Φωτογραφίες Αγαπημένων Φαγητών

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25.523 μηνύματα.

Κρεπούλα; :look:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Βαφλαααααααα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

Ενα σαλάκι έτρεξε (τραγουδιστά αλα θεοδωρίδου ένα σπίτι καίγεται:hehe:)

Guest 699855

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25.523 μηνύματα.
Ενα σαλάκι έτρεξε (τραγουδιστά αλα θεοδωρίδου ένα σπίτι καίγεται:hehe:)
Ακόμα και γω που πλέον με λιγώνει η σοκολάτα και τρώω λίγη και σπάνια το βλέπω και θέλω να γουρουνιάσω. :hehe:

grtt

Δραστήριο μέλος

Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 430 μηνύματα.
Προσωπικά δεν τρώω πρωινό εκτός αν γουρουνιάζω, πάντως μ' αρέσει πολύ το english breakfast γιατί το βρίσκω αρκετά μάτσο, με πολύ κρέας και το αγαπημένο μου black pudding που παράγεται από αίμα χοίρου. :redface:

Αυτά τα λουκάνικα μαύρης πουτίγκας που τα τρώνε στο εξωτερικό και τα θεωρούν και θεϊκά κι εμένα μου έρχεται να ξεράσω δεν ξέρω πώς αρέσουν σε κάποιους. Εντελώς αηδία όμως... :sick: Έχω πάρει 1-2 φορές στο εξωτερικό κατά λάθος καθώς με μπέρδεψε το μαύρο χρώμα τους και νόμιζα ότι ήταν σουτζούκια και τελικά όταν τα έφερα Ελλάδα τάισα όλες τις γάτες της γειτονιάς...

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Πρωινό στην Γερμανία.

_Σταύρος_

Δραστήριο μέλος

Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 693 μηνύματα.

Dreamweaver

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.890 μηνύματα.
Ααααα, μα παντα ηθελα εναν συγκατοικο. Τωρα, με ενα σπαρο δυο τριγονια

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Πρωινό στην Γερμανία.

Αυτά πριν τη δίαιτα θα τα έτρωγα όλα μόνος μου* και θα ήθελα και δεύτερο γύρο.

ΥΓ: Και το καλάθι και τα σερβίτσια.

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.513 μηνύματα.

_Σταύρος_

Δραστήριο μέλος

Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 693 μηνύματα.
Φοβερό πιάτο το παραπάνω, μόνο που στην αρχή νόμισα κάτι είχε πάθει η οθόνη μου, μετά σκέφτηκα από κάπου θα κάνουν αντανάκλαση τα αλαρμ της Αγάπης που πετάχτηκε να πάρει πάλι κάτι :P

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.126 μηνύματα.

νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic

American Economist

Επιφανές μέλος

Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό.

Τελευταία επεξεργασία:

_Σταύρος_

Δραστήριο μέλος

Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?
Βρε πάλι τρως και πίνεις έξω? Θα σε κάνουν μέτοχο αυτές οι αλυσίδες :lol:

Gate4

Επιφανές μέλος

Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό.

Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. :P

vxrc

Νεοφερμένο μέλος

Ο vxrc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα.

Ερινύς

Τιμώμενο Μέλος

Η Ερινύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.739 μηνύματα.

νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic
Ναι ρε φίλε ναι, ναι ΝΑΙ, κάποιος το έβαλε επιτέλους, το μοναδικό φαγητό που δεν μπορώ να του αντισταθώ, που αν μαγειρέψεις ποσότητα για να ταϊσεις συσσίτιο απόρων δεν θα φτάσει αν ξεκινήσω να τρώω, που αν θες να έχεις πολύ καλές πιθανότητες να σου κάνω την χάρη που θέλεις πρέπει να μου το μαγειρέψεις, που είναι αυτό που μου λείπει πάνω απ' όλα τώρα στην δίαιτα. Ούτε ο μουσακάς, ούτε το παστίτσιο, ούτε η πίτσα, ούτε τα μπέργκερ, αλλά αυτό το πολύ "απλό πιάτο". Θενκ γιου. <3
Μόνη διόρθωση ότι εγώ θα το έτρωγα με λιγκουίνι αλλά κι έτσι μια χαρά είναι :D

ΥΓ: Κανένας χρήστης του φόρουμ δεν πήρε αγκαλιά το λάπτοπ κοιτάζοντας τη φωτο όσο έγραφε το μήνυμα -καταραμένες δίαιτες :P

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.863 μηνύματα.
Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. :P

Εμένα πάντως μου λείπει η πίτσα Chris και η αβαντι. Και όσο και καλή να είναι η σπιτική , είναι διαφορετική. Πφφφφ...
Πριν κάνα μήνα , είχαμε έναν Ιταλό εθελοντή στο camp που ήμουν leader και μας έκανε αυθεντική καρμπονάρα και τιραμισού και ήταν ότι καλύτερο είχα δοκιμάσει.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Επιτρέψτε μου να αφήσω τα κόκκαλά μου μέσα σε αυτό εδω το θέμα. Θέλω να πάρω ένα τάμπλετ αγκαλιά, ανοιχτό σε αυτές τις εικόνες και να ξαπλώσω κουλουριασμένος σ' ένα κρεβάτι...

Εχω μισό κιλό κιμά μέσα και λαζάνια...

ΑΧ ΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια