touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.238 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2024 στις 18:25 Η touvlo έγραψε: #301 29-12-24 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Και εγώ μέσα στο σπίτι τον έχω και πάλι τα ακούει. Και κάνει ώωωωρες να ηρεμήσει. Click για ανάπτυξη... να σου πω, μια φίλη της δίνει ηρεμιστικά. Δηλ ξεκινά απ την παραμονή κάποια χαπια που τα δίνει κτηνίατρος σε κάποια δοσολογία και μετά την Πρωτοχρονιά τα σταματά. Δεν παίρνεις αύριο ένα τηλ, να δεις, μήπως σώσεις το σκυλί; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πήρε κάποιος άλλος κάνα δυο κιλά αυτές τις μέρες; Click για ανάπτυξη... μη ζυγίζεσαι καλέ, να, η λύση. Μετά το τεβεγιόν, φάε 10 μέρες λιγότερο, δίχως γλυκά και ξαναζυγίσου στις 10 του μήνα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Και αναφορικά με την οικογένεια και τις γιορτές. Δεν είναι απαραίτητο να περνάμε τις γιορτές με την οικογένεια μας, αν δεν περνάμε καλά. Δηλαδή τι, να πηγαίνεις στο τραπέζι και να ανέχεσαι τη κάθε θεία να σου λέει αν πάχυνες ή πότε θα παντρευτείς ή πότε θα κάνεις παιδιά; Καλύτερα σπίτι με κανένα σουβλάκι στο χέρι. Click για ανάπτυξη... αχ ρε παιδιά, πόσο διαφωνώ! Αυτό είναι χαριτωμενο στα οικογενειακά τραπέζια. Θα πουν τις χαζομάρες οι θείες, μην τις παίρνετε σοβαρά. Εγώ πολύ λαχταρώ την υπερπροστασία της μαμάς μου, την πολυλογία του μπαμπά μου, τους <<κοινωνικούς κανόνες>> της γιαγιάς μου, τη στωικότητα του αδερφού μου, το χώσιμο της νύφης μας, και κυρίως τις αταξίες των ανηψιών μου, Πολλοί απ όσους είπα, δεν είναι πια στη ζωή,,,,, Τελευταία επεξεργασία: 29 Δεκεμβρίου 2024 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.525 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2024 στις 19:31 Η glayki έγραψε: #302 29-12-24 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: τη κάθε θεία να σου λέει αν πάχυνες ή πότε θα παντρευτείς ή πότε θα κάνεις παιδιά; Καλύτερα σπίτι με κανένα σουβλάκι στο χέρι. Click για ανάπτυξη... Ααα σε κάτι τέτοια χρειάζεται ευθεία απάντηση : η Χ συγγενής ( συνήθως χωρίς τρόπους και τακτ) " Πάχυνες βρε " εσυ " Ααχχ καλή μου ο χρόνος που πέρασε άφησε ανεξίτηλα σημάδια στο προσωπο σου.. Σα να βαθαιναν οι ρυτίδες.. Αλλά είπα να μην το κάνω θέμα " Εγώ μια φορά σε αδιάκριτο θείο μια χαρά το είπα. Δεν ανέφερε ξανά το θέμα. Σε ερωτήσεις τύπου, " Αντε δε θα ξαναφτιάξεις τη ζωή σου ;" Θα σας ειδοποιήσουμε αν και όταν Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2024 στις 19:43 Ο Valder έγραψε: #303 29-12-24 19:43 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ααα σε κάτι τέτοια χρειάζεται ευθεία απάντηση : η Χ συγγενής ( συνήθως χωρίς τρόπους και τακτ) " Πάχυνες βρε " εσυ " Ααχχ καλή μου ο χρόνος που πέρασε άφησε ανεξίτηλα σημάδια στο προσωπο σου.. Σα να βαθαιναν οι ρυτίδες.. Αλλά είπα να μην το κάνω θέμα " Εγώ μια φορά σε αδιάκριτο θείο μια χαρά το είπα. Δεν ανέφερε ξανά το θέμα. Σε ερωτήσεις τύπου, " Αντε δε θα ξαναφτιάξεις τη ζωή σου ;" Θα σας ειδοποιήσουμε αν και όταν Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά, στο "πότε θα παντρευτείς" η απάντηση έπρεπε να ναι "εσυ πότε θα πεθάνεις θείε;". Κόντεψα πριν ενα μηνα να σπάσω τραπέζι γιατι γύριζαν και έλεγαν τετοιες μαλακίες και χοντρύτερες, και φάγανε τόσους Χριστούς μαζεμένους όσο ποτέ άλλοτε. Δεν αστειεύομαι με αυτά. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Δεκεμβρίου 2024 στις 20:13 Ο Guest 881237: #304 29-12-24 20:13 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μη ζυγίζεσαι καλέ, να, η λύση. Μετά το τεβεγιόν, φάε 10 μέρες λιγότερο, δίχως γλυκά και ξαναζυγίσου στις 10 του μήνα. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο .. τα θέλω και τα παθαίνω Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:18 Ο Paragontas7000: #305 30-12-24 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κόντεψα πριν ενα μηνα να σπάσω τραπέζι γιατι γύριζαν και έλεγαν τετοιες μαλακίες και χοντρύτερες, και φάγανε τόσους Χριστούς μαζεμένους όσο ποτέ άλλοτε. Click για ανάπτυξη... To βουλωσαν τουλαχιστον? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:31 Ο Valder έγραψε: #306 30-12-24 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: To βουλωσαν τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Έτρεμαν τα χέρια τους από την ένταση της "συζήτησης" μετά (μαλλον αδρεναλίνη ή πίεση δεν ξερω). Και τις επόμενες φορές που ιδωθήκαμε, γατούλες. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:37 Ο Guest 881237: #307 30-12-24 14:37 Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς? Το συζητήσα με κάποια άτομα και λένε ότι αυτες τις "νύχτες" προτιμούν να μείνουν μέσα κ να μην βγουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει ατύχημα λόγω του ότι πολλοί πίνουν τότε . Όχι μόνο φοβούνται να οδηγήσουν αλλά ακόμα και με τα μέσα ή και να πάρουν ένα ταξί ... Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα λόγω εορτών ίσως είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά ας πούμε ότι από το 50 πάει στο 70 , όχι ότι τις άλλες μέρες είναι 0 και τις γιορτές πάει στο 100 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.125 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:42 Ο American Economist: #308 30-12-24 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς? Το συζητήσα με κάποια άτομα και λένε ότι αυτες τις "νύχτες" προτιμούν να μείνουν μέσα κ να μην βγουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει ατύχημα λόγω του ότι πολλοί πίνουν τότε . Όχι μόνο φοβούνται να οδηγήσουν αλλά ακόμα και με τα μέσα ή και να πάρουν ένα ταξί ... Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα λόγω εορτών ίσως είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά ας πούμε ότι από το 50 πάει στο 70 , όχι ότι τις άλλες μέρες είναι 0 και τις γιορτές πάει στο 100 Click για ανάπτυξη... Αν πάτε κάπου με παρέα ώστε να διασκεδάσετε, τότε η καλύτερη δυνατή λύση είναι η μετακίνηση με ταξί, δεδομένου ότι θα έχετε καταναλώσει αλκοόλ. Γενικά όμως δεν ξέρω αν τα ατυχήματα αυξάνονται με γεωμετρικό ρυθμό το βράδυ της πρωτοχρονιάς, τόσο πολύ που είναι επικίνδυνο να κυκλοφορείς το βράδυ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:50 Ο Paragontas7000: #309 30-12-24 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς? Το συζητήσα με κάποια άτομα και λένε ότι αυτες τις "νύχτες" προτιμούν να μείνουν μέσα κ να μην βγουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει ατύχημα λόγω του ότι πολλοί πίνουν τότε . Όχι μόνο φοβούνται να οδηγήσουν αλλά ακόμα και με τα μέσα ή και να πάρουν ένα ταξί ... Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα λόγω εορτών ίσως είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά ας πούμε ότι από το 50 πάει στο 70 , όχι ότι τις άλλες μέρες είναι 0 και τις γιορτές πάει στο 100 Click για ανάπτυξη... Oτι χειροτερο. Πρωτοχρονια βγαινει ολη η πλεμπα , ολα τα μαγαζια ειναι πιτα και απαιτουν συνθως και πανακριβη εισοδο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:04 Ο giannhs2001: #310 30-12-24 15:04 Δες εδώ τι καψώνι τρώω τέτοια μέρα. Με εχωσαν 5 ώρες σκοπιά κεντρική πύλη το πρωί. Τώρα φύγαμε και δεν έχει εισιτήρια με το 3:30, έχει με το 5:30. Νέα Οδύσσεια θα περάσουμε μέχρι την άφιξη στο σπίτι. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:18 Ο Guest 881237: #311 30-12-24 15:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αν πάτε κάπου με παρέα ώστε να διασκεδάσετε, τότε η καλύτερη δυνατή λύση είναι η μετακίνηση με ταξί, δεδομένου ότι θα έχετε καταναλώσει αλκοόλ. Click για ανάπτυξη... Κ με ταξί φοβούνται Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:38 Ο Jack of Spades: #312 30-12-24 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά, στο "πότε θα παντρευτείς" η απάντηση έπρεπε να ναι "εσυ πότε θα πεθάνεις θείε;". Δεν αστειεύομαι με αυτά. Click για ανάπτυξη... Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.532 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:39 Η Himela έγραψε: #313 30-12-24 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: να πηγαίνεις στο τραπέζι και να ανέχεσαι τη κάθε θεία να σου λέει αν πάχυνες ή πότε θα παντρευτείς ή πότε θα κάνεις παιδιά; Click για ανάπτυξη... Πάντα επίκαιρο... Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:42 Ο Jack of Spades: #314 30-12-24 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντα επίκαιρο... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μετά από χρόνια με είδε παλιός μου συμμαθητής και χωρίς πολλά πολλά άρχισε να θυμάται και να μιλάει για σκηνικά που συνέβησαν πριν 20 χρόνια...χίλιες φορές να με ρώταγε αν παντρεύτηκα αν έκανα παιδιά κ.λπ. παρά αυτό το fucked up κι άβολο σκηνικό! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:01 Ο Valder έγραψε: #315 30-12-24 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς παιχτούρα μου; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:10 Ο Guest 881237: #316 30-12-24 16:10 Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.206 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:16 Η Grand Duchess: #317 30-12-24 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Οπωσδήποτε φαρίνα για κέικ Σοφάκι! Θα σου βγει τελεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο giannhs2001: #318 30-12-24 16:40 23 έφτασα αλλά αυτές τις οικογενειακές μαζώξεις στις γιορτές τις θεωρώ αναντικατάστατες. Αύριο φεύγω Κατερίνη για αλλαγή χρόνου με το σόι και δεν μπορώ να περιμένω. Μετά εννοείται θα έχει βόλτα και με φίλους/ες. Στο μόνο που συμφωνώ είναι ενάντια στο πιεστικό "δεν θα παντρευτείς" και τέτοια. Κάτσε απόλαυσε την οικογενειακή στιγμή χωρίς να φέρεις κάποιον σε δύσκολη θέση. Εγώ προσωπικά θεωρώ τον θεσμό της οικογένειας ο,τι καλλίτερο αλλά καταλαβαίνω όσους δεν το θεωρούν και είναι σεβαστό. Η ζωή είναι οι επιλογές μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:43 Ο Valder έγραψε: #319 30-12-24 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:54 Ο Guest 881237: #320 30-12-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα , πεντανόστιμη ήταν απλώς "έκατσε" Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal giorgos5002 Fernando_A Paragontas7000 fmarulezkd charmander taketrance Ωρορα bibliofagos Kate1914 Sosstoss chester20080 American Economist Μήτσος10 GeorgePap2003 giannhs2001 rafaela11 Ilma Memetchi Εριφύλη Unboxholics Jack of Spades thenutritionist A350 p.theofanis Μαυρίκιος Wonderkid teacher_40 Libertus synthnightingale jellojina iew aggelos_95 Totreno Αντικειμενικός fourkaki johnsala vasilis123321 Giorgkalo msk AggelikiGr J.Cameron Advocatus diaboli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Και εγώ μέσα στο σπίτι τον έχω και πάλι τα ακούει. Και κάνει ώωωωρες να ηρεμήσει. Click για ανάπτυξη... να σου πω, μια φίλη της δίνει ηρεμιστικά. Δηλ ξεκινά απ την παραμονή κάποια χαπια που τα δίνει κτηνίατρος σε κάποια δοσολογία και μετά την Πρωτοχρονιά τα σταματά. Δεν παίρνεις αύριο ένα τηλ, να δεις, μήπως σώσεις το σκυλί; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πήρε κάποιος άλλος κάνα δυο κιλά αυτές τις μέρες; Click για ανάπτυξη... μη ζυγίζεσαι καλέ, να, η λύση. Μετά το τεβεγιόν, φάε 10 μέρες λιγότερο, δίχως γλυκά και ξαναζυγίσου στις 10 του μήνα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Και αναφορικά με την οικογένεια και τις γιορτές. Δεν είναι απαραίτητο να περνάμε τις γιορτές με την οικογένεια μας, αν δεν περνάμε καλά. Δηλαδή τι, να πηγαίνεις στο τραπέζι και να ανέχεσαι τη κάθε θεία να σου λέει αν πάχυνες ή πότε θα παντρευτείς ή πότε θα κάνεις παιδιά; Καλύτερα σπίτι με κανένα σουβλάκι στο χέρι. Click για ανάπτυξη... αχ ρε παιδιά, πόσο διαφωνώ! Αυτό είναι χαριτωμενο στα οικογενειακά τραπέζια. Θα πουν τις χαζομάρες οι θείες, μην τις παίρνετε σοβαρά. Εγώ πολύ λαχταρώ την υπερπροστασία της μαμάς μου, την πολυλογία του μπαμπά μου, τους <<κοινωνικούς κανόνες>> της γιαγιάς μου, τη στωικότητα του αδερφού μου, το χώσιμο της νύφης μας, και κυρίως τις αταξίες των ανηψιών μου, Πολλοί απ όσους είπα, δεν είναι πια στη ζωή,,,,,
