Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο την έχω πατήσει με ένα παιδί. Για την ακρίβεια, είναι φίλος του αδερφού μου, κάνουν πολύ παρέα, έρχεται συχνά σπίτι και έτσι. Τον γνώρισα πριν από 1,5 χρόνο και στην αρχή μου περνούσε αδιάφορος και τσακωνόμασταν συνέχεια για διάφορους λόγους, από τις ομάδες μέχρι την μουσική. Τα πρώτα σημάδια "ανάκαμψης" ας πούμε ήταν όταν βρεθήκαμε με κοινή παρέα σε μια συναυλία. Δεν μιλάγαμε, λόγω των "διαφορών" που είχαμε, αλλά όσο πέρναγε η ώρα έσπασε ο πάγος και βρεθήκαμε μέχρι και αγκαλιά σε ένα κομμάτι. Μετά πήγαμε όλοι μαζί σαν μια αγαπημένη παρέα έξω για ποτό και από εκεί και πέρα άλλαξαν τα πάντα. Με κοίταγε συνέχεια, ότι έλεγα το σχολίαζε καυστικά, μιλάγαμε και μέσω κοινωνικών δικτύων, συνήθως για ηλίθια θέματα όπως εργασίες, μουσική, πως περνάγαμε το καλοκαίρι με τον παππού και την γιαγιά στο χωριό κλπ κλπ. Αργότερα τα βλέμματα έγιναν πιο έντονα, οι συζητήσεις γινόταν όλο και πιο σοβαρές, οι προτάσεις για έξοδο αυξάνονταν, αλλά δεν έκανα τίποτα λόγω του ότι μια φίλη μου τον ήθελε τότε, και εγώ θεωρούσα τα πάντα λογικά, αφού είχαμε γίνει φίλοι. Μετά από λίγο καιρό, ο αδερφός μου τσακώθηκε μαζί του (για άγνωστο λόγο) και εκείνος συνέχισε να μου μιλάει όπως πριν. Ενώ όλα κυλούσαν υπέροχα και ήμασταν φιλαράκια ωραία και καλά, με είδε μία μέρα μαζί με έναν φίλο μου ενώ πηγαίναμε για μάθημα και σταμάτησε να μου μιλάει, έτσι ξαφνικά. Μετά από λίγο καιρό, τα έφτιαξε με την φίλη μου που ενδιαφερόταν και τα χάλασαν μέσα σε ένα μήνα. Τότε κατάλαβα πως όλα όσα γινόταν δεν ήταν τυχαία, και άρχισα να κολλάω. Με τούτα και με κείνα, τα έντονα βλέμματα συνεχίζονται και σήμερα, τα πειράγματα επίσης, όταν είμαστε οι δυο μας υπάρχει μια αμηχανία, η σελίδα μου στο facebook είναι γεμάτη από like του και τα "καψούρικα" στάτους μου με ένα αστείο και σαρκαστικό σχόλιο του από κάτω. Δεν ξέρω τι να κάνω πια! Έχω σκαλώσει και από την στιγμή που δεν κάνει καμία κίνηση δεν κάνω ούτε και εγώ. Αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι για πάντα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.