Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.202 μηνύματα.

18-10-24

16:25
Θα σου γράψω κάτι που το εξήγησα και αλλού εξω απο το στέκι και θέλω να το γνωρίζεις.Καταλαβαίνω ότι αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά την έννοια του φεμινισμού. Η λέξη φεμινισμός πράγματι προέρχεται από την γυναίκα, όμως θεωρώ πως και οι άνδρες μπορούν να είναι φεμινιστές. Όπως επίσης θεωρώ ότι το κίνημα μιλάει για κοινωνικές διαφορές, όχι βιολογικές, ότι είμαστε ίσοι και όχι ίδιοι.
Βρισκόμαστε σε μια συζήτηση με θέμα τον φεμινισμό. Αναπόφευκτα θα μιλήσουμε και για αρρενωπότητα και για θηλυκότητα. Προφανώς και μπορείς να μου πεις τι είναι θηλυκότητα και τι γυναίκα χωρίς να είναι mansplaining σε αυτό το θρεντ.
Δεν προσέβαλα ποτέ κάποιον επειδή είναι άνδρας, πόσο μάλλον τα άτομα που έχουν κάνει reaction στα μηνύματά μου. Πρόκειται για άτομα που γνωρίζω και εκτιμώ και αν δεν ανέχομαι κάτι είναι τα άδικα σχόλια για εκείνους.
Το θέμα δεν είναι να μιλάμε με αγένεια ο ένας στον άλλον, το θέμα είναι να κάνουμε μια πολιτισμένη συζήτηση,πράγμα που μπορούμε να κάνουμε αφού είμαστε και οι δύο ώριμοι ενήλικες.
Δεκτό.
Ακόμα κι αν διαφωνούμε, χάρηκα που μιλήσαμε και ανταλλάξαμε απόψεις.
Δεν εχω παρακολουθήσει το θεμα σημερα αλλα θεωρω, ορμωμενος κι απο τα χθεσινα, οτι πρέπει να σχολιάσω.
Υπάρχουν οι ακραίες, ξέρουμε ποιες ειναι και τι λένε και εδω και γενικώς. Οκ αυτό, στην άκρη το βάζουμε.
Υπάρχουν και οι πιο μετριοπαθεις, όπως εσυ καλή ώρα, ναι θα σε βάλω στις μετριοπαθείς.
Απο σενα και τις γυναικες σαν εσένα, δεν αισθανομαι κινδυνο. Γιατι ακουω συχνα τη λεξη κινδυνος. Κανενας κινδυνος. Και οι τρελές που ειναι επικινδυνες, ειναι μεχρι να αλλάξει ο κόσμος πίσω σε κατι πιο ναζιστικούλι και όμορφο να σφίξουν οι κώλοι.
Που ειναι η ουσία αυτου που θέλω να σου πω όμως. Πως σας βλέπουμε κάποιοι άντρες τις μετριοπαθείς;
Εξηγώ:
Όπως βλέπεις εσυ εμένα τωρα που ειπα τη λέξη "ναζιστικούλι".
Είμαι ναζιστής; Όχι. Γουστάρω ολοκαυτωματα; Οχι. Πιστευω σε ανωτερότητα της λευκης φυλης; Οχι. Ίσα ίσα θα γουσταρα να εχω γυναικα ασιάτισσα και παιδια μιγάδες, γιατι έτσι μπορει να μου τη δωσει ρε φιλε. Είμαι μόνο εθνικιστής, οχι εθνικοσοσιαλιστης οπως εφαρμόστηκε.
Εσυ ομως διαβάζοντας μια μικρή λέξη μου, έστω και χαριεντισματα με τον Γιάννη ή με άλλους για τον Χιτλερ, θα σου εντυπωθει στο μυαλο "α ο Βαλ ο Ναζί". Μια ακραία φεμίνω δε, δε θα κατσει να το συζητησει καν. Θα πει "Ναζί ψόφα!".
Θεωρω λοιπόν πως αυτες οι ελαφριες ενασχολήσεις και αναφορές στους Ναζί, κάνουν σε πολλούς απο εμας ένα disservice αναφορικά με τον πραγματικο μας εαυτό αν θέλεις.
Έτσι βλέπω και τις μετριοπαθεις φεμινιστριες οπως εσυ. Καταρχάς και μόνο που μπορει να δηλώσει κάποια μετριοπαθής "φεμινιστρια" ή με τις απόψεις της και τις χρήσεις ορολογιών φεμινιστικών ή ακόμα και με τη στειρα αναπαραγωγή σκέψεων που εκπορευονται απο την εν λόγω ιδεολογία (οπως αυτα που ελεγες στο φωτη χτες για την εικόνα με τα κατεβατα σου που πιαστηκες απο μια εικονα και του λεγες και του λεγες και του λεγες), όλα αυτα τα "άκακα" και μόνο που τα κάνετε, κι ας μην ειναι ακραία, κι ας μην ειναι επικινδυνα, τοξικά, μίσανδρα ναι οκ εγω σου λεω οτι δεν μισείς κανέναν, ε ομως ρε φιλε ολα αυτα στηρίζουν είτε με τη θέλησή σου ένα συστημα το οποιο έχει γινει τοξικό.
Δεν ειναι να πεις οτι ο φεμινισμος ήταν αυτο που ηταν το 1960, που εσυ θα θεωρούσουν και βαριά φεμινιστιρα τότε, σε αντιθεση με το μετριοπαθες σημερα.
Θέλω να πω, οπως και με τους Ναζί, έτσι και με σας με το φεμινισμό, και μονο η ελαφρά ταυτιση (ακομα και οχι σε όλα) κάνει πολλους να αισθανονται άβολα. Αδίκως; Ίσως.
Προσωπικά δε μπορω να ξερω οτι ολο αυτο το ιδεολογημα ειναι κατευθυνομενο απο το Ροκφέλλερ και τη Μπλακροκ και να μας διαιρεί για να βασιλεύουν οι Χαζαραίοι τραπεζίτες, κι εσυ να ρχεσαι και να μου λες ειμαι φεμινιστρια ή ξερεις κατι η εικονα που εβαλες θιγει ολες τις φεμινιστριες.
Ας μην ήσουν φεμινιστρια τότε. Γιατι ετσι οπως έχει γινει κωλος το ιδεολογημα αυτό, αν ταυτιστείς εστω και με καλοψυχία και αθωα πρόθεση, ε θα σε πάρει και σενα η μπάλα με τις τρελές.
Το θεωρω τουλάχιστον χαζό για μια γυναικα να δηλωσει φεμινιστρια, έχοντας δει ποσο χάλια και ακραιο εγινε το κινηματάκι σας.
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

18-10-24

21:11
Αν ο στόχος ήταν κοινός και αν θέλαμε όλοι το ίδιο πράγμα δεν θα υπήρχε ο φεμινισμός εξαρχής και δεν θα υπήρχε και η "είσαι φεμινάζι" ετσέτερα αντίδραση σε κάποια στάση που εκφράζει άμεσα ή έμμεσα την προσπάθεια υπεράσπισης/ανάκτησης/εξίσωσης δικαιωμάτων των γυναικών, σε διάφορους τομείς βρε Ρίντερ.ο στόχος είναι κοινός, παλεύουμε για τα ίδια ιδανικά και βαθιά μέσα μας θέλουμε το ίδιο αποτέλεσμα
Όλα αυτά που περιέγραψες παραπάνω είναι η επιτομή των συνεπειών του ότι εδώ και χρόνια αλλά θέλουμε από τα αγοράκια, αλλά θέλουμε από τα κοριτσάκια και έτσι μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.
Για κάποιον κόσμο το γενικό άνθρωπος είναι σαν να μην υπάρχει καν, το πηδάει κατευθείαν για να πάει στο ειδικότερο άντρας/γυναίκα, και με αφετηρία (που λέγαμε) αυτό, κάνει assign διάφορα δικαιώματα και υποχρεώσεις στον καθένα.
Είσαι άντρας; Stop bitching and provide. Είσαι γυναίκα; Ντάξει, θα δουλέψεις γιατί είμαστε στενά οικονομικά αλλά μη μας γαμήσεις κιόλα.
Ε, με αυτόν τον κόσμο που παντού βλέπει τα μέχρι τώρα παγιωμένα σκεπτικά του όχι να εξαφανίζονται, απέχουν ακόμα από αυτό, αλλά απλά να αμφισβητούνται, να είσαι σίγουρη ότι δεν έχεις ούτε την ίδια αφετηρία, ούτε τον ίδιο στόχο, κι αν με ρωτάς εύχομαι και να μη συναντηθείτε στη διαδρομή.
Σε διαφορετική κοινωνία θέλει να ζει ο καθένας σας.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα.

