• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Φόβος για hiv

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,427 μηνύματα.

Ο ιός HIV είναι δύσκολο να νικηθεί.​


Περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τον ιό επειδή δεν γνωρίζουν ότι έχουν HIV και καθυστερούν να ξεκινήσουν θεραπεία, ή δεν ξεκινούν ποτέ. Αυτό συμβαίνει παρά τις κατευθυντήριες γραμμές του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας από το 2015, που συνιστάται σε όλα τα άτομα που ζουν με τον ιό HIV να λαμβάνουν αντιρετροϊκή θεραπεία, ανεξαρτήτως της ανοσολογικής τους κατάστασης και του σταδίου της μόλυνσης και όσο το δυνατόν συντομότερα μετά τη διάγνωσή τους.

Τι είναι το AIDS και ο ιός HIV​


Ο ιός της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (human immunodeficiency virus – HIV) στοχεύει στο ανοσοποιητικό σύστημα και το αποδυναμώνει έναντι λοιμώξεων και ορισμένων τύπων καρκίνου. Καθώς ο ιός καταστρέφει και βλάπτει την λειτουργία των ανοσοκυττάρων, τα μολυσμένα άτομα σταδιακά αποκτούν ανοσοανεπάρκεια.



Η ανοσολογική λειτουργία συνήθως μετριέται με τον αριθμό των κυττάρων CD4. Η ανοσοανεπάρκεια έχει ως αποτέλεσμα την αυξημένη ευαισθησία σε ένα ευρύ φάσμα λοιμώξεων, καρκίνων και άλλων νόσων, τις οποίες μπορούν να καταπολεμήσουν τα άτομα με υγιή ανοσοποιητικά συστήματα.


Το πιο προχωρημένο στάδιο της λοίμωξης από HIV είναι το σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας (acquired immunodeficiency syndrome – AIDS), το οποίο μπορεί να διαρκέσει από 2 έως 15 χρόνια για να αναπτυχθεί εάν δεν θεραπευθεί, ανάλογα με το άτομο. Το AIDS ορίζεται από την ανάπτυξη ορισμένων καρκίνων, λοιμώξεων ή άλλων σοβαρών κλινικών εκδηλώσεων.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ψυχολόγος και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,912 μηνύματα.
Ασφαλως και δεν μπαίνω στη διαδικασία να διαπληκτιστώ με κανέναν, γιατί μου είναι παντελώς αδιάφορη η κάθε άτοπη απάντηση για το θέμα των STDs, από τον οποιοδήποτε στο φορούν αυτό και σε κάθε φόρουμ.

Αλλά σαν ανθρωπος οφείλω να γράψω αυτό που πρεσβεύει η σύγχρονη ιατρική και όχι οι ιατροί του 80. Γιατί μπορεί κάποιος να μπει να διαβάσει στο Ίντερνετ για τα θέματα που συζητάμε ώρα καλή όπως ο θεματοθετης και να του δημιουργηθεί περισσότερο άγχος και φοβία για τα συγκεκριμένα θέματα. Σε περίπτωση που πέσει πάνω σε αυτό το φόρουμ και το θέμα.

Για το λόγο αυτό και μόνο γράφω, να μη φοβάται κανεις τα STDs σε περίπτωση που κολλήσει κάτι :)Να λάβει έγκαιρη θεραπεία και θα είναι μια χαρά.

Επομένως, απευθύνομαι στον κόσμο που μπορεί να φοβάται ότι κόλλησε κάποιο νόσημα σεξουαλικο ή ήδη έχει, πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Φυσικα η χρήση προφυλακτικού και κατάλληλων μέτρων προφύλαξης συνίσταται.
Και το σημαντικότερο να απευθύνεστε σε ιατρούς με ενσυναισθηση και ενημερωμένους στον τομέα τους.

Και να μην περιμένετε από το διαδίκτυο να σας δώσει απαντήσεις στα θέματα σας. Μην μπαίνετε να διαβάζετε άσκοπα άρθρα κλπ. Να απευθύνεστε στον ιατρό :).
 
Τελευταία επεξεργασία:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,427 μηνύματα.

