Gate4
Επιφανές μέλος

Κρεπούλα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

![]()
Κρεπούλα;![]()
Ενα σαλάκι έτρεξε (τραγουδιστά αλα θεοδωρίδου ένα σπίτι καίγεται

Guest 699855
Επισκέπτης

Το ξέρω ότι σου την σπάω αλλά καλύτερα να προσέχεις!
https://www.iatropedia.gr/diatrofi/...ous-misou-metrou-sto-entero-fotografia/96907/
Gate4
Επιφανές μέλος

Ακόμα και γω που πλέον με λιγώνει η σοκολάτα και τρώω λίγη και σπάνια το βλέπω και θέλω να γουρουνιάσω.Ενα σαλάκι έτρεξε (τραγουδιστά αλα θεοδωρίδου ένα σπίτι καίγεται)

Προσωπικά δεν τρώω πρωινό εκτός αν γουρουνιάζω, πάντως μ' αρέσει πολύ το english breakfast γιατί το βρίσκω αρκετά μάτσο, με πολύ κρέας και το αγαπημένο μου black pudding που παράγεται από αίμα χοίρου.![]()
Αυτά τα λουκάνικα μαύρης πουτίγκας που τα τρώνε στο εξωτερικό και τα θεωρούν και θεϊκά κι εμένα μου έρχεται να ξεράσω δεν ξέρω πώς αρέσουν σε κάποιους. Εντελώς αηδία όμως...

American Economist
Επιφανές μέλος

_Σταύρος_
Δραστήριο μέλος

Είδες τι κάνει η κρίση σε κράτη με υπερπλεόνασμα?Πρωινό στην Γερμανία
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος

Ααααα, μα παντα ηθελα εναν συγκατοικο. Τωρα, με ενα σπαρο δυο τριγονιαΤο ξέρω ότι σου την σπάω αλλά καλύτερα να προσέχεις!
https://www.iatropedia.gr/diatrofi/efage-sousi-kai-aneptyxe-skouliki-parasito-mikous-misou-metrou-sto-entero-fotografia/96907/
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Πρωινό στην Γερμανία.
![]()
Αυτά πριν τη δίαιτα θα τα έτρωγα όλα μόνος μου* και θα ήθελα και δεύτερο γύρο.
ΥΓ: Και το καλάθι και τα σερβίτσια.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

_Σταύρος_
Δραστήριο μέλος

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic
American Economist
Επιφανές μέλος

_Σταύρος_
Δραστήριο μέλος

Βρε πάλι τρως και πίνεις έξω? Θα σε κάνουν μέτοχο αυτές οι αλυσίδεςΚανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?

Gate4
Επιφανές μέλος

Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως.Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό.
![]()

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Ναι ρε φίλε ναι, ναι ΝΑΙ, κάποιος το έβαλε επιτέλους, το μοναδικό φαγητό που δεν μπορώ να του αντισταθώ, που αν μαγειρέψεις ποσότητα για να ταϊσεις συσσίτιο απόρων δεν θα φτάσει αν ξεκινήσω να τρώω, που αν θες να έχεις πολύ καλές πιθανότητες να σου κάνω την χάρη που θέλεις πρέπει να μου το μαγειρέψεις, που είναι αυτό που μου λείπει πάνω απ' όλα τώρα στην δίαιτα. Ούτε ο μουσακάς, ούτε το παστίτσιο, ούτε η πίτσα, ούτε τα μπέργκερ, αλλά αυτό το πολύ "απλό πιάτο". Θενκ γιου.![]()
![]()
νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic

Μόνη διόρθωση ότι εγώ θα το έτρωγα με λιγκουίνι αλλά κι έτσι μια χαρά είναι

ΥΓ: Κανένας χρήστης του φόρουμ δεν πήρε αγκαλιά το λάπτοπ κοιτάζοντας τη φωτο όσο έγραφε το μήνυμα -καταραμένες δίαιτες

Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως.![]()
Εμένα πάντως μου λείπει η πίτσα Chris και η αβαντι. Και όσο και καλή να είναι η σπιτική , είναι διαφορετική. Πφφφφ...
Πριν κάνα μήνα , είχαμε έναν Ιταλό εθελοντή στο camp που ήμουν leader και μας έκανε αυθεντική καρμπονάρα και τιραμισού και ήταν ότι καλύτερο είχα δοκιμάσει.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

![]()
![]()
Επιτρέψτε μου να αφήσω τα κόκκαλά μου μέσα σε αυτό εδω το θέμα. Θέλω να πάρω ένα τάμπλετ αγκαλιά, ανοιχτό σε αυτές τις εικόνες και να ξαπλώσω κουλουριασμένος σ' ένα κρεβάτι...
Εχω μισό κιλό κιμά μέσα και λαζάνια...
ΑΧ ΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Syntagesgiaolous
- Mexicanos
- User2350
- Εχέμυθη
- charmander
- Athens2002
- taketrance
- Unboxholics
- SlimShady
- camil
- Joji
- Wonderkid
- nicks1999
- Panagiotis849
- το κοριτσι του μαη
- Εριφύλη
- Paragontas7000
- American Economist
- chester20080
- louminis
- Ariana2018
- makis999
- tslef8
- Stelios725
- Meow
- New member
- fretoe
- spring day
- harry akritas
- Mhtrogoal
- CiNeFiL
- fockos
- giannhs2001
- orchidea
- iminspain
- Scandal
- Viedo
- Μάρκος Βασίλης
- Κλημεντίνη
- jj!
- Memetchi
- uni77
- hirasawayui
- Serotonin
- SweetGirl
- mickie
- T C
- kauphy
- fmarulezkd
- Libertus
- Εβανζελί
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.