River Νεοφερμένο μέλος Ο River δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 04:12 Ο River έγραψε: #1 13-08-21 04:12 Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 06:33 Ο Guest 890013: #2 13-08-21 06:33 Να την αφήσεις ήσυχη. Σε αγαπάει αλλά δεν θέλει να είστε μαζί και αυτό είναι 2 διαφορετικά πράγματα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 06:59 Ο dum dum boy: #3 13-08-21 06:59 δεν υπάρχουν συμβουλές και συνταγές για τέτοια ζητήματα. μόνο εσύ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις φίλε Ποτάμι. και θα το κάνεις, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. πάντως να ξέρεις... έρωτας είναι η τέχνη του να φεύγεις έτσι, που η σφαγή που θα νιώθεις να είναι πολύ πιο σφαγερή από τη σφαγή που νιώθει ο σύντροφος που αφήνεις... Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 08:28 Ο Guest 528707: #4 13-08-21 08:28 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ! Θέλεις να μας πεις λιγάκι ηλικίες σας ? Όλα αυτά καθορίζονται και εκτιμούνται ανάλογα σε τι ηλικίες δημιουργούνται αυτές οι καταστάσεις . Με τον όρο μια χαρά τι εννοείς ? Όλα αυτά τα χρόνια δεν προέκυπταν θεματακια που να μαρτυρούσαν όλη αυτή την καταπίεση που ένιωθε ? Κάτω από ποιες συνθήκες έγινε ο χωρισμός ? Ήρεμα και πολιτισμένα μετά από συζήτηση ή επεισοδιακά ? Παίζει θέμα τρίτου προσώπου ? Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.943 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 10:48 Η Aleksa έγραψε: #5 13-08-21 10:48 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Ε δεν είναι ανάγκη να το παραδεχτεί με τα λόγια, αν κάποια στιγμή η επανασύνδεση γίνει πράξη. Σημασία έχει αν το θέλετε στ αλήθεια κι οι δυο. Και βέβαια εξαρτάται κι από την αιτία του χωρισμού σας και το τι μεσολάβησε (αν μεσολάβησε) κατά τη χρονική διάρκεια που δεν επικοινωνούσατε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 10:56 Ο Gaspar έγραψε: #6 13-08-21 10:56 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει, Click για ανάπτυξη... Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο. Αρχική Δημοσίευση από River: ....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Τίποτα. Περιμένεις να σου περάσει, μελετάς τι έκανες λάθος και ξενέρωσε, και όταν ανακτήσεις τον εαυτό σου πας για την επόμενη. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 11:01 Ο Guest 890013: #7 13-08-21 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο. Click για ανάπτυξη... Και πρέπει να καταλάβει πως μπορεί να τον αγαπάει αλλά δε την τραβάει άλλο ερωτικά.Και να τα ξεχωρίσει αυτά στο μυαλό του γιατι βλέπω παίρνει ελπίδα απο το συναισθηματικό.Που αν μη τι αλλο δε ξεκοβεσαι συναισθηματικα ευκολα απο τη μια στιγμη στην αλλη. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.682 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 14:11 Ο Πάνθηρας!: #8 13-08-21 14:11 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Ασε κανα μηνα ακόμη και βλέπεις.... Μη τρελαινεσαι μπορεί να είναι ανακτησιμο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.777 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 14:32 Η Himela έγραψε: #9 13-08-21 14:32 Αρχική Δημοσίευση από River: είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά Click για ανάπτυξη... Μετάφραση: Σε αγαπάει και νιώθει οικεία και όμορφα μαζί σου και με τη σχέση σας (ίσως βαριέται όμως) αλλά γνώρισε κάποιον και δε θέλει να σε απατήσει, της έχει πάρει τα μυαλά, νιώθει οτι χρωστάει στον εαυτό της να το ζήσει, κι έτσι χώρισε με σένα αφήνοντας ένα παραθυράκι ανοιχτό σε περίπτωση που δεν τσουλήσει με τον άλλον. Οπότε να ξέρεις οτι αν την ξαναπάρεις πίσω μετά από κάποιο καιρό θα πάρεις τα αποφάγια του άλλου. Αν αυτό σε καλύπτει, κάντο. Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Τα έχω δει γι' αυτό στα λέω. Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 14:37 Ο Guest 896561: #10 13-08-21 14:37 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ συμβουλή δεν θα σου δώσω, μόνο ευχή να σταματήσουν όσο το γρηγορότερο να σε απασχολούν αυτά, να ξεκοβεις και να τα γράφεις όλα στα π..παρια σου. Ευτυχώς σε εμένα αυτό έγινε σε σχετικά νεαρή ηλικία, έχω δει περιπτώσεις να σαρανταρίζουν (και να πενηνταρίζουν, δεν έχουν ηλικία αυτά) και να αναλώνουν χρόνο στο "με θέλει ή δεν με θέλει η πρώην/ο πρώην" κλπ και να χαλιέται η ψυχική τους υγεία. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Αυγούστου 2021 Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:28 Ο Guest 890013: #11 13-08-21 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Click για ανάπτυξη... That escalated quickly. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:30 Ο Guest 528707: #12 13-08-21 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Τα έχω δει γι' αυτό στα λέω. Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ πολύ σαπουνόπερα πέφτει johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:34 Ο johnietraf: #13 13-08-21 17:34 πως αφηνεις εναν ανθρωπο που ησασταν 3 χρονια μαζι για ενα πηδημα ρε χιμελα? Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:59 Ο Nick890 έγραψε: #14 13-08-21 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο Click για ανάπτυξη... Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πως αφηνεις εναν ανθρωπο που ησασταν 3 χρονια μαζι για ενα πηδημα ρε χιμελα? Click για ανάπτυξη... Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:05 Ο johnietraf: #15 13-08-21 18:05 τι οριζουμε μικρη ηλικια? Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:08 Ο Nick890 έγραψε: #16 13-08-21 18:08 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: τι οριζουμε μικρη ηλικια? Click για ανάπτυξη... Η απειρία λογικά θα έλεγα Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Αυγούστου 2021 στις 00:53 Ο Guest 254537: #17 14-08-21 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... 22-8=14 ΕΥΓΕ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 08:12 Ο Nick890 έγραψε: #18 14-08-21 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Placebo!: 22-8=14 ΕΥΓΕ Click για ανάπτυξη... ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 11:58 Η Eclipse έγραψε: #19 14-08-21 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 12:44 Ο Nick890 έγραψε: #20 14-08-21 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Click για ανάπτυξη... Τι λένε ? 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Idontknoww ag97 charmander SlimShady Thundergirl gwgw_5 Έμμα 1011 johnietraf nucomer fmarulezkd chester20080 VasoGrimes Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;;
Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 06:33 Ο Guest 890013: #2 13-08-21 06:33 Να την αφήσεις ήσυχη. Σε αγαπάει αλλά δεν θέλει να είστε μαζί και αυτό είναι 2 διαφορετικά πράγματα. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 06:59 Ο dum dum boy: #3 13-08-21 06:59 δεν υπάρχουν συμβουλές και συνταγές για τέτοια ζητήματα. μόνο εσύ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις φίλε Ποτάμι. και θα το κάνεις, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. πάντως να ξέρεις... έρωτας είναι η τέχνη του να φεύγεις έτσι, που η σφαγή που θα νιώθεις να είναι πολύ πιο σφαγερή από τη σφαγή που νιώθει ο σύντροφος που αφήνεις... Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 08:28 Ο Guest 528707: #4 13-08-21 08:28 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ! Θέλεις να μας πεις λιγάκι ηλικίες σας ? Όλα αυτά καθορίζονται και εκτιμούνται ανάλογα σε τι ηλικίες δημιουργούνται αυτές οι καταστάσεις . Με τον όρο μια χαρά τι εννοείς ? Όλα αυτά τα χρόνια δεν προέκυπταν θεματακια που να μαρτυρούσαν όλη αυτή την καταπίεση που ένιωθε ? Κάτω από ποιες συνθήκες έγινε ο χωρισμός ? Ήρεμα και πολιτισμένα μετά από συζήτηση ή επεισοδιακά ? Παίζει θέμα τρίτου προσώπου ? Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.943 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 10:48 Η Aleksa έγραψε: #5 13-08-21 10:48 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Ε δεν είναι ανάγκη να το παραδεχτεί με τα λόγια, αν κάποια στιγμή η επανασύνδεση γίνει πράξη. Σημασία έχει αν το θέλετε στ αλήθεια κι οι δυο. Και βέβαια εξαρτάται κι από την αιτία του χωρισμού σας και το τι μεσολάβησε (αν μεσολάβησε) κατά τη χρονική διάρκεια που δεν επικοινωνούσατε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 10:56 Ο Gaspar έγραψε: #6 13-08-21 10:56 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει, Click για ανάπτυξη... Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο. Αρχική Δημοσίευση από River: ....