Αβακαβίρη για την αντιμετώπιση του HIV και οι παρενέργειες​


4 λεπτά
Όπως όλα τα φάρμακα, έτσι και η αβακαβίρη μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από παρενέργειες τις οποίες θα πρέπει να γνωρίζετε όταν τη χρησιμοποιείτε. Αν υποφέρετε από οποιοδήποτε σύμπτωμα αλλεργικής αντίδρασης, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον/ην γιατρός σας άμεσα.

Η αβακαβίρη (ή ABC) είναι ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο το οποίο χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση του AIDS/HIV σε ενήλικες και παιδιά άνω των τριών μηνών. Επίσης, χορηγείται πάντα μαζί με άλλα φάρμακα που είναι σχεδιασμένα για την αντιμετώπιση του HIV.

Τα φάρμακα αυτά είναι αποτελεσματικά επειδή μπορούν να μπλοκάρουν ένα ένζυμο του ιού που παράγει το AIDS, και ονομάζεται ανάστροφη μεταγραφάση. Εμποδίζοντας αυτό το ένζυμο, το οποίο είναι μια πρωτεΐνη, αυτά τα φάρμακα εμποδίζουν τον πολλαπλασιασμό του ιού και γι’ αυτό μπορεί να μειωθεί η συγκέντρωσή του στο σώμα.

Είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι οι φαρμακευτικές αγωγές για το HIV/AIDS δεν αποτελούν θεραπείες. Η καθημερινή χορήγηση του σωστού συνδυασμού φαρμάκων για τον/ην κάθε ασθενή μπορεί να τους βοηθήσει να ζήσουν μεν με τον ιό HIV αλλά για περισσότερο διάστημα.

Γι’ αυτό, μια θεραπευτική αγωγή για τον ιό HIV μπορεί να βοηθήσει τους/ις ασθενείς να μεταβούν από την οξεία κατάσταση στη χρόνια, αλλά δεν τους/ις θεραπεύει. Επίσης, με την καθημερινή λήψη της αγωγής μειώνεται ο κίνδυνος μετάδοσης της ασθένειας.

Όπως σε όλα τα φάρμακα, η αβακαβίρη μπορεί να ενεργοποιήσει μια σειρά από παρενέργειες τις οποίες θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας αν χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο.

Γενικά, αν υποφέρετε από τα ακόλουθα συμπτώματα αλλεργικής αντίδρασης, θα πρέπει να συμβουλευτείτε άμεσα τον/ην γιατρό σας και να σταματήσετε τη λήψη αβακαβίρης:

Γαλακτική οξέωση με αβακαβίρη​

Πέραν των προαναφερθέντων παρενεργειών, η αβακαβίρη μπορεί να προκαλέσει γαλακτική οξέωση, τη συσσώρευση γαλακτικού οξέος στο αίμα. Τα συμπτώματα που τη συνοδεύουν είναι:

  • Πόνος και μυϊκή αδυναμία.
  • Μούδιασμα ή αίσθημα κρύου σε χέρια και πόδια.
  • Δύσπνοια.
  • Στομαχόπονος, ναυτία, και εμετός.
  • Ταχυκαρδία.
  • Ζαλάδα.
  • Αδυναμία και κούραση.

Προβλήματα με το συκώτι​


Η φαρμακευτική αγωγή κατά του ιού μπορεί να προκαλέσει μια σειρά σοβαρών παρενεργειών στο συκώτι. Γι’ αυτό, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον/ην γιατρό σας αν λαμβάνετε αβακαβίρη και βιώνετε κάποιο από τα ακόλουθα συμπτώματα:

  • Πόνο στα άνω τεταρτημόρια του στομάχου.
  • Φαγούρα.
  • Απώλεια όρεξης.
  • Σκούρο χρώμα στα ούρα.
  • Κόπρανα στο χρώμα του πηλού.
  • Ίκτερο: κίτρινο χρωματισμό στο δέρμα και τις βλεννογόνες μεμβράνες.

Άλλες παρενέργειες της αβακαβίρης​

Πέραν από τις παρενέργειες που αναφέραμε παραπάνω, η αβακαβίρη μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω παρενέργειες. Αυτές περιλαμβάνουν τις αλλαγές στο ανοσοποιητικό σύστημα ή τον αυξημένο κίνδυνο καρδιακής προσβολής ή εμφράγματος του μυοκαρδίου.

