Φυσική, Fysics, Fysiques 4 ever!!!! Δεν υπάρχει ωραιότερη επιστήμη που να σου περιγράφει τους φυσικούς νόμους, γιατί υπάρχει αυτό, γιατί το άλλο, από τι αποτελείται το περιβάλλον σου, ο χωρο-χρόνος, τα φυσικά φαινόμενα...Σε όλα δίνει απαντήεις η Φυσική. Ό,τι κάνεις είναι Φυσική. Από την κίνηση των ποδιών, το κούνημα των φύλλων, το αυτοκίνητο που τρέχει, η βροχή και γενικά όλος ο φυσικός μας κόσμος. Η Φυσική είναι μια επιστήμη που μπορεί να διαβαστεί και ως μυθιστόρημα. Π.χ. κάποιος ασχολείται και του αρέσει η αστροφυσική. Διαβάζει ότι έχει σχέση με τους αστέρες, τους πλανήτες και αποκτά χόμπυ. Στα μαθηματικά με τι να ασχοληθεί; ΜΕ τις συναρτήσεις για να περνά η ώρα; Στη Φυσική έχεις πληθώρα επιλογών χωρίς αν ξέρεις και πολλά.Δηλαδή είναι επιστήμη και χόμπυ ταυτόχρονα. Π.χ. εγώ δεν είμαι φυσικός αλλά έχω πάθος με το διάστημα και τν αστροφυσική και γενικά ασχολούμαι!!! Στα μαθηαμτικά με τι να ασχοληθώ;;;;
Επίσης για σκεφτείτε κι αυτό. Φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς επιστήμες. Μόνο τα μαθηματικά να υπήρχαν. Τί θα ξέραμε; Τίποτα. Ούτε DNA, ούτε τον φυσικό αμς κόσμο, ούτε τα άτομα (μιλάω για όλες τις επιστήμες). Απλώς τα μαθηματικά είναι το καλούπι και η Φυσική το υλικό που πάει τον άνθρωπο μπροστά. Είναι σαν το νερό τα μαθηματικά που είναι κύριο συστατικό των οργανισμών. Αλλά ένας οργανισμός δε ζει μόνο με το νερό...
Φυσική και πάλι Φυσική
(Και τώρα που γράφω στιν υπολογιστή, φυσική είναι. Περνά το ρεύμα ανάμεσα στα κυκλώματα, με φαινόμενα επαγωγής, ηλεκτρομαγνητικών δυνάμεων κλπ χαχαχχ)
Δεν αμφισβητώ τα μαθηματικά. Προς Θεού. Αλλά η Φυσική είναι πιο σέξυ όπως να το κάνουμε....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.