rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,761 μηνύματα.

12-12-24

17:47
Ε από τον Απρίλη δεν είναι πολύς καιρόςτο κρατάτε τόσο; Εσύ στο δωμάτιό σου, ωστόσο, μπορείς να βάλεις κάποιο στολίδι, να σου φτιάχνει τη διάθεση
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.

12-12-24

17:51
8 μήνες. Εξαρτάται, πώς το νοιώθει κανείς.Ε από τον Απρίλη δεν είναι πολύς καιρός
Πάντως ο 15 χρονος, δε νομίζω να σκέφτεται τη γιαγιά και γιαυτό να μη θέλει στολισμό. Γιαυτό λέω, ας στολίσει το δωμάτιό του
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.

12-12-24

19:09
το βρίσκω πολύ όμορφα στολισμένο αυτό το σπιτάκι. Η φωτογραφία βέβαια είναι απελπιστική. Είναι 100 μέτρα απ το σπίτι μου
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 31,748 μηνύματα.

12-12-24

20:55
Βαλαμε και τα φωτακια μας μεσα εξω..αντε και του χρονου ΟΛΟΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!
ΚΑΙ ΕΔΩ! ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ!
View attachment 20241212_203907.jpg

View attachment 20241212_203907.jpg
Συνημμένα
touvlo
Διάσημο μέλος

13-12-24

14:36
Η βεράντα σας είναι υπέροχη!!Βαλαμε και τα φωτακια μας μεσα εξω..αντε και του χρονου ΟΛΟΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!
View attachment 142634
View attachment 142635
View attachment 142636
View attachment 142639
Και το μέσα, πολύ ζεστό!
Μπράβο, πολύ ωραία σκέψη: Έξω τα κρύα φώτα, μέσω τα ζεστά!

Και του χρόνου, να .....αλληλοστολιζόμαστε

15-12-24

16:38
Queen - Thank God It's Christmas
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,337 μηνύματα.

15-12-24

18:51
Πονάω, κάντε να περάσουν οι μέρες γρήγορα, δεν αντέχω καίγομαι ζωντανός με τόση Χριστουγεννίλα.
Πάρτε μακριά την αμερικανίλα και δώστε μου Βυζαντινή Ορθόδοξη κατάνυξη, Πάσχα, θάνατο, σούβλα, Εκκλησία.
Πονάω, κάντε με μια αγκαλιά.
Πάρτε μακριά την αμερικανίλα και δώστε μου Βυζαντινή Ορθόδοξη κατάνυξη, Πάσχα, θάνατο, σούβλα, Εκκλησία.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,815 μηνύματα.

15-12-24

19:35
Προτείνω χριστουγεννιάτικη κατανυκτική λειτουργία σε κάποιο εκκλησακι κατά τις 5 το ξημέρωμαΒυζαντινή Ορθόδοξη κατάνυξη, Πάσχα
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,337 μηνύματα.

15-12-24

19:47
Κοπιάζα πρωινάντζα ντιτεκτεντ.Προτείνω χριστουγεννιάτικη κατανυκτική λειτουργία σε κάποιο εκκλησακι κατά τις 5 το ξημέρωμα
Μοίρασε το γάλα μόνη σου, ανώμαλη.
Εγω 5 η ωρα κανα "σωλήνα να ρίξω στα μπετά"*** βαριά βαριά, ύπνο στην καλύτερη.
να βρέξω τη σαύρα, να ποτίσω τα ξερά, να ρίξω βόλι στο δάσος, να σοροπιάσω το γλυκό
ΥΓ (σοβαρό): Αν και για τον Χριστό μου, ναι, θα το θελα να σηκωθώ 5 το πρωί. Η μόνη μαλακία που νιώθω οτι έχω κάνει στη ζωή μου, ότι δεν το χω κάνει ακόμα και γι αυτό νιώθω ανάξιος δούλος Του.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,649 μηνύματα.