18-10-24

21:52
Σε μεγάλο βαθμό δαιμονοποιουμε τις γυναίκες που δεν αυτοπροσδιορίζονται ως φεμινίστριες ( μια και αυτός ο προσδιορισμός είναι που σας κάνει να νιώθετε πως απειληστε ως φύλο) , ωστόσο επιζητούν να έχουν τις ίδιες πχ επαγγελματικές ευκαιρίες ανέλιξης ( αν έχουν τα τυπικά προσόντα ) με τους άνδρες, τις ίδιες ευκαιρίες συμμετοχής σε διάφορες εκφάνσεις του δημοσίου βίου, την απαραίτητη αυτονομία στις επιλογές που θα κάνουν πχ στην προσωπική τους ζωή, στις σπουδές τους, στην επιλογή συντρόφου, καριέρας κλπ
Μη βλέπετε παντού εχθρούς του φύλου σας και εντάξει να δεχτώ πως οι οπαδοί μιας ριζοσπαστικης έκφανσης του κινήματος που έχει όντως εργαλειοποιηθει και εκφυλιστεί, αποτελούν κίνδυνο που βάλει εναντίον σας με το δημόσιο λόγο και τις πράξεις τους , αλλά η μέση γυναίκα που σέβεται το μελλοντικό της σύντροφο, τον υπολογίζει, συνυπάρχει αρμονικά στη συμβίωση χωρίς να θέλει να τον καπελωνει δε νομίζω πως σας απειλεί, αν και εφόσον απλά είναι οπαδός όσων έγραψα στην πρώτη παράγραφο.
Μη βλέπετε παντού εχθρούς του φύλου σας και εντάξει να δεχτώ πως οι οπαδοί μιας ριζοσπαστικης έκφανσης του κινήματος που έχει όντως εργαλειοποιηθει και εκφυλιστεί, αποτελούν κίνδυνο που βάλει εναντίον σας με το δημόσιο λόγο και τις πράξεις τους , αλλά η μέση γυναίκα που σέβεται το μελλοντικό της σύντροφο, τον υπολογίζει, συνυπάρχει αρμονικά στη συμβίωση χωρίς να θέλει να τον καπελωνει δε νομίζω πως σας απειλεί, αν και εφόσον απλά είναι οπαδός όσων έγραψα στην πρώτη παράγραφο.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

18-10-24

22:28
Το πρόβλημα είναι πως δεν μιλάμε για κάτι μεμονωμένες περιπτώσεις ψυχονοητικά νοσούντων ατόμων. Αλλά για φωνές που γίνονται mainstream από τα συστημικά ΜΜΕ, πανεπιστήμια και λοιπά κέντρα επιρροής (φυσικά όχι τυχαία). Πιο πιθανό είναι να ακούσεις αυτά τα άτομα παρά τα μετριοπαθή, υγιή στοιχεία που εκφράζουν το λογικό που λες όπως ισότητα σε δημόσιο και ιδιωτικό βίο.οι οπαδοί μιας ριζοσπαστικης έκφανσης του κινήματος που έχει όντως εργαλειοποιηθει και εκφυλιστεί, αποτελούν κίνδυνο που βάλει εναντίον σας με το δημόσιο λόγο και τις πράξεις τους
Προσπαθούν να χώσουν τα κορίτσια σε αυτό το καλούπι. Οι άντρες δεν είναι ιδιαίτερα αποδεκτοί (ειδικά όσοι δεν ανήκουν σε κάποια μειονότητα) και όσοι είναι... να μην πω τι είναι. Όπως να μην πω και που καταλήγουν συνήθως αυτά τα άτομα που πέφτουν σε αυτή τη λούμπα και τι ζωές κάνουν. Ζηλεύουν στο τέλος και όσες δεν έπεσαν στα ίδια σκατά και γίνονται τέρμα επιθετικές μαζί τους (εκεί κολλάει στην εικόνα που ανέβασε ο Φώτης και ξεκίνησε όλο αυτό που δείχνει να επιτίθενται και στη γυναίκα με το καρότσι).
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.556 μηνύματα.

