rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,761 μηνύματα.

06-12-24

05:09
Ευχαριστώ πολύ!ΟΥ..............Α............ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!
ΤΕΛΕΙΟ!Και του χρονου!![]()

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.

06-12-24

09:21
@giannhs2001 , οι νυχτερινές φωτογραφίες είναι δύσκολες. Προσπάθησα χθες να τραβήξω σπιτάκια με το κινητό και φαινόταν μια μαυρίλα με 4/5 κιτρινάκια. Θα ξαναδοκιμάσω, αφού ρωτήσω τους γιους για <φίλτρα>

06-12-24

13:01
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.

08-12-24

10:53
@giannhs2001 , για να δεις φωτάκια, εκεί στα πομακοχώρια που είσαι και σε τρώει η μαυρίλα, για να μας προστατεύεις εμάς εδώ που λέμε ιστορίες
Αυτή είναι μια γέφυρα στο εμπορικό κέντρο. Συνδέει το χώρο των καταστημάτων με το πάρκιν, περνά πάνω από έναν μεγάλο δρόμο και μ αρέσει να την περπατώ, όταν είναι φωτισμένη
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,649 μηνύματα.

08-12-24

11:11
View attachment 142503
@giannhs2001 , για να δεις φωτάκια, εκεί στα πομακοχώρια που είσαι και σε τρώει η μαυρίλα, για να μας προστατεύεις εμάς εδώ που λέμε ιστορίες
Αυτή είναι μια γέφυρα στο εμπορικό κέντρο. Συνδέει το χώρο των καταστημάτων με το πάρκιν, περνά πάνω από έναν μεγάλο δρόμο και μ αρέσει να την περπατώ, όταν είναι φωτισμένη
Είναι τόσο αστείο που εσύ στέλνεις φωτάκια ενώ εγώ τσακωνόμουν εδώ με ένα στέλεχος ΕΠΟΠ από την Νάουσα για το τάβλι. Θέλει τρομερή υπομονή για να αντέξεις τον κάθε βλάκα εδώ μέσα και η δική μου από εχθές τελείωσε με αυτό που έγινε οπότε κάθισα και σκοτωθηκα με τον ΕΠΟΠ.
touvlo
Διάσημο μέλος

08-12-24

15:58
Α, Γιάννη, κάπω έτσι είναι και στις δουλειές, μη νομίζεις, πως ειναι καλύτερα. Κάθε ψώνιο, κάθε πανίβλακας, νομίζει πως τα ξέρει όλα και σου κάνει το αφεντικό. Και είμαστε υποχρεωμένοι να κρατάμε την υπομονή μας ή να προσπαθούμε με το μαλακό, ή αδιαφορούμε, ή κάνουμε τους χαζούς. Κάθε φορά ανάλογα με τη σημαντικότητα του θέματος, αποφασίζουμε την τακτική μας.Είναι τόσο αστείο που εσύ στέλνεις φωτάκια ενώ εγώ τσακωνόμουν εδώ με ένα στέλεχος ΕΠΟΠ από την Νάουσα για το τάβλι. Θέλει τρομερή υπομονή για να αντέξεις τον κάθε βλάκα εδώ μέσα και η δική μου από εχθές τελείωσε με αυτό που έγινε οπότε κάθισα και σκοτωθηκα με τον ΕΠΟΠ.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,984 μηνύματα.

08-12-24

15:59
Δε ξέρω πόσα χρόνια έχω να δω στολίδι χριστουγέννων.
Βέβαια, δέντρο ποτέ. Μακάρι να στολίζαμε
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,980 μηνύματα.

08-12-24

16:02
Γιατι ετσι?Δε ξέρω πόσα χρόνια έχω να δω στολίδι χριστουγέννων.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,984 μηνύματα.

08-12-24

16:06
Δε γνωρίζω, παίζει μόνο μια φορά να στολίσαμε δέντρο όταν ήμουν πολύ μικρός για να το θυμάμαι. Βαριούνται οι δικοί μου λολΓιατι ετσι?
touvlo
Διάσημο μέλος

08-12-24

16:08
στόλισε εφέτος. Πάρε ένα κλαδί, βάλε 3 μπαλίτσες, δυο σοκολατάκια τζοκόντα και ότι άλλο γιαλιστερό βρεις, άναψε και ένα κεράκι (όχι στο κλαδί, μη λαμπαδιάσετε, σε κηροπήγιο) και έτοιμος!Δε ξέρω πόσα χρόνια έχω να δω στολίδι χριστουγέννων.
touvlo
Διάσημο μέλος