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Τίποτα. Περιμένεις να σου περάσει, μελετάς τι έκανες λάθος και ξενέρωσε, και όταν ανακτήσεις τον εαυτό σου πας για την επόμενη. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 11:01 Ο Guest 890013: #7 13-08-21 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο. Click για ανάπτυξη... Και πρέπει να καταλάβει πως μπορεί να τον αγαπάει αλλά δε την τραβάει άλλο ερωτικά.Και να τα ξεχωρίσει αυτά στο μυαλό του γιατι βλέπω παίρνει ελπίδα απο το συναισθηματικό.Που αν μη τι αλλο δε ξεκοβεσαι συναισθηματικα ευκολα απο τη μια στιγμη στην αλλη. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.682 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 14:11 Ο Πάνθηρας!: #8 13-08-21 14:11 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Ασε κανα μηνα ακόμη και βλέπεις.... Μη τρελαινεσαι μπορεί να είναι ανακτησιμο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.777 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 14:32 Η Himela έγραψε: #9 13-08-21 14:32 Αρχική Δημοσίευση από River: είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά Click για ανάπτυξη... Μετάφραση: Σε αγαπάει και νιώθει οικεία και όμορφα μαζί σου και με τη σχέση σας (ίσως βαριέται όμως) αλλά γνώρισε κάποιον και δε θέλει να σε απατήσει, της έχει πάρει τα μυαλά, νιώθει οτι χρωστάει στον εαυτό της να το ζήσει, κι έτσι χώρισε με σένα αφήνοντας ένα παραθυράκι ανοιχτό σε περίπτωση που δεν τσουλήσει με τον άλλον. Οπότε να ξέρεις οτι αν την ξαναπάρεις πίσω μετά από κάποιο καιρό θα πάρεις τα αποφάγια του άλλου. Αν αυτό σε καλύπτει, κάντο. Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Τα έχω δει γι' αυτό στα λέω. Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 14:37 Ο Guest 896561: #10 13-08-21 14:37 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ συμβουλή δεν θα σου δώσω, μόνο ευχή να σταματήσουν όσο το γρηγορότερο να σε απασχολούν αυτά, να ξεκοβεις και να τα γράφεις όλα στα π..παρια σου. Ευτυχώς σε εμένα αυτό έγινε σε σχετικά νεαρή ηλικία, έχω δει περιπτώσεις να σαρανταρίζουν (και να πενηνταρίζουν, δεν έχουν ηλικία αυτά) και να αναλώνουν χρόνο στο "με θέλει ή δεν με θέλει η πρώην/ο πρώην" κλπ και να χαλιέται η ψυχική τους υγεία. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Αυγούστου 2021 Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:28 Ο Guest 890013: #11 13-08-21 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Click για ανάπτυξη... That escalated quickly. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:30 Ο Guest 528707: #12 13-08-21 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Τα έχω δει γι' αυτό στα λέω. Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ πολύ σαπουνόπερα πέφτει johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:34 Ο johnietraf: #13 13-08-21 17:34 πως αφηνεις εναν ανθρωπο που ησασταν 3 χρονια μαζι για ενα πηδημα ρε χιμελα? Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:59 Ο Nick890 έγραψε: #14 13-08-21 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο Click για ανάπτυξη... Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πως αφηνεις εναν ανθρωπο που ησασταν 3 χρονια μαζι για ενα πηδημα ρε χιμελα? Click για ανάπτυξη... Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:05 Ο johnietraf: #15 13-08-21 18:05 τι οριζουμε μικρη ηλικια? Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:08 Ο Nick890 έγραψε: #16 13-08-21 18:08 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: τι οριζουμε μικρη ηλικια? Click για ανάπτυξη... Η απειρία λογικά θα έλεγα Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Αυγούστου 2021 στις 00:53 Ο Guest 254537: #17 14-08-21 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... 22-8=14 ΕΥΓΕ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 08:12 Ο Nick890 έγραψε: #18 14-08-21 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Placebo!: 22-8=14 ΕΥΓΕ Click για ανάπτυξη... ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 11:58 Η Eclipse έγραψε: #19 14-08-21 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 12:44 Ο Nick890 έγραψε: #20 14-08-21 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Click για ανάπτυξη... Τι λένε ? 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Idontknoww ag97 charmander SlimShady Thundergirl gwgw_5 Έμμα 1011 johnietraf nucomer fmarulezkd chester20080 VasoGrimes Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 06:59 Ο dum dum boy: #3 13-08-21 06:59 δεν υπάρχουν συμβουλές και συνταγές για τέτοια ζητήματα. μόνο εσύ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις φίλε Ποτάμι. και θα το κάνεις, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. πάντως να ξέρεις... έρωτας είναι η τέχνη του να φεύγεις έτσι, που η σφαγή που θα νιώθεις να είναι πολύ πιο σφαγερή από τη σφαγή που νιώθει ο σύντροφος που αφήνεις... Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 08:28 Ο Guest 528707: #4 13-08-21 08:28 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ! Θέλεις να μας πεις λιγάκι ηλικίες σας ? Όλα αυτά καθορίζονται και εκτιμούνται ανάλογα σε τι ηλικίες δημιουργούνται αυτές οι καταστάσεις . Με τον όρο μια χαρά τι εννοείς ? Όλα αυτά τα χρόνια δεν προέκυπταν θεματακια που να μαρτυρούσαν όλη αυτή την καταπίεση που ένιωθε ? Κάτω από ποιες συνθήκες έγινε ο χωρισμός ? Ήρεμα και πολιτισμένα μετά από συζήτηση ή επεισοδιακά ? Παίζει θέμα τρίτου προσώπου ? Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.943 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 10:48 Η Aleksa έγραψε: #5 13-08-21 10:48 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Ε δεν είναι ανάγκη να το παραδεχτεί με τα λόγια, αν κάποια στιγμή η επανασύνδεση γίνει πράξη. Σημασία έχει αν το θέλετε στ αλήθεια κι οι δυο. Και βέβαια εξαρτάται κι από την αιτία του χωρισμού σας και το τι μεσολάβησε (αν μεσολάβησε) κατά τη χρονική διάρκεια που δεν επικοινωνούσατε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 10:56 Ο Gaspar έγραψε: #6 13-08-21 10:56 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει, Click για ανάπτυξη... Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο. Αρχική Δημοσίευση από River: ....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Τίποτα. Περιμένεις να σου περάσει, μελετάς τι έκανες λάθος και ξενέρωσε, και όταν ανακτήσεις τον εαυτό σου πας για την επόμενη. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 11:01 Ο Guest 890013: #7 13-08-21 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο. Click για ανάπτυξη... Και πρέπει να καταλάβει πως μπορεί να τον αγαπάει αλλά δε την τραβάει άλλο ερωτικά.Και να τα ξεχωρίσει αυτά στο μυαλό του γιατι βλέπω παίρνει ελπίδα απο το συναισθηματικό.Που αν μη τι αλλο δε ξεκοβεσαι συναισθηματικα ευκολα απο τη μια στιγμη στην αλλη. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.682 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 14:11 Ο Πάνθηρας!: #8 13-08-21 14:11 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Ασε κανα μηνα ακόμη και βλέπεις.... Μη τρελαινεσαι μπορεί να είναι ανακτησιμο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.777 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 14:32 Η Himela έγραψε: #9 13-08-21 14:32 Αρχική Δημοσίευση από River: είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά Click για ανάπτυξη... Μετάφραση: Σε αγαπάει και νιώθει οικεία και όμορφα μαζί σου και με τη σχέση σας (ίσως βαριέται όμως) αλλά γνώρισε κάποιον και δε θέλει να σε απατήσει, της έχει πάρει τα μυαλά, νιώθει οτι χρωστάει στον εαυτό της να το ζήσει, κι έτσι χώρισε με σένα αφήνοντας ένα παραθυράκι ανοιχτό σε περίπτωση που δεν τσουλήσει με τον άλλον. Οπότε να ξέρεις οτι αν την ξαναπάρεις πίσω μετά από κάποιο καιρό θα πάρεις τα αποφάγια του άλλου. Αν αυτό σε καλύπτει, κάντο. Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Τα έχω δει γι' αυτό στα λέω. Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 14:37 Ο Guest 896561: #10 13-08-21 14:37 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ συμβουλή δεν θα σου δώσω, μόνο ευχή να σταματήσουν όσο το γρηγορότερο να σε απασχολούν αυτά, να ξεκοβεις και να τα γράφεις όλα στα π..παρια σου. Ευτυχώς σε εμένα αυτό έγινε σε σχετικά νεαρή ηλικία, έχω δει περιπτώσεις να σαρανταρίζουν (και να πενηνταρίζουν, δεν έχουν ηλικία αυτά) και να αναλώνουν χρόνο στο "με θέλει ή δεν με θέλει η πρώην/ο πρώην" κλπ και να χαλιέται η ψυχική τους υγεία. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Αυγούστου 2021 Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:28 Ο Guest 890013: #11 13-08-21 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Click για ανάπτυξη... That escalated quickly. