Aγορά Αυτοκινήτου

Εσυ θα αγοραζες Hyundai η Honda;
πριν δω τις τιμές θα έλεγα honda, λόγω ονόματος και ιστορίας.

Κοιτάζοντας τις τιμές (οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες) βρίσκομαι σε δίλλημα. Θα πήγαινα στις αντιπροσωπίες να τα δω από κοντά.

Τελευταία επεξεργασία:
πριν δω τις τιμές θα έλεγα honda, λόγω ονόματος και ιστορίας.

Κοιτάζοντας τις τιμές (οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες) βρίσκομαι σε δίλλημα. Θα πήγαινα στις αντιπροσωπίες να τα δω από κοντά και να δω και τα δυο.
Απο οτι εχω διαβασει σε forum τα Honda εχουν ενα πλεονέκτημα, ειναι Fun to drive αυτοκινητα. Δεν ξερω αν τα hyundai ειναι το.ιδιο.

Καλύτερα Hyundai i20 καινούριο παρά ένα Honda Civid μεταχειρισμένο που να είναι στην τιμή του καινούριου hyundai. Η διαφορά στην τιμή τους είναι μεγάλη. Δεν μιλάμε για αυτοκίνητα 120.000 και 130.000 αλλά για 14κ και 24κ, όπου τα ~10κ είναι σχεδόν ένα δεύτερο αμάξι τέτοιο.

Καλύτερα Hyundai i20 καινούριο παρά ένα Honda Civid μεταχειρισμένο που να είναι στην τιμή του καινούριου hyundai. Η διαφορά στην τιμή τους είναι μεγάλη. Δεν μιλάμε για αυτοκίνητα 120.000 και 130.000 αλλά για 14κ και 24κ, όπου τα ~10κ είναι σχεδόν ένα δεύτερο αμάξι τέτοιο.
Ευχαριστω πολυ!!

Εγώ νόμιζα ότι το ι3 είναι οπτικό πιο ωραίο .Επίσης θα διάλεγα και Nissan qashqai

Κοίταξε και τι παίζει με την ασφάλεια. Νομίζω τα Hyundai είναι από τα πιο ασφαλες

Εγω αν αγορασω θα ηθελα να πάρω το Mitsubishi evo

2008_Mitsubishi_Lancer_Evolution_X.jpg

Ή το Αlfa Romeo Giulia Quadrifoglio
200921135219_Alfa-Romeo-Giulia-GTAm-1.jpg

Και για την εξοχη τις εκδρομες ενα Jeep Wrangler
34b81d1665feb278a5e6fc6024b862f929862217.jpeg

Τωρα ο καθενας επιλεγει αναλογα τι του αρεσει απο μοντελο και μαρκα αυτοκινητου και φυσικα αποδοση καταναλωση κλπ.

Tο καινούργιο qashqai φοβερό, μέσα δεν ακούγεται τίποτα.
αλλά πολύ ψηλό για τα γούστα μου.

@Volkswagen Fan για μένα μην πάρεις καινούργιο και ακριβό, θα φοβάσαι να το κυκλοφορήσεις και δεν θα το χαρείς. Και το πόσο καλό θα βγει μηχανικά δεν εξαρτάται μόνο από την μάρκα αλλά από την χρήση και σέρβις

Για το Kia stonic 1.0T 100 ps τι γνωμη εχετε; Για χρηση εντος Αθηνας παντα;

Το Χονγκ Κονγκ, η Νορβηγία, η Φινλανδία και η Ολλανδία έχουν πιο ακριβή βενζίνη από την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο...

Να ήταν μόνο η βενζίνη υψηλή στην Ελλάδα, καλά θα ήταν :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back