Οι συγκεκριμένες αλλαγές του ανοσοποιητικού είναι γνωστές και ως φλεγμονώδες σύνδρομο ανοσοκατάστασης ή IRIS. Πρόκειται για μια πάθηση που συμβαίνει ορισμένες φορές όταν το ανοσοποιητικό σύστημα αρχίζει να αναρρώνει μετά τη φαρμακευτική αγωγή κατά του HIV, όπως είναι η αβακαβίρη. Καθώς το ανοσοποιητικό σύστημα δυναμώνει, μπορεί να αντιδράσει και να πολεμήσει πιο έντονα μια μόλυνση, δημιουργώντας μια άλλη σειρά συμπτωμάτων.

Αβακαβίρη – Συμπέρασμα​

Η αβακαβίρη είναι ένα φάρμακο για την αντιμετώπιση του HIV. Ωστόσο, ούτε αυτή, ούτε κάποιο άλλο αντιικό μπορεί να θεραπεύσει πλήρως τους/ις ασθενείς.

Αυτό που κάνουν αυτές οι αγωγές είναι να μετατρέπουν την ασθένεια σε χρόνια και διαχειρίσιμη από οξεία που αποτελεί άμεση απειλή για τη ζωή. Το αποτέλεσμα είναι να επιτρέπεται στον/ην ασθενή να παρατείνει σημαντικά τον χρόνο και την ποιότητα ζωής του/ης.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,036 μηνύματα.
Καλά το HPV να δειτε πόσο κόσμος το έχει και δεν το καταλαβαίνει. Γιατί δεν εμφανίζουν όλοι κονδυλώματα και δεν γνωρίζουν πως θα το αντιμετωπισουν.

Ειλικρινά σας αναφέρω ότι ξέρω αρκετούς στο φιλικό μου περιβάλλον, έχουν πάθει μια φορά στη ζωή τους κονδυλώματα, και όχι απαραίτητα από σεξουαλική επαφή
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Καλά μη νομίζεις ότι και το προφυλακτικό προστατεύει 100% αλλά τελος πάντων
Τα κονδυλώματα είναι καλοήθη.
Στελέχη που δεν κάνουν κονδυλώματα είναι τα πιο ύπουλα για καρκίνο.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,427 μηνύματα.
Τα κονδυλώματα είναι καλοήθη.
Στελέχη που δεν κάνουν κονδυλώματα είναι τα πιο ύπουλα για καρκίνο.
Τσου.
Ολα αυτα ειναι κονδυλωματα...καποια ΕΙΔΗ κονδυλωματων οδηγουν σε καρκινο.

[...]Τα κονδυλώματα στον πρωκτό έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Οφείλονται στη μόλυνση από τον ιό HPV και αποτελούν τη βασικότερη αιτία πρόκλησης καρκίνου στον πρωκτό. Για την καλύτερη διάγνωσή τους εφαρμόζεται τεστ ΠΑΠ πρωκτού, κατά τη διάρκεια του οποίου λαμβάνεται δείγμα υγρού από την περιοχή για κυτταρολογικό έλεγχο (εφαρμογή μεθόδων όπως η PCR και ο in situ υβριδισμός). Πρόκειται για μία απλή εξέταση, πολύ οικονομική και πολύ σύντομη σε διάρκεια. Τα αποτελέσματά της είναι διαθέσιμα σε 1-2 μέρες.
 

amarelia

Διάσημο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,273 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,427 μηνύματα.
Και νομίζω δεν υπάρχει καν τεστ για τον άντρα…
Δεν είμαι σίγουρη
Μια χαρα υπαρχουν τεστΚια ειπαμε..ειναι ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ.Απλα δεν ειναι ΟΛΑ τα ειδη κονδυλωματων καρκινογονα.Ειναι καποια ΕΙΔΗ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΩΝ/

