Dalian
Περιβόητο μέλος

Μια λευκή πέρσικη γάτα.
Την αγόρασα ευκαιριακά -υποτίθεται- μέσω αγγελίας και πλήρωσα 100 ευρώ. Τι έγινε, όμως; Η γάτα γαντζώθηκε στο αναρριχητικό φυτό που έχουμε στη βεράντα μας και βρέθηκε στην αυλή. Εκεί -ως φαίνεται- κάποιος μας την έκλεψε.Έτσι, έχασα και τη γάτα και τα 100 ευρώ.
Ευτυχώς που έχω άλλες τρεις γάτες.
![]()
Όχι ρε το γατάκι..ποιος τα χέζει τα λεφτά, εμένα θα μου έλειπε το ζωάκι

Μία κιθάρα δεν είναι ποτέ αποτυχημένη αγορά, ότι κιθάρα και να είναι.ασε την στην άκρη μπορεί κάποτε να σου έρθει όρεξη να την γρατζουνίσεις.
+1.
Κάποτε στο μακρινό παρελθόν έκανα μαθήματα πιάνου και οι γονείς μου μου είχαν πάρει ένα υπέροχο yamaha. Αργότερα το παράτησα λόγω μαθημάτων στο Λύκειο. Πρόσφατα πέρασε μια περίοδος που είχαμε πολλά αχρείαστα έπιπλα στη σοφίτα και δίναμε ό,τι δεν χρειαζόμασταν. Μου είπαν να δώσουμε το πιάνο αλλά ήταν το μόνο που τους παρακάλεσα να μην δώσουν, άσχετα που δεν παίζω πλέον

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream...
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης

Μου αρέσει που έχει και ζώνη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ε,βάλε τη ζώνη και βγες έξω.Μου αρέσει που έχει και ζώνη.![]()
![]()

Ένα λευκό φόρεμα από τα Tally το πήρα το Ufo να το΄χω για βόλτες και είναι απαίσιο.
Εξίσου φέιλ αγορά αν και δώρο (αλλά είναι φέιλ επειδή εγώ το επέλεξα) είναι ένα μπλουζάκι το οποίο έχει τεράστιο ντεκολτέ.

Loreley
Περιβόητο μέλος

Μια πολύ ωραία φούστα Morgan, η οποία όμως μου είναι μεγάλη.
Μου αρέσει που έχει και ζώνη.![]()
![]()
Γιατί δεν την αλλάζεις;

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Γιατί το ούφο την πήρε πριν από καιρό.Γιατί δεν την αλλάζεις;![]()

Loreley
Περιβόητο μέλος

mairou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 712911
Επισκέπτης

Ε,βάλε τη ζώνη και βγες έξω..

A! Να πω εδώ ότι και η ζώνη μου είναι μεγάλη.

Γιατί δεν την αλλάζεις;![]()
Γιατί το ούφο την πήρε πριν από καιρό.![]()
Πώς με ξέρεις, πώς με ξέρεις...

Edit: Τώρα που το ξανασκέφτομαι, θυμήθηκα και μια άλλη φούστα που είχα αγοράσει και δε την φόρεσα ποτέ μου!

Γενικά μικρή αγόραζα ό,τι να 'ναι!

georgia.94
Δραστήριο μέλος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Μα και'συ,200 ευρώ για φόρεμα; Ας έκανες ημι-ανανέωση της ντουλάπας σου με τόσα λεφτά.Ενα φόρεμα φουξια 200 ευρώ και άκρως μεγαλίστικο. Ηταν τέλος άνοιξης, η εποχή που δεν ξέρεις αν πρέπει να βάλεις χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά και τα μαγαζιά δεν έχουν πραγματικά τίποτα. Είχα να πάω στο γάμο της ξαδέρφης μου οπότε έπρεπε επειγόντως να πάρω κάτι καλό και πήρα αυτό... Αν θυμάμαι καλά το έβαλα σε άλλον ένα γάμο και μετά τέλος. Ούτε να το δώσω/πετάξω θέλω αφού λυπάμαι τα λεφτά αλλά ούτε και να το βάλω. Ακόμα και 4 χρόνια μετά μου φαίνεται άπειρα μεγαλίστικο.![]()

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

50 ευρώ
το πήρα όταν ήμουν 13
έλεος ,μέχρι το γόνατο μου έφτανε τότε
MissKit
Επιφανές μέλος

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

thed
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 200 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Paragontas7000
- Kate1914
- fourkaki
- iew
- Unboxholics
- jellojina
- chester20080
- physicscrazy
- Scandal
- American Economist
- linuxman
- ROM32
- rafaela11
- Paladin
- AggelikiGr
- o venizelikos
- Joji
- kalhkardia
- Μήτσος10
- thequickbrownfox
- charmander
- giannhs2001
- Wonderkid
- Εριφύλη
- Jack of Spades
- Luludaki
- grtt
- Antonia Alexandra
- Alessandra Eliza
- A350
- bibliofagos
- jj!
- fockos
- marww
- taketrance
- johnsala
- Maria23667
- EllieKal
- Dark_kronos
- Sosstoss
- fmarulezkd
- Fernando_A
- hirasawayui
- camil
- papadocGR
- silver
- dimos_mitel
- spring day
- User2350
- Δροσουλίτης
- Memetchi
- tslef8
- J.Cameron
- nobody8
- Pessimist
- Kalana
- Chrysak25
- Viedo
- Εχέμυθη
- louminis
- Panos_02
- Αναστασία197
- chris2799
- CiNeFiL
- snowy
- Ria99
- Sevasti
- Isida
- sunsetpp
- Darkking
- globglogabgalab
- WhaleOilBeefHooked
- harry akritas
- Ariana2018
- Nickx
- παιδι για κλαματα
- nucomer
- Αλκης Κ.
- orchidea
- SlimShady
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- leo41
- ιδιοτροπος
- baizer
- tsiobieman
- D.a.i.s.y
- Κλημεντίνη
- kogba
- npc.69
- edweimaste
- naihou
- poso
- Alma Libre
- designgeek
- maroutsalo
- SkyBlu
- Johnny15
- Serotonin
- ioannaion
- whitelioness
- Εβανζελί
- panagiotis econ
- GoddamnRight
- Libertus
- Unseen skygge
- tymvorixos
- Vold
- Johnman97
- Jocaste
- Μαριλένα__
- me lene
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.