Χριστούγεννα 2024 και Πρωτοχρονιά

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,761 μηνύματα.
Έκλεισα για Στοκχόλμη 4 ημέρες (3 βραδιά διανυκτέρευσης) για Χριστούγεννα. Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς έχω να πάω εξωτερικό 5 χρόνια, ενώ είναι η πρώτη φορά που θα πάω Σκανδιναβία. 🥳🥳
Περιμένουμε φωτογραφίες εννοείται !!!

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
@Dias ειδικά αυτά με επικάλυψη σοκολάτας, είναι το κάτι άλλο
Εγώ τα θέλω πιο διεφθαρμένα τα μελοκομακάρονα: με επικάλυψη σοκολάτα και φιστικάκι.
Ρε παιδιά, δεν έχω φάει μελομακάρονα με σοκολάτα, επειδή δε μου φαίνονται ταιριαστές οι γεύσεις. Η σοκολάτα πάει στα <<ευρωπαϊκά>> γλυκά, τούρτες κλπ και το σιρόπι και το μέλι στα <<ανατολίτικα>> γλυκά. Τα δυο, δε μου πανε μαζί. Η κανέλα, το ποστοκάλι, το γαρύφαλο, το καρύδι, πάνε στα ανατολίτικα, τα σοροπιαστά.
Τώρα, βέβαια, δεν επιμένω. Έχουν φτιάξει σοκολάτες με τσίλι, στο μελομακάρονο θα κολλήσουν!
Αν κερνάει κάποιος, έρχομαι να δοκιμάσω πάντως

taketrance

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,165 μηνύματα.
Ρε παιδιά, δεν έχω φάει μελομακάρονα με σοκολάτα, επειδή δε μου φαίνονται ταιριαστές οι γεύσεις. Η σοκολάτα πάει στα <<ευρωπαϊκά>> γλυκά, τούρτες κλπ και το σιρόπι και το μέλι στα <<ανατολίτικα>> γλυκά. Τα δυο, δε μου πανε μαζί. Η κανέλα, το ποστοκάλι, το γαρύφαλο, το καρύδι, πάνε στα ανατολίτικα, τα σοροπιαστά.
Τώρα, βέβαια, δεν επιμένω. Έχουν φτιάξει σοκολάτες με τσίλι, στο μελομακάρονο θα κολλήσουν!
Συμφωνώ. Τα σιροπιαστά γλυκά είναι άλλη κατηγορία από τα σοκολατοειδή και δε χρειάζεται να τα «βαραίνουμε» με σοκολάτα, έχουν ήδη μοναδικές γεύσεις.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,107 μηνύματα.
Δοκίμασε τα. Θα με θυμηθείς. Πας σε άλλο κόσμο

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,107 μηνύματα.
`εχουν και σιρόπι και γλάσο;
Το σιρόπι είναι μέσα στα μελομακάρονα, όχι εξωτερικά, το γλάσο δηλαδή το καλύπτει.
Είναι πεντανόστιμα 😋
Δεν συζητώ όμως τι γίνεται από άποψη θερμίδων 😂

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4,133 μηνύματα.
Έλα να μπαίνουμε στο κλίμα (φοβερή εκτέλεση, γενικά οι Μορμόνοι έχουν την καλύτερη Χριστιανική χορωδία):
Let earth receive her King...

Δυστυχώς νηστεύω οπότε θα πρέπει να περιμένω μέχρι τις 25 για να τσακίσω τόνους από κουραμπιέδες, να φάω κρεατόπιτα (τι γαλοπούλες και αμερικανιές) και να πεθάνω στο μπρούσκο (κόκκινο κρασί θέλει το Χειμώνα.)
Έλα @Λένω στο νήμα σου (αν και εμένα μου αρέσει το Πάσχα περισσότερο, αλλά τι να κάνεις.)

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,208 μηνύματα.

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,499 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,469 μηνύματα.
Τι κρύο είναι αυτό. :cold2:
6oC λένε τα windows

Το λατρεύω!

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,984 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,469 μηνύματα.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,842 μηνύματα.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,173 μηνύματα.
-2 μερικές μέρες πριν, με χιονι παρακαλώ

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,842 μηνύματα.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,515 μηνύματα.
Ο φίλος μου που μένει στο Βέλγιο λέει έχει 17 βαθμούς τώρα ενώ συνήθως έχει 0 βαθμούς τέτοια ώρα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33,125 μηνύματα.
Τι κρύο είναι αυτό. :cold2:
6oC λένε τα windows

Το λατρεύω!

Μακάρι να μείνει έτσι η θερμοκρασία κανένα δίμηνο, δεν αντέχω άλλη ζέστη.🌨🌨
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

IMG_0099.png

Scandal

Διαχειριστής

Κι εμένα μου αρέσει πολύ αυτό το κρύο.
Και η βόλτα με την Εβίτα (τη σκυλίτσα μου) στο κρύο πάρκο είναι ό,τι καλύτερο. Καμία σχέση με τις καλοκαιρινές βόλτες που υποφέρουμε και οι δύο.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,984 μηνύματα.
Αλάνια μου όμορφα και φανταχτερά.

4 ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια