Τρομερή δουλειά ο Πέτρος . Το φορουμ μας είναι παγκοσμίων προδιαγραφών![]()

Λες να εχουμε και νεα μελη απο Ασιατικες χωρες ;
Μπραβο βρε Πετρο βλεπω φροντισες να καλυψεις ολες τις αναγκες των μελων εδω μεσα

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.233 μηνύματα.
Ωπα και χεράκι κατω πλεον στα reaction?? Επιτέλους! θα γίνει χαμοοοοςς
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.234 μηνύματα.
Ηδη εγω το εγκαινιασα!Ωπα και χεράκι κατω πλεον στα reaction?? Επιτέλους! θα γίνει χαμοοοοςς
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 είναι αόρατη. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.277 μηνύματα.
Πολλα συγχαρητήρια, είναι τέλειο!!!
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας είναι αόρατος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.096 μηνύματα.
κοιτά αυτό μήπως βοηθάει.Υποψιάζομαι κάποια position: fixed / sticky που έχει η σελίδα για κινητά.
Το ψάχνω!
Microsoft OneDrive
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.
Thank you akikos, εξαιρετικά!

Εμένα φαίνεται να διόρθωσε το πρόβλημα!
@American Economist @Poirot τι λέτε έφτιαξε;
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot είναι αόρατος. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.911 μηνύματα.
Κι εμένα μου φαίνεται ότι έφτιαξε!Thank you akikos, εξαιρετικά!

Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.758 μηνύματα.
Ούτε το σύστημα δεν έχει ξεπεράσει την era του ακουαφόρτε ΠουαρώΣτα στατιστικά μου στο "Τα Top 5 θέματα που συμμετέχετε τις τελευταίες 48 ώρες είναι τα:" μου έχει πρώτο-πρώτο το Palermo #52, στο οποίο όμως προφανώς δεν έχω γράψει τις τελευταίες 48 ώρες. Αντίστοιχα και με άλλα thread συμβαίνει το ίδιο.![]()
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.
Νταξει λιγο οι ειδοποιησεις στα προσωπικα μηνυματα θέλουν ενα μικρο iron out γιατι έρχονται στα αγγλικά, και λιγο με μπερδεψε η αναζητηση στο petz γιατι πάτησα να βρω το θεμα του Άρμιν και μου εβγαλε πρωτα τα πμ ως προτεραιοτητα κατι που δεν ηθελα (θα ηθελα να υπάρχει radio button ιδανικα στην αρχική σελίδα στο κενο αναζήτησης, αν θες ΠΜ ή θέματα).
Αλλά κι εγω ειμαι πολύ ενθουσιασμενος με το Petz. Δεν το περίμενα. Ειναι σα να πήραμε ενα κομματι απο την παλια εμπειρία μας πίσω.

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.868 μηνύματα.
Thank you akikos, εξαιρετικά!
Ναι Πέτρο μια χαρά τώρα και σε εμένα.
Ευχαριστούμε!!!
touvlo
Περιβόητο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.031 μηνύματα.
για να το δοκιμάσω....Λέω να ...παίξω λίγοΩπα και χεράκι κατω πλεον στα reaction?? Επιτέλους! θα γίνει χαμοοοοςς
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Βλέπω, έχει χωριστεί το φόρουμ μας σε <<υπο/φόρουμς>>
Το e-steki
To MyPetz
To Chat and fun
Kai to ischool που υπήρχε
Για να συμμετάσχεις σε κάθε υπο/φόρουμ, πρέπει να ξανακάνεις εγγραφή. Αυτό είναι απαραίτητο; Δεν μπορεί να ισχύει η ίδια εγγραφή;
Γιατί το λέω: Όταν πρωτοήρθα στο φόρουμ, είχε κάπου μπλοκάρει ο λογαρισμός μου. Αναγκαστηκα να φτιάξω δεύτερο μέιλ, το οποίο συχνά το ξεχνώ, γιατί το χρησιμοποιώ σπάνια. Φοβάμαι λοιπόν, μην ξαναμπλοκαριστώ, γιαυτό δεν έχω τολμήσει να δηλωθώ στα άλλα υπο/φόρουμς.
Τελευταία επεξεργασία:
Με τον ίδιο λογαριασμό συνδέεσαι τούβλογια να το δοκιμάσω....Λέω να ...παίξω λίγο
Το e-steki
To MyPetz
To Chat and fun
Για να συμμετάσχεις σε κάθε υπο/φόρουμ, πρέπει να ξανακάνεις εγγραφή. Αυτό είναι απαραίτητο; Δεν μπορεί να ισχύει η ίδια εγγραφή;
Γιατί το λέω: Όταν πρωτοήρθα στο φόρουμ, είχε κάπου μπλοκάρει ο λογαρισμός μου. Αναγκαστηκα να φτιάξω δεύτερο μέιλ, το οποίο συχνά το ξεχνώ, γιατί το χρησιμοποιώ σπάνια. Φοβάμαι λοιπόν, μην ξαναμπλοκαριστώ, γιαυτό δεν έχω τολμήσει να δηλωθώ στα άλλα υπο/φόρουμς.
Θα βάλεις λοιπόν το μειλ και τον κωδικό που έχεις για το στέκι στο πεδίο "σύνδεση"Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.234 μηνύματα.
Απλα σου λεει φοβαται να το κανει γιατι δεν θυματραι καλα το μεηλ που εχει βαλει στο στεκυ...δεν το χρησιμοποιει αυτο συχνα,.κατι τετοιο καταλαβα.
Ε..γραφτο καπου βρε τουβλο ή ζητα απο τον Πετρο να το διαβασει το μεηλ σου και να στο στειλει σε πμ να εισαι σιγουρη.
Ε..γραφτο καπου βρε τουβλο ή ζητα απο τον Πετρο να το διαβασει το μεηλ σου και να στο στειλει σε πμ να εισαι σιγουρη.
για να το δοκιμάσω....Λέω να ...παίξω λίγο
Το e-steki
To MyPetz
To Chat and fun
Τότε @touvlo μπες στις ρυθμίσεις του προφίλ σου, στα στοιχεία σου θα γράφει ακριβώς ποιο είναι το μειλ με το οποίο γράφτηκες!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Προτάσεις
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool
MyPetz