dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:02 Ο dum dum boy: #301 16-09-21 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εχω ερωτευτεί παιδια!! Ford Mondeo/ fusion 2020 Click για ανάπτυξη... παππουδίστικο. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:03 Ο American Economist: #302 16-09-21 21:03 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: παππουδίστικο. Click για ανάπτυξη... Εχω μια αδυναμία στα Sedan φιλε!! Να ξερεις οτι στην Αμερικη και Κινα τα Sedan ειναι best seller. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:08 Ο dum dum boy: #303 16-09-21 21:08 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:09 Ο American Economist: #304 16-09-21 21:09 Και αυτο ειναι ωραιο!! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.509 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:13 Ο giannhs2001: #305 16-09-21 21:13 Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:14 Ο Skiyo έγραψε: #306 16-09-21 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εχω ερωτευτεί παιδια!! Ford Mondeo/ fusion 2020 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εχω μια αδυναμία στα Sedan φιλε!! Να ξερεις οτι στην Αμερικη και Κινα τα Sedan ειναι best seller. Click για ανάπτυξη... και σε μένα μου αρέσουν τα sedan αλλά θα έπαιρνα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας μόνο αν κινόμουν σε εθνική όδο και έμενα σε σπίτι με δικό μου χώρο πάρκιν και δεν χρειάζοταν να το παρκάρω παράλληλα σε δρόμο στη καθημερινότητα μου. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:14 Ο American Economist: #307 16-09-21 21:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Click για ανάπτυξη... Ωραια τα παλια αυτοκίνητα φιλε, μου αρεσουν πολυ τα παλια Chevrolet και Cadillac Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: και σε μένα μου αρέσουν τα sedan αλλά θα έπαιρνα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας μόνο αν κινόμουν σε εθνική όδο και έμενα σε σπίτι με δικό μου χώρο πάρκιν και δεν χρειάζοταν να το παρκάρω παράλληλα σε δρόμο στη καθημερινότητα μου. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που εχουμε τα ιδια γουστα!! Αμερικη φιλε εχουν μεγαλους δρομους και σπίτια με αυλες για αυτο τα αγοράζουν. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:15 Ο dum dum boy: #308 16-09-21 21:15 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Click για ανάπτυξη... ωραία τα παλιά αμάξια, αλλά όταν τα οδηγάς το ξεχνάς και σιχτιρίζεις. δεν στρίβουν, δεν προχωράνε, δεν, δεν. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.509 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:18 Ο giannhs2001: #309 16-09-21 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ωραια τα παλια αυτοκίνητα φιλε, μου αρεσουν πολυ τα παλια Chevrolet και Cadillac Click για ανάπτυξη... Chevrolet είναι επίσης έρωτας. Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Αλλά 1.85 άνθρωπος έχω απορία αν θα χωρούσα σε αυτό το πράγμα. Είναι και σπάνιο να βρεις πια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ωραία τα παλιά αμάξια, αλλά όταν τα οδηγάς το ξεχνάς και σιχτιρίζεις. δεν στρίβουν, δεν προχωράνε, δεν, δεν. Click για ανάπτυξη... Για αυτό αν αγόραζα θα είχα ήδη κάνει μπάζα από πριν λεφτά για να το εκσυγχρονίσω εσωτερικά. Θα έβαζα καινούργια εσωτερικά εξαρτήματα στον μηχανισμό γιατί τα ανταλλακτικά είναι σπάνια και συνεπώς πανάκριβα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:22 Ο American Economist: #310 16-09-21 21:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Chevrolet είναι επίσης έρωτας. Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Αλλά 1.85 άνθρωπος έχω απορία αν θα χωρούσα σε αυτό το πράγμα. Είναι και σπάνιο να βρεις πια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Για αυτό αν αγόραζα θα είχα ήδη κάνει μπάζα από πριν λεφτά για να το εκσυγχρονίσω εσωτερικά. Θα έβαζα καινούργια εσωτερικά εξαρτήματα στον μηχανισμό γιατί τα ανταλλακτικά είναι σπάνια και συνεπώς πανάκριβα. Click για ανάπτυξη... Chevy Malibu!! Τα Chevrolet φιλε ειναι ωραια κριμα που η GM το 2015 τα σταμάτησε απο Ευρωπη. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:27 Ο Skiyo έγραψε: #311 16-09-21 21:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Click για ανάπτυξη... αν είχα τη δυνατότητα δεν θα με χαλούσε να αγοράσω ένα από αυτά American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο American Economist: #312 16-09-21 21:30 @giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο Skiyo έγραψε: #313 16-09-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Click για ανάπτυξη... ο θείος μου είχε ένα Yugo και είναι πολύ περήφανος που αγόρασε το πρώτο αυτοκίνητο του με δικά του χρήματα όταν ήταν νέος, ο θείος, ο πατέρας μου και εγώ έχουμε ίδια τρελά με αυτοκίνητα giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.509 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:31 Ο giannhs2001: #314 16-09-21 21:31 Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: αν είχα τη δυνατότητα δεν θα με χαλούσε να αγοράσω ένα από αυτά Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:33 Ο American Economist: #315 16-09-21 21:33 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα θα παρω ενα Tesla= ΤΕΖΑ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο Skiyo έγραψε: #316 16-09-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. Click για ανάπτυξη... ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο. Click για ανάπτυξη... Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο American Economist: #317 16-09-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 2020_ford_explorer_st_4k-HD.jpg 3,4 MB · Εμφανίσεις: 118 Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:48 Ο Skiyo έγραψε: #318 16-09-21 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:50 Ο American Economist: #319 16-09-21 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:54 Ο Skiyo έγραψε: #320 16-09-21 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Click για ανάπτυξη... ναι έτσι έμαθα νέες μάρκες infiniti, acura,buick Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εχω ερωτευτεί παιδια!! Ford Mondeo/ fusion 2020 Click για ανάπτυξη... παππουδίστικο.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:03 Ο American Economist: #302 16-09-21 21:03 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: παππουδίστικο. Click για ανάπτυξη... Εχω μια αδυναμία στα Sedan φιλε!! Να ξερεις οτι στην Αμερικη και Κινα τα Sedan ειναι best seller. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:08 Ο dum dum boy: #303 16-09-21 21:08 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:09 Ο American Economist: #304 16-09-21 21:09 Και αυτο ειναι ωραιο!! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.509 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:13 Ο giannhs2001: #305 16-09-21 21:13 Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:14 Ο Skiyo έγραψε: #306 16-09-21 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εχω ερωτευτεί παιδια!! Ford Mondeo/ fusion 2020 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εχω μια αδυναμία στα Sedan φιλε!! Να ξερεις οτι στην Αμερικη και Κινα τα Sedan ειναι best seller. Click για ανάπτυξη... και σε μένα μου αρέσουν τα sedan αλλά θα έπαιρνα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας μόνο αν κινόμουν σε εθνική όδο και έμενα σε σπίτι με δικό μου χώρο πάρκιν και δεν χρειάζοταν να το παρκάρω παράλληλα σε δρόμο στη καθημερινότητα μου. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:14 Ο American Economist: #307 16-09-21 21:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Click για ανάπτυξη... Ωραια τα παλια αυτοκίνητα φιλε, μου αρεσουν πολυ τα παλια Chevrolet και Cadillac Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: και σε μένα μου αρέσουν τα sedan αλλά θα έπαιρνα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας μόνο αν κινόμουν σε εθνική όδο και έμενα σε σπίτι με δικό μου χώρο πάρκιν και δεν χρειάζοταν να το παρκάρω παράλληλα σε δρόμο στη καθημερινότητα μου. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που εχουμε τα ιδια γουστα!! Αμερικη φιλε εχουν μεγαλους δρομους και σπίτια με αυλες για αυτο τα αγοράζουν. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:15 Ο dum dum boy: #308 16-09-21 21:15 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Click για ανάπτυξη... ωραία τα παλιά αμάξια, αλλά όταν τα οδηγάς το ξεχνάς και σιχτιρίζεις. δεν στρίβουν, δεν προχωράνε, δεν, δεν. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.509 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:18 Ο giannhs2001: #309 16-09-21 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ωραια τα παλια αυτοκίνητα φιλε, μου αρεσουν πολυ τα παλια Chevrolet και Cadillac Click για ανάπτυξη... Chevrolet είναι επίσης έρωτας. Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Αλλά 1.85 άνθρωπος έχω απορία αν θα χωρούσα σε αυτό το πράγμα. Είναι και σπάνιο να βρεις πια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ωραία τα παλιά αμάξια, αλλά όταν τα οδηγάς το ξεχνάς και σιχτιρίζεις. δεν στρίβουν, δεν προχωράνε, δεν, δεν. Click για ανάπτυξη... Για αυτό αν αγόραζα θα είχα ήδη κάνει μπάζα από πριν λεφτά για να το εκσυγχρονίσω εσωτερικά. Θα έβαζα καινούργια εσωτερικά εξαρτήματα στον μηχανισμό γιατί τα ανταλλακτικά είναι σπάνια και συνεπώς πανάκριβα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:22 Ο American Economist: #310 16-09-21 21:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Chevrolet είναι επίσης έρωτας. Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Αλλά 1.85 άνθρωπος έχω απορία αν θα χωρούσα σε αυτό το πράγμα. Είναι και σπάνιο να βρεις πια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Για αυτό αν αγόραζα θα είχα ήδη κάνει μπάζα από πριν λεφτά για να το εκσυγχρονίσω εσωτερικά. Θα έβαζα καινούργια εσωτερικά εξαρτήματα στον μηχανισμό γιατί τα ανταλλακτικά είναι σπάνια και συνεπώς πανάκριβα. Click για ανάπτυξη... Chevy Malibu!! Τα Chevrolet φιλε ειναι ωραια κριμα που η GM το 2015 τα σταμάτησε απο Ευρωπη. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:27 Ο Skiyo έγραψε: #311 16-09-21 21:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Click για ανάπτυξη... αν είχα τη δυνατότητα δεν θα με χαλούσε να αγοράσω ένα από αυτά American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο American Economist: #312 16-09-21 21:30 @giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο Skiyo έγραψε: #313 16-09-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Click για ανάπτυξη... ο θείος μου είχε ένα Yugo και είναι πολύ περήφανος που αγόρασε το πρώτο αυτοκίνητο του με δικά του χρήματα όταν ήταν νέος, ο θείος, ο πατέρας μου και εγώ έχουμε ίδια τρελά με αυτοκίνητα giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.509 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:31 Ο giannhs2001: #314 16-09-21 21:31 Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: αν είχα τη δυνατότητα δεν θα με χαλούσε να αγοράσω ένα από αυτά Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:33 Ο American Economist: #315 16-09-21 21:33 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα θα παρω ενα Tesla= ΤΕΖΑ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο Skiyo έγραψε: #316 16-09-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. Click για ανάπτυξη... ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο. Click για ανάπτυξη... Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο American Economist: #317 16-09-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 2020_ford_explorer_st_4k-HD.jpg 3,4 MB · Εμφανίσεις: 118 Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:48 Ο Skiyo έγραψε: #318 16-09-21 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:50 Ο American Economist: #319 16-09-21 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:54 Ο Skiyo έγραψε: #320 16-09-21 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Click για ανάπτυξη... ναι έτσι έμαθα νέες μάρκες infiniti, acura,buick Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: παππουδίστικο. Click για ανάπτυξη... Εχω μια αδυναμία στα Sedan φιλε!! Να ξερεις οτι στην Αμερικη και Κινα τα Sedan ειναι best seller.
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:08 Ο dum dum boy: #303 16-09-21 21:08 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:09 Ο American Economist: #304 16-09-21 21:09 Και αυτο ειναι ωραιο!! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.509 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:13 Ο giannhs2001: #305 16-09-21 21:13 Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:14 Ο Skiyo έγραψε: #306 16-09-21 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εχω ερωτευτεί παιδια!! Ford Mondeo/ fusion 2020 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εχω μια αδυναμία στα Sedan φιλε!! Να ξερεις οτι στην Αμερικη και Κινα τα Sedan ειναι best seller. Click για ανάπτυξη... και σε μένα μου αρέσουν τα sedan αλλά θα έπαιρνα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας μόνο αν κινόμουν σε εθνική όδο και έμενα σε σπίτι με δικό μου χώρο πάρκιν και δεν χρειάζοταν να το παρκάρω παράλληλα σε δρόμο στη καθημερινότητα μου. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:14 Ο American Economist: #307 16-09-21 21:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Click για ανάπτυξη... Ωραια τα παλια αυτοκίνητα φιλε, μου αρεσουν πολυ τα παλια Chevrolet και Cadillac Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: και σε μένα μου αρέσουν τα sedan αλλά θα έπαιρνα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας μόνο αν κινόμουν σε εθνική όδο και έμενα σε σπίτι με δικό μου χώρο πάρκιν και δεν χρειάζοταν να το παρκάρω παράλληλα σε δρόμο στη καθημερινότητα μου. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που εχουμε τα ιδια γουστα!! Αμερικη φιλε εχουν μεγαλους δρομους και σπίτια με αυλες για αυτο τα αγοράζουν. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:15 Ο dum dum boy: #308 16-09-21 21:15 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Click για ανάπτυξη... ωραία τα παλιά αμάξια, αλλά όταν τα οδηγάς το ξεχνάς και σιχτιρίζεις. δεν στρίβουν, δεν προχωράνε, δεν, δεν. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.509 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:18 Ο giannhs2001: #309 16-09-21 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ωραια τα παλια αυτοκίνητα φιλε, μου αρεσουν πολυ τα παλια Chevrolet και Cadillac Click για ανάπτυξη... Chevrolet είναι επίσης έρωτας. Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Αλλά 1.85 άνθρωπος έχω απορία αν θα χωρούσα σε αυτό το πράγμα. Είναι και σπάνιο να βρεις πια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ωραία τα παλιά αμάξια, αλλά όταν τα οδηγάς το ξεχνάς και σιχτιρίζεις. δεν στρίβουν, δεν προχωράνε, δεν, δεν. Click για ανάπτυξη... Για αυτό αν αγόραζα θα είχα ήδη κάνει μπάζα από πριν λεφτά για να το εκσυγχρονίσω εσωτερικά. Θα έβαζα καινούργια εσωτερικά εξαρτήματα στον μηχανισμό γιατί τα ανταλλακτικά είναι σπάνια και συνεπώς πανάκριβα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:22 Ο American Economist: #310 16-09-21 21:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Chevrolet είναι επίσης έρωτας. Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Αλλά 1.85 άνθρωπος έχω απορία αν θα χωρούσα σε αυτό το πράγμα. Είναι και σπάνιο να βρεις πια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Για αυτό αν αγόραζα θα είχα ήδη κάνει μπάζα από πριν λεφτά για να το εκσυγχρονίσω εσωτερικά. Θα έβαζα καινούργια εσωτερικά εξαρτήματα στον μηχανισμό γιατί τα ανταλλακτικά είναι σπάνια και συνεπώς πανάκριβα. Click για ανάπτυξη... Chevy Malibu!! Τα Chevrolet φιλε ειναι ωραια κριμα που η GM το 2015 τα σταμάτησε απο Ευρωπη. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:27 Ο Skiyo έγραψε: #311 16-09-21 21:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Click για ανάπτυξη... αν είχα τη δυνατότητα δεν θα με χαλούσε να αγοράσω ένα από αυτά American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο American Economist: #312 16-09-21 21:30 @giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο Skiyo έγραψε: #313 16-09-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Click για ανάπτυξη... ο θείος μου είχε ένα Yugo και είναι πολύ περήφανος που αγόρασε το πρώτο αυτοκίνητο του με δικά του χρήματα όταν ήταν νέος, ο θείος, ο πατέρας μου και εγώ έχουμε ίδια τρελά με αυτοκίνητα giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.509 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:31 Ο giannhs2001: #314 16-09-21 21:31 Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: αν είχα τη δυνατότητα δεν θα με χαλούσε να αγοράσω ένα από αυτά Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:33 Ο American Economist: #315 16-09-21 21:33 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα θα παρω ενα Tesla= ΤΕΖΑ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο Skiyo έγραψε: #316 16-09-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. Click για ανάπτυξη... ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο. Click για ανάπτυξη... Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο American Economist: #317 16-09-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 2020_ford_explorer_st_4k-HD.jpg 3,4 MB · Εμφανίσεις: 118 Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:48 Ο Skiyo έγραψε: #318 16-09-21 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:50 Ο American Economist: #319 16-09-21 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:54 Ο Skiyo έγραψε: #320 16-09-21 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Click για ανάπτυξη... ναι έτσι έμαθα νέες μάρκες infiniti, acura,buick Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:09 Ο American Economist: #304 16-09-21 21:09 Και αυτο ειναι ωραιο!! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.509 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:13 Ο giannhs2001: #305 16-09-21 21:13 Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:14 Ο Skiyo έγραψε: #306 16-09-21 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εχω ερωτευτεί παιδια!! Ford Mondeo/ fusion 2020 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εχω μια αδυναμία στα Sedan φιλε!! Να ξερεις οτι στην Αμερικη και Κινα τα Sedan ειναι best seller. Click για ανάπτυξη... και σε μένα μου αρέσουν τα sedan αλλά θα έπαιρνα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας μόνο αν κινόμουν σε εθνική όδο και έμενα σε σπίτι με δικό μου χώρο πάρκιν και δεν χρειάζοταν να το παρκάρω παράλληλα σε δρόμο στη καθημερινότητα μου. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:14 Ο American Economist: #307 16-09-21 21:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Click για ανάπτυξη... Ωραια τα παλια αυτοκίνητα φιλε, μου αρεσουν πολυ τα παλια Chevrolet και Cadillac Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: και σε μένα μου αρέσουν τα sedan αλλά θα έπαιρνα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας μόνο αν κινόμουν σε εθνική όδο και έμενα σε σπίτι με δικό μου χώρο πάρκιν και δεν χρειάζοταν να το παρκάρω παράλληλα σε δρόμο στη καθημερινότητα μου. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που εχουμε τα ιδια γουστα!! Αμερικη φιλε εχουν μεγαλους δρομους και σπίτια με αυλες για αυτο τα αγοράζουν. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:15 Ο dum dum boy: #308 16-09-21 21:15 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Click για ανάπτυξη... ωραία τα παλιά αμάξια, αλλά όταν τα οδηγάς το ξεχνάς και σιχτιρίζεις. δεν στρίβουν, δεν προχωράνε, δεν, δεν. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.509 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:18 Ο giannhs2001: #309 16-09-21 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ωραια τα παλια αυτοκίνητα φιλε, μου αρεσουν πολυ τα παλια Chevrolet και Cadillac Click για ανάπτυξη... Chevrolet είναι επίσης έρωτας. Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Αλλά 1.85 άνθρωπος έχω απορία αν θα χωρούσα σε αυτό το πράγμα. Είναι και σπάνιο να βρεις πια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ωραία τα παλιά αμάξια, αλλά όταν τα οδηγάς το ξεχνάς και σιχτιρίζεις. δεν στρίβουν, δεν προχωράνε, δεν, δεν. Click για ανάπτυξη... Για αυτό αν αγόραζα θα είχα ήδη κάνει μπάζα από πριν λεφτά για να το εκσυγχρονίσω εσωτερικά. Θα έβαζα καινούργια εσωτερικά εξαρτήματα στον μηχανισμό γιατί τα ανταλλακτικά είναι σπάνια και συνεπώς πανάκριβα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:22 Ο American Economist: #310 16-09-21 21:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Chevrolet είναι επίσης έρωτας. Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Αλλά 1.85 άνθρωπος έχω απορία αν θα χωρούσα σε αυτό το πράγμα. Είναι και σπάνιο να βρεις πια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Για αυτό αν αγόραζα θα είχα ήδη κάνει μπάζα από πριν λεφτά για να το εκσυγχρονίσω εσωτερικά. Θα έβαζα καινούργια εσωτερικά εξαρτήματα στον μηχανισμό γιατί τα ανταλλακτικά είναι σπάνια και συνεπώς πανάκριβα. Click για ανάπτυξη... Chevy Malibu!! Τα Chevrolet φιλε ειναι ωραια κριμα που η GM το 2015 τα σταμάτησε απο Ευρωπη. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:27 Ο Skiyo έγραψε: #311 16-09-21 21:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Click για ανάπτυξη... αν είχα τη δυνατότητα δεν θα με χαλούσε να αγοράσω ένα από αυτά American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο American Economist: #312 16-09-21 21:30 @giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο Skiyo έγραψε: #313 16-09-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Click για ανάπτυξη... ο θείος μου είχε ένα Yugo και είναι πολύ περήφανος που αγόρασε το πρώτο αυτοκίνητο του με δικά του χρήματα όταν ήταν νέος, ο θείος, ο πατέρας μου και εγώ έχουμε ίδια τρελά με αυτοκίνητα giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.509 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:31 Ο giannhs2001: #314 16-09-21 21:31 Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: αν είχα τη δυνατότητα δεν θα με χαλούσε να αγοράσω ένα από αυτά Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:33 Ο American Economist: #315 16-09-21 21:33 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα θα παρω ενα Tesla= ΤΕΖΑ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο Skiyo έγραψε: #316 16-09-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. Click για ανάπτυξη... ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο. Click για ανάπτυξη... Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο American Economist: #317 16-09-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 2020_ford_explorer_st_4k-HD.jpg 3,4 MB · Εμφανίσεις: 118 Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:48 Ο Skiyo έγραψε: #318 16-09-21 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:50 Ο American Economist: #319 16-09-21 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:54 Ο Skiyo έγραψε: #320 16-09-21 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Click για ανάπτυξη... ναι έτσι έμαθα νέες μάρκες infiniti, acura,buick Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.509 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:13 Ο giannhs2001: #305 16-09-21 21:13 Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:14 Ο Skiyo έγραψε: #306 16-09-21 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εχω ερωτευτεί παιδια!! Ford Mondeo/ fusion 2020 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εχω μια αδυναμία στα Sedan φιλε!! Να ξερεις οτι στην Αμερικη και Κινα τα Sedan ειναι best seller. Click για ανάπτυξη... και σε μένα μου αρέσουν τα sedan αλλά θα έπαιρνα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας μόνο αν κινόμουν σε εθνική όδο και έμενα σε σπίτι με δικό μου χώρο πάρκιν και δεν χρειάζοταν να το παρκάρω παράλληλα σε δρόμο στη καθημερινότητα μου. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:14 Ο American Economist: #307 16-09-21 21:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Click για ανάπτυξη... Ωραια τα παλια αυτοκίνητα φιλε, μου αρεσουν πολυ τα παλια Chevrolet και Cadillac Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: και σε μένα μου αρέσουν τα sedan αλλά θα έπαιρνα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας μόνο αν κινόμουν σε εθνική όδο και έμενα σε σπίτι με δικό μου χώρο πάρκιν και δεν χρειάζοταν να το παρκάρω παράλληλα σε δρόμο στη καθημερινότητα μου. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που εχουμε τα ιδια γουστα!! Αμερικη φιλε εχουν μεγαλους δρομους και σπίτια με αυλες για αυτο τα αγοράζουν. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:15 Ο dum dum boy: #308 16-09-21 21:15 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Click για ανάπτυξη... ωραία τα παλιά αμάξια, αλλά όταν τα οδηγάς το ξεχνάς και σιχτιρίζεις. δεν στρίβουν, δεν προχωράνε, δεν, δεν. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.509 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:18 Ο giannhs2001: #309 16-09-21 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ωραια τα παλια αυτοκίνητα φιλε, μου αρεσουν πολυ τα παλια Chevrolet και Cadillac Click για ανάπτυξη... Chevrolet είναι επίσης έρωτας. Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Αλλά 1.85 άνθρωπος έχω απορία αν θα χωρούσα σε αυτό το πράγμα. Είναι και σπάνιο να βρεις πια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ωραία τα παλιά αμάξια, αλλά όταν τα οδηγάς το ξεχνάς και σιχτιρίζεις. δεν στρίβουν, δεν προχωράνε, δεν, δεν. Click για ανάπτυξη... Για αυτό αν αγόραζα θα είχα ήδη κάνει μπάζα από πριν λεφτά για να το εκσυγχρονίσω εσωτερικά. Θα έβαζα καινούργια εσωτερικά εξαρτήματα στον μηχανισμό γιατί τα ανταλλακτικά είναι σπάνια και συνεπώς πανάκριβα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:22 Ο American Economist: #310 16-09-21 21:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Chevrolet είναι επίσης έρωτας. Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Αλλά 1.85 άνθρωπος έχω απορία αν θα χωρούσα σε αυτό το πράγμα. Είναι και σπάνιο να βρεις πια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Για αυτό αν αγόραζα θα είχα ήδη κάνει μπάζα από πριν λεφτά για να το εκσυγχρονίσω εσωτερικά. Θα έβαζα καινούργια εσωτερικά εξαρτήματα στον μηχανισμό γιατί τα ανταλλακτικά είναι σπάνια και συνεπώς πανάκριβα. Click για ανάπτυξη... Chevy Malibu!! Τα Chevrolet φιλε ειναι ωραια κριμα που η GM το 2015 τα σταμάτησε απο Ευρωπη. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:27 Ο Skiyo έγραψε: #311 16-09-21 21:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Click για ανάπτυξη... αν είχα τη δυνατότητα δεν θα με χαλούσε να αγοράσω ένα από αυτά American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο American Economist: #312 16-09-21 21:30 @giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο Skiyo έγραψε: #313 16-09-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Click για ανάπτυξη... ο θείος μου είχε ένα Yugo και είναι πολύ περήφανος που αγόρασε το πρώτο αυτοκίνητο του με δικά του χρήματα όταν ήταν νέος, ο θείος, ο πατέρας μου και εγώ έχουμε ίδια τρελά με αυτοκίνητα giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.509 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:31 Ο giannhs2001: #314 16-09-21 21:31 Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: αν είχα τη δυνατότητα δεν θα με χαλούσε να αγοράσω ένα από αυτά Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:33 Ο American Economist: #315 16-09-21 21:33 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα θα παρω ενα Tesla= ΤΕΖΑ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο Skiyo έγραψε: #316 16-09-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. Click για ανάπτυξη... ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο. Click για ανάπτυξη... Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο American Economist: #317 16-09-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 2020_ford_explorer_st_4k-HD.jpg 3,4 MB · Εμφανίσεις: 118 Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:48 Ο Skiyo έγραψε: #318 16-09-21 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:50 Ο American Economist: #319 16-09-21 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:54 Ο Skiyo έγραψε: #320 16-09-21 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Click για ανάπτυξη... ναι έτσι έμαθα νέες μάρκες infiniti, acura,buick Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo.
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:14 Ο Skiyo έγραψε: #306 16-09-21 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εχω ερωτευτεί παιδια!! Ford Mondeo/ fusion 2020 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εχω μια αδυναμία στα Sedan φιλε!! Να ξερεις οτι στην Αμερικη και Κινα τα Sedan ειναι best seller. Click για ανάπτυξη... και σε μένα μου αρέσουν τα sedan αλλά θα έπαιρνα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας μόνο αν κινόμουν σε εθνική όδο και έμενα σε σπίτι με δικό μου χώρο πάρκιν και δεν χρειάζοταν να το παρκάρω παράλληλα σε δρόμο στη καθημερινότητα μου. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:14 Ο American Economist: #307 16-09-21 21:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Click για ανάπτυξη... Ωραια τα παλια αυτοκίνητα φιλε, μου αρεσουν πολυ τα παλια Chevrolet και Cadillac Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: και σε μένα μου αρέσουν τα sedan αλλά θα έπαιρνα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας μόνο αν κινόμουν σε εθνική όδο και έμενα σε σπίτι με δικό μου χώρο πάρκιν και δεν χρειάζοταν να το παρκάρω παράλληλα σε δρόμο στη καθημερινότητα μου. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που εχουμε τα ιδια γουστα!! Αμερικη φιλε εχουν μεγαλους δρομους και σπίτια με αυλες για αυτο τα αγοράζουν. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:15 Ο dum dum boy: #308 16-09-21 21:15 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Click για ανάπτυξη... ωραία τα παλιά αμάξια, αλλά όταν τα οδηγάς το ξεχνάς και σιχτιρίζεις. δεν στρίβουν, δεν προχωράνε, δεν, δεν. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.509 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:18 Ο giannhs2001: #309 16-09-21 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ωραια τα παλια αυτοκίνητα φιλε, μου αρεσουν πολυ τα παλια Chevrolet και Cadillac Click για ανάπτυξη... Chevrolet είναι επίσης έρωτας. Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Αλλά 1.85 άνθρωπος έχω απορία αν θα χωρούσα σε αυτό το πράγμα. Είναι και σπάνιο να βρεις πια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ωραία τα παλιά αμάξια, αλλά όταν τα οδηγάς το ξεχνάς και σιχτιρίζεις. δεν στρίβουν, δεν προχωράνε, δεν, δεν. Click για ανάπτυξη... Για αυτό αν αγόραζα θα είχα ήδη κάνει μπάζα από πριν λεφτά για να το εκσυγχρονίσω εσωτερικά. Θα έβαζα καινούργια εσωτερικά εξαρτήματα στον μηχανισμό γιατί τα ανταλλακτικά είναι σπάνια και συνεπώς πανάκριβα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:22 Ο American Economist: #310 16-09-21 21:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Chevrolet είναι επίσης έρωτας. Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Αλλά 1.85 άνθρωπος έχω απορία αν θα χωρούσα σε αυτό το πράγμα. Είναι και σπάνιο να βρεις πια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Για αυτό αν αγόραζα θα είχα ήδη κάνει μπάζα από πριν λεφτά για να το εκσυγχρονίσω εσωτερικά. Θα έβαζα καινούργια εσωτερικά εξαρτήματα στον μηχανισμό γιατί τα ανταλλακτικά είναι σπάνια και συνεπώς πανάκριβα. Click για ανάπτυξη... Chevy Malibu!! Τα Chevrolet φιλε ειναι ωραια κριμα που η GM το 2015 τα σταμάτησε απο Ευρωπη. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:27 Ο Skiyo έγραψε: #311 16-09-21 21:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Click για ανάπτυξη... αν είχα τη δυνατότητα δεν θα με χαλούσε να αγοράσω ένα από αυτά American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο American Economist: #312 16-09-21 21:30 @giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο Skiyo έγραψε: #313 16-09-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Click για ανάπτυξη... ο θείος μου είχε ένα Yugo και είναι πολύ περήφανος που αγόρασε το πρώτο αυτοκίνητο του με δικά του χρήματα όταν ήταν νέος, ο θείος, ο πατέρας μου και εγώ έχουμε ίδια τρελά με αυτοκίνητα giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.509 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:31 Ο giannhs2001: #314 16-09-21 21:31 Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: αν είχα τη δυνατότητα δεν θα με χαλούσε να αγοράσω ένα από αυτά Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:33 Ο American Economist: #315 16-09-21 21:33 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα θα παρω ενα Tesla= ΤΕΖΑ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο Skiyo έγραψε: #316 16-09-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. Click για ανάπτυξη... ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο. Click για ανάπτυξη... Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο American Economist: #317 16-09-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 2020_ford_explorer_st_4k-HD.jpg 3,4 MB · Εμφανίσεις: 118 Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:48 Ο Skiyo έγραψε: #318 16-09-21 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:50 Ο American Economist: #319 16-09-21 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:54 Ο Skiyo έγραψε: #320 16-09-21 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Click για ανάπτυξη... ναι έτσι έμαθα νέες μάρκες infiniti, acura,buick Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εχω ερωτευτεί παιδια!! Ford Mondeo/ fusion 2020 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εχω μια αδυναμία στα Sedan φιλε!! Να ξερεις οτι στην Αμερικη και Κινα τα Sedan ειναι best seller. Click για ανάπτυξη... και σε μένα μου αρέσουν τα sedan αλλά θα έπαιρνα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας μόνο αν κινόμουν σε εθνική όδο και έμενα σε σπίτι με δικό μου χώρο πάρκιν και δεν χρειάζοταν να το παρκάρω παράλληλα σε δρόμο στη καθημερινότητα μου.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:14 Ο American Economist: #307 16-09-21 21:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Click για ανάπτυξη... Ωραια τα παλια αυτοκίνητα φιλε, μου αρεσουν πολυ τα παλια Chevrolet και Cadillac Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: και σε μένα μου αρέσουν τα sedan αλλά θα έπαιρνα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας μόνο αν κινόμουν σε εθνική όδο και έμενα σε σπίτι με δικό μου χώρο πάρκιν και δεν χρειάζοταν να το παρκάρω παράλληλα σε δρόμο στη καθημερινότητα μου. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που εχουμε τα ιδια γουστα!! Αμερικη φιλε εχουν μεγαλους δρομους και σπίτια με αυλες για αυτο τα αγοράζουν. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:15 Ο dum dum boy: #308 16-09-21 21:15 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Click για ανάπτυξη... ωραία τα παλιά αμάξια, αλλά όταν τα οδηγάς το ξεχνάς και σιχτιρίζεις. δεν στρίβουν, δεν προχωράνε, δεν, δεν. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.509 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:18 Ο giannhs2001: #309 16-09-21 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ωραια τα παλια αυτοκίνητα φιλε, μου αρεσουν πολυ τα παλια Chevrolet και Cadillac Click για ανάπτυξη... Chevrolet είναι επίσης έρωτας. Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Αλλά 1.85 άνθρωπος έχω απορία αν θα χωρούσα σε αυτό το πράγμα. Είναι και σπάνιο να βρεις πια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ωραία τα παλιά αμάξια, αλλά όταν τα οδηγάς το ξεχνάς και σιχτιρίζεις. δεν στρίβουν, δεν προχωράνε, δεν, δεν. Click για ανάπτυξη... Για αυτό αν αγόραζα θα είχα ήδη κάνει μπάζα από πριν λεφτά για να το εκσυγχρονίσω εσωτερικά. Θα έβαζα καινούργια εσωτερικά εξαρτήματα στον μηχανισμό γιατί τα ανταλλακτικά είναι σπάνια και συνεπώς πανάκριβα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:22 Ο American Economist: #310 16-09-21 21:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Chevrolet είναι επίσης έρωτας. Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Αλλά 1.85 άνθρωπος έχω απορία αν θα χωρούσα σε αυτό το πράγμα. Είναι και σπάνιο να βρεις πια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Για αυτό αν αγόραζα θα είχα ήδη κάνει μπάζα από πριν λεφτά για να το εκσυγχρονίσω εσωτερικά. Θα έβαζα καινούργια εσωτερικά εξαρτήματα στον μηχανισμό γιατί τα ανταλλακτικά είναι σπάνια και συνεπώς πανάκριβα. Click για ανάπτυξη... Chevy Malibu!! Τα Chevrolet φιλε ειναι ωραια κριμα που η GM το 2015 τα σταμάτησε απο Ευρωπη. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:27 Ο Skiyo έγραψε: #311 16-09-21 21:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Click για ανάπτυξη... αν είχα τη δυνατότητα δεν θα με χαλούσε να αγοράσω ένα από αυτά American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο American Economist: #312 16-09-21 21:30 @giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο Skiyo έγραψε: #313 16-09-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Click για ανάπτυξη... ο θείος μου είχε ένα Yugo και είναι πολύ περήφανος που αγόρασε το πρώτο αυτοκίνητο του με δικά του χρήματα όταν ήταν νέος, ο θείος, ο πατέρας μου και εγώ έχουμε ίδια τρελά με αυτοκίνητα giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.509 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:31 Ο giannhs2001: #314 16-09-21 21:31 Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: αν είχα τη δυνατότητα δεν θα με χαλούσε να αγοράσω ένα από αυτά Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:33 Ο American Economist: #315 16-09-21 21:33 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα θα παρω ενα Tesla= ΤΕΖΑ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο Skiyo έγραψε: #316 16-09-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. Click για ανάπτυξη... ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο. Click για ανάπτυξη... Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο American Economist: #317 16-09-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 2020_ford_explorer_st_4k-HD.jpg 3,4 MB · Εμφανίσεις: 118 Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:48 Ο Skiyo έγραψε: #318 16-09-21 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:50 Ο American Economist: #319 16-09-21 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:54 Ο Skiyo έγραψε: #320 16-09-21 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Click για ανάπτυξη... ναι έτσι έμαθα νέες μάρκες infiniti, acura,buick Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Click για ανάπτυξη... Ωραια τα παλια αυτοκίνητα φιλε, μου αρεσουν πολυ τα παλια Chevrolet και Cadillac Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: και σε μένα μου αρέσουν τα sedan αλλά θα έπαιρνα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας μόνο αν κινόμουν σε εθνική όδο και έμενα σε σπίτι με δικό μου χώρο πάρκιν και δεν χρειάζοταν να το παρκάρω παράλληλα σε δρόμο στη καθημερινότητα μου. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που εχουμε τα ιδια γουστα!! Αμερικη φιλε εχουν μεγαλους δρομους και σπίτια με αυλες για αυτο τα αγοράζουν.