18-10-24

22:34
Όχι, μην βλέπετε παντού εχθρούς του φύλου σας βρε χαζά, τι υπερβολικοί που είστε.Μη βλέπετε παντού εχθρούς του φύλου σας και εντάξει να δεχτώ πως οι οπαδοί μιας ριζοσπαστικης έκφανσης του κινήματος που έχει όντως εργαλειοποιηθει και εκφυλιστεί, αποτελούν κίνδυνο που βάλει εναντίον σας με το δημόσιο λόγο και τις πράξεις τους , αλλά η μέση γυναίκα που σέβεται το μελλοντικό της σύντροφο, τον υπολογίζει, συνυπάρχει αρμονικά στη συμβίωση χωρίς να θέλει να τον καπελωνει δε νομίζω πως σας απειλεί, αν και εφόσον απλά είναι οπαδός όσων έγραψα στην πρώτη παράγραφο.
Τι, επειδή ακόμα και εμείς οι "μετριοπαθείς φεμινίστριες" σχολιάζουμε την αρρενωπότητά σας και σας συμβουλεύουμε να τη μειώσετε ή επειδή ανεβάζουμε που και που άρθρα για τον μελλοντικό αφανισμό του φύλου σας; Στο μυαλό σας είναι βρε κούτα.
Μείνετε άντρες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Όπως να μην πω και που καταλήγουν συνήθως αυτά τα άτομα που πέφτουν σε αυτή τη λούμπα και τι ζωές κάνουν. Ζηλεύουν στο τέλος και όσες δεν έπεσαν στα ίδια σκατά και γίνονται τέρμα επιθετικές μαζί τους (εκεί κολλάει στην εικόνα που ανέβασε ο Φώτης και ξεκίνησε όλο αυτό που δείχνει να επιτίθενται και στη γυναίκα με το καρότσι).
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα.

18-10-24

22:59
Ας πούμε πως τα χαρακτηριστικά της αρρενωπότητας είναι η αυτονομία, η προστατευτικοτητα των μελών της μελλοντικής οικογένειας του άνδρα, η αντοχή και η πειθαρχία με την οποία θα αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της ζωής, οι ηγετικές ικανότητες που καλείται να επιδείξει σε διάφορες πτυχές του βίου του...
γνωρίσματα που δε νομίζω να μην επιθυμεί μια γυναίκα από το σύντροφό της , άρα αυτό που σας ενοχλεί και το θεωρείτε ως βολή εναντίον του φύλου σας είναι πως πολλές από τις γυναικες σήμερα ζητούν από τους άνδρες σε ένα βαθμό συναισθηματική έκφραση ,που ίσως την εκλαμβανετε ως ένδειξη αδυναμίας ,και ενσυναίσθηση ή επαναπροσδιορισμό του ρόλου τους στην οικογένεια με την έννοια της συμμετοχικότητας σε δραστηριότητες που θεωρούνται παραδοσιακά γυναικεία υπόθεση.
γνωρίσματα που δε νομίζω να μην επιθυμεί μια γυναίκα από το σύντροφό της , άρα αυτό που σας ενοχλεί και το θεωρείτε ως βολή εναντίον του φύλου σας είναι πως πολλές από τις γυναικες σήμερα ζητούν από τους άνδρες σε ένα βαθμό συναισθηματική έκφραση ,που ίσως την εκλαμβανετε ως ένδειξη αδυναμίας ,και ενσυναίσθηση ή επαναπροσδιορισμό του ρόλου τους στην οικογένεια με την έννοια της συμμετοχικότητας σε δραστηριότητες που θεωρούνται παραδοσιακά γυναικεία υπόθεση.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.202 μηνύματα.

