Τρομερή δουλειά ο Πέτρος . Το φορουμ μας είναι παγκοσμίων προδιαγραφών![]()

Λες να εχουμε και νεα μελη απο Ασιατικες χωρες ;
Μπραβο βρε Πετρο βλεπω φροντισες να καλυψεις ολες τις αναγκες των μελων εδω μεσα

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.233 μηνύματα.
Ωπα και χεράκι κατω πλεον στα reaction?? Επιτέλους! θα γίνει χαμοοοοςς
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.224 μηνύματα.
Ηδη εγω το εγκαινιασα!Ωπα και χεράκι κατω πλεον στα reaction?? Επιτέλους! θα γίνει χαμοοοοςς
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 είναι αόρατη. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.277 μηνύματα.
Πολλα συγχαρητήρια, είναι τέλειο!!!
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας είναι αόρατος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.096 μηνύματα.
κοιτά αυτό μήπως βοηθάει.Υποψιάζομαι κάποια position: fixed / sticky που έχει η σελίδα για κινητά.
Το ψάχνω!
Microsoft OneDrive
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.017 μηνύματα.
Thank you akikos, εξαιρετικά!

Εμένα φαίνεται να διόρθωσε το πρόβλημα!
@American Economist @Poirot τι λέτε έφτιαξε;
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot είναι αόρατος. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.911 μηνύματα.
Κι εμένα μου φαίνεται ότι έφτιαξε!Thank you akikos, εξαιρετικά!
Εμένα φαίνεται να διόρθωσε το πρόβλημα!
@American Economist @Poirot τι λέτε έφτιαξε;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Προτάσεις
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool
MyPetz