Πως τίθεται η διάγνωση;​

Η διάγνωση των εξωτερικών κονδυλωμάτων γίνεται από ειδικό γιατρό (δερματολόγο-αφροδισιολόγο) με γυμνό μάτι ή με δυνατό φως και μεγεθυντικό φακό. Ο έλεγχος του τραχήλου και του κόλπου, γίνεται με PAP Test και κολποσκόπηση και του πρωκτού με ορθοσκόπηση. Υπάρχει όμως περίπτωση να υπάρχει λοίμωξη από HPV στον τράχηλο με αρνητικό PAP Test. Ως εκ τούτου όταν υπάρχουν οξυτενή (δερματικά) κονδυλώματα σε γυναίκα, ασφαλέστερη μέθοδος ελέγχου του τραχήλου της μήτρας, είναι το HPV Test (ταυτοποίηση του ιού), με κολποσκόπηση και βιοψία.
Οι τύποι που ευθύνονται κυρίως για τα οξυτενή κονδυλώματα είναι ο 6 και ο 11, ενώ για καρκινογένεση κυρίως οι 16 και 18 (πρόκληση καρκίνου του τραχήλου της μήτρας). Απαραίτητος είναι πάντα και ο έλεγχος του ή της συντρόφου.

Πρόληψη!​

  • Επιβάλλεται η χρήση προφυλακτικού. Δεν παρέχει όμως πλήρη ασφάλεια γιατί η περιοχή του δέρματος που δεν καλύπτεται από το προφυλακτικό, μπορεί να προσβληθεί από τον ιό.
  • Αποφυγή μικροτραυματισμών στην περιοχή των γεννητικών οργάνων (όχι ξύρισμα ή αποτρίχωση με κερί)
  • Συχνός αυτοέλεγχος για τυχόν ύπαρξη βλαβών κονδυλωμάτων.
  • Χρήση εμβολίου για τον ιό HPV. Το τετραδύναμο εμβόλιο προφυλάσσει από τέσσερις τύπους του ιού (6, 11, 16, 18) που ευθύνονται συχνότερα για τα οξυτενή κονδυλώματα (6,11) και των καρκίνο του τραχήλου της μήτρας (16,18).
Επειδή ο μόνος σίγουρος τρόπος προφύλαξης είναι η αποφυγή των ερωτικών επαφών, πράγμα που δεν είναι φυσικά δυνατό, επιβάλλεται η χρήση πάντα προφυλακτικού. Συνιστάται η περιοδική εξέταση από δερματολόγο- αφροδισιολόγο, ιδιαίτερα σε όσους δημιουργούν εφήμερες σχέσεις όπως είναι και πολλές από τις σχέσεις του καλοκαιριού.

Ξ Ξ·Ξ³Ξ�: https://www.hygeia.gr/kondylomata-o-kindynos-ton-sxeseon-toy-kalokairioy/ © hygeia.gr
 
Τελευταία επεξεργασία:

amarelia

Διάσημο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,273 μηνύματα.
Μια χαρα υπαρχουν τεστΚια ειπαμε..ειναι ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ.Απλα δεν ειναι ΟΛΑ τα ειδη κονδυλωματων καρκινογονα.Ειναι καποια ΕΙΔΗ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΩΝ/


Δεν ξέρω, εχω ακουστά μόνο. Και διαβάζω κι αυτό

Is there testing for HPV in Men?​

No, there is currently no approved test for HPV in men.

CDC does not recommend routine testing (also called ‘screening’) for HPV in men. CDC also does not recommend routine testing for diseases from HPV before there are signs or symptoms in men. Some healthcare providers offer anal Pap tests to men who may be at greater risk for anal cancer. This includes men with HIV or men who receive anal sex. If you have symptoms and have concerns about cancer, please see a healthcare provider.

https://www.cdc.gov/std/hpv/stdfact...here testing for HPV,signs or symptoms in men.
 

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,036 μηνύματα.
Και νομίζω δεν υπάρχει καν τεστ για τον άντρα…
Δεν είμαι σίγουρη
Νομίζω δίνεις σπέρμα η ουρηθρικό ;;
Άλλα είναι κάπως ανούσιο.
Και να έχεις ένα στέλεχος μετά τι να κάνεις ;
Διατροφή άσκηση ανοσοποιητικό να το καταστείλεις ξέρω και εγώ .
Στο πέος είναι και πολύ πιο σπάνιο από τον τράχηλο για αυτό μπορεί να μην ασχολούνται .
 