18-10-24

23:18
Ωπα ωπα γλαύκα γιατι τα χεις λιγο στραβά.Ας πούμε πως τα χαρακτηριστικά της αρρενωπότητας είναι η αυτονομία, η προστατευτικοτητα των μελών της μελλοντικής οικογένειας του άνδρα, η αντοχή και η πειθαρχία με την οποία θα αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της ζωής, οι ηγετικές ικανότητες που καλείται να επιδείξει σε διάφορες πτυχές του βίου του...
Κανείς -εχέφρων- δεν λέει όχι στη συναισθηματική έκφραση.
Κανείς -εχέφρων- δεν λεει οχι στο να συμμετέχει σε δραστηριότητες.
ΑΛΛΑ
1. Όταν βλέπεις τη στερεοτυπική συμπεριφορά από τη γυναίκα, όπου: Όταν εισαι καλός άνθρωπος, ουτε να σε φτύσει, όταν είσαι κωλόπαιδο και την παίζεις ξετρελαίνεται μαζί σου και κολλάει, κι όταν ανοιγεσαι γυρίζει και σου δειχνει οτι δεν το αντέχει και μετα στεγνώνει ξενερωνει και πάει με τον πρώτο τυχόντα να τη ρημάξει.
2. Όταν η γυναικα για να σε επιλέξει, για να σε κοιτάξει, θα πρέπει οχι μονο να έχεις εισόδημα αλλά και μια καλή "δουλειά" (εργάζος κοπιάζος κύρος φιλε προβάηντερ). Πας γνωρίζεις τη Μαιρούλα ναι; 23 Μαϊων, φρέσκο και φιλόδοξο να κανει καριέρα. Πήδα με κυρα Μαιρούλα άνεργο αμα σου βαστάει, παντρέψου με άνεργο και άφραγκο αμα σου βαστάει. Εσυ θα δουλευεις, θα με ταιζεις, κι εγω θα σου πλένω τα πιάτα.
Ξέρεις τι θα σου πει; Η μεν 23άρα δε θα σε κοιταξει καν, ή θα σε κοιταξει μονο για οσο τα πράγματα δειχνουν πολλα υποσχόμενα. Η δε 40άρα χωρισμενη δε θα σε κοιταξει γιατι ετσι ηταν ο πρώην μαλάκας της και τωρα έχει πάρει το μάθημά της και όπως έλεγαν επι λέξει πολλές στα μπουζουκια που διοργανωνα με χωρισμενες μανουλες "απο το να πεθάνω στο δυάρι, καλύτερα σε βίλα".
3.Όταν θες και τη δουλειά, θες λοιπόν και τον φτασμενο άντρα που πρέπει να ειναι μονιμως ειλωτας για να σου κραταει τη θέρμη ζωντανή να μην ξενερώσεις, θέλεις και να μοιράζεται 50/50 τις δουλειες του σπιτιού.
Φαντάζομαι οταν τον χωρίσεις δε θα αξιώσεις δραχμή όμως απο περιουσία, πλην της νομίμου διατροφής. Έχεις τα λεφτά σου, εισαι ανεξάρτητη, ναι; Και θα δινεις και 50-50 τα παιδια στον πατέρα, όχι; Τι; Επιμέλεια τα δικαστηρια κυρίως στη μάνα; Πατριαρχία δεν έχουμε;
Ε οταν βλέπουμε αυτές τις αντιφάσεις ανάμεσα στο τι λέτε, τι κάνετε και πως αντιδράτε οταν συμπεριφερόμαστε έτσι, μετα μην απορειτε γιατι δε θελουμε ιστοριες και γάμους πια.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.556 μηνύματα.

18-10-24

23:21
Η σύγχρονη γυναίκα θέλει ο άντρας να είναι φεμίνι. Να είναι ευαίσθητος, να κλαίει εύκολα, να την αφήνει να πάει για το pole dancing της, να βγει με τον πρώην της (φιλικά εννοείται) χωρίς να κάνει σκηνές ζηλοτυπίας, να διερευνάει τη ρευστή του σεξουαλικότητα και στο τέλος να της ζητάει συγγνώμη επειδή την έπιασε να του τα φοράει με κάποιον πραγματικό άντρα.
Ξηγημένα πράγματα.
Ξηγημένα πράγματα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

