Δεν έγραψα κάτι τρομερό, το λεκτικό μου είναι όπως στην επίσημη σελίδα του HIV.gr
Δεν θεωρώ ότι έγραψα κάτι κακό για αυτό η διευθυνση με άφησε χωρίς επεξεργασία σχολίων.
Έγραψα να τελειώσει ένας άντρας στο στόμα της γυναίκας δεν είπα να της δώσει τα χυσαμολια στο στόμα
Πέρα από τη πλακα αυτοί που λέτε ότι κάνουν σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Ναι με τι εμπειρίες ;
Με το σχολικό εγχειρίδιο; αν δεν έχεις ζήσει κάποια σκηνικά τα οποία δεν είναι ουτε 1 ουτε 5 η 10 τι κατευθυνση να δώσεις ;
Μ αρέσει που ενοχλεί κιόλας αν λέω ότι έχω παει με βίζιτες. Καλά κάνω κ το λέω. Μ αρέσει κ το λέω. Αν κάποιος θίγεται ας με κάνει ιγκνορ η ας μη διαβάζει τα μηνυματα μου. Δεν εχω προβλημα.
Το ποιντ μου που το είπα αυτό ήταν πως αν εγώ που έχω παει κατά το παρελθον με γυναίκες υψηλου κινδυνου και για τον HIV και τώρα είμαι υγιέστατος χωρίς ουτε κονδυλώματα τότε δεν πρεπει κάποιοι να αγχώνονται τόσο και να παθαίνουν εγκεφαλικό αν σπάσει η καποτα μια στις 100 με μια γκομενα.
Αυτό ήταν το πόιντ. Ο HIV δεν κολλάει τόσο ευκολα παιδια... Εκτός και αν ψάχνεσαι. Πάντα καποτα και ακόμη και 10.000 πουτανες να παρεις που λέει ο λόγος θα πεθανεις χωρίς να έχεις κολλήσει HIV.