Βασικα ο ορος "net" που υπαρχει στον τιτλο ειναι τοσο γενικος...
μπορει να γνωρισεις καποιον:
*μεσα απο καποιο site τυπου myspace, facebook, hi5 etc που εχει φωτογραφιες, σχολια απο φιλους του κλπ
*επειδη παιζετε μαζι online καποιο παιχνιδι
*απο διαφορα μερη που απλως κανεις chat χωρις φωτογραφιες οπως το mirc
*απο fora που ειτε ειναι γενικου περιεχομενου ειτε ανηκουν σε fan clubs τραγουδιστων, ηθοποιων, αυτοκινητων οτιδηποτε!
Ε, μου εχει τυχει
-να γνωρισω ατομο απο forum, αλληλο συμπαθιομαστε, ανταλλασσουμε msn, γνωριζομαστε απο κοντα, βγαινουμε περναμε τελεια κτλπ αλλα σε καποια φαση να ξενερωσω γιατι απο καποιες πραξεις του καταλαβα οτι ειναι πολυ ανωριμο η οτι τελοσπαντων δεν ταιριαζουμε. θα μπορουσε καλλιστα να ειχε γινει και στην πραγματικη ζωη!
-να γνωρισω αλλο ατομο απο κοντα, που ομως ο καλυτερος μου φιλος τον γνωρισε στο ιντερνετ, και αποδειχθηκε και γ@μω τα παιδια, και εδω και 3 περιπου χρονια κανουμε πολυ στενη παρεα, εχουμε πολλα κοινα βιωματα, ομορφα και ασχημα, και εχει κανει για'μενα οσα δεν εχουν κανει αλλοι φιλοι που τους ξερω και αρκετα χρονια παραπανω απο αυτον! Εχω γνωρισει ολους τους φιλους και την οικογενεια του, ειναι νορμαλ ατομο κλπ
-Ομως, εχει τυχει σ'ενα φιλο μου gay, να μπει σε ενα site που γνωριζεις gay ατομα, να γνωρισει καποιον που του εχει πει οτι ειναι 19, με φωτογραφιες κανονικα.. και μετα απο κανενα χρονο που μιλουσαν χωρις να εχουν ειδωθει, να του εξομολογειται πως δεν ειναι 19 αλλα 28 παντρεμενος...
Οποτε δε γινεται να προβλεψεις η να απορριψεις αμεσως καποιο σεναριο! Μπορεις ανετα
στην πορεια να δημιουργησεις μια σχεση αν θελεις, εφοσον ομως εισαι επιφυλακτικος και σκεφτεσαι με κριση, εφοσον γνωριστειτε απο κοντα, ωστε να δεις και την αυρα του αλλου κτλπ. Και δεν ειναι αναγκη να χαρακτηριστει φιλια εξ'αρχης, αλλα δυνάμει φιλια. Στην αρχη απλη γνωριμια, και σταδιακα κατι παραπανω..
Αυτο που δε μου αρεσει ειναι τα ατομα που μπαινουν στο internet με σκοπο να βρουν καποιον να κανουν σχεση, και μαλιστα πριν καν ιδωθουν, να λενε στους αλλους οτι ειναι μαζι και να ζουν σε μια ονειρικη πραγματικοτητα.. Απο την αλλη δεν ειναι απιθανο να γνωρισεις καποιον και να καταληξει εκει η γνωριμια, σταδιακα και σε βαθος χρονου! Δεν νομιζω πως ειναι κατακριτεο κατι τετοιο. βεβαια αυτη ειναι μονο η αποψη μου, ο καθενας κανει ο,τι πιστευει και θεωρει καλο