18-10-24

23:26
Κάτσε ρε μαλάκα εμένα που με απάτησε μετα απο 6 χρονια, δεν ειμαι άντρας και ειναι το αφεντικό της;Η σύγχρονη γυναίκα θέλει ο άντρας να είναι φεμίνι. Να είναι ευαίσθητος, να κλαίει εύκολα, να την αφήνει να πάει για το pole dancing της, να βγει με τον πρώην της (φιλικά εννοείται) χωρίς να κάνει σκηνές ζηλοτυπίας, να διερευνάει τη ρευστή του σεξουαλικότητα και στο τέλος να της ζητάει συγγνώμη επειδή την έπιασε να του τα φοράει με κάποιον πραγματικό άντρα.
Ξηγημένα πράγματα.
Για μπάστα...

ilias90
Περιβόητο μέλος

18-10-24

23:28
Όλοι μπορεί να φάμε κέρατο. Απλά αυτοί που προσπαθούν να αποβάλουν την αρρενωπότητα από πάνω τους το αποζητούν. Αυτό λέωΚάτσε ρε μαλάκα εμένα που με απάτησε μετα απο 6 χρονια, δεν ειμαι άντρας και ειναι το αφεντικό της;
Για μπάστα...![]()

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

18-10-24

23:28
Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι ; Από απλή περιέργεια. Χωρίς ίχνος ειρωνείας.2. Όταν η γυναικα για να σε επιλέξει, για να σε κοιτάξει, θα πρέπει οχι μονο να έχεις εισόδημα αλλά και μια καλή "δουλειά" (εργάζος κοπιάζος κύρος φιλε προβάηντερ). Πας γνωρίζεις τη Μαιρούλα ναι; 23 Μαϊων, φρέσκο και φιλόδοξο να κανει καριέρα. Πήδα με κυρα Μαιρούλα άνεργο αμα σου βαστάει, παντρέψου με άνεργο και άφραγκο αμα σου βαστάει. Εσυ θα δουλευεις, θα με ταιζεις, κι εγω θα σου πλένω τα πιάτα.
Αν έρθει η Μαιρούλα και σου πει ότι είναι άνεργη και άφραγκη, εσύ θα προχωρήσεις μαζί της ; Και δεν είναι και φιλόδοξη η Μαιρούλα. Δε θέλει να δουλέψει, βρε παιδί μου. Δε θέλει να κάνει καριέρα. Θέλει να κάνει οικογένεια. Οπότε, αν κάνετε κάτι μαζί, θα επωμιστείς τα πάντα : Σπίτι, Μαιρούλα και τα παιδάκια σας...
Το προχωράς μαζί της ή σταματάς ;
glayki
Περιβόητο μέλος

18-10-24

23:33
Μη συνδέετε τη διερεύνηση της ρευστης σεξουαλικότητας με γυναικείες απαιτήσεις απο τον άντρα , ίδιον των ημερών μας είναι πως προμοταρεται και για τα δυο φύλα η
ρευστότητα.
Ο εχεφρων Valder θα πει ναι στη συναισθηματική έκφραση, αν ζητούμενο του είναι να έχει μια σύντροφο ικανοποιημένη που να μη του γκρινιάζει κάθε 10".Όμως ο άνδρας που θεωρεί πως παραδοσιακά βάσει του φύλου του πρέπει να είναι συναισθηματικά συγκρατημένος και απόμακρος στις εκδηλώσεις του, θα ξινισει.
ρευστότητα.
Ο εχεφρων Valder θα πει ναι στη συναισθηματική έκφραση, αν ζητούμενο του είναι να έχει μια σύντροφο ικανοποιημένη που να μη του γκρινιάζει κάθε 10".Όμως ο άνδρας που θεωρεί πως παραδοσιακά βάσει του φύλου του πρέπει να είναι συναισθηματικά συγκρατημένος και απόμακρος στις εκδηλώσεις του, θα ξινισει.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

18-10-24

23:35
Ερωτευομαι ανθρώπους, όχι τσέπες. Το προχωράω, αλλά απαξ και το προχωρήσω ξέρω ότι ετσι έχει το πράγμα, δεν θα τουμπάρω τη μπιφτέκα μετά να της πω γιατι δεν εχεις φιλοδοξιες ξενέρωσα.Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι ; Από απλή περιέργεια. Χωρίς ίχνος ειρωνείας.
Αν έρθει η Μαιρούλα και σου πει ότι είναι άνεργη και άφραγκη, εσύ θα προχωρήσεις μαζί της ; Και δεν είναι και φιλόδοξη η Μαιρούλα. Δε θέλει να δουλέψει, βρε παιδί μου. Δε θέλει να κάνει καριέρα. Θέλει να κάνει οικογένεια. Οπότε, αν κάνετε κάτι μαζί, θα επωμιστείς τα πάντα : Σπίτι, Μαιρούλα και τα παιδάκια σας...
Το προχωράς μαζί της ή σταματάς ;
Βεβαιως θα της εξηγήσω τα εξής: Τα οικονομικά μου ειναι αυτά, η περιουσία μου ειναι αυτή, τα side hobbies μου βγάζουν τόσα, θέλω να κανω την ταδε εργασία και θα βγαζω τόσα περιπου, οπότε κι εσυ Μαιρουλα να έχεις τις τάδε προσδοκίες.
Αμα πχ ειμαστε και οι δυο άφραγκοι, ατεκνίστας γάτες, νέτφλιξ και αγκαλίτσες. Οχι θέλω ακριβο γάμο στο θέρετρο και πλήρωνε, θέλω 3 μεγαλα ταξιδια το χρονο εξωτερικο και πλήρωνε, θέλω 3 παιδια και τα θελω τωρα γιατι δε θα μπορώ μετά κλπ.
ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΞΕΡΩ ΚΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΞΕΡΕΙ. (Θα ήξερε δηλαδή αν υποθετικά ποτε ήμουν άφραγκος)
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

18-10-24

23:38
Οκ, κατάλαβα. Ωραία εξήγηση.Ερωτευομαι ανθρώπους, όχι τσέπες. Το προχωράω, αλλά απαξ και το προχωρήσω ξέρω ότι ετσι έχει το πράγμα, δεν θα τουμπάρω τη μπιφτέκα μετά να της πω γιατι δεν εχεις φιλοδοξιες ξενέρωσα.
Βεβαιως θα της εξηγήσω τα εξής: Τα οικονομικά μου ειναι αυτά, η περιουσία μου ειναι αυτή, τα side hobbies μου βγάζουν τόσα, θέλω να κανω την ταδε εργασία και θα βγαζω τόσα περιπου, οπότε κι εσυ Μαιρουλα να έχεις τις τάδε προσδοκίες.
Αμα πχ ειμαστε και οι δυο άφραγκοι, ατεκνίστας γάτες, νέτφλιξ και αγκαλίτσες. Οχι θέλω ακριβο γάμο στο θέρετρο και πλήρωνε, θέλω 3 μεγαλα ταξιδια το χρονο εξωτερικο και πλήρωνε, θέλω 3 παιδια και τα θελω τωρα γιατι δε θα μπορώ μετά κλπ.
ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΞΕΡΩ ΚΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΞΕΡΕΙ. (Θα ήξερε δηλαδή αν υποθετικά ποτε ήμουν άφραγκος)
ilias90
Περιβόητο μέλος

18-10-24

23:41
Εγώ δηλαδή που θέλω να παίζω το κομπολόι μου και να βλέπω την Παοκάρα και να μην έχω πάνω από το κεφάλι μου μία μόνιμη γκρίνια λίγο περισσότερο ενοχλητική από Αυγουστιάτικο κουνούπι, δεν είμαι εχέφρων;Όμως ο άνδρας που θεωρεί πως παραδοσιακά βάσει του φύλου του πρέπει να είναι συναισθηματικά συγκρατημένος και απόμακρος στις εκδηλώσεις του, θα ξινισει.

