UPDATE:
Μόνο απο την μαμά εταιρεία περιμένω κάτι πλέον.... στη Γερμανία. Αυτοι εδω ειναι παραμυθατζήδες όλοι τους.
Μίλησα με τον έμπορο σήμερα μήπως και το ανέβαζα το αμάξι πάνω. Ο τύπος πούλαγε τρέλα. Ενταξει τα ακουσε για τα καλά και ας ειναι 70 χρονών επιχειρηματίας.
Του τα ειπα στα ίσια... εξυπνάδες του λέω οτι το αμάξι χάλασε δήθεν απο τα λάδια αλλού οχι σε μένα. Σου εχω στειλει τόσα email - εγγραφα δεν έχεις απαντήση σε τίποτα. Η μπαλίτσα στην εξέδρα.
Αυτος συνεχιζε και έλεγε τα δικά του οτι πήγα σε μη εξουσιοδοτημένους.
Γιατι λέω μονο οι δικοί σου ξέρουν να φτιάχνουν αμάξια... άλλοι δε ξέρουν ; λεει δεν ειναι εκπαιδευμένοι. Α μάλιστα λέω και αν το αμάξι πάει για ρεκτιφιέ... υπάρχουν ειδικά ρεκτιφιέ της OPEL;
Και εσεις έξω τα δίνετε σε μη εξουσιοδοτημένους, απλα εχετε συμφωνήσει μαζί τους.
Σε κάποιο αλλο σημείο μου λεει διαβασε το βιβλιαράκι για τη σωστη συντήρηση του αυτοκινήτου.
Κανονικα έπρεπε να το διαβασω εξαρχης και οταν έλεγε καταναλωση νορμάλ 600μλ στα 1000 χιλ δεν θα έπρεπε καν να το αγοράσω. Γυρευε τι έχετε κανει εσωτερικά και εξαρχης καινούργιο κιολας ειναι θεμιτή αυτη η καναταλωση λαδιών.
Τελοςπαντων άκρη δεν εβγαινε αυτος έλεγε τα δικά του - οπου δεν τον συνέφερε πετούσε μπάλα εξέδρα. Και ολα αυτα που κατα καιρούς συναντάμε στις "συζητήσεις".
Μου πέταξε και ενα για τσιγκουνιά σε κάποια φάση και εκει έπεσε καλό γλέντι για τα καλά..... του λέω οχι και τσιγκουνιά που μου θέλετε για λάδι 19 ευρω το λίτρο και εγω το βρίσκω 15. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!
Σιγα τη τεχνογνωσία να αλλάξεις λάδια σε ενα αμάξι ποιους κοροιδευετε δε ξέρω.... μας περνάτε για τίποτα αδαείς κυριε του λέω ; αισχροκέρδια ειναι όλα αυτά. Να το ξέρεις. Τελοςπαντων δε καταλήξαμε κάπου.
Και απλά περιμένω απο τη μαμά εταιρεία μήπως εχει να μ πεί κάτι διαφορετικό η δική μου πρόταση θα είναι να υπάρξει παρέμβαση ετσι ωστε αν το αυτοκίνητο ανοιχθεί και αποδειχθει οτι δεν ευθύνεται ο κάτοχος του και υπάρχει κατασκευαστική αστοχία να το επισκευάσουν κάνοντας μια καλή έκπτωση.
Μάλιστα μου ειπε και σε κάποια φάση οτι το έφτασα το θέμα μακρυά και οτι τους δυσφήμησα. ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Ε κανε μου αγωγη του λέω.... που νομίζετε οτι θα βγάζετε αμάξια με ευπάθειες και θα τα ανεχόμαστε. λεει σε μενα τι το λες εγω ειμαι το εργοστάσιο... ε μα ο ενας με παραπέμπει στον αλλον του λέω με έχετε κάνει μπαλάκι Κύριοι.
τελοςπαντων δεν εχει αλλο νόημα. Θα πάω να το φτιάξω θα πάρω και μια βεβαίωση και θα τους την στειλω με ενα εξώδικο (επειδη ειμαι και τσιγκούνης) και μετά θα το πουλήσω κιολας και άντε γειά ΟΠΕΛ.
Όλα τα αμάξια τους έχουν τέτοια προβληματα... Η Διαφορά μας ειναι του λέω... που λες οτι σε δυσφήμησα πως ολα αυτα τα δημοσιεύματα στα χω στειλει και μεσω EMAIL - Και δεν εχεις απαντήσει σε τίποτα... λεει δε τα βλέπω... ε λεω τα βλέπουν οι υπάλληλοι σου δεν σε ενημερώνουν ; τα δημοσιευματα αυτα
---->
εφοσον ειναι δυσφημηστικα ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ;
Η απαντηση που πηρα ηταν -> ΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΥΡΕΥΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΣΕ ΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥΣ. ΧΑ χα χα χα... η κασέτα.
Ποιο είναι το κοινό πρόβλημα όλων των Opel; - AutoGreekNews
Δηλαδη όλα αυτα που γράφει παραπάνω.... συνέβησαν επειδή ολοι αυτοι τα πήγαν τα αμάξια αλλού και χάλασαν. Ειπαμε ΜΠΑΛΑ ΕΞΕΔΡΑ.
Και οσο για τα μη εξουσιοδοτημένα υπάρχει νομοθεσία που καλύπτει αν πάς σε επισημα συνεργεία και βάλεις τα υλικά με τις προδιαγραφές του κατασκευαστη.... και οχι μονιμως στις αντιπροσωπείες να σου πιάνουν τη κωλάρα...
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ........
Η ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ.
Τεσπα τα άκουσε και καταλαβε τουλάχιστον οτι δεν έχει να κάνει με χαζούς ο κύριος αυτός.
Και αμα βλέπει και αυτο το θρέντ ας μου στείλει δικόγραφο. Ξέρει ποιος είμαι

Μακρυά απο ΟΠΕΕΕΕΕΛ. Έχουν ενα κάρο θέματα και θα πάω να βγάλω και την ετικέτα πισω που μου έχει κολλήσει στις πινακίδες και διαφημίζει την αντιπροσωπεία του. Θα τη ξηλώσω. Του κάνω και τσάμπα διαφήμιση του κυρίου.