10-12-24

17:51
με ξέρετε δα, μόνο ρατσίστρια δεν είμαι. Εδώ ένας φίλος με λέει ισλαμολάγνο, ή κάπως έτσι, αλλά είναι κάτι που δε μου αρεσει. Σας έχω πει, πως στη γειτονιά έχουμε αρκετούς άραβες. Αυτοί δε στολίζουν. Έχουμε και Κούρδους πχ που στολίζουν, αλλά οι πιο συντηρητικοί ισλαμιστές δε στολίζουν. Αυτές τις νύχτες περπατώ στη γειτονιά και καμαρώνω τα φωτάκια στις αυλές και τα μπαλκόνια. Δυστυχώς εφέτος έχουμε πολύ λιγότερα στολισμένα σπιτάκια, πιθανότατα γιατί έχουν έρθει πολλοί άραβες. Το έβλεπα απ το καλοκαίρι, που είχαν μερεμέτια, έβαλαν ψηλές μάντρες και τέτοια σκοτεινά πράματα και ομολογώ πως δε μ αρεσει, δηλ μου χαλά την αισθητική απλά. Δεν έχω κάτι με τους ανθρωπους, αλλά μου χαλάνε το όνειρο των Χριστουγέννων. Γιαυτό και μεις εδώ στο δρόμο μας, έχουμε έξτρα πολλά στολίδια έξω.

10-12-24

22:34
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33,125 μηνύματα.

11-12-24

10:43
Για ακόμη μια φορά το All I want for Christmas is you της Mariah Carey έφτασε στην κορυφή σε Αμερική και Καναδά.
• American Billboard hot 100
• Canadian Billboard hot 100
@Scandal
• American Billboard hot 100
• Canadian Billboard hot 100
@Scandal

12-12-24

12:53
Lindsey Stirling - Carol of the bells
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,341 μηνύματα.

12-12-24

13:24
Εε ας μην κάνω παρομοίωση τώρα...Συγγνώμη τι γιαλαντζί μελομακάρονα είναι αυτά ; Που είναι το καρύδι ; Που είναι το μέλι ;
άντε καλέ![]()

rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,761 μηνύματα.

12-12-24

14:14
Τι εννοείς ; Κουραδες;Εε ας μην κάνω παρομοίωση τώρα....

Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,341 μηνύματα.

12-12-24

14:27
Αθώο μου πλάσμα όχι, δεν εννοώ κουράδες.Τι εννοείς ; Κουραδες;![]()
Αλλά εαν ήταν κουράδες έτσι smooth που είναι νομίζω θεωρούνται εξαιρετικά υγιείς

Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 15 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2,522 μηνύματα.

12-12-24

15:27
Πωπω μλκες πόσο σας ζηλεύω εσάς που στολίσατε. Εμείς θα πάρουμε αναβολή για του χρόνου λόγω της γιαγιάς μου που έφυγε τον Απρίλη (πρέπει να το χα αναφέρει) αλλά νταξει τι να κάνεις, καλά να μαστε του χρόνου
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,843 μηνύματα.

12-12-24

16:06
Το αγαπώ αυτό!!Lindsey Stirling - Carol of the bells
touvlo
Διάσημο μέλος

12-12-24

17:46
το κρατάτε τόσο; Εσύ στο δωμάτιό σου, ωστόσο, μπορείς να βάλεις κάποιο στολίδι, να σου φτιάχνει τη διάθεσηΠωπω μλκες πόσο σας ζηλεύω εσάς που στολίσατε. Εμείς θα πάρουμε αναβολή για του χρόνου λόγω της γιαγιάς μου που έφυγε τον Απρίλη (πρέπει να το χα αναφέρει) αλλά νταξει τι να κάνεις, καλά να μαστε του χρόνου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- touvlo
- Paragontas7000
- fmarulezkd
- charmander
- taketrance
- Scandal
- Ωρορα
- bibliofagos
- Kate1914
- Sosstoss
- chester20080
- American Economist
- Reader
- Μήτσος10
- GeorgePap2003
- giannhs2001
- rafaela11
- Ilma
- Memetchi
- Εριφύλη
- Joji
- Unboxholics
- Jack of Spades
- thenutritionist
- A350
- p.theofanis
- Μαυρίκιος
- NeosUser2023
- Wonderkid
- teacher_40
- Libertus
- synthnightingale
- jellojina
- iew
- aggelos_95
- Totreno
- Αντικειμενικός
- fourkaki
- johnsala
- vasilis123321
- Jim175
- Giorgkalo
- Hased Babis
- msk
- AggelikiGr
- J.Cameron
- despoina13
- Advocatus diaboli
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.