Ευχαριστώ το στέκι που μου παραδίδει δωρεάν μαθήματα αυτογνωσίας

Valder
Τιμώμενο Μέλος

18-10-24

23:42
Πάντα κάνω ωραιες εξηγήσεις. Μπορει να γινομαι κωλοπαιδο εδω μεσα, αλλά τις αγαπάω τις γυναίκες που γνωρίζω. Στα ίσα εξ αρχής.Οκ, κατάλαβα. Ωραία εξήγηση.
Δεν την τραβαω την κιλότα να χρονιζει να τη γαμάω ψυχολογικά την άλλη ή να ζηταω παραλογισμούς.
Να ξέρουν κι οι δυο απο τον πρωτο μηνα που παει το πράγμα να ξερουν αν θέλουν να συνεχίσουν. Ενηλικας να γαμάει ψυχή ενήλικα ειναι ντροπή, δεν είμαστε μωρά.
ilias90
Περιβόητο μέλος

19-10-24

00:00
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

19-10-24

00:05
Κάνε δουλειά σου...Κυρίες μου, να με συμπαθάτε για το άσμα, αλλά ήθελα λίγο να επανέλθω γιατί με τις γνώσεις που αποκόμισα από το θέμα μου ανέβηκαν τα οιστρογόνα.
ilias90
Περιβόητο μέλος

19-10-24

00:55
Η Γιάμαλη, γνωστή φεμίνω, αποκαλεί τις γυναίκες «άτομα με κόλπο.»
Ο φεμινισμός είναι αλληλένδετος με τη γουόκ κουλτούρα.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

19-10-24

00:58
Σε γνωστό site του αναρχικού χώρου δεν υπάρχει πια η λέξη γυναίκες. Είναι «θηλυκότητες». Αλλά ακόμα περισσότερο γελάω όταν λένε τους ξένους «τα μεταναστά». Να μάθει κανένας Αφγανός πως τον λένε ουδέτερο και όχι άνδρα να τους βγάλει τον μπαλτά.αποκαλεί τις γυναίκες «άτομα με κόλπο.»
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 247 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Kate1914
- camil
- Scandal
- Advocatus diaboli
- touvlo
- Reader
- giannhs2001
- taketrance
- Memetchi
- charmander
- Paragontas7000
- American Economist
- ROM32
- Μήτσος10
- A350
- Debugging_Demon
- thenutritionist
- Entropy24
- Joji
- Jack of Spades
- vasilis123321
- Wonderkid
- thodoris_eng
- durhen
- Hased Babis
- giorgos5002
- jellojina
- AggelikiGr
- hirasawayui
- Libertus
- ayahuasca97
- Hecticism
- dreamer!!
- Γιωργος15773
- rafaela11
- teacher_40
- fourkaki
- chester20080
- bibliofagos
- kalhkardia
- back2967
- physicscrazy
- Fernando_A
- suaimhneas
- Ryuzaki
- phleidhs
- epote
- lugar
- fockos
- Indiana Jones
- exotic xo
- Abiogenesis
- marww
- Δροσουλίτης
- fmarulezkd
- iiTzArismaltor_
- ag97
- mel<3
- Johnny15
- Εχέμυθη
- Maraki4you
- jj!
- User2350
- Maria_Xagorari
- Helen06
- Kostas_Athens
- Cupid
- FreeNotes
- Roulaki
- Αντικειμενικός
- qwertyuiop
- ElectroMinnion
- J.Cameron
- Ilma
- snowy
- JasonPap
- parrot/παπαγάλος
- oups
- ougka pougka
- George9989
- Ace of Spades
- Appolon
- Mt73
- Mhtrogoal
- Unboxholics
- χρονοτριβη
- SlimShady
- Sense
- _Freedom_
- ΘανάσοςG4
- louminis
- spring day
- Athens2002
- Thundergirl
- Μαυρίκιος
- globglogabgalab
- An_uknown_world
- orange crush
- Jocaste
- mariakanelop
- Freya Goddes
- Τodoroki
- jims
- Cookie_Monster
- harry akritas
- Metalhead_4_life
- tsiobieman
- Satan Claus
- MarcoReus
- elli russu
- D.a.i.s.y
- edweimaste
- Griff
- Χαρουβιάν
- orchidea
- Μάρκος Βασίλης
- CiNeFiL
- Viedo
- Unseen skygge
- Forgetit
- Slytherin
- Nikos 7
- μαριώ
- Βλα
- Georgiapon25
- Alma Libre
- αρετή
- JohnGreek
- Έμμα
- Miriam01
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.