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:30 Ο Guest 528707: #12 13-08-21 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Τα έχω δει γι' αυτό στα λέω. Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ πολύ σαπουνόπερα πέφτει johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:34 Ο johnietraf: #13 13-08-21 17:34 πως αφηνεις εναν ανθρωπο που ησασταν 3 χρονια μαζι για ενα πηδημα ρε χιμελα? Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:59 Ο Nick890 έγραψε: #14 13-08-21 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο Click για ανάπτυξη... Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πως αφηνεις εναν ανθρωπο που ησασταν 3 χρονια μαζι για ενα πηδημα ρε χιμελα? Click για ανάπτυξη... Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:05 Ο johnietraf: #15 13-08-21 18:05 τι οριζουμε μικρη ηλικια? Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:08 Ο Nick890 έγραψε: #16 13-08-21 18:08 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: τι οριζουμε μικρη ηλικια? Click για ανάπτυξη... Η απειρία λογικά θα έλεγα Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Αυγούστου 2021 στις 00:53 Ο Guest 254537: #17 14-08-21 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... 22-8=14 ΕΥΓΕ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 08:12 Ο Nick890 έγραψε: #18 14-08-21 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Placebo!: 22-8=14 ΕΥΓΕ Click για ανάπτυξη... ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 11:58 Η Eclipse έγραψε: #19 14-08-21 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 12:44 Ο Nick890 έγραψε: #20 14-08-21 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Click για ανάπτυξη... Τι λένε ? 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Idontknoww ag97 charmander SlimShady Thundergirl gwgw_5 Έμμα 1011 johnietraf nucomer fmarulezkd chester20080 VasoGrimes Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν υπάρχουν συμβουλές και συνταγές για τέτοια ζητήματα. μόνο εσύ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις φίλε Ποτάμι. και θα το κάνεις, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. πάντως να ξέρεις... έρωτας είναι η τέχνη του να φεύγεις έτσι, που η σφαγή που θα νιώθεις να είναι πολύ πιο σφαγερή από τη σφαγή που νιώθει ο σύντροφος που αφήνεις...
Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 08:28 Ο Guest 528707: #4 13-08-21 08:28 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ! Θέλεις να μας πεις λιγάκι ηλικίες σας ? Όλα αυτά καθορίζονται και εκτιμούνται ανάλογα σε τι ηλικίες δημιουργούνται αυτές οι καταστάσεις . Με τον όρο μια χαρά τι εννοείς ? Όλα αυτά τα χρόνια δεν προέκυπταν θεματακια που να μαρτυρούσαν όλη αυτή την καταπίεση που ένιωθε ? Κάτω από ποιες συνθήκες έγινε ο χωρισμός ? Ήρεμα και πολιτισμένα μετά από συζήτηση ή επεισοδιακά ? Παίζει θέμα τρίτου προσώπου ? Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.943 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 10:48 Η Aleksa έγραψε: #5 13-08-21 10:48 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Ε δεν είναι ανάγκη να το παραδεχτεί με τα λόγια, αν κάποια στιγμή η επανασύνδεση γίνει πράξη. Σημασία έχει αν το θέλετε στ αλήθεια κι οι δυο. Και βέβαια εξαρτάται κι από την αιτία του χωρισμού σας και το τι μεσολάβησε (αν μεσολάβησε) κατά τη χρονική διάρκεια που δεν επικοινωνούσατε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 10:56 Ο Gaspar έγραψε: #6 13-08-21 10:56 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει, Click για ανάπτυξη... Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο. Αρχική Δημοσίευση από River: ....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Τίποτα. Περιμένεις να σου περάσει, μελετάς τι έκανες λάθος και ξενέρωσε, και όταν ανακτήσεις τον εαυτό σου πας για την επόμενη. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 11:01 Ο Guest 890013: #7 13-08-21 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο. Click για ανάπτυξη... Και πρέπει να καταλάβει πως μπορεί να τον αγαπάει αλλά δε την τραβάει άλλο ερωτικά.Και να τα ξεχωρίσει αυτά στο μυαλό του γιατι βλέπω παίρνει ελπίδα απο το συναισθηματικό.Που αν μη τι αλλο δε ξεκοβεσαι συναισθηματικα ευκολα απο τη μια στιγμη στην αλλη. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.682 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 14:11 Ο Πάνθηρας!: #8 13-08-21 14:11 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Ασε κανα μηνα ακόμη και βλέπεις.... Μη τρελαινεσαι μπορεί να είναι ανακτησιμο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.777 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 14:32 Η Himela έγραψε: #9 13-08-21 14:32 Αρχική Δημοσίευση από River: είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά Click για ανάπτυξη... Μετάφραση: Σε αγαπάει και νιώθει οικεία και όμορφα μαζί σου και με τη σχέση σας (ίσως βαριέται όμως) αλλά γνώρισε κάποιον και δε θέλει να σε απατήσει, της έχει πάρει τα μυαλά, νιώθει οτι χρωστάει στον εαυτό της να το ζήσει, κι έτσι χώρισε με σένα αφήνοντας ένα παραθυράκι ανοιχτό σε περίπτωση που δεν τσουλήσει με τον άλλον. Οπότε να ξέρεις οτι αν την ξαναπάρεις πίσω μετά από κάποιο καιρό θα πάρεις τα αποφάγια του άλλου. Αν αυτό σε καλύπτει, κάντο. Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Τα έχω δει γι' αυτό στα λέω. Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 14:37 Ο Guest 896561: #10 13-08-21 14:37 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ συμβουλή δεν θα σου δώσω, μόνο ευχή να σταματήσουν όσο το γρηγορότερο να σε απασχολούν αυτά, να ξεκοβεις και να τα γράφεις όλα στα π..παρια σου. Ευτυχώς σε εμένα αυτό έγινε σε σχετικά νεαρή ηλικία, έχω δει περιπτώσεις να σαρανταρίζουν (και να πενηνταρίζουν, δεν έχουν ηλικία αυτά) και να αναλώνουν χρόνο στο "με θέλει ή δεν με θέλει η πρώην/ο πρώην" κλπ και να χαλιέται η ψυχική τους υγεία. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Αυγούστου 2021 Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:28 Ο Guest 890013: #11 13-08-21 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Click για ανάπτυξη... That escalated quickly. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:30 Ο Guest 528707: #12 13-08-21 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Τα έχω δει γι' αυτό στα λέω. Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ πολύ σαπουνόπερα πέφτει johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:34 Ο johnietraf: #13 13-08-21 17:34 πως αφηνεις εναν ανθρωπο που ησασταν 3 χρονια μαζι για ενα πηδημα ρε χιμελα? Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:59 Ο Nick890 έγραψε: #14 13-08-21 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο Click για ανάπτυξη... Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πως αφηνεις εναν ανθρωπο που ησασταν 3 χρονια μαζι για ενα πηδημα ρε χιμελα? Click για ανάπτυξη... Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:05 Ο johnietraf: #15 13-08-21 18:05 τι οριζουμε μικρη ηλικια? Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:08 Ο Nick890 έγραψε: #16 13-08-21 18:08 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: τι οριζουμε μικρη ηλικια? Click για ανάπτυξη... Η απειρία λογικά θα έλεγα Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Αυγούστου 2021 στις 00:53 Ο Guest 254537: #17 14-08-21 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... 22-8=14 ΕΥΓΕ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 08:12 Ο Nick890 έγραψε: #18 14-08-21 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Placebo!: 22-8=14 ΕΥΓΕ Click για ανάπτυξη... ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 11:58 Η Eclipse έγραψε: #19 14-08-21 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 12:44 Ο Nick890 έγραψε: #20 14-08-21 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Click για ανάπτυξη... Τι λένε ? 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Idontknoww ag97 charmander SlimShady Thundergirl gwgw_5 Έμμα 1011 johnietraf nucomer fmarulezkd chester20080 VasoGrimes Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ! Θέλεις να μας πεις λιγάκι ηλικίες σας ? Όλα αυτά καθορίζονται και εκτιμούνται ανάλογα σε τι ηλικίες δημιουργούνται αυτές οι καταστάσεις . Με τον όρο μια χαρά τι εννοείς ? Όλα αυτά τα χρόνια δεν προέκυπταν θεματακια που να μαρτυρούσαν όλη αυτή την καταπίεση που ένιωθε ? Κάτω από ποιες συνθήκες έγινε ο χωρισμός ? Ήρεμα και πολιτισμένα μετά από συζήτηση ή επεισοδιακά ? Παίζει θέμα τρίτου προσώπου ?
