομα τις επιφυλαξεις μου για το θεμα αυτο ..
επειτα αν θελω να κανω εγω παιδι με την συντροφο μου θα περιμενεω το νομικο πλαισιο ?
ξερουμε πλεον οτι μπορουν να κανουν παιδια με παρενθετες μητερες,
γιατι δεν κανουν ?
το θεμα ποιο ειναι ?
Θελουν να κανουν οντως παιδι(μπορουν και αυριο αν θελουν ) ή το θελουν απο αντιδραση και εναντια στην φυσιολογικοτητα της κοινωνιας ?
ας σκεφτουμε πρωτα αυτο και μετα τα αλλα ..