fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:34 Ο fockos έγραψε: #201 02-09-19 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Μου θυμίζει πολύ το Peugeot 208. Click για ανάπτυξη... To ίδιο ουσιατικά είναι με το Peugeot αφού η εταιρία αλλάζει χέρια.... και πάει στους Γάλλους.... Οι Γάλλοι είναι καλοί στην σχεδίαση αλλά δυστυχώς τα Γαλλικά μοντέλα χαρακτηρίζονται για την ευπάθεια τους.... Αναμένω το πρώτα ελληνικά Review κυρίως για ποιότητα κατασκευής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:38 Η RafAspa94: #202 02-09-19 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Μου θυμίζει πολύ το Peugeot 208. Click για ανάπτυξη... Παναγία μου, όλο προβλήματα βγάζει...μην συγκρίνεις τον ουρανό με την θάλασσα! Μείνε στο Opel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:41 Ο American Economist: #203 02-09-19 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Παναγία μου, όλο προβλήματα βγάζει...μην συγκρίνεις τον ουρανό με την θάλασσα! Μείνε στο Opel Click για ανάπτυξη... Η Opel από το 2017 ανήκει στην Peugeot-Citroen. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2019 στις 13:08 Ο American Economist: #204 07-09-19 13:08 Το νέο polo είναι καταπληκτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:52 Ο American Economist: #205 17-09-19 11:52 Πριν 1 εβδομάδα ο θείος μου που μενει Γερμανία πήρε το καινούριο του αμάξι! Volkswagen Tiguan 1.5 tsi 150 άλογα αυτοματο.Τιμη 37.000€. Ανυπομονώ να πάω Γερμανία για να το δω από κοντά!Οταν πάω θα ανεβάσω φωτογραφίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:26 Ο Lancelot έγραψε: #206 17-09-19 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το νέο polo είναι καταπληκτικό. Click για ανάπτυξη... Εντάξει μην τρελαθούμε . Πολύ πλαστικό μέσα και fake εξατμίσεις ... Όπως έχω γράψει δεν είμαι φαν του ομίλου VAG (εκτός από audi) . Το νέο tiguan έχει και αυτό fake εξάτμιση ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:30 Ο American Economist: #207 17-09-19 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Εντάξει μην τρελαθούμε . Πολύ πλαστικό μέσα και fake εξατμίσεις ... Όπως έχω γράψει δεν είμαι φαν του ομίλου VAG (εκτός από audi) . Το νέο tiguan έχει και αυτό fake εξάτμιση ; Click για ανάπτυξη... Καλήσπερα Lancelot. Το polo επειδή το έχω δει σε έκθεση το ταμπλό μπροστά είναι μαλακό και όχι πλαστικό.Πολυ πλαστικούρα έχει στις πόρτες κάτι που δεν μου αρέσει!Για την εξάτμιση συμφωνώ! Για το Tiguan δεν ξέρω θα ρωτήσω τον θείο μου για την ποιτητα κατασκευής του. Τα Audi μου αρέσουν πολύ και εμένα ειδικά το Q3! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2019 στις 22:41 Ο American Economist: #208 22-09-19 22:41 Η Toyota φέρνει στην Ευρώπη το Best seller sedan στις ΗΠΑ,το Camry Καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:00 Ο American Economist: #209 10-11-19 14:00 Πήγα σήμερα στην αυτοκίνηση 2019.Λοιπον βάζω σε σειρά τα αμάξια που μου έκαναν θετική εντύπωση και μετά αυτά που με απογοήτευσαν. Θετικά! •Kia sportage 2020 (το αμάξι που παρήγγειλε ο πατέρας μου). •Ford Kuga •Hyundai Tucson •Volvo XC60 •Mercendes c class •Mercedes EQC •Ford Focus •Volkswagen Passat •Volkswagen Arteon •Ford Edge •Ford Ranger •Kia proceed Αρνητικά •VW Tiguan •BMW X1 •BMW x3 •Skoda karoq •Ford Ecosport •Kia Stonic •Dacia όλα τα μοντέλα.Ελεος ποιος χαζός τα αγοράζει αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:37 Ο _Σταύρος_: #210 10-11-19 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: •Dacia όλα τα μοντέλα.Ελεος ποιος χαζός τα αγοράζει αυτά; Click για ανάπτυξη... Bασικά, τα "συντρόφια" απ ότι ξέρω ! Γιατί τα BMW στα αρνητικά όμως? Eιδικά η X3 με 500 "κιλά" ροπής και 350+ άτια, ανάρτηση σπορ Μ κι εξακύλινδρο twin turbo...που σε χάλασε, στην τιμή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:40 Ο American Economist: #211 10-11-19 14:40 Αρχική Δημοσίευση από _Σταύρος_: Bασικά, τα "συντρόφια" απ ότι ξέρω ! Γιατί τα BMW στα αρνητικά όμως? Eιδικά η X3 με 500 "κιλά" ροπής και 350+ άτια, ανάρτηση σπορ Μ κι εξακύλινδρο twin turbo...που σε χάλασε, στην τιμή? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ερώτηση.Αρχικα τα BMW είναι πρώτα σε προβλήματα αν δεις τις έρευνες.Στην X1 και στην X3 δεν νου άρεσαν οι μικροί χώροι που είχαν (ειδικά η X1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:51 Ο _Σταύρος_: #212 10-11-19 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πολύ καλή ερώτηση.Αρχικα τα BMW είναι πρώτα σε προβλήματα αν δεις τις έρευνες.Στην X1 και στην X3 δεν νου άρεσαν οι μικροί χώροι που είχαν (ειδικά η X1). Click για ανάπτυξη... Μάλιστα, οι χώροι είναι ένα θέμα που δεν χωράει συζήτηση ή τους χρειάζεσαι ή όχι. Όσο για τα προβλήματα.... μη πιστεύεις και πολύ τις "έρευνες" και την αντικειμενικότητα των δημοσιογράφων του ειδικού τύπου. Επίσης, τους "ιδιοκτήτες" που γράφουν τον...πόνο τους στο internet κτλ.... Αυτά άστα για τα χάπατα. Μιλάμε για BMW. Και κυρίως να μη ξεχνάμε πως η σωστή συντήρηση είναι καθοριστικός παράγοντας της αξιοπιστίας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Νοεμβρίου 2019 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:35 Ο akikos έγραψε: #213 22-07-20 21:35 Περιβαλλοντικό Τέλος έως 3.000 ευρώ στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά Χωρίς καμία επιβάρυνση θα μπορούν να εισάγονται τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και φορτηγά με μικρές ηλικίες, ενώ αντίθετα στα παλαιά θα επιβληθεί Περιβαλλοντικό Τέλος και απαγόρευση εισαγωγής στα... «σαπάκια». Ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις. www.newsauto.gr Θέλουν να ενισχύσουν την αγορά καινούριων αυτοκίνητων. Ξεχάστε τα φθηνά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Ο Έλληνας κρατά το αυτοκινήτων για 20 χρόνια συνεπώς ο μόνος τρόπος για να αντικαστήσεις το δικό σου θα είναι μέσω αγορά καινούριου από αντιπροσωπεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Η RafAspa94: #214 22-07-20 21:51 Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Ο Viedo έγραψε: #215 22-07-20 21:51 Καλή κίνηση, καινούργιο αυτοκίνητο οικονομικό μπορείς να βρεις με 10.000-13.000 ευρώ από αντιπροσωπεία. Με όλες τις φορολογικές ελαφρύνσεις και την κατανάλωση και τα δωρεάν πρώτα σερβις κλπ κλπ δεν έχει τόση διαφορά στην τελική τιμή. Δεν χρειάζεται να είναι κούρσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:52 Ο akikos έγραψε: #216 22-07-20 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Click για ανάπτυξη... Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:03 Η RafAspa94: #217 22-07-20 22:03 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Click για ανάπτυξη... 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:08 Ο akikos έγραψε: #218 22-07-20 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Click για ανάπτυξη... εμένα είναι 22 ετών . Τα περισσότερα παιδάκια στο ischool ήταν αγέννητα όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 523993 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:14 Ο Guest 523993: #219 22-07-20 22:14 Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:25 Η RafAspa94: #220 22-07-20 22:25 Αρχική Δημοσίευση από milkompoukalo: Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Click για ανάπτυξη... Και Jaguar μη σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Μου θυμίζει πολύ το Peugeot 208. Click για ανάπτυξη... To ίδιο ουσιατικά είναι με το Peugeot αφού η εταιρία αλλάζει χέρια.... και πάει στους Γάλλους.... Οι Γάλλοι είναι καλοί στην σχεδίαση αλλά δυστυχώς τα Γαλλικά μοντέλα χαρακτηρίζονται για την ευπάθεια τους.... Αναμένω το πρώτα ελληνικά Review κυρίως για ποιότητα κατασκευής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:38 Η RafAspa94: #202 02-09-19 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Μου θυμίζει πολύ το Peugeot 208. Click για ανάπτυξη... Παναγία μου, όλο προβλήματα βγάζει...μην συγκρίνεις τον ουρανό με την θάλασσα! Μείνε στο Opel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:41 Ο American Economist: #203 02-09-19 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Παναγία μου, όλο προβλήματα βγάζει...μην συγκρίνεις τον ουρανό με την θάλασσα! Μείνε στο Opel Click για ανάπτυξη... Η Opel από το 2017 ανήκει στην Peugeot-Citroen. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2019 στις 13:08 Ο American Economist: #204 07-09-19 13:08 Το νέο polo είναι καταπληκτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:52 Ο American Economist: #205 17-09-19 11:52 Πριν 1 εβδομάδα ο θείος μου που μενει Γερμανία πήρε το καινούριο του αμάξι! Volkswagen Tiguan 1.5 tsi 150 άλογα αυτοματο.Τιμη 37.000€. Ανυπομονώ να πάω Γερμανία για να το δω από κοντά!Οταν πάω θα ανεβάσω φωτογραφίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:26 Ο Lancelot έγραψε: #206 17-09-19 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το νέο polo είναι καταπληκτικό. Click για ανάπτυξη... Εντάξει μην τρελαθούμε . Πολύ πλαστικό μέσα και fake εξατμίσεις ... Όπως έχω γράψει δεν είμαι φαν του ομίλου VAG (εκτός από audi) . Το νέο tiguan έχει και αυτό fake εξάτμιση ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:30 Ο American Economist: #207 17-09-19 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Εντάξει μην τρελαθούμε . Πολύ πλαστικό μέσα και fake εξατμίσεις ... Όπως έχω γράψει δεν είμαι φαν του ομίλου VAG (εκτός από audi) . Το νέο tiguan έχει και αυτό fake εξάτμιση ; Click για ανάπτυξη... Καλήσπερα Lancelot. Το polo επειδή το έχω δει σε έκθεση το ταμπλό μπροστά είναι μαλακό και όχι πλαστικό.Πολυ πλαστικούρα έχει στις πόρτες κάτι που δεν μου αρέσει!Για την εξάτμιση συμφωνώ! Για το Tiguan δεν ξέρω θα ρωτήσω τον θείο μου για την ποιτητα κατασκευής του. Τα Audi μου αρέσουν πολύ και εμένα ειδικά το Q3! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2019 στις 22:41 Ο American Economist: #208 22-09-19 22:41 Η Toyota φέρνει στην Ευρώπη το Best seller sedan στις ΗΠΑ,το Camry Καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:00 Ο American Economist: #209 10-11-19 14:00 Πήγα σήμερα στην αυτοκίνηση 2019.Λοιπον βάζω σε σειρά τα αμάξια που μου έκαναν θετική εντύπωση και μετά αυτά που με απογοήτευσαν. Θετικά! •Kia sportage 2020 (το αμάξι που παρήγγειλε ο πατέρας μου). •Ford Kuga •Hyundai Tucson •Volvo XC60 •Mercendes c class •Mercedes EQC •Ford Focus •Volkswagen Passat •Volkswagen Arteon •Ford Edge •Ford Ranger •Kia proceed Αρνητικά •VW Tiguan •BMW X1 •BMW x3 •Skoda karoq •Ford Ecosport •Kia Stonic •Dacia όλα τα μοντέλα.Ελεος ποιος χαζός τα αγοράζει αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:37 Ο _Σταύρος_: #210 10-11-19 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: •Dacia όλα τα μοντέλα.Ελεος ποιος χαζός τα αγοράζει αυτά; Click για ανάπτυξη... Bασικά, τα "συντρόφια" απ ότι ξέρω ! Γιατί τα BMW στα αρνητικά όμως? Eιδικά η X3 με 500 "κιλά" ροπής και 350+ άτια, ανάρτηση σπορ Μ κι εξακύλινδρο twin turbo...που σε χάλασε, στην τιμή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:40 Ο American Economist: #211 10-11-19 14:40 Αρχική Δημοσίευση από _Σταύρος_: Bασικά, τα "συντρόφια" απ ότι ξέρω ! Γιατί τα BMW στα αρνητικά όμως? Eιδικά η X3 με 500 "κιλά" ροπής και 350+ άτια, ανάρτηση σπορ Μ κι εξακύλινδρο twin turbo...που σε χάλασε, στην τιμή? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ερώτηση.Αρχικα τα BMW είναι πρώτα σε προβλήματα αν δεις τις έρευνες.Στην X1 και στην X3 δεν νου άρεσαν οι μικροί χώροι που είχαν (ειδικά η X1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:51 Ο _Σταύρος_: #212 10-11-19 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πολύ καλή ερώτηση.Αρχικα τα BMW είναι πρώτα σε προβλήματα αν δεις τις έρευνες.Στην X1 και στην X3 δεν νου άρεσαν οι μικροί χώροι που είχαν (ειδικά η X1). Click για ανάπτυξη... Μάλιστα, οι χώροι είναι ένα θέμα που δεν χωράει συζήτηση ή τους χρειάζεσαι ή όχι. Όσο για τα προβλήματα.... μη πιστεύεις και πολύ τις "έρευνες" και την αντικειμενικότητα των δημοσιογράφων του ειδικού τύπου. Επίσης, τους "ιδιοκτήτες" που γράφουν τον...πόνο τους στο internet κτλ.... Αυτά άστα για τα χάπατα. Μιλάμε για BMW. Και κυρίως να μη ξεχνάμε πως η σωστή συντήρηση είναι καθοριστικός παράγοντας της αξιοπιστίας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Νοεμβρίου 2019 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:35 Ο akikos έγραψε: #213 22-07-20 21:35 Περιβαλλοντικό Τέλος έως 3.000 ευρώ στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά Χωρίς καμία επιβάρυνση θα μπορούν να εισάγονται τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και φορτηγά με μικρές ηλικίες, ενώ αντίθετα στα παλαιά θα επιβληθεί Περιβαλλοντικό Τέλος και απαγόρευση εισαγωγής στα... «σαπάκια». Ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις. www.newsauto.gr Θέλουν να ενισχύσουν την αγορά καινούριων αυτοκίνητων. Ξεχάστε τα φθηνά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Ο Έλληνας κρατά το αυτοκινήτων για 20 χρόνια συνεπώς ο μόνος τρόπος για να αντικαστήσεις το δικό σου θα είναι μέσω αγορά καινούριου από αντιπροσωπεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Η RafAspa94: #214 22-07-20 21:51 Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Ο Viedo έγραψε: #215 22-07-20 21:51 Καλή κίνηση, καινούργιο αυτοκίνητο οικονομικό μπορείς να βρεις με 10.000-13.000 ευρώ από αντιπροσωπεία. Με όλες τις φορολογικές ελαφρύνσεις και την κατανάλωση και τα δωρεάν πρώτα σερβις κλπ κλπ δεν έχει τόση διαφορά στην τελική τιμή. Δεν χρειάζεται να είναι κούρσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:52 Ο akikos έγραψε: #216 22-07-20 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Click για ανάπτυξη... Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:03 Η RafAspa94: #217 22-07-20 22:03 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Click για ανάπτυξη... 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:08 Ο akikos έγραψε: #218 22-07-20 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Click για ανάπτυξη... εμένα είναι 22 ετών . Τα περισσότερα παιδάκια στο ischool ήταν αγέννητα όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 523993 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:14 Ο Guest 523993: #219 22-07-20 22:14 Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:25 Η RafAspa94: #220 22-07-20 22:25 Αρχική Δημοσίευση από milkompoukalo: Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Click για ανάπτυξη... Και Jaguar μη σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Μου θυμίζει πολύ το Peugeot 208. Click για ανάπτυξη... Παναγία μου, όλο προβλήματα βγάζει...μην συγκρίνεις τον ουρανό με την θάλασσα! Μείνε στο Opel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:41 Ο American Economist: #203 02-09-19 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Παναγία μου, όλο προβλήματα βγάζει...μην συγκρίνεις τον ουρανό με την θάλασσα! Μείνε στο Opel Click για ανάπτυξη... Η Opel από το 2017 ανήκει στην Peugeot-Citroen. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2019 στις 13:08 Ο American Economist: #204 07-09-19 13:08 Το νέο polo είναι καταπληκτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:52 Ο American Economist: #205 17-09-19 11:52 Πριν 1 εβδομάδα ο θείος μου που μενει Γερμανία πήρε το καινούριο του αμάξι! Volkswagen Tiguan 1.5 tsi 150 άλογα αυτοματο.Τιμη 37.000€. Ανυπομονώ να πάω Γερμανία για να το δω από κοντά!Οταν πάω θα ανεβάσω φωτογραφίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:26 Ο Lancelot έγραψε: #206 17-09-19 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το νέο polo είναι καταπληκτικό. Click για ανάπτυξη... Εντάξει μην τρελαθούμε . Πολύ πλαστικό μέσα και fake εξατμίσεις ... Όπως έχω γράψει δεν είμαι φαν του ομίλου VAG (εκτός από audi) . Το νέο tiguan έχει και αυτό fake εξάτμιση ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:30 Ο American Economist: #207 17-09-19 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Εντάξει μην τρελαθούμε . Πολύ πλαστικό μέσα και fake εξατμίσεις ... Όπως έχω γράψει δεν είμαι φαν του ομίλου VAG (εκτός από audi) . Το νέο tiguan έχει και αυτό fake εξάτμιση ; Click για ανάπτυξη... Καλήσπερα Lancelot. Το polo επειδή το έχω δει σε έκθεση το ταμπλό μπροστά είναι μαλακό και όχι πλαστικό.Πολυ πλαστικούρα έχει στις πόρτες κάτι που δεν μου αρέσει!Για την εξάτμιση συμφωνώ! Για το Tiguan δεν ξέρω θα ρωτήσω τον θείο μου για την ποιτητα κατασκευής του. Τα Audi μου αρέσουν πολύ και εμένα ειδικά το Q3! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2019 στις 22:41 Ο American Economist: #208 22-09-19 22:41 Η Toyota φέρνει στην Ευρώπη το Best seller sedan στις ΗΠΑ,το Camry Καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:00 Ο American Economist: #209 10-11-19 14:00 Πήγα σήμερα στην αυτοκίνηση 2019.Λοιπον βάζω σε σειρά τα αμάξια που μου έκαναν θετική εντύπωση και μετά αυτά που με απογοήτευσαν. Θετικά! •Kia sportage 2020 (το αμάξι που παρήγγειλε ο πατέρας μου). •Ford Kuga •Hyundai Tucson •Volvo XC60 •Mercendes c class •Mercedes EQC •Ford Focus •Volkswagen Passat •Volkswagen Arteon •Ford Edge •Ford Ranger •Kia proceed Αρνητικά •VW Tiguan •BMW X1 •BMW x3 •Skoda karoq •Ford Ecosport •Kia Stonic •Dacia όλα τα μοντέλα.Ελεος ποιος χαζός τα αγοράζει αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:37 Ο _Σταύρος_: #210 10-11-19 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: •Dacia όλα τα μοντέλα.Ελεος ποιος χαζός τα αγοράζει αυτά; Click για ανάπτυξη... Bασικά, τα "συντρόφια" απ ότι ξέρω ! Γιατί τα BMW στα αρνητικά όμως? Eιδικά η X3 με 500 "κιλά" ροπής και 350+ άτια, ανάρτηση σπορ Μ κι εξακύλινδρο twin turbo...που σε χάλασε, στην τιμή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:40 Ο American Economist: #211 10-11-19 14:40 Αρχική Δημοσίευση από _Σταύρος_: Bασικά, τα "συντρόφια" απ ότι ξέρω ! Γιατί τα BMW στα αρνητικά όμως? Eιδικά η X3 με 500 "κιλά" ροπής και 350+ άτια, ανάρτηση σπορ Μ κι εξακύλινδρο twin turbo...που σε χάλασε, στην τιμή? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ερώτηση.Αρχικα τα BMW είναι πρώτα σε προβλήματα αν δεις τις έρευνες.Στην X1 και στην X3 δεν νου άρεσαν οι μικροί χώροι που είχαν (ειδικά η X1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:51 Ο _Σταύρος_: #212 10-11-19 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πολύ καλή ερώτηση.Αρχικα τα BMW είναι πρώτα σε προβλήματα αν δεις τις έρευνες.Στην X1 και στην X3 δεν νου άρεσαν οι μικροί χώροι που είχαν (ειδικά η X1). Click για ανάπτυξη... Μάλιστα, οι χώροι είναι ένα θέμα που δεν χωράει συζήτηση ή τους χρειάζεσαι ή όχι. Όσο για τα προβλήματα.... μη πιστεύεις και πολύ τις "έρευνες" και την αντικειμενικότητα των δημοσιογράφων του ειδικού τύπου. Επίσης, τους "ιδιοκτήτες" που γράφουν τον...πόνο τους στο internet κτλ.... Αυτά άστα για τα χάπατα. Μιλάμε για BMW. Και κυρίως να μη ξεχνάμε πως η σωστή συντήρηση είναι καθοριστικός παράγοντας της αξιοπιστίας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Νοεμβρίου 2019 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:35 Ο akikos έγραψε: #213 22-07-20 21:35 Περιβαλλοντικό Τέλος έως 3.000 ευρώ στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά Χωρίς καμία επιβάρυνση θα μπορούν να εισάγονται τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και φορτηγά με μικρές ηλικίες, ενώ αντίθετα στα παλαιά θα επιβληθεί Περιβαλλοντικό Τέλος και απαγόρευση εισαγωγής στα... «σαπάκια». Ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις. www.newsauto.gr Θέλουν να ενισχύσουν την αγορά καινούριων αυτοκίνητων. Ξεχάστε τα φθηνά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Ο Έλληνας κρατά το αυτοκινήτων για 20 χρόνια συνεπώς ο μόνος τρόπος για να αντικαστήσεις το δικό σου θα είναι μέσω αγορά καινούριου από αντιπροσωπεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Η RafAspa94: #214 22-07-20 21:51 Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Ο Viedo έγραψε: #215 22-07-20 21:51 Καλή κίνηση, καινούργιο αυτοκίνητο οικονομικό μπορείς να βρεις με 10.000-13.000 ευρώ από αντιπροσωπεία. Με όλες τις φορολογικές ελαφρύνσεις και την κατανάλωση και τα δωρεάν πρώτα σερβις κλπ κλπ δεν έχει τόση διαφορά στην τελική τιμή. Δεν χρειάζεται να είναι κούρσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:52 Ο akikos έγραψε: #216 22-07-20 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Click για ανάπτυξη... Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:03 Η RafAspa94: #217 22-07-20 22:03 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Click για ανάπτυξη... 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:08 Ο akikos έγραψε: #218 22-07-20 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Click για ανάπτυξη... εμένα είναι 22 ετών . Τα περισσότερα παιδάκια στο ischool ήταν αγέννητα όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 523993 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:14 Ο Guest 523993: #219 22-07-20 22:14 Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:25 Η RafAspa94: #220 22-07-20 22:25 Αρχική Δημοσίευση από milkompoukalo: Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Click για ανάπτυξη... Και Jaguar μη σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Παναγία μου, όλο προβλήματα βγάζει...μην συγκρίνεις τον ουρανό με την θάλασσα! Μείνε στο Opel Click για ανάπτυξη... Η Opel από το 2017 ανήκει στην Peugeot-Citroen. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2019 στις 13:08 Ο American Economist: #204 07-09-19 13:08 Το νέο polo είναι καταπληκτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:52 Ο American Economist: #205 17-09-19 11:52 Πριν 1 εβδομάδα ο θείος μου που μενει Γερμανία πήρε το καινούριο του αμάξι! Volkswagen Tiguan 1.5 tsi 150 άλογα αυτοματο.Τιμη 37.000€. Ανυπομονώ να πάω Γερμανία για να το δω από κοντά!Οταν πάω θα ανεβάσω φωτογραφίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:26 Ο Lancelot έγραψε: #206 17-09-19 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το νέο polo είναι καταπληκτικό. Click για ανάπτυξη... Εντάξει μην τρελαθούμε . Πολύ πλαστικό μέσα και fake εξατμίσεις ... Όπως έχω γράψει δεν είμαι φαν του ομίλου VAG (εκτός από audi) . Το νέο tiguan έχει και αυτό fake εξάτμιση ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:30 Ο American Economist: #207 17-09-19 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Εντάξει μην τρελαθούμε . Πολύ πλαστικό μέσα και fake εξατμίσεις ... Όπως έχω γράψει δεν είμαι φαν του ομίλου VAG (εκτός από audi) . Το νέο tiguan έχει και αυτό fake εξάτμιση ; Click για ανάπτυξη... Καλήσπερα Lancelot. Το polo επειδή το έχω δει σε έκθεση το ταμπλό μπροστά είναι μαλακό και όχι πλαστικό.Πολυ πλαστικούρα έχει στις πόρτες κάτι που δεν μου αρέσει!Για την εξάτμιση συμφωνώ! Για το Tiguan δεν ξέρω θα ρωτήσω τον θείο μου για την ποιτητα κατασκευής του. Τα Audi μου αρέσουν πολύ και εμένα ειδικά το Q3! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2019 στις 22:41 Ο American Economist: #208 22-09-19 22:41 Η Toyota φέρνει στην Ευρώπη το Best seller sedan στις ΗΠΑ,το Camry Καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:00 Ο American Economist: #209 10-11-19 14:00 Πήγα σήμερα στην αυτοκίνηση 2019.Λοιπον βάζω σε σειρά τα αμάξια που μου έκαναν θετική εντύπωση και μετά αυτά που με απογοήτευσαν. Θετικά! •Kia sportage 2020 (το αμάξι που παρήγγειλε ο πατέρας μου). •Ford Kuga •Hyundai Tucson •Volvo XC60 •Mercendes c class •Mercedes EQC •Ford Focus •Volkswagen Passat •Volkswagen Arteon •Ford Edge •Ford Ranger •Kia proceed Αρνητικά •VW Tiguan •BMW X1 •BMW x3 •Skoda karoq •Ford Ecosport •Kia Stonic •Dacia όλα τα μοντέλα.Ελεος ποιος χαζός τα αγοράζει αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:37 Ο _Σταύρος_: #210 10-11-19 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: •Dacia όλα τα μοντέλα.Ελεος ποιος χαζός τα αγοράζει αυτά; Click για ανάπτυξη... Bασικά, τα "συντρόφια" απ ότι ξέρω ! Γιατί τα BMW στα αρνητικά όμως? Eιδικά η X3 με 500 "κιλά" ροπής και 350+ άτια, ανάρτηση σπορ Μ κι εξακύλινδρο twin turbo...που σε χάλασε, στην τιμή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:40 Ο American Economist: #211 10-11-19 14:40 Αρχική Δημοσίευση από _Σταύρος_: Bασικά, τα "συντρόφια" απ ότι ξέρω ! Γιατί τα BMW στα αρνητικά όμως? Eιδικά η X3 με 500 "κιλά" ροπής και 350+ άτια, ανάρτηση σπορ Μ κι εξακύλινδρο twin turbo...που σε χάλασε, στην τιμή? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ερώτηση.Αρχικα τα BMW είναι πρώτα σε προβλήματα αν δεις τις έρευνες.Στην X1 και στην X3 δεν νου άρεσαν οι μικροί χώροι που είχαν (ειδικά η X1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:51 Ο _Σταύρος_: #212 10-11-19 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πολύ καλή ερώτηση.Αρχικα τα BMW είναι πρώτα σε προβλήματα αν δεις τις έρευνες.Στην X1 και στην X3 δεν νου άρεσαν οι μικροί χώροι που είχαν (ειδικά η X1). Click για ανάπτυξη... Μάλιστα, οι χώροι είναι ένα θέμα που δεν χωράει συζήτηση ή τους χρειάζεσαι ή όχι. Όσο για τα προβλήματα.... μη πιστεύεις και πολύ τις "έρευνες" και την αντικειμενικότητα των δημοσιογράφων του ειδικού τύπου. Επίσης, τους "ιδιοκτήτες" που γράφουν τον...πόνο τους στο internet κτλ.... Αυτά άστα για τα χάπατα. Μιλάμε για BMW. Και κυρίως να μη ξεχνάμε πως η σωστή συντήρηση είναι καθοριστικός παράγοντας της αξιοπιστίας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Νοεμβρίου 2019 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:35 Ο akikos έγραψε: #213 22-07-20 21:35 Περιβαλλοντικό Τέλος έως 3.000 ευρώ στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά Χωρίς καμία επιβάρυνση θα μπορούν να εισάγονται τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και φορτηγά με μικρές ηλικίες, ενώ αντίθετα στα παλαιά θα επιβληθεί Περιβαλλοντικό Τέλος και απαγόρευση εισαγωγής στα... «σαπάκια». Ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις. www.newsauto.gr Θέλουν να ενισχύσουν την αγορά καινούριων αυτοκίνητων. Ξεχάστε τα φθηνά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Ο Έλληνας κρατά το αυτοκινήτων για 20 χρόνια συνεπώς ο μόνος τρόπος για να αντικαστήσεις το δικό σου θα είναι μέσω αγορά καινούριου από αντιπροσωπεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Η RafAspa94: #214 22-07-20 21:51 Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Ο Viedo έγραψε: #215 22-07-20 21:51 Καλή κίνηση, καινούργιο αυτοκίνητο οικονομικό μπορείς να βρεις με 10.000-13.000 ευρώ από αντιπροσωπεία. Με όλες τις φορολογικές ελαφρύνσεις και την κατανάλωση και τα δωρεάν πρώτα σερβις κλπ κλπ δεν έχει τόση διαφορά στην τελική τιμή. Δεν χρειάζεται να είναι κούρσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:52 Ο akikos έγραψε: #216 22-07-20 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Click για ανάπτυξη... Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:03 Η RafAspa94: #217 22-07-20 22:03 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Click για ανάπτυξη... 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:08 Ο akikos έγραψε: #218 22-07-20 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Click για ανάπτυξη... εμένα είναι 22 ετών . Τα περισσότερα παιδάκια στο ischool ήταν αγέννητα όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 523993 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:14 Ο Guest 523993: #219 22-07-20 22:14 Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:25 Η RafAspa94: #220 22-07-20 22:25 Αρχική Δημοσίευση από milkompoukalo: Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Click για ανάπτυξη... Και Jaguar μη σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το νέο polo είναι καταπληκτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:52 Ο American Economist: #205 17-09-19 11:52 Πριν 1 εβδομάδα ο θείος μου που μενει Γερμανία πήρε το καινούριο του αμάξι! Volkswagen Tiguan 1.5 tsi 150 άλογα αυτοματο.Τιμη 37.000€. Ανυπομονώ να πάω Γερμανία για να το δω από κοντά!Οταν πάω θα ανεβάσω φωτογραφίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:26 Ο Lancelot έγραψε: #206 17-09-19 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το νέο polo είναι καταπληκτικό. Click για ανάπτυξη... Εντάξει μην τρελαθούμε . Πολύ πλαστικό μέσα και fake εξατμίσεις ... Όπως έχω γράψει δεν είμαι φαν του ομίλου VAG (εκτός από audi) . Το νέο tiguan έχει και αυτό fake εξάτμιση ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:30 Ο American Economist: #207 17-09-19 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Εντάξει μην τρελαθούμε . Πολύ πλαστικό μέσα και fake εξατμίσεις ... Όπως έχω γράψει δεν είμαι φαν του ομίλου VAG (εκτός από audi) . Το νέο tiguan έχει και αυτό fake εξάτμιση ; Click για ανάπτυξη... Καλήσπερα Lancelot. Το polo επειδή το έχω δει σε έκθεση το ταμπλό μπροστά είναι μαλακό και όχι πλαστικό.Πολυ πλαστικούρα έχει στις πόρτες κάτι που δεν μου αρέσει!Για την εξάτμιση συμφωνώ! Για το Tiguan δεν ξέρω θα ρωτήσω τον θείο μου για την ποιτητα κατασκευής του. Τα Audi μου αρέσουν πολύ και εμένα ειδικά το Q3! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2019 στις 22:41 Ο American Economist: #208 22-09-19 22:41 Η Toyota φέρνει στην Ευρώπη το Best seller sedan στις ΗΠΑ,το Camry Καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:00 Ο American Economist: #209 10-11-19 14:00 Πήγα σήμερα στην αυτοκίνηση 2019.