Τελευταία επεξεργασία:

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.
Καλά μη νομίζεις ότι και το προφυλακτικό προστατεύει 100% αλλά τελος πάντων
Φίλε το μόνο που σε προστατεύει 100% είναι να μην κάνεις σεξ .
Σε αυτή την περίπτωση συγχαρητήρια δεν θα κολλήσεις hiv ή οτιδήποτε άλλο , αλλά παραμένουν άπειρες άλλες πιθανές αιτίες να ταλαιπωρηθείς ή να πεθάνεις .

Μετά δεν θα βγαίνεις στον ήλιο για να μην πάθεις καρκίνο του δέρματος , δεν θα διασχίζεις τον δρόμο για να μην σε χτυπήσει αμάξι ή το πεζοδρόμιο μην σε βρει καμιά γλάστρα στο κεφάλι κ.ο.κ. Όλα έχουν ρίσκο όπως βλέπεις . Ο σκοπός είναι να μειώσεις σημαντικά το ρίσκο αλλά ποτέ δεν μπορείς να το εξαλείψεις στο 100% . And that's more than enough .
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,794 μηνύματα.
Καλά το HPV να δειτε πόσο κόσμος το έχει και δεν το καταλαβαίνει. Γιατί δεν εμφανίζουν όλοι κονδυλώματα και δεν γνωρίζουν πως θα το αντιμετωπισουν.

Ειλικρινά σας αναφέρω ότι ξέρω αρκετούς στο φιλικό μου περιβάλλον, έχουν πάθει μια φορά στη ζωή τους κονδυλώματα, και όχι απαραίτητα από σεξουαλική επαφή
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Καλά μη νομίζεις ότι και το προφυλακτικό προστατεύει 100% αλλά τελος πάντων

Διαφωνώ η σωστή χρήση του προφυλακτικου προφυλασσει σε βαθμό που προσεγγιζει το 100% για τον ιό HIV. Για μένα αν δεν σπάσει κιόλας είσαι στο 100%.

Μιλαω από χρόνια εμπειρίας με random γυναίκες κάποιες εκ των οποίων όπως έγραψα στην κατηγορία υψηλού κινδυνου. Όποτε έχω πολυ αξιόπιστη άποψη σε αυτό.

Μέχρι τώρα δεν κόλλησα ουτε κονδυλώματα.

Που και εκεί θεωρητικά ένα μέρος είναι ακαλυπτο. Επίσης ένα καλό τιπ για όσους προσεχουν μην ξυρίζεστε στα γεννητικά και μετά πατε με άγνωστες.

Μάγκες γενικά η καποτα σώζει ζωές να ξέρετε. Η καποτα και η εμπειρία - γνώση.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Scarface21

Νεοφερμένος

Ο Scarface21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους.Πηρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων για Hiv.
Ηταν αρνητικά ολα,ευχαριστώ πολύ όλους για την θετική ενέργεια και την κατανόηση.Μου είπαν από το μικροβιολογικο,να επαναλάβω ξανά τέλη Νοεμβρίου για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,794 μηνύματα.
Είναι πολυ σημαντικό να ξέρουμε να φοράμε το πρπφυλακτικο για να μην σπάσει μετά αν δεν μπει σωστά ενώ αν σπάσει να είσαι έτοιμος να βγεις αμέσως.

Τα ποσοστα είναι πολυ χαμηλά αλλά οι παραγοντες που δρουν αθροιστικά μπορεί να τα μεγαλώσουν απότομα.

Τυπικά η πιθανοτητα απο οσο θυμάμαι είναι στο 0.05% δηλαδή 5 στις 10000 φορές.

Αν όμως σκεφτουμε μόνο έτσι θα καταργήσουμε τα προφυλακτικα πραγμα πολυ επικίνδυνο.

Είναι αλήθεια ότι δεν κολλάει τόσο ευκολα. Ωστόσο εάν εσυ πας με βιζιτα που είναι οροθετικη δεν παιρνει τη θεραπεία της και το κάνεις κ πρωκτικα χωρίς καποτα τότε ψάχνεσαι.