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.525 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2024 στις 19:31 Η glayki έγραψε: #302 29-12-24 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: τη κάθε θεία να σου λέει αν πάχυνες ή πότε θα παντρευτείς ή πότε θα κάνεις παιδιά; Καλύτερα σπίτι με κανένα σουβλάκι στο χέρι. Click για ανάπτυξη... Ααα σε κάτι τέτοια χρειάζεται ευθεία απάντηση : η Χ συγγενής ( συνήθως χωρίς τρόπους και τακτ) " Πάχυνες βρε " εσυ " Ααχχ καλή μου ο χρόνος που πέρασε άφησε ανεξίτηλα σημάδια στο προσωπο σου.. Σα να βαθαιναν οι ρυτίδες.. Αλλά είπα να μην το κάνω θέμα " Εγώ μια φορά σε αδιάκριτο θείο μια χαρά το είπα. Δεν ανέφερε ξανά το θέμα. Σε ερωτήσεις τύπου, " Αντε δε θα ξαναφτιάξεις τη ζωή σου ;" Θα σας ειδοποιήσουμε αν και όταν Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2024 στις 19:43 Ο Valder έγραψε: #303 29-12-24 19:43 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ααα σε κάτι τέτοια χρειάζεται ευθεία απάντηση : η Χ συγγενής ( συνήθως χωρίς τρόπους και τακτ) " Πάχυνες βρε " εσυ " Ααχχ καλή μου ο χρόνος που πέρασε άφησε ανεξίτηλα σημάδια στο προσωπο σου.. Σα να βαθαιναν οι ρυτίδες.. Αλλά είπα να μην το κάνω θέμα " Εγώ μια φορά σε αδιάκριτο θείο μια χαρά το είπα. Δεν ανέφερε ξανά το θέμα. Σε ερωτήσεις τύπου, " Αντε δε θα ξαναφτιάξεις τη ζωή σου ;" Θα σας ειδοποιήσουμε αν και όταν Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά, στο "πότε θα παντρευτείς" η απάντηση έπρεπε να ναι "εσυ πότε θα πεθάνεις θείε;". Κόντεψα πριν ενα μηνα να σπάσω τραπέζι γιατι γύριζαν και έλεγαν τετοιες μαλακίες και χοντρύτερες, και φάγανε τόσους Χριστούς μαζεμένους όσο ποτέ άλλοτε. Δεν αστειεύομαι με αυτά. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Δεκεμβρίου 2024 στις 20:13 Ο Guest 881237: #304 29-12-24 20:13 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μη ζυγίζεσαι καλέ, να, η λύση. Μετά το τεβεγιόν, φάε 10 μέρες λιγότερο, δίχως γλυκά και ξαναζυγίσου στις 10 του μήνα. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο .. τα θέλω και τα παθαίνω Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:18 Ο Paragontas7000: #305 30-12-24 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κόντεψα πριν ενα μηνα να σπάσω τραπέζι γιατι γύριζαν και έλεγαν τετοιες μαλακίες και χοντρύτερες, και φάγανε τόσους Χριστούς μαζεμένους όσο ποτέ άλλοτε. Click για ανάπτυξη... To βουλωσαν τουλαχιστον? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:31 Ο Valder έγραψε: #306 30-12-24 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: To βουλωσαν τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Έτρεμαν τα χέρια τους από την ένταση της "συζήτησης" μετά (μαλλον αδρεναλίνη ή πίεση δεν ξερω). Και τις επόμενες φορές που ιδωθήκαμε, γατούλες. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:37 Ο Guest 881237: #307 30-12-24 14:37 Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς? Το συζητήσα με κάποια άτομα και λένε ότι αυτες τις "νύχτες" προτιμούν να μείνουν μέσα κ να μην βγουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει ατύχημα λόγω του ότι πολλοί πίνουν τότε . Όχι μόνο φοβούνται να οδηγήσουν αλλά ακόμα και με τα μέσα ή και να πάρουν ένα ταξί ... Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα λόγω εορτών ίσως είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά ας πούμε ότι από το 50 πάει στο 70 , όχι ότι τις άλλες μέρες είναι 0 και τις γιορτές πάει στο 100 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.125 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:42 Ο American Economist: #308 30-12-24 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς? Το συζητήσα με κάποια άτομα και λένε ότι αυτες τις "νύχτες" προτιμούν να μείνουν μέσα κ να μην βγουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει ατύχημα λόγω του ότι πολλοί πίνουν τότε . Όχι μόνο φοβούνται να οδηγήσουν αλλά ακόμα και με τα μέσα ή και να πάρουν ένα ταξί ... Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα λόγω εορτών ίσως είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά ας πούμε ότι από το 50 πάει στο 70 , όχι ότι τις άλλες μέρες είναι 0 και τις γιορτές πάει στο 100 Click για ανάπτυξη... Αν πάτε κάπου με παρέα ώστε να διασκεδάσετε, τότε η καλύτερη δυνατή λύση είναι η μετακίνηση με ταξί, δεδομένου ότι θα έχετε καταναλώσει αλκοόλ. Γενικά όμως δεν ξέρω αν τα ατυχήματα αυξάνονται με γεωμετρικό ρυθμό το βράδυ της πρωτοχρονιάς, τόσο πολύ που είναι επικίνδυνο να κυκλοφορείς το βράδυ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:50 Ο Paragontas7000: #309 30-12-24 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς? Το συζητήσα με κάποια άτομα και λένε ότι αυτες τις "νύχτες" προτιμούν να μείνουν μέσα κ να μην βγουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει ατύχημα λόγω του ότι πολλοί πίνουν τότε . Όχι μόνο φοβούνται να οδηγήσουν αλλά ακόμα και με τα μέσα ή και να πάρουν ένα ταξί ... Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα λόγω εορτών ίσως είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά ας πούμε ότι από το 50 πάει στο 70 , όχι ότι τις άλλες μέρες είναι 0 και τις γιορτές πάει στο 100 Click για ανάπτυξη... Oτι χειροτερο. Πρωτοχρονια βγαινει ολη η πλεμπα , ολα τα μαγαζια ειναι πιτα και απαιτουν συνθως και πανακριβη εισοδο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:04 Ο giannhs2001: #310 30-12-24 15:04 Δες εδώ τι καψώνι τρώω τέτοια μέρα. Με εχωσαν 5 ώρες σκοπιά κεντρική πύλη το πρωί. Τώρα φύγαμε και δεν έχει εισιτήρια με το 3:30, έχει με το 5:30. Νέα Οδύσσεια θα περάσουμε μέχρι την άφιξη στο σπίτι. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:18 Ο Guest 881237: #311 30-12-24 15:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αν πάτε κάπου με παρέα ώστε να διασκεδάσετε, τότε η καλύτερη δυνατή λύση είναι η μετακίνηση με ταξί, δεδομένου ότι θα έχετε καταναλώσει αλκοόλ. Click για ανάπτυξη... Κ με ταξί φοβούνται Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:38 Ο Jack of Spades: #312 30-12-24 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά, στο "πότε θα παντρευτείς" η απάντηση έπρεπε να ναι "εσυ πότε θα πεθάνεις θείε;". Δεν αστειεύομαι με αυτά. Click για ανάπτυξη... Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.532 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:39 Η Himela έγραψε: #313 30-12-24 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: να πηγαίνεις στο τραπέζι και να ανέχεσαι τη κάθε θεία να σου λέει αν πάχυνες ή πότε θα παντρευτείς ή πότε θα κάνεις παιδιά; Click για ανάπτυξη... Πάντα επίκαιρο... Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:42 Ο Jack of Spades: #314 30-12-24 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντα επίκαιρο... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μετά από χρόνια με είδε παλιός μου συμμαθητής και χωρίς πολλά πολλά άρχισε να θυμάται και να μιλάει για σκηνικά που συνέβησαν πριν 20 χρόνια...χίλιες φορές να με ρώταγε αν παντρεύτηκα αν έκανα παιδιά κ.λπ. παρά αυτό το fucked up κι άβολο σκηνικό! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:01 Ο Valder έγραψε: #315 30-12-24 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς παιχτούρα μου; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:10 Ο Guest 881237: #316 30-12-24 16:10 Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.206 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:16 Η Grand Duchess: #317 30-12-24 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Οπωσδήποτε φαρίνα για κέικ Σοφάκι! Θα σου βγει τελεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο giannhs2001: #318 30-12-24 16:40 23 έφτασα αλλά αυτές τις οικογενειακές μαζώξεις στις γιορτές τις θεωρώ αναντικατάστατες. Αύριο φεύγω Κατερίνη για αλλαγή χρόνου με το σόι και δεν μπορώ να περιμένω. Μετά εννοείται θα έχει βόλτα και με φίλους/ες. Στο μόνο που συμφωνώ είναι ενάντια στο πιεστικό "δεν θα παντρευτείς" και τέτοια. Κάτσε απόλαυσε την οικογενειακή στιγμή χωρίς να φέρεις κάποιον σε δύσκολη θέση. Εγώ προσωπικά θεωρώ τον θεσμό της οικογένειας ο,τι καλλίτερο αλλά καταλαβαίνω όσους δεν το θεωρούν και είναι σεβαστό. Η ζωή είναι οι επιλογές μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:43 Ο Valder έγραψε: #319 30-12-24 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:54 Ο Guest 881237: #320 30-12-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα , πεντανόστιμη ήταν απλώς "έκατσε" Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal giorgos5002 Fernando_A Paragontas7000 fmarulezkd charmander taketrance Ωρορα bibliofagos Kate1914 Sosstoss chester20080 American Economist Μήτσος10 GeorgePap2003 giannhs2001 rafaela11 Ilma Memetchi Εριφύλη Unboxholics Jack of Spades thenutritionist A350 p.theofanis Μαυρίκιος Wonderkid teacher_40 Libertus synthnightingale jellojina iew aggelos_95 Totreno Αντικειμενικός fourkaki johnsala vasilis123321 Giorgkalo msk AggelikiGr J.Cameron Advocatus diaboli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: τη κάθε θεία να σου λέει αν πάχυνες ή πότε θα παντρευτείς ή πότε θα κάνεις παιδιά; Καλύτερα σπίτι με κανένα σουβλάκι στο χέρι. Click για ανάπτυξη... Ααα σε κάτι τέτοια χρειάζεται ευθεία απάντηση : η Χ συγγενής ( συνήθως χωρίς τρόπους και τακτ) " Πάχυνες βρε " εσυ " Ααχχ καλή μου ο χρόνος που πέρασε άφησε ανεξίτηλα σημάδια στο προσωπο σου.. Σα να βαθαιναν οι ρυτίδες.. Αλλά είπα να μην το κάνω θέμα " Εγώ μια φορά σε αδιάκριτο θείο μια χαρά το είπα. Δεν ανέφερε ξανά το θέμα. Σε ερωτήσεις τύπου, " Αντε δε θα ξαναφτιάξεις τη ζωή σου ;" Θα σας ειδοποιήσουμε αν και όταν
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2024 στις 19:43 Ο Valder έγραψε: #303 29-12-24 19:43 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ααα σε κάτι τέτοια χρειάζεται ευθεία απάντηση : η Χ συγγενής ( συνήθως χωρίς τρόπους και τακτ) " Πάχυνες βρε " εσυ " Ααχχ καλή μου ο χρόνος που πέρασε άφησε ανεξίτηλα σημάδια στο προσωπο σου.. Σα να βαθαιναν οι ρυτίδες.. Αλλά είπα να μην το κάνω θέμα " Εγώ μια φορά σε αδιάκριτο θείο μια χαρά το είπα. Δεν ανέφερε ξανά το θέμα. Σε ερωτήσεις τύπου, " Αντε δε θα ξαναφτιάξεις τη ζωή σου ;" Θα σας ειδοποιήσουμε αν και όταν Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά, στο "πότε θα παντρευτείς" η απάντηση έπρεπε να ναι "εσυ πότε θα πεθάνεις θείε;". Κόντεψα πριν ενα μηνα να σπάσω τραπέζι γιατι γύριζαν και έλεγαν τετοιες μαλακίες και χοντρύτερες, και φάγανε τόσους Χριστούς μαζεμένους όσο ποτέ άλλοτε. Δεν αστειεύομαι με αυτά. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Δεκεμβρίου 2024 στις 20:13 Ο Guest 881237: #304 29-12-24 20:13 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μη ζυγίζεσαι καλέ, να, η λύση. Μετά το τεβεγιόν, φάε 10 μέρες λιγότερο, δίχως γλυκά και ξαναζυγίσου στις 10 του μήνα. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο .. τα θέλω και τα παθαίνω Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:18 Ο Paragontas7000: #305 30-12-24 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κόντεψα πριν ενα μηνα να σπάσω τραπέζι γιατι γύριζαν και έλεγαν τετοιες μαλακίες και χοντρύτερες, και φάγανε τόσους Χριστούς μαζεμένους όσο ποτέ άλλοτε. Click για ανάπτυξη... To βουλωσαν τουλαχιστον? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:31 Ο Valder έγραψε: #306 30-12-24 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: To βουλωσαν τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Έτρεμαν τα χέρια τους από την ένταση της "συζήτησης" μετά (μαλλον αδρεναλίνη ή πίεση δεν ξερω). Και τις επόμενες φορές που ιδωθήκαμε, γατούλες. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:37 Ο Guest 881237: #307 30-12-24 14:37 Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς? Το συζητήσα με κάποια άτομα και λένε ότι αυτες τις "νύχτες" προτιμούν να μείνουν μέσα κ να μην βγουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει ατύχημα λόγω του ότι πολλοί πίνουν τότε . Όχι μόνο φοβούνται να οδηγήσουν αλλά ακόμα και με τα μέσα ή και να πάρουν ένα ταξί ... Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα λόγω εορτών ίσως είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά ας πούμε ότι από το 50 πάει στο 70 , όχι ότι τις άλλες μέρες είναι 0 και τις γιορτές πάει στο 100 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.125 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:42 Ο American Economist: #308 30-12-24 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς? Το συζητήσα με κάποια άτομα και λένε ότι αυτες τις "νύχτες" προτιμούν να μείνουν μέσα κ να μην βγουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει ατύχημα λόγω του ότι πολλοί πίνουν τότε . Όχι μόνο φοβούνται να οδηγήσουν αλλά ακόμα και με τα μέσα ή και να πάρουν ένα ταξί ... Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα λόγω εορτών ίσως είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά ας πούμε ότι από το 50 πάει στο 70 , όχι ότι τις άλλες μέρες είναι 0 και τις γιορτές πάει στο 100 Click για ανάπτυξη... Αν πάτε κάπου με παρέα ώστε να διασκεδάσετε, τότε η καλύτερη δυνατή λύση είναι η μετακίνηση με ταξί, δεδομένου ότι θα έχετε καταναλώσει αλκοόλ. Γενικά όμως δεν ξέρω αν τα ατυχήματα αυξάνονται με γεωμετρικό ρυθμό το βράδυ της πρωτοχρονιάς, τόσο πολύ που είναι επικίνδυνο να κυκλοφορείς το βράδυ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:50 Ο Paragontas7000: #309 30-12-24 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς? Το συζητήσα με κάποια άτομα και λένε ότι αυτες τις "νύχτες" προτιμούν να μείνουν μέσα κ να μην βγουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει ατύχημα λόγω του ότι πολλοί πίνουν τότε . Όχι μόνο φοβούνται να οδηγήσουν αλλά ακόμα και με τα μέσα ή και να πάρουν ένα ταξί ... Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα λόγω εορτών ίσως είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά ας πούμε ότι από το 50 πάει στο 70 , όχι ότι τις άλλες μέρες είναι 0 και τις γιορτές πάει στο 100 Click για ανάπτυξη... Oτι χειροτερο. Πρωτοχρονια βγαινει ολη η πλεμπα , ολα τα μαγαζια ειναι πιτα και απαιτουν συνθως και πανακριβη εισοδο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:04 Ο giannhs2001: #310 30-12-24 15:04 Δες εδώ τι καψώνι τρώω τέτοια μέρα. Με εχωσαν 5 ώρες σκοπιά κεντρική πύλη το πρωί. Τώρα φύγαμε και δεν έχει εισιτήρια με το 3:30, έχει με το 5:30. Νέα Οδύσσεια θα περάσουμε μέχρι την άφιξη στο σπίτι. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:18 Ο Guest 881237: #311 30-12-24 15:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αν πάτε κάπου με παρέα ώστε να διασκεδάσετε, τότε η καλύτερη δυνατή λύση είναι η μετακίνηση με ταξί, δεδομένου ότι θα έχετε καταναλώσει αλκοόλ. Click για ανάπτυξη... Κ με ταξί φοβούνται Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:38 Ο Jack of Spades: #312 30-12-24 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά, στο "πότε θα παντρευτείς" η απάντηση έπρεπε να ναι "εσυ πότε θα πεθάνεις θείε;". Δεν αστειεύομαι με αυτά. Click για ανάπτυξη... Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.532 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:39 Η Himela έγραψε: #313 30-12-24 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: να πηγαίνεις στο τραπέζι και να ανέχεσαι τη κάθε θεία να σου λέει αν πάχυνες ή πότε θα παντρευτείς ή πότε θα κάνεις παιδιά; Click για ανάπτυξη... Πάντα επίκαιρο... Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:42 Ο Jack of Spades: #314 30-12-24 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντα επίκαιρο... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μετά από χρόνια με είδε παλιός μου συμμαθητής και χωρίς πολλά πολλά άρχισε να θυμάται και να μιλάει για σκηνικά που συνέβησαν πριν 20 χρόνια...χίλιες φορές να με ρώταγε αν παντρεύτηκα αν έκανα παιδιά κ.λπ. παρά αυτό το fucked up κι άβολο σκηνικό! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:01 Ο Valder έγραψε: #315 30-12-24 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς παιχτούρα μου; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:10 Ο Guest 881237: #316 30-12-24 16:10 Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.206 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:16 Η Grand Duchess: #317 30-12-24 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Οπωσδήποτε φαρίνα για κέικ Σοφάκι! Θα σου βγει τελεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο giannhs2001: #318 30-12-24 16:40 23 έφτασα αλλά αυτές τις οικογενειακές μαζώξεις στις γιορτές τις θεωρώ αναντικατάστατες. Αύριο φεύγω Κατερίνη για αλλαγή χρόνου με το σόι και δεν μπορώ να περιμένω. Μετά εννοείται θα έχει βόλτα και με φίλους/ες. Στο μόνο που συμφωνώ είναι ενάντια στο πιεστικό "δεν θα παντρευτείς" και τέτοια. Κάτσε απόλαυσε την οικογενειακή στιγμή χωρίς να φέρεις κάποιον σε δύσκολη θέση. Εγώ προσωπικά θεωρώ τον θεσμό της οικογένειας ο,τι καλλίτερο αλλά καταλαβαίνω όσους δεν το θεωρούν και είναι σεβαστό. Η ζωή είναι οι επιλογές μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:43 Ο Valder έγραψε: #319 30-12-24 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:54 Ο Guest 881237: #320 30-12-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα , πεντανόστιμη ήταν απλώς "έκατσε" Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal giorgos5002 Fernando_A Paragontas7000 fmarulezkd charmander taketrance Ωρορα bibliofagos Kate1914 Sosstoss chester20080 American Economist Μήτσος10 GeorgePap2003 giannhs2001 rafaela11 Ilma Memetchi Εριφύλη Unboxholics Jack of Spades thenutritionist A350 p.theofanis Μαυρίκιος Wonderkid teacher_40 Libertus synthnightingale jellojina iew aggelos_95 Totreno Αντικειμενικός fourkaki johnsala vasilis123321 Giorgkalo msk AggelikiGr J.Cameron Advocatus diaboli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ααα σε κάτι τέτοια χρειάζεται ευθεία απάντηση : η Χ συγγενής ( συνήθως χωρίς τρόπους και τακτ) " Πάχυνες βρε " εσυ " Ααχχ καλή μου ο χρόνος που πέρασε άφησε ανεξίτηλα σημάδια στο προσωπο σου.. Σα να βαθαιναν οι ρυτίδες.. Αλλά είπα να μην το κάνω θέμα " Εγώ μια φορά σε αδιάκριτο θείο μια χαρά το είπα. Δεν ανέφερε ξανά το θέμα. Σε ερωτήσεις τύπου, " Αντε δε θα ξαναφτιάξεις τη ζωή σου ;" Θα σας ειδοποιήσουμε αν και όταν Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά, στο "πότε θα παντρευτείς" η απάντηση έπρεπε να ναι "εσυ πότε θα πεθάνεις θείε;". Κόντεψα πριν ενα μηνα να σπάσω τραπέζι γιατι γύριζαν και έλεγαν τετοιες μαλακίες και χοντρύτερες, και φάγανε τόσους Χριστούς μαζεμένους όσο ποτέ άλλοτε. Δεν αστειεύομαι με αυτά.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Δεκεμβρίου 2024 στις 20:13 Ο Guest 881237: #304 29-12-24 20:13 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μη ζυγίζεσαι καλέ, να, η λύση. Μετά το τεβεγιόν, φάε 10 μέρες λιγότερο, δίχως γλυκά και ξαναζυγίσου στις 10 του μήνα. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο .. τα θέλω και τα παθαίνω Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:18 Ο Paragontas7000: #305 30-12-24 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κόντεψα πριν ενα μηνα να σπάσω τραπέζι γιατι γύριζαν και έλεγαν τετοιες μαλακίες και χοντρύτερες, και φάγανε τόσους Χριστούς μαζεμένους όσο ποτέ άλλοτε. Click για ανάπτυξη... To βουλωσαν τουλαχιστον? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:31 Ο Valder έγραψε: #306 30-12-24 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: To βουλωσαν τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Έτρεμαν τα χέρια τους από την ένταση της "συζήτησης" μετά (μαλλον αδρεναλίνη ή πίεση δεν ξερω). Και τις επόμενες φορές που ιδωθήκαμε, γατούλες. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:37 Ο Guest 881237: #307 30-12-24 14:37 Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς? Το συζητήσα με κάποια άτομα και λένε ότι αυτες τις "νύχτες" προτιμούν να μείνουν μέσα κ να μην βγουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει ατύχημα λόγω του ότι πολλοί πίνουν τότε . Όχι μόνο φοβούνται να οδηγήσουν αλλά ακόμα και με τα μέσα ή και να πάρουν ένα ταξί ... Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα λόγω εορτών ίσως είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά ας πούμε ότι από το 50 πάει στο 70 , όχι ότι τις άλλες μέρες είναι 0 και τις γιορτές πάει στο 100 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.125 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:42 Ο American Economist: #308 30-12-24 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς? Το συζητήσα με κάποια άτομα και λένε ότι αυτες τις "νύχτες" προτιμούν να μείνουν μέσα κ να μην βγουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει ατύχημα λόγω του ότι πολλοί πίνουν τότε . Όχι μόνο φοβούνται να οδηγήσουν αλλά ακόμα και με τα μέσα ή και να πάρουν ένα ταξί ... Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα λόγω εορτών ίσως είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά ας πούμε ότι από το 50 πάει στο 70 , όχι ότι τις άλλες μέρες είναι 0 και τις γιορτές πάει στο 100 Click για ανάπτυξη... Αν πάτε κάπου με παρέα ώστε να διασκεδάσετε, τότε η καλύτερη δυνατή λύση είναι η μετακίνηση με ταξί, δεδομένου ότι θα έχετε καταναλώσει αλκοόλ. Γενικά όμως δεν ξέρω αν τα ατυχήματα αυξάνονται με γεωμετρικό ρυθμό το βράδυ της πρωτοχρονιάς, τόσο πολύ που είναι επικίνδυνο να κυκλοφορείς το βράδυ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:50 Ο Paragontas7000: #309 30-12-24 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς? Το συζητήσα με κάποια άτομα και λένε ότι αυτες τις "νύχτες" προτιμούν να μείνουν μέσα κ να μην βγουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει ατύχημα λόγω του ότι πολλοί πίνουν τότε . Όχι μόνο φοβούνται να οδηγήσουν αλλά ακόμα και με τα μέσα ή και να πάρουν ένα ταξί ... Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα λόγω εορτών ίσως είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά ας πούμε ότι από το 50 πάει στο 70 , όχι ότι τις άλλες μέρες είναι 0 και τις γιορτές πάει στο 100 Click για ανάπτυξη... Oτι χειροτερο. Πρωτοχρονια βγαινει ολη η πλεμπα , ολα τα μαγαζια ειναι πιτα και απαιτουν συνθως και πανακριβη εισοδο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:04 Ο giannhs2001: #310 30-12-24 15:04 Δες εδώ τι καψώνι τρώω τέτοια μέρα. Με εχωσαν 5 ώρες σκοπιά κεντρική πύλη το πρωί. Τώρα φύγαμε και δεν έχει εισιτήρια με το 3:30, έχει με το 5:30. Νέα Οδύσσεια θα περάσουμε μέχρι την άφιξη στο σπίτι. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:18 Ο Guest 881237: #311 30-12-24 15:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αν πάτε κάπου με παρέα ώστε να διασκεδάσετε, τότε η καλύτερη δυνατή λύση είναι η μετακίνηση με ταξί, δεδομένου ότι θα έχετε καταναλώσει αλκοόλ. Click για ανάπτυξη... Κ με ταξί φοβούνται Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:38 Ο Jack of Spades: #312 30-12-24 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά, στο "πότε θα παντρευτείς" η απάντηση έπρεπε να ναι "εσυ πότε θα πεθάνεις θείε;". Δεν αστειεύομαι με αυτά. Click για ανάπτυξη... Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.532 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:39 Η Himela έγραψε: #313 30-12-24 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: να πηγαίνεις στο τραπέζι και να ανέχεσαι τη κάθε θεία να σου λέει αν πάχυνες ή πότε θα παντρευτείς ή πότε θα κάνεις παιδιά; Click για ανάπτυξη... Πάντα επίκαιρο... Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:42 Ο Jack of Spades: #314 30-12-24 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντα επίκαιρο... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μετά από χρόνια με είδε παλιός μου συμμαθητής και χωρίς πολλά πολλά άρχισε να θυμάται και να μιλάει για σκηνικά που συνέβησαν πριν 20 χρόνια...χίλιες φορές να με ρώταγε αν παντρεύτηκα αν έκανα παιδιά κ.λπ. παρά αυτό το fucked up κι άβολο σκηνικό! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:01 Ο Valder έγραψε: #315 30-12-24 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς παιχτούρα μου; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:10 Ο Guest 881237: #316 30-12-24 16:10 Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.206 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:16 Η Grand Duchess: #317 30-12-24 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Οπωσδήποτε φαρίνα για κέικ Σοφάκι! Θα σου βγει τελεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο giannhs2001: #318 30-12-24 16:40 23 έφτασα αλλά αυτές τις οικογενειακές μαζώξεις στις γιορτές τις θεωρώ αναντικατάστατες. Αύριο φεύγω Κατερίνη για αλλαγή χρόνου με το σόι και δεν μπορώ να περιμένω. Μετά εννοείται θα έχει βόλτα και με φίλους/ες. Στο μόνο που συμφωνώ είναι ενάντια στο πιεστικό "δεν θα παντρευτείς" και τέτοια. Κάτσε απόλαυσε την οικογενειακή στιγμή χωρίς να φέρεις κάποιον σε δύσκολη θέση. Εγώ προσωπικά θεωρώ τον θεσμό της οικογένειας ο,τι καλλίτερο αλλά καταλαβαίνω όσους δεν το θεωρούν και είναι σεβαστό. Η ζωή είναι οι επιλογές μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:43 Ο Valder έγραψε: #319 30-12-24 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:54 Ο Guest 881237: #320 30-12-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα , πεντανόστιμη ήταν απλώς "έκατσε" Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal giorgos5002 Fernando_A Paragontas7000 fmarulezkd charmander taketrance Ωρορα bibliofagos Kate1914 Sosstoss chester20080 American Economist Μήτσος10 GeorgePap2003 giannhs2001 rafaela11 Ilma Memetchi Εριφύλη Unboxholics Jack of Spades thenutritionist A350 p.theofanis Μαυρίκιος Wonderkid teacher_40 Libertus synthnightingale jellojina iew aggelos_95 Totreno Αντικειμενικός fourkaki johnsala vasilis123321 Giorgkalo msk AggelikiGr J.Cameron Advocatus diaboli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μη ζυγίζεσαι καλέ, να, η λύση. Μετά το τεβεγιόν, φάε 10 μέρες λιγότερο, δίχως γλυκά και ξαναζυγίσου στις 10 του μήνα. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο .. τα θέλω και τα παθαίνω
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:18 Ο Paragontas7000: #305 30-12-24 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κόντεψα πριν ενα μηνα να σπάσω τραπέζι γιατι γύριζαν και έλεγαν τετοιες μαλακίες και χοντρύτερες, και φάγανε τόσους Χριστούς μαζεμένους όσο ποτέ άλλοτε. Click για ανάπτυξη... To βουλωσαν τουλαχιστον? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:31 Ο Valder έγραψε: #306 30-12-24 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: To βουλωσαν τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Έτρεμαν τα χέρια τους από την ένταση της "συζήτησης" μετά (μαλλον αδρεναλίνη ή πίεση δεν ξερω). Και τις επόμενες φορές που ιδωθήκαμε, γατούλες. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:37 Ο Guest 881237: #307 30-12-24 14:37 Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς? Το συζητήσα με κάποια άτομα και λένε ότι αυτες τις "νύχτες" προτιμούν να μείνουν μέσα κ να μην βγουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει ατύχημα λόγω του ότι πολλοί πίνουν τότε . Όχι μόνο φοβούνται να οδηγήσουν αλλά ακόμα και με τα μέσα ή και να πάρουν ένα ταξί ... Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα λόγω εορτών ίσως είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά ας πούμε ότι από το 50 πάει στο 70 , όχι ότι τις άλλες μέρες είναι 0 και τις γιορτές πάει στο 100 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.125 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:42 Ο American Economist: #308 30-12-24 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς? Το συζητήσα με κάποια άτομα και λένε ότι αυτες τις "νύχτες" προτιμούν να μείνουν μέσα κ να μην βγουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει ατύχημα λόγω του ότι πολλοί πίνουν τότε . Όχι μόνο φοβούνται να οδηγήσουν αλλά ακόμα και με τα μέσα ή και να πάρουν ένα ταξί ... Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα λόγω εορτών ίσως είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά ας πούμε ότι από το 50 πάει στο 70 , όχι ότι τις άλλες μέρες είναι 0 και τις γιορτές πάει στο 100 Click για ανάπτυξη... Αν πάτε κάπου με παρέα ώστε να διασκεδάσετε, τότε η καλύτερη δυνατή λύση είναι η μετακίνηση με ταξί, δεδομένου ότι θα έχετε καταναλώσει αλκοόλ. Γενικά όμως δεν ξέρω αν τα ατυχήματα αυξάνονται με γεωμετρικό ρυθμό το βράδυ της πρωτοχρονιάς, τόσο πολύ που είναι επικίνδυνο να κυκλοφορείς το βράδυ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:50 Ο Paragontas7000: #309 30-12-24 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς? Το συζητήσα με κάποια άτομα και λένε ότι αυτες τις "νύχτες" προτιμούν να μείνουν μέσα κ να μην βγουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει ατύχημα λόγω του ότι πολλοί πίνουν τότε . Όχι μόνο φοβούνται να οδηγήσουν αλλά ακόμα και με τα μέσα ή και να πάρουν ένα ταξί ... Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα λόγω εορτών ίσως είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά ας πούμε ότι από το 50 πάει στο 70 , όχι ότι τις άλλες μέρες είναι 0 και τις γιορτές πάει στο 100 Click για ανάπτυξη... Oτι χειροτερο. Πρωτοχρονια βγαινει ολη η πλεμπα , ολα τα μαγαζια ειναι πιτα και απαιτουν συνθως και πανακριβη εισοδο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:04 Ο giannhs2001: #310 30-12-24 15:04 Δες εδώ τι καψώνι τρώω τέτοια μέρα. Με εχωσαν 5 ώρες σκοπιά κεντρική πύλη το πρωί. Τώρα φύγαμε και δεν έχει εισιτήρια με το 3:30, έχει με το 5:30. Νέα Οδύσσεια θα περάσουμε μέχρι την άφιξη στο σπίτι. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:18 Ο Guest 881237: #311 30-12-24 15:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αν πάτε κάπου με παρέα ώστε να διασκεδάσετε, τότε η καλύτερη δυνατή λύση είναι η μετακίνηση με ταξί, δεδομένου ότι θα έχετε καταναλώσει αλκοόλ. Click για ανάπτυξη... Κ με ταξί φοβούνται Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:38 Ο Jack of Spades: #312 30-12-24 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά, στο "πότε θα παντρευτείς" η απάντηση έπρεπε να ναι "εσυ πότε θα πεθάνεις θείε;". Δεν αστειεύομαι με αυτά. Click για ανάπτυξη... Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.532 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:39 Η Himela έγραψε: #313 30-12-24 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: να πηγαίνεις στο τραπέζι και να ανέχεσαι τη κάθε θεία να σου λέει αν πάχυνες ή πότε θα παντρευτείς ή πότε θα κάνεις παιδιά; Click για ανάπτυξη... Πάντα επίκαιρο... Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:42 Ο Jack of Spades: #314 30-12-24 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντα επίκαιρο... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μετά από χρόνια με είδε παλιός μου συμμαθητής και χωρίς πολλά πολλά άρχισε να θυμάται και να μιλάει για σκηνικά που συνέβησαν πριν 20 χρόνια...χίλιες φορές να με ρώταγε αν παντρεύτηκα αν έκανα παιδιά κ.λπ. παρά αυτό το fucked up κι άβολο σκηνικό! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:01 Ο Valder έγραψε: #315 30-12-24 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς παιχτούρα μου; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:10 Ο Guest 881237: #316 30-12-24 16:10 Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.206 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:16 Η Grand Duchess: #317 30-12-24 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Οπωσδήποτε φαρίνα για κέικ Σοφάκι! Θα σου βγει τελεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο giannhs2001: #318 30-12-24 16:40 23 έφτασα αλλά αυτές τις οικογενειακές μαζώξεις στις γιορτές τις θεωρώ αναντικατάστατες. Αύριο φεύγω Κατερίνη για αλλαγή χρόνου με το σόι και δεν μπορώ να περιμένω. Μετά εννοείται θα έχει βόλτα και με φίλους/ες. Στο μόνο που συμφωνώ είναι ενάντια στο πιεστικό "δεν θα παντρευτείς" και τέτοια. Κάτσε απόλαυσε την οικογενειακή στιγμή χωρίς να φέρεις κάποιον σε δύσκολη θέση. Εγώ προσωπικά θεωρώ τον θεσμό της οικογένειας ο,τι καλλίτερο αλλά καταλαβαίνω όσους δεν το θεωρούν και είναι σεβαστό. Η ζωή είναι οι επιλογές μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:43 Ο Valder έγραψε: #319 30-12-24 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:54 Ο Guest 881237: #320 30-12-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα , πεντανόστιμη ήταν απλώς "έκατσε" Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal giorgos5002 Fernando_A Paragontas7000 fmarulezkd charmander taketrance Ωρορα bibliofagos Kate1914 Sosstoss chester20080 American Economist Μήτσος10 GeorgePap2003 giannhs2001 rafaela11 Ilma Memetchi Εριφύλη Unboxholics Jack of Spades thenutritionist A350 p.theofanis Μαυρίκιος Wonderkid teacher_40 Libertus synthnightingale jellojina iew aggelos_95 Totreno Αντικειμενικός fourkaki johnsala vasilis123321 Giorgkalo msk AggelikiGr J.Cameron Advocatus diaboli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κόντεψα πριν ενα μηνα να σπάσω τραπέζι γιατι γύριζαν και έλεγαν τετοιες μαλακίες και χοντρύτερες, και φάγανε τόσους Χριστούς μαζεμένους όσο ποτέ άλλοτε. Click για ανάπτυξη... To βουλωσαν τουλαχιστον?