15-12-24

20:00
Πονάω, κάντε να περάσουν οι μέρες γρήγορα, δεν αντέχω καίγομαι ζωντανός με τόση Χριστουγεννίλα.
Θέλουμε στόλισμα καραβιού και άκυρο στα εμπορικά καταστήματα. Και το κυριότερο, άκυρο στο "καλές διακοπές". Καλά Χριστούγεννα

Valder
Τιμώμενο Μέλος

15-12-24

20:05
Έτσι. Ξήλωμα την εμπορική πανήγυρη, όπως μπήκε στο Ναο και τα διέλυσε όλα ο Μεγάλος.Θέλουμε στόλισμα καραβιού και άκυρο στα εμπορικά καταστήματα. Και το κυριότερο, άκυρο στο "καλές διακοπές". Καλά Χριστούγεννα![]()
Να μάθουν να κάνουν εκτεταμένες αργίες οι αντίχριστοι. Οι υπάλληλοι στα σπίτια τους με μπόνους να χαρούν τις μέρες με τα παιδιά τους, και ας κερδίσουν τις υπόλοιπες μέρες.
Τα αμερικανάκια, για να μην πω άλλη λέξη και πέσουν και τα πλακάκια.
Ψεύτες, αντίχριστοι και φιλάργυροι. Όλα για το φαίνεσθαι. Καμία κατάνυξη.
Όταν έρθουμε στα πράγματα θα φάτε περισσότερο Σταυρό κι απο ήλιο και οξυγόνο.
Και να σου πω και κάτι φίλε, στα ίσα εδω μπροστα σε όλους. Δεν την πολυ-υπολογίζω την επίσημη οργανωμενη θρησκεία ετσι οπως εκφράζεται από τους σημερινούς. Αλλά τον Χριστό τον πάω, γιατί χάλασε σούπες, έσπασε αρχίδια, ο τύπος ήταν η Αλήθεια, έβαλε το κεφάλι του και το φαγε γιατί ήταν αληθινός αντισυμβατικός.
Τον γουστάρω τον Χριστό, τέρμα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33,125 μηνύματα.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,244 μηνύματα.

15-12-24

20:58
Καλά Ηλιούγεννα και στόλισμα με άγαλμα του Διονύσου, μετά από την σχετική θυσία*Θέλουμε στόλισμα καραβιού και άκυρο στα εμπορικά καταστήματα. Και το κυριότερο, άκυρο στο "καλές διακοπές". Καλά Χριστούγεννα![]()
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,649 μηνύματα.

15-12-24

22:33
Η γέννηση του Θεού του Ήλιου, του Απόλλωνος. Και από εκεί στην χριστιανική διδασκαλία έρχεται ο προφήτης Ηλίας.Καλά Ηλιούγεννα και στόλισμα με άγαλμα του Διονύσου, μετά από την σχετική θυσία*
Πλησιάζει το χειμερινό ηλιοστάσιο που επίσης έχει μεγάλη σημασία για τις παγανιστικές θρησκείες.

16-12-24

12:20
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33,125 μηνύματα.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,108 μηνύματα.

16-12-24

13:16
Η πιο όμορφη διακόσμηση σε σπίτι που έχω δει τα τελευταία χρόνια, εξαιρετική Λενω μου, και του χρόνου με υγεία καλές γιορτές να έχουμε

Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,499 μηνύματα.

16-12-24

15:39
Τα αρκούδακια κ τα κουκλακια στο τζάκι είναι τελεια!!!

16-12-24

15:56
Τα αρκουδάκια είναι από το "ArGOODaki" των Goody’s.Τα αρκούδακια κ τα κουκλακια στο τζάκι είναι τελεια!!!![]()
Τα έχω από τότε που ήμουν μικρή.

Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,499 μηνύματα.

16-12-24

16:02
Το κατάλαβαΤα αρκουδάκια είναι από το "ArGOODaki" των Goody’s.
Τα έχω από τότε που ήμουν μικρή.![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- touvlo
- Paragontas7000
- fmarulezkd
- charmander
- taketrance
- Scandal
- Ωρορα
- bibliofagos
- Kate1914
- Sosstoss
- chester20080
- American Economist
- Reader
- Μήτσος10
- GeorgePap2003
- giannhs2001
- rafaela11
- Ilma
- Memetchi
- Εριφύλη
- Joji
- Unboxholics
- Jack of Spades
- thenutritionist
- A350
- p.theofanis
- Μαυρίκιος
- NeosUser2023
- Wonderkid
- teacher_40
- Libertus
- synthnightingale
- jellojina
- iew
- aggelos_95
- Totreno
- Αντικειμενικός
- fourkaki
- johnsala
- vasilis123321
- Jim175
- Giorgkalo
- Hased Babis
- msk
- AggelikiGr
- J.Cameron
- despoina13
- Advocatus diaboli
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.