Δεν έχει καμία σχέση με το να σπάσει η καποτα πχ σε μια πιπα η να σπάσει κ να βγεις έξω απευθείας κ με μια που δεν είναι σε βαθμό νοημοσύνης χαμηλό να παιζει την υγεία της για 20-30 ευρώ υπηρεσίες παραπανω. Πχ να αφήνει τον κάθε χλεμπουρα να τη χυνει στο κωλο χωρίς καποτα.

Η συζήτηση αυτή σηκώνει πολυ ανάλυση και είναι ιδιαίτερα σοβαρή. Απαιτείται ενημέρωση από όλους.

Απλά μην τρελαίνεστε κάποιοι λόγω άγνοιας κ απειριας ότι κολλήσατε κάτι γιατι θα πρεπει όντως να ψάχνεστε κ να κάνετε πολυ χειρότερα από αυτά π διαβάζουμε κατά καιρους εδώ από κατά φαντασία ασθενείς για να κολλήσετε αυτό το διάολο.
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.
Μάλιστα , που καταλήγουμε λοιπόν ;
Ο αγαπητός θεματοθέτης καλό θα ήταν να κάνει ο ίδιος εξετάσεις και να ζητάει και απο την κοπέλα ( εκτός εαν είναι σε σχέση και έχουν κάνει ήδη και μπλα μπλα ) . Χίλιες φορές αυτό ( που στην τελική κακό δεν είναι ) παρά να επικρατεί το χάος μετά .
 

Guest 126033

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Καλησπέρα σε όλους.Πηρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων για Hiv.
Ηταν αρνητικά ολα,ευχαριστώ πολύ όλους για την θετική ενέργεια και την κατανόηση.Μου είπαν από το μικροβιολογικο,να επαναλάβω ξανά τέλη Νοεμβρίου για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Mπραβο σου οποτε κρατα το αποτελεσμα και προχωρας οπως ξερεις πλεον εσυ απο "το μαθημα ¨μιας ακομα εμπειριας σου !!!

Ολα για καλο γινονται και απο εδω και περα θα εισαι περισσοτερο προσεκτικος και τιποτα δεν αφηνεται στην τυχη του

Το οτι παει καποιος με γυναικες που πασχουν και δεν κολλαει δεν ειναι μονο γιατι ειχε βαλει προφυλακτικο ,παιζουν και αλλα ρολο και καλο ειναι να τα συζητατε με τους γιατρους αυτα !

Εμβολιο παιδια μην το ξεχνατε και το κυριοτερο οι άντρες ,οι γυναικες τωρα πλεον το κανουν αλλα οι αντρες που ειναι και υπευθυνοι για τα κονδυλωματα , ελαχιστο ποσοστο δυστηχως
 

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 9,575 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους.Πηρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων για Hiv.
Ηταν αρνητικά ολα,ευχαριστώ πολύ όλους για την θετική ενέργεια και την κατανόηση.Μου είπαν από το μικροβιολογικο,να επαναλάβω ξανά τέλη Νοεμβρίου για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Μπραβω εξαιρετικα ..οτι αναμενομενο
Ε τωρα να πας και να ζητησεις συγνωμη απο το κοριστι.
Αυτο παλι που οι γυναικες θεωρουνται εστιες μικροβιων και αναπαραγεται εδω μεσα?????.... τι να πω...
 

Scarface21

Νεοφερμένος

Ο Scarface21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Μπραβω εξαιρετικα ..οτι αναμενομενο
Ε τωρα να πας και να ζητησεις συγνωμη απο το κοριστι.
Αυτο παλι που οι γυναικες θεωρουνται εστιες μικροβιων και αναπαραγεται εδω μεσα?????.... τι να πω...
Καλημέρα!Δεν υπάρχει λόγος να ζητήσω συγνώμη,καθώς δεν έγινε κουβέντα με την κοπέλα για το θέμα.Αν έβγαινε θετικό το αποτέλεσμα θα της μιλούσα,εξαλλου έχω μεγάλο μερίδιο της ευθύνης.Επειδή είναι "η κοπέλα της διπλανής πόρτας",δεν σημαίνει απαραίτητα ότι προσέχει τον εαυτό της και κάνει εξετάσεις.Πολλα άτομα είναι οροθετικοί,χωρίς να το γνωρίζουν από την άγνοια τους.Απο την άλλη,η βίζιτα,η ιερόδουλη,οι κοπέλες που σχετίζονται με το χώρο ή που παίζουν σε ταινίες είναι αναγκασμένες να κάνουν εξετάσεις για τα πάντα όλα,ανά 3 μηνες...οχι μόνο Hiv.Εκει που θέλω να καταληξω,είναι ότι μπορεί να την πάθεις από εκεί που δεν το περίμενες.
 