Λοιπον βάζω σε σειρά τα αμάξια που μου έκαναν θετική εντύπωση και μετά αυτά που με απογοήτευσαν. Θετικά! •Kia sportage 2020 (το αμάξι που παρήγγειλε ο πατέρας μου). •Ford Kuga •Hyundai Tucson •Volvo XC60 •Mercendes c class •Mercedes EQC •Ford Focus •Volkswagen Passat •Volkswagen Arteon •Ford Edge •Ford Ranger •Kia proceed Αρνητικά •VW Tiguan •BMW X1 •BMW x3 •Skoda karoq •Ford Ecosport •Kia Stonic •Dacia όλα τα μοντέλα.Ελεος ποιος χαζός τα αγοράζει αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:37 Ο _Σταύρος_: #210 10-11-19 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: •Dacia όλα τα μοντέλα.Ελεος ποιος χαζός τα αγοράζει αυτά; Click για ανάπτυξη... Bασικά, τα "συντρόφια" απ ότι ξέρω ! Γιατί τα BMW στα αρνητικά όμως? Eιδικά η X3 με 500 "κιλά" ροπής και 350+ άτια, ανάρτηση σπορ Μ κι εξακύλινδρο twin turbo...που σε χάλασε, στην τιμή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:40 Ο American Economist: #211 10-11-19 14:40 Αρχική Δημοσίευση από _Σταύρος_: Bασικά, τα "συντρόφια" απ ότι ξέρω ! Γιατί τα BMW στα αρνητικά όμως? Eιδικά η X3 με 500 "κιλά" ροπής και 350+ άτια, ανάρτηση σπορ Μ κι εξακύλινδρο twin turbo...που σε χάλασε, στην τιμή? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ερώτηση.Αρχικα τα BMW είναι πρώτα σε προβλήματα αν δεις τις έρευνες.Στην X1 και στην X3 δεν νου άρεσαν οι μικροί χώροι που είχαν (ειδικά η X1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:51 Ο _Σταύρος_: #212 10-11-19 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πολύ καλή ερώτηση.Αρχικα τα BMW είναι πρώτα σε προβλήματα αν δεις τις έρευνες.Στην X1 και στην X3 δεν νου άρεσαν οι μικροί χώροι που είχαν (ειδικά η X1). Click για ανάπτυξη... Μάλιστα, οι χώροι είναι ένα θέμα που δεν χωράει συζήτηση ή τους χρειάζεσαι ή όχι. Όσο για τα προβλήματα.... μη πιστεύεις και πολύ τις "έρευνες" και την αντικειμενικότητα των δημοσιογράφων του ειδικού τύπου. Επίσης, τους "ιδιοκτήτες" που γράφουν τον...πόνο τους στο internet κτλ.... Αυτά άστα για τα χάπατα. Μιλάμε για BMW. Και κυρίως να μη ξεχνάμε πως η σωστή συντήρηση είναι καθοριστικός παράγοντας της αξιοπιστίας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Νοεμβρίου 2019 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:35 Ο akikos έγραψε: #213 22-07-20 21:35 Περιβαλλοντικό Τέλος έως 3.000 ευρώ στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά Χωρίς καμία επιβάρυνση θα μπορούν να εισάγονται τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και φορτηγά με μικρές ηλικίες, ενώ αντίθετα στα παλαιά θα επιβληθεί Περιβαλλοντικό Τέλος και απαγόρευση εισαγωγής στα... «σαπάκια». Ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις. www.newsauto.gr Θέλουν να ενισχύσουν την αγορά καινούριων αυτοκίνητων. Ξεχάστε τα φθηνά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Ο Έλληνας κρατά το αυτοκινήτων για 20 χρόνια συνεπώς ο μόνος τρόπος για να αντικαστήσεις το δικό σου θα είναι μέσω αγορά καινούριου από αντιπροσωπεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Η RafAspa94: #214 22-07-20 21:51 Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Ο Viedo έγραψε: #215 22-07-20 21:51 Καλή κίνηση, καινούργιο αυτοκίνητο οικονομικό μπορείς να βρεις με 10.000-13.000 ευρώ από αντιπροσωπεία. Με όλες τις φορολογικές ελαφρύνσεις και την κατανάλωση και τα δωρεάν πρώτα σερβις κλπ κλπ δεν έχει τόση διαφορά στην τελική τιμή. Δεν χρειάζεται να είναι κούρσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:52 Ο akikos έγραψε: #216 22-07-20 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Click για ανάπτυξη... Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:03 Η RafAspa94: #217 22-07-20 22:03 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Click για ανάπτυξη... 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:08 Ο akikos έγραψε: #218 22-07-20 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Click για ανάπτυξη... εμένα είναι 22 ετών . Τα περισσότερα παιδάκια στο ischool ήταν αγέννητα όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 523993 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:14 Ο Guest 523993: #219 22-07-20 22:14 Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:25 Η RafAspa94: #220 22-07-20 22:25 Αρχική Δημοσίευση από milkompoukalo: Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Click για ανάπτυξη... Και Jaguar μη σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πριν 1 εβδομάδα ο θείος μου που μενει Γερμανία πήρε το καινούριο του αμάξι! Volkswagen Tiguan 1.5 tsi 150 άλογα αυτοματο.Τιμη 37.000€. Ανυπομονώ να πάω Γερμανία για να το δω από κοντά!Οταν πάω θα ανεβάσω φωτογραφίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:26 Ο Lancelot έγραψε: #206 17-09-19 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το νέο polo είναι καταπληκτικό. Click για ανάπτυξη... Εντάξει μην τρελαθούμε . Πολύ πλαστικό μέσα και fake εξατμίσεις ... Όπως έχω γράψει δεν είμαι φαν του ομίλου VAG (εκτός από audi) . Το νέο tiguan έχει και αυτό fake εξάτμιση ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:30 Ο American Economist: #207 17-09-19 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Εντάξει μην τρελαθούμε . Πολύ πλαστικό μέσα και fake εξατμίσεις ... Όπως έχω γράψει δεν είμαι φαν του ομίλου VAG (εκτός από audi) . Το νέο tiguan έχει και αυτό fake εξάτμιση ; Click για ανάπτυξη... Καλήσπερα Lancelot. Το polo επειδή το έχω δει σε έκθεση το ταμπλό μπροστά είναι μαλακό και όχι πλαστικό.Πολυ πλαστικούρα έχει στις πόρτες κάτι που δεν μου αρέσει!Για την εξάτμιση συμφωνώ! Για το Tiguan δεν ξέρω θα ρωτήσω τον θείο μου για την ποιτητα κατασκευής του. Τα Audi μου αρέσουν πολύ και εμένα ειδικά το Q3! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2019 στις 22:41 Ο American Economist: #208 22-09-19 22:41 Η Toyota φέρνει στην Ευρώπη το Best seller sedan στις ΗΠΑ,το Camry Καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:00 Ο American Economist: #209 10-11-19 14:00 Πήγα σήμερα στην αυτοκίνηση 2019.Λοιπον βάζω σε σειρά τα αμάξια που μου έκαναν θετική εντύπωση και μετά αυτά που με απογοήτευσαν. Θετικά! •Kia sportage 2020 (το αμάξι που παρήγγειλε ο πατέρας μου). •Ford Kuga •Hyundai Tucson •Volvo XC60 •Mercendes c class •Mercedes EQC •Ford Focus •Volkswagen Passat •Volkswagen Arteon •Ford Edge •Ford Ranger •Kia proceed Αρνητικά •VW Tiguan •BMW X1 •BMW x3 •Skoda karoq •Ford Ecosport •Kia Stonic •Dacia όλα τα μοντέλα.Ελεος ποιος χαζός τα αγοράζει αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:37 Ο _Σταύρος_: #210 10-11-19 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: •Dacia όλα τα μοντέλα.Ελεος ποιος χαζός τα αγοράζει αυτά; Click για ανάπτυξη... Bασικά, τα "συντρόφια" απ ότι ξέρω ! Γιατί τα BMW στα αρνητικά όμως? Eιδικά η X3 με 500 "κιλά" ροπής και 350+ άτια, ανάρτηση σπορ Μ κι εξακύλινδρο twin turbo...που σε χάλασε, στην τιμή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:40 Ο American Economist: #211 10-11-19 14:40 Αρχική Δημοσίευση από _Σταύρος_: Bασικά, τα "συντρόφια" απ ότι ξέρω ! Γιατί τα BMW στα αρνητικά όμως? Eιδικά η X3 με 500 "κιλά" ροπής και 350+ άτια, ανάρτηση σπορ Μ κι εξακύλινδρο twin turbo...που σε χάλασε, στην τιμή? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ερώτηση.Αρχικα τα BMW είναι πρώτα σε προβλήματα αν δεις τις έρευνες.Στην X1 και στην X3 δεν νου άρεσαν οι μικροί χώροι που είχαν (ειδικά η X1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:51 Ο _Σταύρος_: #212 10-11-19 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πολύ καλή ερώτηση.Αρχικα τα BMW είναι πρώτα σε προβλήματα αν δεις τις έρευνες.Στην X1 και στην X3 δεν νου άρεσαν οι μικροί χώροι που είχαν (ειδικά η X1). Click για ανάπτυξη... Μάλιστα, οι χώροι είναι ένα θέμα που δεν χωράει συζήτηση ή τους χρειάζεσαι ή όχι. Όσο για τα προβλήματα.... μη πιστεύεις και πολύ τις "έρευνες" και την αντικειμενικότητα των δημοσιογράφων του ειδικού τύπου. Επίσης, τους "ιδιοκτήτες" που γράφουν τον...πόνο τους στο internet κτλ.... Αυτά άστα για τα χάπατα. Μιλάμε για BMW. Και κυρίως να μη ξεχνάμε πως η σωστή συντήρηση είναι καθοριστικός παράγοντας της αξιοπιστίας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Νοεμβρίου 2019 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:35 Ο akikos έγραψε: #213 22-07-20 21:35 Περιβαλλοντικό Τέλος έως 3.000 ευρώ στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά Χωρίς καμία επιβάρυνση θα μπορούν να εισάγονται τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και φορτηγά με μικρές ηλικίες, ενώ αντίθετα στα παλαιά θα επιβληθεί Περιβαλλοντικό Τέλος και απαγόρευση εισαγωγής στα... «σαπάκια». Ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις. www.newsauto.gr Θέλουν να ενισχύσουν την αγορά καινούριων αυτοκίνητων. Ξεχάστε τα φθηνά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Ο Έλληνας κρατά το αυτοκινήτων για 20 χρόνια συνεπώς ο μόνος τρόπος για να αντικαστήσεις το δικό σου θα είναι μέσω αγορά καινούριου από αντιπροσωπεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Η RafAspa94: #214 22-07-20 21:51 Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Ο Viedo έγραψε: #215 22-07-20 21:51 Καλή κίνηση, καινούργιο αυτοκίνητο οικονομικό μπορείς να βρεις με 10.000-13.000 ευρώ από αντιπροσωπεία. Με όλες τις φορολογικές ελαφρύνσεις και την κατανάλωση και τα δωρεάν πρώτα σερβις κλπ κλπ δεν έχει τόση διαφορά στην τελική τιμή. Δεν χρειάζεται να είναι κούρσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:52 Ο akikos έγραψε: #216 22-07-20 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Click για ανάπτυξη... Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:03 Η RafAspa94: #217 22-07-20 22:03 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Click για ανάπτυξη... 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:08 Ο akikos έγραψε: #218 22-07-20 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Click για ανάπτυξη... εμένα είναι 22 ετών . Τα περισσότερα παιδάκια στο ischool ήταν αγέννητα όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 523993 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:14 Ο Guest 523993: #219 22-07-20 22:14 Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:25 Η RafAspa94: #220 22-07-20 22:25 Αρχική Δημοσίευση από milkompoukalo: Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Click για ανάπτυξη... Και Jaguar μη σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το νέο polo είναι καταπληκτικό. Click για ανάπτυξη... Εντάξει μην τρελαθούμε . Πολύ πλαστικό μέσα και fake εξατμίσεις ... Όπως έχω γράψει δεν είμαι φαν του ομίλου VAG (εκτός από audi) . Το νέο tiguan έχει και αυτό fake εξάτμιση ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:30 Ο American Economist: #207 17-09-19 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Εντάξει μην τρελαθούμε . Πολύ πλαστικό μέσα και fake εξατμίσεις ... Όπως έχω γράψει δεν είμαι φαν του ομίλου VAG (εκτός από audi) . Το νέο tiguan έχει και αυτό fake εξάτμιση ; Click για ανάπτυξη... Καλήσπερα Lancelot. Το polo επειδή το έχω δει σε έκθεση το ταμπλό μπροστά είναι μαλακό και όχι πλαστικό.Πολυ πλαστικούρα έχει στις πόρτες κάτι που δεν μου αρέσει!Για την εξάτμιση συμφωνώ! Για το Tiguan δεν ξέρω θα ρωτήσω τον θείο μου για την ποιτητα κατασκευής του. Τα Audi μου αρέσουν πολύ και εμένα ειδικά το Q3! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2019 στις 22:41 Ο American Economist: #208 22-09-19 22:41 Η Toyota φέρνει στην Ευρώπη το Best seller sedan στις ΗΠΑ,το Camry Καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:00 Ο American Economist: #209 10-11-19 14:00 Πήγα σήμερα στην αυτοκίνηση 2019.Λοιπον βάζω σε σειρά τα αμάξια που μου έκαναν θετική εντύπωση και μετά αυτά που με απογοήτευσαν. Θετικά! •Kia sportage 2020 (το αμάξι που παρήγγειλε ο πατέρας μου). •Ford Kuga •Hyundai Tucson •Volvo XC60 •Mercendes c class •Mercedes EQC •Ford Focus •Volkswagen Passat •Volkswagen Arteon •Ford Edge •Ford Ranger •Kia proceed Αρνητικά •VW Tiguan •BMW X1 •BMW x3 •Skoda karoq •Ford Ecosport •Kia Stonic •Dacia όλα τα μοντέλα.Ελεος ποιος χαζός τα αγοράζει αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:37 Ο _Σταύρος_: #210 10-11-19 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: •Dacia όλα τα μοντέλα.Ελεος ποιος χαζός τα αγοράζει αυτά; Click για ανάπτυξη... Bασικά, τα "συντρόφια" απ ότι ξέρω ! Γιατί τα BMW στα αρνητικά όμως? Eιδικά η X3 με 500 "κιλά" ροπής και 350+ άτια, ανάρτηση σπορ Μ κι εξακύλινδρο twin turbo...που σε χάλασε, στην τιμή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:40 Ο American Economist: #211 10-11-19 14:40 Αρχική Δημοσίευση από _Σταύρος_: Bασικά, τα "συντρόφια" απ ότι ξέρω ! Γιατί τα BMW στα αρνητικά όμως? Eιδικά η X3 με 500 "κιλά" ροπής και 350+ άτια, ανάρτηση σπορ Μ κι εξακύλινδρο twin turbo...που σε χάλασε, στην τιμή? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ερώτηση.Αρχικα τα BMW είναι πρώτα σε προβλήματα αν δεις τις έρευνες.Στην X1 και στην X3 δεν νου άρεσαν οι μικροί χώροι που είχαν (ειδικά η X1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:51 Ο _Σταύρος_: #212 10-11-19 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πολύ καλή ερώτηση.Αρχικα τα BMW είναι πρώτα σε προβλήματα αν δεις τις έρευνες.Στην X1 και στην X3 δεν νου άρεσαν οι μικροί χώροι που είχαν (ειδικά η X1). Click για ανάπτυξη... Μάλιστα, οι χώροι είναι ένα θέμα που δεν χωράει συζήτηση ή τους χρειάζεσαι ή όχι. Όσο για τα προβλήματα.... μη πιστεύεις και πολύ τις "έρευνες" και την αντικειμενικότητα των δημοσιογράφων του ειδικού τύπου. Επίσης, τους "ιδιοκτήτες" που γράφουν τον...πόνο τους στο internet κτλ.... Αυτά άστα για τα χάπατα. Μιλάμε για BMW. Και κυρίως να μη ξεχνάμε πως η σωστή συντήρηση είναι καθοριστικός παράγοντας της αξιοπιστίας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Νοεμβρίου 2019 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:35 Ο akikos έγραψε: #213 22-07-20 21:35 Περιβαλλοντικό Τέλος έως 3.000 ευρώ στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά Χωρίς καμία επιβάρυνση θα μπορούν να εισάγονται τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και φορτηγά με μικρές ηλικίες, ενώ αντίθετα στα παλαιά θα επιβληθεί Περιβαλλοντικό Τέλος και απαγόρευση εισαγωγής στα... «σαπάκια». Ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις. www.newsauto.gr Θέλουν να ενισχύσουν την αγορά καινούριων αυτοκίνητων. Ξεχάστε τα φθηνά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Ο Έλληνας κρατά το αυτοκινήτων για 20 χρόνια συνεπώς ο μόνος τρόπος για να αντικαστήσεις το δικό σου θα είναι μέσω αγορά καινούριου από αντιπροσωπεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Η RafAspa94: #214 22-07-20 21:51 Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Ο Viedo έγραψε: #215 22-07-20 21:51 Καλή κίνηση, καινούργιο αυτοκίνητο οικονομικό μπορείς να βρεις με 10.000-13.000 ευρώ από αντιπροσωπεία. Με όλες τις φορολογικές ελαφρύνσεις και την κατανάλωση και τα δωρεάν πρώτα σερβις κλπ κλπ δεν έχει τόση διαφορά στην τελική τιμή. Δεν χρειάζεται να είναι κούρσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:52 Ο akikos έγραψε: #216 22-07-20 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Click για ανάπτυξη... Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:03 Η RafAspa94: #217 22-07-20 22:03 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Click για ανάπτυξη... 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:08 Ο akikos έγραψε: #218 22-07-20 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Click για ανάπτυξη... εμένα είναι 22 ετών . Τα περισσότερα παιδάκια στο ischool ήταν αγέννητα όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 523993 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:14 Ο Guest 523993: #219 22-07-20 22:14 Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:25 Η RafAspa94: #220 22-07-20 22:25 Αρχική Δημοσίευση από milkompoukalo: Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Click για ανάπτυξη... Και Jaguar μη σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Εντάξει μην τρελαθούμε . Πολύ πλαστικό μέσα και fake εξατμίσεις ... Όπως έχω γράψει δεν είμαι φαν του ομίλου VAG (εκτός από audi) . Το νέο tiguan έχει και αυτό fake εξάτμιση ; Click για ανάπτυξη... Καλήσπερα Lancelot. Το polo επειδή το έχω δει σε έκθεση το ταμπλό μπροστά είναι μαλακό και όχι πλαστικό.Πολυ πλαστικούρα έχει στις πόρτες κάτι που δεν μου αρέσει!Για την εξάτμιση συμφωνώ! Για το Tiguan δεν ξέρω θα ρωτήσω τον θείο μου για την ποιτητα κατασκευής του. Τα Audi μου αρέσουν πολύ και εμένα ειδικά το Q3! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2019 στις 22:41 Ο American Economist: #208 22-09-19 22:41 Η Toyota φέρνει στην Ευρώπη το Best seller sedan στις ΗΠΑ,το Camry Καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:00 Ο American Economist: #209 10-11-19 14:00 Πήγα σήμερα στην αυτοκίνηση 2019.Λοιπον βάζω σε σειρά τα αμάξια που μου έκαναν θετική εντύπωση και μετά αυτά που με απογοήτευσαν. Θετικά! •Kia sportage 2020 (το αμάξι που παρήγγειλε ο πατέρας μου). •Ford Kuga •Hyundai Tucson •Volvo XC60 •Mercendes c class •Mercedes EQC •Ford Focus •Volkswagen Passat •Volkswagen Arteon •Ford Edge •Ford Ranger •Kia proceed Αρνητικά •VW Tiguan •BMW X1 •BMW x3 •Skoda karoq •Ford Ecosport •Kia Stonic •Dacia όλα τα μοντέλα.Ελεος ποιος χαζός τα αγοράζει αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:37 Ο _Σταύρος_: #210 10-11-19 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: •Dacia όλα τα μοντέλα.Ελεος ποιος χαζός τα αγοράζει αυτά; Click για ανάπτυξη... Bασικά, τα "συντρόφια" απ ότι ξέρω ! Γιατί τα BMW στα αρνητικά όμως? Eιδικά η X3 με 500 "κιλά" ροπής και 350+ άτια, ανάρτηση σπορ Μ κι εξακύλινδρο twin turbo...που σε χάλασε, στην τιμή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:40 Ο American Economist: #211 10-11-19 14:40 Αρχική Δημοσίευση από _Σταύρος_: Bασικά, τα "συντρόφια" απ ότι ξέρω ! Γιατί τα BMW στα αρνητικά όμως? Eιδικά η X3 με 500 "κιλά" ροπής και 350+ άτια, ανάρτηση σπορ Μ κι εξακύλινδρο twin turbo...που σε χάλασε, στην τιμή? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ερώτηση.Αρχικα τα BMW είναι πρώτα σε προβλήματα αν δεις τις έρευνες.Στην X1 και στην X3 δεν νου άρεσαν οι μικροί χώροι που είχαν (ειδικά η X1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:51 Ο _Σταύρος_: #212 10-11-19 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πολύ καλή ερώτηση.Αρχικα τα BMW είναι πρώτα σε προβλήματα αν δεις τις έρευνες.Στην X1 και στην X3 δεν νου άρεσαν οι μικροί χώροι που είχαν (ειδικά η X1). Click για ανάπτυξη... Μάλιστα, οι χώροι είναι ένα θέμα που δεν χωράει συζήτηση ή τους χρειάζεσαι ή όχι. Όσο για τα προβλήματα.... μη πιστεύεις και πολύ τις "έρευνες" και την αντικειμενικότητα των δημοσιογράφων του ειδικού τύπου. Επίσης, τους "ιδιοκτήτες" που γράφουν τον...πόνο τους στο internet κτλ.... Αυτά άστα για τα χάπατα. Μιλάμε για BMW. Και κυρίως να μη ξεχνάμε πως η σωστή συντήρηση είναι καθοριστικός παράγοντας της αξιοπιστίας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Νοεμβρίου 2019 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:35 Ο akikos έγραψε: #213 22-07-20 21:35 Περιβαλλοντικό Τέλος έως 3.000 ευρώ στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά Χωρίς καμία επιβάρυνση θα μπορούν να εισάγονται τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και φορτηγά με μικρές ηλικίες, ενώ αντίθετα στα παλαιά θα επιβληθεί Περιβαλλοντικό Τέλος και απαγόρευση εισαγωγής στα... «σαπάκια». Ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις. www.newsauto.gr Θέλουν να ενισχύσουν την αγορά καινούριων αυτοκίνητων. Ξεχάστε τα φθηνά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Ο Έλληνας κρατά το αυτοκινήτων για 20 χρόνια συνεπώς ο μόνος τρόπος για να αντικαστήσεις το δικό σου θα είναι μέσω αγορά καινούριου από αντιπροσωπεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Η RafAspa94: #214 22-07-20 21:51 Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Ο Viedo έγραψε: #215 22-07-20 21:51 Καλή κίνηση, καινούργιο αυτοκίνητο οικονομικό μπορείς να βρεις με 10.000-13.000 ευρώ από αντιπροσωπεία. Με όλες τις φορολογικές ελαφρύνσεις και την κατανάλωση και τα δωρεάν πρώτα σερβις κλπ κλπ δεν έχει τόση διαφορά στην τελική τιμή. Δεν χρειάζεται να είναι κούρσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:52 Ο akikos έγραψε: #216 22-07-20 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Click για ανάπτυξη... Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:03 Η RafAspa94: #217 22-07-20 22:03 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Click για ανάπτυξη... 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:08 Ο akikos έγραψε: #218 22-07-20 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Click για ανάπτυξη... εμένα είναι 22 ετών . Τα περισσότερα παιδάκια στο ischool ήταν αγέννητα όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 523993 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:14 Ο Guest 523993: #219 22-07-20 22:14 Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:25 Η RafAspa94: #220 22-07-20 22:25 Αρχική Δημοσίευση από milkompoukalo: Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Click για ανάπτυξη... Και Jaguar μη σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Toyota φέρνει στην Ευρώπη το Best seller sedan στις ΗΠΑ,το Camry Καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:00 Ο American Economist: #209 10-11-19 14:00 Πήγα σήμερα στην αυτοκίνηση 2019.Λοιπον βάζω σε σειρά τα αμάξια που μου έκαναν θετική εντύπωση και μετά αυτά που με απογοήτευσαν. Θετικά! •Kia sportage 2020 (το αμάξι που παρήγγειλε ο πατέρας μου). •Ford Kuga •Hyundai Tucson •Volvo XC60 •Mercendes c class •Mercedes EQC •Ford Focus •Volkswagen Passat •Volkswagen Arteon •Ford Edge •Ford Ranger •Kia proceed Αρνητικά •VW Tiguan •BMW X1 •BMW x3 •Skoda karoq •Ford Ecosport •Kia Stonic •Dacia όλα τα μοντέλα.Ελεος ποιος χαζός τα αγοράζει αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:37 Ο _Σταύρος_: #210 10-11-19 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: •Dacia όλα τα μοντέλα.Ελεος ποιος χαζός τα αγοράζει αυτά; Click για ανάπτυξη... Bασικά, τα "συντρόφια" απ ότι ξέρω ! Γιατί τα BMW στα αρνητικά όμως? Eιδικά η X3 με 500 "κιλά" ροπής και 350+ άτια, ανάρτηση σπορ Μ κι εξακύλινδρο twin turbo...που σε χάλασε, στην τιμή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:40 Ο American Economist: #211 10-11-19 14:40 Αρχική Δημοσίευση από _Σταύρος_: Bασικά, τα "συντρόφια" απ ότι ξέρω ! Γιατί τα BMW στα αρνητικά όμως? Eιδικά η X3 με 500 "κιλά" ροπής και 350+ άτια, ανάρτηση σπορ Μ κι εξακύλινδρο twin turbo...που σε χάλασε, στην τιμή? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ερώτηση.Αρχικα τα BMW είναι πρώτα σε προβλήματα αν δεις τις έρευνες.Στην X1 και στην X3 δεν νου άρεσαν οι μικροί χώροι που είχαν (ειδικά η X1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:51 Ο _Σταύρος_: #212 10-11-19 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πολύ καλή ερώτηση.Αρχικα τα BMW είναι πρώτα σε προβλήματα αν δεις τις έρευνες.Στην X1 και στην X3 δεν νου άρεσαν οι μικροί χώροι που είχαν (ειδικά η X1). Click για ανάπτυξη... Μάλιστα, οι χώροι είναι ένα θέμα που δεν χωράει συζήτηση ή τους χρειάζεσαι ή όχι. Όσο για τα προβλήματα.... μη πιστεύεις και πολύ τις "έρευνες" και την αντικειμενικότητα των δημοσιογράφων του ειδικού τύπου. Επίσης, τους "ιδιοκτήτες" που γράφουν τον...πόνο τους στο internet κτλ.... Αυτά άστα για τα χάπατα. Μιλάμε για BMW. Και κυρίως να μη ξεχνάμε πως η σωστή συντήρηση είναι καθοριστικός παράγοντας της αξιοπιστίας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Νοεμβρίου 2019 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:35 Ο akikos έγραψε: #213 22-07-20 21:35 Περιβαλλοντικό Τέλος έως 3.000 ευρώ στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά Χωρίς καμία επιβάρυνση θα μπορούν να εισάγονται τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και φορτηγά με μικρές ηλικίες, ενώ αντίθετα στα παλαιά θα επιβληθεί Περιβαλλοντικό Τέλος και απαγόρευση εισαγωγής στα... «σαπάκια». Ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις. www.newsauto.gr Θέλουν να ενισχύσουν την αγορά καινούριων αυτοκίνητων. Ξεχάστε τα φθηνά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Ο Έλληνας κρατά το αυτοκινήτων για 20 χρόνια συνεπώς ο μόνος τρόπος για να αντικαστήσεις το δικό σου θα είναι μέσω αγορά καινούριου από αντιπροσωπεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Η RafAspa94: #214 22-07-20 21:51 Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Ο Viedo έγραψε: #215 22-07-20 21:51 Καλή κίνηση, καινούργιο αυτοκίνητο οικονομικό μπορείς να βρεις με 10.000-13.000 ευρώ από αντιπροσωπεία. Με όλες τις φορολογικές ελαφρύνσεις και την κατανάλωση και τα δωρεάν πρώτα σερβις κλπ κλπ δεν έχει τόση διαφορά στην τελική τιμή. Δεν χρειάζεται να είναι κούρσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:52 Ο akikos έγραψε: #216 22-07-20 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Click για ανάπτυξη... Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:03 Η RafAspa94: #217 22-07-20 22:03 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Click για ανάπτυξη... 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:08 Ο akikos έγραψε: #218 22-07-20 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Click για ανάπτυξη... εμένα είναι 22 ετών . Τα περισσότερα παιδάκια στο ischool ήταν αγέννητα όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 523993 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:14 Ο Guest 523993: #219 22-07-20 22:14 Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:25 Η RafAspa94: #220 22-07-20 22:25 Αρχική Δημοσίευση από milkompoukalo: Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Click για ανάπτυξη... Και Jaguar μη σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πήγα σήμερα στην αυτοκίνηση 2019.Λοιπον βάζω σε σειρά τα αμάξια που μου έκαναν θετική εντύπωση και μετά αυτά που με απογοήτευσαν. Θετικά! •Kia sportage 2020 (το αμάξι που παρήγγειλε ο πατέρας μου). •Ford Kuga •Hyundai Tucson •Volvo XC60 •Mercendes c class •Mercedes EQC •Ford Focus •Volkswagen Passat •Volkswagen Arteon •Ford Edge •Ford Ranger •Kia proceed Αρνητικά •VW Tiguan •BMW X1 •BMW x3 •Skoda karoq •Ford Ecosport •Kia Stonic •Dacia όλα τα μοντέλα.Ελεος ποιος χαζός τα αγοράζει αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:37 Ο _Σταύρος_: #210 10-11-19 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: •Dacia όλα τα μοντέλα.Ελεος ποιος χαζός τα αγοράζει αυτά; Click για ανάπτυξη... Bασικά, τα "συντρόφια" απ ότι ξέρω ! Γιατί τα BMW στα αρνητικά όμως? Eιδικά η X3 με 500 "κιλά" ροπής και 350+ άτια, ανάρτηση σπορ Μ κι εξακύλινδρο twin turbo...που σε χάλασε, στην τιμή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:40 Ο American Economist: #211 10-11-19 14:40 Αρχική Δημοσίευση από _Σταύρος_: Bασικά, τα "συντρόφια" απ ότι ξέρω ! Γιατί τα BMW στα αρνητικά όμως? Eιδικά η X3 με 500 "κιλά" ροπής και 350+ άτια, ανάρτηση σπορ Μ κι εξακύλινδρο twin turbo...που σε χάλασε, στην τιμή? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ερώτηση.Αρχικα τα BMW είναι πρώτα σε προβλήματα αν δεις τις έρευνες.Στην X1 και στην X3 δεν νου άρεσαν οι μικροί χώροι που είχαν (ειδικά η X1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:51 Ο _Σταύρος_: #212 10-11-19 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πολύ καλή ερώτηση.Αρχικα τα BMW είναι πρώτα σε προβλήματα αν δεις τις έρευνες.Στην X1 και στην X3 δεν νου άρεσαν οι μικροί χώροι που είχαν (ειδικά η X1). Click για ανάπτυξη... Μάλιστα, οι χώροι είναι ένα θέμα που δεν χωράει συζήτηση ή τους χρειάζεσαι ή όχι. Όσο για τα προβλήματα.... μη πιστεύεις και πολύ τις "έρευνες" και την αντικειμενικότητα των δημοσιογράφων του ειδικού τύπου. Επίσης, τους "ιδιοκτήτες" που γράφουν τον...πόνο τους στο internet κτλ.... Αυτά άστα για τα χάπατα. Μιλάμε για BMW. Και κυρίως να μη ξεχνάμε πως η σωστή συντήρηση είναι καθοριστικός παράγοντας της αξιοπιστίας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Νοεμβρίου 2019 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:35 Ο akikos έγραψε: #213 22-07-20 21:35 Περιβαλλοντικό Τέλος έως 3.000 ευρώ στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά Χωρίς καμία επιβάρυνση θα μπορούν να εισάγονται τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και φορτηγά με μικρές ηλικίες, ενώ αντίθετα στα παλαιά θα επιβληθεί Περιβαλλοντικό Τέλος και απαγόρευση εισαγωγής στα... «σαπάκια». Ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις. www.newsauto.gr Θέλουν να ενισχύσουν την αγορά καινούριων αυτοκίνητων. Ξεχάστε τα φθηνά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Ο Έλληνας κρατά το αυτοκινήτων για 20 χρόνια συνεπώς ο μόνος τρόπος για να αντικαστήσεις το δικό σου θα είναι μέσω αγορά καινούριου από αντιπροσωπεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Η RafAspa94: #214 22-07-20 21:51 Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Ο Viedo έγραψε: #215 22-07-20 21:51 Καλή κίνηση, καινούργιο αυτοκίνητο οικονομικό μπορείς να βρεις με 10.000-13.000 ευρώ από αντιπροσωπεία. Με όλες τις φορολογικές ελαφρύνσεις και την κατανάλωση και τα δωρεάν πρώτα σερβις κλπ κλπ δεν έχει τόση διαφορά στην τελική τιμή. Δεν χρειάζεται να είναι κούρσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:52 Ο akikos έγραψε: #216 22-07-20 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Click για ανάπτυξη... Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:03 Η RafAspa94: #217 22-07-20 22:03 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Click για ανάπτυξη... 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:08 Ο akikos έγραψε: #218 22-07-20 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Click για ανάπτυξη... εμένα είναι 22 ετών . Τα περισσότερα παιδάκια στο ischool ήταν αγέννητα όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 523993 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:14 Ο Guest 523993: #219 22-07-20 22:14 Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:25 Η RafAspa94: #220 22-07-20 22:25 Αρχική Δημοσίευση από milkompoukalo: Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Click για ανάπτυξη... Και Jaguar μη σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: •Dacia όλα τα μοντέλα.Ελεος ποιος χαζός τα αγοράζει αυτά; Click για ανάπτυξη... Bασικά, τα "συντρόφια" απ ότι ξέρω ! Γιατί τα BMW στα αρνητικά όμως? Eιδικά η X3 με 500 "κιλά" ροπής και 350+ άτια, ανάρτηση σπορ Μ κι εξακύλινδρο twin turbo...που σε χάλασε, στην τιμή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:40 Ο American Economist: #211 10-11-19 14:40 Αρχική Δημοσίευση από _Σταύρος_: Bασικά, τα "συντρόφια" απ ότι ξέρω ! Γιατί τα BMW στα αρνητικά όμως? Eιδικά η X3 με 500 "κιλά" ροπής και 350+ άτια, ανάρτηση σπορ Μ κι εξακύλινδρο twin turbo...που σε χάλασε, στην τιμή? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ερώτηση.Αρχικα τα BMW είναι πρώτα σε προβλήματα αν δεις τις έρευνες.Στην X1 και στην X3 δεν νου άρεσαν οι μικροί χώροι που είχαν (ειδικά η X1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:51 Ο _Σταύρος_: #212 10-11-19 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πολύ καλή ερώτηση.Αρχικα τα BMW είναι πρώτα σε προβλήματα αν δεις τις έρευνες.Στην X1 και στην X3 δεν νου άρεσαν οι μικροί χώροι που είχαν (ειδικά η X1). Click για ανάπτυξη... Μάλιστα, οι χώροι είναι ένα θέμα που δεν χωράει συζήτηση ή τους χρειάζεσαι ή όχι. Όσο για τα προβλήματα.... μη πιστεύεις και πολύ τις "έρευνες" και την αντικειμενικότητα των δημοσιογράφων του ειδικού τύπου. Επίσης, τους "ιδιοκτήτες" που γράφουν τον...πόνο τους στο internet κτλ.... Αυτά άστα για τα χάπατα. Μιλάμε για BMW. Και κυρίως να μη ξεχνάμε πως η σωστή συντήρηση είναι καθοριστικός παράγοντας της αξιοπιστίας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Νοεμβρίου 2019 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:35 Ο akikos έγραψε: #213 22-07-20 21:35 Περιβαλλοντικό Τέλος έως 3.000 ευρώ στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά Χωρίς καμία επιβάρυνση θα μπορούν να εισάγονται τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και φορτηγά με μικρές ηλικίες, ενώ αντίθετα στα παλαιά θα επιβληθεί Περιβαλλοντικό Τέλος και απαγόρευση εισαγωγής στα... «σαπάκια». Ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις. www.newsauto.gr Θέλουν να ενισχύσουν την αγορά καινούριων αυτοκίνητων. Ξεχάστε τα φθηνά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Ο Έλληνας κρατά το αυτοκινήτων για 20 χρόνια συνεπώς ο μόνος τρόπος για να αντικαστήσεις το δικό σου θα είναι μέσω αγορά καινούριου από αντιπροσωπεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Η RafAspa94: #214 22-07-20 21:51 Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Ο Viedo έγραψε: #215 22-07-20 21:51 Καλή κίνηση, καινούργιο αυτοκίνητο οικονομικό μπορείς να βρεις με 10.000-13.000 ευρώ από αντιπροσωπεία. Με όλες τις φορολογικές ελαφρύνσεις και την κατανάλωση και τα δωρεάν πρώτα σερβις κλπ κλπ δεν έχει τόση διαφορά στην τελική τιμή. Δεν χρειάζεται να είναι κούρσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:52 Ο akikos έγραψε: #216 22-07-20 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Click για ανάπτυξη... Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:03 Η RafAspa94: #217 22-07-20 22:03 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Click για ανάπτυξη... 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:08 Ο akikos έγραψε: #218 22-07-20 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Click για ανάπτυξη... εμένα είναι 22 ετών . Τα περισσότερα παιδάκια στο ischool ήταν αγέννητα όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 523993 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:14 Ο Guest 523993: #219 22-07-20 22:14 Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:25 Η RafAspa94: #220 22-07-20 22:25 Αρχική Δημοσίευση από milkompoukalo: Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Click για ανάπτυξη... Και Jaguar μη σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Σταύρος_: Bασικά, τα "συντρόφια" απ ότι ξέρω ! Γιατί τα BMW στα αρνητικά όμως? Eιδικά η X3 με 500 "κιλά" ροπής και 350+ άτια, ανάρτηση σπορ Μ κι εξακύλινδρο twin turbo...που σε χάλασε, στην τιμή? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ερώτηση.Αρχικα τα BMW είναι πρώτα σε προβλήματα αν δεις τις έρευνες.Στην X1 και στην X3 δεν νου άρεσαν οι μικροί χώροι που είχαν (ειδικά η X1). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2019 στις 14:51 Ο _Σταύρος_: #212 10-11-19 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πολύ καλή ερώτηση.Αρχικα τα BMW είναι πρώτα σε προβλήματα αν δεις τις έρευνες.Στην X1 και στην X3 δεν νου άρεσαν οι μικροί χώροι που είχαν (ειδικά η X1). Click για ανάπτυξη... Μάλιστα, οι χώροι είναι ένα θέμα που δεν χωράει συζήτηση ή τους χρειάζεσαι ή όχι. Όσο για τα προβλήματα.... μη πιστεύεις και πολύ τις "έρευνες" και την αντικειμενικότητα των δημοσιογράφων του ειδικού τύπου. Επίσης, τους "ιδιοκτήτες" που γράφουν τον...πόνο τους στο internet κτλ.... Αυτά άστα για τα χάπατα. Μιλάμε για BMW. Και κυρίως να μη ξεχνάμε πως η σωστή συντήρηση είναι καθοριστικός παράγοντας της αξιοπιστίας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Νοεμβρίου 2019 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:35 Ο akikos έγραψε: #213 22-07-20 21:35 Περιβαλλοντικό Τέλος έως 3.000 ευρώ στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά Χωρίς καμία επιβάρυνση θα μπορούν να εισάγονται τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και φορτηγά με μικρές ηλικίες, ενώ αντίθετα στα παλαιά θα επιβληθεί Περιβαλλοντικό Τέλος και απαγόρευση εισαγωγής στα... «σαπάκια». Ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις. www.newsauto.gr Θέλουν να ενισχύσουν την αγορά καινούριων αυτοκίνητων. Ξεχάστε τα φθηνά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Ο Έλληνας κρατά το αυτοκινήτων για 20 χρόνια συνεπώς ο μόνος τρόπος για να αντικαστήσεις το δικό σου θα είναι μέσω αγορά καινούριου από αντιπροσωπεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Η RafAspa94: #214 22-07-20 21:51 Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Ο Viedo έγραψε: #215 22-07-20 21:51 Καλή κίνηση, καινούργιο αυτοκίνητο οικονομικό μπορείς να βρεις με 10.000-13.000 ευρώ από αντιπροσωπεία. Με όλες τις φορολογικές ελαφρύνσεις και την κατανάλωση και τα δωρεάν πρώτα σερβις κλπ κλπ δεν έχει τόση διαφορά στην τελική τιμή. Δεν χρειάζεται να είναι κούρσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:52 Ο akikos έγραψε: #216 22-07-20 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Click για ανάπτυξη... Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:03 Η RafAspa94: #217 22-07-20 22:03 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Click για ανάπτυξη... 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:08 Ο akikos έγραψε: #218 22-07-20 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Click για ανάπτυξη... εμένα είναι 22 ετών . Τα περισσότερα παιδάκια στο ischool ήταν αγέννητα όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 523993 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:14 Ο Guest 523993: #219 22-07-20 22:14 Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:25 Η RafAspa94: #220 22-07-20 22:25 Αρχική Δημοσίευση από milkompoukalo: Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Click για ανάπτυξη... Και Jaguar μη σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πολύ καλή ερώτηση.Αρχικα τα BMW είναι πρώτα σε προβλήματα αν δεις τις έρευνες.Στην X1 και στην X3 δεν νου άρεσαν οι μικροί χώροι που είχαν (ειδικά η X1). Click για ανάπτυξη... Μάλιστα, οι χώροι είναι ένα θέμα που δεν χωράει συζήτηση ή τους χρειάζεσαι ή όχι. Όσο για τα προβλήματα.... μη πιστεύεις και πολύ τις "έρευνες" και την αντικειμενικότητα των δημοσιογράφων του ειδικού τύπου. Επίσης, τους "ιδιοκτήτες" που γράφουν τον...πόνο τους στο internet κτλ.... Αυτά άστα για τα χάπατα. Μιλάμε για BMW. Και κυρίως να μη ξεχνάμε πως η σωστή συντήρηση είναι καθοριστικός παράγοντας της αξιοπιστίας, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:35 Ο akikos έγραψε: #213 22-07-20 21:35 Περιβαλλοντικό Τέλος έως 3.000 ευρώ στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά Χωρίς καμία επιβάρυνση θα μπορούν να εισάγονται τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και φορτηγά με μικρές ηλικίες, ενώ αντίθετα στα παλαιά θα επιβληθεί Περιβαλλοντικό Τέλος και απαγόρευση εισαγωγής στα... «σαπάκια». Ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις. www.newsauto.gr Θέλουν να ενισχύσουν την αγορά καινούριων αυτοκίνητων. Ξεχάστε τα φθηνά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Ο Έλληνας κρατά το αυτοκινήτων για 20 χρόνια συνεπώς ο μόνος τρόπος για να αντικαστήσεις το δικό σου θα είναι μέσω αγορά καινούριου από αντιπροσωπεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Η RafAspa94: #214 22-07-20 21:51 Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Ο Viedo έγραψε: #215 22-07-20 21:51 Καλή κίνηση, καινούργιο αυτοκίνητο οικονομικό μπορείς να βρεις με 10.000-13.000 ευρώ από αντιπροσωπεία. Με όλες τις φορολογικές ελαφρύνσεις και την κατανάλωση και τα δωρεάν πρώτα σερβις κλπ κλπ δεν έχει τόση διαφορά στην τελική τιμή. Δεν χρειάζεται να είναι κούρσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:52 Ο akikos έγραψε: #216 22-07-20 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Click για ανάπτυξη... Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:03 Η RafAspa94: #217 22-07-20 22:03 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Click για ανάπτυξη... 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:08 Ο akikos έγραψε: #218 22-07-20 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Click για ανάπτυξη... εμένα είναι 22 ετών . Τα περισσότερα παιδάκια στο ischool ήταν αγέννητα όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 523993 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:14 Ο Guest 523993: #219 22-07-20 22:14 Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:25 Η RafAspa94: #220 22-07-20 22:25 Αρχική Δημοσίευση από milkompoukalo: Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Click για ανάπτυξη... Και Jaguar μη σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Περιβαλλοντικό Τέλος έως 3.000 ευρώ στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ και φορτηγά Χωρίς καμία επιβάρυνση θα μπορούν να εισάγονται τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και φορτηγά με μικρές ηλικίες, ενώ αντίθετα στα παλαιά θα επιβληθεί Περιβαλλοντικό Τέλος και απαγόρευση εισαγωγής στα... «σαπάκια». Ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις. www.newsauto.gr Θέλουν να ενισχύσουν την αγορά καινούριων αυτοκίνητων. Ξεχάστε τα φθηνά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Ο Έλληνας κρατά το αυτοκινήτων για 20 χρόνια συνεπώς ο μόνος τρόπος για να αντικαστήσεις το δικό σου θα είναι μέσω αγορά καινούριου από αντιπροσωπεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Η RafAspa94: #214 22-07-20 21:51 Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Ο Viedo έγραψε: #215 22-07-20 21:51 Καλή κίνηση, καινούργιο αυτοκίνητο οικονομικό μπορείς να βρεις με 10.000-13.000 ευρώ από αντιπροσωπεία. Με όλες τις φορολογικές ελαφρύνσεις και την κατανάλωση και τα δωρεάν πρώτα σερβις κλπ κλπ δεν έχει τόση διαφορά στην τελική τιμή. Δεν χρειάζεται να είναι κούρσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:52 Ο akikos έγραψε: #216 22-07-20 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Click για ανάπτυξη... Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:03 Η RafAspa94: #217 22-07-20 22:03 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Click για ανάπτυξη... 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:08 Ο akikos έγραψε: #218 22-07-20 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Click για ανάπτυξη... εμένα είναι 22 ετών . Τα περισσότερα παιδάκια στο ischool ήταν αγέννητα όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 523993 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:14 Ο Guest 523993: #219 22-07-20 22:14 Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:25 Η RafAspa94: #220 22-07-20 22:25 Αρχική Δημοσίευση από milkompoukalo: Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Click για ανάπτυξη... Και Jaguar μη σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Ο Viedo έγραψε: #215 22-07-20 21:51 Καλή κίνηση, καινούργιο αυτοκίνητο οικονομικό μπορείς να βρεις με 10.000-13.000 ευρώ από αντιπροσωπεία. Με όλες τις φορολογικές ελαφρύνσεις και την κατανάλωση και τα δωρεάν πρώτα σερβις κλπ κλπ δεν έχει τόση διαφορά στην τελική τιμή. Δεν χρειάζεται να είναι κούρσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:52 Ο akikos έγραψε: #216 22-07-20 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Click για ανάπτυξη... Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:03 Η RafAspa94: #217 22-07-20 22:03 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Click για ανάπτυξη... 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:08 Ο akikos έγραψε: #218 22-07-20 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Click για ανάπτυξη... εμένα είναι 22 ετών . Τα περισσότερα παιδάκια στο ischool ήταν αγέννητα όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 523993 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:14 Ο Guest 523993: #219 22-07-20 22:14 Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:25 Η RafAspa94: #220 22-07-20 22:25 Αρχική Δημοσίευση από milkompoukalo: Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Click για ανάπτυξη... Και Jaguar μη σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλή κίνηση, καινούργιο αυτοκίνητο οικονομικό μπορείς να βρεις με 10.000-13.000 ευρώ από αντιπροσωπεία. Με όλες τις φορολογικές ελαφρύνσεις και την κατανάλωση και τα δωρεάν πρώτα σερβις κλπ κλπ δεν έχει τόση διαφορά στην τελική τιμή. Δεν χρειάζεται να είναι κούρσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 21:52 Ο akikos έγραψε: #216 22-07-20 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Click για ανάπτυξη... Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:03 Η RafAspa94: #217 22-07-20 22:03 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Click για ανάπτυξη... 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:08 Ο akikos έγραψε: #218 22-07-20 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Click για ανάπτυξη... εμένα είναι 22 ετών . Τα περισσότερα παιδάκια στο ischool ήταν αγέννητα όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 523993 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:14 Ο Guest 523993: #219 22-07-20 22:14 Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:25 Η RafAspa94: #220 22-07-20 22:25 Αρχική Δημοσίευση από milkompoukalo: Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Click για ανάπτυξη... Και Jaguar μη σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Μάλιστα... Και από πότε θα ισχύσει αυτό; Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όσους περάσαμε ΚΤΕΟ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο καταλύτη... Αρχίζω να αγχώνομαι... Click για ανάπτυξη... Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:03 Η RafAspa94: #217 22-07-20 22:03 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Click για ανάπτυξη... 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:08 Ο akikos έγραψε: #218 22-07-20 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Click για ανάπτυξη... εμένα είναι 22 ετών . Τα περισσότερα παιδάκια στο ischool ήταν αγέννητα όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 523993 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:14 Ο Guest 523993: #219 22-07-20 22:14 Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:25 Η RafAspa94: #220 22-07-20 22:25 Αρχική Δημοσίευση από milkompoukalo: Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Click για ανάπτυξη... Και Jaguar μη σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Είναι για εκτελωνισμό. Όσοι έχουμε παλιό αυτοκίνητο εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούμε (νομίζω). Click για ανάπτυξη... 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:08 Ο akikos έγραψε: #218 22-07-20 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Click για ανάπτυξη... εμένα είναι 22 ετών . Τα περισσότερα παιδάκια στο ischool ήταν αγέννητα όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 523993 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:14 Ο Guest 523993: #219 22-07-20 22:14 Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:25 Η RafAspa94: #220 22-07-20 22:25 Αρχική Δημοσίευση από milkompoukalo: Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Click για ανάπτυξη... Και Jaguar μη σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: 15 χρονών μοντέλο είναι, δεν ήξερα να κρατήσω το Orion που είχε ο πατέρας μου και να το κυκλοφορώ ως "ιστορικό ενδιαφέρον" και αν μας έπιανε για να γλιτώσω Click για ανάπτυξη... εμένα είναι 22 ετών . Τα περισσότερα παιδάκια στο ischool ήταν αγέννητα όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 523993 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:14 Ο Guest 523993: #219 22-07-20 22:14 Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:25 Η RafAspa94: #220 22-07-20 22:25 Αρχική Δημοσίευση από milkompoukalo: Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Click για ανάπτυξη... Και Jaguar μη σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 22:25 Η RafAspa94: #220 22-07-20 22:25 Αρχική Δημοσίευση από milkompoukalo: Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Click για ανάπτυξη... Και Jaguar μη σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από milkompoukalo: Μελλοντικά σκεφτόμουνα να πάρω ένα Smart μεταχειρισμένο, αλλά αν ισχύσουν φόροι κτλ για την παλαιότητα δεν συμφέρει. Πάντως με 10-11 χιλιάρικα βρίσκει κανείς Toyota Aygo και VW Up ειδικά το 2ο είναι ζουμπουρλούδικο από ομορφιά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιουλίου 2020 Εννοείται όποιος έχει χρήμα πάει σε Lambo ή Ferrari έτσι? Click για ανάπτυξη... Και Jaguar μη σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.