Οχι μην ανησυχείς, δεν μου εχει πει κάτι κανείς και καμία για σένα. Άλλωστε και τα χειρότερα να μου έλεγαν, ευτυχώς έχω φέρει δικό μου εγκέφαλο και θα σε ζύγιζα με βάση τα δικά μου δεδομένα και ικανότητες.
Καλά όσο γι αυτό που λες ότι γενικά στη σημερινή εποχή, τα φαντάζονται πολλές εκεί που δεν υπάρχουν, ήθελα να την ξύσω πολύ καιρό αυτή τη φαγούρα γιατί με έτρωγε.
Όταν δε σε παίρνει ούτε ο αέρας που μπαίνει μέσα απο τη φούστα κάτι πρέπει να φανταστείς κι εσυ... Αλλά που να τους απαντήσουν έτσι οι άντρες. Μια ζωή γλύφτες οι περισσότεροι και γύπες πειναλέοντες "πες τα κ...άρα μου, δίκιο έχεις, είναι μαλάκας ο μαλάκας, κι ας μην τον ξέρουμε καν, αρκεί να μη σε πηδάει αυτός αλλά εμείς".
Και τα μήντια από πίσω και οι νεοφιλελέδες προσκυνάνε ότι πει η κάθε παλαβή για να μη τους πουνε σεξιστές.
Είπε παλαβός άντρας "δε χρειαζόμαστε τις γυναίκες"; Σεξιστής, γουρούνι.
Είπε παλαβή γυναίκα "δε χρειαζόμαστε τους άντρες;" Ενα δίκιο το χει. Κάτι θα της έκανε κάποιο γουρούνι.
Δείξε στη Χιμέλα αυτό το τελευταίο που είπα και θα εκραγεί σα το ηφαίστειο Πινατούμπο και θα ξεχυθεί η συριζαϊκή αγαπαμεολουσύνη 0-100 σε 3". Χιμέλα κάνω πλάκα κορίτσι μου, υπόψην.