Χριστούγεννα 2024 και Πρωτοχρονιά

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,761 μηνύματα.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
@giannhs2001 , οι νυχτερινές φωτογραφίες είναι δύσκολες. Προσπάθησα χθες να τραβήξω σπιτάκια με το κινητό και φαινόταν μια μαυρίλα με 4/5 κιτρινάκια. Θα ξαναδοκιμάσω, αφού ρωτήσω τους γιους για <φίλτρα>

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,208 μηνύματα.
123.jpeg

Τελευταία επεξεργασία:

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
1733647866365.jpeg

@giannhs2001 , για να δεις φωτάκια, εκεί στα πομακοχώρια που είσαι και σε τρώει η μαυρίλα, για να μας προστατεύεις εμάς εδώ που λέμε ιστορίες
Αυτή είναι μια γέφυρα στο εμπορικό κέντρο. Συνδέει το χώρο των καταστημάτων με το πάρκιν, περνά πάνω από έναν μεγάλο δρόμο και μ αρέσει να την περπατώ, όταν είναι φωτισμένη

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,649 μηνύματα.
View attachment 142503
@giannhs2001 , για να δεις φωτάκια, εκεί στα πομακοχώρια που είσαι και σε τρώει η μαυρίλα, για να μας προστατεύεις εμάς εδώ που λέμε ιστορίες
Αυτή είναι μια γέφυρα στο εμπορικό κέντρο. Συνδέει το χώρο των καταστημάτων με το πάρκιν, περνά πάνω από έναν μεγάλο δρόμο και μ αρέσει να την περπατώ, όταν είναι φωτισμένη

Είναι τόσο αστείο που εσύ στέλνεις φωτάκια ενώ εγώ τσακωνόμουν εδώ με ένα στέλεχος ΕΠΟΠ από την Νάουσα για το τάβλι. Θέλει τρομερή υπομονή για να αντέξεις τον κάθε βλάκα εδώ μέσα και η δική μου από εχθές τελείωσε με αυτό που έγινε οπότε κάθισα και σκοτωθηκα με τον ΕΠΟΠ.

touvlo

Διάσημο μέλος

Είναι τόσο αστείο που εσύ στέλνεις φωτάκια ενώ εγώ τσακωνόμουν εδώ με ένα στέλεχος ΕΠΟΠ από την Νάουσα για το τάβλι. Θέλει τρομερή υπομονή για να αντέξεις τον κάθε βλάκα εδώ μέσα και η δική μου από εχθές τελείωσε με αυτό που έγινε οπότε κάθισα και σκοτωθηκα με τον ΕΠΟΠ.
Α, Γιάννη, κάπω έτσι είναι και στις δουλειές, μη νομίζεις, πως ειναι καλύτερα. Κάθε ψώνιο, κάθε πανίβλακας, νομίζει πως τα ξέρει όλα και σου κάνει το αφεντικό. Και είμαστε υποχρεωμένοι να κρατάμε την υπομονή μας ή να προσπαθούμε με το μαλακό, ή αδιαφορούμε, ή κάνουμε τους χαζούς. Κάθε φορά ανάλογα με τη σημαντικότητα του θέματος, αποφασίζουμε την τακτική μας.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,984 μηνύματα.
Δε ξέρω πόσα χρόνια έχω να δω στολίδι χριστουγέννων.
Βέβαια, δέντρο ποτέ. Μακάρι να στολίζαμε

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,980 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,984 μηνύματα.

touvlo

Διάσημο μέλος

Δε ξέρω πόσα χρόνια έχω να δω στολίδι χριστουγέννων.
Βέβαια, δέντρο ποτέ. Μακάρι να στολίζαμε
στόλισε εφέτος. Πάρε ένα κλαδί, βάλε 3 μπαλίτσες, δυο σοκολατάκια τζοκόντα και ότι άλλο γιαλιστερό βρεις, άναψε και ένα κεράκι (όχι στο κλαδί, μη λαμπαδιάσετε, σε κηροπήγιο) και έτοιμος!

touvlo

Διάσημο μέλος

με ξέρετε δα, μόνο ρατσίστρια δεν είμαι. Εδώ ένας φίλος με λέει ισλαμολάγνο, ή κάπως έτσι, αλλά είναι κάτι που δε μου αρεσει. Σας έχω πει, πως στη γειτονιά έχουμε αρκετούς άραβες. Αυτοί δε στολίζουν. Έχουμε και Κούρδους πχ που στολίζουν, αλλά οι πιο συντηρητικοί ισλαμιστές δε στολίζουν. Αυτές τις νύχτες περπατώ στη γειτονιά και καμαρώνω τα φωτάκια στις αυλές και τα μπαλκόνια. Δυστυχώς εφέτος έχουμε πολύ λιγότερα στολισμένα σπιτάκια, πιθανότατα γιατί έχουν έρθει πολλοί άραβες. Το έβλεπα απ το καλοκαίρι, που είχαν μερεμέτια, έβαλαν ψηλές μάντρες και τέτοια σκοτεινά πράματα και ομολογώ πως δε μ αρεσει, δηλ μου χαλά την αισθητική απλά. Δεν έχω κάτι με τους ανθρωπους, αλλά μου χαλάνε το όνειρο των Χριστουγέννων. Γιαυτό και μεις εδώ στο δρόμο μας, έχουμε έξτρα πολλά στολίδια έξω.
:girl_angel: :whistle::violin::choir:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33,125 μηνύματα.
Για ακόμη μια φορά το All I want for Christmas is you της Mariah Carey έφτασε στην κορυφή σε Αμερική και Καναδά.

American Billboard hot 100

IMG_0347.png

Canadian Billboard hot 100

IMG_0349.png

@Scandal

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,341 μηνύματα.

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,761 μηνύματα.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,341 μηνύματα.

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 15 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2,522 μηνύματα.
Πωπω μλκες πόσο σας ζηλεύω εσάς που στολίσατε. Εμείς θα πάρουμε αναβολή για του χρόνου λόγω της γιαγιάς μου που έφυγε τον Απρίλη (πρέπει να το χα αναφέρει) αλλά νταξει τι να κάνεις, καλά να μαστε του χρόνου

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,843 μηνύματα.

touvlo

Διάσημο μέλος

Πωπω μλκες πόσο σας ζηλεύω εσάς που στολίσατε. Εμείς θα πάρουμε αναβολή για του χρόνου λόγω της γιαγιάς μου που έφυγε τον Απρίλη (πρέπει να το χα αναφέρει) αλλά νταξει τι να κάνεις, καλά να μαστε του χρόνου
το κρατάτε τόσο; Εσύ στο δωμάτιό σου, ωστόσο, μπορείς να βάλεις κάποιο στολίδι, να σου φτιάχνει τη διάθεση

Χρήστες Βρείτε παρόμοια