Guest 875331
Επισκέπτης

Μακράν το αγαπημένο μου φαγητό![]()
![]()
Εχω pet peeve, καθώς με το να τις αφήνεις ολόκληρες και πάει χαμένο το κεφάλι με το οποίο θα μπορούσες να δώσεις γεύση στη σάλτσα και πρέπει ο καθένας να τις καθαρίζει κάτι το οποίο δε βολεύει καθόλου... Επίσης θέλει κι άλλο μαιντανό και δε σου χει δέσει καλά η σάλτσα, ο inner botrini μου λέει πως θα μπορούσες και καλύτερα.

Λιτότητα αλλά όχι εκπτώσεις στην γεύση !
Ουζάκι, το must του καλοκαιριού, με τηγανιτά καλαμαράκια ατλαντικού, ώστε η γλυκιά μυρωδιά του άνισου σε συνδιασμό με την αρμύρα δημιουργεί γευστική απόλαυση και....κεφάλι![]()
Δεν πίνω ούζο, αλλά τα καλαμαράκια είναι ίσως ο αγαπημένος μου μεζές. Δεν τον θεωρώ καλοκαιρινό όμως καθώς τα καλαμαράκια "βγαίνουν" κατά το φλεβάρη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης

Εχω pet peeve, καθώς με το να τις αφήνεις ολόκληρες και πάει χαμένο το κεφάλι με το οποίο θα μπορούσες να δώσεις γεύση στη σάλτσα και πρέπει ο καθένας να τις καθαρίζει κάτι το οποίο δε βολεύει καθόλου... Επίσης θέλει κι άλλο μαιντανό και δε σου χει δέσει καλά η σάλτσα, ο inner botrini μου λέει πως θα μπορούσες και καλύτερα.
Δεν πίνω ούζο, αλλά τα καλαμαράκια είναι ίσως ο αγαπημένος μου μεζές. Δεν τον θεωρώ καλοκαιρινό όμως καθώς τα καλαμαράκια "βγαίνουν" κατά το φλεβάρη!
Το κέλυφος και το κεφάλι τρώγεται. Εγώ τουλάχιστο τα τρώω και είναι και πιο νόστιμα από το μέσα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331
Επισκέπτης

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Καλέ, μην βαράςΕχω pet peeve, καθώς με το να τις αφήνεις ολόκληρες και πάει χαμένο το κεφάλι με το οποίο θα μπορούσες να δώσεις γεύση στη σάλτσα και πρέπει ο καθένας να τις καθαρίζει κάτι το οποίο δε βολεύει καθόλου... Επίσης θέλει κι άλλο μαιντανό και δε σου χει δέσει καλά η σάλτσα, ο inner botrini μου λέει πως θα μπορούσες και καλύτερα.

Την φωτογραφία από το ίντερνετ την πήρα και την έβαλα γιατί είναι παραπλήσια με το φαγητό έτσι όπως μου βγαίνει. Συμφωνώ με τον hacker, γιατί τρώγεται το κεφάλι και ειδικά με την σάλτσα που έχει μαζέψει είναι όλα τα λεφτά (για εμένα πάντα). Δεύτερον, αν θέλω να δώσω γεύση από την γαρίδα, βράζω τα μακαρόνια με το γαριδόζουμο
Συγγνώμη για το off-topic!
Guest 875331
Επισκέπτης

Guest 209912
Επισκέπτης

Απ' το κεφάλι τρώγεται μόνο το πορτοκαλί, το οποίο θα αφήσει κι αυτό γεύση στη σάλτσα. Η μαύρη γραμμούλα που τρως είναι τα κακάκια.![]()
Τελικά δίκιο έχει η μάνα μου που μου λέει "Εσένα αγόρι μου και σκατά να σου δώσουν θα τα φας."
_Σταύρος_
Δραστήριο μέλος

Στο ούζο αναφερόμουν "Ουζάκι, το must του καλοκαιριού" φυσικά τίποτα δεν μας εμποδίζει να το τιμάμε και καταχείμωνο, όσο για τα καλαμαράκια τηγανιτά είναι top μεζές για συνοδεία, αρκεί να είναι από τα μεγάλα, σωστά μαγειρεμένα και με προετοιμασία.Δεν πίνω ούζο, αλλά τα καλαμαράκια είναι ίσως ο αγαπημένος μου μεζές. Δεν τον θεωρώ καλοκαιρινό όμως καθώς τα καλαμαράκια "βγαίνουν" κατά το φλεβάρη!
Guest 875331
Επισκέπτης

Στο ούζο αναφερόμουν "Ουζάκι, το must του καλοκαιριού" φυσικά τίποτα δεν μας εμποδίζει να το τιμάμε και καταχείμωνο, όσο για τα καλαμαράκια τηγανιτά είναι top μεζές για συνοδεία, αρκεί να είναι από τα μεγάλα, σωστά μαγειρεμένα και με προετοιμασία.
Οι τηγανιτές γαριδούλες και η τηγανιτή αθερίνα είναι επίσης τοπ μεζέδες ψαροταβέρνας.