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:31 Ο Valder έγραψε: #306 30-12-24 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: To βουλωσαν τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Έτρεμαν τα χέρια τους από την ένταση της "συζήτησης" μετά (μαλλον αδρεναλίνη ή πίεση δεν ξερω). Και τις επόμενες φορές που ιδωθήκαμε, γατούλες. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:37 Ο Guest 881237: #307 30-12-24 14:37 Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς? Το συζητήσα με κάποια άτομα και λένε ότι αυτες τις "νύχτες" προτιμούν να μείνουν μέσα κ να μην βγουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει ατύχημα λόγω του ότι πολλοί πίνουν τότε . Όχι μόνο φοβούνται να οδηγήσουν αλλά ακόμα και με τα μέσα ή και να πάρουν ένα ταξί ... Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα λόγω εορτών ίσως είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά ας πούμε ότι από το 50 πάει στο 70 , όχι ότι τις άλλες μέρες είναι 0 και τις γιορτές πάει στο 100 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.125 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:42 Ο American Economist: #308 30-12-24 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς? Το συζητήσα με κάποια άτομα και λένε ότι αυτες τις "νύχτες" προτιμούν να μείνουν μέσα κ να μην βγουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει ατύχημα λόγω του ότι πολλοί πίνουν τότε . Όχι μόνο φοβούνται να οδηγήσουν αλλά ακόμα και με τα μέσα ή και να πάρουν ένα ταξί ... Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα λόγω εορτών ίσως είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά ας πούμε ότι από το 50 πάει στο 70 , όχι ότι τις άλλες μέρες είναι 0 και τις γιορτές πάει στο 100 Click για ανάπτυξη... Αν πάτε κάπου με παρέα ώστε να διασκεδάσετε, τότε η καλύτερη δυνατή λύση είναι η μετακίνηση με ταξί, δεδομένου ότι θα έχετε καταναλώσει αλκοόλ. Γενικά όμως δεν ξέρω αν τα ατυχήματα αυξάνονται με γεωμετρικό ρυθμό το βράδυ της πρωτοχρονιάς, τόσο πολύ που είναι επικίνδυνο να κυκλοφορείς το βράδυ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:50 Ο Paragontas7000: #309 30-12-24 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς? Το συζητήσα με κάποια άτομα και λένε ότι αυτες τις "νύχτες" προτιμούν να μείνουν μέσα κ να μην βγουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει ατύχημα λόγω του ότι πολλοί πίνουν τότε . Όχι μόνο φοβούνται να οδηγήσουν αλλά ακόμα και με τα μέσα ή και να πάρουν ένα ταξί ... Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα λόγω εορτών ίσως είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά ας πούμε ότι από το 50 πάει στο 70 , όχι ότι τις άλλες μέρες είναι 0 και τις γιορτές πάει στο 100 Click για ανάπτυξη... Oτι χειροτερο. Πρωτοχρονια βγαινει ολη η πλεμπα , ολα τα μαγαζια ειναι πιτα και απαιτουν συνθως και πανακριβη εισοδο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:04 Ο giannhs2001: #310 30-12-24 15:04 Δες εδώ τι καψώνι τρώω τέτοια μέρα. Με εχωσαν 5 ώρες σκοπιά κεντρική πύλη το πρωί. Τώρα φύγαμε και δεν έχει εισιτήρια με το 3:30, έχει με το 5:30. Νέα Οδύσσεια θα περάσουμε μέχρι την άφιξη στο σπίτι. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:18 Ο Guest 881237: #311 30-12-24 15:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αν πάτε κάπου με παρέα ώστε να διασκεδάσετε, τότε η καλύτερη δυνατή λύση είναι η μετακίνηση με ταξί, δεδομένου ότι θα έχετε καταναλώσει αλκοόλ. Click για ανάπτυξη... Κ με ταξί φοβούνται Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:38 Ο Jack of Spades: #312 30-12-24 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά, στο "πότε θα παντρευτείς" η απάντηση έπρεπε να ναι "εσυ πότε θα πεθάνεις θείε;". Δεν αστειεύομαι με αυτά. Click για ανάπτυξη... Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.532 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:39 Η Himela έγραψε: #313 30-12-24 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: να πηγαίνεις στο τραπέζι και να ανέχεσαι τη κάθε θεία να σου λέει αν πάχυνες ή πότε θα παντρευτείς ή πότε θα κάνεις παιδιά; Click για ανάπτυξη... Πάντα επίκαιρο... Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:42 Ο Jack of Spades: #314 30-12-24 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντα επίκαιρο... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μετά από χρόνια με είδε παλιός μου συμμαθητής και χωρίς πολλά πολλά άρχισε να θυμάται και να μιλάει για σκηνικά που συνέβησαν πριν 20 χρόνια...χίλιες φορές να με ρώταγε αν παντρεύτηκα αν έκανα παιδιά κ.λπ. παρά αυτό το fucked up κι άβολο σκηνικό! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:01 Ο Valder έγραψε: #315 30-12-24 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς παιχτούρα μου; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:10 Ο Guest 881237: #316 30-12-24 16:10 Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.206 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:16 Η Grand Duchess: #317 30-12-24 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Οπωσδήποτε φαρίνα για κέικ Σοφάκι! Θα σου βγει τελεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο giannhs2001: #318 30-12-24 16:40 23 έφτασα αλλά αυτές τις οικογενειακές μαζώξεις στις γιορτές τις θεωρώ αναντικατάστατες. Αύριο φεύγω Κατερίνη για αλλαγή χρόνου με το σόι και δεν μπορώ να περιμένω. Μετά εννοείται θα έχει βόλτα και με φίλους/ες. Στο μόνο που συμφωνώ είναι ενάντια στο πιεστικό "δεν θα παντρευτείς" και τέτοια. Κάτσε απόλαυσε την οικογενειακή στιγμή χωρίς να φέρεις κάποιον σε δύσκολη θέση. Εγώ προσωπικά θεωρώ τον θεσμό της οικογένειας ο,τι καλλίτερο αλλά καταλαβαίνω όσους δεν το θεωρούν και είναι σεβαστό. Η ζωή είναι οι επιλογές μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:43 Ο Valder έγραψε: #319 30-12-24 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:54 Ο Guest 881237: #320 30-12-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα , πεντανόστιμη ήταν απλώς "έκατσε" Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal giorgos5002 Fernando_A Paragontas7000 fmarulezkd charmander taketrance Ωρορα bibliofagos Kate1914 Sosstoss chester20080 American Economist Μήτσος10 GeorgePap2003 giannhs2001 rafaela11 Ilma Memetchi Εριφύλη Unboxholics Jack of Spades thenutritionist A350 p.theofanis Μαυρίκιος Wonderkid teacher_40 Libertus synthnightingale jellojina iew aggelos_95 Totreno Αντικειμενικός fourkaki johnsala vasilis123321 Giorgkalo msk AggelikiGr J.Cameron Advocatus diaboli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: To βουλωσαν τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Έτρεμαν τα χέρια τους από την ένταση της "συζήτησης" μετά (μαλλον αδρεναλίνη ή πίεση δεν ξερω). Και τις επόμενες φορές που ιδωθήκαμε, γατούλες.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:37 Ο Guest 881237: #307 30-12-24 14:37 Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς? Το συζητήσα με κάποια άτομα και λένε ότι αυτες τις "νύχτες" προτιμούν να μείνουν μέσα κ να μην βγουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει ατύχημα λόγω του ότι πολλοί πίνουν τότε . Όχι μόνο φοβούνται να οδηγήσουν αλλά ακόμα και με τα μέσα ή και να πάρουν ένα ταξί ... Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα λόγω εορτών ίσως είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά ας πούμε ότι από το 50 πάει στο 70 , όχι ότι τις άλλες μέρες είναι 0 και τις γιορτές πάει στο 100 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.125 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:42 Ο American Economist: #308 30-12-24 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς? Το συζητήσα με κάποια άτομα και λένε ότι αυτες τις "νύχτες" προτιμούν να μείνουν μέσα κ να μην βγουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει ατύχημα λόγω του ότι πολλοί πίνουν τότε . Όχι μόνο φοβούνται να οδηγήσουν αλλά ακόμα και με τα μέσα ή και να πάρουν ένα ταξί ... Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα λόγω εορτών ίσως είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά ας πούμε ότι από το 50 πάει στο 70 , όχι ότι τις άλλες μέρες είναι 0 και τις γιορτές πάει στο 100 Click για ανάπτυξη... Αν πάτε κάπου με παρέα ώστε να διασκεδάσετε, τότε η καλύτερη δυνατή λύση είναι η μετακίνηση με ταξί, δεδομένου ότι θα έχετε καταναλώσει αλκοόλ. Γενικά όμως δεν ξέρω αν τα ατυχήματα αυξάνονται με γεωμετρικό ρυθμό το βράδυ της πρωτοχρονιάς, τόσο πολύ που είναι επικίνδυνο να κυκλοφορείς το βράδυ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:50 Ο Paragontas7000: #309 30-12-24 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς? Το συζητήσα με κάποια άτομα και λένε ότι αυτες τις "νύχτες" προτιμούν να μείνουν μέσα κ να μην βγουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει ατύχημα λόγω του ότι πολλοί πίνουν τότε . Όχι μόνο φοβούνται να οδηγήσουν αλλά ακόμα και με τα μέσα ή και να πάρουν ένα ταξί ... Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα λόγω εορτών ίσως είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά ας πούμε ότι από το 50 πάει στο 70 , όχι ότι τις άλλες μέρες είναι 0 και τις γιορτές πάει στο 100 Click για ανάπτυξη... Oτι χειροτερο. Πρωτοχρονια βγαινει ολη η πλεμπα , ολα τα μαγαζια ειναι πιτα και απαιτουν συνθως και πανακριβη εισοδο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:04 Ο giannhs2001: #310 30-12-24 15:04 Δες εδώ τι καψώνι τρώω τέτοια μέρα. Με εχωσαν 5 ώρες σκοπιά κεντρική πύλη το πρωί. Τώρα φύγαμε και δεν έχει εισιτήρια με το 3:30, έχει με το 5:30. Νέα Οδύσσεια θα περάσουμε μέχρι την άφιξη στο σπίτι. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:18 Ο Guest 881237: #311 30-12-24 15:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αν πάτε κάπου με παρέα ώστε να διασκεδάσετε, τότε η καλύτερη δυνατή λύση είναι η μετακίνηση με ταξί, δεδομένου ότι θα έχετε καταναλώσει αλκοόλ. Click για ανάπτυξη... Κ με ταξί φοβούνται Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:38 Ο Jack of Spades: #312 30-12-24 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά, στο "πότε θα παντρευτείς" η απάντηση έπρεπε να ναι "εσυ πότε θα πεθάνεις θείε;". Δεν αστειεύομαι με αυτά. Click για ανάπτυξη... Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.532 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:39 Η Himela έγραψε: #313 30-12-24 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: να πηγαίνεις στο τραπέζι και να ανέχεσαι τη κάθε θεία να σου λέει αν πάχυνες ή πότε θα παντρευτείς ή πότε θα κάνεις παιδιά; Click για ανάπτυξη... Πάντα επίκαιρο... Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:42 Ο Jack of Spades: #314 30-12-24 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντα επίκαιρο... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μετά από χρόνια με είδε παλιός μου συμμαθητής και χωρίς πολλά πολλά άρχισε να θυμάται και να μιλάει για σκηνικά που συνέβησαν πριν 20 χρόνια...χίλιες φορές να με ρώταγε αν παντρεύτηκα αν έκανα παιδιά κ.λπ. παρά αυτό το fucked up κι άβολο σκηνικό! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:01 Ο Valder έγραψε: #315 30-12-24 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς παιχτούρα μου; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:10 Ο Guest 881237: #316 30-12-24 16:10 Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.206 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:16 Η Grand Duchess: #317 30-12-24 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Οπωσδήποτε φαρίνα για κέικ Σοφάκι! Θα σου βγει τελεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο giannhs2001: #318 30-12-24 16:40 23 έφτασα αλλά αυτές τις οικογενειακές μαζώξεις στις γιορτές τις θεωρώ αναντικατάστατες. Αύριο φεύγω Κατερίνη για αλλαγή χρόνου με το σόι και δεν μπορώ να περιμένω. Μετά εννοείται θα έχει βόλτα και με φίλους/ες. Στο μόνο που συμφωνώ είναι ενάντια στο πιεστικό "δεν θα παντρευτείς" και τέτοια. Κάτσε απόλαυσε την οικογενειακή στιγμή χωρίς να φέρεις κάποιον σε δύσκολη θέση. Εγώ προσωπικά θεωρώ τον θεσμό της οικογένειας ο,τι καλλίτερο αλλά καταλαβαίνω όσους δεν το θεωρούν και είναι σεβαστό. Η ζωή είναι οι επιλογές μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:43 Ο Valder έγραψε: #319 30-12-24 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:54 Ο Guest 881237: #320 30-12-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα , πεντανόστιμη ήταν απλώς "έκατσε" Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal giorgos5002 Fernando_A Paragontas7000 fmarulezkd charmander taketrance Ωρορα bibliofagos Kate1914 Sosstoss chester20080 American Economist Μήτσος10 GeorgePap2003 giannhs2001 rafaela11 Ilma Memetchi Εριφύλη Unboxholics Jack of Spades thenutritionist A350 p.theofanis Μαυρίκιος Wonderkid teacher_40 Libertus synthnightingale jellojina iew aggelos_95 Totreno Αντικειμενικός fourkaki johnsala vasilis123321 Giorgkalo msk AggelikiGr J.Cameron Advocatus diaboli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς? Το συζητήσα με κάποια άτομα και λένε ότι αυτες τις "νύχτες" προτιμούν να μείνουν μέσα κ να μην βγουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει ατύχημα λόγω του ότι πολλοί πίνουν τότε . Όχι μόνο φοβούνται να οδηγήσουν αλλά ακόμα και με τα μέσα ή και να πάρουν ένα ταξί ... Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα λόγω εορτών ίσως είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά ας πούμε ότι από το 50 πάει στο 70 , όχι ότι τις άλλες μέρες είναι 0 και τις γιορτές πάει στο 100