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:15 Ο dum dum boy: #308 16-09-21 21:15 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Click για ανάπτυξη... ωραία τα παλιά αμάξια, αλλά όταν τα οδηγάς το ξεχνάς και σιχτιρίζεις. δεν στρίβουν, δεν προχωράνε, δεν, δεν. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.509 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:18 Ο giannhs2001: #309 16-09-21 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ωραια τα παλια αυτοκίνητα φιλε, μου αρεσουν πολυ τα παλια Chevrolet και Cadillac Click για ανάπτυξη... Chevrolet είναι επίσης έρωτας. Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Αλλά 1.85 άνθρωπος έχω απορία αν θα χωρούσα σε αυτό το πράγμα. Είναι και σπάνιο να βρεις πια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ωραία τα παλιά αμάξια, αλλά όταν τα οδηγάς το ξεχνάς και σιχτιρίζεις. δεν στρίβουν, δεν προχωράνε, δεν, δεν. Click για ανάπτυξη... Για αυτό αν αγόραζα θα είχα ήδη κάνει μπάζα από πριν λεφτά για να το εκσυγχρονίσω εσωτερικά. Θα έβαζα καινούργια εσωτερικά εξαρτήματα στον μηχανισμό γιατί τα ανταλλακτικά είναι σπάνια και συνεπώς πανάκριβα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:22 Ο American Economist: #310 16-09-21 21:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Chevrolet είναι επίσης έρωτας. Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Αλλά 1.85 άνθρωπος έχω απορία αν θα χωρούσα σε αυτό το πράγμα. Είναι και σπάνιο να βρεις πια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Για αυτό αν αγόραζα θα είχα ήδη κάνει μπάζα από πριν λεφτά για να το εκσυγχρονίσω εσωτερικά. Θα έβαζα καινούργια εσωτερικά εξαρτήματα στον μηχανισμό γιατί τα ανταλλακτικά είναι σπάνια και συνεπώς πανάκριβα. Click για ανάπτυξη... Chevy Malibu!! Τα Chevrolet φιλε ειναι ωραια κριμα που η GM το 2015 τα σταμάτησε απο Ευρωπη. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:27 Ο Skiyo έγραψε: #311 16-09-21 21:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Click για ανάπτυξη... αν είχα τη δυνατότητα δεν θα με χαλούσε να αγοράσω ένα από αυτά American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο American Economist: #312 16-09-21 21:30 @giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο Skiyo έγραψε: #313 16-09-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Click για ανάπτυξη... ο θείος μου είχε ένα Yugo και είναι πολύ περήφανος που αγόρασε το πρώτο αυτοκίνητο του με δικά του χρήματα όταν ήταν νέος, ο θείος, ο πατέρας μου και εγώ έχουμε ίδια τρελά με αυτοκίνητα giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.509 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:31 Ο giannhs2001: #314 16-09-21 21:31 Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: αν είχα τη δυνατότητα δεν θα με χαλούσε να αγοράσω ένα από αυτά Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:33 Ο American Economist: #315 16-09-21 21:33 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα θα παρω ενα Tesla= ΤΕΖΑ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο Skiyo έγραψε: #316 16-09-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. Click για ανάπτυξη... ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο. Click για ανάπτυξη... Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο American Economist: #317 16-09-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 2020_ford_explorer_st_4k-HD.jpg 3,4 MB · Εμφανίσεις: 118 Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:48 Ο Skiyo έγραψε: #318 16-09-21 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:50 Ο American Economist: #319 16-09-21 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:54 Ο Skiyo έγραψε: #320 16-09-21 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Click για ανάπτυξη... ναι έτσι έμαθα νέες μάρκες infiniti, acura,buick Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Click για ανάπτυξη... ωραία τα παλιά αμάξια, αλλά όταν τα οδηγάς το ξεχνάς και σιχτιρίζεις. δεν στρίβουν, δεν προχωράνε, δεν, δεν.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.509 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:18 Ο giannhs2001: #309 16-09-21 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ωραια τα παλια αυτοκίνητα φιλε, μου αρεσουν πολυ τα παλια Chevrolet και Cadillac Click για ανάπτυξη... Chevrolet είναι επίσης έρωτας. Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Αλλά 1.85 άνθρωπος έχω απορία αν θα χωρούσα σε αυτό το πράγμα. Είναι και σπάνιο να βρεις πια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ωραία τα παλιά αμάξια, αλλά όταν τα οδηγάς το ξεχνάς και σιχτιρίζεις. δεν στρίβουν, δεν προχωράνε, δεν, δεν. Click για ανάπτυξη... Για αυτό αν αγόραζα θα είχα ήδη κάνει μπάζα από πριν λεφτά για να το εκσυγχρονίσω εσωτερικά. Θα έβαζα καινούργια εσωτερικά εξαρτήματα στον μηχανισμό γιατί τα ανταλλακτικά είναι σπάνια και συνεπώς πανάκριβα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:22 Ο American Economist: #310 16-09-21 21:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Chevrolet είναι επίσης έρωτας. Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Αλλά 1.85 άνθρωπος έχω απορία αν θα χωρούσα σε αυτό το πράγμα. Είναι και σπάνιο να βρεις πια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Για αυτό αν αγόραζα θα είχα ήδη κάνει μπάζα από πριν λεφτά για να το εκσυγχρονίσω εσωτερικά. Θα έβαζα καινούργια εσωτερικά εξαρτήματα στον μηχανισμό γιατί τα ανταλλακτικά είναι σπάνια και συνεπώς πανάκριβα. Click για ανάπτυξη... Chevy Malibu!! Τα Chevrolet φιλε ειναι ωραια κριμα που η GM το 2015 τα σταμάτησε απο Ευρωπη. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:27 Ο Skiyo έγραψε: #311 16-09-21 21:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Click για ανάπτυξη... αν είχα τη δυνατότητα δεν θα με χαλούσε να αγοράσω ένα από αυτά American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο American Economist: #312 16-09-21 21:30 @giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο Skiyo έγραψε: #313 16-09-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Click για ανάπτυξη... ο θείος μου είχε ένα Yugo και είναι πολύ περήφανος που αγόρασε το πρώτο αυτοκίνητο του με δικά του χρήματα όταν ήταν νέος, ο θείος, ο πατέρας μου και εγώ έχουμε ίδια τρελά με αυτοκίνητα giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.509 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:31 Ο giannhs2001: #314 16-09-21 21:31 Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: αν είχα τη δυνατότητα δεν θα με χαλούσε να αγοράσω ένα από αυτά Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:33 Ο American Economist: #315 16-09-21 21:33 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα θα παρω ενα Tesla= ΤΕΖΑ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο Skiyo έγραψε: #316 16-09-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. Click για ανάπτυξη... ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο. Click για ανάπτυξη... Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο American Economist: #317 16-09-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 2020_ford_explorer_st_4k-HD.jpg 3,4 MB · Εμφανίσεις: 118 Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:48 Ο Skiyo έγραψε: #318 16-09-21 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:50 Ο American Economist: #319 16-09-21 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:54 Ο Skiyo έγραψε: #320 16-09-21 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Click για ανάπτυξη... ναι έτσι έμαθα νέες μάρκες infiniti, acura,buick Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ωραια τα παλια αυτοκίνητα φιλε, μου αρεσουν πολυ τα παλια Chevrolet και Cadillac Click για ανάπτυξη... Chevrolet είναι επίσης έρωτας. Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Αλλά 1.85 άνθρωπος έχω απορία αν θα χωρούσα σε αυτό το πράγμα. Είναι και σπάνιο να βρεις πια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ωραία τα παλιά αμάξια, αλλά όταν τα οδηγάς το ξεχνάς και σιχτιρίζεις. δεν στρίβουν, δεν προχωράνε, δεν, δεν. Click για ανάπτυξη... Για αυτό αν αγόραζα θα είχα ήδη κάνει μπάζα από πριν λεφτά για να το εκσυγχρονίσω εσωτερικά. Θα έβαζα καινούργια εσωτερικά εξαρτήματα στον μηχανισμό γιατί τα ανταλλακτικά είναι σπάνια και συνεπώς πανάκριβα.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:22 Ο American Economist: #310 16-09-21 21:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Chevrolet είναι επίσης έρωτας. Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Αλλά 1.85 άνθρωπος έχω απορία αν θα χωρούσα σε αυτό το πράγμα. Είναι και σπάνιο να βρεις πια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Για αυτό αν αγόραζα θα είχα ήδη κάνει μπάζα από πριν λεφτά για να το εκσυγχρονίσω εσωτερικά. Θα έβαζα καινούργια εσωτερικά εξαρτήματα στον μηχανισμό γιατί τα ανταλλακτικά είναι σπάνια και συνεπώς πανάκριβα. Click για ανάπτυξη... Chevy Malibu!! Τα Chevrolet φιλε ειναι ωραια κριμα που η GM το 2015 τα σταμάτησε απο Ευρωπη. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:27 Ο Skiyo έγραψε: #311 16-09-21 21:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Click για ανάπτυξη... αν είχα τη δυνατότητα δεν θα με χαλούσε να αγοράσω ένα από αυτά American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο American Economist: #312 16-09-21 21:30 @giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο Skiyo έγραψε: #313 16-09-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Click για ανάπτυξη... ο θείος μου είχε ένα Yugo και είναι πολύ περήφανος που αγόρασε το πρώτο αυτοκίνητο του με δικά του χρήματα όταν ήταν νέος, ο θείος, ο πατέρας μου και εγώ έχουμε ίδια τρελά με αυτοκίνητα giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.509 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:31 Ο giannhs2001: #314 16-09-21 21:31 Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: αν είχα τη δυνατότητα δεν θα με χαλούσε να αγοράσω ένα από αυτά Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:33 Ο American Economist: #315 16-09-21 21:33 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα θα παρω ενα Tesla= ΤΕΖΑ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο Skiyo έγραψε: #316 16-09-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. Click για ανάπτυξη... ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο. Click για ανάπτυξη... Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο American Economist: #317 16-09-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 2020_ford_explorer_st_4k-HD.jpg 3,4 MB · Εμφανίσεις: 118 Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:48 Ο Skiyo έγραψε: #318 16-09-21 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:50 Ο American Economist: #319 16-09-21 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:54 Ο Skiyo έγραψε: #320 16-09-21 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Click για ανάπτυξη... ναι έτσι έμαθα νέες μάρκες infiniti, acura,buick Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Chevrolet είναι επίσης έρωτας. Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Αλλά 1.85 άνθρωπος έχω απορία αν θα χωρούσα σε αυτό το πράγμα. Είναι και σπάνιο να βρεις πια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Για αυτό αν αγόραζα θα είχα ήδη κάνει μπάζα από πριν λεφτά για να το εκσυγχρονίσω εσωτερικά. Θα έβαζα καινούργια εσωτερικά εξαρτήματα στον μηχανισμό γιατί τα ανταλλακτικά είναι σπάνια και συνεπώς πανάκριβα. Click για ανάπτυξη... Chevy Malibu!! Τα Chevrolet φιλε ειναι ωραια κριμα που η GM το 2015 τα σταμάτησε απο Ευρωπη.
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:27 Ο Skiyo έγραψε: #311 16-09-21 21:27 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Click για ανάπτυξη... αν είχα τη δυνατότητα δεν θα με χαλούσε να αγοράσω ένα από αυτά American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο American Economist: #312 16-09-21 21:30 @giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο Skiyo έγραψε: #313 16-09-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Click για ανάπτυξη... ο θείος μου είχε ένα Yugo και είναι πολύ περήφανος που αγόρασε το πρώτο αυτοκίνητο του με δικά του χρήματα όταν ήταν νέος, ο θείος, ο πατέρας μου και εγώ έχουμε ίδια τρελά με αυτοκίνητα giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.509 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:31 Ο giannhs2001: #314 16-09-21 21:31 Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: αν είχα τη δυνατότητα δεν θα με χαλούσε να αγοράσω ένα από αυτά Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:33 Ο American Economist: #315 16-09-21 21:33 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα θα παρω ενα Tesla= ΤΕΖΑ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο Skiyo έγραψε: #316 16-09-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. Click για ανάπτυξη... ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο. Click για ανάπτυξη... Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο American Economist: #317 16-09-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 2020_ford_explorer_st_4k-HD.jpg 3,4 MB · Εμφανίσεις: 118 Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:48 Ο Skiyo έγραψε: #318 16-09-21 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:50 Ο American Economist: #319 16-09-21 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:54 Ο Skiyo έγραψε: #320 16-09-21 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Click για ανάπτυξη... ναι έτσι έμαθα νέες μάρκες infiniti, acura,buick Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τι λέτε ρε τσουτσέκια του μοντερνισμού Εγώ το έχω κανονίσει με το πατέρα μου που έχει την ίδια τρέλα με εμένα στα παλιά αμάξια. Στο μέλλον μόλις βρω δουλειά θα πάρουμε ( για μένα ) decevo. Click για ανάπτυξη... αν είχα τη δυνατότητα δεν θα με χαλούσε να αγοράσω ένα από αυτά
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο American Economist: #312 16-09-21 21:30 @giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο Skiyo έγραψε: #313 16-09-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Click για ανάπτυξη... ο θείος μου είχε ένα Yugo και είναι πολύ περήφανος που αγόρασε το πρώτο αυτοκίνητο του με δικά του χρήματα όταν ήταν νέος, ο θείος, ο πατέρας μου και εγώ έχουμε ίδια τρελά με αυτοκίνητα giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.509 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:31 Ο giannhs2001: #314 16-09-21 21:31 Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: αν είχα τη δυνατότητα δεν θα με χαλούσε να αγοράσω ένα από αυτά Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:33 Ο American Economist: #315 16-09-21 21:33 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα θα παρω ενα Tesla= ΤΕΖΑ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο Skiyo έγραψε: #316 16-09-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. Click για ανάπτυξη... ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο. Click για ανάπτυξη... Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο American Economist: #317 16-09-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 2020_ford_explorer_st_4k-HD.jpg 3,4 MB · Εμφανίσεις: 118 Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:48 Ο Skiyo έγραψε: #318 16-09-21 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:50 Ο American Economist: #319 16-09-21 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:54 Ο Skiyo έγραψε: #320 16-09-21 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Click για ανάπτυξη... ναι έτσι έμαθα νέες μάρκες infiniti, acura,buick Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο.