Guest 126033

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ακριβως εφόσον δεν μπορούμε πλέον να κλείσουμε τα μάτια σε ολους αυτούς τους παντρεμένους που πηγαινουν ελεύθερα με αλλες παντρεμένες(συμβόλαιο εχεμύθειας και ασφάλειας ) ή κάποιες άλλες κοπέλες που επιλεγούν συνειδητά παντρεμένους , υποτίθεται είναι πιο ¨ασφαλές ¨,ωσπου ξαφνικά πηγαίνει η γυναίκα τους στο γυναικολόγο για καποιες περίεργες ενοχλήσεις και πληροφορείτε για τα κατορθώματα του συζύγου τους ..τραγικό απλά γιατι έχεις να κάνεις με υποτίθεται ενήλικες νοήμων οικογενειαρχες ...

Τεράστια προσοχή παντού ,παντρεμένοι ανύπαντροι ...ειδικά εκεί ..Οι επαγγελματιες τουλάχιστον επιβάλετε να κάνουν εξετάσεις οι υπόλοιποι όχι ..
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,794 μηνύματα.
Καλημέρα!Δεν υπάρχει λόγος να ζητήσω συγνώμη,καθώς δεν έγινε κουβέντα με την κοπέλα για το θέμα.Αν έβγαινε θετικό το αποτέλεσμα θα της μιλούσα,εξαλλου έχω μεγάλο μερίδιο της ευθύνης.Επειδή είναι "η κοπέλα της διπλανής πόρτας",δεν σημαίνει απαραίτητα ότι προσέχει τον εαυτό της και κάνει εξετάσεις.Πολλα άτομα είναι οροθετικοί,χωρίς να το γνωρίζουν από την άγνοια τους.Απο την άλλη,η βίζιτα,η ιερόδουλη,οι κοπέλες που σχετίζονται με το χώρο ή που παίζουν σε ταινίες είναι αναγκασμένες να κάνουν εξετάσεις για τα πάντα όλα,ανά 3 μηνες...οχι μόνο Hiv.Εκει που θέλω να καταληξω,είναι ότι μπορεί να την πάθεις από εκεί που δεν το περίμενες.

Το ότι οι ιερόδουλες κάνουν εξετάσεις είναι μια θέση που είναι αμφισβητήσιμη.

Πηγαίνεις σε ένα μπαρ ένα βράδυ... Από αυτά με τη κονσομα τυπου Σκαραβαίος αλλά καμια σχεση. Γιατί εκεί οι τυπισσες ήταν για το κερασμα κ μόνο. Ξέρεις αν η άλλη εξετάζεται ; θα ζητήσεις εξετάσεις ;

Αυτά μόνο σε κανα στουντιο που το λένε εξαρχής.

Ακόμη και εξετασεις να ζητήσεις όμως το ότι ειναι αρνητικές δεν λένε τίποτα. Οι ιερόδουλες όσο είναι ιερόδουλες ανήκουν στις ομάδες υψηλου κινδυνου.

Επίσης αρκετές από αυτές κάνουν παραπανω πραγματα με ρίσκο για να προσελκυσουν διατηρήσουν την πελατεια τους γιατί βέβαια σε κάποιους δεν φτάνει να περασουν καλά με τα προβλεπομενα μέτρα ασφαλείας θέλουν να κάνουν σεξουαλική προσομοιωση λες και ειναι με κάποια με πίστη γκομενα τους. Αυτά δεν υπαρχουν και όποιος σκέφτεται έτσι είναι ανισόρροπος και ψάχνεται.

Παράδειγμα.. Από παλιες εμπειριες
Από τη πιατσα κ οχι από τα κοίταπια των θεωρητικό λόγων του γκουκλ.