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.125 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:42 Ο American Economist: #308 30-12-24 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς? Το συζητήσα με κάποια άτομα και λένε ότι αυτες τις "νύχτες" προτιμούν να μείνουν μέσα κ να μην βγουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει ατύχημα λόγω του ότι πολλοί πίνουν τότε . Όχι μόνο φοβούνται να οδηγήσουν αλλά ακόμα και με τα μέσα ή και να πάρουν ένα ταξί ... Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα λόγω εορτών ίσως είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά ας πούμε ότι από το 50 πάει στο 70 , όχι ότι τις άλλες μέρες είναι 0 και τις γιορτές πάει στο 100 Click για ανάπτυξη... Αν πάτε κάπου με παρέα ώστε να διασκεδάσετε, τότε η καλύτερη δυνατή λύση είναι η μετακίνηση με ταξί, δεδομένου ότι θα έχετε καταναλώσει αλκοόλ. Γενικά όμως δεν ξέρω αν τα ατυχήματα αυξάνονται με γεωμετρικό ρυθμό το βράδυ της πρωτοχρονιάς, τόσο πολύ που είναι επικίνδυνο να κυκλοφορείς το βράδυ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:50 Ο Paragontas7000: #309 30-12-24 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς? Το συζητήσα με κάποια άτομα και λένε ότι αυτες τις "νύχτες" προτιμούν να μείνουν μέσα κ να μην βγουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει ατύχημα λόγω του ότι πολλοί πίνουν τότε . Όχι μόνο φοβούνται να οδηγήσουν αλλά ακόμα και με τα μέσα ή και να πάρουν ένα ταξί ... Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα λόγω εορτών ίσως είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά ας πούμε ότι από το 50 πάει στο 70 , όχι ότι τις άλλες μέρες είναι 0 και τις γιορτές πάει στο 100 Click για ανάπτυξη... Oτι χειροτερο. Πρωτοχρονια βγαινει ολη η πλεμπα , ολα τα μαγαζια ειναι πιτα και απαιτουν συνθως και πανακριβη εισοδο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:04 Ο giannhs2001: #310 30-12-24 15:04 Δες εδώ τι καψώνι τρώω τέτοια μέρα. Με εχωσαν 5 ώρες σκοπιά κεντρική πύλη το πρωί. Τώρα φύγαμε και δεν έχει εισιτήρια με το 3:30, έχει με το 5:30. Νέα Οδύσσεια θα περάσουμε μέχρι την άφιξη στο σπίτι. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:18 Ο Guest 881237: #311 30-12-24 15:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αν πάτε κάπου με παρέα ώστε να διασκεδάσετε, τότε η καλύτερη δυνατή λύση είναι η μετακίνηση με ταξί, δεδομένου ότι θα έχετε καταναλώσει αλκοόλ. Click για ανάπτυξη... Κ με ταξί φοβούνται Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:38 Ο Jack of Spades: #312 30-12-24 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά, στο "πότε θα παντρευτείς" η απάντηση έπρεπε να ναι "εσυ πότε θα πεθάνεις θείε;". Δεν αστειεύομαι με αυτά. Click για ανάπτυξη... Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.532 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:39 Η Himela έγραψε: #313 30-12-24 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: να πηγαίνεις στο τραπέζι και να ανέχεσαι τη κάθε θεία να σου λέει αν πάχυνες ή πότε θα παντρευτείς ή πότε θα κάνεις παιδιά; Click για ανάπτυξη... Πάντα επίκαιρο... Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:42 Ο Jack of Spades: #314 30-12-24 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντα επίκαιρο... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μετά από χρόνια με είδε παλιός μου συμμαθητής και χωρίς πολλά πολλά άρχισε να θυμάται και να μιλάει για σκηνικά που συνέβησαν πριν 20 χρόνια...χίλιες φορές να με ρώταγε αν παντρεύτηκα αν έκανα παιδιά κ.λπ. παρά αυτό το fucked up κι άβολο σκηνικό! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:01 Ο Valder έγραψε: #315 30-12-24 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς παιχτούρα μου; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:10 Ο Guest 881237: #316 30-12-24 16:10 Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.206 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:16 Η Grand Duchess: #317 30-12-24 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Οπωσδήποτε φαρίνα για κέικ Σοφάκι! Θα σου βγει τελεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο giannhs2001: #318 30-12-24 16:40 23 έφτασα αλλά αυτές τις οικογενειακές μαζώξεις στις γιορτές τις θεωρώ αναντικατάστατες. Αύριο φεύγω Κατερίνη για αλλαγή χρόνου με το σόι και δεν μπορώ να περιμένω. Μετά εννοείται θα έχει βόλτα και με φίλους/ες. Στο μόνο που συμφωνώ είναι ενάντια στο πιεστικό "δεν θα παντρευτείς" και τέτοια. Κάτσε απόλαυσε την οικογενειακή στιγμή χωρίς να φέρεις κάποιον σε δύσκολη θέση. Εγώ προσωπικά θεωρώ τον θεσμό της οικογένειας ο,τι καλλίτερο αλλά καταλαβαίνω όσους δεν το θεωρούν και είναι σεβαστό. Η ζωή είναι οι επιλογές μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:43 Ο Valder έγραψε: #319 30-12-24 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:54 Ο Guest 881237: #320 30-12-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα , πεντανόστιμη ήταν απλώς "έκατσε" Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal giorgos5002 Fernando_A Paragontas7000 fmarulezkd charmander taketrance Ωρορα bibliofagos Kate1914 Sosstoss chester20080 American Economist Μήτσος10 GeorgePap2003 giannhs2001 rafaela11 Ilma Memetchi Εριφύλη Unboxholics Jack of Spades thenutritionist A350 p.theofanis Μαυρίκιος Wonderkid teacher_40 Libertus synthnightingale jellojina iew aggelos_95 Totreno Αντικειμενικός fourkaki johnsala vasilis123321 Giorgkalo msk AggelikiGr J.Cameron Advocatus diaboli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς? Το συζητήσα με κάποια άτομα και λένε ότι αυτες τις "νύχτες" προτιμούν να μείνουν μέσα κ να μην βγουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει ατύχημα λόγω του ότι πολλοί πίνουν τότε . Όχι μόνο φοβούνται να οδηγήσουν αλλά ακόμα και με τα μέσα ή και να πάρουν ένα ταξί ... Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα λόγω εορτών ίσως είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά ας πούμε ότι από το 50 πάει στο 70 , όχι ότι τις άλλες μέρες είναι 0 και τις γιορτές πάει στο 100 Click για ανάπτυξη... Αν πάτε κάπου με παρέα ώστε να διασκεδάσετε, τότε η καλύτερη δυνατή λύση είναι η μετακίνηση με ταξί, δεδομένου ότι θα έχετε καταναλώσει αλκοόλ. Γενικά όμως δεν ξέρω αν τα ατυχήματα αυξάνονται με γεωμετρικό ρυθμό το βράδυ της πρωτοχρονιάς, τόσο πολύ που είναι επικίνδυνο να κυκλοφορείς το βράδυ.
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:50 Ο Paragontas7000: #309 30-12-24 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς? Το συζητήσα με κάποια άτομα και λένε ότι αυτες τις "νύχτες" προτιμούν να μείνουν μέσα κ να μην βγουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει ατύχημα λόγω του ότι πολλοί πίνουν τότε . Όχι μόνο φοβούνται να οδηγήσουν αλλά ακόμα και με τα μέσα ή και να πάρουν ένα ταξί ... Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα λόγω εορτών ίσως είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά ας πούμε ότι από το 50 πάει στο 70 , όχι ότι τις άλλες μέρες είναι 0 και τις γιορτές πάει στο 100 Click για ανάπτυξη... Oτι χειροτερο. Πρωτοχρονια βγαινει ολη η πλεμπα , ολα τα μαγαζια ειναι πιτα και απαιτουν συνθως και πανακριβη εισοδο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:04 Ο giannhs2001: #310 30-12-24 15:04 Δες εδώ τι καψώνι τρώω τέτοια μέρα. Με εχωσαν 5 ώρες σκοπιά κεντρική πύλη το πρωί. Τώρα φύγαμε και δεν έχει εισιτήρια με το 3:30, έχει με το 5:30. Νέα Οδύσσεια θα περάσουμε μέχρι την άφιξη στο σπίτι. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:18 Ο Guest 881237: #311 30-12-24 15:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αν πάτε κάπου με παρέα ώστε να διασκεδάσετε, τότε η καλύτερη δυνατή λύση είναι η μετακίνηση με ταξί, δεδομένου ότι θα έχετε καταναλώσει αλκοόλ. Click για ανάπτυξη... Κ με ταξί φοβούνται Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:38 Ο Jack of Spades: #312 30-12-24 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά, στο "πότε θα παντρευτείς" η απάντηση έπρεπε να ναι "εσυ πότε θα πεθάνεις θείε;". Δεν αστειεύομαι με αυτά. Click για ανάπτυξη... Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.532 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:39 Η Himela έγραψε: #313 30-12-24 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: να πηγαίνεις στο τραπέζι και να ανέχεσαι τη κάθε θεία να σου λέει αν πάχυνες ή πότε θα παντρευτείς ή πότε θα κάνεις παιδιά; Click για ανάπτυξη... Πάντα επίκαιρο... Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:42 Ο Jack of Spades: #314 30-12-24 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντα επίκαιρο... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μετά από χρόνια με είδε παλιός μου συμμαθητής και χωρίς πολλά πολλά άρχισε να θυμάται και να μιλάει για σκηνικά που συνέβησαν πριν 20 χρόνια...χίλιες φορές να με ρώταγε αν παντρεύτηκα αν έκανα παιδιά κ.λπ. παρά αυτό το fucked up κι άβολο σκηνικό! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:01 Ο Valder έγραψε: #315 30-12-24 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς παιχτούρα μου; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:10 Ο Guest 881237: #316 30-12-24 16:10 Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.206 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:16 Η Grand Duchess: #317 30-12-24 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Οπωσδήποτε φαρίνα για κέικ Σοφάκι! Θα σου βγει τελεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο giannhs2001: #318 30-12-24 16:40 23 έφτασα αλλά αυτές τις οικογενειακές μαζώξεις στις γιορτές τις θεωρώ αναντικατάστατες. Αύριο φεύγω Κατερίνη για αλλαγή χρόνου με το σόι και δεν μπορώ να περιμένω. Μετά εννοείται θα έχει βόλτα και με φίλους/ες. Στο μόνο που συμφωνώ είναι ενάντια στο πιεστικό "δεν θα παντρευτείς" και τέτοια. Κάτσε απόλαυσε την οικογενειακή στιγμή χωρίς να φέρεις κάποιον σε δύσκολη θέση. Εγώ προσωπικά θεωρώ τον θεσμό της οικογένειας ο,τι καλλίτερο αλλά καταλαβαίνω όσους δεν το θεωρούν και είναι σεβαστό. Η ζωή είναι οι επιλογές μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:43 Ο Valder έγραψε: #319 30-12-24 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:54 Ο Guest 881237: #320 30-12-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα , πεντανόστιμη ήταν απλώς "έκατσε" Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal giorgos5002 Fernando_A Paragontas7000 fmarulezkd charmander taketrance Ωρορα bibliofagos Kate1914 Sosstoss chester20080 American Economist Μήτσος10 GeorgePap2003 giannhs2001 rafaela11 Ilma Memetchi Εριφύλη Unboxholics Jack of Spades thenutritionist A350 p.theofanis Μαυρίκιος Wonderkid teacher_40 Libertus synthnightingale jellojina iew aggelos_95 Totreno Αντικειμενικός fourkaki johnsala vasilis123321 Giorgkalo msk AggelikiGr J.Cameron Advocatus diaboli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς? Το συζητήσα με κάποια άτομα και λένε ότι αυτες τις "νύχτες" προτιμούν να μείνουν μέσα κ να μην βγουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει ατύχημα λόγω του ότι πολλοί πίνουν τότε . Όχι μόνο φοβούνται να οδηγήσουν αλλά ακόμα και με τα μέσα ή και να πάρουν ένα ταξί ... Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα λόγω εορτών ίσως είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά ας πούμε ότι από το 50 πάει στο 70 , όχι ότι τις άλλες μέρες είναι 0 και τις γιορτές πάει στο 100 Click για ανάπτυξη... Oτι χειροτερο. Πρωτοχρονια βγαινει ολη η πλεμπα , ολα τα μαγαζια ειναι πιτα και απαιτουν συνθως και πανακριβη εισοδο.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:04 Ο giannhs2001: #310 30-12-24 15:04 Δες εδώ τι καψώνι τρώω τέτοια μέρα. Με εχωσαν 5 ώρες σκοπιά κεντρική πύλη το πρωί. Τώρα φύγαμε και δεν έχει εισιτήρια με το 3:30, έχει με το 5:30. Νέα Οδύσσεια θα περάσουμε μέχρι την άφιξη στο σπίτι. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:18 Ο Guest 881237: #311 30-12-24 15:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αν πάτε κάπου με παρέα ώστε να διασκεδάσετε, τότε η καλύτερη δυνατή λύση είναι η μετακίνηση με ταξί, δεδομένου ότι θα έχετε καταναλώσει αλκοόλ. Click για ανάπτυξη... Κ με ταξί φοβούνται Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:38 Ο Jack of Spades: #312 30-12-24 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά, στο "πότε θα παντρευτείς" η απάντηση έπρεπε να ναι "εσυ πότε θα πεθάνεις θείε;". Δεν αστειεύομαι με αυτά. Click για ανάπτυξη... Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.532 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:39 Η Himela έγραψε: #313 30-12-24 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: να πηγαίνεις στο τραπέζι και να ανέχεσαι τη κάθε θεία να σου λέει αν πάχυνες ή πότε θα παντρευτείς ή πότε θα κάνεις παιδιά; Click για ανάπτυξη... Πάντα επίκαιρο... Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:42 Ο Jack of Spades: #314 30-12-24 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντα επίκαιρο... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μετά από χρόνια με είδε παλιός μου συμμαθητής και χωρίς πολλά πολλά άρχισε να θυμάται και να μιλάει για σκηνικά που συνέβησαν πριν 20 χρόνια...χίλιες φορές να με ρώταγε αν παντρεύτηκα αν έκανα παιδιά κ.λπ. παρά αυτό το fucked up κι άβολο σκηνικό! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:01 Ο Valder έγραψε: #315 30-12-24 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς παιχτούρα μου; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:10 Ο Guest 881237: #316 30-12-24 16:10 Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.206 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:16 Η Grand Duchess: #317 30-12-24 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Οπωσδήποτε φαρίνα για κέικ Σοφάκι! Θα σου βγει τελεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο giannhs2001: #318 30-12-24 16:40 23 έφτασα αλλά αυτές τις οικογενειακές μαζώξεις στις γιορτές τις θεωρώ αναντικατάστατες. Αύριο φεύγω Κατερίνη για αλλαγή χρόνου με το σόι και δεν μπορώ να περιμένω. Μετά εννοείται θα έχει βόλτα και με φίλους/ες. Στο μόνο που συμφωνώ είναι ενάντια στο πιεστικό "δεν θα παντρευτείς" και τέτοια. Κάτσε απόλαυσε την οικογενειακή στιγμή χωρίς να φέρεις κάποιον σε δύσκολη θέση. Εγώ προσωπικά θεωρώ τον θεσμό της οικογένειας ο,τι καλλίτερο αλλά καταλαβαίνω όσους δεν το θεωρούν και είναι σεβαστό. Η ζωή είναι οι επιλογές μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:43 Ο Valder έγραψε: #319 30-12-24 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:54 Ο Guest 881237: #320 30-12-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα , πεντανόστιμη ήταν απλώς "έκατσε" Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal giorgos5002 Fernando_A Paragontas7000 fmarulezkd charmander taketrance Ωρορα bibliofagos Kate1914 Sosstoss chester20080 American Economist Μήτσος10 GeorgePap2003 giannhs2001 rafaela11 Ilma Memetchi Εριφύλη Unboxholics Jack of Spades thenutritionist A350 p.theofanis Μαυρίκιος Wonderkid teacher_40 Libertus synthnightingale jellojina iew aggelos_95 Totreno Αντικειμενικός fourkaki johnsala vasilis123321 Giorgkalo msk AggelikiGr J.Cameron Advocatus diaboli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δες εδώ τι καψώνι τρώω τέτοια μέρα. Με εχωσαν 5 ώρες σκοπιά κεντρική πύλη το πρωί. Τώρα φύγαμε και δεν έχει εισιτήρια με το 3:30, έχει με το 5:30. Νέα Οδύσσεια θα περάσουμε μέχρι την άφιξη στο σπίτι.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:18 Ο Guest 881237: #311 30-12-24 15:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αν πάτε κάπου με παρέα ώστε να διασκεδάσετε, τότε η καλύτερη δυνατή λύση είναι η μετακίνηση με ταξί, δεδομένου ότι θα έχετε καταναλώσει αλκοόλ. Click για ανάπτυξη... Κ με ταξί φοβούνται Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:38 Ο Jack of Spades: #312 30-12-24 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά, στο "πότε θα παντρευτείς" η απάντηση έπρεπε να ναι "εσυ πότε θα πεθάνεις θείε;". Δεν αστειεύομαι με αυτά. Click για ανάπτυξη... Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.532 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:39 Η Himela έγραψε: #313 30-12-24 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: να πηγαίνεις στο τραπέζι και να ανέχεσαι τη κάθε θεία να σου λέει αν πάχυνες ή πότε θα παντρευτείς ή πότε θα κάνεις παιδιά; Click για ανάπτυξη... Πάντα επίκαιρο... Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:42 Ο Jack of Spades: #314 30-12-24 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντα επίκαιρο... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μετά από χρόνια με είδε παλιός μου συμμαθητής και χωρίς πολλά πολλά άρχισε να θυμάται και να μιλάει για σκηνικά που συνέβησαν πριν 20 χρόνια...χίλιες φορές να με ρώταγε αν παντρεύτηκα αν έκανα παιδιά κ.λπ. παρά αυτό το fucked up κι άβολο σκηνικό! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:01 Ο Valder έγραψε: #315 30-12-24 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς παιχτούρα μου; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:10 Ο Guest 881237: #316 30-12-24 16:10 Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.206 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:16 Η Grand Duchess: #317 30-12-24 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Οπωσδήποτε φαρίνα για κέικ Σοφάκι! Θα σου βγει τελεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο giannhs2001: #318 30-12-24 16:40 23 έφτασα αλλά αυτές τις οικογενειακές μαζώξεις στις γιορτές τις θεωρώ αναντικατάστατες. Αύριο φεύγω Κατερίνη για αλλαγή χρόνου με το σόι και δεν μπορώ να περιμένω. Μετά εννοείται θα έχει βόλτα και με φίλους/ες. Στο μόνο που συμφωνώ είναι ενάντια στο πιεστικό "δεν θα παντρευτείς" και τέτοια. Κάτσε απόλαυσε την οικογενειακή στιγμή χωρίς να φέρεις κάποιον σε δύσκολη θέση. Εγώ προσωπικά θεωρώ τον θεσμό της οικογένειας ο,τι καλλίτερο αλλά καταλαβαίνω όσους δεν το θεωρούν και είναι σεβαστό. Η ζωή είναι οι επιλογές μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:43 Ο Valder έγραψε: #319 30-12-24 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:54 Ο Guest 881237: #320 30-12-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα , πεντανόστιμη ήταν απλώς "έκατσε" Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal giorgos5002 Fernando_A Paragontas7000 fmarulezkd charmander taketrance Ωρορα bibliofagos Kate1914 Sosstoss chester20080 American Economist Μήτσος10 GeorgePap2003 giannhs2001 rafaela11 Ilma Memetchi Εριφύλη Unboxholics Jack of Spades thenutritionist A350 p.theofanis Μαυρίκιος Wonderkid teacher_40 Libertus synthnightingale jellojina iew aggelos_95 Totreno Αντικειμενικός fourkaki johnsala vasilis123321 Giorgkalo msk AggelikiGr J.Cameron Advocatus diaboli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αν πάτε κάπου με παρέα ώστε να διασκεδάσετε, τότε η καλύτερη δυνατή λύση είναι η μετακίνηση με ταξί, δεδομένου ότι θα έχετε καταναλώσει αλκοόλ. Click για ανάπτυξη... Κ με ταξί φοβούνται
Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:38 Ο Jack of Spades: #312 30-12-24 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά, στο "πότε θα παντρευτείς" η απάντηση έπρεπε να ναι "εσυ πότε θα πεθάνεις θείε;". Δεν αστειεύομαι με αυτά. Click για ανάπτυξη... Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.532 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:39 Η Himela έγραψε: #313 30-12-24 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: να πηγαίνεις στο τραπέζι και να ανέχεσαι τη κάθε θεία να σου λέει αν πάχυνες ή πότε θα παντρευτείς ή πότε θα κάνεις παιδιά; Click για ανάπτυξη... Πάντα επίκαιρο... Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:42 Ο Jack of Spades: #314 30-12-24 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντα επίκαιρο... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μετά από χρόνια με είδε παλιός μου συμμαθητής και χωρίς πολλά πολλά άρχισε να θυμάται και να μιλάει για σκηνικά που συνέβησαν πριν 20 χρόνια...χίλιες φορές να με ρώταγε αν παντρεύτηκα αν έκανα παιδιά κ.λπ. παρά αυτό το fucked up κι άβολο σκηνικό! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:01 Ο Valder έγραψε: #315 30-12-24 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς παιχτούρα μου; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:10 Ο Guest 881237: #316 30-12-24 16:10 Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.206 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:16 Η Grand Duchess: #317 30-12-24 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Οπωσδήποτε φαρίνα για κέικ Σοφάκι! Θα σου βγει τελεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο giannhs2001: #318 30-12-24 16:40 23 έφτασα αλλά αυτές τις οικογενειακές μαζώξεις στις γιορτές τις θεωρώ αναντικατάστατες. Αύριο φεύγω Κατερίνη για αλλαγή χρόνου με το σόι και δεν μπορώ να περιμένω. Μετά εννοείται θα έχει βόλτα και με φίλους/ες. Στο μόνο που συμφωνώ είναι ενάντια στο πιεστικό "δεν θα παντρευτείς" και τέτοια. Κάτσε απόλαυσε την οικογενειακή στιγμή χωρίς να φέρεις κάποιον σε δύσκολη θέση. Εγώ προσωπικά θεωρώ τον θεσμό της οικογένειας ο,τι καλλίτερο αλλά καταλαβαίνω όσους δεν το θεωρούν και είναι σεβαστό. Η ζωή είναι οι επιλογές μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:43 Ο Valder έγραψε: #319 30-12-24 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:54 Ο Guest 881237: #320 30-12-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα , πεντανόστιμη ήταν απλώς "έκατσε" Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal giorgos5002 Fernando_A Paragontas7000 fmarulezkd charmander taketrance Ωρορα bibliofagos Kate1914 Sosstoss chester20080 American Economist Μήτσος10 GeorgePap2003 giannhs2001 rafaela11 Ilma Memetchi Εριφύλη Unboxholics Jack of Spades thenutritionist A350 p.theofanis Μαυρίκιος Wonderkid teacher_40 Libertus synthnightingale jellojina iew aggelos_95 Totreno Αντικειμενικός fourkaki johnsala vasilis123321 Giorgkalo msk AggelikiGr J.Cameron Advocatus diaboli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ειλικρινά, στο "πότε θα παντρευτείς" η απάντηση έπρεπε να ναι "εσυ πότε θα πεθάνεις θείε;". Δεν αστειεύομαι με αυτά. Click για ανάπτυξη... Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά...
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.532 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:39 Η Himela έγραψε: #313 30-12-24 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: να πηγαίνεις στο τραπέζι και να ανέχεσαι τη κάθε θεία να σου λέει αν πάχυνες ή πότε θα παντρευτείς ή πότε θα κάνεις παιδιά; Click για ανάπτυξη... Πάντα επίκαιρο... Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:42 Ο Jack of Spades: #314 30-12-24 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντα επίκαιρο... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μετά από χρόνια με είδε παλιός μου συμμαθητής και χωρίς πολλά πολλά άρχισε να θυμάται και να μιλάει για σκηνικά που συνέβησαν πριν 20 χρόνια...χίλιες φορές να με ρώταγε αν παντρεύτηκα αν έκανα παιδιά κ.λπ. παρά αυτό το fucked up κι άβολο σκηνικό! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:01 Ο Valder έγραψε: #315 30-12-24 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς παιχτούρα μου; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:10 Ο Guest 881237: #316 30-12-24 16:10 Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.206 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:16 Η Grand Duchess: #317 30-12-24 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Οπωσδήποτε φαρίνα για κέικ Σοφάκι! Θα σου βγει τελεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο giannhs2001: #318 30-12-24 16:40 23 έφτασα αλλά αυτές τις οικογενειακές μαζώξεις στις γιορτές τις θεωρώ αναντικατάστατες. Αύριο φεύγω Κατερίνη για αλλαγή χρόνου με το σόι και δεν μπορώ να περιμένω. Μετά εννοείται θα έχει βόλτα και με φίλους/ες. Στο μόνο που συμφωνώ είναι ενάντια στο πιεστικό "δεν θα παντρευτείς" και τέτοια. Κάτσε απόλαυσε την οικογενειακή στιγμή χωρίς να φέρεις κάποιον σε δύσκολη θέση. Εγώ προσωπικά θεωρώ τον θεσμό της οικογένειας ο,τι καλλίτερο αλλά καταλαβαίνω όσους δεν το θεωρούν και είναι σεβαστό. Η ζωή είναι οι επιλογές μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:43 Ο Valder έγραψε: #319 30-12-24 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:54 Ο Guest 881237: #320 30-12-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα , πεντανόστιμη ήταν απλώς "έκατσε" Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal giorgos5002 Fernando_A Paragontas7000 fmarulezkd charmander taketrance Ωρορα bibliofagos Kate1914 Sosstoss chester20080 American Economist Μήτσος10 GeorgePap2003 giannhs2001 rafaela11 Ilma Memetchi Εριφύλη Unboxholics Jack of Spades thenutritionist A350 p.theofanis Μαυρίκιος Wonderkid teacher_40 Libertus synthnightingale jellojina iew aggelos_95 Totreno Αντικειμενικός fourkaki johnsala vasilis123321 Giorgkalo msk AggelikiGr J.Cameron Advocatus diaboli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: να πηγαίνεις στο τραπέζι και να ανέχεσαι τη κάθε θεία να σου λέει αν πάχυνες ή πότε θα παντρευτείς ή πότε θα κάνεις παιδιά; Click για ανάπτυξη... Πάντα επίκαιρο...
Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 15:42 Ο Jack of Spades: #314 30-12-24 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντα επίκαιρο... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μετά από χρόνια με είδε παλιός μου συμμαθητής και χωρίς πολλά πολλά άρχισε να θυμάται και να μιλάει για σκηνικά που συνέβησαν πριν 20 χρόνια...χίλιες φορές να με ρώταγε αν παντρεύτηκα αν έκανα παιδιά κ.λπ. παρά αυτό το fucked up κι άβολο σκηνικό! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:01 Ο Valder έγραψε: #315 30-12-24 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς παιχτούρα μου; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:10 Ο Guest 881237: #316 30-12-24 16:10 Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.206 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:16 Η Grand Duchess: #317 30-12-24 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Οπωσδήποτε φαρίνα για κέικ Σοφάκι! Θα σου βγει τελεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο giannhs2001: #318 30-12-24 16:40 23 έφτασα αλλά αυτές τις οικογενειακές μαζώξεις στις γιορτές τις θεωρώ αναντικατάστατες. Αύριο φεύγω Κατερίνη για αλλαγή χρόνου με το σόι και δεν μπορώ να περιμένω. Μετά εννοείται θα έχει βόλτα και με φίλους/ες. Στο μόνο που συμφωνώ είναι ενάντια στο πιεστικό "δεν θα παντρευτείς" και τέτοια. Κάτσε απόλαυσε την οικογενειακή στιγμή χωρίς να φέρεις κάποιον σε δύσκολη θέση. Εγώ προσωπικά θεωρώ τον θεσμό της οικογένειας ο,τι καλλίτερο αλλά καταλαβαίνω όσους δεν το θεωρούν και είναι σεβαστό. Η ζωή είναι οι επιλογές μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:43 Ο Valder έγραψε: #319 30-12-24 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:54 Ο Guest 881237: #320 30-12-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα , πεντανόστιμη ήταν απλώς "έκατσε" Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal giorgos5002 Fernando_A Paragontas7000 fmarulezkd charmander taketrance Ωρορα bibliofagos Kate1914 Sosstoss chester20080 American Economist Μήτσος10 GeorgePap2003 giannhs2001 rafaela11 Ilma Memetchi Εριφύλη Unboxholics Jack of Spades thenutritionist A350 p.theofanis Μαυρίκιος Wonderkid teacher_40 Libertus synthnightingale jellojina iew aggelos_95 Totreno Αντικειμενικός fourkaki johnsala vasilis123321 Giorgkalo msk AggelikiGr J.Cameron Advocatus diaboli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντα επίκαιρο... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μετά από χρόνια με είδε παλιός μου συμμαθητής και χωρίς πολλά πολλά άρχισε να θυμάται και να μιλάει για σκηνικά που συνέβησαν πριν 20 χρόνια...χίλιες φορές να με ρώταγε αν παντρεύτηκα αν έκανα παιδιά κ.λπ. παρά αυτό το fucked up κι άβολο σκηνικό!
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:01 Ο Valder έγραψε: #315 30-12-24 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς παιχτούρα μου; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:10 Ο Guest 881237: #316 30-12-24 16:10 Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.206 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:16 Η Grand Duchess: #317 30-12-24 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Οπωσδήποτε φαρίνα για κέικ Σοφάκι! Θα σου βγει τελεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο giannhs2001: #318 30-12-24 16:40 23 έφτασα αλλά αυτές τις οικογενειακές μαζώξεις στις γιορτές τις θεωρώ αναντικατάστατες. Αύριο φεύγω Κατερίνη για αλλαγή χρόνου με το σόι και δεν μπορώ να περιμένω. Μετά εννοείται θα έχει βόλτα και με φίλους/ες. Στο μόνο που συμφωνώ είναι ενάντια στο πιεστικό "δεν θα παντρευτείς" και τέτοια. Κάτσε απόλαυσε την οικογενειακή στιγμή χωρίς να φέρεις κάποιον σε δύσκολη θέση. Εγώ προσωπικά θεωρώ τον θεσμό της οικογένειας ο,τι καλλίτερο αλλά καταλαβαίνω όσους δεν το θεωρούν και είναι σεβαστό. Η ζωή είναι οι επιλογές μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:43 Ο Valder έγραψε: #319 30-12-24 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:54 Ο Guest 881237: #320 30-12-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα , πεντανόστιμη ήταν απλώς "έκατσε" Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal giorgos5002 Fernando_A Paragontas7000 fmarulezkd charmander taketrance Ωρορα bibliofagos Kate1914 Sosstoss chester20080 American Economist Μήτσος10 GeorgePap2003 giannhs2001 rafaela11 Ilma Memetchi Εριφύλη Unboxholics Jack of Spades thenutritionist A350 p.theofanis Μαυρίκιος Wonderkid teacher_40 Libertus synthnightingale jellojina iew aggelos_95 Totreno Αντικειμενικός fourkaki johnsala vasilis123321 Giorgkalo msk AggelikiGr J.Cameron Advocatus diaboli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς παιχτούρα μου;
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:10 Ο Guest 881237: #316 30-12-24 16:10 Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.206 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:16 Η Grand Duchess: #317 30-12-24 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Οπωσδήποτε φαρίνα για κέικ Σοφάκι! Θα σου βγει τελεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο giannhs2001: #318 30-12-24 16:40 23 έφτασα αλλά αυτές τις οικογενειακές μαζώξεις στις γιορτές τις θεωρώ αναντικατάστατες. Αύριο φεύγω Κατερίνη για αλλαγή χρόνου με το σόι και δεν μπορώ να περιμένω. Μετά εννοείται θα έχει βόλτα και με φίλους/ες. Στο μόνο που συμφωνώ είναι ενάντια στο πιεστικό "δεν θα παντρευτείς" και τέτοια. Κάτσε απόλαυσε την οικογενειακή στιγμή χωρίς να φέρεις κάποιον σε δύσκολη θέση. Εγώ προσωπικά θεωρώ τον θεσμό της οικογένειας ο,τι καλλίτερο αλλά καταλαβαίνω όσους δεν το θεωρούν και είναι σεβαστό. Η ζωή είναι οι επιλογές μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:43 Ο Valder έγραψε: #319 30-12-24 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:54 Ο Guest 881237: #320 30-12-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα , πεντανόστιμη ήταν απλώς "έκατσε" Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal giorgos5002 Fernando_A Paragontas7000 fmarulezkd charmander taketrance Ωρορα bibliofagos Kate1914 Sosstoss chester20080 American Economist Μήτσος10 GeorgePap2003 giannhs2001 rafaela11 Ilma Memetchi Εριφύλη Unboxholics Jack of Spades thenutritionist A350 p.theofanis Μαυρίκιος Wonderkid teacher_40 Libertus synthnightingale jellojina iew aggelos_95 Totreno Αντικειμενικός fourkaki johnsala vasilis123321 Giorgkalo msk AggelikiGr J.Cameron Advocatus diaboli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.206 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:16 Η Grand Duchess: #317 30-12-24 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Οπωσδήποτε φαρίνα για κέικ Σοφάκι! Θα σου βγει τελεια giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο giannhs2001: #318 30-12-24 16:40 23 έφτασα αλλά αυτές τις οικογενειακές μαζώξεις στις γιορτές τις θεωρώ αναντικατάστατες. Αύριο φεύγω Κατερίνη για αλλαγή χρόνου με το σόι και δεν μπορώ να περιμένω. Μετά εννοείται θα έχει βόλτα και με φίλους/ες. Στο μόνο που συμφωνώ είναι ενάντια στο πιεστικό "δεν θα παντρευτείς" και τέτοια. Κάτσε απόλαυσε την οικογενειακή στιγμή χωρίς να φέρεις κάποιον σε δύσκολη θέση. Εγώ προσωπικά θεωρώ τον θεσμό της οικογένειας ο,τι καλλίτερο αλλά καταλαβαίνω όσους δεν το θεωρούν και είναι σεβαστό. Η ζωή είναι οι επιλογές μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:43 Ο Valder έγραψε: #319 30-12-24 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:54 Ο Guest 881237: #320 30-12-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα , πεντανόστιμη ήταν απλώς "έκατσε" Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal giorgos5002 Fernando_A Paragontas7000 fmarulezkd charmander taketrance Ωρορα bibliofagos Kate1914 Sosstoss chester20080 American Economist Μήτσος10 GeorgePap2003 giannhs2001 rafaela11 Ilma Memetchi Εριφύλη Unboxholics Jack of Spades thenutritionist A350 p.theofanis Μαυρίκιος Wonderkid teacher_40 Libertus synthnightingale jellojina iew aggelos_95 Totreno Αντικειμενικός fourkaki johnsala vasilis123321 Giorgkalo msk AggelikiGr J.Cameron Advocatus diaboli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Οπωσδήποτε φαρίνα για κέικ Σοφάκι! Θα σου βγει τελεια
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο giannhs2001: #318 30-12-24 16:40 23 έφτασα αλλά αυτές τις οικογενειακές μαζώξεις στις γιορτές τις θεωρώ αναντικατάστατες. Αύριο φεύγω Κατερίνη για αλλαγή χρόνου με το σόι και δεν μπορώ να περιμένω. Μετά εννοείται θα έχει βόλτα και με φίλους/ες. Στο μόνο που συμφωνώ είναι ενάντια στο πιεστικό "δεν θα παντρευτείς" και τέτοια. Κάτσε απόλαυσε την οικογενειακή στιγμή χωρίς να φέρεις κάποιον σε δύσκολη θέση. Εγώ προσωπικά θεωρώ τον θεσμό της οικογένειας ο,τι καλλίτερο αλλά καταλαβαίνω όσους δεν το θεωρούν και είναι σεβαστό. Η ζωή είναι οι επιλογές μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:43 Ο Valder έγραψε: #319 30-12-24 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:54 Ο Guest 881237: #320 30-12-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα , πεντανόστιμη ήταν απλώς "έκατσε" Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal giorgos5002 Fernando_A Paragontas7000 fmarulezkd charmander taketrance Ωρορα bibliofagos Kate1914 Sosstoss chester20080 American Economist Μήτσος10 GeorgePap2003 giannhs2001 rafaela11 Ilma Memetchi Εριφύλη Unboxholics Jack of Spades thenutritionist A350 p.theofanis Μαυρίκιος Wonderkid teacher_40 Libertus synthnightingale jellojina iew aggelos_95 Totreno Αντικειμενικός fourkaki johnsala vasilis123321 Giorgkalo msk AggelikiGr J.Cameron Advocatus diaboli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
23 έφτασα αλλά αυτές τις οικογενειακές μαζώξεις στις γιορτές τις θεωρώ αναντικατάστατες. Αύριο φεύγω Κατερίνη για αλλαγή χρόνου με το σόι και δεν μπορώ να περιμένω. Μετά εννοείται θα έχει βόλτα και με φίλους/ες. Στο μόνο που συμφωνώ είναι ενάντια στο πιεστικό "δεν θα παντρευτείς" και τέτοια. Κάτσε απόλαυσε την οικογενειακή στιγμή χωρίς να φέρεις κάποιον σε δύσκολη θέση. Εγώ προσωπικά θεωρώ τον θεσμό της οικογένειας ο,τι καλλίτερο αλλά καταλαβαίνω όσους δεν το θεωρούν και είναι σεβαστό. Η ζωή είναι οι επιλογές μας.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.926 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:43 Ο Valder έγραψε: #319 30-12-24 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:54 Ο Guest 881237: #320 30-12-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα , πεντανόστιμη ήταν απλώς "έκατσε" Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι * *Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε Click για ανάπτυξη... Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:54 Ο Guest 881237: #320 30-12-24 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα , πεντανόστιμη ήταν απλώς "έκατσε"
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα. Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο. Click για ανάπτυξη... Αααα όλα κι όλα , πεντανόστιμη ήταν απλώς "έκατσε"