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.943 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 10:48 Η Aleksa έγραψε: #5 13-08-21 10:48 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Ε δεν είναι ανάγκη να το παραδεχτεί με τα λόγια, αν κάποια στιγμή η επανασύνδεση γίνει πράξη. Σημασία έχει αν το θέλετε στ αλήθεια κι οι δυο. Και βέβαια εξαρτάται κι από την αιτία του χωρισμού σας και το τι μεσολάβησε (αν μεσολάβησε) κατά τη χρονική διάρκεια που δεν επικοινωνούσατε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 10:56 Ο Gaspar έγραψε: #6 13-08-21 10:56 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει, Click για ανάπτυξη... Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο. Αρχική Δημοσίευση από River: ....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Τίποτα. Περιμένεις να σου περάσει, μελετάς τι έκανες λάθος και ξενέρωσε, και όταν ανακτήσεις τον εαυτό σου πας για την επόμενη. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 11:01 Ο Guest 890013: #7 13-08-21 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο. Click για ανάπτυξη... Και πρέπει να καταλάβει πως μπορεί να τον αγαπάει αλλά δε την τραβάει άλλο ερωτικά.Και να τα ξεχωρίσει αυτά στο μυαλό του γιατι βλέπω παίρνει ελπίδα απο το συναισθηματικό.Που αν μη τι αλλο δε ξεκοβεσαι συναισθηματικα ευκολα απο τη μια στιγμη στην αλλη. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.682 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 14:11 Ο Πάνθηρας!: #8 13-08-21 14:11 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Ασε κανα μηνα ακόμη και βλέπεις.... Μη τρελαινεσαι μπορεί να είναι ανακτησιμο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.777 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 14:32 Η Himela έγραψε: #9 13-08-21 14:32 Αρχική Δημοσίευση από River: είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά Click για ανάπτυξη... Μετάφραση: Σε αγαπάει και νιώθει οικεία και όμορφα μαζί σου και με τη σχέση σας (ίσως βαριέται όμως) αλλά γνώρισε κάποιον και δε θέλει να σε απατήσει, της έχει πάρει τα μυαλά, νιώθει οτι χρωστάει στον εαυτό της να το ζήσει, κι έτσι χώρισε με σένα αφήνοντας ένα παραθυράκι ανοιχτό σε περίπτωση που δεν τσουλήσει με τον άλλον. Οπότε να ξέρεις οτι αν την ξαναπάρεις πίσω μετά από κάποιο καιρό θα πάρεις τα αποφάγια του άλλου. Αν αυτό σε καλύπτει, κάντο. Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Τα έχω δει γι' αυτό στα λέω. Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 14:37 Ο Guest 896561: #10 13-08-21 14:37 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ συμβουλή δεν θα σου δώσω, μόνο ευχή να σταματήσουν όσο το γρηγορότερο να σε απασχολούν αυτά, να ξεκοβεις και να τα γράφεις όλα στα π..παρια σου. Ευτυχώς σε εμένα αυτό έγινε σε σχετικά νεαρή ηλικία, έχω δει περιπτώσεις να σαρανταρίζουν (και να πενηνταρίζουν, δεν έχουν ηλικία αυτά) και να αναλώνουν χρόνο στο "με θέλει ή δεν με θέλει η πρώην/ο πρώην" κλπ και να χαλιέται η ψυχική τους υγεία. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Αυγούστου 2021 Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:28 Ο Guest 890013: #11 13-08-21 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Click για ανάπτυξη... That escalated quickly. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:30 Ο Guest 528707: #12 13-08-21 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Τα έχω δει γι' αυτό στα λέω. Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ πολύ σαπουνόπερα πέφτει johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:34 Ο johnietraf: #13 13-08-21 17:34 πως αφηνεις εναν ανθρωπο που ησασταν 3 χρονια μαζι για ενα πηδημα ρε χιμελα? Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:59 Ο Nick890 έγραψε: #14 13-08-21 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο Click για ανάπτυξη... Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πως αφηνεις εναν ανθρωπο που ησασταν 3 χρονια μαζι για ενα πηδημα ρε χιμελα? Click για ανάπτυξη... Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:05 Ο johnietraf: #15 13-08-21 18:05 τι οριζουμε μικρη ηλικια? Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:08 Ο Nick890 έγραψε: #16 13-08-21 18:08 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: τι οριζουμε μικρη ηλικια? Click για ανάπτυξη... Η απειρία λογικά θα έλεγα Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Αυγούστου 2021 στις 00:53 Ο Guest 254537: #17 14-08-21 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... 22-8=14 ΕΥΓΕ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 08:12 Ο Nick890 έγραψε: #18 14-08-21 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Placebo!: 22-8=14 ΕΥΓΕ Click για ανάπτυξη... ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 11:58 Η Eclipse έγραψε: #19 14-08-21 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 12:44 Ο Nick890 έγραψε: #20 14-08-21 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Click για ανάπτυξη... Τι λένε ? 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Idontknoww ag97 charmander SlimShady Thundergirl gwgw_5 Έμμα 1011 johnietraf nucomer fmarulezkd chester20080 VasoGrimes Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Ε δεν είναι ανάγκη να το παραδεχτεί με τα λόγια, αν κάποια στιγμή η επανασύνδεση γίνει πράξη. Σημασία έχει αν το θέλετε στ αλήθεια κι οι δυο. Και βέβαια εξαρτάται κι από την αιτία του χωρισμού σας και το τι μεσολάβησε (αν μεσολάβησε) κατά τη χρονική διάρκεια που δεν επικοινωνούσατε.
Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 10:56 Ο Gaspar έγραψε: #6 13-08-21 10:56 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει, Click για ανάπτυξη... Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο. Αρχική Δημοσίευση από River: ....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Τίποτα. Περιμένεις να σου περάσει, μελετάς τι έκανες λάθος και ξενέρωσε, και όταν ανακτήσεις τον εαυτό σου πας για την επόμενη. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 11:01 Ο Guest 890013: #7 13-08-21 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο. Click για ανάπτυξη... Και πρέπει να καταλάβει πως μπορεί να τον αγαπάει αλλά δε την τραβάει άλλο ερωτικά.Και να τα ξεχωρίσει αυτά στο μυαλό του γιατι βλέπω παίρνει ελπίδα απο το συναισθηματικό.Που αν μη τι αλλο δε ξεκοβεσαι συναισθηματικα ευκολα απο τη μια στιγμη στην αλλη. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.682 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 14:11 Ο Πάνθηρας!: #8 13-08-21 14:11 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Ασε κανα μηνα ακόμη και βλέπεις.... Μη τρελαινεσαι μπορεί να είναι ανακτησιμο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.777 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 14:32 Η Himela έγραψε: #9 13-08-21 14:32 Αρχική Δημοσίευση από River: είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά Click για ανάπτυξη... Μετάφραση: Σε αγαπάει και νιώθει οικεία και όμορφα μαζί σου και με τη σχέση σας (ίσως βαριέται όμως) αλλά γνώρισε κάποιον και δε θέλει να σε απατήσει, της έχει πάρει τα μυαλά, νιώθει οτι χρωστάει στον εαυτό της να το ζήσει, κι έτσι χώρισε με σένα αφήνοντας ένα παραθυράκι ανοιχτό σε περίπτωση που δεν τσουλήσει με τον άλλον. Οπότε να ξέρεις οτι αν την ξαναπάρεις πίσω μετά από κάποιο καιρό θα πάρεις τα αποφάγια του άλλου. Αν αυτό σε καλύπτει, κάντο. Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Τα έχω δει γι' αυτό στα λέω. Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 14:37 Ο Guest 896561: #10 13-08-21 14:37 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ συμβουλή δεν θα σου δώσω, μόνο ευχή να σταματήσουν όσο το γρηγορότερο να σε απασχολούν αυτά, να ξεκοβεις και να τα γράφεις όλα στα π..παρια σου. Ευτυχώς σε εμένα αυτό έγινε σε σχετικά νεαρή ηλικία, έχω δει περιπτώσεις να σαρανταρίζουν (και να πενηνταρίζουν, δεν έχουν ηλικία αυτά) και να αναλώνουν χρόνο στο "με θέλει ή δεν με θέλει η πρώην/ο πρώην" κλπ και να χαλιέται η ψυχική τους υγεία. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Αυγούστου 2021 Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:28 Ο Guest 890013: #11 13-08-21 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Click για ανάπτυξη... That escalated quickly. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:30 Ο Guest 528707: #12 13-08-21 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Τα έχω δει γι' αυτό στα λέω. Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ πολύ σαπουνόπερα πέφτει johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:34 Ο johnietraf: #13 13-08-21 17:34 πως αφηνεις εναν ανθρωπο που ησασταν 3 χρονια μαζι για ενα πηδημα ρε χιμελα? Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:59 Ο Nick890 έγραψε: #14 13-08-21 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο Click για ανάπτυξη... Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πως αφηνεις εναν ανθρωπο που ησασταν 3 χρονια μαζι για ενα πηδημα ρε χιμελα? Click για ανάπτυξη... Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:05 Ο johnietraf: #15 13-08-21 18:05 τι οριζουμε μικρη ηλικια? Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:08 Ο Nick890 έγραψε: #16 13-08-21 18:08 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: τι οριζουμε μικρη ηλικια? Click για ανάπτυξη... Η απειρία λογικά θα έλεγα Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Αυγούστου 2021 στις 00:53 Ο Guest 254537: #17 14-08-21 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... 22-8=14 ΕΥΓΕ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 08:12 Ο Nick890 έγραψε: #18 14-08-21 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Placebo!: 22-8=14 ΕΥΓΕ Click για ανάπτυξη... ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 11:58 Η Eclipse έγραψε: #19 14-08-21 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 12:44 Ο Nick890 έγραψε: #20 14-08-21 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Click για ανάπτυξη... Τι λένε ? 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Idontknoww ag97 charmander SlimShady Thundergirl gwgw_5 Έμμα 1011 johnietraf nucomer fmarulezkd chester20080 VasoGrimes Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει, Click για ανάπτυξη... Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο. Αρχική Δημοσίευση από River: ....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Τίποτα. Περιμένεις να σου περάσει, μελετάς τι έκανες λάθος και ξενέρωσε, και όταν ανακτήσεις τον εαυτό σου πας για την επόμενη.
Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 11:01 Ο Guest 890013: #7 13-08-21 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο. Click για ανάπτυξη... Και πρέπει να καταλάβει πως μπορεί να τον αγαπάει αλλά δε την τραβάει άλλο ερωτικά.Και να τα ξεχωρίσει αυτά στο μυαλό του γιατι βλέπω παίρνει ελπίδα απο το συναισθηματικό.Που αν μη τι αλλο δε ξεκοβεσαι συναισθηματικα ευκολα απο τη μια στιγμη στην αλλη. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.682 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 14:11 Ο Πάνθηρας!: #8 13-08-21 14:11 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Ασε κανα μηνα ακόμη και βλέπεις.... Μη τρελαινεσαι μπορεί να είναι ανακτησιμο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.777 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 14:32 Η Himela έγραψε: #9 13-08-21 14:32 Αρχική Δημοσίευση από River: είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά Click για ανάπτυξη... Μετάφραση: Σε αγαπάει και νιώθει οικεία και όμορφα μαζί σου και με τη σχέση σας (ίσως βαριέται όμως) αλλά γνώρισε κάποιον και δε θέλει να σε απατήσει, της έχει πάρει τα μυαλά, νιώθει οτι χρωστάει στον εαυτό της να το ζήσει, κι έτσι χώρισε με σένα αφήνοντας ένα παραθυράκι ανοιχτό σε περίπτωση που δεν τσουλήσει με τον άλλον. Οπότε να ξέρεις οτι αν την ξαναπάρεις πίσω μετά από κάποιο καιρό θα πάρεις τα αποφάγια του άλλου. Αν αυτό σε καλύπτει, κάντο. Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Τα έχω δει γι' αυτό στα λέω. Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 14:37 Ο Guest 896561: #10 13-08-21 14:37 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ συμβουλή δεν θα σου δώσω, μόνο ευχή να σταματήσουν όσο το γρηγορότερο να σε απασχολούν αυτά, να ξεκοβεις και να τα γράφεις όλα στα π..παρια σου. Ευτυχώς σε εμένα αυτό έγινε σε σχετικά νεαρή ηλικία, έχω δει περιπτώσεις να σαρανταρίζουν (και να πενηνταρίζουν, δεν έχουν ηλικία αυτά) και να αναλώνουν χρόνο στο "με θέλει ή δεν με θέλει η πρώην/ο πρώην" κλπ και να χαλιέται η ψυχική τους υγεία. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Αυγούστου 2021 Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:28 Ο Guest 890013: #11 13-08-21 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Click για ανάπτυξη... That escalated quickly. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:30 Ο Guest 528707: #12 13-08-21 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Τα έχω δει γι' αυτό στα λέω. Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ πολύ σαπουνόπερα πέφτει johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:34 Ο johnietraf: #13 13-08-21 17:34 πως αφηνεις εναν ανθρωπο που ησασταν 3 χρονια μαζι για ενα πηδημα ρε χιμελα? Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:59 Ο Nick890 έγραψε: #14 13-08-21 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο Click για ανάπτυξη... Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πως αφηνεις εναν ανθρωπο που ησασταν 3 χρονια μαζι για ενα πηδημα ρε χιμελα? Click για ανάπτυξη... Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:05 Ο johnietraf: #15 13-08-21 18:05 τι οριζουμε μικρη ηλικια? Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:08 Ο Nick890 έγραψε: #16 13-08-21 18:08 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: τι οριζουμε μικρη ηλικια? Click για ανάπτυξη... Η απειρία λογικά θα έλεγα Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Αυγούστου 2021 στις 00:53 Ο Guest 254537: #17 14-08-21 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... 22-8=14 ΕΥΓΕ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 08:12 Ο Nick890 έγραψε: #18 14-08-21 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Placebo!: 22-8=14 ΕΥΓΕ Click για ανάπτυξη... ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 11:58 Η Eclipse έγραψε: #19 14-08-21 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 12:44 Ο Nick890 έγραψε: #20 14-08-21 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Click για ανάπτυξη... Τι λένε ? 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Idontknoww ag97 charmander SlimShady Thundergirl gwgw_5 Έμμα 1011 johnietraf nucomer fmarulezkd chester20080 VasoGrimes Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο. Click για ανάπτυξη... Και πρέπει να καταλάβει πως μπορεί να τον αγαπάει αλλά δε την τραβάει άλλο ερωτικά.Και να τα ξεχωρίσει αυτά στο μυαλό του γιατι βλέπω παίρνει ελπίδα απο το συναισθηματικό.Που αν μη τι αλλο δε ξεκοβεσαι συναισθηματικα ευκολα απο τη μια στιγμη στην αλλη.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.682 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 14:11 Ο Πάνθηρας!: #8 13-08-21 14:11 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Ασε κανα μηνα ακόμη και βλέπεις.... Μη τρελαινεσαι μπορεί να είναι ανακτησιμο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.777 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 14:32 Η Himela έγραψε: #9 13-08-21 14:32 Αρχική Δημοσίευση από River: είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά Click για ανάπτυξη... Μετάφραση: Σε αγαπάει και νιώθει οικεία και όμορφα μαζί σου και με τη σχέση σας (ίσως βαριέται όμως) αλλά γνώρισε κάποιον και δε θέλει να σε απατήσει, της έχει πάρει τα μυαλά, νιώθει οτι χρωστάει στον εαυτό της να το ζήσει, κι έτσι χώρισε με σένα αφήνοντας ένα παραθυράκι ανοιχτό σε περίπτωση που δεν τσουλήσει με τον άλλον. Οπότε να ξέρεις οτι αν την ξαναπάρεις πίσω μετά από κάποιο καιρό θα πάρεις τα αποφάγια του άλλου. Αν αυτό σε καλύπτει, κάντο. Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Τα έχω δει γι' αυτό στα λέω. Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 14:37 Ο Guest 896561: #10 13-08-21 14:37 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ συμβουλή δεν θα σου δώσω, μόνο ευχή να σταματήσουν όσο το γρηγορότερο να σε απασχολούν αυτά, να ξεκοβεις και να τα γράφεις όλα στα π..παρια σου. Ευτυχώς σε εμένα αυτό έγινε σε σχετικά νεαρή ηλικία, έχω δει περιπτώσεις να σαρανταρίζουν (και να πενηνταρίζουν, δεν έχουν ηλικία αυτά) και να αναλώνουν χρόνο στο "με θέλει ή δεν με θέλει η πρώην/ο πρώην" κλπ και να χαλιέται η ψυχική τους υγεία. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Αυγούστου 2021 Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:28 Ο Guest 890013: #11 13-08-21 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Click για ανάπτυξη... That escalated quickly. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:30 Ο Guest 528707: #12 13-08-21 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Τα έχω δει γι' αυτό στα λέω. Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ πολύ σαπουνόπερα πέφτει johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:34 Ο johnietraf: #13 13-08-21 17:34 πως αφηνεις εναν ανθρωπο που ησασταν 3 χρονια μαζι για ενα πηδημα ρε χιμελα? Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:59 Ο Nick890 έγραψε: #14 13-08-21 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο Click για ανάπτυξη... Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πως αφηνεις εναν ανθρωπο που ησασταν 3 χρονια μαζι για ενα πηδημα ρε χιμελα? Click για ανάπτυξη... Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:05 Ο johnietraf: #15 13-08-21 18:05 τι οριζουμε μικρη ηλικια? Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:08 Ο Nick890 έγραψε: #16 13-08-21 18:08 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: τι οριζουμε μικρη ηλικια? Click για ανάπτυξη... Η απειρία λογικά θα έλεγα Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Αυγούστου 2021 στις 00:53 Ο Guest 254537: #17 14-08-21 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... 22-8=14 ΕΥΓΕ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 08:12 Ο Nick890 έγραψε: #18 14-08-21 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Placebo!: 22-8=14 ΕΥΓΕ Click για ανάπτυξη... ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 11:58 Η Eclipse έγραψε: #19 14-08-21 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 12:44 Ο Nick890 έγραψε: #20 14-08-21 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Click για ανάπτυξη... Τι λένε ? 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Idontknoww ag97 charmander SlimShady Thundergirl gwgw_5 Έμμα 1011 johnietraf nucomer fmarulezkd chester20080 VasoGrimes Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Ασε κανα μηνα ακόμη και βλέπεις.... Μη τρελαινεσαι μπορεί να είναι ανακτησιμο.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.777 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 14:32 Η Himela έγραψε: #9 13-08-21 14:32 Αρχική Δημοσίευση από River: είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά Click για ανάπτυξη... Μετάφραση: Σε αγαπάει και νιώθει οικεία και όμορφα μαζί σου και με τη σχέση σας (ίσως βαριέται όμως) αλλά γνώρισε κάποιον και δε θέλει να σε απατήσει, της έχει πάρει τα μυαλά, νιώθει οτι χρωστάει στον εαυτό της να το ζήσει, κι έτσι χώρισε με σένα αφήνοντας ένα παραθυράκι ανοιχτό σε περίπτωση που δεν τσουλήσει με τον άλλον. Οπότε να ξέρεις οτι αν την ξαναπάρεις πίσω μετά από κάποιο καιρό θα πάρεις τα αποφάγια του άλλου. Αν αυτό σε καλύπτει, κάντο. Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Τα έχω δει γι' αυτό στα λέω. Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 14:37 Ο Guest 896561: #10 13-08-21 14:37 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ συμβουλή δεν θα σου δώσω, μόνο ευχή να σταματήσουν όσο το γρηγορότερο να σε απασχολούν αυτά, να ξεκοβεις και να τα γράφεις όλα στα π..παρια σου. Ευτυχώς σε εμένα αυτό έγινε σε σχετικά νεαρή ηλικία, έχω δει περιπτώσεις να σαρανταρίζουν (και να πενηνταρίζουν, δεν έχουν ηλικία αυτά) και να αναλώνουν χρόνο στο "με θέλει ή δεν με θέλει η πρώην/ο πρώην" κλπ και να χαλιέται η ψυχική τους υγεία. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Αυγούστου 2021 Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:28 Ο Guest 890013: #11 13-08-21 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Click για ανάπτυξη... That escalated quickly. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:30 Ο Guest 528707: #12 13-08-21 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Τα έχω δει γι' αυτό στα λέω. Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ πολύ σαπουνόπερα πέφτει johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:34 Ο johnietraf: #13 13-08-21 17:34 πως αφηνεις εναν ανθρωπο που ησασταν 3 χρονια μαζι για ενα πηδημα ρε χιμελα? Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:59 Ο Nick890 έγραψε: #14 13-08-21 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο Click για ανάπτυξη... Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πως αφηνεις εναν ανθρωπο που ησασταν 3 χρονια μαζι για ενα πηδημα ρε χιμελα? Click για ανάπτυξη... Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:05 Ο johnietraf: #15 13-08-21 18:05 τι οριζουμε μικρη ηλικια? Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:08 Ο Nick890 έγραψε: #16 13-08-21 18:08 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: τι οριζουμε μικρη ηλικια? Click για ανάπτυξη... Η απειρία λογικά θα έλεγα Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Αυγούστου 2021 στις 00:53 Ο Guest 254537: #17 14-08-21 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... 22-8=14 ΕΥΓΕ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 08:12 Ο Nick890 έγραψε: #18 14-08-21 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Placebo!: 22-8=14 ΕΥΓΕ Click για ανάπτυξη... ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 11:58 Η Eclipse έγραψε: #19 14-08-21 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 12:44 Ο Nick890 έγραψε: #20 14-08-21 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Click για ανάπτυξη... Τι λένε ? 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Idontknoww ag97 charmander SlimShady Thundergirl gwgw_5 Έμμα 1011 johnietraf nucomer fmarulezkd chester20080 VasoGrimes Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από River: είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά Click για ανάπτυξη... Μετάφραση: Σε αγαπάει και νιώθει οικεία και όμορφα μαζί σου και με τη σχέση σας (ίσως βαριέται όμως) αλλά γνώρισε κάποιον και δε θέλει να σε απατήσει, της έχει πάρει τα μυαλά, νιώθει οτι χρωστάει στον εαυτό της να το ζήσει, κι έτσι χώρισε με σένα αφήνοντας ένα παραθυράκι ανοιχτό σε περίπτωση που δεν τσουλήσει με τον άλλον. Οπότε να ξέρεις οτι αν την ξαναπάρεις πίσω μετά από κάποιο καιρό θα πάρεις τα αποφάγια του άλλου. Αν αυτό σε καλύπτει, κάντο. Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Τα έχω δει γι' αυτό στα λέω.
Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 14:37 Ο Guest 896561: #10 13-08-21 14:37 Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ συμβουλή δεν θα σου δώσω, μόνο ευχή να σταματήσουν όσο το γρηγορότερο να σε απασχολούν αυτά, να ξεκοβεις και να τα γράφεις όλα στα π..παρια σου. Ευτυχώς σε εμένα αυτό έγινε σε σχετικά νεαρή ηλικία, έχω δει περιπτώσεις να σαρανταρίζουν (και να πενηνταρίζουν, δεν έχουν ηλικία αυτά) και να αναλώνουν χρόνο στο "με θέλει ή δεν με θέλει η πρώην/ο πρώην" κλπ και να χαλιέται η ψυχική τους υγεία. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Αυγούστου 2021 Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:28 Ο Guest 890013: #11 13-08-21 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Click για ανάπτυξη... That escalated quickly. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:30 Ο Guest 528707: #12 13-08-21 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Τα έχω δει γι' αυτό στα λέω. Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ πολύ σαπουνόπερα πέφτει johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:34 Ο johnietraf: #13 13-08-21 17:34 πως αφηνεις εναν ανθρωπο που ησασταν 3 χρονια μαζι για ενα πηδημα ρε χιμελα? Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:59 Ο Nick890 έγραψε: #14 13-08-21 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο Click για ανάπτυξη... Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πως αφηνεις εναν ανθρωπο που ησασταν 3 χρονια μαζι για ενα πηδημα ρε χιμελα? Click για ανάπτυξη... Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:05 Ο johnietraf: #15 13-08-21 18:05 τι οριζουμε μικρη ηλικια? Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:08 Ο Nick890 έγραψε: #16 13-08-21 18:08 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: τι οριζουμε μικρη ηλικια? Click για ανάπτυξη... Η απειρία λογικά θα έλεγα Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Αυγούστου 2021 στις 00:53 Ο Guest 254537: #17 14-08-21 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... 22-8=14 ΕΥΓΕ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 08:12 Ο Nick890 έγραψε: #18 14-08-21 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Placebo!: 22-8=14 ΕΥΓΕ Click για ανάπτυξη... ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 11:58 Η Eclipse έγραψε: #19 14-08-21 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 12:44 Ο Nick890 έγραψε: #20 14-08-21 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Click για ανάπτυξη... Τι λένε ? 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Idontknoww ag97 charmander SlimShady Thundergirl gwgw_5 Έμμα 1011 johnietraf nucomer fmarulezkd chester20080 VasoGrimes Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από River: Καλησπέρα,είχα μια σχέση σχεδόν 3 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν νιώθει ο εαυτός της λέει,ενώ μέχρι και 2 μέρες πριν ήμασταν μια χαρά,το πρόβλημα είναι ότι τη θέλω στη ζωή μου και με θέλει και αυτή,από που το ξέρω; Από τα μάτια! Φαίνεται όταν αγαπάς κάποιον και όχι δεν εννοώ σαν συγγενική αγάπη.απλα δεν της έχω στείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά όταν τη συνάντησα πριν 1 βδομάδα τυχαία το εσθανωμουν ότι της έλειπα και ότι με θέλει πίσω αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλη να το παραδεχτεί....τι κανωωωωω;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ συμβουλή δεν θα σου δώσω, μόνο ευχή να σταματήσουν όσο το γρηγορότερο να σε απασχολούν αυτά, να ξεκοβεις και να τα γράφεις όλα στα π..παρια σου. Ευτυχώς σε εμένα αυτό έγινε σε σχετικά νεαρή ηλικία, έχω δει περιπτώσεις να σαρανταρίζουν (και να πενηνταρίζουν, δεν έχουν ηλικία αυτά) και να αναλώνουν χρόνο στο "με θέλει ή δεν με θέλει η πρώην/ο πρώην" κλπ και να χαλιέται η ψυχική τους υγεία.
Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:28 Ο Guest 890013: #11 13-08-21 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Click για ανάπτυξη... That escalated quickly. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:30 Ο Guest 528707: #12 13-08-21 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Τα έχω δει γι' αυτό στα λέω. Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ πολύ σαπουνόπερα πέφτει johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:34 Ο johnietraf: #13 13-08-21 17:34 πως αφηνεις εναν ανθρωπο που ησασταν 3 χρονια μαζι για ενα πηδημα ρε χιμελα? Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:59 Ο Nick890 έγραψε: #14 13-08-21 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο Click για ανάπτυξη... Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πως αφηνεις εναν ανθρωπο που ησασταν 3 χρονια μαζι για ενα πηδημα ρε χιμελα? Click για ανάπτυξη... Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:05 Ο johnietraf: #15 13-08-21 18:05 τι οριζουμε μικρη ηλικια? Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:08 Ο Nick890 έγραψε: #16 13-08-21 18:08 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: τι οριζουμε μικρη ηλικια? Click για ανάπτυξη... Η απειρία λογικά θα έλεγα Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Αυγούστου 2021 στις 00:53 Ο Guest 254537: #17 14-08-21 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... 22-8=14 ΕΥΓΕ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 08:12 Ο Nick890 έγραψε: #18 14-08-21 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Placebo!: 22-8=14 ΕΥΓΕ Click για ανάπτυξη... ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 11:58 Η Eclipse έγραψε: #19 14-08-21 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 12:44 Ο Nick890 έγραψε: #20 14-08-21 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Click για ανάπτυξη... Τι λένε ? 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Idontknoww ag97 charmander SlimShady Thundergirl gwgw_5 Έμμα 1011 johnietraf nucomer fmarulezkd chester20080 VasoGrimes Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Click για ανάπτυξη... That escalated quickly.
Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:30 Ο Guest 528707: #12 13-08-21 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Τα έχω δει γι' αυτό στα λέω. Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ πολύ σαπουνόπερα πέφτει johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:34 Ο johnietraf: #13 13-08-21 17:34 πως αφηνεις εναν ανθρωπο που ησασταν 3 χρονια μαζι για ενα πηδημα ρε χιμελα? Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:59 Ο Nick890 έγραψε: #14 13-08-21 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο Click για ανάπτυξη... Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πως αφηνεις εναν ανθρωπο που ησασταν 3 χρονια μαζι για ενα πηδημα ρε χιμελα? Click για ανάπτυξη... Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:05 Ο johnietraf: #15 13-08-21 18:05 τι οριζουμε μικρη ηλικια? Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:08 Ο Nick890 έγραψε: #16 13-08-21 18:08 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: τι οριζουμε μικρη ηλικια? Click για ανάπτυξη... Η απειρία λογικά θα έλεγα Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Αυγούστου 2021 στις 00:53 Ο Guest 254537: #17 14-08-21 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... 22-8=14 ΕΥΓΕ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 08:12 Ο Nick890 έγραψε: #18 14-08-21 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Placebo!: 22-8=14 ΕΥΓΕ Click για ανάπτυξη... ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 11:58 Η Eclipse έγραψε: #19 14-08-21 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 12:44 Ο Nick890 έγραψε: #20 14-08-21 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Click για ανάπτυξη... Τι λένε ? 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Idontknoww ag97 charmander SlimShady Thundergirl gwgw_5 Έμμα 1011 johnietraf nucomer fmarulezkd chester20080 VasoGrimes Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ελπίζω όμως να μην έρθεις 10 χρόνια μετά, 1 γάμο και 2 παιδιά αργότερα να κάνεις θρεντ "ανακάλυψα οτι η γυναίκα μου πριν παντρευτούμε είχε σχέση με άλλον για τα πρώτα χρόνια του γάμου μας και ανησυχώ οτι τα παιδιά δεν είναι δικά μου". Τα έχω δει γι' αυτό στα λέω. Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ πολύ σαπουνόπερα πέφτει
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:34 Ο johnietraf: #13 13-08-21 17:34 πως αφηνεις εναν ανθρωπο που ησασταν 3 χρονια μαζι για ενα πηδημα ρε χιμελα? Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:59 Ο Nick890 έγραψε: #14 13-08-21 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο Click για ανάπτυξη... Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πως αφηνεις εναν ανθρωπο που ησασταν 3 χρονια μαζι για ενα πηδημα ρε χιμελα? Click για ανάπτυξη... Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:05 Ο johnietraf: #15 13-08-21 18:05 τι οριζουμε μικρη ηλικια? Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:08 Ο Nick890 έγραψε: #16 13-08-21 18:08 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: τι οριζουμε μικρη ηλικια? Click για ανάπτυξη... Η απειρία λογικά θα έλεγα Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Αυγούστου 2021 στις 00:53 Ο Guest 254537: #17 14-08-21 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... 22-8=14 ΕΥΓΕ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 08:12 Ο Nick890 έγραψε: #18 14-08-21 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Placebo!: 22-8=14 ΕΥΓΕ Click για ανάπτυξη... ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 11:58 Η Eclipse έγραψε: #19 14-08-21 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 12:44 Ο Nick890 έγραψε: #20 14-08-21 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Click για ανάπτυξη... Τι λένε ? 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Idontknoww ag97 charmander SlimShady Thundergirl gwgw_5 Έμμα 1011 johnietraf nucomer fmarulezkd chester20080 VasoGrimes Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 17:59 Ο Nick890 έγραψε: #14 13-08-21 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο Click για ανάπτυξη... Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πως αφηνεις εναν ανθρωπο που ησασταν 3 χρονια μαζι για ενα πηδημα ρε χιμελα? Click για ανάπτυξη... Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:05 Ο johnietraf: #15 13-08-21 18:05 τι οριζουμε μικρη ηλικια? Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:08 Ο Nick890 έγραψε: #16 13-08-21 18:08 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: τι οριζουμε μικρη ηλικια? Click για ανάπτυξη... Η απειρία λογικά θα έλεγα Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Αυγούστου 2021 στις 00:53 Ο Guest 254537: #17 14-08-21 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... 22-8=14 ΕΥΓΕ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 08:12 Ο Nick890 έγραψε: #18 14-08-21 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Placebo!: 22-8=14 ΕΥΓΕ Click για ανάπτυξη... ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 11:58 Η Eclipse έγραψε: #19 14-08-21 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 12:44 Ο Nick890 έγραψε: #20 14-08-21 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Click για ανάπτυξη... Τι λένε ? 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Idontknoww ag97 charmander SlimShady Thundergirl gwgw_5 Έμμα 1011 johnietraf nucomer fmarulezkd chester20080 VasoGrimes Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Σε χώρισε γιατί σταμάτησε να σε γουστάρει, η βρήκε άλλον, μην πιστέψεις τπτ άλλο Click για ανάπτυξη... Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πως αφηνεις εναν ανθρωπο που ησασταν 3 χρονια μαζι για ενα πηδημα ρε χιμελα? Click για ανάπτυξη... Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:05 Ο johnietraf: #15 13-08-21 18:05 τι οριζουμε μικρη ηλικια? Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:08 Ο Nick890 έγραψε: #16 13-08-21 18:08 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: τι οριζουμε μικρη ηλικια? Click για ανάπτυξη... Η απειρία λογικά θα έλεγα Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Αυγούστου 2021 στις 00:53 Ο Guest 254537: #17 14-08-21 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... 22-8=14 ΕΥΓΕ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 08:12 Ο Nick890 έγραψε: #18 14-08-21 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Placebo!: 22-8=14 ΕΥΓΕ Click για ανάπτυξη... ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 11:58 Η Eclipse έγραψε: #19 14-08-21 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 12:44 Ο Nick890 έγραψε: #20 14-08-21 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Click για ανάπτυξη... Τι λένε ? 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Idontknoww ag97 charmander SlimShady Thundergirl gwgw_5 Έμμα 1011 johnietraf nucomer fmarulezkd chester20080 VasoGrimes Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2021 στις 18:08 Ο Nick890 έγραψε: #16 13-08-21 18:08 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: τι οριζουμε μικρη ηλικια? Click για ανάπτυξη... Η απειρία λογικά θα έλεγα Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Αυγούστου 2021 στις 00:53 Ο Guest 254537: #17 14-08-21 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... 22-8=14 ΕΥΓΕ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 08:12 Ο Nick890 έγραψε: #18 14-08-21 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Placebo!: 22-8=14 ΕΥΓΕ Click για ανάπτυξη... ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 11:58 Η Eclipse έγραψε: #19 14-08-21 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 12:44 Ο Nick890 έγραψε: #20 14-08-21 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Click για ανάπτυξη... Τι λένε ? 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Idontknoww ag97 charmander SlimShady Thundergirl gwgw_5 Έμμα 1011 johnietraf nucomer fmarulezkd chester20080 VasoGrimes Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: τι οριζουμε μικρη ηλικια? Click για ανάπτυξη... Η απειρία λογικά θα έλεγα
Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Αυγούστου 2021 στις 00:53 Ο Guest 254537: #17 14-08-21 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... 22-8=14 ΕΥΓΕ Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 08:12 Ο Nick890 έγραψε: #18 14-08-21 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Placebo!: 22-8=14 ΕΥΓΕ Click για ανάπτυξη... ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 11:58 Η Eclipse έγραψε: #19 14-08-21 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 12:44 Ο Nick890 έγραψε: #20 14-08-21 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Click για ανάπτυξη... Τι λένε ? 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Idontknoww ag97 charmander SlimShady Thundergirl gwgw_5 Έμμα 1011 johnietraf nucomer fmarulezkd chester20080 VasoGrimes Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Απλά ,λιτά και ωραία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Αυγούστου 2021 Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... 22-8=14 ΕΥΓΕ
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 08:12 Ο Nick890 έγραψε: #18 14-08-21 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Placebo!: 22-8=14 ΕΥΓΕ Click για ανάπτυξη... ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 11:58 Η Eclipse έγραψε: #19 14-08-21 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 12:44 Ο Nick890 έγραψε: #20 14-08-21 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Click για ανάπτυξη... Τι λένε ? 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Idontknoww ag97 charmander SlimShady Thundergirl gwgw_5 Έμμα 1011 johnietraf nucomer fmarulezkd chester20080 VasoGrimes Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.358 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 11:58 Η Eclipse έγραψε: #19 14-08-21 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 12:44 Ο Nick890 έγραψε: #20 14-08-21 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Click για ανάπτυξη... Τι λένε ? 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Η πρώην μου έφυγε από 7-8 χρόνια σχέση ....νομίζω οι σχέσεις σε μικρές ηλικίες απλα είναι ότι νάνε Click για ανάπτυξη... Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.935 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2021 στις 12:44 Ο Nick890 έγραψε: #20 14-08-21 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Τα παλια σου σχολια παντως αλλα λενε Click για ανάπτυξη... Τι λένε ?