Ελπίζω βέβαια να μην έχουμε παλι σοκαρισματα καθώς γράφουμε σε μεγάλα παιδια και άντρες γυναίκες που έχουν έναν βαθμό σεξουαλικής εξοικείωσης. Δεν μπορώ τα μιμου απ'του. Όποιος δεν μπορεί ας μη διαβάζει κ δεν με απασχολεί κ αν θα κρίνει το παρελθον του καθενός επειδή πηγε με βίζιτες. Γουστο μας κ καπέλο μας!

Παράδειγμα λοιπόν... Μια βιζιτα για να ανεβάσει τις υπηρεσίες της βάζει στο πρπγραμμα κ ελευθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα.

Αυτές οι μαλακιες π έχουν βρει δήθεν να φτυνουν μετά από το τελείωμα του άντρα στο στόμα τους μόνο ασφαλεις δεν είναι καθώς αν η άλλη

Α) έχει ουλιτιδα
Β) ο πελατης είναι φορέας και δεν το ξερει
Γ) η ποσοτητα του σπέρματος είναι μεγαλυτερη απο το σάλιο

Όσο αυτό ανακατευεται στο στόμα η μετάδοση είναι πολυ πιθανη.

Με τα τρία αυτά σωρευτικά.

Επειδή το έχουν συστημα το ελευθερο στοματικό και κάποιες κ το ελευθερο τελειωτικό στο στόμα σου λέω να μην εισαι κ πολυ σίγουρος για τίποτα.

Το παραπανω σενάριο είναι πιθανο σενάριο μεταδοσης του HIV στη γυναίκα η τον παθητικο δεκτή τελοςπαντων.

Το απλό γλείψιμο 2-3 φορές χωρίς καποτα σε πεος ακόμη κ από γυναίκα οροθετικη δεν είναι ντε κ καλα μετάδοση χωρίς αυτό να σημαίνει πως υποστηρίζω τον στοματικό έρωτα χωρίς προφυλαξεις.

Απλά για να δεις ότι μόνο αν ψάχνεσαι κ κανεις καραμπινατες Ταρζανιες κινδυνευεις άμεσα αλλιώς αν εισαι προσεκτικος ουτε σε ενδιαφέρουν οι εξετάσεις της καθεμιάς η του καθενός. Αφου η καποτα χαρίζει σε αυτή τη περιπτωση 100% προστασια.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Guest 126033

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Θα μου επιτρέψεις να πω ότι δεν ει αι θέμα εξοικειωσεις ,αν θα κριθεις εσυ , αν θα σοκαριστω εγώ προσωπικά ή κάποιος άλλος..


Το θέμα είναι ότι τα έχουμε ισοπεδώσει όλα.
ΟΛΑ όμως....και στο βωμό ποιου τι ;

Όχι σε καμία περίπτωση δεν χρειάζονται να γράφονται όλα αυτά δημόσια επειδή ακριβώς διαβάζονται και από παιδιά που ακομα γνωριζουν και πειραματιζονται με το σωμα τους ...

Καμία σχέση η έννοια του έρωτα, της επαφής ,του σεξ και τις προστασιας αυτου με κάτι τοσο φθηνό θα έλεγα και φυσικά δεν αναφέρομαι στην κάθε αυτού πράξη ....

Αναφέρομαι για τον τροπο περιγραφής οσο αφορα τα σωματικα υγρα του καθενος ....
Στο κρεβάτι του εχει καθε δικαιωμα ο καθενας να το κανει οπως αρέσκεται και φυσικα ΔΕΝ αφορά κανέναν άλλων πέραν από τους δύο όπου σχετίζονται ..
Κανέναν όμως ειδικά τις ανταλλαγές των σωματικώς τους υγρών..

Δεν ειμαστε σ ένα παρεακι με τους συνομιληκους φιλους μας για να λέμε τοσες λεπτομεριες και φυσικα σε ενα παρεακι αντρων θα λεγα ..

Συγνώμη δεν σοκαρίστηκα με αυτα πιυ διαβασα αλλα πραγματικα δε βοηθουν κανεναν 😉

Και κάπου εδώ ξέρω τι θα πεις καλέ μου Devil ,σου έλειψα ε ; :lol: :give_rose:
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top