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο Skiyo έγραψε: #313 16-09-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Click για ανάπτυξη... ο θείος μου είχε ένα Yugo και είναι πολύ περήφανος που αγόρασε το πρώτο αυτοκίνητο του με δικά του χρήματα όταν ήταν νέος, ο θείος, ο πατέρας μου και εγώ έχουμε ίδια τρελά με αυτοκίνητα giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.509 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:31 Ο giannhs2001: #314 16-09-21 21:31 Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: αν είχα τη δυνατότητα δεν θα με χαλούσε να αγοράσω ένα από αυτά Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:33 Ο American Economist: #315 16-09-21 21:33 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα θα παρω ενα Tesla= ΤΕΖΑ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο Skiyo έγραψε: #316 16-09-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. Click για ανάπτυξη... ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο. Click για ανάπτυξη... Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο American Economist: #317 16-09-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 2020_ford_explorer_st_4k-HD.jpg 3,4 MB · Εμφανίσεις: 118 Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:48 Ο Skiyo έγραψε: #318 16-09-21 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:50 Ο American Economist: #319 16-09-21 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:54 Ο Skiyo έγραψε: #320 16-09-21 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Click για ανάπτυξη... ναι έτσι έμαθα νέες μάρκες infiniti, acura,buick Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν αγόραζα κάτι άλλο αυτό θα ήταν Autobianchi για χάρη του πατέρα μου που το έχει καημό γιατί ήτο το τελευταίο retro αυτοκίνητο που πρόλαβε στην εποχή του και έκανε το λάθος που το μετάνιωσε να το πουλήσει τότες. Click για ανάπτυξη... ο θείος μου είχε ένα Yugo και είναι πολύ περήφανος που αγόρασε το πρώτο αυτοκίνητο του με δικά του χρήματα όταν ήταν νέος, ο θείος, ο πατέρας μου και εγώ έχουμε ίδια τρελά με αυτοκίνητα
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.509 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:31 Ο giannhs2001: #314 16-09-21 21:31 Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: αν είχα τη δυνατότητα δεν θα με χαλούσε να αγοράσω ένα από αυτά Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:33 Ο American Economist: #315 16-09-21 21:33 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα θα παρω ενα Tesla= ΤΕΖΑ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο Skiyo έγραψε: #316 16-09-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. Click για ανάπτυξη... ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο. Click για ανάπτυξη... Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο American Economist: #317 16-09-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 2020_ford_explorer_st_4k-HD.jpg 3,4 MB · Εμφανίσεις: 118 Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:48 Ο Skiyo έγραψε: #318 16-09-21 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:50 Ο American Economist: #319 16-09-21 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:54 Ο Skiyo έγραψε: #320 16-09-21 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Click για ανάπτυξη... ναι έτσι έμαθα νέες μάρκες infiniti, acura,buick Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: αν είχα τη δυνατότητα δεν θα με χαλούσε να αγοράσω ένα από αυτά Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:33 Ο American Economist: #315 16-09-21 21:33 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα θα παρω ενα Tesla= ΤΕΖΑ. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο Skiyo έγραψε: #316 16-09-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. Click για ανάπτυξη... ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο. Click για ανάπτυξη... Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο American Economist: #317 16-09-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 2020_ford_explorer_st_4k-HD.jpg 3,4 MB · Εμφανίσεις: 118 Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:48 Ο Skiyo έγραψε: #318 16-09-21 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:50 Ο American Economist: #319 16-09-21 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:54 Ο Skiyo έγραψε: #320 16-09-21 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Click για ανάπτυξη... ναι έτσι έμαθα νέες μάρκες infiniti, acura,buick Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Σους μη τα λέτε αυτά... Θα έρθει ο @akikos και θα νευριάσει που δεν είναι στις επιλογές μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα θα παρω ενα Tesla= ΤΕΖΑ.
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο Skiyo έγραψε: #316 16-09-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. Click για ανάπτυξη... ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο. Click για ανάπτυξη... Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο American Economist: #317 16-09-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 2020_ford_explorer_st_4k-HD.jpg 3,4 MB · Εμφανίσεις: 118 Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:48 Ο Skiyo έγραψε: #318 16-09-21 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:50 Ο American Economist: #319 16-09-21 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:54 Ο Skiyo έγραψε: #320 16-09-21 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Click για ανάπτυξη... ναι έτσι έμαθα νέες μάρκες infiniti, acura,buick Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πανέμορφα!!! Το κακό με τα περισσότερα ρετρό είναι βέβαια ότι δεν σε προστατεύουν ιδιαίτερα σε τρακάρισμα. Λαμαρίνες είναι τα περισσότερα, ιδίως ο Σκαραβαίος και τα decevo. Click για ανάπτυξη... ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @giannhs2001 και @Skiyo ενας απο τους λόγους για τους οποιους λατρευω ΗΠΑ και Καναδα ειναι οτι εχουν τεράστιους δρομους, αυλες κτλ αρα ανετα αγοράζεις Sedan και SUV. Στην Ευρωπη αυτο ειναι πιο δυσκολο. Click για ανάπτυξη... Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο American Economist: #317 16-09-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 2020_ford_explorer_st_4k-HD.jpg 3,4 MB · Εμφανίσεις: 118 Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:48 Ο Skiyo έγραψε: #318 16-09-21 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:50 Ο American Economist: #319 16-09-21 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:54 Ο Skiyo έγραψε: #320 16-09-21 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Click για ανάπτυξη... ναι έτσι έμαθα νέες μάρκες infiniti, acura,buick Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ισχύει το μονό που μπορείς να κάνεις είναι η αμυντική οδήγηση και να αποφεύγεις τη ώρα αιχμής Μόνο αν μένεις σε χωρίο και δεν κινείσαι σε μεγάλο βαθμό στις πόλεις κάτι γίνεται με τα μεγάλα αυτοκίνητα Click για ανάπτυξη...
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:48 Ο Skiyo έγραψε: #318 16-09-21 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:50 Ο American Economist: #319 16-09-21 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:54 Ο Skiyo έγραψε: #320 16-09-21 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Click για ανάπτυξη... ναι έτσι έμαθα νέες μάρκες infiniti, acura,buick Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική )
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:50 Ο American Economist: #319 16-09-21 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:54 Ο Skiyo έγραψε: #320 16-09-21 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Click για ανάπτυξη... ναι έτσι έμαθα νέες μάρκες infiniti, acura,buick Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ωραίο και το ford explorer είχα ένα γείτονα παλία και το αυτοκίνητο του ήταν το explorer της προηγούμενης έκδοσης ( θυμάσαι που έλεγα για τους Αμερικάνους που δουλέυουν στη Αμερικάνικη Βάση στη Κρήτη και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους από τη Αμερική ) Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω.
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:54 Ο Skiyo έγραψε: #320 16-09-21 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Click για ανάπτυξη... ναι έτσι έμαθα νέες μάρκες infiniti, acura,buick
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι ναι το θυμάμαι!! Καναδας/ ΗΠΑ εχουν πολυ ωραια αυτοκινητα τα οποια δεν υπαρχουν εδω. Click για ανάπτυξη... ναι έτσι έμαθα νέες μάρκες infiniti, acura,buick