[2026] Η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε / νέο section για κατοικίδια MyPetz!

Τρομερή δουλειά ο Πέτρος . Το φορουμ μας είναι παγκοσμίων προδιαγραφών :pfff:
:crazy_pilot::crazy_pilot::crazy_pilot::crazy_pilot:
Λες να εχουμε και νεα μελη απο Ασιατικες χωρες ;
Μπραβο βρε Πετρο βλεπω φροντισες να καλυψεις ολες τις αναγκες των μελων εδω μεσα :P

Ωπα και χεράκι κατω πλεον στα reaction?? Επιτέλους! θα γίνει χαμοοοοςς

Ηδη εγω το εγκαινιασα!
1768472801447.png

Πολλα συγχαρητήρια, είναι τέλειο!!!

Στα στατιστικά μου στο "Τα Top 5 θέματα που συμμετέχετε τις τελευταίες 48 ώρες είναι τα:" μου έχει πρώτο-πρώτο το Palermo #52, στο οποίο όμως προφανώς δεν έχω γράψει τις τελευταίες 48 ώρες. Αντίστοιχα και με άλλα thread συμβαίνει το ίδιο. :hmm:
Ούτε το σύστημα δεν έχει ξεπεράσει την era του ακουαφόρτε Πουαρώ

Νταξει λιγο οι ειδοποιησεις στα προσωπικα μηνυματα θέλουν ενα μικρο iron out γιατι έρχονται στα αγγλικά, και λιγο με μπερδεψε η αναζητηση στο petz γιατι πάτησα να βρω το θεμα του Άρμιν και μου εβγαλε πρωτα τα πμ ως προτεραιοτητα κατι που δεν ηθελα (θα ηθελα να υπάρχει radio button ιδανικα στην αρχική σελίδα στο κενο αναζήτησης, αν θες ΠΜ ή θέματα).

Αλλά κι εγω ειμαι πολύ ενθουσιασμενος με το Petz. Δεν το περίμενα. Ειναι σα να πήραμε ενα κομματι απο την παλια εμπειρία μας πίσω.
Στιγμιότυπο οθόνης 2026-01-15 155819.png

:give_rose:

για να το δοκιμάσω....Λέω να ...παίξω λίγο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Βλέπω, έχει χωριστεί το φόρουμ μας σε <<υπο/φόρουμς>>
Το e-steki
To MyPetz
To Chat and fun
Kai to ischool που υπήρχε
Για να συμμετάσχεις σε κάθε υπο/φόρουμ, πρέπει να ξανακάνεις εγγραφή. Αυτό είναι απαραίτητο; Δεν μπορεί να ισχύει η ίδια εγγραφή;
Γιατί το λέω: Όταν πρωτοήρθα στο φόρουμ, είχε κάπου μπλοκάρει ο λογαρισμός μου. Αναγκαστηκα να φτιάξω δεύτερο μέιλ, το οποίο συχνά το ξεχνώ, γιατί το χρησιμοποιώ σπάνια. Φοβάμαι λοιπόν, μην ξαναμπλοκαριστώ, γιαυτό δεν έχω τολμήσει να δηλωθώ στα άλλα υπο/φόρουμς.

Τελευταία επεξεργασία:

Το e-steki
To MyPetz
To Chat and fun
Για να συμμετάσχεις σε κάθε υπο/φόρουμ, πρέπει να ξανακάνεις εγγραφή. Αυτό είναι απαραίτητο; Δεν μπορεί να ισχύει η ίδια εγγραφή;
Γιατί το λέω: Όταν πρωτοήρθα στο φόρουμ, είχε κάπου μπλοκάρει ο λογαρισμός μου. Αναγκαστηκα να φτιάξω δεύτερο μέιλ, το οποίο συχνά το ξεχνώ, γιατί το χρησιμοποιώ σπάνια. Φοβάμαι λοιπόν, μην ξαναμπλοκαριστώ, γιαυτό δεν έχω τολμήσει να δηλωθώ στα άλλα υπο/φόρουμς.
Με τον ίδιο λογαριασμό συνδέεσαι τούβλο :) Θα βάλεις λοιπόν το μειλ και τον κωδικό που έχεις για το στέκι στο πεδίο "σύνδεση"

Απλα σου λεει φοβαται να το κανει γιατι δεν θυματραι καλα το μεηλ που εχει βαλει στο στεκυ...δεν το χρησιμοποιει αυτο συχνα,.κατι τετοιο καταλαβα.

Ε..γραφτο καπου βρε τουβλο ή ζητα απο τον Πετρο να το διαβασει το μεηλ σου και να στο στειλει σε πμ να εισαι σιγουρη.

Το e-steki
To MyPetz
To Chat and fun

Τότε @touvlo μπες στις ρυθμίσεις του προφίλ σου, στα στοιχεία σου θα γράφει ακριβώς ποιο είναι το μειλ με το οποίο γράφτηκες!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back