(η πικ του ακη)
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

πείτε ότι φαίνεται λιγωτικό, όλοι αυτό έλεγαν, αλλά ήταν τέλειο

_Σταύρος_
Δραστήριο μέλος

Οι τηγανιτές γαριδούλες και η τηγανιτή αθερίνα είναι επίσης τοπ μεζέδες ψαροταβέρνας.
![]()
(η πικ του ακη)
Μέσα, δεν λέω όχι..! Με την ιδέα σου αυτή πρέπει να έχεις κάνει μεγάλη ζημιά σε όσους κάνουν δίαιτα

Κάνε μια επεξήγηση ντε, τι είναι αυτά τα λευκά σαν δίσκοι, χαλβάς να υποθέσωπείτε ότι φαίνεται λιγωτικό, όλοι αυτό έλεγαν, αλλά ήταν τέλειο![]()

Guest 875331
Επισκέπτης

_Σταύρος_
Δραστήριο μέλος

Απίστευτο είναιΚαι γω κάνω δίαιτα φίλε σταύρο, αλλά σήμερα έτυχε να βρεθώ σε ένα απ' τα καλύτερα μπεργεράδικα της Αθήνας και δεν άντεξα να μην κάτσω και να πάρω ένα θεικό μπέργκερ με κατσικίσιο τυρί, μανιτάρια και τρουφομαγιονέζα.

Φαντάζομαι και να μην ήσουν σε δίαιτα....
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος

American Economist
Επιφανές μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Εχω πολλούς λόγους ήδη να σε συμπαθώ μ αυτά που γράφεις φίλε. Τώρα με αυτή την εικόνα έχω ακόμα έναν λόγο.
_Σταύρος_
Δραστήριο μέλος

Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος

Εχω πολλούς λόγους ήδη να σε συμπαθώ μ αυτά που γράφεις φίλε. Τώρα με αυτή την εικόνα έχω ακόμα έναν λόγο.

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Και γω κάνω δίαιτα φίλε σταύρο, αλλά σήμερα έτυχε να βρεθώ σε ένα απ' τα καλύτερα μπεργεράδικα της Αθήνας και δεν άντεξα να μην κάτσω και να πάρω ένα θεικό μπέργκερ με κατσικίσιο τυρί, μανιτάρια και τρουφομαγιονέζα.
παιζει να μοιραστεις με το λοιπο κοινο του φορουμ ποιο ειναι?
(δεν θεωρειται διαφημιση ετσι?

Guest 875331
Επισκέπτης

παιζει να μοιραστεις με το λοιπο κοινο του φορουμ ποιο ειναι?
(δεν θεωρειται διαφημιση ετσι?)
το burger joint στο νεο ψυχικο, τα πιατα εχουν καπου στα 10€ με πατατες ή coleshaw.

_Σταύρος_
Δραστήριο μέλος

το burger joint στο νεο ψυχικο, τα πιατα εχουν καπου στα 10€ με πατατες ή coleshaw.![]()
Οκ, η επόμενη συνάντηση έκλεισε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Syntagesgiaolous
- Mexicanos
- User2350
- Εχέμυθη
- charmander
- Athens2002
- taketrance
- Unboxholics
- SlimShady
- camil
- Joji
- Wonderkid
- nicks1999
- Panagiotis849
- το κοριτσι του μαη
- Εριφύλη
- Paragontas7000
- American Economist
- chester20080
- louminis
- Ariana2018
- makis999
- tslef8
- Stelios725
- Meow
- New member
- fretoe
- spring day
- harry akritas
- Mhtrogoal
- CiNeFiL
- fockos
- giannhs2001
- orchidea
- iminspain
- Scandal
- Viedo
- Μάρκος Βασίλης
- Κλημεντίνη
- jj!
- Memetchi
- uni77
- hirasawayui
- Serotonin
- SweetGirl
- mickie
- T C
- kauphy
- fmarulezkd
- Libertus
- Εβανζελί
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.