Φωτογραφίες που τραβήξαμε

palio_melos

Διάσημο μέλος

Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.354 μηνύματα.
Budapest (2.0) - Wien

Országház

Schloss Schönbrunn

Széchenyi lánchíd

Stephansdom

Szent István-bazilika

Hundertwasserhaus

Erzsébet híd

Karlskirche

Vajdahunyad vára

IZD Tower / Kaisermühlen VIC

Budavári Palota

Franz von Assisi Kirche / Donauinsel

Szabadság híd

Burgtheater

Mátyás Templom

Café Central

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.
Montreal cityline απο το Mount Royal

Το κτιριο στην κορυφη του Mount Royal

Montreal old town

Montreal old port

Crew collective & cafe

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

meetmeinmontauk

Τιμώμενο Μέλος

Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.
Παρίσι

grtt

Δραστήριο μέλος

Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 430 μηνύματα.
Άμστερνταμ

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25.523 μηνύματα.

Ενθουσιάστηκα με τη θέα ελαφρώς. :look:

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.525 μηνύματα.

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.525 μηνύματα.

Destroyer00

Νεοφερμένο μέλος

Ο Destroyer00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα.
Την έβγαλε φέτος ένας φίλος που ήρθε Κεφαλονιά.
Μύρτος λέγεται η παραλία

palio_melos

Διάσημο μέλος

Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.354 μηνύματα.
Berlin

Berliner Fernsehturm

Reichstagsgebäude

Bode Museum / Monbijoubrücke

Ampelmännchen (Prenzlauer Berg)

Altes Museum

view from Berliner Fernsehturm

Potsdamer Platz

Große Fontäne (Schloss Sanssouci, Potsdam)

Sowjetisches Ehrenmal im Tiergarten

Denkmal für die ermordeten Juden Europas

Neptunbrunnen

Alte Nationalgalerie

Weltzeituhr

Berliner Dom

Reichstag Dome

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.888 μηνύματα.
Αεροδρόμιο Μονάχου 27/9/2019

Ερινύς

Τιμώμενο Μέλος

Η Ερινύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.739 μηνύματα.

Πρώτη φορά καθόμουν σε αυτό το roof garden στο Μοναστηράκι, αλλά η θέα ήταν εκπληκτική :happy:

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.
Η θέα απ' το σπιτακι μου στη Θεσσαλονίκη που ξενοικιασα πρόσφατα. Τα κακά του να παίρνεις πτυχίο στα 4 χρόνια :cry_x:

Berlin

Berliner Fernsehturm

Reichstagsgebäude

Bode Museum / Monbijoubrücke

Ampelmännchen (Prenzlauer Berg)

Altes Museum

view from Berliner Fernsehturm

Potsdamer Platz

Große Fontäne (Schloss Sanssouci, Potsdam)

Denkmal für die ermordeten Juden Europas

Neptunbrunnen

Alte Nationalgalerie

Weltzeituhr

Berliner Dom

Reichstag Dome

Μου αρέσει πολύ η 10η, με τον γερανό.

_Σταύρος_

Δραστήριο μέλος

Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 693 μηνύματα.

Πρώτη φορά καθόμουν σε αυτό το roof garden στο Μοναστηράκι, αλλά η θέα ήταν εκπληκτική :happy:
Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει? Είμαστε πραγματικά τυχεροί που μπορούμε (όσοι τελοσπάντων) να βλέπουμε την ακρόπολη και τον παρθενώνα που σε κάθε του κολώνα βρίσκεις τον χρυσό κανόνα ;)

Εγώ θα ανεβάσω κάτι πεζό και κοινό αλλά νομίζω έχει πλάκα :lol:

Η θέα απ' το σπιτακι μου στη Θεσσαλονίκη που ξενοικιασα πρόσφατα. Τα κακά του να παίρνεις πτυχίο στα 4 χρόνια :cry_x:

Μου αρέσει πολύ η 10η, με τον γερανό.
Η αγία Σοφία είναι στο βάθος....δρόμου?

Τελευταία επεξεργασία:

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.
Η αγία Σοφία είναι στο βάθος....δρόμου?

Η Αγία Σοφία περιβάλλεται από πολλούς δρόμους, τη Σβώλου που έμενα εγώ, την Παύλου Μελά, την Ερμού, την μακενζυ Κινγκ και άλλους 2 που δε θυμάμαι ονόματα :Ρ

_Σταύρος_

Δραστήριο μέλος

Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 693 μηνύματα.
Η Αγία Σοφία περιβάλλεται από πολλούς δρόμους, τη Σβώλου που έμενα εγώ, την Παύλου Μελά, την Ερμού, την μακενζυ Κινγκ και άλλους 2 που δε θυμάμαι ονόματα :Ρ
Ε ναι είναι σταυροδρόμι, πάντως δεν έπεσα έξω αν και έχω να ανέβω χρόνια και ζαμάνια :D
Ωραία περιοχή, στην καρδιά των γεγονότων και όλα γύρω και δίπλα σου τα έχεις. Αν πάρεις δλδ το δρόμο που έμενες προς την Εκκλησία και κάνεις δεξιά πας καρφί για παραλία, όπως κατάλαβα !

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Ε ναι είναι σταυροδρόμι, πάντως δεν έπεσα έξω αν και έχω να ανέβω χρόνια και ζαμάνια :D
Ωραία περιοχή, στην καρδιά των γεγονότων και όλα γύρω και δίπλα σου τα έχεις. Αν πάρεις δλδ το δρόμο που έμενες προς την Εκκλησία και κάνεις δεξιά πας καρφί για παραλία, όπως κατάλαβα !

Η παραλία είναι προς τ αριστερά όπως φαίνεται η φώτο. Το σπίτι μου δηλαδή κοιτούσε νότια

_Σταύρος_

Δραστήριο μέλος

Η παραλία είναι προς τ αριστερά όπως φαίνεται η φώτο. Το σπίτι μου δηλαδή κοιτούσε νότια
Α οκ επιτέλους προσανατολίστηκα και σόρι για το "πρήξιμο" είναι ο δρόμος που έρχεται από την ΔΕΘ :happy:
Υγ δεν πιστεύω να μένεις τπτ....Βάρη τώρα :cold:

Dreamweaver

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.890 μηνύματα.

Τι διαολο ρε, τα κομμουνια παντου εχουν μνημεια? Εχω πετυχει και σε Βιεννη και Βουδαπεστη

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.888 μηνύματα.
Τι διαολο ρε, τα κομμουνια παντου εχουν μνημεια? Εχω πετυχει και σε Βιεννη και Βουδαπεστη

Κάνουν διεθνή καριέρα!!!:rofl:

Guest 039548

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
μια γατα με ετεροχρωμια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια